Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások


Today at 10:40 am

Today at 10:19 am


Yesterday at 11:24 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 1 rejtett és 5 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 4 2
Hadsereg 3 4
Ellenállók 2 6
Flotta 4 7
Perdaiak 9 1
Összesen 22 24
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
12-es raktár
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


12-es raktár Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
105

☽ :
12-es raktár Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


12-es raktár Empty
Utolsó poszt Szomb. Szept. 07, 2019 4:32 pm
Következő oldal

12-es raktár
 

2. gyűrűszint
Ez a raktár a kisebbek közül való, a raktársor legtávolabbi végében kapott helyet. Eredetileg előregyártott zárszerkezeteket tároltak itt, de mióta a Város megépült, néhány elfeledett lomtól és kacattól eltekintve üresen áll.
Pontosabban állt, másfél évvel ezelőttig. Azóta a horpadt, leselejtezett szállítódobozok és hordók mögött ponyvával letakart gép áll, a kupac alján heverő szállítódobozban négy - gondosan rendben tartott - szerszámos doboz várakozik.
A belépéshez legalább hadnagyi rang - vagy személyes engedély - szükséges, de alapvetően a kutya sem jár erre.
Vissza az elejére Go down

Simon Greymare

Hadsereg

12-es raktár 320

Karakterlapom :

Születési idő :
2389. 07. 16. (27)

Tartózkodási hely :
Dominium, olykor Perda

Beosztásom :
Speciális (titkos) osztag vezetője, Fegyverfejlesztési részleg vezetője (jelenleg csak konzultáns)

Reagok száma :
247

Avatar alanyom :
William Levy

☽ :
12-es raktár Images10

And there's a price to pay
For all that we have done


12-es raktár Empty
Utolsó poszt Vas. Szept. 08, 2019 2:39 am
Következő oldal
Shane & Simon
Mikor megkaptam a hírt, hogy az Imperium visszaért a legutóbbi útjáról, az első dolgom volt, hogy írjak Shane-nek. Amint akad néhány szabad órája, csipogjon rám, és találkozunk a raktárban.
A családunk sosem funkcionált igazán jól, a szüleink egymással és velünk való kapcsolatának köszönhetően egymás felé mindig is kissé sután tudtuk kimutatni a ragaszkodást, a tizenkettes raktárban pihenő - félkésznek éppencsak mondható - motor viszont sokat segít. Jó indok az együtt töltött időre, közös hobbi, az időnkénti nehéz időszakokban nehezebben gördülő beszélgetéseket is könnyen mozgásban tartja, könnyen lehet vele témát váltani.
(Colinnál ugyanezt a gyerekei biztosítják, bár mindettől eltekintve is teljes szívvel imádom a srácait. )
És persze nem utolsósorban Shane-nel mindketten töretlen lelkesedéssel várjuk, hogy végre működőképes legyen, és kipróbálhassuk odalent a Perdán. Ha pedig bebizonyosodik, hogy jól működik, egy második darabot összerakni ehhez képest gyerekjáték lesz.
A válaszüzenetben megjelölt időpont előtt tíz perccel érkezem a tizenkettes raktár elé. A szabadidőmben szokásos, sötétszürke gyakorlóban érkezem, a bal vállamon jókora vászontáska szíja feszül. A táska bal kezem felé eső külső zsebében ott a fegyverem, bár kétlem, hogy szükség lenne rá, míg magában a táskában a legújabb szerzeményeim várják, hogy a helyükre kerüljenek. Egyik-másik alkatrész kidomborodik a vászonfelületből, és maga a táska meglehetősen súlyosnak tűnik.
Egy pillantással felmérem a folyosót, és megállapítom, hogy az unokatestvérem, egyben fogadott bátyám még nem ért ide.
A tenyeremet a nyitópanelra fektetem, halk csippanás, zöld led villan a panel felett, az ajtó fáradt szusszanással csúszik félre, én pedig beléphetek a raktárba. A fények maguktól kapcsolnak fel, a táskát a fal mellé teszem, előszedem a szerszámosládákat, lehúzom a ponyvát a maradék lom takarásában várakozó, még igencsak hiányos gépről, de egyedül meg sem próbálom elmozdítani. Sokkal egyszerűbb, ha megvárom vele Shane-t.
Ha még nem futott be, akkor addigis kipakolom a magammal hozott táskából az új alkatrészeket. Ezúttal már a külső borítás néhány darabját is magammal hoztam, de azok csak később kerülnek majd elő.
A szüleink magától értetődően fogadták be Shane-t, mikor az anyja lemondott róla. Ennek az eseménynek sem kerítettek nagyobb feneket, mint Colin születésének, vagy az enyémnek. Eldöntötték, hogy vállalják, és ezzel számunkra is ez lett a természetes, ebbe születtünk, én pedig sosem bántam, hogy két bátyám van.
Na jó, amíg kisebb voltam, olykor kifejezetten bosszantott, hogy mindenben előrébb jártak a koruknál fogva, de azt hiszem ez minden kisebb testvér esetében olyan időszak, ami nem maradhat el.
Vissza az elejére Go down

Shane Gregor

Flotta

12-es raktár Tumblr_inline_p3zz4gMPoh1u3u0uv_250

Karakterlapom :

Születési idő :
17. 11. 2382. (34 éves)

Tartózkodási hely :
imperium

Beosztásom :
sebész - zászlós

Reagok száma :
56

Avatar alanyom :
christopher charles wood

☽ :
12-es raktár Tumblr_inline_p3zz6exhm91u3u0uv_250


12-es raktár Empty
Utolsó poszt Csüt. Szept. 12, 2019 6:55 pm
Következő oldal
cousins, brothers, bf-sTekintve, hogy a családom a Dominiumon van és immáron nyolc éve kell egymástól külön élnünk, amikor csak lehetőségem akad rá, engedélyt kérek az Imperium elhagyására. Ilyenkor nem csak a nejem és főként a lányaimat látogatom meg, hanem azokat is, akik tulajdonképpen felneveltek és akikkel felnevelődtem. A korkülönbség miatt azt nem mondanám, hogy partnerek voltunk mindenben és mindenkor, de ettől függetlenül ugyanúgy tekintem őket is a közeli családtagjaimnak, mint ahogyan a szüleiket. Valójában közelebbinek is, mint, ahogyan a tulajdon anyámat és apámat együttvéve. Ennek okán örülök a megkeresésnek és üzenetnek, arról nem is beszélve, ami az eltelt idő alatt a közös hobbinkká vált. Eszemben sem volt mást válaszolni, minthogy az adott időben ott leszek. Már nem annyira sok van hátra, hogy működésbe hozzuk a jószágot és, ha sikerül az első palacsinta, a várakozásoknak megfelelően fog suhanni, akkor igencsak erős tervben van a következő. Még szép, hogy nekem is kell egy ilyen. Leginkább mostazonnalésmindjárt, de ezt mélyen titkolom most még.
A megbeszélt időponthoz tartom magamat. Ennek igen egyszerű oka van, próbálok a lányaimmal is több időt együtt tölteni, bár a kamaszodásuk egyre erősebben impulzív időszakában ez több, mint embert próbálóvá vált az utóbbi időben. A tenyeremet a nyitásért felelős panelre teszem. Normál esetben nem lenne belépési jogom, nem rendelkezem olyan magas ranggal, de köszönhetően Simonnak, a külön engedélyt mégis sikerült elrendezni, ezért végül érkezik a halk hangjelzés és a zöld fény felvillanása is közvetlenül az ajtó nyitódása előtt. Vállamon egy egyszerű táska, benne a saját szerszámaimmal is vackaimmal, de kizárólag hasznos dologgal. Fogalmam sincs, hogy a legutóbbi alkalom óta haladt-e vele valamennyit vagy sem, de tulajdonképpen mindegy is, ha igen, majd tájékoztat, ha pedig nem, akkor még pontosan emlékszem hol hagytuk abba a legutóbbi alkalommal. Belépve a fények már égnek és azonnal a látóterembe libben a személy, aki miatt itt vagyok. - Szevasz! - Lépek közelebb és nyújtom a praclimat is kézfogásra üdvözlésképpen, amit pár lapogatásnyi vállveregetés is követni fog egy nagyon rövid ölelést követően.
- Késtem? - Dobom le a motyómat a fal mellett én is és a már kicsomagolt kis csodánkat veszem szemügyre, történt-e rajta változtatás azóta, hogy itt jártam.
- Ma mivel kezdjünk? - Fordulok felé, de a tekintetem közben közötte és a jármű között jár, a masinán érthetően többet időzve.

◦ᵒ·○●·°
i wake up with a good attitude every day
then things happen.
Vissza az elejére Go down

Simon Greymare

Hadsereg

12-es raktár 320

Karakterlapom :

Születési idő :
2389. 07. 16. (27)

Tartózkodási hely :
Dominium, olykor Perda

Beosztásom :
Speciális (titkos) osztag vezetője, Fegyverfejlesztési részleg vezetője (jelenleg csak konzultáns)

Reagok száma :
247

Avatar alanyom :
William Levy

☽ :
12-es raktár Images10

And there's a price to pay
For all that we have done


12-es raktár Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 01, 2019 1:14 pm
Következő oldal
Shane & Simon
A raktár elhagyatott lomtárból gyorsan alakul kissé kusza, de jól átgondolt műhellyé, ahogy a szerszámok mellett előkerül a félkész motor váza is.
A poros, összedobált holmik között az új, csillogó alkatrészek, a félkészen is látványos gép, és a gondosan előkészített holmik könnyedén átformálják a hely hangulatát. Máris sokkal otthonosabban érzem magam.
Sejtem, érzem, hogy Shane addig nem fog békén hagyni, míg nem lesz kettő a motorból. Egyszerre lesznek tökéletesen egyformák, és mégis teljesen különbözőek, ahogy magunkat ismerem. Ez számít mondjuk a legkevésbé. A várakozás minden alkalommal, minden itt eltöltött órával egyre türelmetlenebb mindkettőnk részéről.
Az ajtó szisszenve nyílik a bátyám előtt is, én pedig azonnal fordulok is az érkező felé. A vigyorom széles, egyértelműen örülök a viszontlátásnak.
A felém nyújtott kezét nemcsak elfogadom, annál fogva húzom közelebb magamhoz. Az ölelés rövid, a kölcsönös vállveregetés sem marad el, de utána elengedem.
-Hello, Idegen! Már kezdtem azt hinni, hogy felfaltak titeket az űrgyíkok!
Persze, hogy hiányoltuk. Nem csak a felesége, vagy a lányai, de az egész családja.
A kérdésére vállat vonok.
- Csak pár hónapot, de ki számolja?
Nagyvonalúan legyintek is hozzá. Megvárom, míg ledobja a holmiját, aztán a motor mellé lépek én is.
- Nem nyúltam hozzá a legutóbbi alkalom óta, de holnapra kész vannak a kerekek, és hoztam pár új alkatrészt. A srácok a járműfejlesztésen a sírba tesznek a gumikkal. A huszadik verziót tesztelik, pedig már az ötödik is rendben lett volna…
Sóhajtok egyet. Azt hiszem nekik is szívügyük lett a gép, noha még egyszer sem látták, a fejükbe vették, hogy ezzel közösen valami lenyűgözőt és tökéleteset fogunk alkotni, ami nem azért készül, hogy valakit szétrobbantson, agyontaposson vagy megsemmisítsen.
- Rakjuk át középre…
Ketten meg tudjuk emelni a már így is dögnehéz járgányt, és át tudjuk pakolni anélkül, hogy bármelyik elemét a földön húznánk.
Ha a motor a helyére került, megkapja a támasztékokat, én pedig a táskához lépek.
- Kaptam új pillangószelepeket az injektorhoz, és a gáztartályos rúgóstagokat a lengéscsillapítóhoz…
Ki is pakolom a földre a cuccokat.
- Ha ezeket beszereltük, át kellene gondolni, hogy mire van még szükség, illetve következő alkalomra hozom a CQL blokkot, és kipróbáljuk hogy muzsikál a motor…
Vissza az elejére Go down

Shane Gregor

Flotta

12-es raktár Tumblr_inline_p3zz4gMPoh1u3u0uv_250

Karakterlapom :

Születési idő :
17. 11. 2382. (34 éves)

Tartózkodási hely :
imperium

Beosztásom :
sebész - zászlós

Reagok száma :
56

Avatar alanyom :
christopher charles wood

☽ :
12-es raktár Tumblr_inline_p3zz6exhm91u3u0uv_250


12-es raktár Empty
Utolsó poszt Hétf. Dec. 16, 2019 3:25 pm
Következő oldal
cousins, brothers, bf-s- Áh, csak megcsócsáltak, simán túlélhető. - Olyan rezignált nyugalommal legyintek, mintha valóban lehetséges volna a feltételezés. Mondjuk ki tudja, egyszer még mi bukkan elő a fekete űr mélyéről, láttunk már ennél cifrábbat is véleményem szerint.
A motyómat csak könnyedén leejtem a földre, ami puffanó-csörrenő zajjal ér padlót. Feltűröm az alkaromon a textíliát és guggolva támaszkodok meg könyökkel a térdeimen, ahogy szemügyre veszem a járművet. Egyre lenyűgözőbb látványt nyújt, ahogy minél inkább alakba formálódik a kezeink alatt. - Egy éven belül még jó vagyok, nem?! - Lustább félvigyor nyúlik a képemre a késésem feszegetése kapcsán. Ahogy ő sem szánja komolynak, úgy részemről sincs súlya a megjegyzésnek. Mindketten akkor vagyunk itt, amikor tudunk. Esetemben talán kicsit ritkásabb a lehetőségek tára, mert viszonylag kevés időt vagyok fizikailag jelen a Dominiumon, de hát ez van, ezt kell szeretni vagy mi.
- Jól hangzik. - Bólintok párat a gumik kapcsán. Tulajdonképpen rendes tőlük, hogy ennyire alaposak, kicsit talán túlzóan is. - Az elkövetkező pár napban, ha lesz időd, itt leszek a hajón, tulajdonképpen egész sokat tudunk haladni vele. - Akkor már nyilván nem csak a gumikkal, már persze, ha azokat végre hajlandóak a fejlesztésen átadni és nem állnak neki még egy huszonegyedik verziót is tesztelni.
- Oké. - Bólintok egy apróbbat és megragadom a hozzám közelebb eső részét a motornak, hogy kellőképpen belekapaszkodjak az átmozgatáshoz. Azt, hogy pontosan hová is gondolja középre az öcsém, rábízom.
- Szép kis szajrét sikerült begyűjteni. Ezeket neked csakúgy adják? - Újabb félvigyor nyúlik a szám sarkába, mert hát mondjuk úgy, azért általában a legtöbbünk után csakúgy nem hajigálnak ilyesmiket. - Melyikkel akarod kezdeni a beszerelést? - Közelebb megyek és a kezembe veszem az egyik pillangószelepet, hogy jobban is szemügyre vegyem. Tényleg egész sokat tudunk így haladni, nem csak az idő, de az alkatrészek hiánya vagy éppen most megléte nagyon is befolyásolja mennyit tudunk hozzátenni a járgányhoz.
Egyetértően bólogatok párszor, apróbbakat biccentve leginkább. - Részemről nincs akadálya. - Még szép, hogy nincs, sokkal inkább már pokolian várom, hogy tesztelhessük, fúrja az oldalam milyen eredményt érünk el meg egyébként is. Attól függően, hogy melyik résznek akar Simon neki fogni, a megfelelő szerszámokat kezdem kigyűjteni a táskámból. Könnyebb átlátni és használni, mintha folyton a motyómban kellene turkálni az éppen kellő darab után. Elhelyezkedek ott, ahonnan a legjobban elérem a motort és nekilátok a munkának.
- Egyébként miről maradtam le a legutóbbi találkozásunk óta? - Nyilván nem a motor kapcsán, azt már megbeszéltük. Nem mindig tudok lépést tartani a családban, magánéletekben zajló eseményekkel, de tulajdonképpen ebbe a kérdésbe akármi beleférhet, amit az öcsém, hajlandó megosztani.

◦ᵒ·○●·°
i wake up with a good attitude every day
then things happen.
Vissza az elejére Go down

Simon Greymare

Hadsereg

12-es raktár 320

Karakterlapom :

Születési idő :
2389. 07. 16. (27)

Tartózkodási hely :
Dominium, olykor Perda

Beosztásom :
Speciális (titkos) osztag vezetője, Fegyverfejlesztési részleg vezetője (jelenleg csak konzultáns)

Reagok száma :
247

Avatar alanyom :
William Levy

☽ :
12-es raktár Images10

And there's a price to pay
For all that we have done


12-es raktár Empty
Utolsó poszt Vas. Jan. 05, 2020 12:24 pm
Következő oldal
Shane & Simon
Szélesen elvigyorodom a flegma válaszon, és alaposan végigmérem.
- Menő új sebhelyek?
Mintha a ruhán keresztül is fel tudnám fedezni, ha akad akár egy is az űrgyíkrágcsálás nyomán.
Eddig én álltam nyerésre, bár nyilván nem verseny, ki hányszor sérült meg… Ilyesmiből véletlenül sem szabad vetélkedést kanyarítani, ugyebár…
Egy pillanatra érdeklődve fordulok az ígéretes zajjal földet érő táska felé, de aztán későbbre halasztom a kíváncsiskodást.
Kivárom, míg Shane alaposan szemügyre veszi a motor vázást, a lassan formát öltő járgányt.
A kérdésére biccentek.
- Simán jó vagy! Mint a szülinapi köszöntésekkel…
Ezután valószínűleg az én időbeosztásom is zűrösebb lesz a motor és a közös bütykölések kapcsán. Az új egység sokkal gyakoribb Perdai utakat és hosszabb ott tartózkodást kíván.
Az Akadémiától, a családtól is többet leszek távol. A szüleimmel kapcsolatban nincsenek emiatt aggodalmaim, de a bátyáim srácai minden bizonnyal erősen fognak hiányozni.
- Csak győzzük kivárni!
Elnevetem magam a gondolatra, hogy még két év múlva is a tökéletes gumikat várjuk, amikor már minden más hónapok óta kész.
- A következő pár napban én is tudok időt szakítani. Pár alkatrészt be is tudok szerezni, hogy tudjunk haladni. Valamelyik este nem akarod elvinni a lányokat egy vetítésre? Esetleg egy közös vacsora?
Szívesen töltök időt Shane lányaival, ahogy Colin gyerkőceivel is.
Ahogy Shane rámarkol a motorra, én is megkeresem a biztonságosan emelhető részt a hátulján, és számolok.
- Oké, akkor háromra… - ha a bátyám rábólint, folytatom is – Egy… Kettő… Három…
És ahogy a végére érek, már emelem is. a műhellyé avanzsált raktár közepén leterített ponyvára tesszük le a gépet, megtámasztom előlről és hátulról is az erre a célra kialakított tartórudakkal, és biccentek Shane-nek, hogy elengedheti.
Leporolom a kezem, és vigyorogva pillantok a bátyámra, mikor kérdez.
- Részben igen, mert ilyen lenyűgöző a személyiségem. – széttárom a karom, jelezve, hogy a népszerűségem ellen nincsen mit tenni, majd folytatom - Másokat viszonzott szívességből kapok, vagy én csinálom. Van, ami egyébként is fejlesztés alatt áll, más részeket leselejtezett cuccokból öntenek újra.
A következő kérdésre a kezében tartott pillangószelep felé biccentek.
- A pillangószelepekkel. Utána szétkapjuk a lengéscsillapítót. Remélem minden passzolni fog. Te mit hoztál?
Érdeklődve figyelem a táskájából előkerülő szerszámokat. Meg sem kérdezem, ő hol jutott ezekhez. Valószínűleg nem egy műtőből kölcsönözte…
A motorblokk kipróbálása kézzel fogható közelségbe hozza a motor élestesztjét, ez pedig eddig nem ismert izgatottságot ébreszt. Valami, ami egészen, és kizárólag a miénk, valami, ami nem a túlélésről szól, nem muszáj, vagy kötelező…
Leguggolok a motor mellé, és a kezem ügyébe gyűjtöm a szelepeket, mielőtt nekiállnék leszerelni a borítás útban lévő részét.
A kérdésre elgondolkozva hümmentek egyet, csak utána válaszolok.
- Lássuk csak… Emma hamarosan szülni fog, Colinéknál már mindenki ideges… Lemaradtál Gardel Admirális harmadik és egyben utolsó megemlékezéséről, egy sárkánymacska kölyök beköltözéséről, arról, hogy ideiglenesen átadtam a fejlesztési részleget, és az Akadémiai óráimat, mert kaptam egy új feladatot. Eve végleg és teljesen kicuccolta a maradék holmiját is tőlem, pontosabban én raktam ki őket, és azt hiszem ki is békültünk. Serena legalább háromszor foltozott össze, míg nem voltál itt, és ha találkoztok, el fogja panaszolni, hogy hagytam, hogy valaki hentesmunkát végezzen a fejemen…
Vigyorogva felpillantok, kíváncsi vagyok, mire fog először rákérdezni.
- Feléd mi újság?
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom12-es raktár Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
12-es raktár
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Dominium űrállomás :: 2-1. gyűrű - Rakodótér, raktárak-
Ugrás: