Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások


Today at 10:40 am

Today at 10:19 am


Yesterday at 11:24 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 4 2
Hadsereg 3 4
Ellenállók 2 6
Flotta 4 7
Perdaiak 9 1
Összesen 22 24
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Mező
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Mező Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
105

☽ :
Mező Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Mező Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 29, 2019 12:40 pm
Következő oldal

Mező
 

Szinte a végtelenségbe nyúló mező, mely a Város közelében található, jó minőségű termőfölddel, ám még perdai fennhatóság alatt. Legalábbis ami a megművelését illeti, de ellátogatni oda nem tilos, és gyakran találkoznak össze égiek és perdaiak.
Vissza az elejére Go down

Max Warrent

Ellenálló

Mező Tumblr_inline_np2dbu5tEa1t8ims8_250

Születési idő :
2385

Beosztásom :
Parancsnok

Reagok száma :
47

Avatar alanyom :
Tom Hardy

☽ :
Mező Tumblr_inline_np2dlhC9Rr1t8ims8_250


Mező Empty
Utolsó poszt Szer. Okt. 09, 2019 8:07 pm
Következő oldal
Nylessa & Max

Aznap egy teljesen alibi feladatot láttam el. Teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem azért kértem ide magam, mert annyira akartam egy mezőn járőrözni vigyázva, hogy egy erre kommandózó szöcske le ne csapjon akárkire aki erre téved, sokkal inkább azért mert akartam egy kis nyugalmat a város zajától, kissé kiüríteni a fejem és végig gondolni merre is tart pontosan az életem.
Mondhatjuk, hogy túlságosan komolyan vettem az életemet, de a jelenlegi helyzetben nem láttam semmi pozitívat. Akármennyire is akartam a perdaiak felé kapcsolatokat építeni, folyamatosan falakba ütköztem és olyan faji ellentétekbe amiket igyekeztem, de nehézkes volt áthidalni.
Többükkel ismerkedtem meg az utóbbi egy hónapban, de minden területen úgy látszott nem fognak tudni elfogadni mint embert, egyszerűen a társadalmuk is azt erősítette meg bennük, hogy tőlünk félni kell. Pedig az ellenállás több fronton bizonyította, hogy nem ellensége a helyieknek, de természetesen az ő szemükben mindegy volt, hogy milyen uniformist viselsz, ha ember vagy akkor ember vagy és ellenség. Ezt próbáltam megváltoztatni, de már kezdtem nagyon felhagyni a próbálkozással, mert akármelyikükkel is akartam két mondatnál tovább beszélgetni, valahogy mindig vak vágányra jutottam.
Nyugodt léptekkel haladtam a hatalmas nyitott térben nem is rejtve a jelenlétemet semmilyen formában. Valójában jó előre felderítettem ezt a helyet, és tudtam, hogy közel s távol egy település sincs, így biztos, hogy egyedül leszek, talán még olyanok vetődnek erre, akik szintén nem akarnak nagyon társaságot maguknak, de ezekkel biztos megleszek probléma nélkül. Az övemből előhúztam a flaskám, és ráhúzok a tartalmára.. Ez kissé javított a kedvemen. Ahogy fejlődött a növény ismeretem annál jobban tudtam miből lehet jó alkoholt készíteni, és egyre többet kísérleteztem vele, annál jobb minőséget készítettem.
Nem voltam részeg, de jókedvűnek már mondhattam magam, hisz az úton odafelé elfogyott a flaska tartalmának fele. Körülnéztem magam körül, és így dél környékén nagyon messze el lehetett látni. Közel, s távol egy település, ember, állat, semmi… pont ahogy annak lennie kellett. Legalábbis én nem véltem felfedezni senkit. Miután sikeresen megbizonyosodtam az egyedül létemről, a hátizsákomból előhúztam egy pokrócot, ami a túlélő készletem szerves részét képezte, majd leterítettem a mező közepén, és eldobtam magam rajta. Ezt a napot nem ronthatja el semmi. Gondoltam, és nagyot nyújtóztam ásítva.
Vissza az elejére Go down

Nylessa

Perdai

Mező Giphy

Születési idő :
2392. év tele

Tartózkodási hely :
Elorak

Reagok száma :
20


Mező Empty
Utolsó poszt Csüt. Okt. 10, 2019 12:39 pm
Következő oldal
Max
&
Lessa


Ha valaki azt mondta volna, hogy az emberek városába teszem a lábam, fejbe vágtam volna egy gyakorlóbottal. Eszemben sem volt a közelébe sem menni, kivéve, ha felderítés céljából küldtek arra. Be akkor sem merészkedtem, most viszont be kell, méghozzá kettőbe is. Az egyikbe azért, hogy összeszedjek néhány égi holmit, ami segíthet a másikban való elvegyülésbe.
A gond csak az, hogy egyetlen quorsan kívül fogalmam sincs, ki juttathatna be. A bátyám, nagy valószínűséggel, na meg néhány más perdai, akikről nyilvánvaló, hogy emberi holmikért cserélnek ezt-azt. Őket mégsem rángathatom bele. Nem, hiszen akkor miattam kerülnének arra a veszélyes helyre. Egy maradt tehát, az ellenálló égi, aki legutóbb még azt is megkísérelte, hogy ellássa a karomat.
Azóta sincs fogalmam arról, mi volt abban a fura kulacsban. Talán most majd megkérdezem. Vagy nem. Annyira szótlan viszont mégse lehetek. Egy kicsit javult az égi beszédem a múltkori óta, jóval több szót is megértek, még ha csak beszédről is van szó. Remélhetőleg ez majd segít abban, hogy megszerezzem, amire szükségem van.
Max szagát sikerül elcsípnem az erdőben. Azt követve indulok meg, egyenesen a mező felé, aminek szélénél megtorpanok és hallgatózni kezdek. Semmi. Egyetlen, erőteljes szívdobogáson kívül mást nemigen hallani arról, amerre a szagnyom vezet. Valószínűleg jelenlétével elijesztette a kisebb állatokat. Ha pedig ez nem lett volna elég, most itt vagyok én is, kezemben íjammal, vállamon príímmel.
Lassan indulok meg, áldásom erősítő hatását továbbra is hallásomhoz kötve. A szag elég erős volt, úgyhogy a közelben kell lennie. Annak a szívverésnek és légzésnek az övének kell lennie. Hamarosan pedig meg is látom, elterülve a fűben.
Ajkam mosolyba rándul, amikor eszembe jut, hogy akár meg is viccelhetném. Azok után, hogy a múltkor úgy megzavartak a barlangban, meg is érdemelnék. Ehhez pedig Zyr szolgál majd segítségül. Néhány pillanat és egy kis vele folytatott beszélgetést követően, a príí a levegőbe emelkedik és Max fölé repked, ahonnan ha nem figyel, nagy lendülettel csapódik majd gyomra környékére. Ha figyel, még lehetősége van elkerülni, vagy épp elkapni az apró teremtményt.
Vissza az elejére Go down

Max Warrent

Ellenálló

Mező Tumblr_inline_np2dbu5tEa1t8ims8_250

Születési idő :
2385

Beosztásom :
Parancsnok

Reagok száma :
47

Avatar alanyom :
Tom Hardy

☽ :
Mező Tumblr_inline_np2dlhC9Rr1t8ims8_250


Mező Empty
Utolsó poszt Szer. Okt. 16, 2019 6:18 pm
Következő oldal
Ahogy telt az idő egyre kevésbé érdekelt mi folyik a csukott szemem világán kívül. Teljesen ellazultam és átengedtem magam a pihenésnek. Szinte mintha nem is egy másik világban és idegen területen lettem volna, úgy éreztem, hogy itt nyugodtan pihenhetek és senki/semmi nem fog megzavarni abban, hogy kicsit heverésszek és gondolkodjak az életemen. Úgy is tűnt, hogy minden a legnagyobb rendben van.
Természetesen nem kapcsolhattam ki száz százalékosan, így ébren maradtam és nem aludtam el, mert annyira azért tudatosan tartottam a helytől, hogy nem akartam megetetni magam semmivel alvás közben teljesen védtelenül, így legalább tudtam reagálni ha valami történik.
Sok mindenről elmélkedtem ebben a pár órában, az érkezésünkről, a közelgő születésnapomról, arról hogy mennyire nincs erőforrása a bázisnak és hogy milyen vakmerő taktikáim vannak arra, hogy megfordítsuk a jelenlegi állást a lázadás terén, és ezek kombinációi, természetesen egyiknek sem volt itt az ideje jelenleg, de engem kikapcsolt a tudat, hogy voltak terveim mindenre. Mintha egyfajta konfortot adott volna számomra, hogy nem csak úgy huss bele vágok neki a dolgoknak, hanem mindenre van egy ötletem. Ekkor tompán, de mintha hallottam volna valamit, egy pillanatig csak füleltem, mert nem voltam biztos benne, hogy nem csak a túl nagy nyugalom miatt érzékeltem valami kis semmiséget veszélyforrásnak, aztán a következő pillanatban felnyílt a szemem és csak egy felém zuhanó kistermetű valamit láttam, ami próbált a gyomrom könyékén becsapódni, erre természetesen reflexből reagáltam, és pont egy pár centivel vétett el becsapódáskor, én pedig pisztolyt rántottam és rá szegeztem, de vártam pár pillanatot, hogy felmérjem a helyzetet és megértsem mi folyik itt.
Ahogy a földön heverő kisállatot néztem, egyértelművé vált, hogy ez az a lény aki Nylessához, a nem túl barátságos, de nem is túl ellenséges perdaihoz tartozott, akivel egy barlangban futottam össze legutóbb. Elraktam a fegyvert, és kihúzva magam ingattam a fejem, mikor megpillantottam a nőt.
- Tényleg? … Rám küldöd őt, és meg próbálsz megviccelni álmomban? -
Nem voltam komoly, de tény, hogy rosszabbul is lereagálhattam volna a dolgokat, ha gyorsabban cselekszem. Igaz több alkalommal bizonyosult már be, hogy azért adok magamnak némi gondolkodási időt, mielőtt letámadok akárkit, de mégsem érte meg kockáztatni, legalábbis én így gondoltam.
- Azt ne mond, hogy ez egy véletlen találkozás. Idekinn a kutya sem jár, ha nincs valami dolga, pont ezért jöttem ide. -
Folytattam, miközben nem tudtam, hogy örüljek-e, ennek a találkozásnak, a legutóbbi beszélgetésünk nem zárult valami barátságosan, inkább nevezném semlegesnek, és furcsa volt számomra, hogy ezúttal olyan szintre becsülte a kapcsolatunkat, hogy már egy ilyen viccel kezdett egy találkozást. Nem kimondottan voltam ellene, hogy barátságosabbra vegyük az egészet, de olyan volt, mintha kissé nem tudta volna eldönteni pontosan utálni akar-e, vagy sem.
- És persze azért is, mert a hely szép... és nyugis... - Fejeztem be az előző gondolatot.
Vissza az elejére Go down

Nylessa

Perdai

Mező Giphy

Születési idő :
2392. év tele

Tartózkodási hely :
Elorak

Reagok száma :
20


Mező Empty
Utolsó poszt Kedd Nov. 19, 2019 3:59 pm
Következő oldal
Max
&
Lessa


Amíg a príím repked, én is csökkentem a köztem és az ember közötti távolságot. Nem maradhatok le, ezt tudom jól. Annyira nem vagyok ostoba, hogy beküldjem Zyrt az alvó errator barlangjába. Gondolkodás nélkül teszem tenyerem a társamra tartott fegyver elé. A csöve, ha jól emlékszem, így hívják azt a részt, bőrömhöz ér. Másik kezemmel íjam nyakához tartom. A kis penge, ami mindkét végén megtalálható, az ideg végei után, nem túl messze bőrétől áll meg.
Nehéz nem ártani neki, úgy is, hogy tudom, szükségem van rá és hogy feltételezhetően ő nem egy teljesen ellenséges quorsa. Amikor megbizonyosodok Zyr épségéről és találkozik az emberrel tekintetem, erőt veszek magamon és elhúzom nyakától fegyverem. Tenyerem is elhúzom az övétől. Íjam ezúttal a príí felé tartom, aki azonnal felrohan rajta és vállamig meg sem áll.
- Szeretem ezt a helyet, de nem véletlen – szólalok meg emberi nyelven, érezhetően jobban, mint legutóbb.
Eltávolodok tőle jó néhány lépésnyivel és leülök. Innen is hallhatjuk egymást, főleg én őt. Íjam kezemben tartom. Néhány vesszőt is kiveszek a hátamon tartott tegezből és összefogom fegyveremmel, biztos, ami biztos. Nem csak azért, mert itt van egy ember a közelemben, akiben nehezemre esik megbízni. Jobban mondva, nem akarok benne megbízni. Vagy nem tudok… A fene se tudja, hogy mi az igaz. Ha tanáromból indulok ki, akkor arra a döntésre jutnék, hogy nem bízhatok benne. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy gyógyítónkra az ő városukban akadtunk rá. Tudom, Max csoportja azt állítja, ők mások, de nem könnyű ezt elhinni.
Hogy kellene kezdeni? Most, hogy itt vagyok, talán jobb lenne azonnal elmondanom, miért jöttem. Egy perdai esetében ez aligha lenne célra vezető, figyelembe véve a múltkori esetet. Persze egy népembélivel nem bánnék úgy, ahogy egy idegennel. Jobb lesz elintézni ezt gyorsan. Mintha kitépnék egy tüskét a talpamból.
- A segítségedért jöttem – nyögöm ki, mintha a fogamat húznák, vagy tényleg tépnék azt az említett tüskét.
Nem, a tüske nem elég. Ez már felér egy jól irányzott nyíllal az oldalamban. Szavaim után el is hallgatok. Nem tudom, hogy mondhattam ki egyáltalán. Egyszerűen be kellett volna szöknöm abba a városba. Tudom, hogy hol van, a bejáratát is. Nem egy perdait is láttam már kijönni onnan, vagy épp belépni a quorsa területére. Én is megtehetném. Észre sem vennék. Talán.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomMező Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Mező
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold-
Ugrás: