Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Yesterday at 11:16 pm

Yesterday at 11:07 pm

Yesterday at 10:45 pm

Yesterday at 9:02 pm

Yesterday at 8:53 pm

Yesterday at 8:18 pm


Yesterday at 6:06 pm

Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 4 2
Hadsereg 3 4
Ellenállók 2 6
Flotta 4 7
Perdaiak 9 1
Összesen 22 24
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Nagy Szentély
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Alec Delgado

Ellenálló

Nagy Szentély - Page 2 2YTCt

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Portyázó

Reagok száma :
75

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Nagy Szentély - Page 2 2YTCB


Nagy Szentély - Page 2 Empty
Utolsó poszt Csüt. Dec. 12, 2019 10:57 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 
Eowen és Alec ("Henry")


Magyarázatára felvonom a szemöldökeimet előbb, majd értetlenül összevonom őket.
- Hát ha mind...mindet így oldod... meg, azt... el is hiszem. - Lihegem neki vigyorogva, habár kétlem, hogy a grodrakot is így meghatná a látvány. Vagy egy másik nőt. Vagy hogy a fenébe oldotta meg, hogy sose kelljen vadállatok elől menekülnie? Én viszont most a kabátom elől menekülök, le is vetem, amilyen hamar csak tudom. Alatta az ing rám is tapad, de ez nem tart vissza attól, hogy az ingujjban töröljem meg a homlokomat egy hanyag mozdulattal. A kabátra adott válaszommal meg el is árulom, hogy hosszabb úton vagyok, ahhoz képest, hogy nincs nálam holmi.
- Éjjel jól jön. Amúgy meg cipelhetném. - Felelek megint ellenőrizve, hogy nem jönnek utánunk. Őrület, hogy nem. Egy piszok mázlista vagyok! De lehet Eowen nem, és ezért meg is kérdezem, mi várhat rá. Csak nem végzik ki vagy ilyesmi. Új életet nehezebben adok neki, mint egy új nadrágot.
- Jah, írd a többihez akkor! - Legyintek vissza a lelkes dologra úgy, ahogy a bárban szoktam kérni az italom. A tüdő említésénél elmosolyodom.
- Ahhoz képest jól bírtad. De akkor szusszanás miatt álltál meg annyiszor és engedted őket a közeledbe? - Azon meg csak halkan nevetek, hogy ezért már megint jövök neki eggyel. Na, ezt most kivételesen nem vitatom el. Vajon tényleg nem jár érte súlyos büntetés vagy csak ő nem veszi komolyan ezt, ahogy az életet sem? Azt hiszem, ez utóbbi miatt is olyan szimpatikus. Meg még két ok miatt, de azt már a trikó fedi, hiába simul rá izzadtan. Meg is sikerül állni, hogy a tekintetem letévedjen a szájánál mélyebbre.
- Törleszthetek edzéssel neked? Pár hét alatt úgy belejönnél a futásba, hogy te kérnéd, hogy fussunk. - Vigyorgok rá, mert számítok rá, mennyire fog kapni ezen a kihagyhatatlan lehetőségen.
- A háború miatt miért futottál? Lőttek... hm, lőttünk rád? - Kérdezek rá kíváncsian, és közben jut eszembe, hogy akkor még én is a seregnél voltam, még ha nem is a lövöldözős részlegnél.
- Menjünk! - Bólintok rá és jobbjára sorolok beleegyezően a kijelentésére vagy inkább parancsára, hogy bal karommal támogassam, az úgy is jobban terhelhető. Mondjuk biztos nincs ötven kiló se egy titánnal együtt.
- Mennyire fog megártani az a bolond bogyó? Csak hogy jövünk-e ide második körre is még ma boldogítani az őrségváltás után az új csapatot is? - Kérdezem ugratva őt kicsit egy újabb futás gondolatával, ha már úgy is annyira szereti. Vajon mikor is van itt őrségváltás?
- Inni előtte? Vizet, alkoholt? - Érdeklődöm meg, mert én magam tudnék inni, a felsoroltakat bármilyen sorrendben és mennyiségben.
Vissza az elejére Go down

Eowen

Perdai

Nagy Szentély - Page 2 Tumblr_pnst79UuEN1rxn2n8o2_250

Karakterlapom :

Reagok száma :
90

☽ :


Nagy Szentély - Page 2 Empty
Utolsó poszt Pént. Dec. 13, 2019 8:39 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Henry & Eowen
Ó, egyszerűen oldom meg. Nem megyek a közelükbe, vagy olyan területre, ahol tudom, hogy vadállatok tanyáznak, ha mégis, egy fa ágai biztonságot jelentenek. Avagy, viszek magammal egy remek perdai harcost, ki megküzd helyettem velük és így le van a gond. A lehetőségeim tárháza végtelen. Futni nem szeretek, fárasztó és én ehhez túl kényelmes vagyok.
De hogy mindet így is oldom meg? Csak legyintek felé. Sose oldottam még így meg, de nem kell erről most még tudnia.
- Éjjel is jó idő van - hüledezek a kifogása hallatán. Még akkor sem kell a perdainak hosszú kabátba, hosszú ujjúba lennie - nem kellene, de vannak, bár néhányan nappal is. Az éjszaka nem olyan hideg, nekem legalább is, a szél hűvös cirógatása az egyetlen, mely képes a perdait is megborzongatni, ám nincs hideg. Finom meleg. Igen, finom, ahogy a virágok illatoznak a közeli réten, az éjszakával ezek sokszor még intenzívebbek.
- Majd kérek hajszálakat - juttatom eszébe. - A fogaktól most - kifújom a levegőt, mielőtt újabbat vennék és a szívem ki akarna ugorni a helyéről. - eltekintek - vonom meg a vállam. Hetykének szánom, ám most minden mozdulatom inkább erőltetett.
- Meg hogy adjak neked időt - tekintek rá vigyorogva. - Én egy vagyok közülük, nekem nem ártanának. Nem is lenne érdekük, mert akkor mégis ki közvetítetne az égi és a perdai között - vigyorodok el. Nem titkolom, nincs célom vele, hogy a Városhoz közel állok. De ez lerí a ruházatomból, mely minden minden csak nem perdai viselet. Ha pedig ellenálló, akkor feltűnhetett neki, hogy nem látott még náluk, nem nehéz összerakni a képet.
Vagy csak nekem, mert én tudom?
- Kitekerem a nyakad - vigyorgok rá. Még hogy edzés! - Elvből nem futok! - bár fogalmam sincs, hogy milyen elv ez. De végül csak a vállam vonom meg. - Lusta perdai vagyok én! - fusson az, akinek szüksége van rá. Nekem semmi. És szúr az oldalam, csillagokat látok, izzadok, lihegek. Mégis mi ebben a jó!?
- Ott voltam a városba, amikor a szentélybe ütközött az egyik hajó - vonom meg a vállam, ezúttal érdektelenül. - Gyorsan kitört a pánik és ha nem akartam, hogy eltapossanak, muszáj voltam futni. Na meg, lássuk be, hogy utána az a perdai aki az erdőbe sétált, egyedül, nem igazán volt biztonságba - bár a téma nem kívánja meg mégis vigyorgok.
- Egyszer egy földbe ásott csapdába este, kificamodott a bokám - vallom be, az első találkozásomat az égiekkel. Csoda, hogy nem lőttek le - jó annyira nem, de ez most más kérdés. Megtehették volna.
Könnyedén kapaszkodom bele, ujjaim karját szorítják, érezheti, hogy tényleg nem bírok menni, nem teljesen.
- Há! - nevetem el magam elképzelésére. - Jöjjön ide ma még egyszer a halál! - jelentem ki, de azért nem gondolom komolyan. Ritkán, vagy szinte sose jövök a szentély közelébe, most is csak azért tettem meg, mert követtem.
- Alkoholt? Azt a szúrós ízű, keserű, maró borzalmat?? - kérdezem fintorral az arcomon. - Jó lesz nekem a víz - egyszer ittam és szörnyű volt. Órákig kapartam a nyelvem a fogammal, az utóíze mégis ott maradt. Még a hideg is kiráz tőle, ha csak belegondolok. - Valami viszek volt - pár lépés után egy ösvényre érkezünk, mely távol visz minket a szentélytől, be az erdőbe.
Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Nagy Szentély - Page 2 2YTCt

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Portyázó

Reagok száma :
75

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Nagy Szentély - Page 2 2YTCB


Nagy Szentély - Page 2 Empty
Utolsó poszt Vas. Dec. 15, 2019 3:12 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
 
Eowen és Alec ("Henry")


Vállat vonok.
- Akkor biztos csak mert hozzászoktam a Dominiumon az állandó hőmérséklethez. - Volt rá persze két évem, hogy leszokjak róla, hogy itt lenn a holdon nemcsak évszakok vannak, hanem néha évszakhoz képest melegebb és hidegebb napok, és akkor még reggel, délben, este na meg éjjel is más a hőmérséklet idelenn, utóbbinál is változik egy éjszakán belül. Ha mindez nem volna elég, még az is lehet, hogy kiderül, fázósabb típus vagyok, amire sosem jöttem volna rá, ha a Dominiumon maradhatok, vagy cirka ötven évvel később találunk rá erre a holdra.
- Oké, abból több van. - A hajszálba könnyedén beleegyezem, nekem igazán megéri a csere.
- Nálatok nincsenek rosszfiúk... meg rosszlányok? Nem loptok... gyilkoltok, meg áruljátok el egymást? - Kérdezem tőle, mert meglepne egy ilyen idilli társadalom, de aztán kiderül az is, hogy lehet csak neki nem ártatának, de nem csak azért, mert egy közülük, hanem mert ismerik. De nemcsak mint jófej, kicsit dilis, elsőosztályú bájakkal rendelkező csajt a szomszédból, hanem mint kiderül, diplomata vagy minimum tolmács. Az egy dolog, hogy közel áll a városiakhoz, de ez már kicsit túl közel.
- Ah, akkor emiatt is beszélsz ilyen jól a nyelvünkön! Te fordítgathatsz. Nem unalmas? - Csevegek tovább több levegőhöz jutva szép lassan és remélhetőleg ő is a saját levegőmennyiségével volt elfoglalva, hogy ne lássa meg a pillanatnyi aggodalmat a tekintetemben. Diplomata... az, lehet hogy baj. Áh, túl szép volt ahhoz, hogy igaz legyen, mindig van valami kaki a dologban.
- Ahhoz, hogy kitekerd, utol is kell érned! - Vigyorodok el könnyedén, pimaszul, mintha már nem zavarna, hogy kiderült róla, mennyire közel áll a tűzhöz.
- Oh... értem. Hát, remélem, eztán nem kell sokat futnod. - De jól bele tudtam tenyerelni a témába, de legalább nem hangzott el a sztoriban olyan, hogy futás közben lelőtték a húgát vagy az anyját, netán élete szerelmét vagy kedvenc kis sárkánymacskáját felnyársalta egy hasonló földbe ásott csapda. Mintha most is még bokaficamos lenne, olyan készséges lovagi módon lépek oda hozzá, hogy belém tudjon kapaszkodni és lépteim hosszát és sebességét az ővéhez igazítom.
- Azt azért nem kívánom nekik, végülis rendes fickóknak tűntek. - Jegyzem meg mosolyogva a halál dolgára.
- Aha, víz. Akkor azt keresnünk kell. - Vallom be neki egy vigyor kíséretében. Alkohol az van nálam, de víz... Na az pont kifogyott. Nem mintha lenne nálam kulacs.
- Viszek... - Vizecskére gondolok, vodkára, de végülis mindegy. Ugyanakkor most tettem le arról, hogy beköltözzek valamelyik perdai településre. Lehet ezeknek nincs is alkoholjuk?! Ennyi gyümölcs terem és erjed meg, és nincs?! Már csak a vízi életmódjuk miatt is gondoltam, hogy van valami izgalmas moszat-sörük, vagy alga-párlatuk.
- Szerintem csak nem jót itattak veled. Majd a nadrág mellé hozok neked finomat, gyümölcsöset, lágyabbat. Merre tovább? - Kérdezem tőle aztán, mert itt is ő az idegenvezető, akár vizet keresünk, akár azokat a dilibogyókat, a járást ő ismeri. Még ha kissé kényelmetlen is, hogy ennyire kiszolgáltatott vagyok neki.

//folyt köv. itt: Folyóvidék//
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Nagy Szentély - Page 2 Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
108

☽ :
Nagy Szentély - Page 2 Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Nagy Szentély - Page 2 Empty
Utolsó poszt Vas. Dec. 15, 2019 3:26 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomNagy Szentély - Page 2 Empty
Utolsó poszt
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Vissza az elejére Go down
 
Nagy Szentély
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold-
Ugrás: