Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások


Yesterday at 10:50 pm

Yesterday at 4:06 pm

Yesterday at 3:38 pm

Yesterday at 8:05 am
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 4 2
Hadsereg 3 4
Ellenállók 2 6
Flotta 4 7
Perdaiak 9 1
Összesen 22 24
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Gregor, S.
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Shane Gregor

Flotta

Gregor, S. Tumblr_pafmp8hWuF1vnbx6ao5_250

Karakterlapom :

Születési idő :
17. 11. 2382. (34 éves)

Tartózkodási hely :
imperium

Beosztásom :
sebész - zászlós

Reagok száma :
95

Avatar alanyom :
christopher charles wood

☽ :
Gregor, S. Tumblr_pafmp8hWuF1vnbx6ao2_250


Gregor, S. Empty
Utolsó poszt Szer. Aug. 28, 2019 9:55 pm
Következő oldal

Shane Gregor Faser
I wake up with a good attitude every day.

Then idiots happen.

Christopher Charles Wood
Shane Gregor
Saját
Szül. hely, idő: 17. 11. 2382., Imperium
Csoport: Flotta
Család: Clara: feleség immáron 16 éve; Darla & Druscilla: ikerlányok, utódok, 15 évesek; Scott Faser: apa, flottagenerális; Alina Faser, née: Gregor (†): anya, hadnagy, nővér volt; Siobhan: testvér; Arwen & Wade: unokahúg és unokaöcs, 10 és 5 évesek, Siobhan gyerekei; Stephan: testvér; Denver: unokaöcs, 12 éves, Stephan gyereke; Serena Greymare: nagynéni.
Családi állapot: házas
Foglalkozás: sebész (siklópilóta)
Rang: zászlós
Képesség: -

 
Karakterem jelleme
this guy
Alapvetően könnyű vele kijönni. Udvarias, előzékeny, önzetlen, nagy általánosságban jó kedélyű, aki tiszteli a nőket, az elöljáróit, a társait. Ha bal lábbal is ébred, nem tolja azt át másra, sokkal inkább megtartja magának. Zárkózottsága a magánéletére korlátozódik a leginkább. Részben ennek is köszönhető, hogy édesanyja leánykori nevét viseli, nem óhajtja az apja által kitaposott út hátszelét, ezért nem is reklámozza kinek a fia-borja, bár nem is tagadja, ha konkrétan rákérdeznek.
A politika kevéssé, a szakterülete annál inkább érdekli. A logika, a számítások, képletek, biokémia, biomechanika, neurológia, fiziológia, hogy csak néhányat említsenek meg vele kapcsolatban, mind a szenvedélye. Az emberi test tanulmányozása, sejtek szintjén történő változásai számára éppen annyira lenyűgözőek és érdekesek, mint amennyire a robotika, a technika vagy a mechanika. Első számú érdeklődési területévé vált a biológiai létforma házasítása a mechanikai fejlesztésekkel, természetesen kizárólag ellenőrzött és engedélyezett körülmények között. Másodsorban keményen dolgozik fejlesztések, újítások sokaságán; legutóbb egy hordozható, különböző analízisekre képes eszköz létrehozására adta a fejét, a könnyebb és gyorsabb diagnosztika felállítása okán, amikor nincs lehetőség laborautók hozzáféréséhez. Kiteljesedésre az implantátumok beültetése adott a legnagyobb lehetőséget, ennek megfelelően könnyedén választott sebészeti szakirányt és a döntését soha, egyetlen percre sem bánta meg.
Igazán csak kevesek ismerik meg, nem szívesen nyílik meg másoknak. Ennek ellenére egyáltalán nem mogorva vagy zordon természetű, mi több, kifejezetten társasági alkatnak nevezhető. Szívesebben hallgat, mint amennyire a szót kedveli magához venni, ennek következtében igazán jó hallgatóság. Jó barát. Fedezi a számára fontosakat és lehet rá számítani. A törvényeket látszólag nagyon, kevésbé látszólag nem mindig betű szerint tartja be. Magas a morális, erkölcsi, etikai mércéje és az emberi természetet előbbre tartja, mint a szabályozásokat, de a felszínen nem ezt láttatja. Nem mutatja, de lehet hatni az érzelmeire. Ezzel ő maga is nagyon jól tisztában van.
Hideg fejjel szeret gondolkozni és kedveli a kiszámíthatóságot. A döntéseit alapos megfontolás után hozza meg. Soha nem vallja be, ha valamit megbánt. Cél- és öntudatos, pontosan tudja mit, mikor és miért csinál. A felelősségvállalás elől sosem nem fut el. Tisztában van a hibáival. Hajlamos mások udvarias lekoptatására, ha úgy érzi, hogy túltöltődött és nem volna képes nyomdafestéket tűrően tovább türtőztetni magát, erre azonban csak nagyon ritkán kerül sor. Régen, a Földön úgy mondták volna, hogy szökőévente egyszer.

Karakterem története
nothing special
A törvény által előírt házasságba született harmincnégy évvel ezelőtt, koraszülöttként, két hónappal előbb a vártnál, az Imperium fedélzetén. A szülei egyáltalán nem voltak elragadtatva attól, hogy a fiuk nem az elképzeltek és eltervezettek szerint érkezett meg, de nem tehettek a dolog ellen semmit sem. Az édesanyja a gyermek világra jötte után a Dominiumra ment, hogy a törvénynek eleget téve szigorúan két éves koráig ott lássa gondját a csecsemőnek. Gyűlölte minden pillanatát, ahogyan a későbbi lánya és öccse esetében is. Nem a gyerekek miatt, inkább az apjuk szolgáltatott erre okot és noha az ártatlan gyermekek erről semmit sem tehettek, Alina képtelen volt más szemmel nézni az utódaira. Nem mondhatni, hogy elsőszülöttjét nehéz szívvel bízta volna rá  a testvérére, amikor lejárt „börtönidejének” teljes ideje. Nyugodt szívvel, a felszabadultság idült érzésével szállt fel egy hajóra, akkor is, ha a férjét sem kedvelte jobban, mint a gyermekét, aki rá várt odaát. A férfi legalább nem akart a csecsén lógni örökkön örökké és nem kívánta, hogy bilire szoktassa.
A gyermeket rokonokra bízták, ahol ha túlságosan szívélyes és meleg, szeretetben gazdag nevelésre nem is számíthatott, amire szüksége volt, azt megkapta. Feltétel nélkül. Korán megmutatkozott tehetsége és intelligenciája, aminek köszönhetően a sorsa ideje korán megpecsételődött. Ő maga nem ágált ellene, szerette a tudományokat és nagyon is szívesen vetette bele magát az ismeretlen felfedezésébe. A kamaszkor azonban nem várt érzelemhullámot tartogatott a számára. Kezelhetetlenné vált gondviselői számára impulzusai, akaratossága és makacssága okán, pedig nem volt rossz kölyök, csak csupán több odafigyelésre vágyott volna.
Az apjának köszönhetően a flotta felé terelgették és hajlott is rá, nem ellenkezett, hogy a tanulmányai elvégzése után odakerüljön. Jót tett neki a katonai, erős fegyelem és következetesség, a számonkérés. Nagynénje és részben anyja hatására az orvosi pálya felé fordult és végre kamatoztathatta tehetségét és tudásvágyát egyaránt kielégíthette. Az sebészi képzés mellett azonban szüksége volt más egyéb jellegű kikapcsolódásra. Ahogy az időbeosztása lehetővé tette, jelentkezett a flotta siklópilóta kiképzésére és noha azon a területen nem ért el kiemelkedő teljesítményeket, átlagosan jó eredményekkel szerezte meg az engedélyeit ezen hajók vezetésére.
A korai házasságkötés kötelezettsége alól nem mentesült, édesapja nem is hagyta volna. A társa egy olyan lány lett, akit gyermekkora óta jól ismert, azonban mivelhogy mindketten más iránt tápláltak gyengéd érzelmeket, a kapcsolat sosem szökkent szárba. Nem volt rózsaszínfelhős tündérmese, amivel a földi gyerekeket szórakoztatták annak idején és amely szerint az eleinte nem akart házasságba kényszerült szereplők végül heves érzelmekkel omlottak egymás karjaiba. Nem. Claraval való kapcsolata megmaradt baráti és elfogadó ez elkerülhetetlennel szemben, de ezen kívül mélyebb érzelmet egyikük sem tudott a másikban kelteni, pedig hosszú évekig próbálkoztak vele. Tisztelet, megbecsülés, lojalitás váltak a kapcsolat alapjaivá és az ikrek iránti tiszta, mély érzés. Ha egymást nem is, a gyermekeiket nagyon akarták szeretni és értük mindent megtenni, ami csak lehetséges. Ennek tudatában nevelték őket közösen egészen nyolc évvel ezelőttig, amikor is az öreg Faser nem tűrte tovább gyermekei távollétét és ha a többi utódjáéba egyelőre nem is vagy részben nyúlt bele, a legidősebb fiáét teljesen megváltoztatta, amikor végleg az Imperiumra kötötte. Természetesen egyik leszármazottjával sem állt szándékában mást tenni, csupán a szórakozás kedvéért más-más időpontokat tűzött ki gyermekei egybe terelésére, amelyekről nem, hogy nem kérdezte meg őket, még csak be sem avatta egyiket sem a rájuk váró jövőbe.
A gyermekeitől való elválás nehezére esett, de végül megtette, amire kötelezték. Nyolc évvel ezelőtt megérkezett a hajóra, amelynek orvosi szempontból mért felszereltsége közel sem volt ahhoz, amelyhez eddig volt szokva. Mintha vissza kellett volna utaznia az időben, így érezte, hiszen itt nem volt lehetősége naponta a szenvedélyének élni. Természetesen a tudása és a tapasztalata, amelyet az implantátumok mechanikus beültetése során szerzett, továbbra is értékesnek bizonyult és az Imperium küldetésen kívül töltött ideje alatt továbbra is kamatoztatták, de már jóval ritkábban, mint amire korábban lehetősége adódott. Két éve a lázadás során, illetve az azt megelőző évben a járványok kitörésekor mindent megtett tudásához és lehetőségeihez képest, hogy mentse a menthetők és a menthetetlenek életét is. Újabban orvostechnikai fejlesztésekre adta a fejét és abba öli a szabadidejét. A családjával csak havonta egyszer, azon a már kötelezővé vált ebéden találkozik, amelyhez az apja ragaszkodik évek óta. A lányai kamaszkorba léptek és képtelen lenyelni az apjuk távollétét, míg az anyjuk úgy tűnik, hogy szerelembe esett a Dominiumon valaki mással. Akkor is, ha ez tilos.
Vissza az elejére Go down

Raven Moor

Flotta

Gregor, S. Coex32xwwk

Karakterlapom :

Tartózkodási hely :
Imperium, olykor Perda

Beosztásom :
Tizedes - Planetológus - Vezetői engedély minden szárazföldi gépjárműre kiadva.

Reagok száma :
494

Avatar alanyom :
Ksenia Solo

☽ :
Justice League
Gregor, S. Crs6nrywap

Fegyverem
Gregor, S. KjdARSD


Gregor, S. Empty
Utolsó poszt Szer. Aug. 28, 2019 10:48 pm
Következő oldal
Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Dominium FRPG oldalán


Kedves Shane!

Mondhatjuk, hogy az én tanításom vagy Very Happy  de soha rosszabb diákot!  Big smile  Elég kacifántosan szedted össze a karakter életét, innen is egy kicsit, onnan is egy kicsit, anyukám azt mondaná rá, hogy: gezemice  boldog  de ez is azt bizonyítja, hogy mindent (ugye?) elolvastál.  Remek ötleteid voltak, mindet meg is vettem, fordulatos és könnyen pergő írás, alig várom, hogy a játéktéren is olvashassalak. Wow!  Remélem a későbbi munkád is gyümölccsé érik és belépsz a technikai fejlesztők csapatába a kis műszereddel. Kütyüddel  Lol2
Nem is rabolom tovább az idődet, lélekszakadva rohanj avatárt foglalni, nehogy valaki lecsapjon rá és aztán
Vigyázz, kész, játssz!
Raven

- DOMINIUM FRPG -Úgy sem kapsz el

Vissza az elejére Go down
 
Gregor, S.
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Elfogadott karakterek :: Flotta-
Ugrás: