Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Yesterday at 11:00 pm

Yesterday at 10:37 pm

Yesterday at 10:09 pm
Yesterday at 4:39 pm


Yesterday at 1:27 pm

Yesterday at 12:42 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 3 1
Hadsereg 2 4
Ellenállók 2 5
Flotta 5 6
Perdaiak 8 1
Összesen 20 20
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Kancelláriai Hírmondó
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Kancelláriai Hírmondó Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
55

☽ :
Kancelláriai Hírmondó Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Kancelláriai Hírmondó Empty
Utolsó poszt Szer. Szept. 11, 2019 9:08 am
Következő oldal
Kancelláriai Hírmondó

A Kancellária hivatalos hírújságja, ami rendszeres időközönként küld hírleveleket mindenki számára. Innét értesülhetnek a polgárok a szabályok változásáról, az esetleges technológiai újításokról, az Ellenállókkal szembeni harcban elért sikerekről, és minden olyan hírről, amelyet a Kancellária szigorú cenzorai jóváhagynak.
Vissza az elejére Go down

William McGrover

Kancellár

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Kancellár

Reagok száma :
65

Avatar alanyom :
Mads Mikkelsen


Kancelláriai Hírmondó Empty
Utolsó poszt Pént. Okt. 04, 2019 11:36 am
Következő oldal
Emberiség polgárai!

A tegnapi nap folyamán a magát Igazság hangjának nevező lázadó söpredék olyan hangfelvételt játszott le a rendszeren, amellyel felkavarhatja a jóérzésű polgárok nyugalmát. A hamis hangfelvételen az hallható, ahogyan McGrover kancellár beismeri a feleségei meggyilkolását, majd valamiféle Philip nevezetű férfit fenyeget meg. De mielőtt elhinnénk bármit is ebből a felvételből, vagy megpróbálnám a szakértőket idézni, hogy miért is hamis a felvétel, mert hát a szakértők már bebizonyították, hogy a kancelláreddigi beszédeiből van ügyesen összevágva és hozzá toldozva.
Szerintetek nem unalmas hogy a lázadók ugyan azokkal a gyenge vádakkal állnak elő, minden szerencsétlenségnél? Nem tudnak újat kitalálni? Amikor meghalt a szeretett McGrover kancellár első felesége Sarah Fergus, akkor a lázadószimpatizánsok azt skandálták, hogy McGrover kancellár végzett vele. De gondoljuk végig. Évekig jó házasságban éltek, mi oka lett volna, hogy megölje? De természetesen a mi nagyra becsült kancellárunk vállalta a vizsgálatot, ahol bebizonyosodott, hogy semmi köze nem volt a felesége halálához. Miután a gyász után újra rátalált a szerelem a kancellárra, akkor pont a lázadók robbantottak a piacon, ahol meghalt az új felesége McGrover kancellárnak. Akkor is a lázadók közölték, hogy nem ők robbantottak, hanem a kancellár ölte meg a feleségét. Megint ugyan az a nóta. A szeretett kancellárunk még ezt is elviselte, s próbált erős maradni az ő hűséges népe előtt, s idővel újranősült. Arról meg végképp nem ő tehet, hogy Amanda, a harmadik felesége öngyilkos lett, amiért a saját apja lázadószimpatizáns lett. Persze a lázadó söpredék akkor is azt szajkózta, hogy McGrover kancellár ölte meg. Az orvosok bebizonyították, hogy saját kezével vetett véget az életének a Kancellár felesége. Vagy azt állítják a lázadók, hogy McGrover kancellár hipnotikus tekintettel bír, s aki a szemébe néz, azt még az öngyilkosságra is rá veszi? Ezt nem gondolhatják komolyan.
Most, hogy a napokban nyilvánosságra került, hogy McGrover kancellár eljegyezte Samantha Lewist, megint előjönnek azzal, hogy McGrover kancellár megöli a feleségeit? Nem tudnak újat kitalálni? Azt is mondhatnák, hogy McGrover kancellár a saját szárnyain repül le esténként a Perdára, hogy szeplőtelen nőket termékenyítsen meg.
De térjünk vissza az állítólagos felvételre, amiben állítólag McGrover kancellár megfenyeget valami ismeretlen Philip nevezetű férfit, akiről nem is tudjuk, hogy létezik, vagy sem. Szóval állítólag, ha a kancellár meghalna, vagy leváltanák - ami azért értelmetlen, mivel a Kancellári kinevezés halálig szól -, akkor hogyan is lehetne le váltani? Szóval, ha a kancellár meghal, vagy leváltják, akkor ennek a Philipnek valami listáról el kell rendelnie kénysze-házasságokat, és egyéb nem létező dolgokat, különben valaki más fogja elrendelni egy másik listáról, amin rajta van a másik családja. Egyszerűsítsük le. Adunk Philipnek egy pisztolyt, hogy lője le Theodort, mert ha nem, akkor Theodor fogja őt lelőni. Theodor miért is ne lőne hamarabb, ha az élete múlna rajta? Miért várna addig, amíg Philip nem lövi le? Ha Philip nem lövi le Theodort, akkor Theodor lövi le őt, amit persze Theodor hagy. Ez azért elég erős logikai bukfenc egy fenyegetésben.

Az meg mennyire elképzelhetetlen, hogy egy Kancellárnak fenyegetéssel kell megtartania a jegyesét? Száz meg száz másik nő örömmel lenne egy kancellár felesége, anélkül, hogy tudná mivel is jár ez, akkor miért kellene fenyegetőznie a szeretett Kancellárunknak?

Ezeknek a lázadó aljadékoknak sem a gyász, sem az eljegyzés, sem a házsaság nem szent, s mindent megpróbálnak bemocskolni.

Kívánjunk együtt sok boldogságot és gyermekáldást McGrover kancellárnak, és a menyasszonyának! Mutassuk meg, hogy mi igen is tudunk örülni a jó dolgoknak!

Kancelláriai Hírmondó
Vissza az elejére Go down

Callum Jenkins

Kancellár

Kancelláriai Hírmondó Ezgif_11

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381.02.12. (35 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Alvó-részleg vezetője, genetikus, a Halálcsók feltalálója

Reagok száma :
344

Avatar alanyom :
Tom Hiddleston

☽ :
Kancelláriai Hírmondó Tumblr15


Kancelláriai Hírmondó Empty
Utolsó poszt Csüt. Nov. 21, 2019 4:12 pm
Következő oldal
Dominium és Város polgárai, katonái!

A minap az éj leple alatt támadás érte a fáradtságos munkával felépített, fenntartott és szeretteink vére árán megvédett Városunkat, megpróbálván megszerezni gyarapodó raktárkészletünket, fegyvereket és élelmiszereket.
Ugyan nem meglepő, hogy mindig éber katonáink meg tudták akadályozni az ellenállók alávaló akcióját, mely veszélybe sodorhatta volna a Város és a Dominium ellátását, de az ellenállók nem csak ezt veszélyeztették. Magukat perdai harcosoknak álcázták és így kísérelték meg a fosztogatást, és ezzel az Elorakkal kötött törékeny békét is veszélybe sodorhatták volna. Szerencsére Elorak Danája tudomást szerzett aljas tervükről és személyesen sietett kíséretével a Városba, hogy figyelmeztessen minket, mely nemes és bölcs cselekedetéért hálával gondolunk rá, akárcsak hősies szolgálatot tevő katonáinkra!

Kancellária

/Előzmény: Mini-kaland: A mentőexpedíció itt és itt)/
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomKancelláriai Hírmondó Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Kancelláriai Hírmondó
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Dominium frekvencia :: Kommunikáció-
Ugrás: