Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Yesterday at 11:16 pm

Yesterday at 11:07 pm

Yesterday at 10:45 pm

Yesterday at 9:02 pm

Yesterday at 8:53 pm

Yesterday at 8:18 pm


Yesterday at 6:06 pm

Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 4 2
Hadsereg 3 4
Ellenállók 2 6
Flotta 4 7
Perdaiak 9 1
Összesen 22 24
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Falatozó
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Elizabeth Shirley

Polgár

Karakterlapom :

Születési idő :
2400.11.23. (16 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
tanuló (genetikus)

Reagok száma :
89

Avatar alanyom :
Gabriella Wilde

Keresem :

☽ :
Falatozó - Page 2 Tumblr_static_tumblr_inline_mp3upkunr71qz4rgp


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szer. Nov. 27, 2019 9:45 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Richard & Lizi
Mivel vacsorázni jöttünk, így természetesen kiválasztom a kivetítőről a második menüt, majd ez után várom, hogy Richard hogy dönt. Ő is ugyanazt kéri, majd leadja a rendelést, viszont még mielőtt folytathatnánk a beszélgetésünket, néhányan felismerik, majd üdvözlik. Ekkor esik csak le, hogy egy hadnaggyal van dolgom, így pedig valamiért még kellemetlenebbnek érzem a mostani szituációt. Pedig nem kéne... tényleg nincs okom rá, csak túlaggódom rossz szokásomhoz híven a dolgokat.
- Nem, dehogy, nem látom másképp, hadnagy úr... Richard! - kapom fel tekintetem és nézek bele szemeibe, miközben a zavarom a tetőfokára hág. Így, hogy ki is mondja, még cikibb a dolog. - Csak ismerem az embereket és tudom, hogy milyenek. De akkor hagyjuk figyelmen kívül őket. - úgy lesz a legjobb és talán képes leszek rá. A felesége fülébe pedig csak nem jut el, bár gondolom a férfi közölte vele, hogy hova készül ma este. Ha pedig nem, azzal már nem nekem kell foglalkoznom. Az ételein hamar megérkeznek, így megköszönöm, majd a hadnagyra tekintek.
- Jó étvágyat! - neki is látok az étkezésnek, és most valóban úgy teszek, ahogy mondtam. Nem törődöm azzal, hogyha esetleg valaki felénk néz, inkább beszélgetni próbálok a velem szemben ülővel.
- Mondja, Ön sokszor járt már a Perdán? Én nekem eddig csak egyszer volt rá lehetőségem, de gyönyörűnek találtam. - vetem fel kezdő témának a holdat, amelyről mindig lehet beszélgetni, idővel pedig remélem, hogy maguktól jönnek majd a szavak.

Vissza az elejére Go down

Richard Carter

Hadsereg

Falatozó - Page 2 Karl-Urban

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium. 2391.08.10.

Beosztásom :
Mesterlövész. Hadnagy

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Karl Urban

☽ :
Falatozó - Page 2 400px-AlmostHumanS01E03Taurus-2


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Csüt. Nov. 28, 2019 12:23 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Lizzy & Richard

Nem is én lennék, ha nem történne valami mindig velem. Igazán nem értem a lány zavarát, és amikor az Őrmesterék üdvözlését meghallja, még szótlanabb és tartózkodóbb lesz velem. Pedig egyáltalán nincs oka ennyire félnie, hogy mit mondanak mások, hogy itt megláttak minket. Ez egy Étkező és nem egy Intim helyszín, ami tényleg sokkal több pletykának és kitalációnak adna „melegágyat”. Engem nem zavar, hogy olyanok is vannak itt most, akik ismernek és egy fiatal lánnyal látnak vacsorázni. Amúgy meg miért kellene elbújni, ha beszélgetek egy ismeretlennel?! Senkinek nincs köze hozzá!
-Akkor, jó.- nézek rá egy halvány mosollyal, mert tényleg semmi oka nincs rá, hogy ezt másként értelmezze. A hadnagy megszólításra majd nem kijavítom, de aztán korrigálva a nevemen szólít, ahogy én is kértem tőle. Ez nem a bizalmaskodásról szól, hanem egy közvetlenebb gesztusról, ami nem a rangokról vagy a hivatalos protokollról szól. Csupán két emberként beszélgetünk, és eszem ágában sincs ennél többet belevinni a találkozásunkba, ahogy esetleg az előbbi tisztek gondolhatnak vagy Elizabeth.
-Nem kell velük törődni! Mondjanak, amit akarnak. Jó étvágyat!- közben megérkezik a rendelt ételeink és neki is állok a falatozásnak. Egy pár percig nem is szólalok meg, időt adva a lánynak, hogy megnyugodjon és rendezze magában a gondolatait. A következő kérdése merően más téma, de örülök is neki.
-Elég sokszor. Mondhatjuk rá, hogy már nem tévednék el, ha újra le kellene mennem a Városba vagy a szurdokokhoz. Tényleg gyönyörű helyek vannak odalent. Merre volt, amikor lent járt? - tűzök még egy falatot a villámra, és érdeklődve várom a válaszát. Remélem, hogy az élményei mesélése elfeledteti vele az iménti kíváncsi pillantásokról a figyelmét. Egyáltalán nem kell törődni, ki mit mondd. Most vacsorázni jöttünk, és tényleg remek választása volt ez a második menü. Ízletes.

Vissza az elejére Go down

Elizabeth Shirley

Polgár

Karakterlapom :

Születési idő :
2400.11.23. (16 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
tanuló (genetikus)

Reagok száma :
89

Avatar alanyom :
Gabriella Wilde

Keresem :

☽ :
Falatozó - Page 2 Tumblr_static_tumblr_inline_mp3upkunr71qz4rgp


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Csüt. Nov. 28, 2019 8:09 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Richard & Lizi
Nem tehetek róla, hogy zavarba hoz ez a szituáció, főleg, amikor még néhány katona megjelenik, én egyszerűen már csak ilyen vagyok. De évek múlva bizonyára jobb lesz a helyzet, mert bár próbálok én hamar felnőni, nem tagadhatom le, hogy csak 16 éves vagyok.
Némi bakit is ejtek, amikor hadnagynak szólítom, de furcsa a számomra, hogy ilyen rangban engedélyezi egy szinte teljesen idegen lánynak, hogy a keresztnevén hívja. Ez majdnem olyan, mintha Castillo kancellár azt mondaná, hogy hívjam csak Doriannak. Elképzelni se tudom azt a helyzetet, de igyekszem most helyt állni, rendelek, majd nemsokára aprót bólintok a férfi szavaira és nekiállok enni. Kinézetre valami húsos ragu lehet, de nem igazi húsból készült ugyebár, én viszont ilyen ételeken nőttem fel, így számomra nem furcsa az íze, még valahol ízletes is. Na de miről beszélgessünk... A Perda jó ötletnek tűnik, ezért hozakodok elő vele, és talán nem is titok rá a válasz. Meglep, hogy a férfi sokszor járt már lent, bár talán nem kellene. Hány éves lehet? A hadnagyi pozíciót se egyszerű elérni...
- Én még könnyedén eltévednék. A Városnak csak egy kis részét tudtam megnézni, és a közelben lévő vízeséshez mentem, de az gyönyörű volt. Soha életemben nem láttam még olyan szépet! Ahogy a növények és a szél is olyan furcsa volt... Hihetetlen, mintha egy másik világba csöppentem volna. - szép szemeim felragyognak, miközben lelkesen mesélgetek. Ha valóban hibernáló orvos leszek, akkor a munkám ide köt majd, de... lehet, hogy mégis mást kellene választanom, ami miatt a Városban dolgozhatnék? Meglehet, hogy odalent igazán boldog lennék.
- És ott kóstoltam először igazi húst, ami tűzön készült. Nagyon finom volt! - jut is eszembe a mostani vacsoránkról. Maga Castillo kancellár javasolta, és nem is volt rossz ötlet tőle.
- De a tehersiklós utazástól kicsit rosszul voltam. Nem repültem még így. - Richard kiérezheti szavaimból, hogy minden az újdonság varázsával hatott. De hát persze, nem kaptam eddig engedélyt arra, hogy lemenjek a holdra. Miért kaptam volna? De talán mostantól időnként lelátogathatok majd. Oly sok minden van még ott, amit megnéznék...

Vissza az elejére Go down

Richard Carter

Hadsereg

Falatozó - Page 2 Karl-Urban

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium. 2391.08.10.

Beosztásom :
Mesterlövész. Hadnagy

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Karl Urban

☽ :
Falatozó - Page 2 400px-AlmostHumanS01E03Taurus-2


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Csüt. Nov. 28, 2019 3:03 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Lizzy & Richard

A kikért ételek hamar megérkeznek és neki is állunk az evésnek. A lányt figyelem közben, ahogy nekilát a fogás fogyasztásához. Még mindig zavarban lehet, de remélem, hogy lassan túllendül a kíváncsiskodók felbukkanásán. Még örülök is, hogy a Perda kerül szóba témaként, bár nem tudom, hogy ő járt-e már odalent. De hamar kiderül, hogy igen, és tetszett is neki a környezet.
-Bizonyára szép látvány lehetett. Én még nem láttam, de legközelebb megnézem, ha arra járok. - közben falatozom és hallgatom a lányt. Alapból nem vagyok nagyon beszédes, de ha kell, akkor hozzá tudok szólni pár dologhoz. Szeretek informálódni a megbízásaim előtt, és ha nem is káptalan a fejem, azért van, amit megjegyzek a helyi látványosságokkal kapcsolatban is, nem csak a „száraz anyagra” koncentrálva.
-Meg tudom érteni! Teljesen más, mint _itt_. – nézek körbe a teremben és nem is csak erre a Falatozóra gondolok, hanem az egész Állomásra.
-Komolyan? – mosolyodom el a lelkesedésére és a csillogó szemeit látva. – Akkor előnyben van velem szemben, mert én sajnos nem kóstoltam még meg, csak a szárított „verzióját”. – billentem kissé oldalra a fejem, bár inkább csak viccesen, és nem pedig mást beleképzelve.
-Nem könnyű tehersiklón utazni... –kicsit közelebb hajolok az asztal fölött, hogy halkabban tegyem hozzá. –...Amikor először utaztam rajta, nekem is émelygett a gyomrom. Szóval, nincs ezzel egyedül. – dőlök ismét vissza a háttámlához és eszem tovább. Talán örül neki, hogy nincs miért elkeserednie, ha nem érezte magát jól elsőre a szúfolt és kissé kényelmetlen utazása miatt. Teljesen más egy Űrsikló, mint egy „plafonig” megrakodott teherszállítón utazni.  
-Ne aggódjon! Biztosan lesz még lehetősége lemenni a Perdára. – próbálom eloszlatni a kételyeit arról, hogy a munkája vagy esetleg az életkora miatt nem kapott még engedélyt az ismétlésre.
-Hiszem, hogy még számtalan utazás vár még Magára, odalent. – ismét egy falatot emelek a számba. - S, mit szeretne még megnézni a Vízesésen kívül? Van már terve?

Vissza az elejére Go down

Elizabeth Shirley

Polgár

Karakterlapom :

Születési idő :
2400.11.23. (16 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
tanuló (genetikus)

Reagok száma :
89

Avatar alanyom :
Gabriella Wilde

Keresem :

☽ :
Falatozó - Page 2 Tumblr_static_tumblr_inline_mp3upkunr71qz4rgp


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szomb. Nov. 30, 2019 12:49 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Richard & Lizi
Nem szeretnék csalódást okozni Richardnak és rossz társaság lenni, ezért megpróbálok túllendülni zavaromon és beszélgetést kezdeményezni, így kerül szóba a Perda hold, mely maga a csoda. Eddig csak egyszer volt lehetőségem lemenni, de azt az élményt soha nem feledem.
- Én mindenképpen csak ajálani tudom. - mosolygok rá kedvesen, és tényleg remélem, hogy Richard is megnézi majd a vízesést. Nem kellene kihagynia, mert egy álom válik valóra azt a természeti csodát látva. Bár lehet, hogy csak az én számomra... Én is eszegetem ám tovább beszélgetésünk közben, majd finoman bólogatok. Az űr és a természet két nagyon különböző dolog, összehasonlítani se lehet őket, annyira mások.
- Nem hiszem, hogy nagy előny lenne, de még sok mindent meg szeretnék kóstolni a Perdán. Teljesen mások azok az ételek. - mint ezek, amiket most is eszünk. De nem elégedetlenkedve mondom mindezt, hanem az újdonság varázsa az, ami odalent vár rám. Az egyetlen kellemetlenség az utazás, amit nem viseltem túl jól...
- Önnek? Tényleg? - kérdezek rá elkerekedett szemekkel, majd jókedvűen kuncogok fel. - Idővel talán megszokom. Bár más járművön se utaztam még, biztosan ezért volt furcsa a szervezetemnek. Ön repült már? - kérdezgetem tovább. Hadnagy, tehát valószínűleg igen, de aztán nem biztos... A Dominiumon is persze utazunk, de egy ekkora állomás esetében nem érződik.
- Köszönöm, nagyon kedves és én is bízom benne, hogy még sokszor lejutok majd. - mosolygok kedvesen, majd halkan hümmögök a kérdés hallatán.
- Először felfedezném a Várost és a környékét, de... - körbepillantok és most én hajolok közelebb a másikhoz. - ... de nagyon szeretnék látni egy perdait is. Hallottam, hogy hasonlítanak ránk, de mégis mások, ahogy az is érdekelne, hogy és hol élnek. Megnézném az Ő településeiket is, házaikat... bár erre kicsi az esély attól tartok. - a diplomácia nem hozzám tartozik, így miért engednének oda? Na ugye, hogy felejtős... de álmodozni még szabad.
- Ön találkozott már perdaival? - érdeklődöm tovább kíváncsian, és mostanra úgy érzem, hogy egészen elengedtem magam. A körülöttünk lévőket legalábbis teljesen kizártam.

Vissza az elejére Go down

Richard Carter

Hadsereg

Falatozó - Page 2 Karl-Urban

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium. 2391.08.10.

Beosztásom :
Mesterlövész. Hadnagy

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Karl Urban

☽ :
Falatozó - Page 2 400px-AlmostHumanS01E03Taurus-2


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Pént. Dec. 06, 2019 7:04 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Lizzy & Richard


-Egy párszor jártam odalent a Perdán, de sajnos a természeti látványosságokat csak ritkán volt alkalmam megcsodálni. De mindenképp meg fogom nézni legközelebb. – kíváncsi is vagyok rá, ha már ilyen kedvesen a figyelmembe ajánlja a kis hölgy. Tudnivaló, hogy ha feladattal érkezem oda, akkor nem a tájat nézni megyek, hanem a küldetést elvégezni. Persze, ez nem szorosan ide tartozó információ, és nem is részletezném.
-Az meglehet, bár minden új dolognak azért, megvan az előnye is, nemcsak a hátránya. Ha meg tudja kóstolni a helyi ételeket, akkor még az is előállhat, hogy előnyben lesz sok emberrel szemben, akik nem is hallottak ilyenről és még nem is kóstolhatták eddig. – emelek egy újabb falatot a számhoz és figyelem a lányt. Tudom, hogy fiatal kora ellenére sokkal több kíváncsiság és tudásvágy szorult belé, bár annyira nem ismerem még, de ezek a gondolatsorok erre következtetnek.
-Igen, repültem már. Tudom milyen. De biztosan alkalma lesz rá számtalan, Önnek is, erre az élményre. Idővel megszokja majd a repülést. – Most lehet, hogy furán hangzik a számból, de bízom benne, hogy élmény lesz számára is az ilyetén utazás.
-Sajnos nem volt sok alkalmam látni Perdait testközelből, de messziről láttam őket. – Azt nem teszem hozzá, hogy a távcsövem mögül figyeltem a mozgásukat az őslakosoknak, de ez nem is ide tartozó információ. Nem kaptam parancsot, így csak megfigyelőként voltam jelen, de ezt sem szándékozom kielemezve elmondani a lánynak. Talán félreérthető lenne a mondatom és mást képzelne bele, mint ami.
-Hasonlóak hozzánk, emberekhez. De mondhatom úgy is, hogy csak alig vagyunk eltérőek testfelépítésben. Talán csak a képességeik és a különleges adottságaik azok, amikben mások tőlünk. – Gondolom, hogy fogalma van a DNS-felépítésükről és a látható „jeleikről”, ami a nyakukon felfedezhető. Persze biztosan több mindenben járatosabb nálam a kisasszony ilyen témában, de sokat nem tudok az orvostudományról és a genetikáról. Ezt meghagyom azoknak, akik jobban mívelik ezt a „szakágat”.
-Érdekesnek hangzik..- utalok az életvitelükre és a szokásaikra, amit eddig csak nagyjából volt alkalmam megfigyelni. – Sokban eltérőek lehetünk, de vannak közös vonásaink. Talán egy napom Ön lesz a Város, Orvosi részlegének a vezetője. Semmit sem lehet tudni! -mosolygok rá, ár ezt nem gúnyból, vagy viccből mondom neki. Talán a jövőben ez sem lesz kizárt.


Vissza az elejére Go down

Elizabeth Shirley

Polgár

Karakterlapom :

Születési idő :
2400.11.23. (16 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
tanuló (genetikus)

Reagok száma :
89

Avatar alanyom :
Gabriella Wilde

Keresem :

☽ :
Falatozó - Page 2 Tumblr_static_tumblr_inline_mp3upkunr71qz4rgp


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Kedd Dec. 10, 2019 7:33 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Richard & Lizi
A Perda hold olyan téma az emberek között, amely mellett senki se tud csak úgy, szó nélkül elmenni. Senkit se hagy hidegen, mindenki tud mit hozzáfűzni. Párunknak akadnak élményeik is, míg másokban a kíváncsiság bújkál. Richard volt már lent, bár a természetet még nem ismeri, idővel, ha többször van lehetősége lejutni, meg fogja ismerni. Persze nem tudom a pontos posztját, hogy milyen munkakörben tevékenykedik, de nem is faggatom erről. Richard hadnagy, szóval nem illene kíváncsiskodnom. Az ételek is szóba kerülnek, majd utána az utazás, ami már neccesebb a számomra. A múltkor se viseltem túl jól...
- Én is bízom benne. Mindenki megszokja, én miért ne szoknám? - költői kérdés. Arcomra mosoly költözik, majd ha már Perda, akkor az ott élő népről is ejtek pár szót. Szeretném megnézni, hogy hol és hogyan élnek, na meg hogy miként néznek ki, milyen képességeik vannak, egyszóval mindent. Túl kíváncsi lennék? Meglehet... Mindig is az voltam, csak nem mindig engedik, hogy kimutassam. De Richard előtt most valahogy nem félek önmagam lenni.
- Messziről? És... hogy-hogy nem ment közelebb hozzájuk? - fogalmam sincs, hogy mi volt az oka, így most jól belekérdezek a közepébe. Vajon őszintén felel majd? Én biztosan nem tudnám megállni, hogy csak messziről figyeljek egy ilyen lényt.
- Igen, ezekről tudok, bár nem volt még lehetőségünk megvizsgálni őket. Az... mégis csak furcsán jött volna ki. - elkapni egy perdait... esetleg felboncolni. Nem, én sose tennék ilyet, bár azt se tagadom, hogy mennyit tanulhatnánk tőlük és nekik hála. A férfi kedves, jól esnek szavai, mégse érzem úgy, hogy egyszer teljesülnének.
- Nem hiszem. Én megmaradnék a genetika területén és segíteném inkább az alvókat és fejleszteném a hibernációt, ha lehetőségem lesz rá. A Városban nem lenne szükség erre a szakterületre. - ott inkább a más jellegű orvosok a hasznosak. De azért időnként majd lemegyek, amint lehetőségem nyílik rá. Bár még van pár évem az iskolából és tudom jól, hogy hamarosan férjhez is kell mennem, de talán a jövendőbeli férjem nem fogja ellenezni ezeket a terveimet. Félek attól, hogy ki mellé rendel majd ki a Családügyi Hivatal.
- De persze lehet, hogy tévedek és idővel olyan jó lesz a két nép között a kapcsolat, hogy közösen vizsgáljuk majd meg a genetikai hasonlóságokat és különbségeket. Mindenki nyerne vele. - láthatóan nagyon lelkesen beszélek erről a témáról, de azért a tányérom tartalma is fogy. Éhes voltam, ez jól látszik, de hát nem meglepő, még fejlődik a szervezetem.

Vissza az elejére Go down

Richard Carter

Hadsereg

Falatozó - Page 2 Karl-Urban

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium. 2391.08.10.

Beosztásom :
Mesterlövész. Hadnagy

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Karl Urban

☽ :
Falatozó - Page 2 400px-AlmostHumanS01E03Taurus-2


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 11, 2019 11:44 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Lizzy & Richard

Annyiból érdekesnek hangzik a természeti táj megnézése, hogy akkor talán több időm is lenne megcsodálni, mintha a feladatom elvégzése közben pásztázom a terepet. Ha legközelebb lemegyek a holdra, akkor majd sort kerítek egy rövidebb sétára, vagy kirándulásra is.
-Nincs kétségem, hogy megszokná. – persze ez is csak egy helyeslés, és nem a kétségek megerősítése. Bizonyára könnyedén megszokná az új környezetet az Állomás után. Egy természetesebb helyen minden teljesen más, mint a falak között. Persze ez is változó, mivel mindenki máshoz van szokva, és több-kevesebb időre van szüksége az alkalmazkodáshoz.
-Nem volt rá alkalmam. –persze ez nem teljesen fedi a valóságot, de jelentős részében van valóságalapja. Az idő és a feladat sürgőssége okán nem volt lehetőségem testközelben találkozni egy ott lakóval, de talán majd lesz ez másként is.
-Az orvostudományhoz nem konyítok, és nem is tudnék állást foglalni a helyessége vagy a helytelensége miatt. Talán egy napon sok minden megváltozik és lehetőség is nyílik a kölcsönös tanulásra a két lakosság között. - Ezt persze a Vezetőség jobban is tudja, és nem is tisztem ezt eldönteni. – Nagyon szép tervek!- biztatóan nézek rá, miközben falatozom tovább. Gondolom, hogy minden ok és okozat, ahogy az sem véletlen talán, hogy most itt vacsorázunk, és sokféle dolog kerül említésre. Figyelmesen hallgatom a szavait, és azért elgondolkodtat, hogy egy ilyen fiatal ennyire sokféleképp látja a jövőjét. –Én, azért nem jelenteném ki ilyen határozottan, hogy máshol nem lenne szükség olyan ambiciózus hölgyre, aki ezen a szakterületen akar majd dolgozni.
-Nem tudni mit hoz a holnap. – mosolyodom el a gondolatra. Persze, nem sejthetem, hogy egy pár év múlva milyen lehetőség bukkan fel a számára, de hiszem, hogy ez a hivatás, mindig is kereslet lesz bárhová is fejlődjön a Tudomány.
-Ebben nem tudok nyilatkozni. De Ön többet tud a hátteréről, ami tényleg előnyös és hasznos lehet a Betegségek megelőzésére is, nemcsak a tudás szélesítésére. – talán össze is foglaltam a gondolataimat ezzel kapcsolatban. Bizonyára bele lehetne merülni mélyebben a kutatásba a megismerés érdekében, de nekem nincs ehhez kellő tudásom és tapasztalatom. Lassan kezd nekem is fogyni a tányéron lévő étel, de ahogy látom, nem csak nekem ízlett, hanem a kisasszonynak is a választott menü.
-Szabad kérdeznem? – nézek fel ismét rá. Ha engedi, akkor felteszem a kérdésemet, ami azóta foglalkoztat, amióta megtudtam mit dolgozik. – Miért pont erre a szakterületre esett a választása? Talán családi „hagyomány” okán? Vagy, valami más miatt kezdett bele ebbe a hivatásba? – gondolom, hogy nem feszegetek a kérdésemmel semmiféle titkot, és elmondja, miért pont ezt választotta. Nekem még mindig furcsa, hogy egy fiatal lány, ilyen komoly és széles spektrumú dolog érdekelje. Eddig nem találkoztam hozzá hasonlóval, bár annyira nem is mozogtam ilyen területen.

Vissza az elejére Go down

Elizabeth Shirley

Polgár

Karakterlapom :

Születési idő :
2400.11.23. (16 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
tanuló (genetikus)

Reagok száma :
89

Avatar alanyom :
Gabriella Wilde

Keresem :

☽ :
Falatozó - Page 2 Tumblr_static_tumblr_inline_mp3upkunr71qz4rgp


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Vas. Dec. 15, 2019 9:01 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Richard & Lizi
A hadnagy rendkívül kedves, bár ezt már tegnap is tudtam, mégis, jól esik a társaságában lenni. Eleinte zavarban voltam, ez igaz, de ez betudható fiatal koromnek és tapasztalatlanságomnak, viszont mentségemre legyen mondva, egészen ellazultam. Nem kérdezek rá jobban, hogy miért nem volt alkalma Richardnak kommunikálni egy perdaival, mivel kiérzem szavaiból, hogy jobb nem firtatnom, de azért elraktározom ezt az információt.
- Úgy tudom, hogy Ők sokkal fejletlenebbek technológia szinten és a gyógyítás is másképp működik náluk. Sokat tanulhatnánk egymástól, de én nem igazán hiszem sajnos, hogy tudnánk együtt dolgozni. - de remélem, hogy tévedek. Nem rajtam múlna, ez biztos, de én egy senki vagyok, egy egyszerű gyakornok, egy kislány... De terveim azért vannak a jövőre nézve és egyre biztosabb vagyok bennük azóta, amióta Jenkins kancellár mellett tévekenykedhetek. A Városban viszont nem hiszem, hogy helyet kapnék, bár a hadnagy mintha nem értene velem egyet, de szavait betudom kedveskedésnek és egy ártatlan mosollyal jutalmazom, szavak nélkül.
- Persze. Bármikor kérdezhet. - mosolyom kiszélesedik, annyira katonás, hogy még erre is rákérdez, pedig nem kellene. Kíváncsi vagyok, hogy mi érdekelheti, de amikor megkapom a kérdést, amit már oly sokaktól, felkészülten válaszolok. Ez valahogy mindenkit érdekel. Ennyire különös lenne a választásom?
- Az édesanyám dolgozik még az orvostudomány területén belül, bár Ő nem genetikus. Én valahogy mindig csodáltam a modern technikát, azt, amire vittük, így a hibernálást is egyfajta csodaként élem meg, amit szeretnék megérteni. Szeretnék segíteni az embereknek, azoknak is, akik még a Földön születtek, hogy rendben felébredhessenek és beilleszkedhessenek közénk és a jövő nemzedékének is. A genetika pedig rendkívül szerteágazó. - kicsit talán túlságosan is beleéltem magam, így apró pírral öblítem le a vacsorámat, mivel a tányérom idő közben üressé vált.
- Köszönöm a vacsorát, nagyon finom volt, és... igazán kedves volt Öntől, hogy elhívott. - és hogy ilyen normális velem. Nem sokan azok ám, főleg nem a katonák, akik csak egy kislányt látnak bennem. Ő mégis magas rangú tiszt és ennyire normális. Bár én is ilyen férjet kapnék, bár nem hiszem, hogy ekkora szerencsém lesz.
- Van gyermeke? - kérdezek rá kíváncsian. Nem akarok tolakodó lenni vagy túlságosan is személyes kérdést feltenni neki, de... a kíváncsiság nagy úr ugyebár.

Vissza az elejére Go down

Richard Carter

Hadsereg

Falatozó - Page 2 Karl-Urban

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium. 2391.08.10.

Beosztásom :
Mesterlövész. Hadnagy

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Karl Urban

☽ :
Falatozó - Page 2 400px-AlmostHumanS01E03Taurus-2


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Hétf. Dec. 16, 2019 5:51 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Lizzy & Richard

-Nem hiszem, hogy a gyógyítás ennyire behatárolt lenne, hogy a közérdeket ne venné figyelembe. Igazán nem vagyok otthon az orvoslás területén, de mint tapasztaltam a technológiai fejlődést és a Perdán való tartózkodásom alatti megfigyelésemet, így nem osztom azt Önnel, hogy ne lehetne összedolgozva és közös kooperációba fognia a két Tudóscsoportnak. Persze, ez az én véleményem, és nem is vagyok illetékes az ügyben, de nem vetném el a lehetőségét a közös megoldásra köztük. Valahol mindkettő világ szülötteinek az érdeke is lehet, és ha különbözőek is vagyunk az Őslakosoktól és a módszereik sem egyformák, attól még lehet kompromisszum a gyógyítók között. De javítson ki, ha nem így gondolja. – Tudom, hogy nem tisztem belelátni, ami a Kutatók és Orvosok közt zajlik, de úgy vélem, hogy pártatlannak kell lenniük azoknak, akik a Betegek gyógyítására esküdtek. Lehetnek bár más módszereik és meggyőződésük, de akkor is az Élet védelme lenne az elsődleges, mindenki számára. Az érdeklődő kérdésemre engedélyt kapok, hogy feltegyem, így egy kedves biccentéssel köszönöm meg, hogy feltehetem neki. A szavait figyelmesen hallgatom és választ is kapok rá, hogy miért pont ebbe a szakirányba indult el a tanulmányaival.
-Így érthető. Köszönöm válaszát. – ismét egy mosollyal nyugtázom a mondatait. Ezek szerint az Édesanyja „nyomdokaiba” lépett és ez magyarázza a kivételes érdeklődését. -Teljesen megértem. Úgy tudom, hogy az én Édesanyám is a kutatási részlegen dolgozott, nem volt már alkalmam vele találkozni a szülés után. Sajnos nem élte túl…. -  Nagyon hiányzik nekem, bár sokat nem tudtam kideríteni a múltjával kapcsolatban. Csecsemőkorom óta a Kancellária nevelt és képzett ki. Sok emlékem nem maradt Anyukámról, csak egy fénykép. Igaz, hogy kisgyerekként sokszor álmodtam vele és kutattam is volna a születésem körülményei után, de nem sok eredménnyel. Pár információfoszlányon kívül semmit nem tudtam meg róla, vagy Édesapámról. Mostanában már nem nagyon foglalkoztatott a keresés, mert leköti minden időmet a küldetések sorozata és a feladatok. De lehet, hogy egy napon majd ismét belevágok a kiderítésbe. Az étel közben elfogyott a tányéromról, és ahogy látom, a lányé is üres.
-Még nincs gyerekem. De, szeretnék. – mosolyodom el a kérdésén. Nincs benne titok és nem is tagadtam sohasem, hogy szeretnék utódot, de eddig nem adatott meg ez számomra. Kis-srác koromban is sokat gondoltam arra, hogy egy testvérem lehetett volna, mennyire boldog lennék, de sajnálatos módon ez sem vált valóra. Most talán egy családot kaphatnék, akikre vigyázhatnék és mellettük lehetnék, ami nekem nem adatott meg soha. Vágyom, hogy úgy élhessek, mint egy tejes család és megtapasztalhassam a csodát, amit egy gyermek adhat. Bízom benne, hogy egy nap valóra válik az álmom. Kicsit elkalandozik a gondolatom és inkább hirtelen ötlettől vezérelve kérdezek ismét.
-Desszertet? – kellemesen érzem magam ma este és bár nem gördülékenyen kezdődött ez az este, de még azért egy sütemény vagy bármi beleférhet, ha a lány is szeretné. Nem erőltetem a rendelést, de ha még van egy kis ideje, akkor beszélgethetnénk. Egy kis nasi mellett talán neki is jobban esik a beszélgetés. Ha kér, akkor rendelek is magunknak, amit csak szeretne.

Vissza az elejére Go down

Elizabeth Shirley

Polgár

Karakterlapom :

Születési idő :
2400.11.23. (16 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
tanuló (genetikus)

Reagok száma :
89

Avatar alanyom :
Gabriella Wilde

Keresem :

☽ :
Falatozó - Page 2 Tumblr_static_tumblr_inline_mp3upkunr71qz4rgp


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Pént. Dec. 20, 2019 7:51 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Richard & Lizi
Orvosnak lenni hivatás és Richard jól látja, az emberek élete a legfontosabb a számunkra. Ő viszont nem igazán úgy érti a mondandómat, ahogy azt szánom.
- Ön félreértett. - rázom meg picit a fejem. - Én is úgy gondolom, hogy csodálatos dolgokra jöhetnénk rá, ha a két nép összefog, csak úgy érzem, hogy erre jelenleg még kevés az esély. Még csak pár éve fedeztük fel a Perdát, már leromboltunk egy szentélyt, háborút szítottunk... Még sok időnek kell eltelnie, mire ezek a múlt homályába vésznek. - hiába van béke, nem olyan jó a két nép viszonya, mint amilyennek lennie kéne, ha már egy holdon osztoznánk velük. De ott lehetünk, nem tiltottak el minket, bár tény, hogy sok választásuk se volt.
- De talán igaza van és az orvosok között hamarabb alakul majd ki a bizalom, mindkét nép érdekében. Bízom benne, hogy így lesz. Én szívesen dolgoznék együtt egy perdaival, ismerném meg a módszereiket. - tehát én rajtam biztos, hogy se most, se a jövőben nem fog múlni a dolog. Ki tudja tényleg, hogy mire viszem... Édesanyám remek példa a számomra, így hamarosan Richard azt is megtudhatja, hogy Ő az, aki miatt úgy döntöttem, hogy én magam is az orvostudományt választom hivatásomnak. Azt viszont nem tudtam, hogy anyukám említése kellemetlen emlékeket vet majd fel Richardban, így elszomorodik tekintetem, majd halkan sóhajtom.
- Nagyon sajnálom, hogy nem ismerhette meg az édesanyját. - borzasztó lehet anya nélkül, még akkor is, hogyha más besegített a nevelésében. De ha már a családnál tartunk, akkor mi a helyzet a gyerekekkel? Meglep, hogy még nincs, hiszen már nem tűnik túl fiatalnak. Vajon hogy úszta meg? A rendszer nem engedélyezné vagy akad kiskapu? Egy olyan kiskapu, amit esetleg én is kijátszhatnék? Nem biztos, hogy pont egy hadnagytól kellene ezt kipuhatolóznom, de... muszáj rákérdeznem, így picit akaratlanul is közelebb hajolok hozzá.
- Elnézést a kérdését, de már nem a húszas éveiben jár, a törvényeink szerint pedig már kellett volna utódot nemzenie. Elmondaná, hogy... hogy miként... szóval, hogy a Kancellária ezt miért fogadta el Önnél? - a hadnagyi rang egy dolog, hiszen hallottam az Imperium egyik hadnagyáról, akit szintén belekényszerítenek egy házasságba, méghozzá egy kancellárral. Akkor én hogy úszhatnám meg? De talán Richard tudja a megoldást. Bár azt mondta, hogy szeretne gyereket, így meglehet, hogy a feleségével van a gond? Meredek ez a téma, érzem én magam is, ahogy azt is, hogy akaratlanul elárultam magam azzal, hogy én még nagyon nem állok készen egy gyermekre, pedig lassan tőlem elvárják. Én inkább tanulnék és dolgoznék, fejlődnék a szakmámon belül, de félek, hogy a karrierem már az elején elvágják. A vacsoránkat idő közben sikerül elfogyasztani, de a desszert kérdése azt jelzi számomra, hogy a hadnagy úr se akar még elsietni.
- Kérek, köszönöm! Valami csokisat, de Önre bízom a választást. - mosolygok rá kedvesen. Persze tudom, hogy az itteni csokis-kakaós sütik mások, mint amilyenek a Földön voltak, mesterségesen előállítottak, de én mindig ezeket ettem, így nekem tökéletesen megfelelnek.

Vissza az elejére Go down

Richard Carter

Hadsereg

Falatozó - Page 2 Karl-Urban

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium. 2391.08.10.

Beosztásom :
Mesterlövész. Hadnagy

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Karl Urban

☽ :
Falatozó - Page 2 400px-AlmostHumanS01E03Taurus-2


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Pént. Dec. 20, 2019 7:53 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Lizzy & Richard

-Bocsásson meg, biztosan félreértettem valamit. – Lehet, hogy a szavai mögött mást értelmeztem és jogosan javított ki. – Igaza van. – teszem hozzá. Talán tényleg többen többféleképpen látjuk ezt a helyzetet és én hajlamos is vagyok, hogy picit továbbgondoljam a jövőt nézve. Sok mindent hallottam a kezdetek óta, és ismerem is jól a Kancellária álláspontját ebben. Volt alkalmam születésem óta a neveltjük lenni, bár sokszor szigorúbban és kíméletlenül „tanítottak”, hogy a legjobbá váljak. Persze ez az ő szemükben szükségesnek is tartják, csak egy gyermeknek nehezebb elfogadnia, hogy idő előtt felnőtté kell válnia, ami egy normális körülmények között talán kamaszkorban következik be vagy utána. Nálam ez annyiban más volt, hogy négy éves korom óta keményebb bánásmóddal kezdték el a kiképzésemet. Nehezek voltak azok az évek, amikor más Pajtások a játékok közt tölthették idejüket, nekem a fegyverek és harcművészetek töltötték ki a mindennapokat. Sóvárogva nézem a folyosón azokat, akik a szüleikkel mentek és eszembe jutott, hogy nekem miért nem lehet? Mostanra már másként látom mindezt, de azt szeretném, ha lenne saját utódom, annak ne kelljen átélnie ezt a lelki fájdalmat. Hiányzott az Édesanyám és az a szeretet, amit adhatott volna, de tudtam akkor is, hogy ez nekem csak álom marad. Így annak örülnék, hogy mindezt ne élje át a születendő gyermekem, és szerető családban nevelkedjen. A fiam, vagy a lányom mellett szeretnék lenni, és vigyázni rájuk, ahogy a feleségemre is. Kicsit el is kalandoztam a gondolataimban, bár nem szándékosan. Az Édesanyám emléke felelevenítette bennem a múltam és a leendő családom gondolata. A kiképzésem okán tudom kontrollálni az érzéseimet és alig látható rajtam bármi, ami a fejemben lejátszódik. Igazán nem is akarnék belemerülni a régmúlt történéseibe, mert előre kell néznem.
-Semmi baj. Nem tudhatta. Rég történt. – kedvesen nézek rá, bár már sok év telt el a halála óta, de eddig senkinek nem beszéltem róla, és nem is fogok.
-A feleségemmel nagyon szeretnénk babát, de sajnálatos módon még nem sikerült. Volt egy hosszabb időszak, mikor távol voltunk egymástól, és jelenleg is ez a helyzet. Egy hosszabb küldetésen van és még nem tért vissza. Igaz, hogy amikor elindult erre az útra, akkor nem tudtunk beszélni, mert éppen szolgálatban voltam, így arról sem tudok, hogy a terhességi tesztjének mi lett az eredménye. Bízom benne, hogy pozitív lesz a teszt, és várandós. De konkrétan nem tudom mi lett végül. Csak reménykedni tudok, hogy jó hírekkel tér majd vissza. –Nagyjából ennyit tudok neki válaszolni. - Tudom és ismerem a Törvényt, ahogy azzal is tisztában vagyok, hogy az idő nem mindig kegyes hozzánk. Bár rajtam nem múlik semmi, mert én lennék a legboldogabb, ha Apa lehetnék. – mosolyodom el egy pillanatra, ahogy eszembe jut Ritám ragyogó arca, amikor mondta, hogy csinál egy tesztet. Persze, nekem ez akkor is nagy szó volt, bár izgulok a mai napig rajta, hogy mi lett az eredménye, csak sajnos már nem tudta elmondani. Én azért bízom benne, hogy sikerült a gyermekáldás.
-Rendben! Csokisat. – adom is le a rendelést, a kért süteményre. – Úgy hallottam, hogy remek a csoki- mousse. Azt ajánlanám. - Magamnak valami savanykásabb íz-világút kérek, bár nem vagyok édesszájú. De most jól esik egy kicsit adni a gasztronómiai élvezeteknek, és ráadásként egy kedves kisasszonnyal tölthetem az estét. Gondolom, hogy a lánynak nem véletlen jutott a gyermekvállalás az eszébe, bár fiatal és még előtte áll az Élet, de nem akarnám zavarba hozni, ha én is rákérdeznék a családalapításra nála. Tudom, hogy elég kényes és személyes is a téma. Talán inkább másfelé kellene terelnem a beszélgetést, ami persze nem könnyű, de ha jól sejtem, akkor ő sem bánja.
-Van testvére?- csak, hogy a témánál maradjunk, bár úgy rémlik, hogy van egy Katona-fivére, de nem volt alkalmam megismerni, ahogy a húgával is csak tegnap találkoztam először. Igaz, hogy belenéztem az aktájába tegnap este, - miután elváltunk az Uszodánál-, de csupán csak érdeklődés szinten. Ez amolyan „szakmai ártalom” nálam. Remélem, nem neheztel rám emiatt, ha kiderülne kíváncsi érdeklődésem a személyével kapcsolatban.


Vissza az elejére Go down

Elizabeth Shirley

Polgár

Karakterlapom :

Születési idő :
2400.11.23. (16 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
tanuló (genetikus)

Reagok száma :
89

Avatar alanyom :
Gabriella Wilde

Keresem :

☽ :
Falatozó - Page 2 Tumblr_static_tumblr_inline_mp3upkunr71qz4rgp


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szomb. Dec. 21, 2019 1:27 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Richard & Lizi
Nem tudhatjuk, hogy mit hoz számunkra a jövő, így azt se, hogy valaha képesek leszünk-e együtt élni a perdaiakkal, vagy éppen együtt dolgozni egy jobb és szebb jövőért. Elengedem hát a témát és inkább némileg személyesebb vizek felé evezünk, így derül ki számomra, hogy Richard édesanyja túl korán meghalt, még csak meg se ismerhették egymást. Szomorú hír, ezért próbálkozok a gyerekről kérdezni, meg egyébként is kíváncsi vagyok rá, de amikor megtudom, hogy még nincs utóda, kicsit meglepődöm. Nem értem, hogy ez miként történhet, hiszen hadnagy, biztosan szemet szúrt másnak is, de a férfi mesélni kezd, én pedig teljes érdeklődéssel hallgatom.
- Öhm, bocsánat, de azt értem, hogy távol vannak egymástól, de a teszt eredményét miért nem írta meg Önnek? - hiszen ott a kommunikátor, az biztosan vele van és van annyi ideje, bárhol is járhat. - Viszont, ha terhes lenne, akkor szerintem nem engedték volna el. A gyerekek nagyon fontosak a népünk számára, így vigyáznak a várandós nőkre, így... szerintem sajnos nem lesz pozitív az a teszt. - az orvostudomány területén tevékenykedek, így nem beszélek hülyeséget, ezt pedig szerintem Richard is sejti, ahogy azt is, hogy a felesége okkal nem üzent neki és okkal nem tért még vissza. A gyerekre tehát még várnia kell a hadnagynak. De persze én is tévedhetek, bár meglepődnék, ha most így lenne.
- Azért remélem, hogy sikerülni fog Önöknek. - mosolygok rá végül, és el is engedem a témát. Jobb lesz nekem is így, mielőtt Ő kérdezi meg tőlem ugyanezt vagy esetleg tér rá a jövőbeli házasságomra. Brr, a hideg is kiráz a gondolattól, ellentben a sütemény felvillanyoz.
- Még nem kóstoltam, de bízom az ízlésében. - mosolygok rá kedvesen és kis idő múlva már meg is kapjuk. Valóban jól néz ki és biztosan finom lesz, de még mielőtt a villámat belevághatnám, meghallom azt a kérdést, amiről nem beszélek túl szívesen, de igyekszem ezt nem kimutatni.
- Igen, Vincentnek hívják és a hadseregnél szolgál. - megadom a választ, de utána már be is kapom a villámra kerülő falatot és halkan hümmögök rajta.
- Ez valóban finom! Remek választás volt! - mosolygok a férfi felé, de ez után elhallgatok. Vincent nehéz téma a számomra, mert bár a testvérem és szeretem, mégis sokszor úgy érzem, hogy megnehezíti az életemet. Olyan elvárásai vannak felém, mint apánknak, és amiket bár teljesítenem kell, mégis nehezen megy. De talán majd idővel megbékélek a helyzetemmel, nagyon más választásom úgy sincs.

Vissza az elejére Go down

Richard Carter

Hadsereg

Falatozó - Page 2 Karl-Urban

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium. 2391.08.10.

Beosztásom :
Mesterlövész. Hadnagy

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Karl Urban

☽ :
Falatozó - Page 2 400px-AlmostHumanS01E03Taurus-2


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szomb. Dec. 21, 2019 6:52 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Lizzy & Richard

-Sajnos eddig nem kaptam értesítést és így egyetértek a meglátásával. – szomorúan kell belátnom, hogy ebben van valami. Ha megfogant volna a gyermekünk, akkor bizonyára már értesítettek volna, ha Ritám esetleg nem elérhető a munkája miatt. Gondolom, hogy hivatalból csak írtak volna nekem. Hiába áltattam magam eddig is, hogy esetleg pozitív lesz a teszt, de tényleg be kell látnom, hogy én akartam és nem a Sors. De, bízom benne, hogy egy napon valóra válik az álmom és Ritámé is. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a feleségem is ugyanúgy akarja és kívánja is a családbővítést, bár most távol vagyunk egymástól, de egy napon ismét együtt lehetünk. Ebben bízom és ez is tart meg, hogy az álmainkról ne mondjak le.
-Köszönjük. – Ritám nevében is köszönöm a jókívánságát a lánynak. Persze, most nem lehet itt a nejem, de tudom, hogy ő is gondol rám. Hinni akarom, és bízom is benne.
Közben a kért sütemények is megérkeztek, s ahogy látom, a kisasszonynak tetszik a választásom.
-Örülök, hogy nem okoztam a választásommal csalódást. – mosolyodom el, ahogy nézegeti, majd aztán belemeríti a villáját. Az viszont feltűnik, hogy egy apró rezdülés átfut az arcán a testvére említésénél. Lehet, hogy kényes témát feszegettem vele?
-Ó..Értem. – nem akarnám, hogy olyasmiről beszélgessünk, ami kellemetlen a számára. - Nem lehet könnyű Magának. - Igazán csak a házassági témát akartam volna mellőzni a testvére említésével. De látom, megint csak beletrafáltam valamibe, ami nem igazán jó témaválasztás. Kínosan érezheti magát, amiért feltettem a kérdésemet, de mielőtt nagyon belemerülnénk ebbe is, inkább valami másba kellene kezdenem.
-Tudja, nagyon megértem Önt. Nekem is sok mindent megszabtak és tiltottak. De semmi sem tart örökké. – kicsit megpróbálom enyhíteni a ránk telepedő kínos csendet, és nekikezdek én is az édességnek. –De, ha nem akar róla beszélni, megértem. Nem erőltetem, és arról beszélgetünk, amiről csak szeretne. – Látom rajta, hogy bántja valami, de nem tisztem vájkálni a magánéletébe. Soha nem könnyű a családdal mindent elfogadtatni és megértetni. Talán neki még nehezebb, mivel jóval nagyobb elvárásokkal kell megküzdenie a Törvények által. Bár, mindenki másként látja és éli meg mindezt. Nem vagyunk egyformák.

Vissza az elejére Go down

Elizabeth Shirley

Polgár

Karakterlapom :

Születési idő :
2400.11.23. (16 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
tanuló (genetikus)

Reagok száma :
89

Avatar alanyom :
Gabriella Wilde

Keresem :

☽ :
Falatozó - Page 2 Tumblr_static_tumblr_inline_mp3upkunr71qz4rgp


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Pént. Dec. 27, 2019 1:40 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Richard & Lizi
Nem akarok érzéketlennek vagy keménynek tűnni, soha se lennék ilyen a férfival szemben, de tudom jól, hogy a remény olykor veszélyes lehet. Biztosra veszem, hogyha a felesége várandós lenne, arról Ő már tudna, és szavaiból kiveszem, hogy Ő is így gondolja, csak... csak nem akarta elfogadni a kemény valóságot. Ettől függetlenül remélem, hogy minél hamarabb összejön nekik a baba, aki bizonyára boldog családban nőhetne fel. Richard remek férjnek tűnik, már az alapján, amennyit megismertem belőle.
A vacsora után a desszert még vissza van, aminek kiválasztását a hadnagyra bízom. Valóban ízletes, erre hamar rájövök, és jóízűen falatoznék is tovább, ha nem kerülne szóba Vincent. Kétes érzéseim vannak a fivéremmel kapcsolatban.
- Miből gondolja, hogy nem könnyű nekem? - kérdezek rá meglepetten, a férfi szemeit fürkészve rövid időre, majd finoman biccentek kedves szavaira. - Remélem, hogy nem tart örökké. - mert nem tudhatjuk, hogy milyen férjet kapok, és Ő mit fog engedni vagy éppen tiltani nekem. De jól érzi, nem szeretnék ezekről a témákról beszélgetni, elrontaná a kellemes estét, és minden jó, ha a vége jó, így visszatérek inkább a Perdára, az ottani élővilágra, a perdaiakra... Az egy olyan téma, amiről el tudunk cseverészni gond nélkül, egészen a vacsoránk végeztéig.
- Köszönöm a meghívást Richard és a kellemes társaságot is, nagyon jól éreztem magam! - jó fél órával később búcsúzom csak el tőle, de ideje viszont távozni. Ha együtt, akkor a folyosón válnak majd el útjaink, ha viszont külön, akkor még idebent. Nem tudom, hogy mikor találkozunk legközelebb, de bízom benne, hogy még fogunk, és akkor már jó hírrel fog szolgálni a babát illetően.

//Köszönöm szépen a játékot! Smile //

Vissza az elejére Go down

Richard Carter

Hadsereg

Falatozó - Page 2 Karl-Urban

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium. 2391.08.10.

Beosztásom :
Mesterlövész. Hadnagy

Reagok száma :
69

Avatar alanyom :
Karl Urban

☽ :
Falatozó - Page 2 400px-AlmostHumanS01E03Taurus-2


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Pént. Dec. 27, 2019 7:33 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Lizzy & Richard

-Tudja, egyszerű megérzés. – mosolyodom el a kérdésén. Látom rajta, hogy nem szívesen beszél a testvéréről és nem is szeretném, ha kellemetlen témáról beszélgetnénk a vacsora hátralévő részében. A főfogás remek volt, ahogy a desszert-választásom is sikert aratott a kisasszonynál, aminek külön örülök.
-Semmi sem tart a végtelenségig. Ahogy, ez a desszert sem...– ismétlem meg az előző mondatomat egy újabb mosollyal. Nem azért, mert imádom a hangom, -hanem-, mert ez a megerősítés a lánynak kell, és talán elhiszi, hogy így is lesz. Nem sokat tudok róla, de ebben a pár órában, amíg itt ülve elfogyasztottuk a vacsorát, annyira megismertem őt, hogy egy kis „ízelítőt” kapjak a személyiségéről. Persze, nagyon fiatal és előtte van az Élet, amit a maga igényeihez igazíthat és elérheti a kitűzött céljait. A Rendszer felállít bizonyos korlátokat, de amellett kaphat más lehetőségeket, amikre vágyik. Én kívánom neki, hogy mindazt megvalósítsa, ami a fejében eltervez és lehetőségei is legyenek hozzá. Sok tehetség és kíváncsiság van benne, ami előre fogja vinni, bármit is hozzon a holnap számára. A sütemény lassan elfogy mindkettőnk tányérjáról, és ahogy mondtam, minden egyszer véget ér. Kellemes beszélgetés volt és tanulságos is számomra. Aztán, mikor befejeztük az étkezést és kimerítettük a felhozott témákat, már csak a búcsúzás maradt hátra ebből az estéből.
-Én köszönöm, hogy elfogadta a meghívásomat, kisasszony! – emelkedek fel a székről, megadva a tiszteletet a távozó hölgynek. –Szintúgy!- biccentek a fejemmel a kellemes estére. - Jó éjt, Önnek, Ms. Shirley!- köszönök el, majd indulok a kabinom felé. Amúgy, remek este volt ez a mai, és jól éreztem magam.

//Köszönöm én is a játékot! Hug2 //


Vissza az elejére Go down

Kancellária


Falatozó - Page 2 Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
108

☽ :
Falatozó - Page 2 Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Falatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt Pént. Dec. 27, 2019 8:04 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomFalatozó - Page 2 Empty
Utolsó poszt
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Vissza az elejére Go down
 
Falatozó
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Dominium űrállomás :: 3. gyűrű - Kikapcsolódás-
Ugrás: