Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Yesterday at 9:52 pm

Yesterday at 8:27 pm

Yesterday at 7:44 pm

Yesterday at 7:10 pm


Pént. Jan. 17, 2020 10:47 pm

Pént. Jan. 17, 2020 10:19 pm

Pént. Jan. 17, 2020 9:22 pm

Pént. Jan. 17, 2020 7:43 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 4 2
Hadsereg 3 4
Ellenállók 2 6
Flotta 4 7
Perdaiak 9 1
Összesen 22 24
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Folyosók, előterek
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Folyosók, előterek Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
106

☽ :
Folyosók, előterek Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Folyosók, előterek Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 29, 2019 10:46 am
Következő oldal

Folyosók, előterek
 

Hatalmas tág terek, magasfényű acéllapokkal tarkított folyosórendszer kanyarodik a labirintusszerű emeleten. Márványfelületű lapokat aranyszínű lapok váltják, megtörve az egyhangúságot, eleganciát kölcsönözve a helynek. A falba elrejtett lámpáknak köszönhetően a nap egy részében a napfényt kölcsönző világosság uralkodik, míg az éjszakai óráknak hívott időben pedig a holdfényt kölcsönző sejtelmes ezüstös fénnyel itatja át a tereket. A nappalok és éjszakák földi váltakozását itt lehet a legjobban utolérni, csak a legmagasabb rangú emberek élvezhetik.
Vissza az elejére Go down

Philip Hartley

Flotta

Folyosók, előterek 2WuWP

Karakterlapom :

Születési idő :
2330. október 30. (32 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Navigációs tiszt, programozó

Reagok száma :
157

Avatar alanyom :
Gale Harold

☽ :
Folyosók, előterek 2WuWQ


Folyosók, előterek Empty
Utolsó poszt Vas. Nov. 24, 2019 9:58 pm
Következő oldal


I settled my grievance by crafting a mask
and I never looked back
Nem gondoltam volna hogy mástól is fogok hányni, mint attól a búfelejtő löttytől amit Raven itatott velem. A gyomrom egyszerűen nem bírta bevenni a látványt, el akartam fordítani a fejem, hogy maximum a hangok kísérjenek, de nem ment. Azt reméltem titkon annyira könnyes lesz a szemem hogy majd az homályosítja el a látásom, ám nem segített eléggé. Úgy álltam a kivetítő előtt a pihenő szoba közepén, mint egy idióta. Látva a feleségem arcát, ahogy élettelenül, kisimult arccal fekszik... majd felvágják. A koponyáját, a mellkasát. Majd kiemelik a szívét és vizsgálják. Ott dobtam ki a taccsot, mert a JL meggyalázta a feleségem emlékét. Jenkins a munkáját végezte, egy boncolás ilyen, cseppet sem irigylem, azonban abban nagyon is hibás hogy hagyta hogy kiszivárogjon a felvétel. Hagyta, hogy minden lakó végignézze, amint boncolják a feleségem. Ez a szervezet is... beállítják hogy milyen kegyetlenek az orvosok, holott milyen hangszínnel boncoljon egy számára idegent?! Azt bezzeg nem közölték le, hogy nem igen érzékelünk lépéseket a hiba kiküszöbölésére, bocsánatot nem mondtak, nem beszéltek a problémáról, elég lett volna annyi, esetleg a hangfelvétel is, akármi, mert Jenkins nem csinál látszatra semmit. Lehet mégis, de ha már mindenáron belőlem és Sarahból akarnak nyerészkedni csinálják normálisan, ne ilyen undorító és emlékgyalázó módon! Mást se látok, csak a feleségem szívét a doktor kezében, ahogy a mérlegre dobja. Reszketve és botladozva álltam neki elfutni, szégyenemben és mérgemben. Az egyik beugróban úgy ahogy összeszedtem magam és csak hergeltem magam, hogy Jenkins mi a jó fenét csinál?! El is határozom hirtelen hogy megkérdezem, kifaggatom, bizonyosan Ő is végignézte ezt a szörnyűséget (azaz számára nem az, hát csak a munkáját nézi vissza). Nekilódulok és addig szenvedek a hülye lifttel míg úgy nem érzékeli van engedélyem Jenkinstől felmenni a kancellária szintre. Igaz... csak öt percig, tehát kijutni nem tudom hogy fogok, no meg lehet jelezni is fog a rendszer Jenkinsnek utána de... nem érdekel. Most nem. A folyosókon találom magam, de persze itt vannak már őrök, akik rögtön megállítanak, hogy mit keresek itt, kihez jöttem, Ők nem lettek tájékoztatva.
-Dr. Jenkinshez vagyok hivatalos, Hartley zászlós vagyok és azonnal fel lettem kéretve a kancellárhoz. Maguk talán nem látták, mi megy odakinn?! Átengednek végre?! - Igaz még mindig vörös a szemem a sírástól és rekedtes a hangom a hányástól, de próbálom tartani magam, át akarok jutni rajtuk a genetikusunk irodájába, lakosztályába, bánom is, hol van csak el akarok beszélgetni vele! Igyekszek nem kikötni egy verekedésben, mert lehet itt és most csak ketten vannak de ez nem jelenti nincsenek többen.
MONTY
v
Together in all these memories
I see your smile.
Vissza az elejére Go down

Callum Jenkins

Kancellár

Folyosók, előterek Ezgif_11

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381.02.12. (35 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Alvó-részleg vezetője, genetikus, a Halálcsók feltalálója

Reagok száma :
430

Avatar alanyom :
Tom Hiddleston

☽ :
Folyosók, előterek Tumblr15


Folyosók, előterek Empty
Utolsó poszt Csüt. Nov. 28, 2019 2:27 pm
Következő oldal
Hartley és Jenkins


Épp azon gondolkodom, hogy William-nek elküldjek-e egy tömör és lényegretörő üzenetet a véleményemmel ("Anyád!"), mikor kikerült ál-JL hírként a boncolási videó, de nemcsak azért teszek le erről, mert jelez az egyik testőröm a kommunikátoron, hogy ki tudnék-e jönni a liftekhez vagy mi legyen Hartley-val, mert enyhén szólva zaklatottan jelent meg és engem keres. Amiért igazán leteszek az üzenet elküldéséről és ugyanúgy nem reagálom le még William-nek se ezt a JL-hírét, mint ahogy a valósakat se - bár mintha csak Will cikkezne rólam a JL nevében -, az az, hogy ez az üzenet szerintem nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeit. Meg van még egy okom, de az még olyan távoli jövő, hogy majdhogynem kevéssé mérvadó jelenleg. Nekem csak jó, ha szívességgel tartozik nekem ezért William.
Míg haladok ki a liftekhez, addig elgondolkodom azon, vajon mit akarhat ezzel az üzenettel kancellártársam? Megbotránkoztatni a népet? Akinek a gyomra nem bírja, legfeljebb kidobja az amúgy se túl ízletes ételt vagy nem figyel oda a hírre, vagy ha felháborodik, akkor rám lesz dühös meg a Kancelláriára, de ez még jó is a JL-nek. Hartley-t akarja ellenem fordítani? Annak se látom sok hasznát. Ha gyűlöl egy kancellárt, onnantól könnyű megutálni a többit is - egyikünk se túl szimpatikus alak, valljuk be -, egy programkódokhoz hozzáférő és értő szakembert ellenünk hangolni nem éppen a legbölcsebb gondolat. Azt reméli talán, hogy emiatt majd kapcsolatba akar lépni a JL-lel Hartley? Talán visszafejteni a kódot, hogy a kegyeletsértő videót eltüntethesse az éterből? Talán ez utóbbi tűnik a legértelmesebb ötletnek. Még a megfelelő folyosórészre se kanyarodtam, már hallom Hartley hangját és a karóraszerű kütyümön benyomom a hang- és képfelvételt zavaró gombot.
- Engedjék! Hartley zászlós! Oda tessék! - Tűnök fel a folyosó végén határozott, öles léptekkel haladva és felemelt hangon parancsolok mind az őröknek, mind Hartley-nak, miközben kezemmel mutatok a fényűző előtér külön kis szeglete felé, melyet ívesen üveggel választottak el és odabent kényelmes fotelek és egy kis dohányzóasztal található. Ha hajlandó oda velem jönni a férfi, akkor utána lépek be én is, a megfelelő gomb megérintésével csukom be teljesen az üvegfalú hely szintén üveg ajtaját, majd egy másikkal az átlátszó üveget "alakítom át" tejüveggé. Legalábbis kintről egyáltalán nem látni be, maximum árnyakat látni, hogy vannak bent, míg bentről csak kicsit romlik a látási helyzet, mintha vastagabb üvegen át nézne az ember.
- Mondja, hogy legalább nem nézte végig. - Fordulok eztán a férfi felé, már ha nem rohant le korábban.
Vissza az elejére Go down

Philip Hartley

Flotta

Folyosók, előterek 2WuWP

Karakterlapom :

Születési idő :
2330. október 30. (32 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Navigációs tiszt, programozó

Reagok száma :
157

Avatar alanyom :
Gale Harold

☽ :
Folyosók, előterek 2WuWQ


Folyosók, előterek Empty
Utolsó poszt Csüt. Nov. 28, 2019 8:28 pm
Következő oldal


I settled my grievance by crafting a mask
and I never looked back
Még egy sort veszekedek, mert elég lassan jeleznek a gigerlinek, hogy méltóztasson már idejönni, hallom ám, hogy nem nevez szalonképesnek a csávó. Nem is vagyok, de túl büszke vagyok elismerni igaza van.
-Na végre...- Fújok ki egy adag feszült és nehéz levegőt türelmetlenül mikor meghallom a negédes hangját. Féltem nem mer elém jönni, nem jutok át és ennyi volt. Mert lássuk be... sajnos kellett Ő is hozzá hogy ez összejöjjön, nem vagyok egy nindzsa hogy meglepjem. Vállal neki is megyek az egyik tagnak míg elhaladok, egyszerű kakaskodás de olyan jól esik utálattal nézni rá hogy én megmondtam, pedig csak blöfföltem. Nem érdekel, mert lehet válaszokat kapok. Tudni akarom mi a fene folyik itt! Bemegyek a külön részbe, ahol van mindenféle fotel, de nem ülök le, nem vagyok képes nyugton maradni, eddig is járkáltam, bár a kezemen látszik remeg, ha nem szorítom ökölbe, végtelenül bosszantó! A kérdése azonban fáj, nem is értem miért. Talán mert emberi? Háttal vagyok neki, az öklömre harapok, lenyelem az újabb adag sírást. Igaz, a szemem rémesen szúr és ég, szerencsére ez a tejüveg vagy mi nem tükröződik így bebeszélem magamnak nem vörös a szemem. Összekapom magam amennyire megy és megfordulok, egyik kezem a csípőmön, másik a combomon dobom finoman, remélve elnyomja az idegességem egy részét. Úgy érzem felesleges válaszolnom, az arcomra kiíródik a kín, hogy de. Lehet nem végig, a tüdőt és a májat csak hallottam mikor hánytam.
-Hogyan... khm... hogyan jutottak a felvételhez? Ezek el vannak zárva, titkosítva nem? Hát maga van rajta, miért nem... miért? - Harapok a számra, lassan magam sem tudva pontosan mire is kérdezek, mit takar a miért, de kísért az emléke a látottaknak. Az az ÉN feleségem volt. Az ÉN Sarah-m. Nem volt joguk... akkor sem ha Jenkinst utáljuk, akkor sem. Ennyire nem utáljuk, nem bármi áron utáljuk, Jézusom! Szabad kezem elemelem a combomról és a számra tapasztom, megint felfordult a gyomrom, de már csak epét hánynék maximum, visszanyelem. Muszáj összeszednem magam ha azt akarom méltasson arra, beszél velem. Ha most kimegy nem jön vissza, hah, nevetséges, hogy ez frusztál! Hova süllyedek én is...  
MONTY
Together in all these memories
I see your smile.
Vissza az elejére Go down

Callum Jenkins

Kancellár

Folyosók, előterek Ezgif_11

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381.02.12. (35 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Alvó-részleg vezetője, genetikus, a Halálcsók feltalálója

Reagok száma :
430

Avatar alanyom :
Tom Hiddleston

☽ :
Folyosók, előterek Tumblr15


Folyosók, előterek Empty
Utolsó poszt Vas. Dec. 01, 2019 2:35 pm
Következő oldal
Hartley és Jenkins


Akinek nekiment Hartley, gyilkos pillantást küld utána, de nem lép semmit, mivel nem kapott rá parancsot. A külön részbe érve beszélgetéshez biztonságossá teszem a helyet, ne csak az karóraszerű kütyübe épített kamera- és hangfelvevő-zavaró legyen és csak eztán fordulok Philip felé a kérdéssel. Nem siettetem a válasszal, hagyom, hogy összeszedje magát, és némileg meg is lep, hogy egész nyugodtan tud beszélni, és mellőzött ezúttal minden ellenem szóló iróniát, vádat és hasonlót, amivel megkínált az Alvók-részlegénél történt incidenskor. Látom a választ az arcán, vöröslő szemeiben, pont amitől tartottam, és bár vigasztalhatnám azzal, hogy majd idővel elfelejti. Sajnos a képek elő-elő fognak törni, még ha idővel ritkábban is... ahogy megkopik majd az idő múlásával a felesége arca is.
- Ön tudhatja a legjobban, hogy nincs feltörhetetlen rendszer. - Kezdek bele és megint bennem van a vágy, hogy William-nek mégiscsak elküldjem azt az üzenetet. Megint más kancellároknak kell utána takarítania. A végén még azt hiszem, hogy nem is akarja a Justice League-t elkapni. Lehet át kellene adnom Moor tizedesnek a felvétel többi részét, habár lehet már magától is megszerezte és csak a megfelelő pillanatra várnak a JL-es barátaival. Viszont kínos helyzet ez, mert én pontosan tudom, hogy az egész mögött William áll és nem volt szó rendszer feltörésről, ő kérte el a felvételt. Nekem jól jön, ha szívességekkel tartozik nekem, és ahogy szerencsétlen Hartley zászlós elnézem, keményen be is fogom vasalni ezt kancellártársamon.
- És el vannak zárva a katonák elől, a civilek elől, mindazoktól, akiknek nincs jogosultsága kikérni a felvételt. Természetesen vizsgálatot fogunk indítani, mert igencsak veszélyes, ha valaki visszaél a hatalmával vagy anélkül be tud jutni a rendszerbe. Az én miértem viszont másra vonatkozik... - Sóhajtok aprót és lehet Hartley nem ül le, de én leülök az egyik karosszékbe, karfán nyugtatva kezeimet.
- Ön szerint mi oka lenne a Justice League-nek ezt a felvételt közölni a nyilvánosság előtt? Nemcsak Önnek küldve el, hanem mindenki lássa itt és a Városban is, meg az Imperiumon is. Elég lett volna Önnek elküldeni, ha az a terv, hogy idejön és behúz nekem egyet érte. Ön jobban utálna, mint valaha, mindkettőnknek lenne egy rossz napja, de... ez akkor sem áll össze nekem. - Nem gondolom, hogy tud a férfi majd most higgadtan gondolkodni, pláne hogy biztos felhorkan majd azon, hogy ez csak egy rossz nap lenne neki is. De később, majd ha ülepednek a szavak, talán elgondolkodik rajta. Aztán persze lehet meglep, hogy ő is olyan típus, aki azzal próbálja terelni a figyelmét, hogy más, higgadt, logikus dolgokra koncentrál. Már csak meg kéne találni a logikát ebben az egészben.
Vissza az elejére Go down

Philip Hartley

Flotta

Folyosók, előterek 2WuWP

Karakterlapom :

Születési idő :
2330. október 30. (32 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Navigációs tiszt, programozó

Reagok száma :
157

Avatar alanyom :
Gale Harold

☽ :
Folyosók, előterek 2WuWQ


Folyosók, előterek Empty
Utolsó poszt Vas. Dec. 01, 2019 11:59 pm
Következő oldal


I settled my grievance by crafting a mask
and I never looked back
Annyira nehéz összeszednem magam! Annyira fárasztó folyton gyűlölködnöm. Annyira értelmetlen minden, most, hogy végleges lett Sarah halála, hogy elhomályosult az utolsó közös emlékünk, mert felülírta a boncolás sokkoló felvétele. Pedig tényleg kezdtem összeszedni magam! Isten lássa lelkem, komolyan, én megpróbáltam! Lehet valami szörnyű bűnt követtem el hogy bűnhődnöm kell, nem tudom. Kivételesen nem ordítva kezdek Jenkinsnél, bár ebbe közrejátszik a feltett kérdése is. Az én kérdésemre adott válasza viszont...
-Nincs, de Maga egy kancellár. Maga az egyike a legbefolyásosabbaknak, mi az hogy nincs hatszorosan titkosítva ami csak magáról készül?! Az is hogy iszik egy pohár kibaszott vizet, nem hogy az amikor dolgozik?! - Kérdezem és vádolom elkeseredetten, mert pontosan tudom minden rendszer feltörhető. De erről honnan szereztek tudomást? Miért használt ki az, aki tudta? Ez nem Jenkins volt, lévén maga ellen nem beszélne. Kivételesen csak Őt nem tudom hibáztatni. Ironikus nem? Szóval vizsgálatot indít... kitörölhetem vele a... mindegy. Elgyötörve nézem ahogy leül és rezignáltam fogadom a kérdését.
-Nem fogom magát megütni azért, mert végezte a munkáját Jenkins. Idióta vagyok, beismerem, de nem hülye. Olyan mintha eltöretné a kezem csak mert megírok egy kódot! Kivételesen... - Ahh, ezt kimondani is fáj, de nem ezért csordul túl a szememben a könny, pedig ez is megérne egy misét... -... nem magára vagyok dühös. Jenkins, nekem nem egy... rossz napot okozott ez. Fogja már fel! - Megyek oda elé, hogy megragadjam a felöltőjét vagy mijét, ahogy odahajolok, de nincs bennem túl sok erő. Inkább keserű vagyok. -Elvették tőlem az utolsó emléket... felülírták... arra... hahaha, magával osztozkodom a feleségem emlékén, hogy... szó szerint elvette tőlem a feleségem szívét, Jenkins. Ez... nem egy rossz nap. Nekem nem... - Szívom be az ajkam, hogy örömtelen mosolygok és nevetést imitálok a sors fintorára, ám eleresztem és leülök mellé a másik fotelba, de csak mert megint majdnem elhányom magam az emlékre. A látvány, hogy kiemelik a feleségem szívét és rádobják egy mérlegre, mintha mit sem számítana már hisz nem dobog...
-Nincs értelme... - Mondom aztán kis idő múlva hogy sikerült visszanyelnem újfent az epét a számban. - Én nem beszéltem a feleségemről... nem igazán. Főleg nem arról hogy pontosan mi volt vele. Azt nem mondom nem közöltem pár személynek gyűlölöm magát, de... ki szereti a kancellárokat? Nem nekem akartak ártani, de nem is Neked... aki elhiszi hogy sírva boncolsz minden halottat az hülye! Kimondtad a felvételen hiba történt, de nem Te hibáztál. Ha valaki azt akarná vállald a dolgot nem játssza be az egész felvételt, csak a végét. Nincs értelme. Nincs értelme... - Fogom a fejem és próbálom elnyomni a sírást, mert nem adott válaszokat. Azaz de.. azt adta válaszul szerinte se volt értelme. Értelmetlen dolog miatt gyalázták meg a feleségem emlékét.
-Törölnéd a... felvételt? El akarom temetni egyszer a feleségem. Földbe. Földi szokás szerint. Azt az emléket akarom utolsónak róla. Nem ezt. Bár... nem tudom... van-e... mit eltemetnem... mi a protokoll? - Észre sem veszem letegezem, de azt sem mennyire szánalmasan festek az előtt az ember előtt, aki az utolsó előtti lenne a listán hogy így lásson. Mert ahogy ráemelem a tekintetem már nincs benne sok minden, már a harag se hajt, mi maradt? Sajnos a hamvakat illető kérdésre is amit nem mertem hetek óta feltenni is csak Ő tudja a választ. Van bármi amit eltemethetek a feleségemből?
MONTY
Together in all these memories
I see your smile.
Vissza az elejére Go down

Callum Jenkins

Kancellár

Folyosók, előterek Ezgif_11

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381.02.12. (35 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Alvó-részleg vezetője, genetikus, a Halálcsók feltalálója

Reagok száma :
430

Avatar alanyom :
Tom Hiddleston

☽ :
Folyosók, előterek Tumblr15


Folyosók, előterek Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 04, 2019 2:10 pm
Következő oldal
Hartley és Jenkins


- Ha ez én boncolásom lenne, hatszorosan titkosítva lenne. Nem titkosított minden, csak mert szerepelek rajta. - Bizonyos szint felett hozzáférhető ez a boncolási felvétel is, mint minden más boncolási videó. Nem akartam kimondani neki, hogy a felesége nem volt annyira fontos személy, hogy ennél komolyabb biztonsági intézkedést kelljen életbe léptetni.
- Ah, igen, apropó kód. Arra a múltkorira sajnos már nem lesz szükség. És Jenkins _Uram_, vagy Kancellár úr, Önnek. - Figyelmeztetem, de most utoljára. Habár lehet ez egyik fülén be, másikon ki Hartley-nak, mert a rossz nap kifejezésen úgy felhúzza magát, hogy még arra is vetemedik, hogy hozzám lépve megragadja a felöltőm szélét, még ha nem is erősen. Mondjuk az erő mindegy, a tett és amit kifejez, az a nem mindegy, de ezt még mindig hagyom - leginkább szánalomból - egy jeges, figyelmeztető pillantással és a mozdulattal, amivel amúgy sem erős fogását lesöpröm a felöltőmről, mintha csak valami kellemetlenkedő bogár szállt volna oda, nem a keze lenne. Leülök a fotelbe, de míg hallgatom felemelem a hüvelykujjamat az újabb "Jenkins" megnevezésénél, a karfán nyugtatva kezem, de nem szólok közbe. Rideg nyugalommal hallgatom szavait, tökéletes ellentétei vagyunk most egymásnak. Ő teljesen kiborult, én már-már közönyösen hallgatom a panaszáradatot. Igaz, biztos ő sem számíthatott arra, hogy majd megveregetem a vállát és elhívom sörözni, mialatt kisírja a bánatát nekem. Amikor tegezésre vált, akkor emelem fel a mutatóujjamat is a hüvelykujj mellé, majd a felvétel törlésénél elhangzó újabb tegezésnél a középső ujjamat is, ezzel hármat mutatok Hartley-nak, de még mindig nem szólok neki újra, nem figyelmeztetem újra. Egyébként még így is nagylelkűen számoltam neki.
- A felvétel élő adásként lett közölve, de megjelenésekor már a törlésének nekiláttunk, hogy sehol ne maradhasson nyoma. Ebben is különbözik sok más Justice League üzenettől, nem úgy lett küldve, hogy visszanézhető a kommunikátorokon, és ez is gyanús. De természetesen a nyomát is el fogjuk tüntetni. - Ezt a kérést legalább William se tagadhatja meg. Majd folytatom is, mielőtt megszólalhatna Hartley. Ha meg is teszi, közbevágok.
- Ami a temetést illeti... Még azokat is, akik a Perdán halnak meg, hamvasztjuk. Az ő hamvaik ott vannak szétszórva, de akik a Dominiumon halnak meg, az ő hamvaik az űrbe kerülnek. De engedélyezek Önnek egy külön utat a Városba. A hamvak híján nyomtasson egy képet a feleségéről és azt temesse el, így búcsúzzon el tőle. Hogy mi az utolsó emléke róla, vagy hogy mire akar emlékezni, az csak Önön múlik. - Tudom, hogy könnyű mondani, én is emlékszem Saskia utolsó mozdulatára, az utolsó pillantásra, mielőtt eszméletét vesztette volna. Belém égett és azóta emészt, de én nem is akarom elfelejteni azt a pillanatot, nem tehetem, még akkor sem, ha ez fog végül teljesen felőrölni. Ám folytatom is tovább, nem hagyván szóhoz jutni Hartley-t, és ezzel ő jár jobban, még ha most még nem is tudja.
- És mielőtt még bármit is mondana erre, tájékoztatom, hogy jelenlegi lelki állapota sem mentség a viselkedésére. Az orvosi szobában figyelmeztettem, hogy a stílusának következményei lehetnek. Mielőtt kimennék azon az ajtón, az a két őr bejön és eltöri három ujját. - Mutatom fel a hármas számot, amit eddig számoltam. Kicsinyes dolognak tűnik, de okkal teszem.
- Addig válassza ki, melyik három legyen, vagy ők teszik meg. És gondolja át alaposan, mit és hogyan mond, mielőtt most megszólalna, csak egy kézfejében huszonhét csontja van, sokáig folytathatjuk. - És most hallgatok el és hagyom szóhoz jutni, ha még akarna valamit mondani. Rajtam láthatja, hogy komolyan beszélek, volt időm mérlegelni az egészet, míg beszélt. Habár manapság gyorsabban hoznak helyre egy törést, ez még ettől meg fogja nehezíteni a munkáját a férfinak, és okkal döntöttem így. Moor tizedes is elég pimasz tud lenni, de neki van elég esze hozzá, hogy ne lépjen át egy határt, és nagyon is jól emlékszik rá, hogy egy kancellár áll vele szemben. De nemcsak a túléléshez hasznos tiszteletadásra akarom megtanítani Hartley-t, hanem részben belemegyek William játékába: haragudjon, gyűlöljön csak engem a férfi, de akadályozom is William tervét. A felvételek eltüntetésével és az ujjtörések okozta nehézségekkel próbálom elérni, hogy Hartley-nak ne legyen olyan sok indíttatása a JL után nyomozni. Gyanítom ez kancellártársam terve vele, legalábbis ez tűnt a legértelmesebb ötletnek ebben az abszurd helyzetben. Hátha most Hartley utál annyira, hogy feltételezze rólam, az én kezem is benne van ebben az egészben és inkább annak néz utána, milyen utat járt be a felvétel az eredeti helyéről, és nem a JL üzeneteit akarja visszafejteni, honnan erednek azok. Magam ellen beszélek ezzel, de ez tűnt a kisebb áldozatnak, amit meg lehet hozni.
Vissza az elejére Go down

Philip Hartley

Flotta

Folyosók, előterek 2WuWP

Karakterlapom :

Születési idő :
2330. október 30. (32 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Navigációs tiszt, programozó

Reagok száma :
157

Avatar alanyom :
Gale Harold

☽ :
Folyosók, előterek 2WuWQ


Folyosók, előterek Empty
Utolsó poszt Csüt. Dec. 05, 2019 3:57 pm
Következő oldal


I settled my grievance by crafting a mask
and I never looked back

-Nem is értem... - Már azt a részét, hogy nincs titkosítva minden amin Ő van. Ha nem lenne rajta, nem teszi ki a JL minden platformra. Ha "névtelen" orvosok végezték volna a boncolást, akkor nem kerül ki a felvétel. Máskülönben nem lenne benne logika, de ezzel meg nem igen ártanak Jenkinsnek... Mert mit mond erre? Vállat ránt. Nem értem. Arra nem is reagálok uramozni kéne, legkisebb gondom nagyobb ennél jelenleg. Amúgy Ő sem uramoz, innentől meg aztán végképp nincs jelenleg eszemben. Hát nem érti hogy meggyalázták a feleségem emlékét ezek a huligánok?! És még értelme sem volt?! És erre beközli ez egy rossz nap? Rossz nap?! Neki talán csak ennyi, de én nem vagyok orvos hogy mindennapi dolog legyen hogy életem értelmét felvágják és kidobálják a szerveit belőle! Meg is ragadom, de hát kárt azt amúgy sem tudnék benne okozni. Le merném fogadni jobb önvédelmi kiképzést kapott mint én támadót, vagy hogyan is fogalmazzak, de az fel sem tűnik számol, azaz ha érzékelem is nem bírom összekapcsolni mit is számol. Az értelmetlenségének okait? Ennek semmi értelme nem volt!
-Köszönöm. - Veszek egy reszketeg levegőt míg kezemmel támasztom a homlokom, próbálok lélegezni, összeszedni magam. Törlik a felvételt, ez jó. Ez jó. De a temetés...
-Gondoltam hogy ez a protokoll... - Nyelem vissza a szót motyogva, majd ránézek, noha nem kéne, mert sírok. Megfogadtam nem fogok többet, megfogadtam mikor karantén alatt voltam és akkor is megfogadtam mikor a kényszer pihenőmet töltöttem amit Jenkins rendelt el. Nekem nem kéne fogadalmakat tennem, ezt legalább is, harmadszorra bukom el. Egyszerűen csak nem értem miért engedi meg nekem az utat. Mert ez... olyan emberi. Szívesség. Szívesség egy olyan embernek, aki utálja, aki vádolja, aki folyton csak perlekedik vele. Ez a gesztus szinte fejbe vág, kijózanít annyira, hogy kezdjem felfogni mi történt. Alig veszem észre hogy talán hosszabban bámulom értetlen mint illene, mire megtalálnám a hangom folytatja, de elmosolyodom fáradtan. Nem nevetem ki, mert nem vicces csak rájöttem mit számolt. Nem is érdekel, még mindig azon gondolkodom amit adott.-Köszönöm. - Ezt ki bírom préselni magamból de vele ellentétben én pocsékul hazudok amúgy is, rejtegetni sem tudnám, hogy most valóban igazi hálát érzek iránta. Pont iránta, akit utálni akarok, de minden egyes ilyen megmozdulásával egyre nehezebb. Vajon azért csinálja mert imád meglepetésszerűen hátba támadni mindenkit? Hah... bár jelenleg az sem érdekelne. Szóval három ujjam.
-Ha szabad megjegyeznem Jenkins 'kancellár, kaptam Öntől egy feladatot. Ahhoz hogy gyorsan dolgozzak, a kezemre szükség van, de például a bordáim csak a mozgásban gátolnak. Tudom az nehezebben gyógyul és jobban fáj, de gondolom érti miért javaslom. Ha mégis az ujjaim akarja akkor a bal hüvelyk és kisujj és a jobb kisujjam. A maradék hét ujjammal tűrhetően gépelem a kódokat. - A JL kapcsán ellenben nem győzött meg, de nem McGrover miatt akarom megtalálni aki ezt tette, hanem magam miatt. Amit Samért tettek annak volt értelme, amit Jenkins ellen annak nem volt. Ha anarchisták, akkor le kell állítani őket mert a káosz rosszabb egy rezsimnél, ha pedig volt valami értelmes ok... akkor még mindig dönthetek úgy, hallgatok. Persze ezt nem fogom egyik kancellár orrára sem kötni. Egy biztos: tudni akarom a válaszokat, tehát a JL nem járt jól hogy Sarahról tette ki a felvételt. Ellenben veszek még egy mélyebb levegőt és próbálom elnyomni a kezem remegését. Nem is tudom a stressztől remeg vagy a tehetetlenségtől... furcsa hogy nem az idegtől. Azt ismerem.
-Ha... khm. Ha tényleg... elenged egyszer a feleségem miatt... Akkor tartozni fogok magának. - Tisztában vagyok vele enélkül sosem mehetnék le, mert se a magatartásom se a földi születésem nem támogatja a dolgot, emiatt is tartom nagy dolognak leengedne. A legtöbb lázadó földi volt, a legtöbb lázadó szabad szájú. Rólam kevesen tudják, hogy nem vagyok egy hatalmakat megdöntő alkat, hogy szeretem a rendszert, mert a káosz az ellenség, főleg mert képtelen lennék úgy viselkedni mint mondjuk Gardel tizedes, de még annyira sem mint Malinor. Alkalmatlan vagyok erre, csak jó az informatikai és matematikai érzékem. Sarah... Ő megnevelt, de hogy nincs... Annyira értelmetlen minden. Be kell lássam Jenkins segít, folyton segít, ha az ujjtörést nem veszem, de ki tudja, lehet később ott is rájövök ez mire jó. Egy kis hallgatás után aztán rászánom magam még valamire így átgondolva pár dolgot hirtelen. Lehet hülyeség, de lehet nem. Ő jobban megítéli ezt nálam az a szomorú igazság, legalább is remélem így tesz.
-Ahm... ha már a viselkedésemnél tartunk... - Senkinek sem segítek azzal ha Őt molesztálom vagy szétcsúszom. Utóbbi esélyesebb, mert nincs kedvem behúzni se neki egyet, ami érzem semmi jót nem jelent. Viccen kívül. -... El kell mennem az Imperiummal, mert dolgoznom kell a navigáción, ezért ébresztettek fel. Két... ember munkáját kell csinálnom. Dolgozni akarok. De... ahm... nem megy amit mondott. Próbáltam és jobban voltam, tényleg, de... én nem tudok olyan lenni mint maga. - Nagyon sok dologban különbözünk ami örvendetes, ám én speciel arra gondolok Ő erős maradt a felesége halála után, én képtelen vagyok. Pedig Noirával és Ravennel is jobban voltam, Samnél más, ránk telepszik a sok gond, de vele is haladtam magammal kapcsolatban, mégsem... találok semmi nyugalmat. Csak a munkában, bár az sem nyugalom csak eltereli a figyelmem. Nem egészséges. -Szóval... ha megcsináltam mindent, azt hiszem... ha nem bírom megoldani... csak azt akarom mondani... visszamennék a doktorhoz. - Azt már nem bírom kinyögni igaza volt, mert segített, mégis titkon remélem mond erre valamit. Nem tudom miért, talán mert kezdek rájönni Ő el tud vonatkoztatni tőlem, mert nem ismer és végül is doktor, ha egy diktátor is. Avagy hátha csinál valamit ami miatt megint utálhatom, mert nem tudok azzal mit kezdeni hogy azt kell mondjam neki "köszönöm". Azaz.... "köszönöm uram..." vagy ilyesmi, remélem nem ezt kéri a tartozás fejében, mert akkor lennék csak bajban hogy minden szó mögé odabiggyesszem ezt. Nem vagyok katona. Igazából nem. Jelenleg pedig végképp dekoncentáltnak érzem magam ilyesmire sajnos. De azt Ő is tudja, ha megint be akar zárni a doki és nem tudok avagy nem enged dolgozni az gond is lehet. Már neki, mert nem tudom ha megvan a program utána mennyire kellek, ez nem olyan odaadom és boldoguljon sosem kellek már hozzá. Igaz Ő gondolom kikérhet a doktortól, hiszen kancellár, de mi van ha bemegyek a dokihoz és épp csak szarabbul leszek és nem bírok dolgozni se? Samnek segíteni akarok, emiatt Jenkinsre vagyok utalva. Ahh... nem is tudom ez melyikünknek nagyobb szívás.
MONTY
Together in all these memories
I see your smile.
Vissza az elejére Go down

Callum Jenkins

Kancellár

Folyosók, előterek Ezgif_11

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381.02.12. (35 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Alvó-részleg vezetője, genetikus, a Halálcsók feltalálója

Reagok száma :
430

Avatar alanyom :
Tom Hiddleston

☽ :
Folyosók, előterek Tumblr15


Folyosók, előterek Empty
Utolsó poszt Hétf. Dec. 09, 2019 2:32 pm
Következő oldal
Hartley és Jenkins


Én persze, hogy nem uramozok senkit, hiszen én vagyok a tápláléklánc tetején még hat másikkal együtt, de hacsak nem állok tegezőviszonyban az illetővel, akkor mindenkit a rangján szólítok, megtartva a távolságot. Nem vagyok egy barátkozós típus. És ha barátkozni támadna kedvem, biztosan nem Hartley-t keresem majd fel ezzel, ezt egyre jobban érzem, ahogy halad előre a beszélgetésünk, és még sír is. Nem mondom, hogy nem fordulhat elő, hogy egy férfi ember is sírjon, pláne ha szerettei elvesztéséről van szó, de nem szeretem az olyan gyengéket, akik mások előtt is megteszik ezt, ha az illetővel nincsenek jóban. Márpedig mi nem vagyunk ivócimborák, mi több, be is ismerte, hogy szeretettel hangoztatja irántam érzett utálatát, ami több, mint beilleszkedési kötelesség, hogy utáljunk minden kancellárt, mert csak.
- Nem szükséges. - Felelem a köszönetére röviden, mert nem ezért tettem, hanem szánalomból, na meg egyszer behajtom rajta. Vagy a programozandó - és időközben már feleslegessé vált, de talán valamikor valamire még jó lesz - genetikai módosító programját fizetem ki ezzel, kihúzva magam legalább nála Lewis hadnagy megmentésére tett próbálkozásom ígérete alól. Nem mert ne akarnék segíteni a hadnagynak, csak ezt jobban szeretem önszántamból tenni. Hartley könnyes, kisírt szemeiben látott hálát gondoltam gyorsan törölni fogja mindaz, amit utána mondok neki, leginkább az ujjtörésekről. Nos van az a helyzet, amikor nekem se jön be minden tervem. Arra számítottam, hogy kiakad már magán az ujjak eltöretésén és az indokán is, miért teszem, az meg a pont lesz az i-re, hogy pofátlanul felajánlom, maga választhassa ki az ujjakat. Az volt a terv, hogy a várhatóan újra tegeződő kiakadásáért még több ujjat eltörethetek, hogy végképp ne tudjon itt nyomozgatni a JL után, erre meg... Erre nem tegez, még a rangomat is odateszi a nevem után és bevállalna egy fájdalmasabb büntetést is, csak hogy kódolni tudjon. Muszáj lesz nekem is tennem egy fogadalmat, miszerint többet nem leszek jófej. A bordatörés logikus lehetne, de ha ezt elismerem és mégis az ujjtöréshez ragaszkodom, az gyanús lenne. Szerencsére gyorsan meglelem a megfelelő indokot, miért "kell" az ujjainál maradnom.
- A törött borda miatti mozgáskorlátozottsága nem volna ínyére Cromwell kapitánynak. Amennyire tudom, egyes panelekhez szűk helyekre kell majd bemásznia a hajón. Az ujjtörés ebben nem zavarná, a törött borda igen. - De nagy a kísértés, hogy csak úgy, látszólag merő gonoszságból eltöressek még vagy négy ujjat a meglévő három mellé, de nem mutatom ki most sem a csalódottságomat, hiszen talán elég a terven változtatni. Ha kódolni és kutakodni akar, ám legyen.
- A Justice League eddigi üzenetei és felvételei mind kancellárok ellen irányult. Nem hiszem, hogy ez egy kifejezetten ellenem irányuló üzenet lett volna, vagy ha igen, akkor nagy bajban lehetnek, ha ilyen vérszegény próbálkozásra szorulnak. Ez a felvétel sokkal inkább Ön ellen irányul, ami azért is érdekes, mert ha Ön fennen hirdeti, mennyire utál engem meg ahogy mondta, mindenki utálja a Kancelláriát, akkor nem sok értelme van egy ilyen üzenetnek, ami szinte felszólítja Önt, hogy jöjjön és kapja el őket, ha elviekben egyetértenek. Én azt mondanám, hogy ennek csapda szaga van. Emiatt, ha nyomozni kezd a JL után, akkor ha eredményre jut, szeretném, ha előbb velem tudatná, ha már mindketten belekeveredtünk és utána kitaláljuk, hogyan kapjuk el. De ez egyelőre legyen a titkunk, jobb ha JL és mindenki úgy tudja, hogy a felvétel és a megkeresése miatt utáljuk egymást, ami a felvétel közvetlen célja lehetett. Megértette? - Nézek komolyan a szemeibe, azt persze nem teszem hozzá, hogy a segítségem lehet a számára egy fejbe kapott golyó lesz, ahogy azt se mondhatom neki, hogy jelenleg nem fűz érdekem ahhoz, hogy a JL nyomára bukkanjanak. Ez viszont szükségessé tesz néhány intézkedést, amit meg is ejtek, ahogy visszaérek innen az irodámba. William bizonyára Hartley-t akarta a JL után uszítani, de szeretnék egy lépéssel előtte járni, azaz előbb jutni az információhoz, mint William. Nem tudom, meg fogja-e személyesen is keresni Hartley-t, de remélhetőleg ezt nem kotyogja - sírja - el neki a zászlós. Akár megegyezünk most ebben, akár nem. De látom, hogy mély levegőt vesz, valamit még szeretne, így még ezt megvárom, mit akarhat.
- Erre majd visszatérünk máskor. - Felelek ennyivel a tartozás tényére, és már majdnem felállnék a fotelből, mikor még szóval tart, így érdeklődve figyelek rá. Ah a viselkedése! Feléled a remény, hogy mégis eltörethetek tiszta lelkiismerettel pár ujjat pluszba, de magam is érzem, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű. Nem is lett. Amit mond, az viszont meglep, picit feljebb is moccannak a szemöldökeim, de valahol megértem őt, hogy nem megy. Nekem azért megy, mert Saskia még életben van, még makacsul kapaszkodom abba a hónapról hónapra egyre kisebb reménybe, de kudarc esetén tudom, mennyire sötétnek tűnik a jövő.
- Rendben. De az Imperium indulása előtt menjen le a Városba, hogy elbúcsúzzon. - Hátha segít. Nem tudom, nekem segítene-e, de talán jobb, mint búcsú nélkül. Aztán az Imperium útja alatt lesz ideje feldolgozni ezt, vagy ha nem, akkor tényleg jobb, ha olyasvalaki segít neki, akibe több empátia szorult nálam és tud jobb módot a veszteségek feldolgozására. Legalább indulatkezelésre nem kell már mennie. Hacsak...
Felállok a fotelből és az ajtó felé indulok, ahol feloldom az üvegfal módosítását, ami tejüveggé változtatta kintről és az ajtót nyitva intem oda a két őrt a lift mellől. Hamar odaérnek, de addig is Hartley-hez kezdek beszélni.
- Sok sikert kívánok, zászlós! Segítek jobban figyelni a kódokra és a gépelésre, mint rövidtávú célra, hogy túllendüljön ezen... - Apró félmosoly abból a fajtából, amit olyan irritálónak talál tőlem. Talán pont azért, mert nem ígér semmi jót. Az odaérő két őrhöz fordulok.
- Viselkedése és beszédstílusa miatt büntetésre ítéltem Hartley zászlóst. Törjék el a jobb keze hüvelyk- és mutatóujját, és a bal keze mutatóujját! - Nem ebben egyeztünk meg, de egy kis nehezítés nem árt, hogy ne a feleségére koncentráljon. Meg az én szándékaimnak is kedvez. A két őrnek arcizma sem rándul a parancsra, már lépnek is Hartley-hoz, hogy az egyik lefogja, a másik meg gyors és erős mozdulattal reccsentse meg az általam mondott ujjakat. Megvárom, csak hogy biztosra menjek, közönyös arccal nézve végig a jelenetet és Hartley esetleges újabb könnyeit. Ha persze átkozódni vagy tiszteletlenkedni fog, akkor folytatjuk. Ellenkező esetben köszönés nélkül lépek ki a helyiségből és megyek vissza az irodámba.

//Ha nem marasztalsz, akkor köszönöm a játékot Very Happy Szép barátság kezdete a miénk Lol2//
Vissza az elejére Go down

Philip Hartley

Flotta

Folyosók, előterek 2WuWP

Karakterlapom :

Születési idő :
2330. október 30. (32 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Navigációs tiszt, programozó

Reagok száma :
157

Avatar alanyom :
Gale Harold

☽ :
Folyosók, előterek 2WuWQ


Folyosók, előterek Empty
Utolsó poszt Kedd Dec. 10, 2019 10:30 pm
Következő oldal


I settled my grievance by crafting a mask
and I never looked back
Néha nem értem az embereket. Azaz sokszor, erre Jenkins ékes példa. Az ember logikusan azt hinné, ha folyamatosan odamondja a másiknak mennyire rühelli és különben is több lenne a világ nélküle - ha nem is tudásilag de teszem azt érzelmileg vagy emberileg - akkor nem fog csupán azzal megcáfolni, hogy de igenis emberséges marad. Márpedig Ő megtette, lassan nem lesz elég egy kezem hogy ezt számon tartsam. Persze eddig mindent a munkára fogtam, meg hogy okkal lettem felkeltve, nem fog rögtön lelövetni a fenébe, ám mikor azt ajánlja fel hogy Saraht eltemethetem... Nos. Ennek semmi köze semmihez, ez pusztán... egy olyan gesztus, amit csak olyan tud felajánlani, mondhatni reflexből, aki pontosan tudja mi bajom. Nem akartam Samnek elhinni, hogy a kancellár képes volt bármi emberi érzelemre teszem azt a felesége iránt, de kezd olyan érzésem lenni, csúnyát tévedtem. Azt persze továbbra sem gondolom mekkora jó parti lenne McGrover helyett, szóval Samtől maradjon csak távol továbbra is, legjobb ha rá se néz, csak a háttérből segít - elvileg azt fogjuk csinálni. Igazából magának köszönheti hogy észhez térek, mert csak egyik sokkból a másikba esve létezem mostanság, csak nem tudja. Senki sem tudja, a doki se jött rá, különben nem enged el. Tudok nagyon is összeszedetten viselkedni, ahogy most is, ha kapok valami támpontot. Jenkins másodjára ad ilyet, bár olyasmitől nem tartok hogy kedvelne, meredek is lenne. Okkal csinál mindent, legalább is eddig ezt tette így visszagondolva, bár az ujjtördelést nem értem, de majd egyszer. Minden esetre felvetem, cseréljük le a bordámra, hogy számára is hasznosabb legyek (ne csak a JL ellen).
-Attól függ uram, szűk helyeken gipsszel és hasonlóval nem tudok finom mozgást tenni, de maximum mondom mit csináljon annak aki segít. - Ha ezt akarja... egy kis fizikai fájdalom elviselhetőbbé teszi a lelkit, elég lesz annak a gyógyulására fókuszálnom míg... a dolgok végére nem érek. Mert érzem nekem segítség kell. Könnyen szétcsúszom. Borzalmas érzés, főleg ha olyan ember rak össze mindig akitől cseppet sem várnám.
-Lehet azt akarják megtaláljam Őket, mert azt hiszik jó lázadó lennék... igaz, egy ilyen húzással nem gondolhatják komolyan szimpatizálni fogok bármelyikkel is. - A csapda miatt ingatom a fejem. McGroovert még annyira sem kedvelem ebben a pillanatban mint Jenkinst, szóval... -McGroover kancellár is számít rám úgy hiszem a földi tudásom miatt. Nem fogok titkolózni előtte, amúgy sem hazudok jól, de hajlandó vagyok esetleg a... maga szavaival előadott tényeket továbbadni, ha segít nekem. - Az üzlet az üzlet, no meg fogalma sincs szerintem mennyire berágtam személyes okokból is McGrooverre, már azon túl hogy miket tett és akar tenni Sammyvel. Jenkins úgy hiszem tud egysmást, meglepődni nem fog. - Valamint nekem nem kell indokot gyártanom miért utálom magát, 'uram. - Nem akarom azt hazudni a felvétel miatt utálom, mert ez már nem igaz. Eleinte sem azért utáltam mert Ő volt a boncnok avagy a rossz hír hozója papíron. Elfelejti én nem hazudok jól...
-Azt sejtettem. - Egy tartozást mindenki behajt, főleg az érdek-emberek, de kivételesen nem bánom. Ha ezzel egy fokkal biztosabbnak vehetem nem csak a levegőbe beszélt, akkor mindenképp. Ellenben... ha nem is akarom elismerni igaza volt, ám jelezni szeretném eljutnak hozzám, ha nehezen is a jó tanácsai. Nem igen fogtam fel őket annak, bár egyre inkább kénytelen vagyok. Ellenben végrehajtani a tanácsot és megfelelni neki már sokkal nehezebb mint elviselni egy kiadós verést Malinortól teszem azt. Bólintok párat, igaza lehet. Nem kéne halogatnom a dolgot, ha visszajött Sam akkor majd megkérem valahogy oldjuk meg lejöhessen velem és... úgy talán új fejezetet tudok nyitni. Újra, csak immár Sarah nélkül. Aztán meglátom ez elég-e vagy mehetek vissza a havas tájat rosszul imitáló szobámba. Magam is felállok, majd kicsit összeszedem magam, az ujj törés nem lehet rosszabb mint mikor direkt törték be az orrom.
-Milyen kedves, igazán önzetlen magától. - Mosolygok rá, de én olyan éllel hogy ki tudja, lehet komolyan gondolom amit mondok. Még a végén kiderül van szíve és nem egy Grincs ez a kancellár. Az nem lenne jó, szívás ha az alapító tag bontja a klubbot, nem? Arra viszont felhorkanok, hogy más ujjaim töri el, magának is ártott ezzel, lassabb leszek, holott neki kell időre a dolog. Persze kérdés nem-e oldom-e meg másképp, dolgoztam már vakoknak szánt programmal lustaságból, de azon is lesz mit javítani. Csóválom is a fejem. Közben a pólómban megtörlöm az arcom, a szemem vörössége megmarad, de egyebet úgy sem tehetek. Emiatt nem sírok, a fizikai fájdalmat jobban viselem jóval mint a lelkit, bár kellemesnek semmi esetre sem mondanám, amit a grimaszom el is árul. Ám nem szólok semmit, hagyom menni, magam meg dacosan vonulok el erről a szintről, hogy utána kifújjam magam lentebb és keressek egy orvost. Minek az embernek barát, minek ilyen ellensége lehet?!

//Hagylak élni, dógozzá' xD Oh Noooooo ezt el se olvastam  Laughing   Köszi Very Happy //
MONTY
Together in all these memories
I see your smile.
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Folyosók, előterek Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
106

☽ :
Folyosók, előterek Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Folyosók, előterek Empty
Utolsó poszt Csüt. Dec. 12, 2019 3:15 pm
Következő oldal

Szabad játéktér

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomFolyosók, előterek Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Folyosók, előterek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Dominium űrállomás :: 8. gyűrű - Kancellária-
Ugrás: