Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Today at 7:43 pmToday at 10:40 am

Today at 10:19 am

Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 4 2
Hadsereg 3 4
Ellenállók 2 6
Flotta 4 7
Perdaiak 9 1
Összesen 22 24
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Pihenőtér tiszteknek
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Pihenőtér tiszteknek Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
105

☽ :
Pihenőtér tiszteknek Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 29, 2019 12:11 pm
Következő oldal

Pihenőtér tiszteknek
 

A hajó egy elkülönített része, ahol a magasabb rangú tisztek pihenhetnek meg, beosztásuk ideje alatt vagy azon kívül. Ide ténylegesen pihenni jönnek, így az űrhajó alap, kellemes dorombolásán kívül más zaj nem hallatszódik be. A belépés itt csak ujjlenyomat-olvasóval történik, így biztosítva, hogy tényleg csak a tisztek jöhessenek be.
A szobában egy félkör alakú box foglal helyet, ami egy asztalt ölel körbe. A szoba másik végén egy szerény kanapé kapott szállást, előtte dohányzóasztallal, valamint még két fotel velük szemben. Elérni a bentlévőket az ajtó mellé felszerelt hangszórós panelon keresztül lehet. Található itt továbbá néhány olyan táblagép, melyeken specifikus olvasmányokat töltöttek fel - szigorúan a Kancellária ellenőrzése mellett. Valamint egy fedélzeti számítógép is, ahonnan könnyedén nyomon tudják követni a többiek munkáját - aki akarja - pihenőideje közben. Valamint egy kávéfőzőgép is kapott helyet az egyik polcon, mellette három bögrével.
Vissza az elejére Go down

Phoenix Mills

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2378.01.01.

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Százados - Inspektor

Reagok száma :
5

Avatar alanyom :
Henry Cavill


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Vas. Dec. 15, 2019 12:27 pm
Következő oldal
A megbízásomnak megfelelően, érkezésem második napján már munkába is álltam az Imperium-on, melynek az első napokban nem igazán volt látványos kitűnése. Egyébként sem szeretem a feltűnést és a nagy csinnadrattát, ha nyomozásról van szó. A felbuzdulás csak kérdéseket gerjeszt, a kérdések pedig bizonytalanságot szülnek, amire a mostani helyzetben egyáltalán nincsen szüksége sem a Kancelláriának, sem pedig a hajón lévőknek.
A tiszti pihenőbe vettem be magamat, mint főhadiszállás, ha lehet így mondani. Erről a védettnek nyilvánított helyről vezetem az ellenőrző fázisok minden lépcsőfokát, kezdve a dokumentum átnézéstől a kihallgatásokig, és ha kell a szembesítésig. Összeszokott csapattal érkeztem a Dominium-ról, melyből Foster, az ezer éve mellettem szolgáló, sokat látott rendszertechnikus mellett Jones, a saját berkeken beül csak Csontkovácsnak becézett jókora izompacsirta az, aki a pihenőben tartózkodik. Utóbbi a zavartalan lebonyolítás, míg az előbbi az elemzés analitikus és infotechnológiai elemeiért felel. Ha kell, csendes háttéremberekként funkcionálnak, ha viszont arról van szó, terepre is követnek, bár jómagam már csupán megfigyelői szerepkörben mehetek bevetésre, semmiképp sem Századosi rangban. De erről majd később, egyelőre a soron következő feladatokra koncentrálunk, ami nem más, mint Lewis Hadnagy kihallgatása, jobban mondva, meghallgatása, hiszen egyelőre nincsenek gyanúsítottak.
A pihenőt nem kell bemutatni a tiszteknek, de talán az alacsonyabb rangban szolgálók is megfordultak már itt néhányszor. Mindenesetre egy aprócska szkenner azonosítás után máris a sokszorosan védett helyen találhatja magát az érkező, már ha rendszerszinten szemléljük a pihenőt. Innen információ se ki se be nem juthat a tudtunk nélkül, úgy működik mint egy kalitka, mely a legkomolyabb védelmi mechanizmusokkal rendelkezik, hiszen senki sem szeretné, ha a benti beszélgetésekből bármi is kitudódna.
Amint Samantha kérésemnek eleget téve megjelenik, azonnal széles mosollyal, kedélyesen üdvözölve fogadom, valamint hellyel kínálom, elvégre csupán néhány kérdést kívánok feltenni neki, a többi pedig majd a válaszok szerint adja magát.
Vissza az elejére Go down

Samantha McGrover

Flotta

Karakterlapom :

Születési idő :
2340.10.25. (25 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Hadnagy

Reagok száma :
247

Avatar alanyom :
Emilia Clarke

Keresem :

☽ :
Pihenőtér tiszteknek Tumblr_inline_o0rrlckK3R1sad57x_250


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Csüt. Dec. 19, 2019 7:47 am
Következő oldal


Phoenix & Sammy
Nikolai előre figyelmeztetett, hogy a nemrég az Imperiumra érkezett Mills százados bizonyára majd engem is hívatni fog. Nos... ez gyorsan ment. A kommunikátorom már jelzi is, hogy érkezett egy üzenetem, egyenesen a százados úrtól, aki látni kíván. A mai nap egy részét pihenéssel akartam tölteni, ahogy azt az orvosok javasolták, de ha menni kell, akkor menni kell, így kicsit ügyetlenkedve kezdek neki az átöltözésnek, hogy hadnagyi egyenruhában jelenjek majd meg a felettesem előtt. Jobb megadni a módját, így nem leszek feleslegesen gyanús, bár legalább nála biztosan tudom, hogy nem én vagyok az, akit keres. Ez némileg megnyugtató. A hajam összefogásával viszont rendesen meggyűlik a bajom, hála annak, hogy egy kézzel kell mindezt intéznem, így hamar feladom, hogy ne késlekedjek és végül kibontott hajjal indulok útnak, nyakamba felkötött, bal kézzel. A ruha alatt van a kötés, tehát nem látszik, csak maximum annyiból, hogy a bal karomnál vastagabb a ruha, főleg a felkar-váll résznél.
Hamar odaérek a tiszti pihenőkhöz, ahol a jobb kezem már az ujjlenyomó-olvasóhoz is ér, az ajtó pedig kitárul előttem. Magam sem tudom, hogy miért számítottam arra, hogy a százados egyedül lesz, de némileg meglep a másik két ember - főleg a nagydarab - jelenléte. Egy századosból kinézné az ember, hogyha szükséges, meg tudja védeni magát, de bizonyára nem ilyesmiről van szó, és bármi ellen, a nap 24 órájában nem lehetünk felkészültek. Mindenesetre arcomra nem ül ki a meglepettség, komoly tekintettel nézek a férfire, majd tisztelgek.
- Mills százados, hivatott! - ez után veszem fel a pihenő állást, de nem túl hosszú időre, mivel legnagyobb meglepetésemre ajkán széles mosoly jelenik meg, mintha nem most beszélnénk egymással először, hanem minimum jó ismerősök lennénk. De ha már hellyel kínál, akkor eszem ágában sincs feleslegesen állva maradni - én nem vagyok Katrina, aki most akaratlanul is eszembe jut, hogy jelenlegi szituációban vajon leülne-e vagy ahogy sejtem, inkább állva maradna -, egyébként is gyengébb vagyok még, mint átlag esetben, így amerre mutat, oda ülök le. Most vetek csak egy-egy pillantást a két másik illetőre, de végül barna íriszeim a századoson állapodnak meg.
- Miben segíthetek, uram? - lehet, hogy nem kéne feleslegesen rákérdeznem, mert úgyis mondani fogja magától, de szeretem jártatni a számat, ezt a szokást pedig nehezen vetkőzöm le. De néha azért szerencsére megy.

Vissza az elejére Go down

Phoenix Mills

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2378.01.01.

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Százados - Inspektor

Reagok száma :
5

Avatar alanyom :
Henry Cavill


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Szomb. Dec. 21, 2019 5:25 pm
Következő oldal
Sosem dolgozom egyedül. Ez mondhatni már a védjegyemmé vált, ugyanis nem sokaknak adódik meg, hogy egy efféle mini-apparátust tartsanak fent, hosszútávon pedig főleg nem. Viszont nem is vagyok átlagos tiszt, amit könnyen lehet, hogy Samantha még nem tud rólam. Terson megbízottjaként azonban nem lehet elég elővigyázatos az ember, még akkor sem, ha Százados, vagy, ha akár egymaga is lerendezne egy kialakuló perpatvart.
- Lewis Hadnagy! - biccentek egy aprót elégedetten, mert különösen szeretem, ha valaki nem várat meg.
- Örülök, hogy ilyen pontos volt! - ez mindenképpen jó pont és nálam nem árt, ha szorgosan gyűjtögetik a piros pontokat, főleg egy olyan krízishelyzetben, mint a mostani.
- Nagyjából egy héttel ezelőtt, nyomtalanul eltűnt a Központi Fegyverfejlesztési Hivatal egyik legújabb, tömeggyártásra szánt lövedékálló mellény családjából három konténernyi áru, miközben a dominiumi raktárból a Perda holdra tartott. - ismertetem máris a részletekkel, ugyanis szeretek azonnal a lényegre térni, nehogy a sok érdektelen információ mellett a lényegesek mellett elhaladjunk.
- A szállítóeszközt lefoglaltuk, a konténereket pedig egy feltételezett ellenállótelep közelében azonosítottuk. - mutatok a közeli falra, melyre időközben kivetítésre kerül az a felvétel, mely alapján tökéletesen felismerhetők az eltűnt hordozók.
- Biztosak vagyunk abban, hogy többek között az Imperium fedélzetéről valaki, vagy valakik folyamatosan információval látják el a perdai szakadárokat, mindemellett az sem kizárható, hogy folyamatos kapcsolatban állnak velük. - mesélem a lehető legkomolyabb arccal a titkos információkat, amit talán a velem szemben ülő soha nem is akart hallani.
- Mivel az Imperium kommunikációs tisztjei állnak a gyanú középpontjában, ezért őket nem kérdezzük ki. Ellenben mivel Ön a gépészek vezetője, birtokában lehet a technikának, amivel megszerezhetjük a hajó komunikációs és árnyékolt vonalain lefolytatott üzenetváltásokat, anélkül, hogy fel kellene törnünk azt. - pillantok a rendszertechnikusra, majd vissza beszélgetőpartneremre.
- Nem kevés időt spórolna nekünk, ha együtt tudnánk működni ebben a rendkívül kényes kérdésben. Ugye számíthatok a diszkréciójára, a szakmai tudására és a feltétel nélküli segítségére Lewis Hadnagy? - egyáltalán nem véletlen, hogy Samantha-t és ezt az alternatív utat választottam ahhoz, hogy felgöngyölítsük az ügyet.
Vissza az elejére Go down

Samantha McGrover

Flotta

Karakterlapom :

Születési idő :
2340.10.25. (25 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Hadnagy

Reagok száma :
247

Avatar alanyom :
Emilia Clarke

Keresem :

☽ :
Pihenőtér tiszteknek Tumblr_inline_o0rrlckK3R1sad57x_250


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Pént. Dec. 27, 2019 8:49 pm
Következő oldal


Phoenix & Sammy
A pontosság nagy erény és én mindig is ehhez tartottam magam. Szavaira arcom se rezdül, csak leülök, ha már hellyel kínál és rákérdezem jöttöm okára. Igyekszem kizárni a kis kíséretet és nem is igazán feléjük nézni, hiszen nincs félnivalóm, Ők pedig csak a dolgukat végzik. Niko jelezte előre, hogy mi történt, de nem árulhatom el magam, így marad a kihúzott testtartás és a komoly tekintet, mert tudok ám így is viselkedni, ha a szükség úgy hozza.
Mills százados nem kertel, már el is kezdi nekem felvezetni, hogy pontosan mi történt, így tekintetem a kivetítő felé vetül, miközben természetesen figyelek a szavaira. Az ellenállók ügyesek, ha ilyen tervet véghez tudtak vinni, de én se vagyok hülye, egyértelmű, hogy kaptak a Dominiumról is segítséget, mert az nélkül öngyilkosság lett volna. A vak szerencsében pedig ennyire senki se bízhat. Nem szólalok meg, megvárom, amíg a férfi befejezi, de ahogy az Imperium legénységét kezdi el meggyanúsítani, tekintetem felé vetül, némileg kérdőn.
- Miért olyan biztos benne, hogy az Imperiumról segítette az ellenállókat valaki és nem a Dominiumról? - bukik ki belőlem ösztönösen a kérdés, mert nem tudom, hogy miként is jutott erre a következtetésre, de ha azt mondja, hogy biztos benne, akkor az elég határozott elképzelésnek tűnik. De arra már nem kell rákérdeznem, hogy kik a fő gyanúsítottak, mert magától is elmondja, hogy a kommunikációs tisztjeink között sejti a lázadó-szimpatizánsokat. Legalább én nem gyanúsítottként vagyok itt, ez azért pozitív. De az már kevésbé, amire fel akar engem kérni. Én magam is az ellenállókat szeretném támogatni, nem pedig ellenük tenni, a Kancellária parancsait követve, hiába lenne ez a kötelességem, de érzem, hogy erre most nem mondhatok nemet, és talán még segíthetem is őket azzal, hogy csak bizonyos információkat juttatok tovább, míg egyeseket véletlenül, nyom nélkül eltüntetek. A másodpercek tört része alatt gondolom át a dolgokat, és bár ehhez némi programozói ismeret is szükséges, tudok valakit, akiben megbízhatok. Phil segíthet.
- Természetesen uram! - hát mernék én nemet mondani? Merni lehet, hogy mernék, de ostobaság lenne, és semmiképpen se segítség az ellenállásnak.
- De egy programozóra is szükségem lesz a feladathoz. Philip Hartley-t javasolnám, érte kezességet is vállalok, ha szükséges. - tartom a hátam Phil-ért. Tökéletesen megbízom benne, bár akár csapda is lehet ez az egész a Kancelláriától, ahogy meg is figyelhetnek majd minket munka közben. De vele szavak nélkül is szót értek, mégis, vigyáznom kell, nehogy az én próbám legyen ez a kis megbízás. Egyébként én is értek a programozáshoz, de nem olyan szinten, hogy mindenképpen hiba nélkül véghez vigyem az elképzelésemet. Ha nyomot hagyok, rögtön ellenállónak bélyegeznének, és jelenleg így is túlságosan a figyelem középpontjában vagyok.

Vissza az elejére Go down

Phoenix Mills

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2378.01.01.

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Százados - Inspektor

Reagok száma :
5

Avatar alanyom :
Henry Cavill


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Pént. Jan. 03, 2020 4:17 pm
Következő oldal
Szeretem az ösztönösen felszínre bukó kérdéseket, mert abból azonnal láthatóvá válik számomra, hogy a beszélgetőpartnerem figyel szavaimra és nem próbál egy "igen uram" válasszal lerázni. Az pedig már hab a tortán, ha az efféle kérdések még logikusak is, mint például ez a válaszra váró is.
- Kiváló meglátás Hadnagy. - biccentek Samantha felé, majd intek a szemüveges rendszertechnikusomnak, hogy avassa be a Főgépészt, miért is vesszük biztosra az Imperium-perdai ellenállás kapcsolatot.
- Nos, a transzferállomások közötti válaszidő rövidsége miatt úgy számoljuk, hogy kizárólag ez a hajó lehet érintett a kommunikációban, viszont szűkítettük a hibafaktort és a perdai katonai állomás nyílt és titkosított kommunikációs archívumából kiderítettük, hogy az Imperium az üzenetváltás, vagy üzenetváltások idejében semmilyen módon nem állt kapcsolatban a holdi irányítással. Ebből egyenesen következik, hogy az Imperium kommunikációs tisztjei egyértelműen megsértették a "nyomon követhetőségi" kancellári rendeletet, tehát mindenképp vizsgálat alá kell vonnunk az űrhajót, amiért nem a protokoll szerint jártak el. - Foster alig zárja le a mondatot, máris folytatom a gondolatmenetet.
- Én pedig nem hiszek a véletlenekben, a kósza tévesztésekben, főleg akkor nem, ha képbe kerül egy gyanús körülmények között eltűnt szállítmány. - ingatom meg a fejemet, mert már túl sokat láttam és tapasztaltam ahhoz, hogy betudjam egy egyszerű emberi mulasztásnak.
- Ennek igazán örülök Lewis Hadnagy, értékelem a segítőkészségét! - bólintok egyet a közös együttműködés elfogadására, amivel egyben egy szóbeli megállapodás is megköttetik közöttünk, melyet én minden esetben nagyon komolyan veszek.
- Hartley! - mondom ki hangosan, mintha ízlelgetném a nevet, de ez csak egy jelzés, hogy azonnal keressenek rá az adatbázisban és fussák át az aktáját, megfelelő lesz-e erre a pozícióra. Feltétel nélkül bízom gyakorlott kollégám ítélőképességében, nem hiába vagyunk már rég óta egy csapat, így már csak az ő visszajelzésére várok, megbízhatónak találja-e a programozót.
- Remek! -miután zöld utat kap a programozó, már folytatom is.- Tudja óriási felelősség a kezesség vállalása, de megbízom Önben Hadnagy. - bólogatok párat komoly ábrázattal, mert egészen addig nyitott vagyok, amíg az ellenkezőjét nem tapasztalom.
- A szűkös időkeretünk miatt hat órát tudok biztosítani a kommunikációs lábnyom lekövetésére és visszafejtésére. - a kivetítő fölötti időmérőre sandítok, végül pillantásom visszatér beszélgetőpartnerem arcára és ugyanolyan kedélyesen elmosolyodok, mint bő két perccel korábban.
- Eredményes munkát kívánok Önöknek! - teszek egy lépést előre és már mutatom is az irányt az ajtó felé. Nem mantrázom a feladatot, nem kérek tőle megerősítést a diszkrécióval kapcsolatban, nem fenyegetőzők feleslegesen, hiszen a szavát adta és mert ő a Flotta Hadnagya, ami bőven elég a bizalmam elnyeréséhez.
Vissza az elejére Go down

Samantha McGrover

Flotta

Karakterlapom :

Születési idő :
2340.10.25. (25 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Hadnagy

Reagok száma :
247

Avatar alanyom :
Emilia Clarke

Keresem :

☽ :
Pihenőtér tiszteknek Tumblr_inline_o0rrlckK3R1sad57x_250


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Szer. Jan. 15, 2020 7:40 am
Következő oldal


Phoenix & Sammy
Mills százados nagyon biztos a dolgában, de vajon honnan veszi, hogy az Imperiumon van az, akit keresnek? Tekintetem a szemüveges fickóra vetül, aki úgy tűnik, hogy szót kap a beszélgetésbe, ismertetheti velem mindazt, amit megtudtak. De még mielőtt reagálhatnék rá, a százados is hozzáfűzi a maga véleményét, mire most már a szemeibe tekintek.
- Mint tudják, már volt példa korábban is arra, hogy a kommunikációs rendszerünk csődöt mondott, de ettől függetlenül ésszerű a következtetés, és mindenképpen kivizsgálásra szorul. De ha csak abban az időintervallumban nem volt kapcsolat az Imerpiummal, akkor bár szinte biztos, hogy itt lesz a tettes, de lehetséges az is, hogy valaki pont a flottára akarja kenni az egészet, így vonva el a figyelmünket. - kis szünetet tartok, majd visszapillantok a technikusra. - De gondolom Önök is gondoltak erre a lehetőségre. - a figyelemelterelés sokszor beválik, és ha nincs is igazam, most talán sikerül elültetnem a bogarat a fülükbe, hogy meglehet, rossz felé kutakodnak. Mindez csak következtetés a részemről, de természetesen számíthatnak rám, segíteni fogom Őket, más választásom egyébként sincs. De egyedül ez nehézkes lesz, szükségem volna egy programozóra, de nem akárkire. A magam részéről Philipnek örülnék, aki jól hallhatóan nekik is megfelel.
- Gyerekkorom óta ismerem uram, benne megbízhatunk. - bár ehhez nem sok köze van, de így talán érteni fogja. Azt gondolom tudja rólam, hogy a Földön születtem, így most már azt is, hogy Phil is, tehát az ismeretségünk nagyon is régi időkre nyúl vissza, amikor még a világ is más volt. Amikor viszont meghallom az időkeretet és érzékelem, hogy szépen kitessékelnek, bár felkelek, de még nem indulok meg az ajtó felé, hiába mutogat arra a százados.
- Uram. Hartley zászlós jelenleg a Dominiumon tartózkodik. Ha azonnali eredményt vár, akkor attól tartok, hogy más informatikust kell keresnünk. - aminek a magam részéről egyáltalán nem örülök. Így viszont sajnos biztos, hogy a Kancelláriát fogom segíteni, de nincs nagyon választásom. Egyelőre tehát még maradok itt, amíg eldönti a százados, hogy mi legyen. Kit ad mellém vagy küld egymagam a feladatra.

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomPihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Pihenőtér tiszteknek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Világűr :: Imperium-
Ugrás: