Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások


Today at 15:40


Today at 08:39


Yesterday at 23:31


Yesterday at 21:55

Yesterday at 21:10
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 1 rejtett és 2 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 3 1
Hadsereg 2 4
Ellenállók 2 6
Flotta 5 7
Perdaiak 9 1
Összesen 21 23
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Lilia "Lia McClain
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Lilia McClain


Lilia "Lia McClain Original

Tartózkodási hely :
Perda - Rebellium

Reagok száma :
0

Avatar alanyom :
Barbara Palvin

☽ :
Lilia "Lia McClain V8YU


Lilia "Lia McClain Empty
Utolsó poszt 2019-12-04, 09:33
Következő oldal

Lilia "Lia" McClain
Change the game, don`t let the game change you.

Palvin Barbara
Larissa Malinor
saját
SZÜL. HELY, IDŐ: Föld, 2345. december 24
Csoport: Ellenállók
Család: Liliana McClain anya, kutató - halott
Arthur McClain apa, katona - halott
Erik McClain - bátty, nem tudni hol van
Esmé McClain nővér, valahol, lehet már nem is ez a vezeték neve
Jossie McClain húgocskám, egyelőre még velem van
Családi állapot: szingli
Foglalkozás: informátor, tanító, segítő
Rang: -
Képesség: -

 
Karakterem jelleme
Barátságos: Viszonylag nagyon könnyen megtalálja a hangot az olyanokkal, akik hozzá hasonló jellemmel rendelkeznek. De másokat sem ítél meg elsőre. Eleinte kedvesen, barátságosan fordul mindenkihez, de ha észre veszi, hogy vissza élnek ezzel akkor ő is hasonlóan fog viselkedni velük, mint ahogyan a személyek vele.
Bűbájos: Ez leginkább kinézetére illik. Szinte minden férfi szem rászegeződik és nem hiszem, hogy volna olyan, aki nem találná őt vonzónak. Ő pedig ezt ki is használja, hogy ujja köré csavarja a férfi rajongóit. De aki jobban megismeri az tudja, hogy ez nem csupán látszat és manipuláció. Legbelül ő tényleg ilyen bűbájos lány, csupán nem ismeri be.  
Csábító: Mondhatni ez a fő képessége és vonzereje, az igéző szemei mellett. Nagyon ért a csábításhoz. Nagyon tudja mitől döglik a légy. Imád flörtölni, imádja ha körülötte rajongnak a férfiak. Ő pedig okosan műveli a csábítás művészetét.
Dögös: Szexi, csinos, formás alkata van éppen ott domborodik ahol kell. Ő pedig ezzel nagyon is tisztába van. Próbál amennyire lehet olyan ruhadarabokat hordani, amik kiemelik formás alkatát.
Eszes: Nagyon gyors felfogású, könnyen megérti az összefüggéseket és hamar felismeri a helyzeteket. Így gyorsan tud reagálni mindenre. Nagyon könnyen, gyorsan felfogja és megtanulja az új dolgokat.  
Intelligens, művelt: Nagyon sok témában el lehet vele beszélgetni. Sok mindent tud a világról és könnyen felfogja az új információkat is. Sokan azt mondják rá olyan, mint egy információközpont, amibe minden benne van.
Jószívű: Ha csak teheti segít a gyengébbeken és barátai is mindig számíthatnak rá.  
Kedves: Azzal, aki megérdemli és aki nem használja ki őt, mint korábbi szerelme. Tulajdonképpen miatta változott meg a jelleme. Nagyon szereti a gyerekeket és hűen védelmezi őket mindentől.
Magabiztos: Talán nem is kell részleteznem ezt a tulajdonságát, hisz ha mindent egybevetünk, akkor látszik, hogy tisztában van mind külső mind pedig belső jellemzőivel. Tudja mire képes és céljaiért bármit megtenne.
Mosolygós: A mosolya az egyik legnagyobb fegyvere. Ez alá rejti el minden bánatát és szomorúságát. Szinte sosem látni őt sírni, mindig magába folytja sérelmeit. Tudja, hogy ez nem tesz jót a lelkének, de inkább nem mutatja ki érzéseit, mert úgy gondolja csak kihasználnák azt.  
Ravasz: nagyon ért ahhoz, hogy másokat megtévesszen. Tudja magáról, hogy szép, vonzó és ezt nagyon is kihasználja, minden mennyiségben. Ravaszságát más helyzetekben is kamatoztatja.
Szeszélyes: akárcsak az időjárás. Sosem lehet kiszámítani éppen milyen kedvében van. Bár hangulatát mindig megpróbálja leplezni mindenki előtt.
Szenvedélyes: legfőképpen a szerelemben. Ám nagyon nehezen lesz szerelmes. De ha egyszer megtörténik, akkor aztán abba mindent belead. Nagyon ragaszkodó és romantikus típus.
Szókimondó: Igazán illik rá az a mondás, miszerint ami a szívén az a száján. Gondolatait mindig hangosan mondja ki, sokszor nem is gondolva arra, hogy ezzel megbánt bárkit is. Előbb beszél, minthogy meggondolja azt. Bár mostanában próbálja megtanulni, hogy néha jobb ha csukva tartja a száját.
Vonzó: Nagyon gyorsan felkelti a másik nem érdeklődését, tetszését, mind külsejével mind pedig belső tulajdonságaival.
Lia egy nagyon összetett személyiség. Megtalálhatóak benne mind jó, mind pedig rossz tulajdonságok, mint minden emberben. Ő sem tökéletes személyiség, ahogyan más sem az. De ha jobban megismered talán, több mindent megtudsz róla...    

Karakterem története
Még a földön:
18+
- Mit akartok tőlem - kérdezem kissé spiccesen barátomtól és annak barátjától. Valahogyan éreztem, hogy az utolsó adagot már nem kellett volna meginnom. De annyira kínált vele és azt mondta majd ő hazahoz. Szóval ne aggódjak. Én pedig kis naiv módjára engedelmeskedtem neki. Most meg itt tartok... Pfu. De fáj a fejem. - De hisz én nem itt lakom - jegyzem meg mikor realizálódik bennem, hogy másfele vagyunk. Rápillantok páromra, már amennyire tudok. Hu kettőt látok belőle. Mi ez? Egyik kezemmel beletámaszkodom, szabad kezemmel pedig megtörlöm szememet hátha azzal majd javul a látásom. De nem. Csak kettőt látok mindenkiből. Miért? Nem értek már semmit.
- Ne izgulj kedvesem - szól hozzám negédesen kedvesem. - Úgy gondoltam ilyen állapotban nem kéne hazamenned. - magyarázza meg a dolgot. Én mégis érzek benne valami ravaszságot. Mégis nem bírok ellenkezni és felmegyek velük. Pontosabban felvisznek magukkal.
A következő pillanatban már az ágyon találom magamat. Ő pedig éppen a nadrágomat segíti le rólam. Ekkor ijedek meg nagyon, megpróbálok ellenkezni de nem sikerül. Még csak fel kelni sem tudok.
- Mit csinálsz? - kérdezek rá motyogva. De nem válaszol csak nevetnek a másik sráccal kajánul. Ekkor már tudtam baj lesz. Éreztem ahogyan lesiklik rólam a nadrág, majd a keze fentebb vándorol. A fejem sajog, meg iszonyatosan szédül. Még felállni se tudnék. Karommal megpróbálom lelökni magamról, védekezni ahogyan csak sikerül. Körmeim alatt megérzem feszes bőrét, ahogyan bele marok. Hallom kissé felszisszen. A másik srác gyorsan elkapja karomat, fejem felé ül és szorosan megragadja azokat.
- Eresz! - sikítom zokogva. Nincs erőm. Nincs erőm megvédeni magamat. A hülye pia. A textilek se perc alatt lekerülnek rólam, én pedig megpróbálom összehúzni lábamat szorosan. Erővel szétfeszíti, aztán ajkai egyre fentebb siklanak rajtam. Aztán...
Tehetetlenül fekszem az ágyon, megsemmisülten. Meg akarok halni. Nem akarok tovább itt lenni. Már a könnyeim is elfogytak. Minden egyes porcikám sajog és fáj. De már nem törődöm vele.
- El sem hiszem, hogy még szűz volt. - hallom a megjegyzést az egyiktől. De az agyam már valahogyan máshol van. Aztán mikor azt hinném megszabadultan következik az újabb rémálom.
- De nekem már nem lesz az. - nevet rémesen a másik és rám telepedig. Ne! Ne! Síkit a belső énem, mert már csak az maradt meg.
Hogy hogyan tudtam ezen túllépni? Nem tudom. De valahogyan sikerült és erőt merítettem ebből. Most én cseszek ki az átkozott férfiakkal, mert különben ők tennék meg velem. Mindegyikük a nadrágjában hordja az agyát és csak arra tudnak gondolni. Nincsenek érzelmeik csak játszadoznak velünk. De majd én móresre tanítom őket. A szerelem pedig nem létezik csak humbuk az egész. Én biztosan sosem leszek szerelmes többet.        
***
- Hogy mi? - majdnem elképedek azon, amit az apám mond nekem. Még hogy férjhez menjek ilyen fiatalon. Biztos nem. Elég volt nekem abból, amit még a Földön tapasztaltam a férfiakról. Pusztán csak kihasználni akarnak és semmi több. Azt hittem itt minden más lesz, de úgy látszik mégsem. De azt elfelejtheti a Kancellária, hogy én feleségül menjek egy olyan valakihez, akit nem is ismerek. - Nem apám. Arra mérget vehetsz, hogy én ezt nem fogom megtenni. -  jelentem ki határozottan. Engem soha senki nem tudott rávenni semmire és most sem fognak. Olyan felháborodottan nézek rá, amennyire csak tudok. Ugye ezt ő sem gondolta komolyan. Már kifejteném elképzelésemet, amikor is újra megszólal.
- Csitt édes lányom.- teszi ujját szája elé, jelezve nekem, hogy hallgassak. Majd maga mögé néz, hogy nem-e figyeli, hallgatja valaki. - Tudom, hogy nem akarod ezt megtenni. Nem is kell. - suttogja szinte alig hallhatóan. Nekem is nagyon figyelnem kell ahhoz, hogy megértsem őt. - Már van egy ötletünk erre. - mondja sejtelmesen - Illetve valakiknek van ötlete erre. Nem sokára leküldenek embereket, az újonnan felfedezett Perdára. Telepesnek. Ebbe benne vagyunk mi is, némi segítséggel. - összevissza zagyvál nem értek belőle semmit.
- Miről beszélsz? - érdeklődőm hitetlenkedve. Nem tudom, hogy tartozik ez a tárgyhoz. Nem értek semmit. Nem érti meg, hogy én nem fogok engedelmeskedni ennek a diktatórikus parancsnak.
- Mondtam. Csak csinálj mindent úgy, ahogyan én kérem és akkor soha többet nem kell azt tennünk, amit a Kancellária akar. - magyarázza egy kicsit meg olyan halkan, hogy most már közel kell hajoljak hozzá. - Lia te nagyon okos vagy és értékes a számukra. Nagyon sok fontos információt tudsz és jellemedből adódóan mindenkiből kitudsz szedni bármit. Ezért kellesz nekik. Bujkálnod kell majd ha sikerül a terv. De ha szabad akarsz lenni, csak csináld azt amit én kérek és ne mondj senkinek semmit. Ne is kérdezz. - mondja sejtelmesen és nyomatékosan rám néz. Én pedig jobbnak látom nem kérdezni. Majd úgyis megtudok mindent a kellő alkalommal.
***
Apámnak tényleg igaza volt. Néhány napon belül szóltak, hogy pakoljuk össze a holminkat, új helyre fognak költöztetni. Rajtunk kívül még jó néhány ember készülődött ugyanarra, mint mi.
Néhány perc múlva azon kaptam magam, hogy a siklóban vagyok, ami a Perdára tart. Izgatottan és idegesen vártam, hogy mi fog történni. Az agyamban apám szavai vonultak át. Az ígérete, hogy szabad leszek. Habár nem értettem, hogy ezt mire mondja. De nagyon reméltem, hogy igaza lesz.
Aztán leszálltunk egy különös helyen. Egy bázison. Olyannak tűnt, mint egy kisváros. Érdekes volt én csak ámultam rajta.
- Liliana, gyerekek. - szólított meg apám halkan, fülembe suttogva. - Amikor azt mondom most futásnak eredtek. - mondta rémülten de bátran. Ekkor értettem csak meg, hogy veszélyes akcióra készülünk. Most már az én szívem is egyre hevesebben vert, éreztem, hogy menten elájulok. - Nem néztek hátra. nem kérdeztek, nem álltok meg bármi történjék is. - tette hozzá az alábbi megjegyzést is. Ha ekkor tudtam volna, hogy soha többé nem fogom látni őket, biztosan nem teljesítem kérését.
- Rendben. - helyeseltem szinte csak magamba motyogva, hogy senki se vegye észre. Lassan felsorakoztattak minket, hogy bemenjünk az új helyünkre. Ekkor olyan gyors fordulatokat vettek az események, hogy szinte nem is emlékszem rájuk. Apám elkiáltotta magát és mi, ahogyan még több ember is futásnak eredtünk. Egyes férfiaknál fegyverek voltak azzal próbáltak védelmezni minket. Szívem hevesen kalapált, de csak szaladtam ahogyan csak bírtam. Eleinte még anyám mellett és a testvéreimmel, de aztán anyám elesett.
- Fuss! Fuss! - hallom még most sikolyát, amit akkor eresztette el mikor hátranéztem. Pár percen belül mellette teremt pár ember, majd eltalálta egy véletlen golyó. Éreztem, hogy az adrenalin csak úgy teng bennem. Hirtelen a testvéreim eltűntek mellőlem, fogalmam sincs hová. Pánikolni kezdtem, a testem szinte magától cselekedet, a lábaim már maguktól rohantak egyre gyorsabban és gyorsabban. Előttem pár méterrel megpillantottam húgomat, ami reményt keltett bennem. Megragadtam a kezét és vele rohantam tovább...
Még most sincs fogalmam arról, hogyan menekültünk meg. Az ellenállok táborában ébredtem fel. Minden porcikám sajgott, de életben voltam én is és a húgom is. Azóta sikerült megerősödnöm és egyesek segítségével megtanultam pár harcművészeti dolgot is, hogy megtudjam védeni magamat. Itt sose lehet tudni mivel állunk szemben. Jelen pillanatban segítem az ellenállókat új információk megszerzésében, oktatom a kicsiket és néha felfedezőútra is elmegyek.   
Vissza az elejére Go down
 
Lilia "Lia McClain
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Begyűjtő-
Ugrás: