Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások


Yesterday at 10:50 pm

Yesterday at 4:06 pm

Yesterday at 3:38 pm

Yesterday at 8:05 am
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 4 2
Hadsereg 3 4
Ellenállók 2 6
Flotta 4 7
Perdaiak 9 1
Összesen 22 24
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
A bár
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


A bár   Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
109

☽ :
A bár   Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


A bár   Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 29, 2019 12:56 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

A bár
 

A kacskaringós barlangrendszerek egyik központi helyén található a lázadók pihenőhelye, melyet csak A bárként emlegetnek maguk között. A forgalom nagy, az ellenállók szeretnek ide jönni, beszélgetni, kikapcsolódni vagy éppen terveket szőni. Persze nincs könnyű dolguk az italok beszerzését illetően, de feltalálják magukat, így mindig akad, ami feldobja a hangulatot a helyiségben. A világítást elsődlegesen ledek teszik lehetővé, így félhomály uralkodik a termen.
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
67


A bár   Empty
Utolsó poszt Szer. Okt. 16, 2019 10:35 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
Hajnal van, hűvös. A bárban egyetlen hullarészeg küzd épp az utolsó italával és a folyosók is rég kiürültek már, alig látni egy-egy kószáló arcot. Az éjszaka csendjét egy lassan erősödő, súrlódó hang veri fel, amit hamarosan árnyal némi fojtott káromkodás és közepesen hangos zihálás és végre feltűnik egy leharcolt Solmon, egy igazán csecse domíniumi címeres hullazsákot vonszolva magával amiben jól láthatóan van valaki. Bár a protokollnak és a szokásoknak ellentmond, hogy ide hoz egy frissen fogott okoskát, de Sol jelenleg sokkal nyűgösebb annál hogy ilyen apró-cseprő dolgok érdekeljék, vagy hogy bármelyik józanéletű megállítsa amikor épp "dolgozik".
Lezökken egy félreeső asztalhoz, két kézmozdulattal rendel némi alkoholt, aztán szemforgatás és szuszogás kíséretében szorosan maga mellé rángatja a zsákot, kinyitja, hogy az idő közben kiérkezett alkohollal kicsit pofán öntsea másikat.
- Ébresztő tündérem, végállomás-leszállás.
Nézi egy pillanatig a másikat, és szinte sajnálja hogy ennyire horzsolást, véraláfutást és talán pár törött bordát kellett okoznia amíg sikerült bezsákolni. Jóképű kis rohadék. De hát nehéz idők, nehéz döntések, ugyebár.
Elmélázva kortyol bele a francsetudja milyen italba, és hagyja hogy a másik magához térjen. Különösebben nem aggódik a szökés miatt, a fickó keze-lába ugyanis előrelátóan össze van kötözve egy-egy drótdarabbal, ha meg nagyon üvöltözne, hát... akkor néhány nappal meghosszabbítja a lábadozását.

//nyitott játék, bárki csatlakozhat vagy párhuzamos játékot indíthat, minket nem zavar Smile //
Vissza az elejére Go down

Dr. James Vahlen

Polgár

A bár   19850909_7d93b8677ed7d4fc4593ff3f77af38ac_wm

Karakterlapom :

Születési idő :
Föld., 2327.06.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Kutató / Orvos

Reagok száma :
33

Avatar alanyom :
Hugh Jackman

☽ :
A bár   222624


A bár   Empty
Utolsó poszt Csüt. Okt. 17, 2019 12:13 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Mr. Rayburn & Dr. Vahlen


Lassan ébredezem. Mindenem sajog, de a zsibbadás és a körülvevő sötétség valahogy rossz érzéssel fog el. Azt nem tudom, hogy mi történik velem, de az már biztos, hogy mozgok és nem a lábamon járok. Mi a fene? Ez hogyan lehetséges? Miért van ilyen sötét és hideg? Elromlott volna a légkondi? De akkor miért érzem magam ilyen pocsékul? Próbálok mozdulni, de valamiért nem megy… Aztán a kezeim és a lábam is összekötve? Mi ez? Valami vicc? A szemem se tudom kinyitni… be van dagadva? Egyre érdekesebb…
Aztán, ha a mozgás abbamarad, és nem vonszolódom valahová, akkor próbálom mozgatni a testrészeim, hátha sikerül kiszabadítani a kezeim a kötelékből, vagy bármi is az, amivel hátrakötöztek… Mi van? Össze vagyok kötözve? Ha jól sejtem, akkor kaptam pár ütést, amitől most a szemem is bedagadt…. De hogy kerültem ilyen helyzetbe? Az utolsó emlékem mintha álomszerű lenne, de ez aztán tényleg rémálom?… Aztán, mintha valami fény szűrődne és egy jó adag lötty is az arcomba. Köhögve kezdek magamhoz térni, de az alkohol nagyon is marja a szemem és a többi sebet már ne is említsem… Sebek? Mi a fene történt?!
-Tündérem? Végállomás? Hol a francba vagyok és kicsoda maga? –próbálom rázni a fejem, hogy a lé egy része tűnjön el rólam, bár ezt nem hinném, hogy sikeresen megoldhatom. Ha meg tudnám mozdítani a kezem, akkor legalább letörölném az arcom, de még ez se megy… Kezdem kapizsgálni, hogy ez nem egy álom, hanem a valóság. Az már biztos, hogy rohadt nagy szarba keveredhettem… Ha jól sejtem. Csak tudnám, hogy ki ez a férfi?! Életemben nem láttam... De az nagyobb rejtély, hogy most hol vagyok! Biztos, hogy nem az Állomáson. Mi a fene folyik itt?   


Vissza az elejére Go down

Skyler Way

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2382 (34 éves)

Tartózkodási hely :
Perda - Rebellium

Reagok száma :
19

Avatar alanyom :
Milla Jovovich

☽ :
A bár   Ficha-reinado-10886524-071120170019


A bár   Empty
Utolsó poszt Csüt. Okt. 17, 2019 8:05 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Sol, James & Skyler
Már régóta nem szokásom túl sokat aludni, így nagyjából három óra pihenés után ismét éberen töltöm  az időmet, de szükségem van némi friss levegőre, ezért se ülök a gépeim társaságában. Hűvös a kinti levegő, ezért a meleg kabát szokásos, fekete-barna öltözetem felett. Nem vagyok túl messze a Rebelliumtól, az egyik sziklán ücsörgöm éppen, amikor meglátom a mozgolódást. A távcsövet felemelem, így nemsokára már tökéletesen rálátok a jelenetre. Nocsak, az öreg bezsákolt valakit. Kinek ne keltené ez fel az érdeklődését? Nem is húzom tovább az időt, lemászom a sziklafalról, majd utánuk megyek. A fegyvereim nálam vannak, ahogy mindig, és mivel ha már kint voltam, figyeltem is, ezért jobb kezemben a távcső is befigyel, de azt leteszem a bejárat elején a többi közé, majd határozott léptekkel követem a zsák nyomát a padlón, mely egészen a bárig... (?) vezet. Kérdőn vonom fel némileg szemöldököm, de nem állok meg és nem hezitálok, célirányosan térek be utánuk és pont elkapom a jelenetet, amikor a számomra ismeretlen férfi kap némi folyadékot az arcába. Figyelni kell rá, hogy ne fertőződjenek el a sebek ugyebár, Solmon pedig rendkívül figyelmes ilyen téren. Nem sajnálom egyébként a szerencsétlent, nem tudom, hogy ki Ő, de az biztos, hogy ember, így hasznunkra lehet. De vajon pontosan miben is? Ezt mindjárt ki is derítem. Odasétálok a pároshoz, majd lazán ledobom magam az idegen férfi másik oldalára, így most már végképp nincs menekvés, bár... erről a drótok is tesznek.
- Adj nekem is egyet Fred! - intek a pult mögött álló férfinek, aki mosolyogva ki is szolgál, majd ez után pillantok Sol felé.
- Ki akadt a hálódba Sol? Nem tudtam, hogy már haza is hozzuk a kis kedvenceinket. - lekicsinylően beszélek a közöttünk lévőről, mintha holmi játékszer lenne, pedig egyértelmű, hogy nem az. Felmértem Őt és az állapotát, amíg ide jöttem, de most nem nézek rá és nem is foglalkozom vele. Miért tenném? Kérdezzem meg, hogy van? Látom én is, hogy szarul és bár játszhatnám én a jó zsarut a rossz helyett, per pill semmi kedvem sincs hozzá. Iszom inkább az italból, kicsit megrázom tőle magam, majd a pultnak támaszkodom. Jelenlétem és az, hogy hozzá szóltam egyértelművé teszi, hogy várom, meséljen róla. Miért van itt ez az ember és mi hasznunk lesz belőle? Remélem nem kell feltennem ezeket a kérdéseket és magától fogja megosztani velem az információkat. Vagy éppen velem együtt kideríteni. Oh igen, szívesen segítek!

//Bár a vörös szőnyeg elmarad *Sol-ra sandít*, de azért bepofátlankodtam hozzátok. Very Happy Nem tudtam kihagyni! Very Happy //

Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
67


A bár   Empty
Utolsó poszt Csüt. Okt. 17, 2019 9:23 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
Egy félmosoly kíséretében horkanok fel Sky szavaira de azért odabiccentek neki.
- Na mi van, nincs önként jelentkező ágymelegítő ma estére? Vagy csak az alkoholizmus győzött újra? Na nem mintha ítélkeznék, tudom milyen érzés amikor nem akar egyetlen pasi sem bemászni az ember ágyába...
Göcögök egy kicsit a saját hülye poénomon és csak utána fordulok a Tündérbogár felé. Hangom végtelen őszinteséget és határozottságot sugall, és csak két paraszthajszálra van attól hogy olyan legyen mint a jóisten kinyilatkoztatása. Aki kicsit is ismeri Solt, az persze nem lepődhet meg különösebben.
- Én vagyok mostantól a lelki szemetesládád, a legjobb barátod, a lelkészed, amit csak akarsz. A nevem Rambo, egy kiváló huszadik századi népi hős után, örülök hogy megismerhetlek. Kicsit talán... szokatlanul indult a mi kis kapcsolatunk, de ha higgadtan végighallgatsz, akkor megígérem hogy nem esik bántódásod. Mármint azon kívül, ami eddig megesett, ugyebár.
Kortyol egyet az italból és finoman megrázkódik ahogy az olcsó lőre lecsúszik a torkán. Undorító egy holmi, de hát most erre van keret.
- A bárban vagyunk. Azt hittem egyértelmű. Mindjárt kapsz is egy kis vizet.
Integetek kicsit Frednek és beletelik pár kínos pillanatba amíg elmagyarázom hogy alkoholmentes italra van szükségem, és ha már integetek akkor odahívom Skyt is.
- Cica, hadd mutassam be James Vahlent. Kutatóorvos.
Olyan jelentőségteljesen nézek rá a nőre, amennyire csak bírok, épp csak a szemöldököm nem szalad fel. Remélhetőleg leesik neki, hogy miért is lehet nekünk hasznos egy ilyen okoska.
Vissza az elejére Go down

Dr. James Vahlen

Polgár

A bár   19850909_7d93b8677ed7d4fc4593ff3f77af38ac_wm

Karakterlapom :

Születési idő :
Föld., 2327.06.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Kutató / Orvos

Reagok száma :
33

Avatar alanyom :
Hugh Jackman

☽ :
A bár   222624


A bár   Empty
Utolsó poszt Csüt. Okt. 17, 2019 6:12 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

A Bár


Kezdem összeszedni a tagjaimat, de sokat, nem tudok mozogni a köteleim miatt. A zsákról meg nem is beszélve, ami még talán félig rajtam is van. Sajog mindenem és az arcomba kapott valami alkoholos ital meg csíp, mint az állat…  Még nem tudom hova kerültem, de sok jót nem nézek ki a helyből. Bűzös és szaglik az áporodott levegőtől, amit gondolom, soha nem is szellőztetnek. Mi ez a hely? Valami barlangi koszfészek? Nézek körbe, ahogy a helyzetem engedi, de aztán egy női hangot hallok közeledni felém, majd mellém ül, hogy közrefogjanak, immáron mindkét oldalról. Nem mintha tudtam volna eddig is mozogni, de így még beszűkülőbb a helyem és nem is lettem vidámabb a dologtól. Mire felfogom, hogy rólam folyik a diskura, addigra közli is velem a korosodó férfi, hogy Rambó-nak hívják… Mint azt a katonaembert, aki Vietnám után hazatér… Ahh… hogy mik vannak!
-Rendben… A víz jól esne…- más lehetőségem híján nem tudok tenni, mint végighallgatni. Bár.. az fel is tűnik, hogy a nővel miként beszélgetnek. Mintha régóta ismernék egymást. Mást nem tudok tenni, mint csendben maradok és figyelek. Azt amúgy honnan tudja, hogy én ki vagyok? A nevemet mondta a nőnek és … Lehet, hogy ismer engem valahonnan?   


Vissza az elejére Go down

Skyler Way

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2382 (34 éves)

Tartózkodási hely :
Perda - Rebellium

Reagok száma :
19

Avatar alanyom :
Milla Jovovich

☽ :
A bár   Ficha-reinado-10886524-071120170019


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Okt. 18, 2019 7:44 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Sol, James & Skyler
A Dominiumon határozottan más volt a légkör. A Rebelliumon élő férfiak előszeretettel cukkolnak engem, amelyet bár eleinte magamra vettem, sőt, egyenesen meg is sértődtem rajtuk, mostanra már nagy részük lepereg. Jó, azért Craig képes néha betalálni, de Carl-nak nem sok esélye van. Az öreg meg... hát neki elnézhető, van amúgy is elég baja. De hogy miért pont engem néztek ki erre, azt a mai napig nem értem. Nem vagyok konkrétan nőies nő, bár tény, hogy személyiségem eléggé figyelemfelkeltő, de a középpontban se szoktam éppen lenni. Mégse tudnak kussolni, ha ott vagyok... borzasztó.
- Inkább úgy fogalmaznék, hogy némi nyugalomra vágytam. - hárítom el szavait, most csak így, lazán, mert nincs energiám, se kedvem belemenni abba, hogy továbbra se falom a pasikat és alkoholista se vagyok. Önkéntes ágymelegítő lenne éppen, hiszen ott van a nőcsábász kiképzőnk, na meg a bohóc titán szerelőnk is akár, de eszem ágában sincs egyiket se beengedni az ágyamba. Köszönöm szépen, remekül megvagyok én magamnak.
- De igazán sajnálatos, hogy Téged elutasítottak. Majd legközelebb hozzád irányítom őket! - kacsintok felé. Legalább megnézhetem majd az arcukat, hogy milyen képes vágnak felháborodásuk közepette. Na de foglalkozzunk most inkább az új jövevénnyel. Ki a fene ez a férfi és Sol hogy kockáztathatott ekkorát, hogy ide hozza? Persze be volt zsákolva, nem látta az utat, de ez akkor is veszélyes. Mivel James másik oldalán ülök, így nem kell hívni engem sehova, és a beszélgetésüket is tökéletesen hallom. Hmm, kíváncsivá tett. Bírom a stílusát, bár nem nevezhető éppen kedvesnek vagy kegyesnek, de talán ez az, ami felkelti az érdeklődésemet vele kapcsolatban. A férfi nincs túl jó állapotban, meg se lepődöm rajta, hogy csak csendben beleegyezik abba, ami neki jut. Jobban is teszi, mert ha visszapofázna... Na igen. A "cicára" viszont már feljebb szalad a szemöldököm, miközben tekintetem egy pillanatra szikrákat szór a férfi felé.
- Továbbra se vagyok cica... öreg! - neki meg aztán végképp nem. Na de játékosan tisztelgek ujjaimat felemelve James felé, és köszöntöm végül Őt is.
- Hello Doki! - értettem én, hogy mi a foglalkozása, így pedig azt is, hogy miért van most itt.
- Hogy találtál rá? - kérdésem ismét Sol felé irányul, majd végül megcsóválom némileg a fejemet is. - Jól elbántál vele... - a víz viszont idő közben ideér, de egyenesen az öreg elé teszi le a pultos, így tőle függ, hogy mikor nyújtja azt át a foglyunknak.
- Na és milyen kutatásokat végez, Doki? - kérdezek rá most már James felé pillantva. A hangom teljesen normális, nincs benne semmi különös se. Talán további verés és kínzás nélkül is csiripel majd nekünk a kismadár. Legalábbis merem remélni, mert ha nem nos... uhh, hát akkor hosszú napja lesz és foltozhatjuk majd össze. Tényleg kár lenne ezért a csinos pofiért, mert bár sérült az arca, én is látom rajta, hogy nem lehetett éppen ronda még az előtt, hogy találkozott volna az öreggel.

Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
67


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Okt. 18, 2019 5:05 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
Megérkezik a víz is egy csodálkozó majd elsomfordáló Fred kíséretében, és lezöttyen melléjük a nő is. Már-már bocsánatkérően megrántom a vállam, atyai mosolyt varázsolva elbűvölően sebhelyes arcomra.
- Ugyan már, ha a korommal próbálsz sértegetni még a végén azt találom gondolni hogy nem is veszel komolyan. Ennél azért többet várok tőled és a virágzó kapcsolatunktól.
Még egy pillanatig kitartom a csendet, aztán nekiveselkedem és némi küszködéssel de tisztességes ülő helyzetbe tornázom Jamest, még a hullazsákot is lecipzározom a derekáig, hogy legalább az összekötött kezével elérja a poharat és ihasson egyet. Tiszta jóindulat vagyok ma. Talán a késői óra teszi.
- Hogy hogyan találtam meg? Ahogy szoktam. Kitartó munka, megvesztegetés, erőszakkal fenyegetőzés, minimális technika. Ahogy "régen" csináltuk. Ahogy mindenkinek csinálnia kellene. Jól láthatóan eredményesebb, mint nagy gondolatok kíséretében itthon kuksolni. Amúgy meg ahhoz képest hogy honnan kapartam elő, szinte patika állapotban van. Semmi nem tört el, semmit nem vágtam le, és minden alkatrésze ott van ahova a jóisten megteremtette. Tiszta munka, a körülményekhez képest.
Egy pillanatra elönt a méreg, de inkább visszanyelem a francba, nem most fogok kiborulni a fiatalok tesze-toszaságán. A meló fontosabb, és bár a fickó talán nem tudja, de tulajdonképpen éppen egy kihallgatáson van, még ha szokatlan is kicsit mindkét kihallgatója.
Vissza az elejére Go down

Dr. James Vahlen

Polgár

A bár   19850909_7d93b8677ed7d4fc4593ff3f77af38ac_wm

Karakterlapom :

Születési idő :
Föld., 2327.06.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Kutató / Orvos

Reagok száma :
33

Avatar alanyom :
Hugh Jackman

☽ :
A bár   222624


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Okt. 18, 2019 7:06 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

A Bár

Sokban nem javult a helyzetem, amikor a nő csatlakozott hozzánk. Biztosra veszem, hogy ők ketten jól ismerik egymást és a szavukból kiveszem, hogy felettébb feldobódtak, hogy most itt vagyok velük. Engem azért ennyire nem lelkesít a dolog, de igazán nem sokat tudok tenni ellene. A zúzódásaimat se úgy szerezhettem, hogy rám lett rajzolva, bár a pasast elnézve, nem én lehetek az első ilyen „melója”. Bár azt nem vágom, hogy hogyan szereztem ezt a sok sérülést, de ahogy elnézem „Rambó”-t, simán kinézem belőle, hogy kedvtelésből tette. Amit meg, ha jól sejtem, akkor nem véletlenül vagyok most itt. Azt se tudom hová rakni, hogy honnan tudja a nevem?! Tudtommal nem mutatkoztam be neki, de ezek szerint valami látnok vagy annak utánzata. A bűzös hely, meg biztos a törzshelyük, de ennél jobbat nem is találhattak maguknak. Amilyen lekezelő és gúnyos hangvételük van irányomban, azon se csodálkoznék, hogy írni vagy olvasni se tudnak. Legalábbis ezt fel se tételezem…
-Orvos vagyok és kutató is mellette. De többségében az adott helyzet hozza, hogy mivel foglalkozom. –Konkrétat hiába mondanék, mert úgyse értenék. Mert, ha arra kíváncsi, hogy mit kutatok, akkor felsorolhatnék párat, de felesleges lenne. Úgyse tudná hova rakni, ha szaknyelven mondanám a kísérleteim „tárgyait”. Közben lekerül rólam a zsák és a pohár víz is megérkezik az asztalra. Igaz, hogy elég nehézkes, hogy ha inni akarnék belőle, mert még mindig össze vagyok kötözve a csuklómnál fogva. Az arcom felpuffadt az ütései miatt, de ahogy elnézem, a testem többi része sem teljesen ép. Sokat nem gondolok bele a helyzetembe, de nagyon remélem, hogy legalább a kezem szabaddá válik, hogy pár kortyot ihassak végre. Egy jó ideje aszalódtam ebben a zsákban, és már vattát köpök.
Aztán végre ülő helyzetbe kerülök és elérem a poharat. Egy ideig még nézem az áttetsző löttyöt, de aztán győz a szomjúság és megpróbálom a számhoz emelni, hogy igyak. Ha sikerül, akkor legalább pár korty van bennem és nem száradok ki. Arra viszont ügyelek, hogy ne tegyek hirtelen mozdulatot. Igaz, annyira jól elvannak a fejem fölött beszélgetve, hogy fel is merül bennem, hogy mi a fenéért hozott ide engem ez a … Na, hagyjuk. Szép kis forradás van az arcán, és abban se vagyok biztos, hogy véletlen baleset lehetett. Gondolom, egy balul elsült „akciója”okán szerezte, de amilyen tenyérbe mászóan beszél, azt se tartom kizártnak, hogy egy másik ivócimborája dekorálhatta ki… Valahogy nem tudok ilyen helyzetben arra gondolni, hogy a körülmények tették ilyenné, amilyen… Azt hiszem, hogy ilyen arrogáns és pökhendi alakkal rég találkoztam… Talán a volt Kollégám hasonlítana hozzá, aki még az Akadémián „osztotta az észt” mindenkinek, csak éppen tehetsége nem volt hozzá. Ahogy ez az eszembe jut, el is vigyorodhatom. Igaz, hogy csak valami olyasféle és nem teljes vigyorgás a feldagadt ábrázatom miatt. De mivel úgyse tudok hozzászólni a magasröptű beszélgetésükhöz, így legalább jobban meg tudom nézni őket közelebbről. Azt már láttam, hogy a férfinek sebhelye van, de a nő – azon kívül, hogy eléggé megnéz magának – nagyon nem közlékeny.
Mikor a beszédük alább hagy, akkor ismét megkérdezem, amit már a legelején.
-Azt is megtudhatnám, hogy pontosan miért is vagyok itt… megkötözve? – nézek rájuk, de igazán nincs nagy bizodalmam hozzá, hogy az igazat elárulnák, és végre megtudhatom, hogy miért lettem így helyben hagyva. Tudtommal nem ismerem őket és ők se engem, de a nevemet tudják. Érdekes…
-Van a vízen kívül más ital is, amit kaphatnék? … Ha már ennyire jól összejöttünk…– teszem hozzá, de azt hiszem, hogy teljesen mindegy mit teszek, úgyis itt kell dekkolnom egy ideig.
-Maga mivel foglalkozik?- nézek ismét a nőre, mert ha az Ipsét kérdezném, tudom előre a válaszát…

   


Vissza az elejére Go down

Skyler Way

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2382 (34 éves)

Tartózkodási hely :
Perda - Rebellium

Reagok száma :
19

Avatar alanyom :
Milla Jovovich

☽ :
A bár   Ficha-reinado-10886524-071120170019


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Okt. 18, 2019 10:23 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Sol, James & Skyler
Szemöldököm némileg feljebb szalad, amikor meghallom Sol szavait, majd kérdővé is válik tekintetem.
- Valóban? És mit várnál el tőlem? - meséljen hát, kíváncsivá tett. Ez után figyelem meg, ahogy a férfit kibontja a zsákból, na meg be is mutatja Őt nekem - de okos fiú módjára az én nevemet nem árulja el az ismeretlen pasasnak -, de miközben időnként felé pillantok, újabb kérdéseket intézek hozzá. Hogyan talált rá? Mert jól láthatóan James mintha nem értené teljesen a helyzetet. Jó nagyot kaphatott a fejére.
Arról, hogy mi az eredményes és mi nem, nem nyitok vitát, feleslegesnek látom belemenni, de nem értek egyet Sol módszereivel. Szerintem kicsit túlzásba vitte, még akkor is, hogyha valóban James fel fog épülni. Ha így megverte, mit gondol, majd beszélni fog? Vagy most jöhet majd a kínzás? Én se szoktam mindig itt kuksolni, felderítő volnék és katona, az más dolog, hogy ezek mellett remek hacker is, aki folyamatosan segíti az ellenállást és információkat gyűjt a Dominiumról. Már csak a JL-el kellene valahogy felvennem a kapcsolatot, de idővel sikerülni fog az is. Csak óvatosnak kell lennem.
- Még szerencse, hogy egyben marad. - csak ennyit mondok, nem többet, miközben ismét a közöttünk lévő férfire tekintek, ki azon ügyködik, hogy a vízhez jusson. Összekötött kézzel ezt simán meg tudja oldani, nem tudom, hogy mit szerencsétlenkedik, de annyira nem is lényeges. Ő baja... Inkább meséljen nekem magáról és a kutatásairól, hiszen ezért van itt. Ideje információkat kiszedni belőle, és jobban teszi, hogyha nekem válaszolgat, mert ha nem nos... könnyedén egy zárt szobába kerülhet az öreggel és akkor már nem biztos, hogy továbbra is elmondhatja majd magáról, hogy mindene ott van, ahova Isten teremtette. De sajnos nem túl kielégítők a válaszai, mégis, még türelmes vagyok.
- És milyen helyzetek adódtak eddig? - oh, sok mindent megértek ám én, amit mások nem gondolnának. De persze lebecsülnek, fogalmuk sincs, hogy mi mindenhez értek és ez hasznomra is válik. Nem veszem magamra most se, de azért angyali és bájos mosolyt nem kap. Az már tényleg nehezemre esne... Figyelem, ahogy végül iszik valamennyit, de a kérdését hallva Solra tekintek. Feleljen Ő, Ő hozta ide. Végül a poharamat lazán James elé lököm, megihatja nyugodtan a tartalmát, mert ez valami szörnyű egyébként is, és talán nem ártana, ha velem esetleg szimpatizálna. Az öreg mellett még simán előfordulhat. Beszéljen magától, ne kelljen kihúznunk belőle... A kínzás nem kenyerem.
- Többségében az adott helyzet hozza, hogy mivel foglalkozom. - felelem neki bájos mosollyal ugyanazt, amit nemrég még Ő mondott nekem. Oh igen, figyeltem és meg is jegyeztem szavait. Nem tűnök intelligensnek, de a látszat néha csal. Ideje viszont változtatni a taktikán, legalább valamennyire, mert így nem jutunk egyről a kettőre.
- Magam is... kutatni szoktam James, hogy segítsem az itteni emberek életét. - vajon mit gondol rólunk? A Kancellária kimosta már az agyát vagy tudja, hogy nem csak holmi játékból lázadozunk a rendszer ellen és élünk itt, elrejtőzve mindenki szeme elől? Mi se élvezzük a barlangokat, szívesebben laknánk odakint a városokban, de fő a biztonság, ezért pedig oly sok mindent be kell áldoznunk. Túl sokat veszítettünk, de legalább végre szabadok lehetünk.
- Mit keresett a Perdán? - teszek fel inkább neki egy újabb kérdést. Vajon a Városban él vagy odafent a Dominiumon és más okból járt idelent a holdon? Nem faggatózva kérdezem, így talán nem érződik kihallgatásnak, de mégis érdeklődöm tőle, miközben magam is osztok meg vele bizonyos információkat. De persze csak semmi fontosat, nehogy azt a későbbiekben felhasználhassa ellenem. Már ha egyszer kijut innen, mert nem biztos, hogy könnyedén eleresztjük.

Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
67


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Okt. 18, 2019 10:36 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
A lányra vigyorgok fáradtan, de őszinte jókedvvel. Itthon vagyok, piám is van, a meló is majdnem kész, ez már okot ad az örömre.
- Hát, ha már így kérded akkor várnám, hogy meghívsz egy italra minket James barátommal. Remélem számíthatunk rád.
Kacsintok a másikra, aztán a doki felé fordulok és előveszem az őszintébb hangomat.
- A kötözésen esetleg dolgozhatunk kicsit, de alapvetően azért hoztalak ide, hogy beszélgessünk. Sajnos máshogy nem volt megoldható, és ezért kellett drasztikusabb módszerekhez folyamodnom. De még egyszer - semmi tartós sérülést nem okoztam, és ez azért némi szakértelemre vall.
Elvigyorodom újra, aztán iszok egy kicsit a piámból, de közben a szememet Jamesen tartom.
- A világ nagy dolgairól kellene kicsit dumálnunk, tudod, csak így hármasban, ahogy a régi haverok szoktak. Mert egy kicsit zűrös mostanában az élete mindenkinek, fent is, lent is, a nagy szavak és a szép ruhák szintjén is, meg a mocsokban is. Arról, hogy mit gondolsz a világ folyásáról, az Emberiség Nagy Tervéről, meg ilyesmiről. Elvégre ez illik az ilyen kellemes kocsmához, a világmegváltó gondolatok, nem gondolod?
Ahogy beszélek, pár pillanatra csak bámulom a poharamat ahogy a benne lévő italt forgatom elgondolkodva, aztán újra a a másik tekintetébe fúrom az enyémet. A hangom határozott de mégis halk, és szinte csöpög belőle valami, ami őszinteségnek tűnhet, James számára biztosan.


A hozzászólást Solmon Rayburn összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 22, 2019 9:58 am-kor.
Vissza az elejére Go down

Dr. James Vahlen

Polgár

A bár   19850909_7d93b8677ed7d4fc4593ff3f77af38ac_wm

Karakterlapom :

Születési idő :
Föld., 2327.06.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Kutató / Orvos

Reagok száma :
33

Avatar alanyom :
Hugh Jackman

☽ :
A bár   222624


A bár   Empty
Utolsó poszt Szomb. Okt. 19, 2019 9:15 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

A Bár

Ami azt illeti, még most se tudom, hogy mi a fenét keresek itt ezen a helyen. A „kedves vendéglátóm” tett róla, hogy itt legyek, és most még egy nő is csatlakozott a kis társaságunkhoz. A pohárban lévő víz annyiban jó volt, hogy a szomjúságom oltsa, de azon kívül nem igazán esett jól. Nagyon ritkán iszom alkoholt, de most egy pohárral legurítanék. Azért van bennem ellenszenv a férfi iránt, mert az előzőekben történt helybenhagyásom- gondolok itt a verésre – azért, nem igazán értem. Most meg úgy beszélnek a fejem fölött, mintha egy tárgy lennék és valami elcseszett ellenség. Arra már rájöttem, hogy ezek az emberek nem tartozhatnak a Dominiumhoz, vagy legalábbis a Kancellária kegyeltjei közé, de meg se lepődöm. Amúgy meg azt se értem, hogy ha ennyire kíváncsiak a munkámra, akkor miért nem öntünk tiszta vizet a pohárba? Vagy ez is csak egy módszerük, hogy megtörjenek? De miért? Mit akarnak tőlem? Azért hívtak le ide a Perdára a Városlakók, hogy segítsek nekik egy bizonyos vírus tüneteit vizsgálni, amivel ők még nem találkoztak. Igaz, hogy erre nem igazán volt lehetőségem, mert előtte elhurcolt ez a vadbarom, de mint mondta, mindenem megmarad, ahogy az Isten teremtette. Remek! A feldagadt képem és a zsibbadt kezem is, amellett, hogy a testem több zúzódást szenvedett, még azt akarják kihúzni belőlem, hogy miért vagyok itt és  még el sem oldozzák a köteleimet rólam. Mint a régi szép időkben a Földön… A Gettóban… Ott sem volt „leányálom” praktizálni, amikor az egyik Kollégám helyett kellett beugranom. Micsoda érdekes idők voltak! Több fegyveres Páciensem volt, mint átlagember… Most is hasonlít ez a helyzet arra, csak másik időket írunk…
-Akkor hasonló a munkánk, csak én az embereken segítek. – válaszolom teljesen közönyös hangon. Nem provokálni akarom a nőt, sem a férfit, de valahogy nem értem, miért ilyen körülmények között hoztak ide. Inkább elfogadom a felém tolt poharat, amiben gondolom, hogy a helyi specialitás töltődött. Aztarohadt! Borzalmas büdös szaga van! Nem is csodálom, hogy ennyi fertőzés és betegség felüti a fejét… Még ez is.. Ahhh! Belekortyolok, de sokat nem iszom belőle. Inkább visszateszem az asztalra tovább „bűzölögni”. – Pocsék ez az ital. – fintorgom egyet rá, és inkább hátradőlök a támlának támaszkodva. A mozgásom így is korlátozott, de amit lehet, kihozok belőle. Még mindig jobb, mint abban a zsákban nyomorogni.
-Meghívásra jöttem a Városba. Egy kutatáshoz, amit az itteniek nem ismernek. Igaz, hogy erre nem volt alkalmam, mert ez a férfi… Rambó… „kedvesen invitált” erre a helyre. – bólintok a férfi irányába, de annyira nem szimpatizálok egyikükkel sem. A nő még valamennyire „emberszámba” vesz, de a Pasasból még ennyit sem nézek ki. Azt sem tartom kizártnak, hogy nem véletlen az a sebhely rajta. Lehet, hogy valakinek a tyúkszemére lépett és ezt kapta „szuvenírként”. Erre azért elvigyorodom, mert ha olyan jól tájékozott lett volna, akkor azt is számításba vehetné, hogy biztos keresni fognak engem mindkét helyről. Mivel nem érkeztem meg a Városba és az Állomáson se jelentkeztem, így nagy valószínűséggel lesz még fejfájásuk, ha sokáig a „vendégük” leszek. Igaz, az is elkerülte a figyelmüket, hogy nincs az azonosítómon a Kancellária jelzése… Ergo, nem szorosan tartozom a felső vezetés hatáskörébe. De, ha már a nevemet tudja a Fickó, akkor azt is lazán kitalálhatja, hogy orvos vagyok, mert a „Dr.” is szerepel a nevem előtt. Igazán eléggé felületesek, mert a nőnek legalább a kérdésében szerepelt, hogy figyelt arra, hogy miként szólít meg. Ezek szerint két okos egy pár? Kezdem nem csodálni, hogy olyan betegség tüneteit látom rajtuk, - amit a hölgyön, kevésbé- de a férfin inkább. Jobban szemügyre véve a sebhelyét valószínű, hogy sugárzás okozta.
-Szintetikus drogokat is használt a fájdalma enyhítésére?- teszem fel váratlanul a kérdésem a férfinek, bár biztos vagyok benne, hogy használ/használt drogokat. Igaz, hogy annyira nem érdekel, de nagyjából megmagyarázna sok mindent a viselkedésére.

   


Vissza az elejére Go down

Skyler Way

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2382 (34 éves)

Tartózkodási hely :
Perda - Rebellium

Reagok száma :
19

Avatar alanyom :
Milla Jovovich

☽ :
A bár   Ficha-reinado-10886524-071120170019


A bár   Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 22, 2019 8:11 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Sol, James & Skyler
Nem tudom, hogy az öreg minek néz engem, de hogy nem fogom állni az italukat, az biztos. De azért van bőr a képén, hogy csak úgy meghívatja magát...
- Felejtsd el! - felelem röviden, majd ez után a figyelmem középpontjába a Doki kerül. Ideje megtudni hát róla, hogy pontosan ki Ő és vajon mihez ért, mert még akár segíthetne is nekünk... Bár kétlem, hogy átállna az Ellenálláshoz, de soha se tudni. Sol viszont szerintem nagyon rosszul tette, hogy így helyben hagyta, majd ez után ide cipelte magával. Nem fog ettől barátságosabbnak tűnni, hiába próbál most normálisabban szólni a másikhoz. Én is visszaküldeném az anyjába James helyében.
Most egy darabig részt veszek még ezen a különös kihallgatáson, de utána utána fogok nézni a Dominium rendszerében a férfinek. A szervereken sokkal több információ van, de bízzunk benne, hogy nem akar hazudni nekünk. Még szerencse, hogy nincs rám írva, hogy a legjobb barátaim a számítógépek.
- Valóban az! - finoman biccentek az italt ért megjegyzésre. Nem véletlen adtam oda neki, de mint látom, nem csak nekem nem kell. Sol számára legalább szabad rablás van, Ő úgyis oda van minden ilyen rémes löttyért, legalábbis én így látom.
- Miféle kutatáshoz? - kérdezek rá, de azt nem értem, hogy az öreg hogy tudta ide hozni. A Dominiumról a gépek egyenesen a Városba érkeznek, nem máshova, ahonnan csak úgy el tudjuk lopni az embereket. Lehet, hogy valami komplikáció volt, ami miatt máshol kellett leszállniuk? És miért csak Ő egyedül van itt? Ha értékes, hogy lehetett egyáltalán elrabolni. James lehet a hülye, hogyha hagyta magát, bizonyára elcsámborgott... Nem féltette az életét, de most már talán fogja.
Egyébként nincs rajtam semmi tünet, főleg nem egy tiszta holdon sugárzás tünetei. Az öreg iszákos és szereti a különféle szereket, de azért nem egy lepratelepen élünk. Az én öltözetem is tiszta és rendezett, ahogy egész kinézetem is. Az egy dolog, hogy nem jutunk hozzá akármilyen ruházatokhoz, de megvagyunk, méghozzá remekül. James kérdése viszont meglep, bátor a fickó... vagy inkább botor, így a pultra könyöklök és Sol felé sandítok.
- Állított már elő drogokat vagy gyógyszereket? - ha már így szóba hozta a szintetikus drogokat, akkor lássuk, hogy mennyit tud a témáról. Ha át tudná adni a tudását gyógyszerkészítésben, akkor már hasznos lenne. A kérdés az, hogy erre hogy vesszük rá vagy hogy hajlandó-e magától segíteni. A készleteink korlátozottak, a perdaiak gyógyító kenőcseit és növényeit még nem ismerjük, de itt is vannak nehezebb időszakok... betegségek. Igazán szomorú, hogyha ez miatt veszítjük el az egyik társunkat. Sajnos nem egyszer volt már ilyesmire példa...

Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
67


A bár   Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 22, 2019 9:57 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
Elkámpicsorodok és lefelé görbül a szám széle, kicsit talán eltúlozva az elfüstölt italmeghívásra adott reakciót. Fel is sóhajtok, csak hogy még látványosabb legyen.
- Hát, gondolom minden házasság nehéz, még dolgoznunk kell ezen a közös kassza dolgon.
Felkuncogok, de aztán folytatom, főleg James felé fordulva.
- Szintetikust, és mióta itt vagyok, inkább organikust. Az utóbbi sokkal jobb. Természetes, egészséges, az ember majd' kicsattan tőle. Sőt, néha tényleg ki is taccsan. De ami most talán fontosabb, az a kutatás, és a gyógyszerek előállítása, ahogy ez a gyönyörűséges nő is kérdezte. Ha már ilyen jól összemelegedtünk, megkérhetlek, hogy válaszolj neki? Mondjuk... őszintén? Persze csak ha szabad ilyet kérni. Kíváncsiak lennénk a múltadra és a jelenedre, mert ... mit tagadjam pajtás, szükségünk lenne a segítségedre. Na nem nekem, nekem már mindegy, az én koromban az ember már ne vegyen tartós vitaminos ételkiegészítőt, de hát na. Van errefelé pár emberi probléma amihez jól jönne némi szakértői tanácsadás. Mit gondolsz?
Egyelőre nem szívesen hozakodnék elő konkrétumokkal, sőt, a lelkiismeretét sem akarom közvetlenül buzerálni az esküjével, inkább hagyom hogy saját maga jöjjön rá mit is akarunk... akarok tőle. Persze nagyon reménykedem, hogy Sky is veszi majd a lapot.
Vissza az elejére Go down

Dr. James Vahlen

Polgár

A bár   19850909_7d93b8677ed7d4fc4593ff3f77af38ac_wm

Karakterlapom :

Születési idő :
Föld., 2327.06.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Kutató / Orvos

Reagok száma :
33

Avatar alanyom :
Hugh Jackman

☽ :
A bár   222624


A bár   Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 22, 2019 6:44 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

A BárMég mindig értetlenül állok az előtt, hogy itt vagyok. Mondjuk, azon meg se lepődöm, hogy a „kedves vendéglátóm”, lazán lehúzná credittel a nőt, hogy italhoz jusson. Igaz, szerintem nekik amúgy sincs, inkább valami saját pénzegységről hallottam, de már ezen se lepődöm meg. Micsoda figura! Inkább azon merengek el, hogy ő egyáltalán házas volt-e? De, aztán lehet, hogy csak vágyálmaiban, mert egy rendes nő, biztos, hogy kikanyarította volna a szemeit a körmeivel, ha így beszélne vele, vagy viselkedne. De rohadt nagy szerencséje, hogy nem találkozott össze Amandámmal. Szinte látom magam előtt a szitut. Ez a pasas, vonyítva menekülne kifelé a rengetegbe a vadállatok elé –önként-, hogy menthesse az irháját. Egy ilyen beszólásáért már nem csak az egyik orcája felén lenne seb, hanem húsig levésődne a bőre, ha a nejem „belemerül”. Micsoda előadásnak lennék szemtanúja! Már kezdem bánni, hogy nem vele indultam le a Városlakókhoz, bár most temérdek munkája van és ezért kellett átkalibrálni az indulás időpontját. De mivel a fertőzés és a járvány sem kizárható opció, így a lehető leggyorsabban – vagyis- azonnal kellett útnak indulnom. Persze az nem volt belekalkulálva, hogy út közben valami „meghibásodás” miatt kényszerleszállást kellett végrehajtani a Pilótának, de már kezdem azt hinni, hogy ezt is csak ez az „itatóspapír- katona” rendezte így. Ami meg a rajtam lévő sérüléseket illeti, szerintem felesleges volt, de bizonyára már csak erre élvez, hogy a magatehetetlen embereket bántsa, akit ráadásként összekötözött és zsákba tuszkolt. Nem is csodálom, hogy drogokkal él, bár ezer százalékra tettem a meggyőződésemet, hogy nem tévedek vele kapcsolatban. Ami meg ezt a pocsék italt illeti, inkább hagyom a fenébe és visszaraktam az asztalra. Sok kétségem nincs, hogy lesz majd „gazdája” a pohárnak, de legfőképpen az italnak, ami benne bűzölög. Sok kedvem nincs bizonygatni, hogy ki vagyok, bár amilyen „jól informált” a pasas, azt se tudja, hogy miért hurcolt el engem. Gondolom, hogy csak kedvtelésből, bár akkor feleslegesen strapálta magát. Nem vagyok a Kancellária embere, és „hadi-titkokat” se tudok. Az más kérdés, hogy többre ment volna, ha normálisan és ember módjára viselkedett volna, minthogy összever és korlátozza a szabadságomat. Na, mindegy is… Semmi jót és értelmeset nem nézek ki belőle, még talán a nőből sem, ami azért nem ad okot a derűlátásra. Jobbára csendben figyelem őket, mert sokat nem tudok hozzáfűzni a diskurzusukhoz a házassági megállapításra. Így kivárom, míg közös nevezőre jutnak egymással, hogy ki-kit húz le s miért… Igaz, hogy ez a „civódás” megmosolyogtat, és különösebb reakciót nem vált ki belőlem, mondják csak a magukét. Úgy látszik, hogy csak pár perc elteltével kerülök megint a középpontba, és mit mondjak? Azt hiszem, hogy eléggé el vannak tájolva. De az megmosolyogtat ismét, hogy őszinteségre és igazságra szólít fel, ami rájuk eddig se volt jellemző.
-Miből gondolják, hogy eddig nem mondtam igazat? Hármunk közül óriási valószínűséggel _Maguk_ nem voltak eddig sem igazmondók és főleg őszinték velem. Most persze hátulról- mellbe jönnek ezzel a szöveggel, hogy biztosra menjenek, hogy igazat mondok-e?! Szerintem…- nézek rájuk felváltva- Azt hiszik rólam, hogy Orvosként „csak” drogokat és kábító-alapú „gyógyszereket” kutatok. Tévedés. Jó nagy. - nézek rájuk ismét.- De biztos vagyok benne, hogy szentül meg vannak győződve, hogy csak azért vagyok itt, mert illegális „termékeket” jöttem előállítani. Elég korlátolt képzeletük van e téren az Orvosokról, és ha most felsorolnám, hogy miféle Kórok és Járványok lehetségesek, akkor kikerekedne a szemük. Persze dönthetnek úgy is, hogy nem hisznek nekem, de akkor megint tévedésbe esnek. Nem kenyerem a hazugság és nem is viccelek emberéletekkel. Még az állatokat is többre tartom, minthogy ártanék nekik. Arra esküdtem, hogy segítsek a betegeken és nem arra, hogy pusztítsak. Persze ez is nézőpont kérdése lehet, de abban biztos vagyok, hogy ha segítségre lett volna szükségük, akkor nem összekötözve és zsákba tuszkolva kellett volna összevernie „Rambónak”, hanem kulturáltabb módját is választhatta volna. Gondolom, hogy a Brevius - kórról hallottak. Vagy, nagyobb eséllyel nem, de mindegy is. Ha a közelükben lett volna ilyen Beteg, akkor sok gondjuk nem akadna a tartósabb élelmiszerek tárolására. Nincs szándékomban riogatni senkit, ahogy magukat sem, de ha egy kicsit tájékozottabbak lennének, akkor a nevemen kívül a munkámról is hallottak volna. Ezt persze nem felrovásnak szánom, de mivel a nevemet tudják – velem ellentétben a magukét – így joggal kérdezhetném vissza, hogy miért csak én legyek őszinte? Igaz, hogy most hátrányos helyzetben vagyok Önökkel szemben, mert a béklyóim kötnek, s amúgy sem ismerem magukat, de modortalanság, ha csak tőlem várják el, hogy együttműködjek és az igazat meg elhallgatják. Nem izgat nagyon a hovatartozásuk, ahogy a nézeteik sem rám tartoznak, de azt hiszem, hogy ha a segítségemet kérnék, akkor nem ártana, ha elölről kezdenénk a bemutatkozást és tiszta vizet öntenénk a pohárba. Tudom, hogy a következő mondatuk mi lesz, bár bízom abban, hogy egy időre félre tudják rakni az előítéletüket és emberi hangon is tudjuk majd folytatni a beszélgetést. Mondjuk, kezdjük azzal, hogy eloldozzák a köteleimet és bemutatkoznak. Kezdetnek egyelőre ennyi. De aztán az sincs kizárva, hogy megoldást is találjunk mindannyiunk számára, _anélkül_, hogy bárkinek is csorba esne a lelkiismeretén. Maguknak a segítségem kell, mert láthatóan ez volt ide hozatalom valós célja, de akkor legyen kölcsönös az „alkunk” és ne egyoldalú. Szóval? Ha egyezséget akarnak, akkor ideje lenne bizalmat adnunk egymásnak, ahelyett, hogy kerülgetjük a forró kását. Maguk nem hiszem, hogy az égi "Felső Vezetés" hívei lennének, ahogy én sem tartozom szorosan a hatáskörükbe. Ergo, pártatlanként és Orvosként segíthetek, ha rászorulnak, de ez kizárólag medikai kooperáció és nem más. Vélemény? Azt hiszem, hogy nagy vonalakban körülírtam a véleményemet és az álláspontomat. Alap esetben elgondolkodnak rajta, hogy hogyan járnak jobban. Ha egyezség alapján segítek és bizonyos alapgyógyszereket előállítok, ezzel megmentve pár életet, vagy hagynak sorsomra, és az esélyüket is elvesztik, hogy egy kirobbanni készülő járványt megelőzve élhetnek még tovább és a halálos kimenetelű 85 % arányt, lecsökkenthetjük 10 % alá. Persze ez sem törvényszerű, de egy esélyt lehetne kapni olyan "törvényen kívülieknek" is, ahogy a többi itt-lakónak. Biztos vagyok benne, hogy ha józan-ésszel gondolkodnak, akkor rájönnek, hogy élve többet érek, mint holtan. Azt nem is említve, hogy nem maradna megtorlatlanul, ha egy Kutató- Orvos halála száradna a lelkükön – ha egyáltalán van még lelkük- és átgondolják az alkut, amit most nagy vonalakban és rávezetéssel felvetettem. Úgy veszem észre, hogy még mindig azt hiszik rólam, hogy a Kancellária hatósávjában vagyok, de ez is tévedés, ahogy az eddigi összes feltevésük.
- ennyit a Beiktatásom óta nem pofáztam, bár a nejem mellett el is szoktam tőle. Türelmesen kivárom a válaszukat, és ha egy kicsit is átgondolják és mérlegelnek, akkor még az sem kizárt, hogy felfogják, hogy nem ellenség vagyok, hanem egy pártatlan és kívülálló Polgár, akinek az Élet védelme az elsődleges szempontja, nem pedig a ki-kicsoda az Univerzumban.   


Vissza az elejére Go down

Skyler Way

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2382 (34 éves)

Tartózkodási hely :
Perda - Rebellium

Reagok száma :
19

Avatar alanyom :
Milla Jovovich

☽ :
A bár   Ficha-reinado-10886524-071120170019


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Nov. 01, 2019 10:02 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next


Sol, James & Skyler
Eszem ágában sincs állni az öreg piáját, mert Őt ismerve egynél biztosan nem áll meg, a másik pasast pedig még nem ismerem. A nevét tudom és most már a munkakörét is, de túl sokat vele kapcsolatban még nem, ugyanis fogalmam se volt róla, hogy a "vendégünk" lesz. Sol megjegyzésére csak halkan sóhajtok fel, ez a pasi soha se javul, de határozottan jobb a humora, mint Carl-nak.
- Ahogy a szenilitásodon is, hogy ki a feleséged. - egyebet nem reagálok, ideje információkat kinyerni a túszunkból. A célom ugyanaz, mint Sol-nak, csak Ő nem gondolta át a férfival való bánásmódot, ez pedig veszélyeztetheti a tervet. De most nem mondok semmit se szavaira, tekintetem James-re vetül, ki végre megszólal és mond is valami értelmeset és hú de még mennyit! Néha kedvem lenne leütni - helyettem lehet, hogy az öreg meg is teszi -, de most türelmet erőltetek magamra, miközben hosszan hosszan hallgatom a szavait, és csak ha úgy érzem, hogy befejezte, akkor szólalok hát meg. Ne mondhassa azt, hogy nem adtunk lehetőséget neki arra, hogy megszólaljon. Végtére is, valóban érdekelt minket a véleménye és az álláspontja, de az is tény, hogy nagyon, de nagyon nem ismer, viszont olyan előítéletei vannak, amelyek nem jogosak. Én mondjuk nem ártottam neki... még nem. És addig van szerencséje.
- Nos James, nem tudjuk, hogy milyen kutatásokat végez, éppen ezért kérdeztünk rá, de én személy szerint nem feltételeztem azt, hogy csak gyógyszerekkel kapcsolatosak ezek a kutatások. De úgy tűnik, hogy Ön már kialakított rólam egy véleményt, én pedig nem érek rá és nem is akarom Önt győzködni arról, hogy az hamis. Gondoljon, amit csak akar. - minek tenném? Felesleges és időpocsékolás is. Higgyen csak azt, amit akar. Az életem során már megtanultam elengedni az ilyesmit, és mivel az ellenállók között is a pasik előszeretettel ugratnak, már szinte lepereg rólam. De azért ne nézzen ennyire szűk látókörűnek, még az öreget se. Az mondjuk tény, hogy a verésre nem volt ok, hanem helyette máshogy is ide hozhatta volna a dokit Sol, most ezt mégse jegyzem meg, nem adok igazat neki egy társammal szemben, mert ezzel az alapkövünket rendíteném meg. Mi nekünk össze kell tartanunk, még akkor is, hogyha a másik hibázik.
Hallottam a korról, amit említ, sokan veszítették életüket és nálunk is voltak fertőzések, de találtunk néhány dobozt a megfigyelt területeken, melyek különféle gyógyszereket rejtettek és instrukciókat a karantén felállításáról. Nem tudom, hogy ki tette le azokat a ládákat nekünk, de sok életet mentett. Mégse kell ezt James-nek tudnia, mert ezek olyan információk, amelyek nem tudódhatnak ki. Szükségünk volt azokra az oltóanyagokra, de sajnos előállítani még nem tudjuk őket magunktól, erre kellene nekünk ember... vagyis pontosabban erre is. Igen, több orvosra van szükségünk, de szinte biztosra veszem, hogy James nem fog köztünk maradni, már csak azért se, amit Sol tett vele. Bemutatkozni nem szándékozom, de az emberi hangot megkapta már tőlem. A dolgom innentől kezdve egészen más. Utána kell néznem ennek a férfinek a rendszerben, de úgy, hogy Ő ne tudja meg, hogy mi a szakterületem. A hackerség veszélyes és ha a Kancellária rájön arra, hogy valaki folyamatosan hozzáfér az adataikhoz, később nehezebb dolgom lenne.
- Jól érzi, a segítségére van szükségünk a különféle járványok és betegségek megelőzésében. Rambo nem indított túl jól, de bízom benne, hogy ez változni fog. - felkelek, ideje elvégeznem a házi feladatomat, de Sol-ra vetek egy jelentőségteljes pillantást, hogy most ne szúrja el. Tudja, hogy viselkedjen és mit kérdezzen, mert nem csak annyira van szükségünk, hogy valaki előállítsa a gyógyszereket, hanem arra is, hogy kitanítson valakit ezek újbóli előállítására, mert itt nem tarthatjuk erőszakkal a végtelenségig, bár elengedni is veszélyes lenne. Nem egyszerű... nem egyszerű.
- Ha valóban segít, elengedjük, de azt tudnia kell, hogy nem lehet pártatlan. Ha segít, a Kancellária nem fogja megbocsájtani azt, amit ellenük tett a mi embereink védelmében. Veszélybe kerül, ha visszatér a Városba vagy a Dominiumra. - tehát akkor lenne igazán biztonságban, ha itt maradna. Ha azt mondja, hogy segít, akkor remélhetőleg Sol el fogja engedni - elmenekülni úgyse tud, és itt a barlangban is eltévedne -, és utána normálisabb hangnemben folytathatják majd a beszélgetésüket.
- Hiába vagyunk mi is emberek, Ő számukra nem egyforma minden élet. - persze megoldható lenne talán, hogy a Kancellária erre nem jön rá, de soha se lehet tudni. Az viszont határozottan előrelépés, hogy James magától ajánlja fel a segítségét az életéért cserébe. Még jó, hogy nem tudja, hogy jelenleg nem akartuk megölni. Nem gyilkosok vagyunk... csak a szabad akarat hívei. Nem hobbiból lázadozunk a kancellárok által felállított rendszer ellen.
- Nem lát tisztán velünk kapcsolatban! - intézem utolsó szavaimat még a doki felé, majd ez után távozom. Ki kell derítenem mindent James-el kapcsolatban.

//Nem szeretném tovább feltartani a játékotokat és most egy jó 8 napig biztos nem leszek (és utána se tudnék rögtön írni ez biztos), így játsszatok nyugodtan, addig Sky elmegy kutatni és utána olvas James-nek a rendszerben. Very Happy Tervez a karakter visszatérni, de ugye kérdés, hogy mennyi időbe telik kiszedni ezeket az adatokat, szóval ha addig ti végeztek a játékkal, akkor köszöntem! Wink
James: azért duva volt ám ez a regény így egybe, törés nélkül. XD //

Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
67


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Nov. 01, 2019 10:29 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
A mindent elsöprő vágy, hogy erőből rendezzem át a fickó fogsorát kis híján átveszi a jobb kezem és könyököm felett az uralmat, de aztán leküzdöm a késztetést hogy pépesre verjem azt az angyali arcot. Viszont tüsszentek egy hatalmasat, beterítve magam előtt az asztalt. Nehéz eldönteni, hogy ez segít vagy ront annak tisztaságán.
- Bocs haver, baromság allergiám van. Szedek rá valamit, de hát látod, nem segít...
Bámulok a másik pofájába faarccal, aztán kisvártatva elvigyorodok és folytatom.
- Látod, még a csajt is elüldözted ezzel a nagymonológgal. Kár érte, kiváló ügynök volt. Nade... folytassuk. Köszönöm, hogy rávilágítottál néhány dologra a szakmáddal és velünk kapcsolatban, de muszáj hogy tisztán lásd a saját helyzetedet is. Akármi is fenyeget minket láthatatlanul, akármire is lenne nekünk szükségünk, a kulcs te vagy, és a Kancelláriához fűződő kapcsolatod. Orvosi eskü ide, etika oda, ha nyíltan az ellenállásra pazarolsz a Kancelláriához tartozó erőforrásokat, tehát alapanyagokat, konkrét szereket, eszközöket, pillanatokon belül a légzsilip rossz oldalán találhatod magad. Persze csak ha szerencséd van. Ha nincs, akkor először kihallgatnak, kicsontoznak, és a végén a családoddal együtt eltüntetnek. És ha nagyon nagy szerencséd van, akkor ebben a sorrendben teszik. Akárhogy is látod, azt hiszem az elismered - nekünk egy kicsit nagyobb tapasztalatunk van azon a téren, hogy mit tesz a Kancellária azokkal akik nem pont úgy gondolkoznak mint ők. Egy szó mint száz, az a kérdés, hogy te mit gondolsz: vagy annyira okos, hogy ezt elkerüld?
Heh, diplomácia, ki nem mondott dolgok, finom utalások. Rühellem.
Vissza az elejére Go down

Dr. James Vahlen

Polgár

A bár   19850909_7d93b8677ed7d4fc4593ff3f77af38ac_wm

Karakterlapom :

Születési idő :
Föld., 2327.06.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Kutató / Orvos

Reagok száma :
33

Avatar alanyom :
Hugh Jackman

☽ :
A bár   222624


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Nov. 01, 2019 12:04 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

A BárMég magamat is meglepem a sok beszéddel, nemhogy a kedves „vendéglátóimat”. Ezt nem terveztem így előre, de csak jöttek egymás után a szavak. Arról nem beszélve, hogy jócskán felháborít Rambo tette, ahogy idehurcolt engem erre a helyre. Igazából nem érdekel, hogy ezt miért tette, mert ennél jóval kulturáltabb módját is választhatta volna. Nem kellett volna így helyben hagyva ebbe a zsákba tuszkolnia. Most meg csodálkoznak, hogy kikívánkozott belőlem a sok gondolat?! Előítélet a fenét! Inkább róluk mondható el, hogy ilyen módon voltak csak képesek idehozni, és most meg rám hárítanák a helyzetet. Akar a franc itt lenni velük! Arra meg, hogy miként gondolok a személyükre, az a magánügyem. Nem érdekel a hovatartozásuk és az elveik. Mindenki maga dönti el, hogy miben hisz. Ahogy én is.
-Még csodálja, hogy nem éppen kellemes benyomással vagyok maguk iránt? – kérdezek vissza, de nem hinném, hogy ezen már változtatna bármit. Nem arról van szó, hogy ellenségnek vagy éppen lenézően vagyok véleménnyel róluk, de azt azért vegyék tudomásul, hogy eddig nem igazán „győztek” meg az ellenkezőjéről. – Látja, ebben egyetértünk. – utalok a Rambo nevezetű férfi elintézési módjára, de azt már túltárgyaltuk.
-Orvos vagyok, és akárhonnan nézzük, pártatlannak kell lennem. Hiába győzködne arról, hogy a felső vezetés másként gondolja, de akkor is arra esküdtem fel, hogy az életet mentsem, nem pedig azt nézzem, hogy ki-kicsoda. – Lehet, hogy ez nagyképűen hangzik számukra, de egyáltalán nem az. Nincs bennem előítélet, mert ha lenne, akkor már másként fogalmaztam volna meg a mondandómat.
-Egészségére. – nézek rá. - Az a maga baja. – vonom meg a vállam, de azt hiszem, hogy hármunk közül - vagyis csak kettő- mert a nő távozott az „asztaltársaságból”, így megint ezzel a pasassal vagyok. Hihetetlen, hogy ennyire arrogáns és lekezelő. És még azt mondják, hogy én vagyok előítéletes!
-Nem az a kérdés, hogy ki az okos… Hanem az, hogyan tudunk együttműködni, ha már ilyen „visszautasíthatatlan” helyzetben vagyok. – nézek rá, de nem hinném, hogy békés úton le tudnánk ezt játszani ezzel a felállással. Igazán nem tudom, hogy hogyan tovább, de abban biztos vagyok, hogy csak egy részére figyeltek annak amit az imént mondtam, jó hosszan. De, mindegy is. Úgy vélem, hogy arra várhatok, hogy eloldozza a köteleimet.   


Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
67


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Nov. 01, 2019 2:30 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
Iszok egy kortyot a piámból, miközben elgondolkozva nézegetem magamnak a jóképűt, és egy kicsit talán túl sokáig húzom a csendet. Biccentek feléje, mintegy elismerésem jeléül, kezd összeállni benne a - megfelelő - kép.
- Örülök, hogy így látod. Mármint komolyan. A hogyan a nagy kérdés, és ez az ahol egy kicsit gondban vagyok. Őszinte leszek hozzád, a magam egyszerű módján. Előbb vagy utóbb a Kancellária rá fog jönni hogy másnak is dolgozol, és még én sem tudlak minden hétvégén ki-be hurcolászni téged a Városból, arról nem is beszélve hogy nincsenek komolyan vehető eszközeink az űrt illetően. De lehet - és hangsúlyozom, hogy csak lehet -, hogy hosszú távon oldalt kell választanod. Sőt, lakóhelyet. És ha egyszer nekünk dolgozol vagy dolgoztál, akkor kétlem hogy a Kancellária elnéző lesz veled, legyél bármekkora szaktekintély a magad területén. Érted, hogy mire célzok?
Nem hiszem, hogy egyből át akarna, át kellene állnia hozzánk, vagy hogy meg kellene tagadnia a családját, de hosszú távon egyszerűen nem látok más utat, mint hogy átkerül a barikád innenső oldalára. Különben a Kancellária rájön a turpisságra, és akkor aztán elbúcsúzhatunk ettől a csodás fogsortól ebben a formában.
Vissza az elejére Go down

Dr. James Vahlen

Polgár

A bár   19850909_7d93b8677ed7d4fc4593ff3f77af38ac_wm

Karakterlapom :

Születési idő :
Föld., 2327.06.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Kutató / Orvos

Reagok száma :
33

Avatar alanyom :
Hugh Jackman

☽ :
A bár   222624


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Nov. 01, 2019 3:32 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

A Bár

Kezdem azt hinni, hogy Rambonak mégis van valami ész a fejében, ha még nem is sok. Az információja róla ezek szerint elég hiányos, bár a nevemet tudja, de azon kívül vajmi keveset. Ez nem olyan nagy baj, de lehetséges, hogy ha az elején nem így kerülünk egy légtérbe, akkor egy csomó félreértést kikerülhettünk volna. A nő sem volt valami közlékeny a kilétükkel, de a férfi se úgy kezdeményezett társalgást, ami elvárható lett volna ebben a helyzetben. Nem vagyok pótolhatatlan a Dominium számára, de abban biztos vagyok, hogy Orvosként és kutatóként elég nehéz lehetne „pótolni” a tudásom és a tapasztalatom e téren. Szorosan nem tartozom se a Flotta, sem a Hadsereg kötelékébe, így Polgárként vagyok pártatlan. Soha nem tettem olyat, amivel ezt megmásítottam és most is független-ként hívtak a Városba, hogy segítsek a kialakuló helyzet megelőzésében. Ha a Kancellária másként gondolna a munkásságomra, akkor nem lenne esélyem se elhagyni az Állomást. Igaz, hogy ritkán jövök le a Holdra, de ez mellékesnek számít jelen esetben.
-Úgy néz ki, hogy lassan kezdjük megérteni egymást. Vagy, bárhogyan is jellemeznénk a beszélgetést. – nézek a férfire, de most először látom rajta, hogy a hangneme is hasonlítani kezd egy józan és megfontolt emberéhez. Nem ismerem, de ő se engem. Ez persze megint nem gond, csak az, hogy elég sarkosítva vázolja fel a lehetőségeket, ami kezd végre körvonalazódni, mi a francot keresek itt.
-Értem. Bár nem teljesen pontos a meglátásod. – ha már tegeződünk, akkor én se fogom mellőzni. – Nincs szándékomban sehová sem költözni és áttelepülni erre a Holdra. Az más, hogy jelenleg itt vagyok, de nem jelenti azt, hogy átállok bárhová, vagy bárki mellé. A jelenlegi státuszom nem szorosan kapcsolódó a Kancelláriához, de mivel most akaratom ellenére tartózkodom ebben a Bárban, így ez is felmeríthet pár kérdést az „együttműködés” és a „hossztávú kapcsolat” alatt értendőknél. Nem mintha ez változtatna a pártatlanságomon, de mint már mondtam, Orvosként egyik „Hatalom” sem befolyásolhatja az Élet védelmét, amire felesküdtem. – Azt hiszem ezt a témát kiveséztük, és ha majd többet kiderítenek rólam - amit sejtek, hogy miért távozott ilyen hirtelen a hölgy - így, majd megértik, hogy miért nem fogok senkinek a pártján állni. Hiába az Állomáson élek, attól még lehetek teljesen kívülálló a politikától. Régen a Földön is, ha háború dúlt, akkor is a Vöröskereszt emberei egyik félhez sem voltak sorolhatók. Igaz, hogy már más időket írunk, de nem is lehetne másként tekinteni a medikai személyzetre.
-Van ennél egy picit sürgetőbb dolog is, mint a lakóhely kiléte. – azt hiszem, hogy van olyan, amire nem gondolt, bár kétlem, hogy eszébe jutna, amilyen gyorsan idehurcolt. Nézek rá kérdőn, hátha leesik neki, de nem véletlen, hogy engem kértek az itteniek segítségül. Van pár év tapasztalatom a vírusok és baktériumok terén, ahogy a járványokról is.

   


Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
67


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Nov. 01, 2019 4:32 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
Az első szavakra azért felszalad a szemöldököm, a jelek szerint önélzetes a kis latol, de hát majd kinövi. Vagy nem.
- Értem mire gondolsz, és valahol mélyen belül tisztelem a naööö... idealizmusodat. Komolyan. Én örülnék a legjobban, ha ez valóban így lenne, de igencsak meglepődnék ha a Kancellária álláspontja ennyire... puha és megértő lenne. Amit mi tapasztaltunk belőle eddig, az az elnyomás, a fasizmus, a párbeszéd és empátia teljes hiánya. Félre ne érts, szeretném ha így működne ez a szép új világ, de sajnos nem így megy. És mivel a Kancellária álláspontja az, hogy aki nincs velem az ellenem van, attól tartok hogy hamar rá akar majd kényszeríteni a választásra. Ez az a pont, ami miatt aggódok. De ha nem jön el sohasem, akkor persze vidáman élhetjük majd az életünket mindannyian. Remélem.
Hirtelen ötlettől vezérelve leborítom a torkomon a maradék lóhúgyot, integetve kérek magamnak egy újat, aztán előhúzok egy kést és erőlködve szabadítom ki Jamest.
- Na. Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy a jószándék jele. Bár tényleg nem egyszerűen indult a mi kis kapcsolatunk, de a szándékaink jók.
Vagy nem, ugyebár. Attól függ kit kérdezünk errefelé.
Vissza az elejére Go down

Dr. James Vahlen

Polgár

A bár   19850909_7d93b8677ed7d4fc4593ff3f77af38ac_wm

Karakterlapom :

Születési idő :
Föld., 2327.06.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Kutató / Orvos

Reagok száma :
33

Avatar alanyom :
Hugh Jackman

☽ :
A bár   222624


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Nov. 01, 2019 4:59 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Mr. Rayburn & Dr. Vahlen

Végre valami áttörést látok a beszélgetésünkben. Nem mintha ezt kizártnak tartottam volna, de eddig ez a pár mondat volt a legértelmesebb a mellébeszélések és terelések után. Igaz, hogy eddig nem voltam teljesen tisztában, hogy hol és kikkel sodort össze a … fogalmam sincs mi, de legalább eljutottunk addig a pontig, hogy valamiféle emberi gesztust is felfedeztem a mellettem ülő férfiben. Lehet, hogy a tompaság, ami a fejemre mért ütéstől enyhén szédülést is okozott, most már múlni látszik, és elmondhatom, hogy legalább nem azon vitatkozunk, hogy ki micsoda, vagy kicsoda. Az álláspontomat elmondtam, és nincs szándékomban tovább magyarázni. Az viszont feltűnik, hogy Rambo nem éppen a Kancellária „híve”, bár ezen meg se kellene lepődnöm. Eddig sem volt valami derűlátó ez ügyben, bár még mindig az én „jövőbeli lakhelyem” felöl aggódik. Más esetben ezt még aggódásnak is mondanám, amiért szívén viselné az életteremet, de erről eddig se volt se szó, se konkrétum.
-Azt hinném, hogy komolyan aggódsz értem, de tényleg. Akkor inkább halasztjuk el ezt a témát és térjünk arra, hogy pontosan mit is gondolsz az „együttműködés” alatt. Gondolom, hogy már akkor kiötlötted, amikor idehoztál. – nem vagyok egy humoros alkat, de azért egy apró félmosoly azért fellelhető az arcomon. Nem nevetem ki a férfit és gúnyolódni sincs szándékom, de érdekelne, hogy mit is akar elérni? A Kancellária biztos, hogy nem tartozik a kedvencei közé és az sem véletlen, hogy a munkámról érdeklődtek. Igaz, Orvos vagyok és nem egy Szakács, bár bizonyos helyről nézve valami hasonló. Ami meg ezután következik, meglep. Elvágja a köteleim és közli is a tettének a miértjét.
-Ez igaz. Már egy fokkal közelebb kerültünk az emberi kommunikációhoz. Köszönöm.– egyetértve szabadítom ki a kezemre csavart kötelet és dörzsölöm meg a csuklóm, mert eléggé zsibbadt.
- Maradjunk a Rambonál, vagy elárulod a neved? Az enyém már tudod. Gondolom, hogy van becsületes neved is. –vetem fel a következő „lépést”, ha már elkezdődött valami normális folyamat. Akkor haladjunk csak szép sorban.

Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
67


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Nov. 01, 2019 5:11 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
Elvigyorodom.
- Hát nem tehetek róla, emberbarát vagyok, de ezt te első kézből tapasztaltad meg.
Röhögcsélek egy kicsit a saját poénomon bár tisztában vagyok vele, hogy ez mekkora hülyeség. Szerencsére megérkezik a piám és ez eltereli a figyelmemet még mielőtt röhögőgörcsöt is kapnék.
- A becsületes nevem is Rambo. Tudom hogy fura, de hát anyám ezt adta, nem lehet ezt csak úgy levetni mint a kabátot. Ez van, ezzel kell dolgozni. De ha már így rákérdeztél a dologra: első körben azt hiszem az általános tudásodra lenne szükség. Megtanítani pár srácot arra, hogy jobban, hatékonyabban dolgozzanak, és ne okozzon gondot pár helyi állat harapását ellátni. Ilyesmi. Nem értek hozzá, biztos van erre rendes kifejezés is, de talán érted mire gondolok. Aztán persze segítene, ha néha valami extra ellátmányt tudnál nekünk lepasszolni. A Városban van mindenből elég, de itt azért szűkölködünk a speciális cuccokban. Eszközök, gyógyszerek, első körben itt is csak a belépő szintű dolgok. Az ellenállás kezdetekor sok mindent sikerült kimenekíteni, és néha most is le tudunk nyúlni ezt-azt, de azért látod, a barlangban nem épp rózsás a helyzet.
Iszok egy kortyot az újabb italomból, és meglepődök rajta hogy mennyire normális íze van. Fura. Én nem ezt kértem.
- Ha eddig eljutunk és nem buksz le, akkor talán tovább tudunk lépni. De ez a titka a dolognak, kicsiben kezdeni, szerénynek lenni. Sok kicsi sokra megy.
Vissza az elejére Go down

Dr. James Vahlen

Polgár

A bár   19850909_7d93b8677ed7d4fc4593ff3f77af38ac_wm

Karakterlapom :

Születési idő :
Föld., 2327.06.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Kutató / Orvos

Reagok száma :
33

Avatar alanyom :
Hugh Jackman

☽ :
A bár   222624


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Nov. 01, 2019 5:35 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

A Bár


A kezeim végre szabadon vannak, és némi vérkeringés is szorul beléjük egy kis dörzsölés után.
-Ez igaz. –nézek magamon végig, ahogy a kifröccsent vérem a ruhámra száradva „díszeleg”.
-Szép név. Volt egy ilyen nevű Katona egy régi filmben. Talán hallottad, vagy ismerheted, ha Földi születésű vagy. –Ez egy tipp csak részemről, bár nagy valószínűsége is van a feltevésemnek. Gondolom, hogy ha itt „olvasztották” ki, akkor sok mindent másként is ismert az élete folyamán, mint ebben a világban jelenleg létezik.
-Azt hiszem, hogy haladjunk szépen sorban a „feladatok” terén. Azzal nincs gond, hogy segítsek ellátni sérülteket és betegeket. Még az sem kizáró, hogy megmutatok pár eljárást, hogyan tanulhatják meg az itteniek a harapások és sebeket okozó állatokat. Az viszont nem hinném, hogy megoldható, hogy felszerelést és vele együtt valami cuccost idehozassak. Lehet, hogy elsőnek inkább az előzőre kellene koncentrálnod, és majd meglátjuk, hogy a jelenlegi Betegek állapota milyen stádiumban van. –nyújtózom ki magam egy kicsit, mert ebben a zsákban kuporgás nem kevéssé gémberesztette el az izmaimat. Arról nem szólva, hogy éhes is vagyok már reggel óta. Bár, nem igazán tudom, hogy jelen pillanatban milyen ételnek látszó akármi is kerülne az asztalra.   


Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
67


A bár   Empty
Utolsó poszt Pént. Nov. 01, 2019 6:44 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
Legyintek egyet, szerencsére ez olyasmi ami az én hogyismondjam... szakterületemhez tartozik.
- Óóó, ne aggódj, nem neked kell a hátadon elcipelni idáig a dobozokat meg ilyesmi. Ami nekem, nekünk fontosabb az az információ. Ha tudjuk, hogy hogyan mozog az ellátmány, ha tudjuk hogy mi mikor érkezik és hol vannak a lehetséges gyenge pontok, akkor a többit már megoldom. Van errefelé pár igencsak komoly szaktekintély ezen a téren, majd ők... vagy akár én elintézem a többit. Viszont ezekre hosszú távon szükségünk lesz, különben ez a hold vagy a Kancellária kinyír minket. Na nem azért, fasza kis hely ez meg minden, de azért a növények és az állatok nagy része ismeretlen nekünk, és bár biztosan van ott néhány olyan dolog amiből lehetne gyógyszert csinálni, de mégis az odafenti szintetikus cuccok az igaziak. Ennyi. Szóval infora van szükség, első körben. Ebben nincs semmi rossz, és minden mást mi intézünk majd.
Persze úriember módjára kihagyom, hogy ez tulajdonképpen nettó kémkedés amiért tudomásom szerint a Kancellária halálbüntetést osztogat még ha nem is publikusan, de csak remélni tudom hogy ez a doki bácsinak nem esik le.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomA bár   Empty
Utolsó poszt
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next
Vissza az elejére Go down
 
A bár
Vissza az elejére 
1 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Rebellium, az ellenállók városa-
Ugrás: