Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Yesterday at 11:16 pm

Yesterday at 11:07 pm

Yesterday at 10:45 pm

Yesterday at 9:02 pm

Yesterday at 8:53 pm

Yesterday at 8:18 pm


Yesterday at 6:06 pm

Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 4 2
Hadsereg 3 4
Ellenállók 2 6
Flotta 4 7
Perdaiak 9 1
Összesen 22 24
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
1-es hangár
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


1-es hangár Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
108

☽ :
1-es hangár Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


1-es hangár Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 29, 2019 11:17 am
Következő oldal

1-es hangár
 

5. gyűrűszint
A legnagyobb hangár mind közül. Itt találhatóak a felderítő siklók és a támadó siklók is. Mindegyik egy külön dokkolóállomáson áll, hozzájuk tartozó szervizpanellel. Ha bármi apró baj történik a hajóval, azt helyben is helyre tudják hozni a számos mérnök és szerelő segítségével. Innen könnyedén el lehet jutni a teherliftekhez, mely közvetlen kapcsolatban áll a nagyobb raktárakkal. Fontossága lévén a legforgalmasabb hangár mind közül.
Középen helyezkedik el a kifutó, ahonnan könnyedén juthat ki az űrbe bármely sikló, a kivezetőrész légzsilipként nyílik előtte és csukódik utána, így a hangárban nem kell védőöltözetet viselni.  
Vissza az elejére Go down

Rafael Morgenstern

Kancellár

Karakterlapom :

Születési idő :
2370.03.01. (46 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
A kutatási és fejlesztési részleg vezetője

Reagok száma :
10

Avatar alanyom :
Nikolaj Coster-Waldau

☽ :
1-es hangár Tumblr_inline_pbcbav98Ki1t7olc7_540


1-es hangár Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 11, 2019 9:52 pm
Következő oldal
Titán teszt a Perdán
Katrina & Rafael
──────────── ────────────
Hajnali négy óra van, de a csapatom már kicsivel több, mint egy órája a hangárban tevékenykedik. Szeretnék kora reggel leérni a Perdára, méghozzá a hold egy olyan félreeső részére, ahol senki se zavarhat majd meg minket a Striderek páncéljának tesztelésében. Tökéletes fegyverzet és mozgékonyság, de a gyengéje a páncélzata, amelyre az utóbbi hetekben különösen sok időt fordítottam, most pedig elérkezett az ideje annak, hogy teszteljem is. De természetesen nem egyedül tervezem ezt, így az egyik legjobb titán szakértőmet, Katrina Gardel tizedest kértem meg rá, hogy tartson velem a mai úton.
Tegnap délután kapott tőlem egy üzenetet a kommunikátorán, hogy ma reggel negyed ötkor várom az egyes hangárban, készüljön fel a titánok tesztelésére. Szükségem lesz a terepen szerzett tapasztalataira és bízom benne, hogy jó úton haladnak a fejlesztések. Ha pedig zsákutcába futunk, akkor tudni fogom, hogy mit rontottam el és mire kell jobban ügyelnem.
Én az embereimmel együtt érkeztem, szeretnék személyesen felügyelni mindent, mert most nem véthetünk hibát és véletlenül se hagyhatunk semmit a Dominiumon. A titánok már a siklón vannak, ahogy a felszerelések nagy része is, így most zajlanak az utolsó simítások. Mindent átnéznek, akár csak a siklót - nem lenne szerencsés, ha hasonlóan járnánk, mint szegény Callum -, hogy ne legyen gond az utazással se. A siklót elnézve némileg elmerengek a siklók teljeskörű átnézésének és megerősítésének fontosságán is, de mindenre sajnos egyszerre nincs időm, de előre veszem. Szerencse, hogy egyik kancellártársamnak se esett komolyabb baja, bár nem érzem úgy, hogy a zuhanás az én hibámból történt volna. Az ellenállókra gyakanszom, éppen ezért is tartunk sűrű ellenőrzéseket az utóbbi hónapokban.
Öltözetemet tekintve a kancellári ruházatomat most mellőzöm, így egyszerű, fekete felszerelésben vagyok. Hosszú nadrág, bakancs és fekete felső ruházat. Derekamon övem található, hozzá rögzítve a PDA-m és a fegyverem, míg bal csuklómon hologramos órám, fejemen pedig okos szemüvegem, jelenleg kikapcsolt állapotban. Minden rajtam viselt eszköz saját találmány és egyben saját verzió is, tehát nem kapható sehol a Dominiumon. A legtöbb termékemnek én vagyok a fő tesztelője.
A titánokat ellenőrzöm még utoljára, amikor lassan közeledik a tizedes érkezésének az ideje, kit ha megpillantok, csak jelzem kezemmel, hogy egy pillanat, majd nagyjából egy perccel később lépek oda hozzá, köszöntve a nőt.
- Gardel tizedes! Sajnálom, hogy ilyen kora reggel ide hivattam, de fontos tesztet kell elvégeznünk a Perdán. Remélem kialudta magát és készen áll. - még eg kisebb mosolyt is kap tőlem, majd ez után az ülések felé mutatok, hogy foglaljon csak helyet nyugodtan, hamarosan úgyis indulunk. Én magam még leellenőrzöm a rakományt, és ha úgy látom, hogy minden felkerült a hajóra, akkor jelzem a pilótának, hogy indulhatunk. Én magam is csatlakozom tehát a tizedeshoz, ahogy az embereimből is még tíz fő - ebből hatan a testőreim -, majd a hajó hátsó része nemsokára bezárul, az indulásig pedig már csak másodpercek vannak hátra. Elkezdődik a visszaszámlálás, kinyílik a hangár ajtaja, ránk pedig vár a végtelen űr.
Vissza az elejére Go down

Katrina Gardel

Hadsereg


Karakterlapom :

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Corporal

Reagok száma :
330

☽ :


1-es hangár Empty
Utolsó poszt Csüt. Dec. 12, 2019 7:49 am
Következő oldal
This is no mistake  no accident
Machines •• Morgenstern & Gardel
────────────── ──────────────
Lépteim nesztelenül vezetem a folyosó kanyarulataiba, mégis magabiztos, céltudatos léptek ezek. Feladatom van, melynek jobban nem is örülhetnék. Örülök, hogy áthelyeztek - még ha csak ideiglenesen is - a fegyvertesztelőkhez. Nem csak azért, mert enélkül már rég megbolondultam volna a semmittevésbe, hanem mert így egy új világ nyílt ki számomra. Képes vagyok jobban belelátni a folyamatokba, egy jövőbeni hibát pedig pontosabban tudok jellemezni, hiszen tudom, hogy pontosan mire is kell odafigyelni.
Nem volt bajom azzal, hogy élő céltáblának használtak, nem úgy mint a férjemnek és a részleg egykori vezetőjének. Na meg az orvosomnak, én mégis hálás voltam a munkáért, amit végezhettem. Épp a napi jelentést végeztem, amikor megkaptam az egyszerű üzenetet.
Negyed öt, egyes hangár. A címzett láttán csak egy pillanatra szaladt fel a homokomon a szemöldökön, mégis feszült kíváncsisággal vártam, hogy mit szeretne tőlem a Morgenstern Kancellár. Nem találkoztam még vele személyesen, noha pontosan tudom, hogy néz ki és hogy ki ő. Mi a munkássága. A feladat láttán pedig akaratlanul is félredobbant a szívem. Gyengéim a titánok, ritkán vezethetem őket, ám a szimulátorokba igyekszem minden szabadidőm ezzel foglalkozni. Akaratlan a félmosoly az arcomon, mielőtt még újra zordságba kényszeríteném magam.
Még befejeztem a jelentést, mielőtt nyugovóra térhettem volna, időben, ahhoz, hogy három órakkor felébredjek.
Gyorsan készültem el, egyszerű gyakorló egyenruha van rajtam. Vagyis egy fekete kezeslábas, melynek a jobb vállgödrénél van a gombja. Két koppintás csupán és a viselője alakjára simul a ruha. Lábaim pedig a katonai bakancsot élvezhetik. Széles övembe a szolgálati fegyverem tűztem - enélkül sose indulok útnak. Paranoia ide, vagy oda, ki tudja, hogy ki akar megtámadni a hajón. Na meg, milyen katona, aki enélkül indul el. Hajam szoros fonatba simul hátamra. Ez a legpraktikusabb módja, hogy ne zavarjon.
Türelmesen állok a liftbe, ahogy leérkezik a felvisz gyűrűszintre. Ajtaja szisszenő hanggal nyílik ki. Négy óra tizennégy perc van ekkor.
Pár lépést tudok csak tenni, mielőtt felemelhetné a kezét és jelezne. Fegyelmezetten állok meg, kezeimet hátam mögé teszem, jobb tenyerem a bal kézfejemre simul. Tekintetemmel mégis a titánokat szemlélem, a hatalmas gépszörnyeket, melyek oly gyönyörűek, oly csodálatosak.
Mégsincs sok időm nézelődni, hisz ahogy meglátom, hogy felém közelít a Kancellár már rátekintek.
- Uram - hajtom fejet előtte, ahogy azt illik. - Igen, Uram - jön a tömör válasz tőlem. Intésére csak bólintok, kezeimet bontva indulok meg az egyik ülés irányába és foglalok helyet.
- Uram - kezdek bele, megkeresve a tekintetét, miután beszállt ő is. Régi beidegződés, de szeretek a másik szemébe nézni, miközben beszélek. Sok embernél észrevettem, hogy képtelen tartani a szemkontaktust - Megkérdezhetem, hogy milyen tesztelésre készülünk? - nem zavar a kísérete, a legtöbbjüket ismerem az akadémiáról, edzésekről. Katonák, mint én, egyébként is tőlem, nincs miért tartaniuk.


Success is not final, failure is not fatal
it is the courage to continue that counts
◦ᵒ·○●·°
Vissza az elejére Go down

Rafael Morgenstern

Kancellár

Karakterlapom :

Születési idő :
2370.03.01. (46 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
A kutatási és fejlesztési részleg vezetője

Reagok száma :
10

Avatar alanyom :
Nikolaj Coster-Waldau

☽ :
1-es hangár Tumblr_inline_pbcbav98Ki1t7olc7_540


1-es hangár Empty
Utolsó poszt Csüt. Dec. 12, 2019 7:56 pm
Következő oldal
Titán teszt a Perdán
Katrina & Rafael
──────────── ────────────
A tizedes pontos, ahogy az elvárható, mégis, egy picit most várnia kell, amíg befejezem az utolsó ellenőrzéseket. Ez után tekintek csak felé, majd indulok meg a nő irányába. Nem mérem fel magamnak különösebben, a képét már láttam, és Őt magát is, csak nem túl feltűnően, ahogy nem egy felvételen is szerepelt, amit magam ellenőriztem. Szeretek tisztában lenni azzal, hogy kik dolgoznak nekem és azok mennyire értik a dolgukat. Gardel tizedessel kapcsolatban teljesen elégedett vagyok, nem véletlenül Őt hívtam ma reggel ide és nem mást helyette. Szavai rövidek, tömörek, ahogy azt egy katonától megszokta az ember, így biccentek felé, majd jelzem, foglaljon helyet. Én addig még kint fejezem be az ellenőrzést, majd rövid idő múlva csatlakozom hozzá és a mellette lévő ülésben foglalok helyet. Ahogy bizonyára már Ő is megtette, úgy most én is bekötöm magam, majd a többiek is, akik csatlakoznak hozzánk. Amikor meghallom a megszólításom, tekintetem felé vetül, így megláthatja kék íriszeimet, nem nézek másfele, megtisztelem azzal, hogy a szemeibe nézzek.
- Igen, tizedes? - beszélhet, megadom rá az engedélyt. Egyébként is szívesen társalgok szinte bárkivel, így ez a nő se tartozik jelenleg a kivételek közé. Az üzenetem rövid és tömör volt, így nem tudja itt tartózkodásának pontos okát, de biztosra veszem, hogy nem fogja bánni, amiért magammal viszem.
- A Striderek páncélzatának megerősítését szeretném tesztelni. Bár a titánjaink gyorsak és erős fegyverzetük van, a páncéljuk mégis gyengévé teszi őket. Szeretném meghagyni a mozgékonyságukat, de egyben erősebbé tenni a páncéljukat. Az utóbbi hónapokban kifejlesztettünk egy új, erősebb páncélt, amelyekkel a hajón lévő két titánt felszereltem, azokat kellene ma tesztelnünk. Ön lesz a partnerem benne. - tehát én magam is be fogok ülni az egyik titánba és vele együtt fogok gyakorolni, éles környezetben. És mivel a páncélt teszteljük, számíthat rá, hogy lőni is fogunk egymásra, ahogy nem egy fajta fegyver van még pluszba bekészítve a hajóra. A mozgékonyságot se árt majd tesztelnünk, így amikor lőnek ránk az embereink, ki kell tudnunk térni előlük. Izgalmas napnak nézünk elébe, én legalábbis különösen szoktam élvezni ezeket az éles teszteket.
A hangár ajtaja idő közben kinyílik, a sikló hajtóműve bekapcsol, mi pedig hamarosan felemelkedünk, majd megkezdjük utunkat a Perda felé. Gyönyörű hold, bár sajnos még túl sok időt nem tudtam odalent tölteni.
- Mennyire ismeri ki magát a Perdán? - úgy tudom, hogy a tizedes már többször járt odalent, vajon otthonosan mozog a holdon? - Milyen helyet javasolna a titánok tesztelésére? - természetesen több opciónk is van, de még tudunk módosítani a pontos úticélon, ha Katrinanak jobb ötlete van. Láthatja rajtam, hogy őszintén érdekel a véleménye, nem udvariasságból kérdezem.
Vissza az elejére Go down

Katrina Gardel

Hadsereg


Karakterlapom :

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Corporal

Reagok száma :
330

☽ :


1-es hangár Empty
Utolsó poszt Pént. Dec. 13, 2019 7:59 am
Következő oldal
This is no mistake  no accident
Machines •• Morgenstern & Gardel
────────────── ──────────────
Nem is várható más egy kancellártól, minthogy tartsa a szemkontaktust, habár kevés személyről mondható ez el. Igaz, azt hozzá kell tenni, hogy az esetek nagy többségében én csendben vagyok és csak nézem őket, várva, hogy az igazat mondják el nekem. Sokan zavarba jönnek.
Most mégis figyelmesen hallgatom, a szavait. Szemöldököm lágyan ráncolom össze, ahogy szemréseim leheletnyit összeszűkülnek.
- Sikerült egy új elemmel bevonni a Striderek páncélját? - kérdezem érdeklődve. Eddig a legnagyobb probléma az volt, hogy nem állt rendelkezésünkre olyan alapanyag, ami hatékony és erős is. A perdán már három éve vagyunk, kérdésem még logikus is lehet, hihetem, hogy sikerült. A fejlesztésekbe ilyen mélyen még nem látok bele.
Az nem lep meg, hogy ő maga kívánja tesztelni, főként mert pont egy olyan fejlesztő alatt dolgoztam, ki szintén így vélekedik, miután egy baleset levitte három ujját is. Az már más eset, hogy mennyire nem örül annak, hogy engem használnak céltáblának.
- A mellkas alatti illesztés stabilitását sem gátolja? - kérdezem továbbá és még számtalan kérdés jut eszembe. A striderek hatékonyak, ha gyorsan akarja elvégezni ember a munkát, azonban sebezhetőek. A középső résznél csak egy szűk illesztés tartja össze, melyet egyszerű fegyverrel nehezen lehet szétlőni, ám egy gránát is komoly gondokat tudna már neki okozni. Nem a kedvenceim a striderek, de szeretek velük dolgozni. Egy jó pilóta képes épségben tartani, rendkívül gyorsan kell mozogni vele ehhez.
A hajó halkan dorombol alattunk, egy apró döccenéssel felszáll és már indulunk is a Perda irányába. Ha tehetem lemegyek, ám csak munka végett. Magánügyeim ritkán szólítanak le, még ha fivérem és családja lent is él.
- Voltam már kint terepen - adom meg a választ, de hogy kiismerném magam? - Vissza tudnék ezen helyszínekre találni - erre méltán lehetek büszke. Ha már elmentem valahova, oda vissza is tudok menni bármikor, gond nélkül. A Dominiumon született katonák mindig hátrányba lesznek a földiekhez képest, ha terepről van gond. Lehet bármilyen pontos a szimulátoraink, nem tudják az élő környezetet teljesen visszaadni. S ehhez képest mégis képes vagyok a perdai vadonba tájékozódni.
- A politikai érdekeltségtől függ. Van egy kiváló rész, ami nagyobb terep, ám közel van a perdaiak városához, a folyó mentén. A zebrakutyák legelőhelye. De létezik egy nagyobb rét is a város déli oldalától pár kilóméterre. Ha jól tudom a perdaiak keveset járják mióta letelepültünk, az állatok pedig ritkán járják - pár pillanatnyi gondolkodás után válaszolom meg neki.


Success is not final, failure is not fatal
it is the courage to continue that counts
◦ᵒ·○●·°
Vissza az elejére Go down

Rafael Morgenstern

Kancellár

Karakterlapom :

Születési idő :
2370.03.01. (46 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
A kutatási és fejlesztési részleg vezetője

Reagok száma :
10

Avatar alanyom :
Nikolaj Coster-Waldau

☽ :
1-es hangár Tumblr_inline_pbcbav98Ki1t7olc7_540


1-es hangár Empty
Utolsó poszt Kedd Dec. 17, 2019 7:37 am
Következő oldal
Titán teszt a Perdán
Katrina & Rafael
──────────── ────────────
Miután az utolsó ellenőrzéseket is elvégeztük, ideje indulni. Az embereimmel együtt felszállunk a siklóra, majd Katrina mellé ülve kezdek vele beszélgetésbe. Örülök, hogy kezdeményez, bár ha nem tette volna meg, akkor én magam hozom szóba utazásunk célját, mert mire megérkezünk a Perdára, felkészültnek kell lennünk.
- Új anyaggal sajnos egyelőre nem tudtunk dolgozni, de régen is abból dolgoztunk, amink volt, és mégis sikerült fejlődnünk. De a válaszom igen, egy másik páncélt készítettünk. - biccentek aprót. A Perdához nekem is nagy reményeim fűződnek, új ércekre tehetünk szert, erősebb fegyvereket és egyéb hasznos tárgyat hozhatunk majd létre, de persze minden idő kérdése. Talán nem ártana lejönnöm valamikor hosszabb időre is a Városba, hogy személyesen ügyeljek a cél sikerében.
- Elméletileg nem, de a gyakorlatban hamarosan kiderül. Érezni fogjuk, hogyha nem úgy mozog a titán, ahogy kellene, de szét nem fog esni, azt garantálhatom. - mosolyodom el, hiszen ilyen hibát nem vétenék. Azt a részt is megerősítettem, bár talán még nem tökéletes. Izgatott vagyok, hogy milyen eredményre jutunk, és bár reménykedek a sikerben, felkészültem arra, hogy még némi időt igénybe fog venni a páncélzat tökéletesítése. Katrina viszont már tudom, hogy járt lent a Holdon, így nem véletlen, hogy kikérem a véleményét, bár a legoptimálisabb helyet már én magam választottam ki a teszteléshez, mégis, meghallgatom, mert ha jobbat mond, akkor változtatunk a célon.
- Hmm, én nem sík területre gondoltam. A hegyvidéket néztem ki, hogy a titánok mozgékonyságát is tesztelhessük és legyen fedezékünk, amikor lőnek ránk. - a hegyvidék elég hatalmas ahhoz, hogy senkit se zavarjunk meg feleslegesen, állatok pedig mindenhol vannak, bár én eddig még nem sokkal találkoztam. Remélhetőleg ez továbbra is így marad, mert nem szeretném, ha megzavarnának minket. Érdekelnek, de a munkám jobban.
- De távol leszünk a Várostól és Eloraktól is. - majd egy sima részen száll le a sikló és onnan gyalog megyünk tovább, így lesz a legbiztonságosabb.
Vissza az elejére Go down

Katrina Gardel

Hadsereg


Karakterlapom :

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Corporal

Reagok száma :
330

☽ :


1-es hangár Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 18, 2019 7:40 am
Következő oldal
This is no mistake  no accident
Machines •• Morgenstern & Gardel
────────────── ──────────────
Ritka, amikor magam kezdeményezek beszélgetést, főként ilyen magas rangú személlyel szemben. Viszont, ahogy ő is gondolja, szeretném tudni, hogy mire is számíthatok a szolgálat alatt. A rövidke üzenetből úgy vélem, hogy sietve küldte el ő, vagy bárki más a környezetéből. Valahogy hihetetlen számomra, hogy hasonló üzeneteket, egy Kancellár írjon meg.
Szemöldököm csak halványan vonom össze, ahogy hallgatom a férfi szavait. Egyelőre csak halk hümmentésre telik tőlem.
- Ami azt illeti, roppant kíváncsi lettem az eredményre - vallom meg őszintén, magamtól teljesen szokatlanul. Igaz, nem is tudok magamhoz méltóan viselkedni, ha a titánokról van szó. A striderek legnagyobb előnye a mozgékonyság, de a legnagyobb hátránya a sebezhetősége. Eddig még nem sikerült olyan erős páncélt készíteni, mint amilyen egy ogrenak van, mert nehezebbé válna a gép, emiatt pedig nehezebben lehet irányítani, lassabban is mozog, a reflexideje nem megfelelő.
- Ez egyértelmű, Uram - bólintok is hozzá egy aprót. Ajkamon mégsem látható semmilyen mosoly tőlem, ezúttal. Komolyan tekintek a mellettem ülő férfira. Még csak feltételezni sem tudnám, hogy olyan eszközöket visz éles tesztelésre, mely nem működik megfelelően.
Ha valamiben, ebben az utóbbi hetekben, hónapokban megbizonyosodtam.
- Megfelelőnek tűnik, Uram. Ám, ha lehet egy javaslatom - kezdek bele, ám addig nem folytatom, amíg nem kapok tőle engedélyt. Eszem ágába sincs vitába szállni vele, hiszen a hegyvidéki terep is tökéletes lesz egy teszthez. - A valódi mozgékonysághoz és a lőfegyverek kikerüléséhez azért is alkalmas egy nyílt terep, mert ott szabadabban tud mozogni, nincsenek gátló tényezők, nehezebben tud a természet fogságába esni, ellenben ha megfelelő a mobilitása, ki kell tudnia kerülni, lényegében bármit - persze ez sok mindentől függ. Fény és hőviszonyoktól, a pilóta képzettségétől. Ám egy sík terep nem okozhat neki gondot.
Ettől függetlenül elfogadom a javaslatot, a hegyvidékre. Ez csak aféle zárójeles megjegyzés a részemről. Amit én tapasztaltam eddig róluk.
- Értettem, Uram - biccentek felé ezúttal. Ha elég távol leszünk, akkor problémánk nem adódhat, noha nem vagyok jelen a perdai politikába. Még csak nem is követem nyomon, mégis hiszem, hogy egy Kancellár nem tenne semmi meggondolatlan dolgot, amivel később háborút kezdeményezhetne az idegen néppel szembe.


Success is not final, failure is not fatal
it is the courage to continue that counts
◦ᵒ·○●·°
Vissza az elejére Go down

Kancellária


1-es hangár Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
108

☽ :
1-es hangár Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


1-es hangár Empty
Utolsó poszt Pént. Dec. 27, 2019 12:44 pm
Következő oldal
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom1-es hangár Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
1-es hangár
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Dominium űrállomás :: 5-4. gyűrű - Legénységi részleg-
Ugrás: