Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Today at 15:40


Today at 08:39


Yesterday at 23:31


Yesterday at 21:55

Yesterday at 21:47

Yesterday at 21:10
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 3 1
Hadsereg 2 4
Ellenállók 2 6
Flotta 5 7
Perdaiak 9 1
Összesen 21 23
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Iron James
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


James Woods


Reagok száma :
0


Iron James Empty
Utolsó poszt 2019-09-23, 20:50
Következő oldal

"Iron" James Woods
Egyszer mind meghalunk

Michael Clarke Duncan
William McGrover
saját
Szül. hely, idő: Föld; 2326 (39 éves)
Csoport: Flotta
Család: Emma - Halott; Luise - halott
Családi állapot: Özvegy
Foglalkozás: Ökölvívó - Ogre Titan
Rang: Közlegény
Képesség: -

 
Karakterem jelleme
Apám mindig azt mondta, hogy nem az számít, hogy mennyiszer ütnek ki a ringben, hanem hogy mennyiszer állsz fel onnét.  Mindig arra tanított gyermekkoromban is, hogy fel kell állni, s nem szabad feladni, hanem küzdeni tovább. Így jut előre az ember. Így is tettem akkor is amikor az első bokszmeccsemen akkorát kaptam, hogy nem láttam a fél szememre.  Hamarosan egyre jobb ökölvívó lettem a korosztályomban, s a hadsereg is felajánlott egy helyet közöttük. Jobbnak is ígérkezett, mint a rakodómunkás lét.

A seregben a kiképzőm azt mondta, hogy ne kérdőjelezzem meg soha egy feljebbvalóm parancsát, s én így is tettem. Ha azt mondták, hogy lőjek, akkor lőttem. Ha azt mondták, hogy öljek, akkor öltem. Ha azt mondták haljak meg, akkor képes lettem volna meghalni.

Azt mondták, hogy házasodjak meg. Így elfogadtam azt akire, azt mondták, hogy feleségem lesz. Azt mondták csináljunk gyereket, így hát a feleségem egy hercegnővel ajándékozott meg.

A seregben először a gyalogsághoz osztottak be, s mivel mindig felálltam, még ha komoly sérülésem is volt, ezért bekerültem a gyalogsághoz a halálosztagba. A mi dolgunk elég egyszerű volt, kaptunk egy durva páncélt, s minket dobtak le a tűzvonalba, hogy minket lőjenek szarrá.  5 év, 137 bevetés, mire végre kivettek ebből az őrült munkából, persze ezt csak annak köszönhettem, hogy a profi bokszolói karrierem el kezdett felfelé szállni. Fél év múlva már megküzdhettem a világbajnoki címért, amit el is nyertem. Másnap meg is kaptam az áthelyezési parancsomat. A gyalogságtól áthelyeztek a Titanok közé, s hamarosan már egy Ogre gyakorlója voltam. Egy év múlva még mindig a gyakorlópályán edzettem az új „testemmel” közben nap mint nap az ökölvívói karrierem szárnyalt, s készültem megvédeni a világbajnoki címemet. De az nap láttam, amint Phill az edzőm egy lázadó röpiratot gyűrt a zsebébe. Még a meccs előtt felhívtam a Kancellária bejelentő vonalát, mire elindultunk volna a világbajnokságra, addigra már egy fekete kocsi várt minket a parkolóban, s hamarosan zsák került Phill fejére, s a titkosrendőrség már vitte is őt el. Megvédtem a világbajnoki címemet, de Phill csak 2 héttel később került elő, de úgy nézett ki, mint aki évekig szenvedett egy fogolytáborban. Nem kérdezetem soha, hogy mi történt.

Hű polgár voltam akkor is, amikor bejelentették, hogy csak a kiválasztottak mehetnek fel majd. Az én kis feleségem sírt, és könyörgött nekem, hogy szerezzek helyet magunknak. De én nem kértem ilyet a Kancellároktól. Pedig mennyiszer könyörgött az én szeretett Emmam. Végül mikor már ötödik alkalommal védtem meg a világbajnoki övemet, akkor a Kancellárok elismerték a teljesítményemet, én és a családom helyet kaptunk az Alvók között.

Akkor sem tiltakoztam, amikor felébresztette, hogy találtak valami lakható bolygót, de valószínűleg a helyiek nem adják ingyen. Mire véget ért a rehabilitációm, már ki is tört a háború a Perdaiakkal, s én ismét az első sorban találtam magam az én Ogrem-ban. Nem érdekelt, hogy kik, vagy hány évesek akkor ellenünk jöttek, tettem, amit parancsoltak, mint egy jó polgár.

Akkor sem lázadtam fel, amikor az én drága Emmám, és szeretett Luise-om meghaltak egy robbantásban a Piacon, ahol a lázadó felrobbantották egy kancellár feleségét.

Egyedül azon a napon merült fel bennem, hogy nem jó így a társadalmunk… Íg hát utána kértem helyezzenek át az Imperiumra.

   
Karakterem története
et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.et szöveg.
Vissza az elejére Go down
 
Iron James
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Begyűjtő-
Ugrás: