Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Today at 7:43 pmToday at 10:40 am

Today at 10:19 am

Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 1 rejtett és 6 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 4 2
Hadsereg 3 4
Ellenállók 2 6
Flotta 4 7
Perdaiak 9 1
Összesen 22 24
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Börtön
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Börtön Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
105

☽ :
Börtön Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 29, 2019 12:56 pm
Következő oldal

Börtön
 

Ahogy az lenni szokott az ilyen helyiségeknél, itt sem fogja senki egekig magasztalni az ellátást, a szállásolási körülményeket vagy a vendéglátók kedvességét. A barlang természetes bemélyedéseit használták fel cellaként, melyekre fémrácsos kapukat szereltek, és ezzel le is írtuk a cellák felszerelését is. Se szék, se ágy, se asztal, se semmi, csak a sötétség és a csend. Legalábbis eleinte azt hiszi az ember, hogy csend van, aztán idővel feltűnik, hogy valahol csöpög a víz. Lassan, egyenletesen cseppen alá újra és újra valahol a közelben a barlang plafonjáról a víz, mely egy idő után kimondottan idegesítővé tud válni.
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
66


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Okt. 21, 2019 11:13 am
Következő oldal
Nagyjából két nap telhetett el mióta megérkeztek a lánnyal, és a jelek szerint a srácok sem találtak semmi gyanúsat eddig. Unott képpel pörgetem a kommunikátoromon a lány adatait - illetve amit sikerült megerősíteni és ellenőrizni -, és nem úgy tűnik hogy egy újabb dicsőséges szabadságharcost szereztünk... inkább úgy tűnik hogy csak eggyel többen lettünk. Világnagy sóhajjal ballagok el a meglepően üres cellák előtt, hogy aztán köszönés vagy udvarias köhintés helyett egy vidám rúgással jelezzem a megérkeztemet, és a rácsok a várakozásnak megfelelően istentelen zajjal zörrennek meg.
- Gratulálok Josephine, hivatalosan is úgy gondoljuk hogy a légynek sem tudsz ártani, úgyhogy engedd meg hogy hivatalosan is üdvözöljelek az ellenállók között.
Kinyittatom a zárka ajtaját, aztán félreállok és nekitámaszkodom összefont karokkal a falnak hogy a tündibündi mihamarabb elhagyhassa cellát, mert ez még szerintem is egy lepraterep, pedig aztán nálam nincs magasan a léc.
- Jobb lesz ha összeszeded magad. Itt szeretjük a szabadságot és az önállóságot, szóval arra ne nagyon számíts hogy valaki csak úgy pátyolgatni fog... hacsak nem nyújtasz neki egyéb szolgáltatásokat. Szóval kapard össze magad, találd ki hogy miből fogsz élni, és hogy hol. Az a jó az új otthonodban, hogy a föld alatt rengeteg kihasználatlan hely van, könnyen találsz majd magadnak valami lyukat egy ajtóval meg egy ággyal. Az alagutak is bonyolultnak tűnnek elsőre, de hamar meg lehet tanulni hogy merre vagy arccal előre. A helyedben egy darabig nem merészkednék ki innen, kell majd neked egy jelzavaró, illetve valami tudás arról hogy hogyan ne halj meg odakint. Ja, és persze ha bármilyen veszélyt jelentesz a helyiekre, akkor rövid úton elvágja majd valaki a torkodat. Szóval szép dolog a szabadság, de meg kell szenvedned érte.
Hadarom el a legfontosabbakat, és várakozóan nézek rá - van kérdés? Tutira van.
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
36

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Börtön Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Okt. 21, 2019 1:45 pm
Következő oldal
*10245…10246…10247…1024 ?!? Összerezzenek a dekoratív cellaajtóm zörgésére és egyből félbeszakad aktuális csepp-számolgatásom, amivel idáig elütöttem az időt. Lévén mást nem nagyon lehetett csinálni.  Már az alváson kívül. És bevallom töredelmesen itt létem kb. első felében, hacsak nem szigorú arcú ismeretlenek kérdéseire felelgettem épp, akkor biza aludtam.  
Ugyan túléltem a vadonban, de igazán mély, pihentető alvásról értelemszerűen szó sem lehetett. Itt most valamennyit bepótoltam. Amint Cash „leadott”, szinte nyomban eldőltem és aludtam, az se érdekelt, hogy a zsákomat is elvették, mert mondom, én magam lettem egy zsák, ami úgy eldőlt, ahogy a nagykönyvben és szólás-mondás szótárakban meg vagyon írva.
A sötétben nem nagyon tudtam mérni az időt, fogalmam sincs mikor mennyit aludtam. Egyszer csak azt vettem észre, hogy nem nyom el az álom rögtön, amint valamelyik nagyobbacska követ érte a buksim. Sőt, elkezdett nyomni a sima kőtalaj, meg fáztam is kicsit a nyirkos sötétségben, hát még mikor meghallottam a víz csepegését. Nehezen tudtam elhinni, hogy nem csak akkor nyitottak meg valami csapot.
Miután a cuccaimat átvizsgálták és valószínű az általam elmondottakból is ellenőriztek valamennyit, kérésemre megkaphattam hálózsákomat, ha a többi holmimat nem is. Így kicsivel komfortosabbá vált testemnek a várakozás, ugyanakkor az idegeim kezdtek kirojtolódni az állandó vízcsepegéstől.
Cash hangjára, hát még szavaira aztán most felpattanok és nem kell kétszer mondani, hogy hagyjam el cellámat. Hálózsákommal a hónom alatt kivágódok az ajtón és csak az akadályoz meg, hogy örömömben az itteni egyedüli ismerősöm nyakába ugorjak, hogy az elmúlt napokban a személyes higiénia biztosítása nem szerepelt „vendéglátóim” a listáján.*
- Köszönöm! Hát igen, ez a jellemzés azt hiszem, jobban passzol hozzám. *Ugyan anyukám most büszke lenne rám, de én elhúzom a számat.* - Sajnálom!
*Biztos jobban örültek volna, ha egy Rita Vrataski érkezik helyettem, de ha nem is archiválási és katalogizálási szaktudományommal segítek majd, azért nem vagyok annyira idióta, hogy semmi hasznomat ne vegyék. Nem áll szándékomban a Cash által említett szolgáltatásokat nyújtani, úgyhogy tényleg ki kell találnom valamit. A cellám melletti falnál ott várakozik zsákom, azt a vállaimra vetem, anélkül, hogy a hálózsákomat belegyömöszölném, nem akarom ezzel tölteni az időt, szeretnék mielőbb elkerülni innét. *
- És van valaki, akivel ilyesfajta pályatanácsadást le tudok bonyolítani, vagy valami vezető, aki ilyesmivel foglalkozik? Meg is akarok dolgozni a megélhetésemért, csak nem tudom, hogyan kezdjek itt hozzá. Ha jól gondolom, mindenféle adattár híján vagyunk..
*Egyébként már gondolkodtam ezen, hogy mégis hogyan működik ez a mikrotársadalom, de erről nem írt egyetlen könyv vagy feljegyzés sem, így a sötétben tapogatózok. Idáig ugye szó szerint is. Biztos vagyok benne, hogy nem úgy működik, mint a Dominimum, de nehezen tudok magamtól mást kitalálni. Mindenesetre abban majdnem biztos vagyok, hogy gyorsan át kell képeznem magam valami itteniek szempontjából hasznos szakmára.*
- Ó, és kitől tudom megtanulni, hogyan ne haljak meg odakint? Vannak akik kvázi tanfolyamokat indítanak vagy le kell akasztanom valakit, aki hajlandó tanítgatni engem?
*Gyanítom itt nincs olyan centralizált rendszer a képzésekre, pedig ez érdekelne. Az állandó szorongás mellett nagyon is élveztem a kis „kempingezésemet”, nem szeretném eltemetni magam egy hegy gyomrában, ha van rá mód.*
- Térképet gondolom nem osztogattok, de vannak tiltott helyek, ahova csak nyaknyiszálás terhe mellett lehet bemerészkedni? Tudod, szeretem a torkomat úgy ahogy van, nem akarok ilyen apróságon elvérezni..
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
66


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Okt. 21, 2019 6:16 pm
Következő oldal
Vállat vonok.
- Nagyon egyszerű. Ha tudsz és hajlandó vagy dolgozni, vagy van valami hasznos tudásod, vagy legalább szorgalmas vagy igénytelen vagy erkölcstelen vagy, akkor valószínűleg nem fogsz éhen dögleni. Ha egyik sem, akkor én nagyon nem aggódnék a szebb jövő miatt. Itt szabad vagy, és viseled annak minden következményét, a jót is és a rosszat is. Szóval ne számíts rá, hogy valaki megfogja a kicsi kacsódat, és kitalálja helyetted hogy hogyan tovább. Szedd össze magad, és rohadt gyorsan kezdj el felnőttként viselkedni, különben véged van.
Nem szépítem a tényeket, ez csak a rideg valóság, és ez hallatszik a hideg, tárgyilagos hangomon is, és a finom, de kihallható unatkozó felhangból is.
- Megpróbálhatsz kiképzésért folyamodni, de... a te alkatoddal... - elhúzom a számat - ..nem tudom mire mennek majd. Én nem vennék mérget rád hogy valaki lát benned fantáziát, de hát ki vagyok én hogy összetörjem az álmaidat.
Felröhögök, de azért folytatom és válaszolok, most és kivételesen még ingyen.
- Ne menj be oda, ami zárva van. Vagy amire rá van írva, hogy ne menj be. Vagy ami mellett őrök állnak. Vagy ami mellett automata védelem van. Vagy ahol látványosan semmi dolgod. Emlékszel még, amikor azt mondtam hogy ha veszélyt jelentesz akkor elvágják a torkodat? Na, ezek pont ilyen dolgok. Csak a publikus helyeken mászkálj amíg valaki más mást nem mond, különben...
Egy mosoly kíséretében elhúzom a hüvelykujjam a torkom előtt.
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
36

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Börtön Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Okt. 21, 2019 8:32 pm
Következő oldal
*Mivel Cash majdnem megismétli ugyanazt, amit az előbb is elmondott, ezért azt a következtetést vonom le, hogy itt tényleg nincs olyan személy, sem bizottság, ami valamiféle nyilvántartást vezetne a hiányszakmákból.. vagy a telítettekből. Nincs más hátra, rohamléptekkel fel kell mérnem a lehetőségeket és igényeket, aztán elkezdeni csinálni.. és közben megtanulni az adott szakmát.
Aztán ha elérek idáig és még nem haltam éhen, és lesz még energiám, akkor majd azt is megtanulom, hogyan csinálják a kempingezést a profik.*
- Áh, egyetértek, a katonásdit nem hiszem, hogy nekem találták ki.
*Nekem is van némi önismeretem, és nincs szükségem egy kemény visszautasításra, ami a kiképzőtől érkezne. Egy kis önvédelem persze nem jönne rosszul, de továbbra is csak a természet adta veszélyekre tudok gondolni, hogy netán fegyvert fordítsak _valaki_ más ellen, az továbbra is enyhén elborzaszt.*
- Oké, vettem, ez menni fog.
*Nem kell félnem, hogy véletlen keveredek rossz helyre, a táblák és jelzések figyelésében és követésében profi vagyok. Azért kicsit megborzongok, ez a nyaknyiszálás kezd egyre rémítőbbnek tűnni. Itt mindenkinek ez a mániája vagy csak Cash kedveli? Erre inkább nem kérdezek rá.*
- És mindig te kísérgeted ki az újakat a börtönből, vagy mindenki a „saját nyűgét” igazítja el? Egyébként mi a te beosztásod itt?
*Ez utóbbi kérdés régebb óta érdekelt, de ilyen dolgokra direkt nem kérdeztem rá a szembekötősdis utunk alatt, még a végén még gyanúsabbnak ítélt volna.*
- Most a szállások felé haladunk, ahol majd választhatok? És a tisztálkodás hogy és hol van megoldva?
*Ez utóbbi nagyon érdekelne, hogy is mondják, fele királyságomat egy forró fürdőért.*
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
66


Börtön Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 22, 2019 8:53 am
Következő oldal
Elhúzom a számat.
- Nem, nem szoktam nagyon foglalkozni senkivel, ez az újoncok meg a lelkes amatőrök dolga. De voltam olyan szerencsétlen, hogy beléd akadtam odakint, szóval az én felelősségem vagy. Hidd el, engem sem lelkesít a gondolat, nem szokásom pátyolgatni senkit és semmit. Én itt... a király vagyok. Az isten, vagy legalábbis annak a földi helytartója. Első előtti generációs lázadó, még abból az időből amikor a végtelen űrt szeltük át, és a legtöbben jégkockaként várták az ébredést. Azt hittem ez a pofámból egyértelmű...
Horkanok fel, aztán ellököm magam a faltól hogy lassan elinduljunk.
- Nem én vezetem ezt a cirkuszt, arra szerencsére vannak megfelelőbb emberek. Én csak csinálom a dolgom. És mindenhez értek. Mindenhez IS. Őrzök, védek, robbantok, gyilkolok, emberrablok, bütykölök, satöbbi. Ami éppen kell ahhoz, hogy még egy rohadt napig életben maradjunk.
Megrántom a vállamat, főleg magamnak. Nem sokan látják be errefelé, hogy mennyire rohadtul egy hajszálon függ az életünk. Azt hiszik, hogy ha van egy városnak nevezett szarkupacunk, akkor már hátra is lehet dőlni. Barmok.

- Attól függ milyen szállást tudsz megfizetni. Van ahol van folyó víz, van ahol nincs. Én javaslom a közös cuccok használatát, amíg össze nem gereblyézel annyi zsetont, hogy biztosan maradjon ételre is. Még egyszer - ez egy nem egy hétvégi kirándulás, és nem is egy kicseszett jógakurzus!
A hangom ingerültté válik, és hangosabbra is sikerül a kelleténél a befejezés, de annyi baj legyen. Kitartom pár szívdobbanásig a csendet, és csak utána fűzöm hozzá halkan.
- Örülj, hogy életben vagy.
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Börtön Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
105

☽ :
Börtön Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Börtön Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 22, 2019 12:35 pm
Következő oldal
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomBörtön Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Börtön
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Rebellium, az ellenállók városa-
Ugrás: