Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Yesterday at 11:00 pm

Yesterday at 10:37 pm

Yesterday at 10:09 pm
Yesterday at 4:39 pm


Yesterday at 1:27 pm

Yesterday at 12:42 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 3 1
Hadsereg 2 4
Ellenállók 2 5
Flotta 5 6
Perdaiak 8 1
Összesen 20 20
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
A bár
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
57


A bár   - Page 3 Empty
Utolsó poszt Szer. Nov. 06, 2019 9:15 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
A bocsánatkérést elintézem egy vállrándítással.
- Mindent el tudok intézni, csak akarni kell. Látom betúrtad az arcodba a kaját, szóval azt mondanám, hogy még egy dolgot tisztázzunk, és akár vissza is tudlak vinni a Városba. Illetve a határáig, onnan meg gondolom már megoldod ügyesen, hogy hazasétálj. De előtte... meg kéne beszélnünk, hogy hogyan fogunk kommunikálni. A standard megoldások nem működnek, elektronikusan nem fogsz tudni elérni, és én is nagyon ritkán tudok személyesen besurranni a Városba. Igazából a legegyszerűbb megoldások működnek a legjobban, szóval én azt javaslom hogy találjunk a Város környékén valami olyan tereptárgyat ami könnyen és nem feltűnően elérhető számodra, kellően félreeső helyen van hogy ne kolbászoljon arra mindenféle polgár, és el lehessen rejteni valami írásos üzenetet, lehetőleg rejtjelezve. Vélemény?
Őszintén kíváncsi vagyok hogy van-e jobb ötlete, mert egész eddig így működtünk az informátorainkkal odaát, és az bevált. Már csak az a kérdés, hogy a doki meg tudja-e oldani.
Vissza az elejére Go down

Dr. James Vahlen

Polgár

A bár   - Page 3 19850909_7d93b8677ed7d4fc4593ff3f77af38ac_wm

Karakterlapom :

Születési idő :
Föld., 2327.06.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Kutató / Orvos

Reagok száma :
31

Avatar alanyom :
Hugh Jackman

☽ :
A bár   - Page 3 222624


A bár   - Page 3 Empty
Utolsó poszt Szer. Nov. 06, 2019 7:23 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

A Bár


-Köszönöm az ételt. – fejezem be az evést és jóllakottan dőlök hátra, hogy a gyomromnak elég helyet adjak az „emésztéshez”. - Azt nem tudom, hogy mi volt, de ehető. - szögezem le egy vigyorgással, mert lehet, hogy jobb is a „tudatlanságom” amiből elkészülhetett, de -éhes ember ne válogasson -elven, inkább jól nevelten megköszönöm a fáradozását és a meghívását.
-Rendben. Magam is úgy vélem, hogy ez jó ötlet és kivitelezhető. Amint megtudok valamit az üggyel és találok egy illetékest, akkor meg fogok tenni mindent, hogy megoldást találjak. Kis türelmet azért kérek, hogy az ottaniaknak is felvázoljam a dolog sürgősségét, de ha minden jól alakul, akkor záros időn belül meglesznek a szükséges berendezések is. Aztán majd a következő „lépés” is hamarosan körvonalazódik. – Most nem is tudom, hogy a visszavitelemet hogyan képzeli el Rambó, de remélem, hogy ismét nem egy hatalmas púppal a fejemen kell majd ébrednem valahol abban a fekete zsákban.
- A séta remek lesz, azt hiszem. – Ha már van választásom, akkor inkább a saját lábamon haladva megyek a Városiakhoz. Gondolom, hogy azóta kerestettek engem. Út közben lesz is majd időm mindent alaposabban átgondolni és talán eszembe is juthat valami tökéletes megoldás, ami mindenkinek előnyös és nem utolsó sorban saját érdeke is.
-Minden jót, Rambo.- köszönök el a férfitől, aki eleinte elég modortalanul hurcolt ide, de talán most másként gondol vissza a beszélgetésünkre. Nem mindig a puszta erő az, ami célra vezethet, hanem inkább a józan gondolkodás. - Talán pár nap múlva többet tudok, amit nagyon remélek. Jelentkezem majd, ahogy javasoltad a módját…

// Köszönöm a játékot! Very Happy//   


Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
57


A bár   - Page 3 Empty
Utolsó poszt Csüt. Nov. 07, 2019 8:43 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Biccentek.
- Rendben. Én bizonyos időszakonként ellenőrizni fogom majd a környéket. Hagyj lehetőleg valami egyértelmű de nem túl feltűnő jelet. De még mielőtt elkapkodnánk ezt a könnyes búcsú dolgot..
Előkaparok valahonnan egy viharvert zsákot, amit egy bocsánatkérő félmosoly kíséretében a másik fejébe húzok. Örök barátság ide, szakmai nagyság oda, amíg nem bizonyul igazán megbízhatónak ez a jóképességű, addig bizony nem fog csak úgy ki-be járkálni Rebelliumból.
A vállára teszem a kezem és lassú léptekkel indulunk el kifelé. Még intek a csaposnak, aztán beleveszünk az egyik folyosó félhomályába. A zsák majd odakint, biztos távolságra a bejárattól fog majd lekerülni James fejéről, ahol aztán végre megejthetjük az ölelést, könnyes búcsút és az egyéb férfias búcsúzási rituálékat.

// kösz, jó móka volt Smile) //
Vissza az elejére Go down

Kancellária


A bár   - Page 3 Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
55

☽ :
A bár   - Page 3 Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


A bár   - Page 3 Empty
Utolsó poszt Csüt. Nov. 07, 2019 9:02 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Szabad játéktér

Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
23

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
A bár   - Page 3 Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


A bár   - Page 3 Empty
Utolsó poszt Szer. Nov. 20, 2019 9:06 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
*Hamarosan hátra kell mennem a raktárba, de próbálom minél hatékonyabban szervezni az itteni munkámat is, ahogy az mindig is jellemző volt rám. Így aztán épp a harmadik dobozt teszem az ezzel toronnyá avanzsáló első két dobozra.. najó, a legalsó nem doboz, csak egy láda inkább, de szerintem senki nem fogja számon kérni rajtam a rossz kategorizálást. Ehh, meglehetősen ingatag torony lett ez, lehet nem kéne így botladoznom vele – biztos botladozás lenne, mert valószínű, ki se látnék a cucc mögül, de egyesével se akarok rohangálni velük.
A kezdeti bénázásaim még nem koptak el teljesen, ezért is vagyok óvatosabb, de azért már sokkal magabiztosabban végzem a munkámat. Ennek egyik jele, hogy az ilyen, nem csúcsforgalmi időszakban már magamra is mernek hagyni. Ezek szerint már nem áll fenn a veszélye, hogy felgyújtom, elúsztatom a helyet vagy épp megmérgezem a vendégeket. Így aztán már magát a munkát is kezdem megkedvelni, de azért nem az az életcélom, hogy halálom napjáig itt bártündérkedjek.
Viszont, ami fontos, segít a felszínen maradnom, sőt néha úgy érzem már nem is fuldoklok, hanem néha már úszok is az árral. Ez azért igencsak segít, hogy pozitívan értékeljem munkámat és helyzetemet még mondjuk hányás-feltakarítás közepette is. Megborzongok, ahogy eszembe jut a hétvégi eset, hát mióta itt vagyok, ilyet még nem láttam, uhh, és többet nem is akarok. Inkább igyekszek hát gyorsan arra a kapcsolattőkére koncentrálni, amit szintén a munkának köszönhetek. Egészen csinos lista kezd összeállni a Rebelliumban élő gyerekekről, ami ugye a következő tervem megvalósításának alapköve.
Futok egy gyors kört, lekapok két piszkos poharat az előbb távozók asztaláról, a pult mögé teszem, majd visszakanyarodok a kis tornyomhoz. Megcserélem a középső és a felső dobozt, a kisebbik belecsusszan a ládába némi tuszkolás hatására, így olyan mintha csak két dobozt vinnék, de hármat fogok, és még ki is látok a méretes ládák fölött, ahogy kezembe fogom.
Már majdnem a raktárnál vagyok – nem több öt lépésnél –, mikor új vendég érkezik. Hátraszólok hát a vállam fölött, mind az új jövevénynek, mind a már bentlévőknek is*
- Egy pillanat és jövök!
Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

A bár   - Page 3 2YTCt

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Portyázó

Reagok száma :
7

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
A bár   - Page 3 2YTCB


A bár   - Page 3 Empty
Utolsó poszt Szer. Nov. 20, 2019 9:58 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Josie és Alec

A női hangra nem is figyelek fel igazán, megszoktam a harcsabajszú, kissé köpcös csapos mély orgánumát, és minthogy az elmúlt pár napban nem voltam a Rebelliumon, ellenben kint evett a fene a vadonban munka címén, lemaradtam a vérfrissítésről. Kiteszem a lábam a kedvenc törzshelyemről néhány napra és máris mennyi minden változik! De ez belépéskor még nem tűnik fel, csak biccentek az ismerős arcoknak egy mosoly kíséretében és máris a pulthoz megyek, ahol nem találom kedvenc emberemet, aki azért lett kedvenc, mert ő adja itt a piát. Távozóban lévő ismerősnek - mert barátnak azért túlzás lenne bárkit is neveznem, legalább magamban adjak ennyi tisztességet, ha már titkon áruló vagyok vagy mifene - viszonozom baráti kézfogását szívélyesen, pár szót is váltunk egymással a legutóbbi portyámról és az ő felderítéséről, már amit nem tiltott le Carter, hogy elmondhassa. Hogy nem fél attól, hogy ezek részegen fecsegnek? Ez már közel két éves rejtély a számomra. De nem is nagyon lamentálok ezen, mert még nem került elő a kis méretű bár nem kis méretű üzemeltetője, így úgy döntök, hogy áthajolok a pulton. Na nem mert arra számítanék, hogy ott fekszik a földön kiterülve, hanem elérhető ital után nézek. Remélem, elérek valamit, mert nem akarok a pult túloldalára menni. Még a végén bejön valaki és azt hiszi, én helyettesítek és dolgoznom kellene, amit még a közben elfogyasztott ingyenpia sem ellensúlyozna eléggé. Így eshet, hogy mire a raktárból visszatér a nő, azt láthatja, hogy valaki máris a felségterületét ostromolja. Egyelőre csak a sötétszürke, hosszú szövetkabátot láthatja annak fekete bőr ujjaival, amint rendes ujjaimmal már csak egy centi választ el attól, hogy megszerezzem az áhított üveget. Állig érő fekete hajam arcomba lóg, csak kicsit látszik ki mögüle egy borostás arcél. Kivételesen nem vagyok sehol se sárfoltos, mert nem közvetlenül a portyámról visszatérve jöttem be ide - de csak mert zárva volt akkor -, hanem órákkal később felfrissülést és néhány óra alvást követően.
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
23

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
A bár   - Page 3 Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


A bár   - Page 3 Empty
Utolsó poszt Csüt. Nov. 21, 2019 9:31 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
- AÚ! Hogy az a rohadt… AÚ!
*AúAúAú! Hogy lehetek ennyire béna? Már megint bevágtam a könyökömet. Legalább most nem a sziklafallal horzsoltam le, hanem a polcba vagy a polcon lévő kemény valamibe vágtam bele, úgyhogy legalább csak lilulni fog, de az is lehet, hogy megúszom azt is. Nem tudok nem vágyakozva gondolni a kivilágított folyosókra, ahogy a raktár szinte teljes sötétjében botorkálok, ide még kevesebb fény jutott, mint a kinti részére. Tök logikus persze, de attól még bosszantó. Végre elérek az üres ládák gyűjtőhelyéig. Ó, az első napokban még nem hoztam el idáig, nem ismertem a rendszert, aztán persze vagy én vagy Jeff bukott fel a random helyeken hagyott dobozokban. Nosztalgikus gondolataimat szerintem Jeff, a főnököm nem osztja, pláne, hogy ő nem csak dobozt, hanem faládát is lapított szét - aucs - de legalább a második ilyen eset után kézen fogott és megmutatta a helyüket. Az biztos, hogy magamtól nem jöttem volna el ennyire a raktár sötétségbe vesző végébe.
Örülök, hogy végre visszaérek a kiszolgáló területre, de örömöm hamar elillan, ahogy valami fura rablásba futok bele.*
- Hé!
*Kiáltok rá, sőt az egyetlen kezem ügyében lévő dolgot, a konyharuhaként funkcionáló rongyot is lekapom övemről és gombócba gyűrve felé dobom, hogy megakadályozzam, hogy a kereső ujjak rátaláljanak a nem messzire lévő üvegekre, szerencsére a pénztárként funkcionáló fémdoboz messzebb van. Mondom én, hogy fura tolvaj ez.  Persze a rongy az út felét se teszi meg, nincs elég súlya a hosszabb repüléshez, helyette kissé kibomolva a gombócformából vitorlázik a padló felé, de mire elérné azt, én már le is hagytam, ahogy félig futva-félig ugorva termek a pult mögött.*
- Úgy hallottam, itt a torkodat vágják fel, ha rosszban sántikálsz, szóval ne lopj!
* Ha a kiáltásom, vagy a vetődésem nem elég fékező tényező, és nem húzta vissza a kezét, akkor most még rá is csapok. Közben persze nem értem fene nagy bátorságomat, habár nem tűnik agresszívnek, sem fegyveres támadónak, de a hosszú kabát alatt bármi rejtőzhet. Engem meg valahol megnyugtat a hátam mögötti falnál lévő fahusáng. Ugyan még sose kellett hozzá se érnem, vagyis nem tudom szakszerűen használni, de hát mégis mennyire lehet bonyolult odasózni vele valaki fejére?! Mindenesetre teszek egy fél lépést hátra, de még nem fogok rá, mert hátha Jeff csendestársáról van szó, akivel még nem találkoztam, de aki a raktár feltöltéséért felel. Az megmagyarázná, hogy nem sétált be a pult mögé a pénzért, hanem izé, lehet csak piát akart? Mindegy, akkor is meg kellett volna várnia, míg visszaérek és punktum.*
Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

A bár   - Page 3 2YTCt

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Portyázó

Reagok száma :
7

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
A bár   - Page 3 2YTCB


A bár   - Page 3 Empty
Utolsó poszt Csüt. Nov. 21, 2019 10:21 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 
Josie és Alec

Még ha az a "Hé" sem zavar, mert hát Jefftől még mindig elég távol esik a hangszín, úgyhogy biztosan csak az egyik vendég lesz az. Mire meglátnám a lassan landoló rongyot a szemem sarkából, addigra sokkal érdekesebb lesz az elsuhanó alak mellette, aki az előző méltatlankodó kiáltás hangján nagyon úgy fest, hogy hozzám beszél, előttem is fékez le, habár én nem látok itt senkit, aki lopna.
- Csak a szokásosért jöttem... - Talán még mondanám is tovább, mikor megérzem a kezemen a másikét, amit legnagyobb jóindulattal lehetne csak simításnak nevezni, inkább elhadart simogatás ez, és annyira meglep, hogy ez tisztán látszódik is a tekintetemben, meg úgy az egész ábrázatomon, amikor felpillantok rá.. még mindig félig átlógva a pulton.
- Te viszont nem a szokásos vagy. - Állapítom meg éleslátásomról téve tanúbizonyságot, és nem is tudom, mi lepett meg jobban? Hogy nem Jeff van itt, hogy a kezemre csaptak, vagy hogy nem azzal a husánggal csaptak meg kapásból?
- Mármint így? - Húzom vissza a piásüvegért nyújtózkodó kezem és mutatom a nyakamnál a függőleges irányú vágást mutatóujjammal úgy szegycsonttól egészen borostás államig.
- Végülis jobb, ha felvágják, mintha elvágnák, meg inkább a nyakam, mint a hasam. Kár lenne a kifolyó piáért, bár még meg se ittam, mert nem volt kiszolgálás. Apropó, leszel szíves igazolni magad? - Zuttyanok beszéd közben vissza a pult innenső felére, és el nem árulnám, hogy azért teszem, mert lehet azzal a husánggal mutatkozik be a csaj. Ki tudja, milyen vérmérsékletű? Eddig elég kis tűzről pattantnak tűnt.
- Nos? - Támaszkodok alkarommal a pultra és nézek rá várakozón, magabiztos könnyed mosollyal. Közben azon gondolkozok, hogy Jeffnek vajon van unokahúga vagy esetleg megházasodott és így megy majd tovább ez a családi biznisz?
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
23

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
A bár   - Page 3 Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


A bár   - Page 3 Empty
Utolsó poszt Yesterday at 9:05 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
*Hirtelen leizzadok, bah, tényleg Jeff csendestársa, hiszen a szokásosért jött, én idióta meg ráütöttem a kezére és most ki fognak rúgni… Hah, ahogy jött, úgy múlik el a pánik és a hőhullám, egyik pillanatról a másikra. Hordóhasú kedves főnököm biztosan informálta volna a csendestársát - eh, kicsit idegesít, hogy nem tudom a nevét még, na mindegy - az új kisegítőről, vagyis rólam. Ezt megúsztam!
Akkor az egyik visszaeső, leszokóban lévő törzsvendég lehet? Leszokóban lehet, hiszen idáig még nem láttam a Bár közelében, ugyanakkor mivel most látom, ráadásul igen vehemensen akarja a „szokásost”, ezért visszaesőről lehet szó. Vagy hát, még ezer más opció lehet, hogy ki is az elfusesrált tolvajom, nem tippelgetek tovább. Hagyom, hogy megeméssze jelenlétemet és végre visszahúzza kezét. Talán elölről kezdhetjük ezt a jelenetet, normálisan és… majdnem homlokon csapom magam.*
- Ú, igaz, igazad van, tényleg, elvágják, nem fel, mindig elrontom.
*Csóválom meg fejemet, hogy tudtam ezt elrontani? Persze, a „mindig” az erős eufemizmus, mert én szerintem még sose mondtam ki.*
- Megfelelő lesz vagy mást kérsz?
*Emelem meg azt az üveget, amit olyan nagyon el akart érni az előbb. Gondolom van ez olyan jó bemutatkozás, ha nem jobb, mint bármi más.*
Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

A bár   - Page 3 2YTCt

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Portyázó

Reagok száma :
7

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
A bár   - Page 3 2YTCB


A bár   - Page 3 Empty
Utolsó poszt Yesterday at 10:37 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
 
Josie és Alec

Valamivel sikerült a frászt hoznom rá, pedig csak megjegyeztem, hogy a szokásosat kérem, ő meg nem a szokásos személyzet. De mielőtt rákérdezhetnék, hogy ő egyáltalán legálisan van egy illegális városka bárjának túloldalán vagy sem, láthatóan meg is nyugtatja magát valamivel. Sose fogom megérteni a nőket.
A nyaknyiszálós ötletem viszont annyira tetszik neki, hogy kecsesen átlendül afölött, hogy kértem, igazolja magát, ami akár megint felvethetné az előbbi gyanút, de inkább én is átlendülök felette. Úgy is csak ugrattam volna, mert senki nem rohangál itt útlevéllel a zsebében, igazolásra megvannak a megfelelő módszerek.
- Tökéletes! Egy ilyen küldetés után ki is jár a dupla adag, meg egyébként is meg kell gyógyulnia a kezemnek. - Mosolyodom el, mert semmi baja nincs az említett testrésznek a finom, figyelmeztető ütés után. Ha azzal a husánggal kínált volna meg, na, akkor rám férne a tripla adag is.
- Alec Delgado. És te? - Nyúlok át megint a pulton ugyanazzal a kézzel, de mielőtt azt hinné, hogy ez nálam valami berögződés, most nem a poharat vagy az üveget akarom elmarni előle, hanem jobb - normális - kezemet nyújtom kézfogásra, ahogy azt illik jobb helyeken... meg itt is. Szívesen hozzátenném már csak poénból, hogy én vagyok az egyik alvezér, de hát ahogy az én időmben, úgy most is tartja még a gyakorlat, hogy minden újnak jelenése van Carternél, aki bemutatja az alvezéreket is, és egyben megtudja mindenki, ki a közvetlen főnöke. Carter alapossága egy csomó szórakozástól megfoszt, de bár ez lenne a legnagyobb problémám.
- Hogy kerültél ide? - Ezt a kérdést értse úgy, ahogy akarja.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomA bár   - Page 3 Empty
Utolsó poszt
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Vissza az elejére Go down
 
A bár
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Rebellium, az ellenállók városa-
Ugrás: