Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Today at 15:40


Today at 08:39


Yesterday at 23:31


Yesterday at 21:55

Yesterday at 21:47

Yesterday at 21:10
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 3 1
Hadsereg 2 4
Ellenállók 2 6
Flotta 5 7
Perdaiak 9 1
Összesen 21 23
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Kiképzőterem
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Kiképzőterem Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
65

☽ :
Kiképzőterem Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Kiképzőterem Empty
Utolsó poszt 2019-07-29, 11:39
Következő oldal

Kiképzőterem
 

4. gyűrűszint
Ötvözi a hagyományos értelembe vett földi kiképzőket és azt, ami az űrben való túléléshez kell. Egy részén a testi adottságokat fejleszti, erőnléti edzéseket tartanak a katonák számára, feszített tempóban. Míg egy másik részén az újoncokat különböző terepre készítik fel, ehhez pedig egy külön termet különítettek el számukra. A szimulációs szobának egy lebutított verziója, ahol a kiképzésben részt vevők különböző körülmények között tehetik próbára erejüket, állóképességüket és leleményességüket. A rendszer tökéletesen elő tudja hívni a Perda és az Aquillon ismert helyszíneit. Természetesen butított verzióban, még ha a tárgyak pontosan is ott helyezkednek el, az élességük nem olyan tűpontos, mint a szimulációs teremben. Arra mégis alkalmas, hogy változatos környezetbe helyezze a katonákat.
Vissza az elejére Go down

Elizabeth Shirley

Polgár

Karakterlapom :

Születési idő :
2400.11.23. (16 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
tanuló (genetikus)

Reagok száma :
72

Avatar alanyom :
Gabriella Wilde

Keresem :

☽ :
Kiképzőterem Tumblr_static_tumblr_inline_mp3upkunr71qz4rgp


Kiképzőterem Empty
Utolsó poszt 2019-12-04, 21:24
Következő oldal


Simon & Lizzy
Már több, mint egy év telt el azóta, hogy részt veszek a kötelező kiképzéseken, mégse javult a teljesítményem. Fizikálisan egészséges vagyok, mégis úgy tűnik, hogy gyengébb, mint az átlag és olykor ügyetlenebb is. Én orvosnak készülök, genetikus gyakornok vagyok, nem katonának, így nem értem, hogy miért kell ugyanannak az elvárásnak megfelelnem, mint a többieknek. Még sincs választásom, ahogy oly sok minden másban sincs, és a családom férfi tagjai se örülnek túlságosan a rossz eredményeimnek, ahogy bizonyára Simon Greymare hadnagy sem, aki felfigyelt rám és jelezte, hogy tart majd néhány különórát nekem. Hálásnak kellene lennem a hadnagy kedvességéért, mégse érzek jelenleg hálát, miközben megérkezem a negyedik gyűrűszintre és utam a kiképzőterem felé vezet. Késő délután van már, de ahogy mindig, úgy most is pontos vagyok. Jó öt perccel korábban érkezem, teljes menetfelszerelésben, így készen állva bármire, amit a hadnagy tervez. Egy egyszerű, fekete melegítőnadrág van rajtam, sportcipővel és felül pedig egy fehér pólóval. Hajam lófarokban, vállamon pedig egy táska némi vízzel és törölközővel. Elméletileg másra nem lesz szükségem, csak a férfira, aki elmondja majd, hogy pontosan mit is keresünk itt és mit vár majd tőlem.
Hallottam egyébként már erről a helyiségről, de még soha se voltam bent. Sok mindent meg lehet ott valósítani, de hogy mi vár ma rám pontosan, az egyelőre rejtély. És vajon a hadnagy is velem fog edzeni vagy csak állni fog és dirigálni? Nem ismerem, csak párszor láttam az edzéseken, és igazából azt se értem, hogy miért szúrt ki pont engem, és miért akar segíteni, de ideje hálásnak lennem. Talán tényleg nem vagyok annyira vészes eset és mindez segíteni fog majd rajtam. Szeretnék bízni benne.

Vissza az elejére Go down
 
Kiképzőterem
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Dominium űrállomás :: 5-4. gyűrű - Legénységi részleg-
Ugrás: