Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Today at 15:40

Yesterday at 23:31


Yesterday at 21:55

Yesterday at 21:47

Yesterday at 21:10
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 3 1
Hadsereg 2 4
Ellenállók 2 6
Flotta 5 7
Perdaiak 9 1
Összesen 21 23
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Raktárak
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Mesélő


Raktárak - Page 3 2Xd4G
Deus ex machina

Reagok száma :
25

☽ :
Raktárak - Page 3 2Xd4F


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Hétf. 18 Nov. 2019 - 23:06
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
A mentőakció


Csak biccent sisakostul Roda felé a páncélos nő, mikor ő előbb válaszol Aideen kérdésére, amit hozzá intéztek. A parancs az parancs, és nem ez lesz a legfurább utasítása a kancellárnak, amit nem fejt ki a nő számára, miért kell tennie, de tény, hogy perdaiak kiszöktetése a Városból, miután egyet behozatott, nos, közelít a dobogós fura utasítások felé.
- Nincs választásotok. - Ennyit mond csak perdaiul még Aideen szavaira a "most" jelzés elhangzása után. A Roda által mondott üzenetre nem reagál, még a sisak mozdulása sem ad segítséget abban, hogy el fog-e jutni az üzenet valaha is a kancellárhoz, vagy csak most nem érezte szükségét ennek a lereagálására, mert van ennél fontosabb dolog, minthogy postázgasson a felek között. Magában mondjuk kicsit megemelkedtek a szemöldökei, de már fordul is, hogy elinduljon arra, amerre elvonta a csellel az őröket. Még jó, hogy visszanéz, mert ekkor veszi észre ő is, hogy valaki mégiscsak maradt itt, mert lövés tompa zaját hallja és a tűzről pattant perdai csaj elvágódik. A sisak mélyén csak szemet forgat, majd sietve irányt vált. Szeme sarkából látja, hogy a gyógyító nő letérdel a társa mellé, ami nem jó, mert így könnyebb célpont és a kancellár meghagyta, hogy neki élve kell kijutnia, a többi... hát ahogy sikerül. De lehetőleg kint dobják fel a lábukat, ha egy mód van rá. A második lövés szerencsére nem a gyógyítót éri, hanem Rhywent találja el, de több lövés nem jön, mert a katona, aki a lövéseket leadta, hirtelen lesz elkapva hátulról. Rejtély, mit csinált vele a páncélos nő, de pillanatokon belül az eszméletlen katona testét már húzza be az ottani őrtorony árnyékába szem elől és csak aztán néz fel a perdaiakra. Összevont szemöldökkel nézi egy hosszú pillanatig, ahogy a lábon lőtt Aideen úgy mozog, mintha karcolás se érte volna, de az még jobban meglepi, hogy előbb Rhywen karja hanyatlik le, míg Rodáé mozdulni tud, majd a gyógyító kézfejei halvány fénnyel felderengenek és a karra és lábsérülésre téve őket fejt ki valami hatást. Gyógyítani tud a kezével?! Rhywen lábsérülése hamar a múlté lesz, a kar ideiglenes bénulása bosszantó és kellemetlen zsibbadásként megmarad, mintha ezernyi apró tűvel szurkálnák - ez az érzés hajnalig meg is marad -, de legalább mozgatható. A perdaiak gyakorlatilag most már sérülésmentesen jutnak fel az üres őrtoronyba és a lejutás sem olyan nehézkes így már. Ahogy távolodnak még felvillan egy torony lámpafénye, pont a hátukba kapják, de ezzel már nincs gondjuk, mert elérik az erdő szélét és a sűrű növényzet miatt dacára minden éjjellátó felszerelésnek és miegymásnak, nem nyújtanak elég jó célpontot. Csak a jelentés maradhat, hogy három alak megszökött a Városból, ami egyben a jel is a páncélos nőnek, hogy ideje a kancellárt értesíteni. A külön kis kommunikátorán meg is nyom rögtön egy jelet kétszer, majd megy, hogy takarítson ott a tó környékén is...

... A történtekről annyit tudnak a Városiak, hogy alávaló ellenállók próbáltak betörni a raktárakhoz, és csaknem sikerrel is jártak, de a túlerő végül elriasztotta őket, és hárman a tornyon át az erdő felé, ketten pedig a tó felé elmenekültek. Nagy segítséget jelentett Elorak Danája, aki személyesen jött ide figyelmeztetni az embereket, hogy az ellenállók magukat perdainak próbálják kiadni elterelésként.
A megsérült katonák sebeit ellátták, egyikőjük sérülése sem súlyos, és mivel látványos perdai képességgel nem találkoztak és a nyakrész is takarva volt - na meg fene leste -, elhiszik, hogy perdainak öltözött roppant ügyes ellenállókkal találkoztak. A Kancellária persze nem repes a boldogságtól, hogy betörtek a Városba és nem sikerült senkit se elkapni és azok az ellenállók még a kamerafelvételekkel is csináltak valamit, mert nincs semmi értékelhető nyom erről az időszakról. Hogy a soron következő ülésen meg nem hivatalos magánbeszélgetésekben mi hangzik el, azt nem tudni, de az őrség tagjai szerencsésen megússzák némi plusz kiképzéssel és teljes felszerelésben való gyakorlatozással, és levezetésként kezdhetik megerősíteni a védelmet a raktárak mögötti kritikusnak bizonyult részeken.

//Köszönöm a játékot, küldetés teljesítve Jippi
Egymásra találós végjáték tetszőleges számú körben kijátszható.
Mindenféle kockaátkozást tagadok, egyszerűen csak emberi találmány, nem perdaiak kezébe való Razz Very Happy//
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Raktárak - Page 3 Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
29

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

☽ :
Raktárak - Page 3 Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Csüt. 21 Nov. 2019 - 8:06
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Roda megmentése
Az adrenalin dolgozik bennem és bár szívem szerint jól felképelném a páncélost is, már csak azért is, mert quorsa, visszafogom magam és csak perdaiul mondok bár keresetlen szót neki, amit nem hiszem, hogy ért, mert amolyan finomabb káromkodásféle, mint amit az emberek szoktak mondani. Hiszek Rodának, így vele együtt indulok meg az őrtorony felé, de a lövés után egyértelműen az árulás jut először eszembe. Még Rhywent is eltalálják, de a képességeink most hasznosak, így nemsokára folytathatjuk utunkat.
A toronyból lemászásban segítek mindenkinek, majd amikor már mind a hárman lent vagyunk, irány az erdő! Sebes léptekkel haladunk, és bár olykor visszapillantok, nem érkezik több lövés, a fák rejtekében pedig mi leszünk otthon. Egyenesen Elorak a cél, de jó 10 perc futás után lassítok, majd megállok.
- Pihennünk kell! - egy kicsit mindenképpen. Mivel Rhy sérült és Rodát bizonyára jobban kifárasztja a futás, én leszek az, aki visszafelé indul, hogy megnézze, nem követtek-e minket. Egy öt percre tehát eltűnök, de utána visszatérek hozzájuk, majd felmérem társaim állapotát. Rodán kicsit hosszabban állapodik meg tekintetem, amely üzenet is a számára: beszélnünk kell.
- Menjünk! - eleget pihentek, nekem nincs szükségem most több időre, így egészen Elorakig együtt megyünk - kivéve, ha Rhywen előbb szeretne távozni -, majd ott elbúcsúzok tőle. Megköszönöm a segítségét, ha kell, Roda is bizonyára meggyógyítja még a karját, majd amikor nővéremmel kettesben maradunk, akkor a házba érve dőlök el az ágyon.
- Ugye tudod, hogy sok mindenről kell beszámolnod? - hunyom le szemeimet egy pillanatra, majd nyitom ki, és tekintetem kereszttüzébe a nő kerül.

//Köszönöm a mesét, nekem is tetszett! Wink
Roda: mi akkor folyt köv! Very Happy //

Vissza az elejére Go down

Roda

Perdai

Karakterlapom :

Tartózkodási hely :
Perda - Elorak

Beosztásom :
Gyógyító

Reagok száma :
56

Avatar alanyom :
Bridget Regan


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Pént. 22 Nov. 2019 - 12:42
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Ember és perdai


A menekülés


*Aideen teret enged temperamentumának, melyet most csak egy elfojtott mosollyal kommentálok, azt nem tudom, hogy páncélos nő hallotta-e a szitkait, mindenesetre jelét nem adja. Szerencsére sem a húgom, sem Rhywen nem vonja kétségbe a szavaimat, meglepő milyen könnyen meg tudtam őket győzni arról, hogy el kell fogadnunk az égi segítségét, de sem az idő sem a helyzetünk nem alkalmas arra, hogy ezen elgondolkodjak. A sors kegyes hozzánk, a képességeink párosítása remek összhangot biztosít közöttünk, s míg Rhywen átveszi az én sérülésemet, én meggyógyítom az övét. Bár voltak kétségeim a méreggel kapcsolatban, hiszen nem ismerem a hatását sem azt miből készítették, ez az oda-vissza gyógyítás sikerrel jár. Noha a zsibbadás kellemetlen érzése megmarad, tudom használni a karom és Rhywennek sem esik nehezére később a toronyból lemászni. Egymást segítve jutunk ki az égiek városából, és a kancellár katonájának köszönhetően észrevétlenül jutunk el az erdő széléig, ahol már mi vagyunk otthon. Ennek ellenére hálásan pillantok húgomra mikor pihenőt javasol és egy fának döntve hátamat lihegek, hogy erőt gyűjtsek, időnként Rhywenre tekintve, mert pontosan tudom, hogy rengeteg kérdése van a történtekkel és a döntéseimmel kapcsolatban. *
-Mindent elmondok…később. Most csak…érjünk haza. *Nem akarom kétségek között hagyni, de még nem vagyunk teljes biztonságban, ezért nem is kezdek bele. Az a pár perc míg Aideen távol volt, hogy megnézze követtek-e minket, elég arra, hogy a továbbiakban hazáig bírjam. Amennyiben Rhywen az út során bárhol, vagy Elorakban elválik tőlünk, hozzálépek és átölelem.*
-Köszönöm neked, hogy értem jöttél, köszönök mindent. *Ha szüksége van még a gyógyításomra, természetesen megteszem a lehető legtöbb erőt összegyűjtve magamban, majd a húgomba karolva elindulok az otthonunk felé. Tudom, hogy Aideennek sok kérdése lesz és el kell neki mondanom mindent…majdnem mindent, de a házba érve még fogalmam sincs hogyan kerüljem el azt, hogy a kancellárt eláruljam és azt sem, hogy minek is tenném meg érte…az ígéretemtől függetlenül. *

//Köszönöm a játékot Szercsi nagyon izgalmas volt, nem csak az előzmény hanem a következmény is! Ölelés //

Perda – A Városban ◊ Aktuális viselet
◊ credit by ◊
Vissza az elejére Go down

Rhywen

Perdai

Raktárak - Page 3 Tumblr_n6vmcsuJlp1riah6uo6_r1_250

Karakterlapom :

Születési idő :
2374, tél vége (42)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
18

Avatar alanyom :
Rose Leslie

Keresem :

☽ :
Raktárak - Page 3 2X9cw


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Vas. 24 Nov. 2019 - 13:24
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
I got a wild heart

Lehet apámnak igaza volt és nem véletlen hogy Shiennel fénye ekképpen érintett meg. Roda biztonságosabb kijuttatása, a tőle szerzett információt életmentőek lehetnek egyszer, efelől nincs kétségem, bár a páncélos quorsa cseppet sem nyugtat meg, Roda miatt cselekszem ahogy - nem pedig úgy, hogy mondjuk harcba bocsátkozom Aideennel az oldalamon. Roda sokat gyógyít rajtam, amit ugyan csak kurta biccentéssel hálálok meg, de pontosan tudja csak nem mutatom ki, nem szokásom. Kinn az erdőben aztán közlöm velük menjenek előre, én a biztonság kedvéért leadom a megbeszélt jelet, tehát a füstöt és várok egy keveset, hátha a Danáék eljönnek erre, amennyiben nem, akkor keresem őket kicsit és aztán tovább állok, Elorakban majd még úgy is összefutunk és lesznek szívesek elmagyarázni majd pár dolgot. Ehhez tartom magam, de az idő még mindig nem alkalmas erre és ha már nem szenvedtem olyan sérülést ami miatt pihenésre kényszerülnék én még keresném a többieket, gondolom megértik.
-Ez csak természetes Roda. Shiennel fénye ragyogjon Rád. - Érintem meg finoman a vállát, Aideennek biccentek egy sokatmondót és el is tűnök a fák között.

//Köszi a mesét mindenkinek Heart Call, akkor is elátkoztad a kockákat én tartom magam ehhez Razz ^^ //
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Raktárak - Page 3 Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
65

☽ :
Raktárak - Page 3 Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Vas. 24 Nov. 2019 - 13:27
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomRaktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Vissza az elejére Go down
 
Raktárak
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Város, az emberek új otthona-
Ugrás: