Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Yesterday at 11:30 pm

Yesterday at 10:41 pm

Yesterday at 9:50 pm
Yesterday at 2:54 pm

Yesterday at 2:24 pm

Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 3 1
Hadsereg 2 4
Ellenállók 2 6
Flotta 5 7
Perdaiak 9 1
Összesen 21 22
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
12-es raktár
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


12-es raktár Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
62

☽ :
12-es raktár Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


12-es raktár Empty
Utolsó poszt Szomb. Szept. 07, 2019 4:32 pm
Következő oldal

12-es raktár
 

2. gyűrűszint
Ez a raktár a kisebbek közül való, a raktársor legtávolabbi végében kapott helyet. Eredetileg előregyártott zárszerkezeteket tároltak itt, de mióta a Város megépült, néhány elfeledett lomtól és kacattól eltekintve üresen áll.
Pontosabban állt, másfél évvel ezelőttig. Azóta a horpadt, leselejtezett szállítódobozok és hordók mögött ponyvával letakart gép áll, a kupac alján heverő szállítódobozban négy - gondosan rendben tartott - szerszámos doboz várakozik.
A belépéshez legalább hadnagyi rang - vagy személyes engedély - szükséges, de alapvetően a kutya sem jár erre.
Vissza az elejére Go down

Simon Greymare

Hadsereg

12-es raktár 320

Karakterlapom :

Születési idő :
2389. 07. 16. (27)

Tartózkodási hely :
Dominium, olykor Perda

Beosztásom :
Speciális (titkos) osztag vezetője, Fegyverfejlesztési részleg vezetője (jelenleg csak konzultáns)

Reagok száma :
233

Avatar alanyom :
William Levy

☽ :
12-es raktár Images10

And there's a price to pay
For all that we have done


12-es raktár Empty
Utolsó poszt Vas. Szept. 08, 2019 2:39 am
Következő oldal
Shane & Simon
Mikor megkaptam a hírt, hogy az Imperium visszaért a legutóbbi útjáról, az első dolgom volt, hogy írjak Shane-nek. Amint akad néhány szabad órája, csipogjon rám, és találkozunk a raktárban.
A családunk sosem funkcionált igazán jól, a szüleink egymással és velünk való kapcsolatának köszönhetően egymás felé mindig is kissé sután tudtuk kimutatni a ragaszkodást, a tizenkettes raktárban pihenő - félkésznek éppencsak mondható - motor viszont sokat segít. Jó indok az együtt töltött időre, közös hobbi, az időnkénti nehéz időszakokban nehezebben gördülő beszélgetéseket is könnyen mozgásban tartja, könnyen lehet vele témát váltani.
(Colinnál ugyanezt a gyerekei biztosítják, bár mindettől eltekintve is teljes szívvel imádom a srácait. )
És persze nem utolsósorban Shane-nel mindketten töretlen lelkesedéssel várjuk, hogy végre működőképes legyen, és kipróbálhassuk odalent a Perdán. Ha pedig bebizonyosodik, hogy jól működik, egy második darabot összerakni ehhez képest gyerekjáték lesz.
A válaszüzenetben megjelölt időpont előtt tíz perccel érkezem a tizenkettes raktár elé. A szabadidőmben szokásos, sötétszürke gyakorlóban érkezem, a bal vállamon jókora vászontáska szíja feszül. A táska bal kezem felé eső külső zsebében ott a fegyverem, bár kétlem, hogy szükség lenne rá, míg magában a táskában a legújabb szerzeményeim várják, hogy a helyükre kerüljenek. Egyik-másik alkatrész kidomborodik a vászonfelületből, és maga a táska meglehetősen súlyosnak tűnik.
Egy pillantással felmérem a folyosót, és megállapítom, hogy az unokatestvérem, egyben fogadott bátyám még nem ért ide.
A tenyeremet a nyitópanelra fektetem, halk csippanás, zöld led villan a panel felett, az ajtó fáradt szusszanással csúszik félre, én pedig beléphetek a raktárba. A fények maguktól kapcsolnak fel, a táskát a fal mellé teszem, előszedem a szerszámosládákat, lehúzom a ponyvát a maradék lom takarásában várakozó, még igencsak hiányos gépről, de egyedül meg sem próbálom elmozdítani. Sokkal egyszerűbb, ha megvárom vele Shane-t.
Ha még nem futott be, akkor addigis kipakolom a magammal hozott táskából az új alkatrészeket. Ezúttal már a külső borítás néhány darabját is magammal hoztam, de azok csak később kerülnek majd elő.
A szüleink magától értetődően fogadták be Shane-t, mikor az anyja lemondott róla. Ennek az eseménynek sem kerítettek nagyobb feneket, mint Colin születésének, vagy az enyémnek. Eldöntötték, hogy vállalják, és ezzel számunkra is ez lett a természetes, ebbe születtünk, én pedig sosem bántam, hogy két bátyám van.
Na jó, amíg kisebb voltam, olykor kifejezetten bosszantott, hogy mindenben előrébb jártak a koruknál fogva, de azt hiszem ez minden kisebb testvér esetében olyan időszak, ami nem maradhat el.
Vissza az elejére Go down

Shane Gregor

Flotta

12-es raktár Tumblr_inline_p3zz4gMPoh1u3u0uv_250

Karakterlapom :

Születési idő :
17. 11. 2382. (34 éves)

Tartózkodási hely :
imperium

Beosztásom :
sebész - zászlós

Reagok száma :
29

Avatar alanyom :
christopher charles wood

☽ :
12-es raktár Tumblr_inline_p3zz6exhm91u3u0uv_250


12-es raktár Empty
Utolsó poszt Csüt. Szept. 12, 2019 6:55 pm
Következő oldal
cousins, brothers, bf-sTekintve, hogy a családom a Dominiumon van és immáron nyolc éve kell egymástól külön élnünk, amikor csak lehetőségem akad rá, engedélyt kérek az Imperium elhagyására. Ilyenkor nem csak a nejem és főként a lányaimat látogatom meg, hanem azokat is, akik tulajdonképpen felneveltek és akikkel felnevelődtem. A korkülönbség miatt azt nem mondanám, hogy partnerek voltunk mindenben és mindenkor, de ettől függetlenül ugyanúgy tekintem őket is a közeli családtagjaimnak, mint ahogyan a szüleiket. Valójában közelebbinek is, mint, ahogyan a tulajdon anyámat és apámat együttvéve. Ennek okán örülök a megkeresésnek és üzenetnek, arról nem is beszélve, ami az eltelt idő alatt a közös hobbinkká vált. Eszemben sem volt mást válaszolni, minthogy az adott időben ott leszek. Már nem annyira sok van hátra, hogy működésbe hozzuk a jószágot és, ha sikerül az első palacsinta, a várakozásoknak megfelelően fog suhanni, akkor igencsak erős tervben van a következő. Még szép, hogy nekem is kell egy ilyen. Leginkább mostazonnalésmindjárt, de ezt mélyen titkolom most még.
A megbeszélt időponthoz tartom magamat. Ennek igen egyszerű oka van, próbálok a lányaimmal is több időt együtt tölteni, bár a kamaszodásuk egyre erősebben impulzív időszakában ez több, mint embert próbálóvá vált az utóbbi időben. A tenyeremet a nyitásért felelős panelre teszem. Normál esetben nem lenne belépési jogom, nem rendelkezem olyan magas ranggal, de köszönhetően Simonnak, a külön engedélyt mégis sikerült elrendezni, ezért végül érkezik a halk hangjelzés és a zöld fény felvillanása is közvetlenül az ajtó nyitódása előtt. Vállamon egy egyszerű táska, benne a saját szerszámaimmal is vackaimmal, de kizárólag hasznos dologgal. Fogalmam sincs, hogy a legutóbbi alkalom óta haladt-e vele valamennyit vagy sem, de tulajdonképpen mindegy is, ha igen, majd tájékoztat, ha pedig nem, akkor még pontosan emlékszem hol hagytuk abba a legutóbbi alkalommal. Belépve a fények már égnek és azonnal a látóterembe libben a személy, aki miatt itt vagyok. - Szevasz! - Lépek közelebb és nyújtom a praclimat is kézfogásra üdvözlésképpen, amit pár lapogatásnyi vállveregetés is követni fog egy nagyon rövid ölelést követően.
- Késtem? - Dobom le a motyómat a fal mellett én is és a már kicsomagolt kis csodánkat veszem szemügyre, történt-e rajta változtatás azóta, hogy itt jártam.
- Ma mivel kezdjünk? - Fordulok felé, de a tekintetem közben közötte és a jármű között jár, a masinán érthetően többet időzve.

◦ᵒ·○●·°
i wake up with a good attitude every day
then things happen.
Vissza az elejére Go down

Simon Greymare

Hadsereg

12-es raktár 320

Karakterlapom :

Születési idő :
2389. 07. 16. (27)

Tartózkodási hely :
Dominium, olykor Perda

Beosztásom :
Speciális (titkos) osztag vezetője, Fegyverfejlesztési részleg vezetője (jelenleg csak konzultáns)

Reagok száma :
233

Avatar alanyom :
William Levy

☽ :
12-es raktár Images10

And there's a price to pay
For all that we have done


12-es raktár Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 01, 2019 1:14 pm
Következő oldal
Shane & Simon
A raktár elhagyatott lomtárból gyorsan alakul kissé kusza, de jól átgondolt műhellyé, ahogy a szerszámok mellett előkerül a félkész motor váza is.
A poros, összedobált holmik között az új, csillogó alkatrészek, a félkészen is látványos gép, és a gondosan előkészített holmik könnyedén átformálják a hely hangulatát. Máris sokkal otthonosabban érzem magam.
Sejtem, érzem, hogy Shane addig nem fog békén hagyni, míg nem lesz kettő a motorból. Egyszerre lesznek tökéletesen egyformák, és mégis teljesen különbözőek, ahogy magunkat ismerem. Ez számít mondjuk a legkevésbé. A várakozás minden alkalommal, minden itt eltöltött órával egyre türelmetlenebb mindkettőnk részéről.
Az ajtó szisszenve nyílik a bátyám előtt is, én pedig azonnal fordulok is az érkező felé. A vigyorom széles, egyértelműen örülök a viszontlátásnak.
A felém nyújtott kezét nemcsak elfogadom, annál fogva húzom közelebb magamhoz. Az ölelés rövid, a kölcsönös vállveregetés sem marad el, de utána elengedem.
-Hello, Idegen! Már kezdtem azt hinni, hogy felfaltak titeket az űrgyíkok!
Persze, hogy hiányoltuk. Nem csak a felesége, vagy a lányai, de az egész családja.
A kérdésére vállat vonok.
- Csak pár hónapot, de ki számolja?
Nagyvonalúan legyintek is hozzá. Megvárom, míg ledobja a holmiját, aztán a motor mellé lépek én is.
- Nem nyúltam hozzá a legutóbbi alkalom óta, de holnapra kész vannak a kerekek, és hoztam pár új alkatrészt. A srácok a járműfejlesztésen a sírba tesznek a gumikkal. A huszadik verziót tesztelik, pedig már az ötödik is rendben lett volna…
Sóhajtok egyet. Azt hiszem nekik is szívügyük lett a gép, noha még egyszer sem látták, a fejükbe vették, hogy ezzel közösen valami lenyűgözőt és tökéleteset fogunk alkotni, ami nem azért készül, hogy valakit szétrobbantson, agyontaposson vagy megsemmisítsen.
- Rakjuk át középre…
Ketten meg tudjuk emelni a már így is dögnehéz járgányt, és át tudjuk pakolni anélkül, hogy bármelyik elemét a földön húznánk.
Ha a motor a helyére került, megkapja a támasztékokat, én pedig a táskához lépek.
- Kaptam új pillangószelepeket az injektorhoz, és a gáztartályos rúgóstagokat a lengéscsillapítóhoz…
Ki is pakolom a földre a cuccokat.
- Ha ezeket beszereltük, át kellene gondolni, hogy mire van még szükség, illetve következő alkalomra hozom a CQL blokkot, és kipróbáljuk hogy muzsikál a motor…
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalom12-es raktár Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
12-es raktár
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Dominium űrállomás :: 2-1. gyűrű - Rakodótér, raktárak-
Ugrás: