Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Yesterday at 11:30 pm

Yesterday at 10:41 pm

Yesterday at 9:50 pm
Yesterday at 2:54 pm

Yesterday at 2:24 pm

Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 3 1
Hadsereg 2 4
Ellenállók 2 6
Flotta 5 7
Perdaiak 9 1
Összesen 21 22
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Folyosórendszer
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Folyosórendszer Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
62

☽ :
Folyosórendszer Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Folyosórendszer Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 29, 2019 12:53 pm
Következő oldal

Folyosórendszer
 

A barlangok mélyére épült Rebelliumot nem egyszerű megközelíteni. Ha sikerült túljutni a labirintus-szerű, rengeteg zsákutcával tűzdelt barlangjáratokon és rátalálni valamelyik fő folyosóra, akkor valamivel könnyebb dolga van már az embernek. Nem fedett vagy körbeburkolt folyosóról van szó, hiszen ahol csak lehetett, ott megtartották a barlang természetesen felületét és csak aládúcoló oszlopokat, merevítőket tettek be, biztos ami biztos alapon. A tájékozódást egy-egy elágazódásnál világító táblák segítik, de nem pazaroltak ezekre a szűkös energiakészletből, hanem foszforeszkáló festékkel oldották meg.
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
24

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Folyosórendszer Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Folyosórendszer Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 22, 2019 10:19 am
Következő oldal
*Cash, a félisten-király ugyan elhúzza a száját, de én elmosolyodok, miközben végre kiérünk a börtönrész sötét félhomályából valamiféle folyosórendszerre, azt hiszem itt még egy párszor el fogok tévedni, foszforeszkáló jelek ide vagy oda.*
- Hát bocsánat, hogy a nyakadon ragadtam.
*Azt nem fűzöm hozzá, hogy annak ellenére, hogy nem szokása a pátyolgatás, elég jól csinálja. Még a végén kikérné magának.. Pedig mondhatni elég gördülékenyen mentek a dolgok, mióta találkoztunk, és hát azóta kvázi biztonságban érzem magam, eltekintve persze az idáig Damoklész kardjaként fejem felett függő nagy döntéstől, miszerint szerintük kém vagyok-e. (Persze nem vagyok az, és én ezt tudtam/tudom is, a kérdés az volt, hogy a kedves döntőbíráim is rájönnek-e erre.)*
- És akkor a városvezetésnek fizetem a lakbért? Be kell jelentkeznem valakinél, hogy melyik lakrészt szeretném?
*Mivel az előbb még csak arról volt szó, hogy kiválasztok magamnak egy kis kuckót és onnantól ez rendben is van, ezért az hogy lakbér is van, az vadonatúj információ. Új ismereteim Rebelliumról folyamatosan bővülnek, de sokszor korábbi információmorzsák egészülnek ki, így sokszor kell visszakérdeznem, hogy biztos jól passzoljanak össze a kirakósdarabkák. A tanácsot persze megfogadom, különben is, talán jól jön majd, hogy többet leszek emberek között a közösségi helyeken, hamarabb kötök majd ismeretséget új lakótársaimmal.*
- Nézd, én tényleg örülök és hálás vagyok, hogy életben vagyok, és szándékomban áll megdolgozni ezért és a szabadság kiváltságáért. De nézd el nekem, hogy ennyit kérdezek, én nem vagyok ellenálló az ősidők óta, csak a Dominiumon való életet ismerem, ezért itt még minden nagyon új nekem, nem csak a földrajzi kérdések.
*Sok tekintetben valóban szinte gyermetegnek tűnhetek a rengeteg kérdéssel, értetlenkedéssel és rácsodálkozással, de szerettem volna tisztázni, hogy bár alapvetően naív is vagyok mindezek mellett, de megvan a magamhoz való eszem és többé-kevésbé képes vagyok a helyzetemet a helyén értékelni és kezelni. Egy(sok)szóval, szükségem van az iránymutatásra és némi pátyolgatásra, de a kioktatásra nem.*
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
60


Folyosórendszer Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 22, 2019 10:30 am
Következő oldal
A bakancsom hangosan csattan a padlón, ahogy hirtelen megállok és rámeredek a lányra.
- A bocsánatkérésedet értékelem. Csak épp leszarom. Nem nagyon érted még az itteni világot, amit többé-kevésbé el tudok fogadni, de a nebántsvirág hozzáállás nem fog sokat segíteni. Utoljára mondom, kapd össze magad és állj ki magadért, különben ez a világ megesz reggelire.
Elfordulok és újra elindulok, egyelőre különösebb cél nélkül, közben pedig azon morfondírozok, hogy a lány rájön-e hogy szándékosan vagyok vele paraszt.
- Annak fizeted a zsetont, akié a lakrészt. Ha akarsz, kialakítasz magadnak egy újat, de az mocskos sokba kerül, egyelőre ez csak álom lehet neked. Van persze néhány hely, ahol kapsz egy ágyat meg minimális nyugalmat, de ahhoz valami komolyabb szolgálatot kell felajánlanod a közösségnek és a vezetőinknek. De ahogy mondtam, nem igazán vagy az a katona alapanyag, legalábbis én még nem nézem ki belőled.
Egy kis valódi harag is vegyül a hangomba, sosem szívleltem azokat akik nem küzdenek meg azért amijük van, akik csak hagyják hogy más rendezze el nekik az életet.
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
24

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Folyosórendszer Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Folyosórendszer Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 22, 2019 12:50 pm
Következő oldal
*Ööö, hát ja, még jó, hogy nem fűztem hozzá a dicséretet különben még az is lehet, hogy most rögtön kaptam volna egy tanítócélzatú pofont is. Most először támadnak kételyeim, hogy biztosan jó helyre kerültem-e, hogy ennyitől nebántsvirágnak lettem beskatulyázva. Milyen megkeményedett és kiábrándult emberek élnek itt? Ha valaki, netán épp Cash megkérdezné, szerintem maximum naív-realista a hozzáállásom, de elképzelhető, hogy az egyébként rám jellemző szabálykövető, higgadt, mindig jókislány viselkedés itt luxus. No de, akkor visszakanyarodunk a korábbi felvetésemhez, jó helyen vagyok én itt? Meg kell válnom a számomra kedves és jó jellemvonásaimtól, hogy életben maradhassak? És akkor még egy jóval korábbi gondolatmenethez is visszajutok, megéri akkor a túlélés vagy megérdemeljük az életet?
Egzisztenciális válságomat természetesen nem fejtem ki, mert szerintem a félisten-királyom azzal a lendülettel dobna ki grabancomnál fogva Rebelliumból, de talán még Perdáról is, amilyen ingerlékeny állapotban van most. Érdekes, idáig nem volt ilyen, még ha morgott is útközben…
Ugyan nem sütöm le a szememet, állom kemény tekintetét, ahogy rám mered, de egyelőre lövésem sincs, mit is kellene erre reagálnom. Tartok tőle, hogy most kellene „kiállnom” magamért és talán kikérnem magamnak, de az olyan hisztisnek tűnne és egy picit persze megint igaza van, meg kell tanulnom kiállnom magamért. Plusz, szerintem az előbb pont kiálltam magamért, csak hát nem bunkón és erélyesen az igaz, de akkor már nem is számít?
A kérdésem pontos megválaszolása végére aztán megint némi indulat érződik szavaiból, pedig az elején megint olyan tárgyilagosnak tűnt. Most vagy komoly hangulatingadozásai vannak vagy tudatosan csinálja, hogy felkészítsen a kiszámíthatatlan új életemre. Egyelőre nem kérdezek rá, mert ha az első, akkor aztán kő kövön nem maradna.*
- Igen, igen, katona egy darabig nem leszek. *Visszhangzom Cash után, újfent leszögezve ezzel a nyilvánvalót.* - Gondolom alaptőkét kellene mielőbb szereznem, de hogy is vannak a pénzek itt? Melyiknek mennyi az értéke?
*Továbbra is a racionális kérdéseknél maradok, szükségem van az alapvető információkra, különben oly mindegy, hogy mennyire vagyok vagy nem vagyok nebántsvirág, de nem húzom sokáig. A kezdőtőke szükségessége egyértelmű, gyanítom mindenhol előre kérik a kecóért a pénzt és hát enni se volna rossz a következő napokban. Megnyugtat a hátamon cipelt zsák súlya, tán csak lesz benne pár cucc, amit el tudok cserélni kezdésnek, de hogy ne bagóért adjak túl személyes vagyonomon, az itteni pénzzel kell hamar képbe kerülnöm.*
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
60


Folyosórendszer Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 22, 2019 1:25 pm
Következő oldal
Újabb sóhaj szakad fel belőlem - a jelek szerint hosszú napom lesz.
- Nyilvánvalóan itt a kreditjeid nem sokat érnek. Sőt, ha a Kancellária fogaskerekei elég gyorsan forogtak, akkor már rég zárolták is a régi kreditjeidet. Szóval cseszheted. Itt vagy cserekereskedelem folyik, vagy a perdittel fizetsz. Ez egyfajta érme, a hegyből bányászott érc van benne. Különösebb értéke nincs, ez nem arany, vagy platina, de ettől még baromi hasznos. Ha elég van nálad, akkor kezdetleges zavaróként is működik, a sima szkennerek nem tudnak bemérni, és ha elég távol vagy a akkor a katonai szintűeket is át tudja verni. Persze ahhoz, hogy igazán biztonságban érezd magad, valami spéci cucc kell, nem elég egy kellően mély pénztárca. A perditet amúgy a feketepiacon kimondottan sok mindenre fel lehet használni, szóval ha van elég perdit, akkor mehet a tűzijáték. Az őslakosok persze azt sem tudják mi a franc ez, tehát ha velük akarsz valamit kezdeni, akkor ott csak a cserélés vagy az erőszak marad. Javaslom az elsőt, néha meglepően komoly védelmet tudnak maguknak szervezni és hát azt már megállapítottuk hogy nem vagy egy kimondott harcos alkat.
Muszáj elvigyorodnom a gondolatra, de aztán folytatom.
- Ami az értéket illeti, hát az legjobb esetben változó. Jó, a Bárban és egyéb kultúrkörnyéken általában nagy változás nincs, de attól függ hogy miből mennyi van. Ha valaminek a szűkében vagyunk és kevés van belőle, az drága. Ha valami olyan mint a sár, akkor olcsó. Én a helyedben megpróbálnék alkudni, vagyhátugye...egyebet felajánlani fizetségként.
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
24

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Folyosórendszer Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Folyosórendszer Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 22, 2019 3:07 pm
Következő oldal
*Kicsit megütközök a kreditek említésére. Eszembe se jutott, hogy egyáltalán elfogadják itt. Mondjuk tényleg elég valószínű, hogy már zárolták ennyi idő alatt, de nincs kizárva, hogy porszem került a gépezetbe és elfelejtették, akkor pedig az a kevés is több, mint a semmi, pláne, hogy értelemszerűen a Dominiumon úgyse fogom elkölteni már, és hát ha nem zárolták, akkor ne is porosodjon ott az idők végezetéig. Persze tényleg nem több az esély erre egy porszemnél, de hát ha az esélyeket nézzük, nekem se kéne életben lennem, simán halálra is ítélhettek volna vagy a vadon száz veszélye is kinyírhatott volna. Na majd egyszer utánajárok ennek a kérdésnek, egyáltalán hogy hol lehet utánanézni, hogy zárolták-e meg hogyan lehet hozzájutni esetleg. Kicsit megmasszírozom az orrnyergem, ha tippelnem kéne, biztos lesz valaki, aki be tud lépni a rendszerbe és meg tudja nézni a kívánt adatokat, de tuti, hogy borsos ellentételezésért cserébe, előre fizetve persze. Szóval ez a projekt jóval hátrébb sorolódik, végülis ha még elérhető a pénzem, akkor valószínű tényleg elfelejtkeztek róla és nem kell kapkodni, ha meg zárolva van, akkor meg mostanra úgyis már visszautalásra került a Kancellária részére. Akárhonnan is nézem, nem kell kapkodni.
Feljegyzem magamnak azt is, hogy ilyen jelzavarót se osztogatnak boldog-boldogtalannak, ezért is meg kell majd keményen dolgozni, de ahhoz hogy a biztonságosan, mármint bemérés-mentesen kimehessek a napfényre, ez nem túl nagy ár.*
- Milyen egyébként a kapcsolat a perdaiakkal? Véletlenszerű vagy már van kialakult kapcsolat?
*Mondanom se kell, szerintem hallatszik a hangomból, hogy szívesen találkoznék velük, olyan kíváncsi vagyok a kultúrájukkal és otthonukkal kapcsolatban. Persze először az én kis mikrotársadalmam kultúráját és újdonsült otthonomat kell megismernem, tudom-tudom.*
- És van valamilyen központi étkezde vagy ez is egyénileg megoldott?
*A lakhatás kérdését megbeszéltük, a fürdést szőrmentén, a nagyjábóli cserekereskedelem is kipipálva, szóval a következő kérdés egy másik létszükségleté kellett, hogy legyen. A börtönben napi háromszori étkezést biztosítottak, és ha nem is mesterszakácsok főznek, de tápláló volt és sose küldtem vissza ételt.*
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
60


Folyosórendszer Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 22, 2019 3:36 pm
Következő oldal
- Hogy egészen őszinte legyek, nem sok vizet zavarnak. Egyelőre nagyjából békén hagynak minket, cserébe mi sem cseszegetjük őket. Nincs köztünk hivatalos, vagy hogyismondjam, formális kapcsolat. Néha tudunk velük cserélgetni ezt azt, kisebb vagy nagyobb tételben, de ennyi. Nem nagyon foglalkoznak a problémáinkkal és hogy őszinte legyek, meg tudom érteni. Ha valaki leszállni az én bolygómra, emberkedne kicsit, aztán meg két táborra szakadna, hát én is hagynám hogy megegyék egymást. A Kancellária természetesen tartja velük a kapcsolatot, de sokkal többet ők sem profitálnak ebből, mint mi. Némi túlzással azt is lehetne mondani, hogy semleges a viszonyunk. Egyelőre. Komolyabb pénzösszegben azért nem fogadnék arra, hogy így is marad. Gondolj bele, bányásszuk az ércüket, városokat építünk a bolygójukon, előbb-utóbb elegük lesz és nekünk fognak ugrani, így vagy úgy. Vagy ami rosszabb, ránk szabadítanak olyan betegségeket, amiket esélyünk sem lesz legyőzni.
Bár csak sima bölcselkedésnek indul, de azért egy gondolat megragad bennem - biológiai fegyvert kellene bevetni a Kancellária ellen. Persze rohadtul kétélű fegyver, mi is belenyuvadhatunk, de attól még vizsgálatra érdemes ötlet. Elteszem későbbre.
- Van egy étkező, igazából azt hiszem túlságosan is puritán lett. Haszonelvű. Néha tömeg van, néha meg töküres az egész. De ingyen ott sem kapsz semmit. Igazából soha többet nem kapsz semmit sem ingyen. Viszont a kaja egész kreatív tud lenni, ha épp felfedezünk valami új cuccot odakint, amit fűszernek vagy ételnek lehet használni. Na nem mondom, néha mellényúlnak...
Felrémlik a tavaly napfordulókor történt eset, a tömeges ételmérgezés.. Megborzongok az emlék felszínre törésekor, hiszen az aztán igazán szar helyzet volt.
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
24

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Folyosórendszer Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Folyosórendszer Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 29, 2019 3:39 pm
Következő oldal
*Cash kitűnő helyzetrajza a helyi viszonyokról megmosolyogtat. No nem a kétséges jövőnk némi biológiai fegyver veszéllyel megspékelve szórakoztat el. Csak valahogy a megfogalmazás és a pontos meglátás némi sajátos szarkazmussal párosítva, zseniális. De persze maga a helyzet már nem annyira rózsás, ha jelen pillanatban nem is borzalmas, mindenesetre lassan arckifejezésem ismét komollyá válik.*
- Hmm.. ühüm..
*Mivel okosabbat nem tudok, csak hümmögök egy sort most is és a következő tudnivalókra is. Utóbbi is elgondolkodtat. Igazából idáig se kaptam ingyen a dolgokat, megdolgoztam a megélhetésemért, ahogy a családom is és igen nagy valószínűség szerint a Dominium lakóinak nagy része is. Ezt nem csak a változékony hangulatú társam miatt nem fejtem ki, hanem még végén itt is a rendszer ellenségének leszek titulálva. Azt persze nem vonom kétségbe, hogy nehezebb munkám lesz, hogy csekélyebb életszínvonalat biztosítsak magamnak, mint megszoktam, de legalább senki nem fogja szúrós szemmel méregetni a lapos hasamat és legfőképp nem kell elviselnem egy általam biztos soha nem választott férfi túlságosan intim közelségét.*
- És van valami bennfentes tipped, kinek van épp kiadó lakrésze? Vagy hogy merre vannak szabadok? Meg tudod esetleg még mutatni nekem, kérlek?
*Egy ideje már haladunk a folyosókon, bevallom az útvonalra nem sokat figyeltem, de hát mégis mi az ördögért akarnék visszamenni a börtönbe? Most már viszont próbálok jobban figyelni, pláne ha idegenvezetőm hamarost netán unatkozni kezdene és magamra hagyna. Valószínű akkor egy hét múlva is itt bolyonganék, mert pont kihagynám azokat a folyosókat, ahol netán tömegével lennének a szabad lakrészek. Arra nem akartam direktben rákérdezni, hogy kit kerüljek el, mert simlis vagy kit keressek bizalommal, mert nem vágna át, de feltehetően ezt a jellemzőt nem tudná Cash belőni úgysem az én naivitás-szintemre.. Inkább folytatom az alapvető-tudás összegyűjtését.*
- És ööö… itt egyébként van valami nyilvántartás, ahova most bejegyeztetek a börtön után, szóval vezetitek a létszámot – tényleg egyébként hányan élünk itt? – meg alap dolgokat? Például ha megőrülnék és inkább a vadonban folytatnám, ki kéne jelentkeznem valakinél? Vagy mondjuk ha kitaláltam mivel akarok foglalkozni, ami remélhetőleg keresőképes elfoglaltság lesz, akkor ezt be kell jelentenem valakinél?
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
60


Folyosórendszer Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 29, 2019 6:15 pm
Következő oldal
Megrázom a fejemet, mert bár tudásom rettenetesen sokrétű, de ezt már rég nem követem. És nem is különösebben érdekel mások nyomora.
- Fogalmam sincs. Megpróbálkozhatsz közvetlenül kopogtatni ajtókon, de szerintem ez elég idióta ötlet. Inkább menj el a Bárba, a srácok mindig tudnak tippeket adni hogy épp kit kell keresni. Mondjuk munkaügyben is lehet őket kérdezni, ha van valami egyszerűbb meló a környéken amiért fizetnek is, akkor arról a pultosok mindig tudnak. Persze azért nagy dolgokra ne számíts, kétkezi vagy szir-szar kis munkák ezek, de legalább lehet keresni velük valamennyit és nem halsz éhen.
Ballagunk tovább, kanyarogva néha erre-arra, de továbbra is cél nélkül. Talán egy egészen picit közeledve a kocsma felé.
- Ne gondold azt, hogy itt minden úgy működik, mint odaát. Itt szabadabb az élet, pont ez a lényeg. Persze, most már tudnak rólad a nagy emberek, és persze az őrök is, szóval nem fognak lelőni kérdés nélkül. De azért azt ajánlom hogy egy darabig még ne hagyd el a várost, szokd meg az itteni életet és persze hagyd hogy téged is megszokjanak a népek. Az elején mindenkinek gyanús leszel és ez így van jól. Ha meg úgy gondolod, hogy kint van esélyed túlélni, hát hajrá. Senki nem fog keresni, vagy megmenteni. Ami meg a munkát illeti - csináld, és amíg nem akarod átvágni a többieket vagy a nagy embereket, addig békén hagynak majd. Ha uzsorázol vagy ilyesmi, akkor viszont hamar egy kés rosszabb végén találod majd magad. Olyan ezerötszázan lehetünk, de konkrétabbat csak odafent tudnak mondani. Tűpontos nyilvántartás pedig nincs. Ez nem a Kancellária.
Az utolsó szót úgy ejtem ki, hogy kétség sem fér ahhoz hogy mit gondolok róluk meg a módszereikről.
- Van még kérdés?
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
24

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Folyosórendszer Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Folyosórendszer Empty
Utolsó poszt Hétf. Nov. 04, 2019 1:51 pm
Következő oldal
- Akkor azt hiszem az lenne a leghatékonyabb, ha megmutatnád nekem ezt a Bárt, kérlek!
*Vágom rá nem sokat gondolkozva. Valóban nincs túl nagy ingerem végigkopogtatni üres lakot keresve, habár biztos sok mindenkivel megismerkednék, anélkül persze, hogy nevüket-arcukat megismerném vagy pozitív első benyomást hagynék.. Az is meglehetősen vonzó, hogy induló munkára is kaphatok tippet, ami azért segítség lenne, míg ki nem találom, hogy tudom fenntartani magam egy Adattár nélküli helyen..*
- Persze, még vagy ezer..
*Ugyan kíváncsi lennék az arckifejezésére eme válaszom hallatán, még oda is sandítok féloldalasan rá, de azért nem hagyok túl nagy hatásszünetet.*
- De azt hiszem egyelőre elláttál elég gondolkodnivalóval és megoldásra váró problémával.
*És persze ha szerencséje van, akkor azt az ezer és még néhány kérdést már nem mindet neki fogom feltenni… szerintem ezért fohászkodik már most is.*
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Folyosórendszer Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
62

☽ :
Folyosórendszer Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Folyosórendszer Empty
Utolsó poszt Szer. Nov. 06, 2019 11:21 am
Következő oldal
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomFolyosórendszer Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Folyosórendszer
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Rebellium, az ellenállók városa-
Ugrás: