Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Yesterday at 11:16 pm

Yesterday at 11:07 pm

Yesterday at 10:45 pm

Yesterday at 9:02 pm

Yesterday at 8:53 pm

Yesterday at 8:18 pm


Yesterday at 6:06 pm

Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 1 rejtett és 1 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 4 2
Hadsereg 3 4
Ellenállók 2 6
Flotta 4 7
Perdaiak 9 1
Összesen 22 24
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Föld alatti folyó
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Föld alatti folyó Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
108

☽ :
Föld alatti folyó Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Szomb. Okt. 05, 2019 8:29 pm
Következő oldal

Föld alatti folyó
 

Hosszan elnyújtózó fürge folyó fut a mélyben, mely kezdetben kis forrásként indul, de hamar becsatlakozik hozzá több kisebb föld alatti csermely, így megerősödve folytatja útját. Több helyen le lehet jutni ide, már aki ismeri a rejtett nyiladékokat, lejáratokat, különben csak a felszínen haladó csak a víz csorgását hallja, de nem tudja, hol találja a hang forrását. Lejutva a perdaiak úszni is tudnak a folyóban, jellemző mélysége eléri a két métert, de a legtöbb helyen mellette is lehet haladni. Az Istenek kapujának nevezett helyen bukkan elő újra a felszínre a folyó, a vízesés mögött szinte észrevétlen ömölve az ottani nagy folyamba.
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Föld alatti folyó Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
39

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

☽ :
Föld alatti folyó Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Hétf. Dec. 09, 2019 8:48 pm
Következő oldal


Alec & Aideen
Némi magányra vágyom. Mostanában túl sok minden történt és muszáj lehűtenem testem és egyben tudatomat, hogy ne a bosszú és a harag vezéreljen utamon. Ezért is döntöttem úgy, hogy felkeresem az egyik kedvenc helyemet, egy folyót, mely a föld alatt húzódik. Szeretek idelent járni, olyan csendes és nyugodt és még a népem közül se járnak errefelé túl sokan. A víz majd megtisztít és kikapcsol, segít tovább lépnem és háborgó lelkem végre megnyugvást találhat.
A folyóhoz nehezen járható ösvény vezet le, de én célirányosan és magabiztosan haladok a számomra már jól ismert úton, egészen a hűvös vízig, melyben már oly sokszor megmártóztam. Lassan körbehordozom tekintetem a barlangban, majd végül leteszem fegyvereimet egy nagyobb sziklára, melyet ruháim egy része követ. Akad nálam több tőr is - közülük az egyikbe Sel-Ogeit kovácsoltak - és egy íj is, tegezzel. Ezeket takarom le bőrből készült, sötétbarna színű kabátommal és nadrágommal, az íjat pedig a barlang falának döntöm. A cipőm is mellé kerül, majd pedig a ruházatom maradék része is, hogy végül úgy, ahogy az Istenek teremtettek, pőrén sétáljak be a kellemes vízbe.
Pár lépés után megállok, kezeimmel lágyan végigsimítok a víz felszínén, majd a következő pillanatban már el is merülök a mélységbe. A barlangban nincs túl sok fény, így a víz alatt még nagyobb a sötétség, én mégse félek, inkább szépen lassan megnyugszom, mert úgy érzem, hogy itthon vagyok. A gondolataim már kevésbé gyötörnek, így egyre lejjebb merülök, majd csak pár perc után fogok ismét a víz felszínére bukkanni, hogy utána majd ismét lemerülhessek.

Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Föld alatti folyó 2YTCt

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Portyázó

Reagok száma :
75

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Föld alatti folyó 2YTCB


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 11, 2019 9:07 pm
Következő oldal
 
Aideen és Alec


Véletlenül szúrtam ki a nőt, akit ruházata alapján perdainak ítélek meg. Legalábbis nem tudok róla, hogy az emberek körében is divat lenne perdai ruhákat viselni, míg fordítva erre mutatkoznak jelek, amit az Eowennel való találkozásomból szűrtem le. Célirányosan és magabiztosan halad, és valahogy ez ragadott meg benne, amiért úgy döntöttem, hogy követem őt halkan, észrevétlen. Egyedül van, hacsak valaki más nem engem követ, de ennél is jobban érdekel, hogy hova tarthat a nő. Mi lehet itt a környéken? Mert valahova megy, célja van, nem vadászik, nem csak úgy bóklászik gondolataiba temetkezve. Mikor eltűnik egy szikla mögött óvatosan merészkedek közelebb, arra számítok, hogy a roppant méretű kő túloldalán ott fog várni rám, hogy csak megjátszotta a gyanútlant és csapdába sétálok, de ehelyett egy ösvényt látok lefelé. Nocsak! Mi lehet itt a föld alatt? Óvatosan indulok le utána, és legalább annyira kíváncsian is, de odafigyelek, hogy talpam alatt ne reccsenjen meg faág, ne zizegjen falevél, ne rúgjak bele egy kis kőbe se. Engem lep meg a legjobban, hogy mikor leérek, akkor nem látom őt sehol, annyira, hogy akár trappolva is jöhettem volna.
A fedezékemül szolgáló sziklafal mögül óvatosan kukucskálok be a sötétbe, mert itt lényegesen kevesebb a fény, mint fent. De ahhoz elegendő, hogy megcsillanjon valamin: az íj finom vékony húrján. Körbelesek újra és minthogy nem látom a perdait most sem, úgy döntök, hogy közelebb merészkedek a holmijához. Közelebb érve a ruhák láttán már tudom, hogy hol van: a vízbe ment bele és arra is lesek gyorsan, de nem látom most sem ott. Lemaradtam a látványról, de kár! De nem akarom megvárni, miként emelkedik ki kecses alakjával istennőként a vízből, hanem gyors a holmijait kutatom át, van-e valami számomra, számunkra hasznos. Felemelve a kabátot új dolgon csillan meg a fény: egy tőr! Kíváncsian emelem fel, hogy jobban szemügyre vegyem, feledve hirtelen, hogy a megvizsgálását későbbre is halaszthatnám. A holmijai mellett guggolok hát, fekete nadrág és csizma van rajtam, egy seszínű, de tiszta, hosszú ujjú ing, szürke kendő az arcom elé kötve, hogy csak szemeim és sötét színű hosszú hajam látszik a fejemből. Mindkét kezemen ujjatlan fekete bőr kesztyű, övembe egy kés és egy pisztoly téve, valamint három kisebb madár teteme lóg le odakötözve, a mai zsákmányom. De talán zsákmányolok mellé néhány perdai holmit is...
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Föld alatti folyó Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
39

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

☽ :
Föld alatti folyó Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Csüt. Dec. 12, 2019 9:01 pm
Következő oldal


Alec & Aideen
Amióta itt vannak a quorsák, soha se lehetünk teljesen biztonságban, mégis, most valamiért azt hiszem, hogy némi nyugalomra lelhetek majd itt, a föld alatt megbújó folyó vizében, de hamar rá kell jönnöm, hogy tévedek. A kellemes úszás bár ellazítja testem, hamar feszültté válok, ahogy feljutok a víz felszínére, majd megpillantom az ismeretlen férfit a holmijaim közelében. Sajnos még távolabb vagyok tőle, és félő lenne, hogy nem érem oly egyszerűen utol, ha elszalad - bár a nyilam még segíthet -, így tekintetem felé vetül, az ember pedig megérezheti egy perdai képességét. A dermesztés erejét használva teszek róla, hogy ne tudjon csak úgy elmenekülni, majd ez után rögtön gyors úszásba kezdek, hogy rövid idő múlva már a parton legyek, közvetlenül mellette, és minden szégyenérzetem félretéve kapom fel az egyik tőrt a ruháimról, amelyet most nyakához is szorítok, már ha sikerül elég gyorsnak lennem. Nem foglalkozom meztelenségemmel, csak rideg szemeimmel nézek bele közvetlen közelből az övéibe, szabad kezemmel pedig egy gyors mozdulattal letépem arca elől a kendőt, had lássam csak teljes valójában. A penge éle a torkát érinti, tehát egyetlen gyanús mozdulat és örökre véget ér az élete. Látom, hogy tolvaj, hogy mit akart ellopni, így ha tudom, megpróbálom azt is elszedni tőle.
- Hogy merészeled? - sziszegem arcába a kérdést saját nyelvemen, miközben kicsit közelebb nyomom a pengét, hogy némi vér is serkenjen. Magyarázatot várok, ez egyértelmű, bár ebből nehezen fogja tudni kidumálni magát. Eléggé egyértelmű, hogy mi volt a célja, és már kinézete is elárulta jellemét.
Ha viszont lassú vagyok és túl hamar magához tér, még mielőtt kijutnék a vízből, és esetleg menekülőre fogná, akkor kiérve az íjamhoz nyúlok, majd célba is veszem, és még mielőtt eltűnhetne a szemem elől lövök. Kegyes vagyok, nem célzok fontos szervére vagy a fejére, csak a jobb lábára, hogy ne tudjon tovább futni előlem és némi időre lebéníthassam ezzel. Ez után kapom csak fel a tőrt, majd futok utána úgy, ahogy vagyok, még mielőtt véletlenül tényleg elmenekülne. Nem hagyhatom, hogy távozzon a fegyveremmel, az túlságosan is értékes. Így ha utolérem, akkor terítem le a földre, majd fölé kerülve nyomom hát nyakához a fegyvert és szegezem neki azt a bizonyos kérdést. Semmiképpen se fogja egyszerűen megúszni, és ha életben akar maradni, akkor ahhoz úgy is kell viselkednie. Egyre merészebbek ezek az emberek.

Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Föld alatti folyó 2YTCt

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Portyázó

Reagok száma :
75

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Föld alatti folyó 2YTCB


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Csüt. Dec. 12, 2019 10:20 pm
Következő oldal
 
Aideen és Alec


Épp a tőrt figyelem meg és megállapítom, hogy különösen értékes, mert szakvéleményem szerint CQL-t is kovácsoltak bele. Igazából ez már elegendő zsákmány lenne, és az a terv, hogy a ruhákat csak szétdobálom, meg lenyúlom az íjat, hogy ha utánam is jönne, akkor egyrészt ruhákat keresgéljen, másrészt egy tegez nyíllal úgy sem tud mit kezdeni anélkül, hogy megkeresné az egyik bokorba dobott íjat. az meg ugye pont elég egérutat adna nekem. A hiba a számításba ott csúszik, hogy elfeledkeztem a perdaiak másabb mentalitásáról. Ember nőkből indultam ki, gyakran még a katonának álltak is szemérmesek, de a perdai nők... akkor érzem, hogy gáz van, mikor megdermed minden mozdulatom. Először azt hiszem, hogy a bal karom krepált be, de nemcsak a kezemben lévő tőrt nem tudom mozdítani, de semmim se moccan egy döbbent másodpercig, hogy aztán aprót rázzak a fejemen. Hol is tartottam? Hol vagyok? Ez kinek a tőre a kezemben? Kinek a ruhája? Oh, az ő cucca! A választ túl hamar kapom meg, és élek a gyanúval, hogy e perdai meztelen szépség képessége hatott rám az előbb. Már nem tudnék elugrani a nyakamnak szegezett kés elől, melyet nyomatékosítóan közelebb is nyom, nehogy meg kelljen kérdeznem, éles-e? Összeszorítom a fogaimat a kendő alatt, de csakazért se fog szemem se rebbenni a vágásra. Szabad kezem felemelem, tenyerem felé fordítva megadóan látszólag, de azért közel tartom a kést tartó kezéhez, ha a szükség úgy hozná. Jobb ötlet nem lévén még kicsit bamba arccal nézek rá, mintha még a képessége hatása alatt lennék, meg röpkén lepillantok rá, mialatt ő letépi a kendőt az arcom elől. Sajnos kiül a mosoly a képemre a gondolatra, hogy visszamegyek a Városba, fel a Dominiumra, kivágom az űrbe Tersont és a helyére ülve női katonáknak bevezetem ezt az "egyenruhát", mert rohadt életbe is, ez hatásos! Nem is értem, hogy a perdaiak a háborúban miért nem így harcoltak, a titánok is lefulladtak volna.
- Nem látni, ki ruha. Goldolsz, hazavisz Elorak. - Egyelőre nem mozdulok, nem őrültem meg, ha nyakamhoz szegeznek egy éles kést. Perdai nyelven szólalok meg, de minthogy Aideen a második perdai, akivel szóba elegyedek, a más Ellenállóktól felszedett perdai nyelvtudásom, kiváltképp helyes ragozás terén hagy némi kívánni valót maga után.
- Elorak? - Kérdezek rá, bár inkább csak a kérdő hangsúly miatt tűnik kérdésnek, hogy vajon odavalósi a csaj vagy sem. Megérzem, hogy ki akarja szedni a tőrt a kezemből, de finoman hátrébb húzom a kezem és ujjaimmal jobban rászorítok a markolatra. Szép bőr borítja, nem is látni, hogy fém ujjak közül kell majd kifeszegetnie, ha tudja.
- Nem adni. Bizonyít, tied? - Csak sötét szemeim mosolyognak rá pofátlanul, ahogy röviden végigpillantok rajta újra, de gyorsan visszatér szemeihez a tekintetem. Miért van olyan érzésem, hogy ez a nő nem veszi majd úgy a poént, mint a múltkori?
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Föld alatti folyó Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
39

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

☽ :
Föld alatti folyó Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Vas. Dec. 15, 2019 9:30 pm
Következő oldal


Alec & Aideen
Szerencsére még éppen időben érkezem a felszínre, hogy kiszúrjam a tolvajt, és mivel ezt az arcátlanságot nem tűrhetem, azonnal bevetem képességem, majd hamarosan már elé állok, meztelen, vízcseppektől csöpögő testtel, kezemben egy másik tőrrel, amit most torkának szegezek. Nem vagyok szemérmes, bár azért nem is szokásom mutogatni magam, mégis, harcban nem fogok ezért alulmaradni, mert takargatni akartam magmat. Szégyen lenne.
A penge élét némileg hozzányomom a férfi nyakához, hogy érezze, bizony éles, és még némi véres is kiserkenjen, majd ez után tépem le arca elől a kendőt, hogy láthassam, miként néz ki teljes valójában. Oh milyen sunyi képe van, és még mer mosolyogni is! Látom ám, hogy miként néz meg, így gyorsan mozdul másik kezem, hogy beverjem orrát, csak a miheztartás kedvéért.
- A szememet figyeld! - mutatok is ez után szemeim felé, jelezve neki, hogy ne bámészkodjon, mert még a végén nemtelenítem helyben. Azt vajon mennyire értékelné? Hallom, hogy nem beszéli túl jól a nyelvünket, de ezt nem is bánom, értem, hogy miről beszél, de egyértelmű, hogy a szemembe hazudik. Szánalmasan próbálja ezt megtenni.
- Na persze. - ciccegek fel mérgesen, majd a kérdésre nem felelek azonnal. Majd talán később, ha visszakaptam a tőrömet, de hiába nyúlok érte, nem adja. Átveszem balomba a saját tőröm, amelyet továbbra is nyakánál tartok - mindkét kezemmel ugyanolyan biztosan tudok bánni a fegyverekkel -, majd jobbommal a keze után nyúlok, és bizony fogalmam sincs róla, hogy nem valódi kéz az, amit érintenek ujjaim.
- Hogy bizonyítsam? Na ne szórakozz velem! Te jöttél ide, hogy ellopd tőlem, tehát add vissza, ha nem akarod itt végezni. - ezt veheti fenyegetésnek is, mert pontosan az. De amikor látom, hogy az előbbiből nem tanulva ismét megnézi, most már nem tekeróriázok, jobbommal rámarkolok férfiasságára és jó erősen megszorítom, érezze csak a törődésemet.
- Ne kelljen kétszer mondanom! - a balommal még mindig torkánál a penge, és ha esetleg összerogyna, akkor se fogom engedni. A markom erős és kemény, ugyanúgy nehezen menekülne onnan, ahogy én is nehezen tudnám kiszedni az Ő kezéből a fegyveremet. No lássuk, mennyit ér neki. A férfiassága a fontosabb vagy az én tőröm?

Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Föld alatti folyó 2YTCt

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Portyázó

Reagok száma :
75

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Föld alatti folyó 2YTCB


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Hétf. Dec. 16, 2019 10:48 pm
Következő oldal
 
Aideen és Alec


Igazi kis vadóccal hozott össze a sors, mert behúz nekem egyet. Habár nem tudom, mire is számítottam, ha tőrökkel meg íjjal mászkál a csaj. És nem tudom, ő mire számított, ha ennyire alulöltözik hozzám képest, mert több érdekeset találtam lentebb a szemeinél. Csillagos ötös a látvány, kár, hogy ebből csak a csillagok maradnak meg az ütése nyomán, ami a lendületátadás miatt önkéntelenül is mozdul a fejem. Kedves tőle, hogy annyira elhúzza a kést a nyakamtól, hogy nem vágja el emiatt a torkomat akaratlan mozdulatom. Az orrom ugyan nem törik, de nem vagyok hálás a megmozdulásért, noha némi elismerő fény is látszik a tekintetemben, mikor újra kinyitom a szemeimet. Nem is volt rossz erőben...
- Én nem ad vissza, te megöl. Én visszaad, te megöl. Nincs üzlet. - Fejtem ki neki röviden tört perdaiaságommal a helyzettel való aggályaimat, mikor felszólít, hogy ne szórakozzak vele. És a pillanatot várom csak, hogy elengedje a tőrt fogó kézfejemet. Akárhova is tart a keze, igyekszem meglepni és összezavarni azzal, hogy azt a féltve őrzött tőrt hirtelen engedem el hagyván leesni a földre, míg én balommal a kést fogó kezére markolok rá szándékaim szerint eltolván a nyakamtól és magam is kimozdulni az ellenkező irányba, hogy még nagyobb legyen a távolság, míg a jobbal pedig gyors erőteljes mozdulattal gyomorba szándékozom vágni. Nem túl lovagias, de azért mégiscsak egy kicseszett lovag vagyok, hogy ezt nem fordított kézsorrenddel csinálom meg, és nem a fém öklömmel kívánom megtalálni a gyomorszáját. Ha csak a kést fogó kezét sikerül elkapnom, akkor arra szorítok rá, de azt már a ballal és erősen. Meglepően erősen.

//dobás hozzá itt  Bök //
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Föld alatti folyó Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
39

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

☽ :
Föld alatti folyó Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Hétf. Dec. 16, 2019 11:03 pm
Következő oldal


Alec & Aideen
Nincs joga megbámulni, így hamarosan ezt a tudtára is adom. Öklöm keményen csapódik arcába és bár sajnálatos módon az orra nem törik el, azért talán lesz némi nyoma. Elég jó kondiban vagyok és igazi harcosként tudok ütni, nem csak a fegyverekkel bánok jól, ezt pedig hamraosan Ő is érzékelni fogja.
- Ha meg akarnálak ölni, már halott lennél! - az előbb nem kellett volna elhúznom egy kicsit se a tőrömet, és egyébként is már rég elvághattam volna a torkát, mégse tettem. Akkor meg miről is beszélünk? Nem vagyok gyilkos, csak akkor ölök, ha muszáj, de még megmentheti az életét, ha jó kisfiú lesz. A tőrt fogó kezére nyúlok, hogy visszavegyem azt, ami az enyém, de amikor eldobja, valóban sikerül meglepnie, így elkaphatja csuklóm, elhúzhatja nyakától, hiába erőlködök, hogy ne tegyek. Micsoda erő! De hogyan? Viszont résen vagyok, így amikor látom, mire készül, hirtelen fordulok ki oldalra, és bár bal csuklómat fogja, az ütése legalább nem talál be, hanem szépen a levegőt szeli át.
- Eressz! - túl erősen szorít, így jobbom elkapja nyakát, amelyre rá is markolok, és most nem vagyok rest bevetni második képességemet és elszívni az életerejét, egészen addig, amíg el nem engedi végre a kezem, sőt, a szándékom az, hogy egészen az ájulásig juttassam. Elegem volt a játszadozásból, ideje, hogy megtanulja, hol a helye egy perdaival szemben. Rossz nővel húzott ujjat, erre pedig nagyon hamar rá fog ébredni.

// Dobás itt Bumm //

Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Föld alatti folyó 2YTCt

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Portyázó

Reagok száma :
75

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Föld alatti folyó 2YTCB


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Hétf. Dec. 16, 2019 11:34 pm
Következő oldal
 
Aideen és Alec


Van abban valami, hogy már halott is lehetnék, de ez nem zavar, mert a szavaimat nem is komolynak szántam, csupán a figyelmét terelni. Ha nincs értelme a szavaimnak, ha gondolkodnia kell a logikátlanságomon, ha vitáznia kell, annál jobb és sikerül is célt érnem, mert megzavarom a tőr elengedésével is és sikerül elkapnom kést fogó, kecses kis csuklóját, melyet könnyedén körbefognak ujjaim és rászorítok. A szó szerinti vasmarok. Közben próbálok egy ütést is bevinni, de felkészült a perdai, mert kitér előle oldalra, és nincs időm korrigálni. Még a feje felé kapok, hogy a hajára szorítsak rá és húzzam, mert ez meglepően nagy kínt tud okozni. De hiába ér el oda a kezem, ő a nyakamat találja meg. Arra számítok, hogy megint megdermeszt, mert biztosra veszem, hogy az előbbi az ő munkája volt, és összevont szemmel próbálok koncentrálni, hátha ez segít, még ha érzésem szerint nem is fog. Talán nem is tudom rendesen megcibálni, már csak azért sem, mert a nyakamtól kiindulva hirtelen áramlik szét a testemben valami, amit nem értek. Mintha elgyengülnék, mintha hirtelen fáradnék el, és haját markoló kezem is gyorsan hanyatlik le. Eddig guggolásban voltam, de most térdeim érintik a talajt, hogy támaszt nyerjek, mert szédülni kezdek, fekete karikák villódzanak a szemeim előtt. Próbálnám emelni kezem, hogy a nyakamnál lévő kezére tegyem, hogy lefeszítsem az ujjait, de nem tudom már emelni sem a kezem, már nem is az arcát figyelem, hanem értetlen és meglepett arccal meredten előre nézek, éppen mondjuk a bájaira, de azokból semmit nem látok már. Szemmel látható, ahogy elsötétül előttem minden és eldőlök félig-meddig előre, rá, de ha odébb is lök, akkor ő is jön velem. Mert egy valami nem a tervei szerint alakult: míg egész testemből az életerőt elszívta, a bal karom nem mozdult, a szorításom egy kicsit sem engedett egész idő alatt, amivel talán le is nyűgözhetném, hogy ekkora önuralmam és akaraterőm van. De nem tudhatja, hogy egy gépkarból nincs életerő, amit elszívhat, az idegek csak lezártak abban a pozícióban megtartva az ujjakat és a szorítást, amiben voltak. Így most van egy ájult tolvaja, akinek egyik kezének ujjai lefejtegethetetlenül még mindig a csuklóját szorítják.
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Föld alatti folyó Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
39

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

☽ :
Föld alatti folyó Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Pént. Dec. 20, 2019 8:35 am
Következő oldal


Alec & Aideen
Nem tűröm a pimaszságot, főleg nem egy quorsától, így még szép, hogy nem hagyom, hogy csak úgy meglopjon. Nem szívesen mutatkozom ruha nélkül előtte, de most valamit valamiért elven megteszem. Hamar egymásnak is feszülünk, de míg én be tudok verni egyet neki, addig Ő nekem nem. Gyorsan térek ki az útjából, de amikor elkapja hajam, az ellen már nem sokat tudok tenni, így húzhatja, cibálhatja, ha szeretné, csak dühös tekintetemmel találkozhat, na meg kezemmel a nyakán. Persze baromira kellemetlen, ahogy húzza a hajam és meglehet, hogy jó pár szál a kezében marad, de ennyit be kell vállalni a cél érdekében.
Az erőm hat - meg is ijednék, ha nem így lenne -, Ő pedig szépen lassan fog eljutni az ájuláshoz. Miért nem tudott csak úgy lelépni, amikor meglátta, hogy észreveszem? Miért kellett harcba bocsátkoznunk? Hát most megtanulja! Számítok rá, hogy felém dől, így kitámasztok, megtartom őt, majd lazán a földre lököm - nem törődve vele, hogy akár pofára a porba hullik-e -, és ez után húznám ki kezem a kezéből, amikor érzem, hogy nem enged.
- Mi a... - miért nem? Ráfogok ujjaira, megpróbálom lefeszegetni őket, de... semmi. Jó pár percig próbálkozom még vele, mivel tudom, hogy nem fog azért olyan hamar magához térni a férfi, de amikor érzékelem, hogy semmi esély, elmerengek az ájult arcon. Ez hogy lehetséges? Miként csinálja ezt? Hiába ájult el, nem tudom csak úgy itt hagyni, bármennyire is szeretném, mert magához "láncolt". Hirtelen ötlettől vezérelve nyúlok a késemért, amelynek pengéjét már az ujjaira is irányítom, de... nem nyomom rá. Meg kéne csonkítanom! Megérdemelné... A penge éle még mindig az ujjain táncol, aztán végül felciccenek. A fenébe is, bár tolvaj, de a csonkítás kemény dolog, én pedig ódzkodom tőle. Ha megtenném, akkor egy életre megnyomorítanám, és bár most elég pipa vagyok rá, később meglehet, hogy megbánnám.
A tőr mellém kerül, majd ruháimért nyúlok, és bár nem túl egyszerű így felöltözni, hogy közben az egyik csuklómat fogják és lehúzza a nehéz test, azért megoldom valahogy, bár miközben már az utolsó simításokat végzem el, tehát a felsőm igazgatom el magamon, eltakarva végre magam, addigra már meglehet, hogy elkezd magához térni. A tőröm még mindig mellettem, figyelek ám rá, így ha ébredezik, akkor csak begombolom az utolsó gombot, majd mellé ülök, Őt pedig a hátára lököm. A nyakánál ismét megérezheti a pengém, így várom ki, hogy végre kinyissa a szemeit, ha pedig megteszi, hallhatja is hangom.
- Nem tudom, hogy csináltad, de eressz el! - a Sel-Ogeit-el kovácsolt tőröm egyébként már elraktam szem elől, ott van most a bokámhoz erősített tőrtartómban, így csak az egyszerű fegyveremet tartom közel hozzá, biztosra menve, hogy ne nyúlhassa el.

Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Föld alatti folyó 2YTCt

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Portyázó

Reagok száma :
75

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Föld alatti folyó 2YTCB


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Vas. Dec. 22, 2019 11:24 pm
Következő oldal
 
Aideen és Alec


Eldőlök, mint egy nem túl kecses zsák, majd Aideen lökésének hála tovább lökődöm, de erről nekem már rég nincs fogalmam. Félig arccal a porban végzem, ernyedten, mint egy rongybaba, még a karjaim is ernyedtek, kivéve a bal kézfejem ujjai, melyek mint bilincsek ölelik körbe a perdai nő finom csuklóját. Fogalmam sincs mennyi ideig nem vagyok magamnál, még némi nyál is kicsordult és elelegyedett a porral, mint aki a legigazabb álmát alussza. De ahogy a legjobb álmok, úgy ez az állapot is egyszer véget ér, így az ébredezés első jeleit valóban akkor mutatom, mikor az utolsó simításokat végzi az öltözetén. Szerencse, hogy olyan volt a ruha, amibe nem kellett a fogva tartott kezét is beledugnia, mert nehézkesen húzta volna át rajtam.
- Raaaa...ven... - Inkább elnyújtott dünnyögésnek hangzik, pláne a porba beszélve, hogy lehet Aideen ki se hallja belőle a nevet.
- A fe..je..men... ülsz... - Fordítom oldalra a fejemet több levegőhöz jutva és így normálisabban beszélve, de a saját nyelvemen, nem perdaiul. Kábán még azt se tudom, hogy hol vagyok és mikor, egy régi-régi emlékkép villant be, amire már szinte nem is emlékeztem, amikor reggel arra ébredhettem, hogy a fejem arcostul benyomódik a párnába, felülre még egy került és arra meg a húgom kacagással kísérve és akkor is ezzel a mondattal adtam tudtára a tényállást, mielőtt letámadtam volna csikizéssel. Az egyetlen, ami bezavar a képbe, miközben lassan nyitogatni kezdem a szemeimet, hogy Raven nem tett a nyakamhoz sosem pengét. Oké, ennyire nem húzhattam fel! Összevonom a szemöldökeimet koncentrálni próbálva és hosszabban nyitva tartani a szemeimet. Közben elérnek hozzám a szavak is, amiket értek, de per pillanat még nem tűnik fel, hogy nem a saját nyelvemen hallom.
- Nem is foglak... Ja, de, bocs. - Emberi nyelven szólalok meg, még kissé dünnyögősen, morgósan, pengétől nem zavartatva fordulva hátamra, de remélem nem nyiszálják el közben a torkomat, mert a csuklóját is elengedem. Felszabadult bal kezemmel képemet törlöm meg, ahova a nyálból és a porból került, majd körbepillantok ott fekve a barlangban, leginkább a tetején ebben a testhelyzetben, majd pillantásom megállapodik a morcos arcú és tekintetű Aideen-en és rögtön bevillan, mi történt.
- Hiszel a második benyomás erejében? Vajon hogy van a benyomás perdaiul? - Húzom el a számat kínos mosolyba, mert jelenleg nem ugrálhatnék amúgy se anélkül, hogy egy: ne lyukasztana ki a fegyverével, kettő: ne ütne ki megint. Én is kérdezhetném tőle, hogy ezt hogy csinálta?
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Föld alatti folyó Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
39

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

☽ :
Föld alatti folyó Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Szomb. Dec. 28, 2019 8:30 pm
Következő oldal


Alec & Aideen
Csak számat elhúzva, némi undorral arcomon figyelem az ájult quorsát, kinek még nyála is kifolyik szája közül. Hát nem túl tetszetős figura, meg kell hagyni. De nem nézegetem sokáig, inkább a ruháimat kezdem el magamra aggatni, és mivel sajnos a felsőmnél tényleg bele kéne bújnom mindkét kezemmel, így csak félig-meddig tudom magamra húzni - csak userem erről megfeledkezett -, de a csatok segítségével el tudom takarni melleimet, hogy ne lássa. Majd ha végre szabad lesz a kezem, akkor felöltözöm normálisan. Lassan viszont ébredezik, így a tőröm máris kezembe kerül, én pedig feszülten figyelem, ahogy magához tér, az éles pengét pedig újból megérezheti a nyakán. Figyelem, ahogy lassan tér magához, de azt nem értem, amit először mond, viszont amit utána, azt sikerül értelmeznem, mégse értem. A fején ülök? Biztos, hogy ezt mondta? Ki érti az embereket? Nem mondok semmit erre, csak várok, majd végül felszólítom, hogy engedjen el, amit legnagyobb meglepetésemre meg is tesz. Nocsak, ezek szerint ki kellett ütnöm, hogy végre észhez térjen. Egy picit még várok, majd elhúzom a tőrt a nyakától, és ez után, még mielőtt felülne és észhez térne igazítom el magamon a felsőm, bebújva másik kezemmel is a ruhámba, végül visszafordulok hozzá, miközben a válaszon hezitálok.
- Nem igazán. - felelek most már én is emberi nyelven, de hogy miként mondják azt perdaiul, nem válaszolom meg. Nem fogom a nyelvünkre tanítani, mert bár érzékeltem, hogy valamennyit ért belőle, de elég botrányosan beszéli. Szabadulni akar, félti az életét, de nem én leszek a hóhérja. A fegyvereim biztonságban vannak, így nincs már dolgom vele, egyelőre mégse távozom, mert tudni akarom a kérdésemre a választ.
- A kezed... Nem engedtél el, pedig elaludtál. - most az Ő nyelvén beszélek, de az ájulást nem tudom, hogyan mondják, ezért maradok az alvásnál, ami azért hasonló, és talán megfelelően helyettesítem. - Hogyan csináltad? - kérdezek rá kíváncsi tekintettel, bár a morcosságom azért még megvan, annyira nem nézek már olyan csúnyán, mint eddig, de azért barátságosnak se mondható a tekintetem. Ahhoz még sok kell.

Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Föld alatti folyó 2YTCt

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Portyázó

Reagok száma :
75

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Föld alatti folyó 2YTCB


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Vas. Dec. 29, 2019 10:24 pm
Következő oldal
 
Aideen és Alec


- Hihetnél pedig. Pipa vagyok rád, amiért tudsz a nyelvünkön és nem szólsz róla... Én meg itt szenvedek a nyelvtörő perdaival. - Jegyzem meg, habár eredetileg a második benyomás kérdése inkább rám vonatkozott, de ez nem tart vissza attól, hogy ne fordítsak a dolgon. Úgy se hatja meg egyik felállás se a perdai nőt, aki bánatomra most már fel is öltözött, nincs annyi néznivaló rajta. Viszont nem ölt meg és meglátásom szerint ha eddig kihagyta, akkor csak nem most fog nekiállni. Állítólag tovább élnek, mint mi, na de ennyire azért ők sem lehetnek időmilliomosok, hogy vesztegethessék az idejüket. A kés mindenesetre elkerül a nyakamtól és én ki is használom ezt arra, hogy lendületesen felüljek, karjaimmal a felhúzott térdeimen támaszkodva meg és nézem a perdait, aki nem akar már fenyegetni, de távozni sem akar. Mit akarhat vajon? A kezem említésére automatikusan a balra pillantok le, azon rajta a kesztyű, minden úgy néz ki leltár szerint, ahogy kell - magamon végigtekintve megállapítom, még a három levadászott kisebb testű madárka teteme is megvan -, de közben hallom a szavait, amelyek megmagyarázzák, mire kíváncsi. Nem engedtem el? Még én is felvonom a szemöldökömet, de aztán dereng, hogy tényleg így lehet, mert az előbb kért, hogy engedjem el. Lassan tisztul kótyagos fejem és összeáll a kép, az igazságot mégse mondhatom.
- Mondanám, hogy égi trükk... de igazából betegség. Idegrendszeri. Ismered a szót? Idegrendszeri? Néha begörcsöl tőle a kezem. Régi sérülés nyoma. - Legjobb hazugság a fél igazság, tartja a mondás, és nagyon remélem, hogy hazugságvizsgáló nincs a csajba építve. Ilyent még nem tapasztaltam, mint Aideen-nél, igaz, nem is ájultam el soha, miközben lelkesen szorongattam valamit a nem igazi kezemben.
- És te? Te csináltad mindkettőt? Az ájulást... elalvást biztosan, de a másiknál előtte hozzám se értél. - Bal kezemmel közben hajamba túrva simítom hátra a tincseket, és egy rövid orrráncolás után az orromhoz nyúlok megdörzsölve az orrnyeregnél.
- Ki se nézném belőle... - Mondom félig neki, félig magamnak, némi elismeréssel.
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Föld alatti folyó Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
39

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

☽ :
Föld alatti folyó Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Hétf. Dec. 30, 2019 9:07 am
Következő oldal


Alec & Aideen
A második esélyt nem érdemli meg akárki, én ehhez tartom magam, amit számomra meglepő módon a quorsa fel is ró, minek hallatán szemöldököm némileg feljebb emelkedik, végül pedig ajkam akaratlanul is alig látható mosolyra húzódik.
- Ez a mi otthonunk, neked kell ismerned a nyelvünket. - kis szünetet tartok, miközben még mindig azon morfondírozok, hogy mit mondhatott. - Nem beszélem még túl jól a ti nyelveteket, így nem értettem, hogy mit mondtál. Mit jelent: "Pipa vagyok rád"? - azért a ragozást egész jól elsajátítottam, így nem töröm a nyelvüket, de sok szót még nem ismerek és akadnak szófordulatok, amik szintén újak. Max-el könnyebb volt beszélgetni, egyszerűbb szavakat használt, mint ez a tolvaj. Na de mivel kezdem elereszti, így nekem sincs okom a kést tovább a torkánál tartani. Most már itt vagyok, a parton, méghozzá felöltözve, így esélye sincs elvenni tőlem a fegyvereimet, ha pedig mégis megpróbálja, másodszorra nem kegyelmezek.
- Betegség...? És... nem tudtátok meggyógyítani? - kérdezek rá, majd nemet intek a fejemmel. Nem, azt a szót se ismerem, de különös, hogy ilyen sérülése van, és meg is maradt. Nálunk Roda meggyógyította volna. Persze elhiszem neki, hogy igazat mond, és most már sejtem, hogy másban is gátolhatja ez a... sérülés. Végül finoman biccentek, hogy igen, én csináltam mind a kettőt és most próbálom az ájulás szót is értelmezni... megjegyezni. Meglehet, hogy azt kerestem az előbb. De hogy miként csináltam, azt nem fejtem ki, ha ismeri a népemet, akkor tud a képességeinkről, így pedig könnyedén összerakhatja a képet, ha van egy kis esze.
- Rossz perdait akartál meglopni. Nem is értem, hogy képzelted. Ne csinálj ilyet többé! - lopja csak a saját fajtáját, de minket ne, mert meglehet, hogy más kilyuggatja a bőrét. Hallom ám a megjegyzését is, mire megtáncoltatom a tőrt ujjaim között, majd tekintetem visszatér a férfi arcához.
- Nem ismersz még minket. A te néped gyenge! - jegyzem meg. Nincsenek képességeik, nem képesek a víz alatt sok időt eltölteni, és most is bebizonyosodott, hogy nem bírt velem. Hogy is bírt volna... nem vagyunk egyenrangú felek. De azért jó próbálkozás volt.

Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Föld alatti folyó 2YTCt

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Portyázó

Reagok száma :
75

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Föld alatti folyó 2YTCB


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Hétf. Dec. 30, 2019 10:41 pm
Következő oldal
 
Aideen és Alec


- Lemaradtam a nyelviskola kurzusokról... - Morgom magamban, és bár eddig nem sok perdaival volt szerencsém szót váltani - amit tudok a perdai nyelvből, azt is a többi ellenállótól szedtem fel -, de mind a kettő perdai könnyen megtanulta a mi nyelvünket, legalábbis érzésem szerint folyékonyabban beszélik, mint én az övükét.
- Pipa lenni? Dühös, mérges, zabos, feldúlt, bosszús, felpaprikázott, bepöccent, ideges, haragos, felfortyant, berágott, begőzöld, bepipult... Ez mind ugyanaz. - Vigyorodom el, mert a kifejezés egy halom szinonimáját most Aideen-re borítottam, melyek különböző árnyalatokban, de mint ugyanazt fejezik ki. Ha már ilyen jól beszéli nyelvtanilag a nyelvünket, akkor legyen az választékos is! Elmehetnék diplomatának is, ott a megnyerő mosolyom és teljesen jófej módon nem tanítottam meg neki a káromkodós verziókat a kifejezésre, mégiscsak az irodalmibb, úribb verziót beszélje már a lány, különben még a végén rossz hírünket vinné a naprendszerükben. Persze, a diplomata munkát gyorsan bukom, egyrést hivatalosan halottak ritkán lesznek azok, másrészt nehezen összeegyeztethető a tolvajlással.
- Miért? Ti mindent meg tudtok gyógyítani? Nálunk van, amit csak kezelni lehet, enyhíteni a tüneteket. De ez is remek eredmény, nagyon régen a kisebb nyavalyákba is belehaltak az emberek. - Vonom meg a vállamat, mert azt nem hiszem, hogy a perdaiak tudnának idegrendszeri gondokat gyógyítani, bár ez engem amúgy se érintene, mert esetemben - és amiről Aideen nem tud - nekem új kart kellene növeszteniük. Neeem, kizárt, hogy ilyent is tudjanak! Az is elég meredek, amit a csaj tudott csinálni, anélkül, hogy hozzám ért volna. Hallottam egy s mást a perdaiak képességéről, de nehéz sokszor elhinni, mi abban az igazság, mi az, amit már kiszíneztek a történetekben. A háború alatt meg szerencsére nem voltam frontvonalban, hogy első kézből szerezzek tapasztalatot. Tapasztalatom másban van, és fel is emelem egyik kezem mutatóujját, mialatt pontosítom Aideen szavait.
- Ó, nem mondanám lopásnak, inkább logisztikának, ideiglenes tulajdonáthelyezésnek vagy tulajdonpozíció optimalizálásnak. - Mosolyodom el, éa érzésem szerint a felét nem fogja ennek a mondatnak érteni, de talán annyi is elég lesz hozzá, hogy értse, nem ígérhetek semmit. Szépítgethetjük a megfogalmazást, attól még tolvaj maradok mindenki szemében... a sajátoméban is.
- Gyenge? - Pillantok fel rá és vállam is picit döccen a röpke nevetésre, de nem sértődtem meg a szavain. Ha tudná, hogy mi is a "baja" a karomnak valójában és ha az ujjaim nem a csuklóját, hanem a nyakát szorították volna, akkor ez a gyenge nép sarja személyemben akaratlanul, de megfojtotta volna őt. Szerencséjére nem éreztem szükségét, hogy a nyakát szorongassam meg.
- Talán gyengének tűnünk, de sokkal leleményesebbek vagyunk és makacsabbak, főleg az élethez tudunk nagyon ragaszkodni és bármit megtenni a túlélésért. Ha ez a hold haldokolna, ti nem tudnátok elhagyni. Az erősségetek a gyengeségetek, míg a mi gyengeségünk az erősségünk... Miért tanultál meg a nyelvünkön?
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Föld alatti folyó Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
39

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

☽ :
Föld alatti folyó Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Szer. Jan. 08, 2020 7:37 am
Következő oldal


Alec & Aideen
Könnyebb volt beszélni vele, amikor az én nyelvemet használta, de most... sajnos akadnak szavak, amiket nem tudok értelmezni. Kurzus? Sejtem, hogy mit jelenhet, bár teljesen biztos nem vagyok benne, mégse kérdezek rá, inkább egy másik mondatára, ami valahogy érdekesebben cseng. De ahogy elkezdi sorolni nekem a szinonimákat, nem kicsit lepődök meg. Több szót se ismerek fel azokból, amiket mond, de akad nem egy, amit viszont igen, és így szépen lassan összeáll a kép. Hű...
- Értem-értem. - emelem is fel kezem, hogy oké, elég lesz. Nem nyelvleckéért jöttem ide, bár tény és való, még hasznos lenne számomra ez a kis pimasz tolvaj. De erre veszélyes lenne gondolnom, de segíthetné a munkámat, ha kémkedni akarnék a quorsákkal kapcsolatban. Átgondolom még. Érdekelne viszont, hogy mi van a kezével, mert az, hogy nem engedett el és én is max levágni tudtam volna őket magamról - hiszem ezt persze most -, egyértelműen felkelti az érdeklődésemet. Nekik nincs gyógyító képességeik, de valahogy bizonyára meg szokták gyógyítani magukat. Ez nem az én szakterületem, de a kíváncsiságomat most előtérbe engedem.
- Nem, sajnos mindent nem. - még Roda se képes sajnos arra, hogy mindenkit mindentől megóvjon, az erőnk pedig korlátozott, nem tudjuk a végtelenségig használni.
- Akkor ezek szerint régen nem voltatok képesek a gyógyításra, de ez azóta változott. Hogyan? - még oly sok mindent nem tudok róluk, és persze van, amitől szándékosan zárkóztam el, most mégis belemegyek jobban, ha úgy alakul, és én se tagadom le, hogy mi mindent tettem vele. A képességeimet titkolhatnám is, de soha se voltam képes rá, mindig szerettem használni őket, mivel harcosként a részemmé váltak. Jobb is, ha megjegyzi, hogy mit tudok, mivel ha ismét megpróbál meglopni, már nem leszek ilyen kegyes vele. A válaszának viszont csak egy részét értem, így nem kicsit durcás tekintettel pillantok rá.
- Tudod jól, hogy nem értettelek teljesen. Beszélj inkább perdaiul! És nagyon is lopás volt, ezt pedig mindketten tudjuk! - ezek a nyelvi nehézségek nem kedveznek nekem és rendkívül bosszantanak is, de most megpróbálok túllépni rajta, és csak biccentek arra, hogy igen, gyengék. Mégis, igazat kell adnom, leleményesnek tűnnek, hiszen eljutottak idáig, és azok után, amit tettek a holdunkkal, itt maradhattak. Mostanáig nem értem, hogy a népem hogy engedhette ezt, bár az újabb háborúban túl sokan haltak volna meg, mégis, inkább harcolnék, hogy ismét úgy élhessünk, mint régen, amikor a quorsák még nem voltak itt. Gyűlölöm őket, de egyben titkon, még magamnak se beismerve kíváncsi vagyok rájuk, ezért is szeretném megismerni a technológiájukat is, bár ez elég meredek terep.
- Haldokolna? A Perda virágzik, mert mi tökéletes összhangban élünk, nem pusztítjuk az életet. A ti... holdatok miért pusztult el? - azt most inkább nem fejtem ki, hogy Ő miattuk lehetne csak baj a Perdával, de tény és való, képtelenek lennénk elhagyni. Ez sajnos valóban gyengeség, de talán ha megtudjuk, Ők hogyan utaznak odafent a csillagok között, mi is képesek leszünk rá.
- Szeretem tudni, hogy mit mond az ellenségem. - mert annak tekintem őket. Miattuk haltak meg a szüleim is és folyamatosan bebizonyítják, hogy nem bízhatunk meg bennük. Bár Max talán más volt... Ha akkor nem segít, én már nem élek.

Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Föld alatti folyó 2YTCt

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Portyázó

Reagok száma :
75

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Föld alatti folyó 2YTCB


Föld alatti folyó Empty
Utolsó poszt Szer. Jan. 08, 2020 2:37 pm
Következő oldal
 
Aideen és Alec


A szinonimák felsorolása hatásos volt, már a felénél le akart állítani, így legalább a kevésbé nyomdafestéktűrőeket fel se kellett sorolnom. De kíváncsi a lány, mert a kezemre is kíváncsi, amiből sikeresen kivágom magam azzal, hogy idegrendszeri hibát hazudok be, miközben remélem, hogy tényleg nem valami meghibásodás adta az első jelét. Így is elég nagy szarban vagyok, nem hiányzik, hogy ez rosszabb legyen. Pláne, hogy Aideen válasza alapján a perdaiakhoz se mehetek új kar növesztése ügyében. Pech.
- Nos.. kíváncsiak voltunk. Ha van egy betegség, amire nem tudod a gyógymódot, akkor elkezdesz kutatni, kísérletezni, hogy ne haljanak meg többen. Idővel rájössz a megoldásra. Persze volt, amire totál véletlenül jöttek rá. - Vonom meg a vállaimat könnyed mosollyal és remélem, hogy beéri ennyi válasszal, mert túl mélyen nem tudok belemenni a témába, nem véletlenül nem lettem orvos. Felületes a tudásom e téren, és ezt érthetően átadni egy perdainak, aki azt se tudja, mi az a sztetoszkóp meg robot műtőkar...
- Még nem lopni. Még csak nézni te tőr. - Váltok át perdaira, mikor megkér rá, főleg a durcás pillantása miatt. Nem mert félnék vagy megijedtem volna tőle, de imádom a durcás pillantásokat, gyengéim... legalábbis a gyengébbik nemtől. Már ha a gyengébbik nem kijelentés még megállja a helyét a perdaiaknál is, főleg egy olyannál, aki az imént ütött ki.
- Jó, el akar vinni te tőr! Szép tőr. Sel... Sel-opeji tőr? - Kérdezek rá, nem emlékezvén pontosan, hogy hívják ők a CQL-t. Nehéz ez a perdai nyelv, szó se róla, és nehezebb így kifejeznem is magam, főleg mikor arról kérdez, hogy halt ki a bolygónk. Saját nyelvemen ezt Eowennek nagyon érzékletesen el tudtam mesélni, de jobb is, ha most ez nem megy a nyelvi korlátokra fogva, mert lehet kilyuggatna érte a lány a tőrével, pedig nem is én vagyok a hibás érte. Még a folyton vidám Eowen is elkomorult tőle, aki nincs olyan ellenszenvvel irántunk, mint Aideen.
- Nem hold, Föld lenni bolygó. Van hold neki, de az csak nagy... kavics. Megy körbe körülötte. - Mutatom egyik ujjammal a keringését, ahogy megy még most is a Hold az élettelen Föld körül.
- Mi régen nem él... összehang természet. Mi gondolni, tudni uralni természet, gondolni miénk természet. Gondolni azt csinálni, amit akar. Gondolni természet kibírja. Nem bírta. Rossz döntések sok éven át. Sok száz éven át. Visszacsinálni nem tudni, muszáj volt menni. Találni Perda és örülni. De itt már vigyázni. - Villantok egy reklámmosolyt a végére, mielőtt azt hinné, hogy azt folytatjuk itt, amit ott abbahagytunk. Láttam képeket a régi Földről, az elmúlt pár évszázadból. Nem biztos, hogy minden perdai szempontnak megfelelünk, de nem pusztításból jöttünk ide, főleg, hogy nem tudjuk, hogy van-e hova mennünk, ha ez a hold is megdöglik.
- Ellenség? Miért ellenség? Én tanul perdai, de nem mert ellenség. - Vonom fel a szemöldökeimet kérdőn pillantva rá, miközben elkezdek feltápászkodni a földről.
- Miért nem ölni meg, ha én ellenség? - Porolom le a kezeimet, immáron állva, habár sok minden nem került rá, főleg az ujjatlan kesztyűk miatt, de megszokássá lett ez már. Kíváncsi vagyok a válaszára, de remélem nem azért nem tette meg, mert kissé feledékeny és most emlékeztetem. Ki tudja, lehet az a zavartságot okozó képessége rá is hat. Túl sokszor használja és kisüti vele a saját agyát, vagy a fene se tudja, hogy megy ez.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomFöld alatti folyó Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Föld alatti folyó
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold-
Ugrás: