Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások


Today at 15:40
Yesterday at 23:31


Yesterday at 21:55

Yesterday at 21:10
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 3 1
Hadsereg 2 4
Ellenállók 2 6
Flotta 5 7
Perdaiak 9 1
Összesen 21 23
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
2-es hangár
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


2-es hangár Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
65

☽ :
2-es hangár Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


2-es hangár Empty
Utolsó poszt Hétf. 29 Júl. 2019 - 11:18
Következő oldal

2-es hangár
 


5. gyűrűszint
A kettes hangár arányaiban kisebb, mint a nagyobb testvére. Itt foglalnak helyet a személy- és teherszállító hajók, kisebb segédrepülők is.
Valamint itt foglalja el helyét a legnagyobb felderítő hajó, az Imperium is visszatértekor. Állandó lakhelye a hangár közepén lévő dokkolóállomás, ahogy számos karbantartó és mérnök ügyködik pihenőideje alatt, hogy újra bevetésre kerülhessen.
A meghibásodott járműveket is itt szerelik meg, ezért számos gépészeti felszerelés áll rendelkezésükre. Ezeket a falakba illeszthető panelek rejtik el a kíváncsi szemek elől és csak a hangárokban dolgozó gépészek, mechanikusok férhetnek hozzájuk. Középen itt is elhelyezkedik egy kifutó a könnyebb felszállás érdekében.
A hangár összekapcsolva van kisebb-nagyobb raktárakkal is, a könnyebb utánpótlás érdekében, valamint az egyes hangárral szélesebb folyosó köti össze.  
Vissza az elejére Go down

Raven Moor

Flotta

2-es hangár Coex32xwwk

Karakterlapom :

Tartózkodási hely :
Imperium, olykor Perda

Beosztásom :
Tizedes - Planetológus - Vezetői engedély minden szárazföldi gépjárműre kiadva.

Reagok száma :
425

Avatar alanyom :
Ksenia Solo

☽ :
Justice League
2-es hangár Crs6nrywap

Fegyverem
2-es hangár KjdARSD


2-es hangár Empty
Utolsó poszt Szer. 4 Dec. 2019 - 16:06
Következő oldal
Lucas & Raven
Cicc, cicc!


*Az Imperiummal való kutatóút mindig fárasztó, de most pihenésnek tűnt, mert az indulás előtti hónapban annyi minden történt egyszerre, hogy csak kapkodtam a fejem. Ja és persze nem csak én. Kapkodtuk egy páran jobbra-balra, meg hátra is. Mondhatni láblógatás volt ahhoz képest, amit egy időre otthagytam a Dominiumon, de legalább át tudtam nézni Jenkins pár mappáját, melyeket elmentettem magamnak. Az Alvók listája amúgy is érdekes volt számomra, ennél már csak az lenne izgibb ha bemehetnék végre az Alvó „raktárba” és sétálhatnék a kapszulák között. De persze erre talán soha nem fog sor kerülni, Jenkins olyan mint egy véreb, lélekben is ott áll az ajtóban és őrzi. Számos nevet végignéztem, főleg a tervezett ébresztéseket, meg az elmúlt fél év ébresztéseit. Mintha mostanában megsűrűsödtek volna, ha kellett ha nem felvertek valakit a legszebb álmából. Még a nagy háború után sem volt ilyen tömeges ébresztés, ezért elterveztem, hogy a legtöbbjüket felkeresem. Főleg azokat akikhez Jenkins neve köthető. Lucas J. Morrison lett az első számú, így miután átcuccoltam az egyik dominiumi vendégkabinba és érzékeny búcsút vettem Bruce-tól alapos és megfontolt kutatómunka címén, visszalátogattam az Imperium hangárjába. Természetesen tudtam, hogy ott találom, nem indulok el csak úgy blamázsra, tulajdonképpen az alapos kutatómunka azt takarta, hogy utánanéztem hol van. Persze megtehettem volna azt is, amivel Malinort szoktam kirángatni az ágyából, de egyrészt Morrisont még nem ismertem, másrészt az ilyen heccelés csak barátoknak jár. Lekértem az összes adatát a fotójával együtt, ehhez nem hivatalos úton jutottam hozzá, és a már ismert arcot keresve léptem be a hangárba. Az Imperium ott dokkolt és volt belépőkártyám, meg alibim is, hogy a kabinomban felejtettem a kutatási anyagomat. Eszem ágában sem volt a hajóra fellépni, Morrison arcát kerestem, s mikor megtaláltam, régi  ismerősként üdvözöltem. Ettől majd zavarba jön reményeim szerint, lázasan kutat az emlékezetében, s mivel nem fogja tudni felidézni az arcomat, az ébresztés mellékhatásaként könyveli el. Hát vagy nem. Széles, százkarátos vigyorral indultam felé, integettem is. Tipegtem a tűsarkaimon, a kopogást elnyomta a számos rendszer karbantartó munkájának zaja.*
-Hellóka Morrison! Hogy s mint? Hát végre újra ébren, már nem győztem kivárni!Úgy sem kapsz el

Vissza az elejére Go down

Lucas J. Morison

Flotta

Karakterlapom :

Születési idő :
Föld, 2331. augusztus 13.

Tartózkodási hely :
Imperium

Beosztásom :
Pilóta

Reagok száma :
14


2-es hangár Empty
Utolsó poszt Szer. 11 Dec. 2019 - 14:09
Következő oldal


Edgar & Lucas
Érdekes dolog, amikor egy óriáshajó bedokkol egy még nagyobba. Ekkor elgondolkodik az ember, hogy mennyire parányinak teremtette bárki, ha teremtette. Ő sosem volt hívő, de ez nem is meglepő, a családja teljesen elzárkózott bármilyen vallástól. Ennek ellenére még őt is lenyűgözte, hogy mire képes az ember, ha nagyon muszáj… azaz, ha kellő időben kapcsoltak volna, még ma is a Föld nevű bolygón élnének az emberek, és a perdaiaknak sem lenne tudomásuk más világbéli lények jelenlétéről. Ma szabadnapos volt, így, mivel Anna Grayhez sem jutott közelebb, a felderítőhajójánál az egyik szerelővel diskurált.
- A parall-lapok kissé gyengébbek, jó lenne, ha megnézné, a fordulékonyság nincs a megfelelő tartományban. A hajtómű is magas tartományban bizonytalan, oda is kellene egy pillantás tizedes – ossza meg a gondolatait a másikkal, aki bólogatva feljegyzi a PDA-jába a megfigyeléseket.
- Igen zászlós, intézem. Még valami?  - kérdezi a férfi. – Ennyi mindössze, de az elektronikára is ráférne egy frissítés, és egy mélyebb karbantartás. Szeretem, ha minden jól működik – tiszteleg a tizedesnek, aki hasonlóan tesz, majd elkezdi a munkáját. Lucas közben beül a DUSK-ba, és rendet tesz, nem mintha nem lenne az. Egy gyors ellenőrzést még végrehajt, majd leugrik a hangár koppanós betonacéljára. A többi gépre is rá akar nézni, de ekkor egy hang és egy hozzátartozó számára ismeretlen nő megálltja. Természetesen a hang, a csinos és furcsa öltözékű nőtől jött. Azonnal beindulnak a reflexei, de nem kell komolyan beindítani őket. Nem kell megjátszania, hogy nem ismeri a másikat, mert valóban így van. Dr. Gray szerint pedig minden rendben már vele, így nemigen lehetnek emlékezési gondjai. Persze mindenki tévedhet, hiszen a hibernáció mellékhatásai elég változatosan jelennek meg mindenkinél. Mivel nem lát rangjelzést a másikon, így marad ő is a magázódásnál, de a tisztelgést nem ejti meg. Az is lehet, hogy valóban egy rég nem látott ismerős… de valószínűleg, ha így lenne, emlékezne rá.
- Üdv! – szólítja meg röviden egy apró mosollyal, amivel igyekszik nem sok mindent kimutatni abból, amit gondol. Mivel ebben elég jó, talán az apróságok még nem árulják el őt. Odalép hozzá és szorosan megöleli a másikat.
- Örülök, hogy mégis sikerült, befáradnál az irodába? – kérdezi kissé felvont szemöldökkel. Ez egy kicsit biztonsági játék is, de az már biztos, hogy még mindig nem jött rá, hogy ki ez a nő. Reméli meglepte az öleléssel, hiszen egy régi ismerős, miért is ne tenné meg ezt?
- Hova jutottál, hogy civil ruhába bejöhess ide? Érdekel, na meg még sok minden más is – mutat a legközelebbi iroda ajtaja felé, és ha minden jól megy, mindketten eljutnak odáig. Hacsak az ismeretlen nőnek más tervei vannak.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom2-es hangár Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
2-es hangár
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Dominium űrállomás :: 5-4. gyűrű - Legénységi részleg-
Ugrás: