Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Yesterday at 11:16 pm

Yesterday at 11:07 pm

Yesterday at 10:45 pm

Yesterday at 9:02 pm

Yesterday at 8:53 pm

Yesterday at 8:18 pm


Yesterday at 6:06 pm

Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 4 2
Hadsereg 3 4
Ellenállók 2 6
Flotta 4 7
Perdaiak 9 1
Összesen 22 24
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Laboratóriumok
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Dorian Castillo

Kancellár

Laboratóriumok - Page 2 Giphy

Karakterlapom :

Születési idő :
2377.11.23. (39)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
kancellár (orvostudomány, űrlénytan, botanika, biológia szakirányban kutatás)

Reagok száma :
91

Avatar alanyom :
Cillian Murphy

☽ :
Laboratóriumok - Page 2 31qBM


Laboratóriumok - Page 2 Empty
Utolsó poszt Hétf. Dec. 02, 2019 9:56 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2Miss Shirley & Callum & Dorian

Aki azt mondja; képtelenség, legalább ne zavarja azt, aki képes rá.-Mindig elfelejtem mekkora egy piperkőc vagy öreg barátom. Maximum azt mondjuk, eszement példát vettek Rólad. - Némi negédesség, nem tesz lóvá, attól hogy mostanában halálvágya vagy és a kávé sem tartja ébren csak a zuhanás még tudom megoldja a dolgot.
-Van egy mesterlövészem és vadonjáróm. - Ez a kettő volt kellően megbízható bár én eleve nem nagy csapatban gondolkodtam, túl feltűnő, nekünk pedig a láthatatlanság kiemelten fontos. Ellenben a lényegi részt, a természetben kiigazodó embert én adom, nem hiába, ha értelmes mintát akarok növényből és állatból elkél. Egy vadembert befogni nekem ugye másodlagos, de erről Callumnak nem kell tudni, emiatt is szereztem mesterlövészt. -Maximum három fő hiányzik meglátásom szerint de minimum egy. - Értse felőlem hozhat több embert, de egyet adjon legalább.
Úgy fest túl hosszan mi sem tudunk cseverészni, mert máris elakad az új üdvöske, annyi baj legyen.
-Ha engem kérdezel igen, amennyiben nem láttad hogy halt meg. - Az már-már olyan mintha aludna, de érezhetően inkább a logika beszélhet belőlem semmint valami szentimentális beidegződés. Arra bólintok, hogy csak hús és csont fekszik Miss Shirley előtt, Callum jól mondja, de ez a fiataloknak nem szokott menni, hacsak nem... nos, vélhetőleg olyanok mint mi, vagy akik rendelkeznek egy enyhe pszichopata hajlammal... Callum is csak kívülről elbűvölő, amúgy rohad, ezért is értjük meg egymást. Williammal az a baj, hogy Ő inkább szociopata, de senki sem lehet tökéletes, ugye.
Aztán hogy engedélyt is kapok Callumtól beállok Miss Shirley mellé és a számomra érdekesebb részek felé terelem a boncolást, Callumnak úgy hiszem amúgy is mindegy. Harttal egyelőre nem foglalkozok, ha szükség lesz rá itt lesz amúgy meg léteznie sem kell addig. A pár instrukció után várakozva figyelem átnyújtva a szikét mit is alkot a kisasszony, de bólintok párat hogy helyes, összeszedte magát. Callum ismer annyira már, hogy tudja elégedett vagyok a magam módján.
-Amennyiben ki szeretné próbálni mindenképp, avagy megmutatom a technikát mert elsőre... zavaró lehet a velejáró hang. - Nem szívesen húznám azzal az időt, hogy újra és újra nekifog, de ha együtt csináljuk tanul is és gyors is, azt vállalom. De legalább tudta mihez nyúljon, segédnek sem lenne rossz, ami azt illeti. Neki is lát, ez meglep, de arcom nem tükrözi adok pár tanácsot hogyan fogja, mekkora erőt és milyen szögben fejtsen ki, hm. Jó lesz, nem tökéletes, de nincs rutinja, a célnak elégséges. Hart is csak annyit van jelen amennyit kell, merné máshogy, nem csak Callum lehet kellemetlen felettes. Mintha meg sem hallanám a nőt lépek közelebb, nyújtom a kezem.
-Adja a kezét. Kiemeljük a szívet. - Igazgatom a kezét, mutatom hol és hogyan metsszen, majd hagyom kiemelje a szervet és mérlegre helyezze.
-Callum, ideje lenne hogy ne csak így rabold el egy hölgy szívét, hanem... költőibb módokon is. Kellenek a férfi életébe a festői virágok, akik a harmadik siklós baleseted alkalmával majd rohannak meglátogatni, ne maradj gondoskodás nélkül... - Nézek rá elgondolkodva, de teljesen biztos vagyok benne kiérzi a botanikusunkat a dologban, mert bizony hallottam ezt-azt és igencsak felkeltette az érdeklődésem mi a szöszt találkozgat azzal a nővel, akit kiküldtem a vadonba, ráadásul már nem is hajadon. Igaz, én elsőre nem azt gondolnám van köztük valami, hanem esetleg ellenem áskálódik, de az a nő akkor egyszerre tökkelütött és kiváló színész. Mert nálam valóban jutalom volt hogy elmehet, nem büntetés, mint sokan hiszik. A siklós baleset meg nem fenyegetés, egyszerű csipkelődés, ha már az előbb Ő maga emlegette.
-Mérje le a szívet Miss, jegyzőkönyvezze. - Közlöm ezt is mellesleg, mert a folyamat nem áll le, hogy mi Callummal tudunk két fele is figyelni. De inkább ezen kattogjon az agya mint azon mennyit hibázik a leány avagy mennyit segítek én.


Próbálkozni lehet, csak nem mindig érdemes...
Vissza az elejére Go down

Callum Jenkins

Kancellár

Laboratóriumok - Page 2 Ezgif_11

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381.02.12. (35 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Alvó-részleg vezetője, genetikus, a Halálcsók feltalálója

Reagok száma :
436

Avatar alanyom :
Tom Hiddleston

☽ :
Laboratóriumok - Page 2 Tumblr15


Laboratóriumok - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 04, 2019 8:47 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
A boncolás


- Rafael díjazni fogja, hogy divatdiktátor lettem. - Vigyorodom el, de persze én is tudom, hogy a csapatot nem így kell leküldeni a Perdára, hiszen túl költséges megoldás lenne, na meg nem is éppen diszkrét. Márpedig ennél az akciónál a diszkréció a jelszó. A két ember tudásának megnevezésére bólintok egyet.
- Akkor legyen kettő, egyformán fektessünk be. - Tehát van egy mesterlövész és egy vadonjáró.
- Tudnak perdaiul? - Kérdezek még ennyit, mielőtt kitalálom, én kit küldök majd, mert a választást ez is befolyásolhatja, hogy Dorian emberei mennyire beszélik a nyelvet. De hosszan nem most fogunk erről csevegni, mert Miss Shirley elvonja a figyelmünket teljes mértékben.
- Nem látom be a különbséget, de ez esetben sajnálom Miss Shirley, hogy nem tudtam frissebb hullával szolgálni. Biztosan sokat segített volna, ha az érintett testrész még meleg. - Komoly arccal előadott csöppnyi irónia, vagy nem is olyan csöppnyi, de inkább kancellártársamnak szól. Szinte még meleg halottat boncolni, legalábbis elsőre, szerintem rosszabb lehet, de hát ha ők nem így látják, akkor ez egy peches nap nekik. Főleg a lánynak. Hagyom őket együtt dolgozni és figyelem őket. Nemcsak a lány mozdulatait, amelyek egyébként tényleg meglepően ügyesek, talán nézett ehhez hasonló oktatóvideókat, szimulációkat, hanem figyelem a kettejük pusmogós bizalmas légkörét is. Bár Dorian kérdez tőlem, ez sem elegendő ahhoz, hogy ne rebbenjen tekintetem a lányra, mikor kancellártársam megfogja a kezét. Vajon milyen reakciót vált ki belőle?
- Most is ti raboltok egy szívet és az előbb még az volt a gond, hogy az illető nem hölgy. - Nézek vissza nyugodt mosollyal Dorianra, de persze értem a célzást a szavai mögött és szemem se rebben rá. Már várható volt, mikor megy híre találkozgatásaimnak Jasmine-nal, és nem is olyan meglepő, hogy először ő említi, elvégre botanikusként a nő hozzá tartozik. A képbe is beleillik. Saskia is szőke volt, Jasmine is az, és Dorian úgy tudja, hogy érdekel engem Miss Shirley is, márpedig a lány is szőke. És egyébként tényleg ez a zsánerem, bár ez választásban sosem befolyásolt vagy befolyásolt volna.
- De egyetértek veled, magam is így gondolom, hogy ideje. Mit javasolnál költői módú szívrablásnak? - Kérdezek rá, majd a válasza után rögtön Miss Shirley-hez fordulok, csak el ne dobja azt a szívet vagy az adott szervet, amelyiknél járnak.
- Ön mint hölgy, mit gondol erről, Miss Shirley, mit javasolna? - Szegény lány, a végén még a halottal való babrálást is szívesebben intézi, minthogy ilyen témába folyjon bele két kancellár között. Sikerül megállni legalább nekem, hogy ne úgy mosolyogjak, hogy látszódjon: mennyire szórakoztat ez jelenleg. Gondoljanak amit akarnak rólam és a botanikus lányról. Vagy akárkiről, amíg nem a lényegre figyelnek.
Vissza az elejére Go down

Elizabeth Shirley

Polgár

Karakterlapom :

Születési idő :
2400.11.23. (16 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
tanuló (genetikus)

Reagok száma :
89

Avatar alanyom :
Gabriella Wilde

Keresem :

☽ :
Laboratóriumok - Page 2 Tumblr_static_tumblr_inline_mp3upkunr71qz4rgp


Laboratóriumok - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 04, 2019 9:58 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Callum, Dorian & Lizi
Bár azt mondtam, hogy a halott miatt vagyok zavarban, nem úgy értettem, ahogy Ők most gondolják. A meztelensége zavar - amit biztosra veszem, hogy Ők is nagyon jól tudnak -, nem pedig a testhőmérséklete. Mégis, ezen állnak neki társalogni és Jenkins kancellártól még némi irónikus megjegyzést is hallhatok. Ma miért ilyen? Rossz napja lenne?
- Számomra jobb, hogy hideg... uram. - ha már muszáj megszólalnom, akkor az őszinte véleményemet közlöm, még akkor is, hogyha az jelenleg nem egyezik meg Castillo kancelláréval. De a női halottnak valóban örültem volna, mégse olyan egyszerű hullát boncolni a Dominiumon. Na de ideje nekilátnom, miután az alap vizsgálatokkal végeztem, és azt veszem észre, hogy most már képes vagyok teljesen figyelmen kívül hagyni az előttem fekvő test meztelenségét. Teljes mértékben a feladatra koncentrálok, ahogy azt akarták, a húst látom magam előtt, melyen meg is kezdem a bemetszést, majd utána szét is nyitom a testet. Jöhet a borda elvágása, amellyel kapcsolatban egy picit azért bizonytalan vagyok, de a kancellár mellettem segítőkész, így finoman biccentek felé, majd követve az instrukcióit teszem azt, amit mond, végül pedig a csontok a tálcára kerülnek, a tüdő és a szív pedig feltárul. Most jön a neheze! A szív kiemelése már nem olyan egyszerű, így tényleg örülnék a segítségnek, amit most meg is kapok, meglepően normálisan. Mivel a feladatra koncentrálok, így nem jövök zavarba Dorian érintésétől, inkább értékelem azt, hogy mutatja, mit miként csináljak, így Callum se biztos, hogy bármi furcsát észrevehet. Talán azt, hogy... némileg természetesen fogadom a kancellár tettét. A szív pedig a végén a kezembe kerül, miközben Ők úgy ugratják egymást, mintha nem is éppen egy boncolás közepén lennénk. Figyelek azért rájuk, miközben elkezdem lemérni a szervet, de azért meglep ez a stílus. Tudom jól, hogy Jenkins kancellárnak volt már több balesete is a siklókkal, de hogy ezt így hozza fel neki Dorian? És egyben az udvarlást is? Visszafordulok a halott felé, mivel a tüdő következik, de azért magam is kíváncsi vagyok a tanácsra, amit Castillo kancellár adhat. De az meglep, hogy az én véleményemet is kikérik, pedig mindketten tudják, hogy nem értek a férfiakhoz, se pedig a párkapcsolatokhoz, de romantikusnak romantikus alkat vagyok, ezt viszont tudtom szerint csak a mellettem álló kancellár tudja. Ilyenekről beszélgetni véres kézzel egy szétnyitott halott felett nagyon morbid... mégse érzem ezt át. Lehet, hogy tényleg jó orvos leszek majd a jövőben.
- Én tapasztalatlan vagyok a témában uram, Önökkel ellentétben, így nem hiszem, hogy az én véleményem bármit is számítana. - hiszen jóval idősebbek is nálam. Mindketten az apáim lehetnének, ha a kort nézzük. Mégis, megköszörülöm kissé a torkom, majd felpillantok Jenkins kancellárra.
- De én úgy gondolom, hogyha találkozik majd szíve hölgyével, tudni fogja, miként udvaroljon neki. - kedves mosoly jelenik meg arcomon, és most meglepően még csak zavarban se vagyok. Callum alapvetően kedves férfi, nem hiszem, hogy pont abban a helyzetben ne találnál fel magát és egy 16 éves lány tanácsaira lenne rászorulva. Viszont mi még nem végeztünk.
- A tüdőt is én távolítsam el? - pillantok kérdőn Dorianra, de kezembe már ott a szike, mégse tudom még pontosan, hogy miként vágjak. Jól jönne hát ismét a segítségre. Szeretek vele dolgozni, de ezt már eddig is tapasztalhatta a közös kis projektünknél. Ha segít, ha nem, akkor is előbb-utóbb a tüdő is felszabadul, majd lemérésre kerül. Ez után jöhet a többi szerv, na meg a koponya...

Vissza az elejére Go down

Dorian Castillo

Kancellár

Laboratóriumok - Page 2 Giphy

Karakterlapom :

Születési idő :
2377.11.23. (39)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
kancellár (orvostudomány, űrlénytan, botanika, biológia szakirányban kutatás)

Reagok száma :
91

Avatar alanyom :
Cillian Murphy

☽ :
Laboratóriumok - Page 2 31qBM


Laboratóriumok - Page 2 Empty
Utolsó poszt Csüt. Dec. 05, 2019 11:45 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2Miss Shirley & Callum & Dorian

Aki azt mondja; képtelenség, legalább ne zavarja azt, aki képes rá.-Legalább Ő. - Enyhe mosoly a jutalma, mert számomra a mindennapos viselete is túl hivalkodó akkor is ha fekete és a méregzöld passzol a méregszakértelméhez.
-Rendben. - Két-két fő, négy ember elégséges kell legyen, de mégsem túl sok.
-Az egyik igen, a másik tudtommal nem. - Vagy nem eléggé hogy rámondjam igen. Ha Callum tud olyat szerezni aki igen, az hasznos lehet, ám én úgy számoltam nem fognak eggyel sem cseverészni. Kifejteni ezt ellenben nem tudom, mert a gyakornok némiképp megakad, ami mondhatni érthető, nem Ő az első diák aki ezen határpontok mentén elbizonytalanodik sajnos.
-Félreértettél, csak a halál és halott látványáról beszéltünk nem magáról a boncolásról. Elnézem Neked, hogy máshol járnak a gondolataid, barátom. - Mondom valóban elnéző hangsúllyal, de nem veszem magamra a dolgot. Nem tartom magam humoros embernek, bár Callum talán az egyetlen ember, aki úgy hiszem ténylegesen szórakoztatónak találja a botanikus vicceim. Miss Shirley válasza sem lep meg, maximum az hogy képes nyugodtan kezelni, kedvemre van hogy a stressz helyzeteket is egészen összeszedetten viseli.
A test felnyitása és a szív kivétele is meglepően gördülékenyen halad, emiatt is határozok úgy, hogy a magunk módján faggatni kezdem Callumot, mégis miért látogatja Őt az egyik botanikusom. Főleg mert számomra nem szimpatikus az a nő, szétszórt, meggondolatlan... szerencséje hogy a szakmai tudása kiemelkedő.
-Számomra nem probléma, de kiérzem hiányolod a hölgytársaságot. - Cukkolom tovább, értse ahogy akarja. Főleg mert jobban érdekel belül min is gondolkodik, mi lesz az igazi válasza a feltett kérdésre, mert ez csak pimaszkodás. Hah, én mit gondolnék költői szívrablásnak? Jó kérdés, kiváltképp az érdekel tényleg feleséget keres a nő személyében vagy egészen más érdekli. Ez persze Miss Shirleyre is vonatkozhatna, akinek szintén nekiszegezik a kérdést. Arcomon a boncoláshoz szükséges koncentráció tükröződik, de belül én magam is jól szórakozom, tényleg, a hölgy mit mer javasolni ha mer egyáltalán bármit is? Azt már kitapasztaltam hogy belé lett nevelve ne fecsegjen, de belül romantikus alkatnak is gondolom, kérdés Callum ki bírja-e utóbbit szedni belőle? Az első válasza eléggé természetes, de a második. Na igen erre mondtam romantikus lélek, Callum szerintem ha eddig nem értett most már érteni fog. Ki hiszi el hogy Callum valóban udvarolni fog bárkinek is? Meglepne vele. Mi nem szimpátia alapján választunk hanem hasznosság alapján. Legalább is így kéne lennie, ám érdeklődve figyelem Callumot, mit reagál.
-Mindenképp, elégedett vagyok a teljesítményével, segítek itt is, hogy haladjunk. - Lehet ha csak mondanám is menne neki, de így valóban tempósabb a dolog hogy "belenyúlok".
-Visszatérve a kérdésedre barátom... ha már költői mód maradj a művészetnél. Ismerek egy festőt, elküldhetném újra a Perdára hogy ihletet meríthessen a tájból egy kiváló festményhez. A sivatagiból, mondjuk. Ez igazán kellemes ajándék lenne nem? Mit gondolsz? - Sajnos Miss Shirley tudja rajzolok, de ezt most figyelmen kívül hagyom, a lényegi kérdés ott lapul hogy Callum mit szólna ahhoz ha mondjuk az általunk ismert festő hölgy a tervezett sivatagi küldetésre is ki lenne vezényelve? Az már csak megszokott csúsztatás, hogy ajándék alatt nem a festményre gondolok, hanem az útra. Sejtheti ha nem érdekli akkor Mrs Montgomery újra csomagolhat valamint már jobban fogok figyelni is rá, elvégre köze van kancellártársamhoz. A sivatag pedig veszélyes hely. Ha viszont itt tartaná az is érdekes, természetesen. Miss Shirley meg higgye csak magam is romantikus alkat vagyok, hogy festményekkel hódítanám a női szíveket.


Próbálkozni lehet, csak nem mindig érdemes...
Vissza az elejére Go down

Callum Jenkins

Kancellár

Laboratóriumok - Page 2 Ezgif_11

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381.02.12. (35 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Alvó-részleg vezetője, genetikus, a Halálcsók feltalálója

Reagok száma :
436

Avatar alanyom :
Tom Hiddleston

☽ :
Laboratóriumok - Page 2 Tumblr15


Laboratóriumok - Page 2 Empty
Utolsó poszt Csüt. Dec. 05, 2019 9:50 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
A boncolás


- Értem. Körbenézek. - Bólintok rá Dorian szavaira és átgondolom, milyen embereket célszerű küldenem a meglévők mellé, milyenek szolgálják a legjobban az érdekeimet és terveimet.
- Jelen helyzetben a halott látványa és boncolása összefügg. - Tudom le ennyivel a dolgot, éppen csak vállat nem vonok, mert nem szokásom és nem is elegáns. Egy friss halott látványa csak akkor előnyösebb szerintem, ha nem egy oszló vízi hullával vagy egy összeégett tetemmel kell összehasonlítani, nem beszélve azok szaghatásairól. De erről úgy tűnik, másképp vélekedek, mint ők ketten, de nem is igazán lényeges dolog. Miss Shirley szavaira csak egy halovány félmosollyal bólintok, de inkább a jól szórakozó, semmint a kedves-barátságos mosoly-típussal.
- A végén még meghatódok, hogy ennyire aggódsz értem. - Felelek tisztán kihallható iróniával Dorian szavaira, melyben a hölgytársaság-hiányomat említi. Szó se róla, valaki már nagyon hiányzik. De rá is térünk Jasmine-ra, ahol várakozásaimnak megfelelően Dorian előbb kitér a válasz alól, így előbb a lány felel nekem érdemben. Most először kap kedves mosolyt a biccentés mellé a részemről, ami igazán nem is udvarias és kedves szavainak szól, hanem apró elismerésként, amiért képes két helyre figyelni és nem csinál belőle problémát, hogy mi a téma egy halott felett.
- Örülök, hogy sikerül egyre jobban elvonatkoztatnia. - Engedem meg szóban is a dicséretet, majd Dorian felé pillantok, mikor ő szólal meg és máris kapok egy egyszerű, de annál aljasabb kérdést. Mi más is lenne, hiszen egy kancellár szájából hangzott el, de a sikerhez korábban kell felkelnie.
- Egy kietlen, sivár vidékről való festményt adjak ajándékba szerelmem jelképeként? - Fintorodom el a javaslaton, de nagyon is értem a mögöttes szándékot.
- Jó ég, Dorian, látszik, hogy régóta van már feleséged, kijöttél az udvarlásból! Ön mit gondol, Miss Shirley? Nem volna jobb egy buja, élettel teli táj az ilyen érzések kifejezésére? És ne hivatkozzon fiatal korára, hiszen hamarosan fogadhatja az udvarlókat maga is, ráadásul mi férfiak nem mindig értünk a női lélek rejtelmeihez. - Fordulok a lányhoz mosolyogva, csak hogy megint nehezítésképpen kizökkentsem abból, amit csinál, jelenleg a tüdő eltávolításából. Majd ravasz mosollyal fordulok vissza Dorian-hoz.
- Mindenesetre a festmény jó ötlet, de szerintem megfelelőbb téma mondjuk a Kis kutatóállomás körüli vízesés és zöld táj a hegyekkel, egészen impozáns látvány. Úgyhogy kérlek, a kedves festőt oda küldd, már csak azért is, mert ez a távolság még nem zavarna be a kezelésébe. - Nem játszom a hülyét, tudom, hogy kiről van szó és miért kérdezi Dorian, de olyan választ kap, hogy kell a festmény is és a botanikus-festőnő is, de nem árulom el a köztünk lévő viszony milyenségét, inkább arra terelem a szót, amit amúgy is láthatott Jasmine adatlapján: a kódjelzésemet, miszerint genetikai vizsgálatoknak van alávetve, személyesen általam. Igazán ez nem is Dorian-nak szólt, hanem a Családügyi Hivatalnak, hogy ha zargatni támadna kedvük miért nincs még gyermek, akkor előbb az én irodámba kopogjanak be a hivatalnokok. Már ha mernek. A vízesésről viszont eszembe jut valami, amely ötletet elraktározok kicsit későbbre és ékes bizonyítéka, hogy a férfiak igazából sosem nőnek fel. De most inkább nézzük, hogy bírja a lány a további kiképzést.
- Miss Shirley! A tüdő után nézze meg, hogy mi van a gyomorban! Csak hogy kizárhassuk a mérgezés gyanúját.
Vissza az elejére Go down

Elizabeth Shirley

Polgár

Karakterlapom :

Születési idő :
2400.11.23. (16 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
tanuló (genetikus)

Reagok száma :
89

Avatar alanyom :
Gabriella Wilde

Keresem :

☽ :
Laboratóriumok - Page 2 Tumblr_static_tumblr_inline_mp3upkunr71qz4rgp


Laboratóriumok - Page 2 Empty
Utolsó poszt Hétf. Dec. 09, 2019 8:02 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Callum, Dorian & Lizi
Különösnek érzem, hogy Castillo kancellár a társaságomban hozza szóba a női társaságot Jenkins kancellárnak, ahogy azt is, hogy mindezt egy boncolás közepén teszi. De számukra ez rutin feladat, nem hatja meg őket se a halott látványa, se az, amit éppen teszünk. Én is igyekszem elvonatkoztatni és ha már kérdeznek, válaszolni is, mégse mennék bele egyikük szerelmi életébe sem, hiszen semmi közöm sincs hozzá. A dicséretek viszont jól esnek, amit mindkettő férfitól megkapok, így apró mosollyal arcomon biccentek, majd térek rá a tüdőre. Az lesz a következő szerv, amit ki kell emelnünk és le kell mérnünk. Ebben is a segítségemre van Dorian, így engedem, hogy irányítsa kezem és mutassa, hogy hol és hogy vágjak, hogy a lehető leghatékonyabb legyek, de közben nem repül tova az előbbi téma, amely mögött többet sejtek, mint amennyit értek jelenleg. Egy sivatagba kiküldeni egy festőt, hogy arról készítsen tájat? Ez még számomra is furcsa, és nem hiszem, hogy olyan sokan értékelnék, ahogy azt Jenkins kancellár is finoman megjegyzi. Doriannak valóban nincs oka udvarolni, de amikor volt, szerintem azt valóban romantikusan tehette meg a feleségének. Én legalábbis ebben hiszek. Arra viszont nem számítok, hogy ismét engem kérdeznek, így egy pillanatra kezeim megállnak a halott fölött, majd Jenkins kancellár arcát kezdem el fürkészni. Ismét megkapom a célzást a koromra nézve és arra, hogy hamarosan férjhez kell mennem, de próbálok most ezzel nem foglalkozni, csak elengedni a fülem mellett, mert tudom, hogy lecsapnának a dologra. Castillo kancellár előszeretettel szeret kioktatni a témát illetően, így ettől most megkímélném magam.
- De, valóban jobb lenne, mint egy sivatagi táj. - és még mielőtt a kancellár folytathatná, Dorian felé pillantok, majd ajkam ismét mosolyra húzódik. - Szerintem egy Öntől készült festmény a vízesésnél csodálatos lenne. - nem tudom, hogy ezzel most elárulom a férfi titkos hobbiját, hogy szeret és tud is bizony festeni, és szavaimban az is benne van, hogy találkoztunk mi már kevésbé hivatalos helyen is, ahol mindezt megtudhattam. Nagyon tetszettek a rajzai, ezt pedig már mondtam neki, viszont úgy gondolom, hogy nem titok a kancellárok között, hogy ilyesmivel is foglalatoskodik szabad idejében. Az viszont meglep, hogy ez után Callum is a vízesést említi, úgy tűnik, hogy egyre gondolunk. Tud ezek szerint Ő is romantikus lenni, de... kire utalhatnak. Talán tényleg talált már magának valakit Jenkins kancellár? Nincs semmi közöm hozzá, így eszem ágában sincs rákérdezni, de kezd egyre érdekesebbé válni ez a beszélgetés. A boncolás viszont gusztustalanabbá, mert a gyomor átvizsgálása már nincs ínyemre.
- De uram, Ön tudja, hogy genetikusnak készülök, akiknek nem kell gyomor tartalmakat vizsgálni. Ne haragudjon, de nem értem, hogy miért én nekem kell boncolnom, amikor azt mondta, hogy csak figyelnem kell, nem pedig részt vennem rajta. - egyértelműen szivatás szaga van a dolognak. Meglehet, hogy csendben kellett volna maradnom, mégse ment, így most zavartan lesütöm végül szemeimet és picit ajkamat is beharapom. A tüdőt lemérem azért idő közben, feljegyzem az adatokat, de a gyomornak még nem állok neki, csak ha tényleg rám kényszerítik. Vajon Dorian kiáll mellettem vagy most nem teszi és inkább Ő is kíváncsi, miként teljesítem a következő kérést? Egyre inkább úgy érzem, hogy Jenkins kancellár csak szórakozni akar rajtam, a mai nap végig ezt tette, de miért? Mit tettem, amiért ilyesmivel akar büntetni?

Vissza az elejére Go down

Dorian Castillo

Kancellár

Laboratóriumok - Page 2 Giphy

Karakterlapom :

Születési idő :
2377.11.23. (39)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
kancellár (orvostudomány, űrlénytan, botanika, biológia szakirányban kutatás)

Reagok száma :
91

Avatar alanyom :
Cillian Murphy

☽ :
Laboratóriumok - Page 2 31qBM


Laboratóriumok - Page 2 Empty
Utolsó poszt Hétf. Jan. 06, 2020 11:36 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2Miss Shirley & Callum & Dorian

Aki azt mondja; képtelenség, legalább ne zavarja azt, aki képes rá.-Mi sem természetesebb öreg barátom. - Felelem arra, hogy aggódnék Callum hölgytársaság nélkül marad. Igaz, valami apró mosolyféle nekem is megbújik immár a szám sarkában, hiszen Ő maga is ironikusan kérdezett. Ennek folytán pedig megérdeklődöm azt a botanikus nőt is, mert szó se róla, érdekel mit is várjak a dologtól. Noha a romantika felé terelem szóban a dolgot én magam nem gondolnám hogy valóban erről lenne szó, inkább információkat szed ki a nőből. Kérdés miféléket.
-Egzotikus, aranyló és mindképpen a forró... érzelmeket közvetíti, Te nem értesz ehhez barátom. - Csóválom a fejem mintha komolyan érdekelne, közben pedig lesem minden gesztusát és fintorát. Azért mindenképp érdekel Miss Shirley véleménye is de merően más okokból. Mondjuk nem lep meg a válasza mellyel Callum véleményét pártolja, de érezhetően nem problémázok rajta. Arra csak némileg préselem össze a szám, hogy a nő említi én is festhetnék. Nem titok, hogy van érzékem hozzá, ellenben nem szeretem ha bármit is tudnak rólam. Főleg nem Callum. Kiváltképp Callum.-Kedves Öntől, Miss Shirley. - Se nem tagadom se nem megerősítem a dolgot, apró biccentésem is ennyiben merül ki.
-Hmm, az egy csendes, elszeparált hely nem tagadom. - Valahogy nem gondolnám hogy csupán ennyi lenne köztük, akkor nem rohan oda a hölgy ravasz társamhoz aggódva. Persze kérdés voltaképpen miért is aggódott a hölgy, elég... érdekes elgondolás viszonyuk van, szerintem jobb ízlése van Callumnak. Aztán ki tudja, egy pár menetre elvégre jó lehet akár ez a nő is. -Végtére is mindenképpen kellemesebb látvány mint a boncterem, vagy épp egy elfekvőknek való kórterem... - Ingatom a fejem, mintha komolyan fontolóra venném a kérést, hova is küldjem a festőnket. Közben a gyomorra is áttérünk, haladunk, haladunk.
-Miss Shirley... - Kezdek bele finoman, hogy így számon kéri Callumot, ami köztünk mondva nem bölcs dolog. -Ez egy lehetőség, a tudásnak minden formája csak előnyére válhat és amit Ön nem tud de kedves barátom igen, hogy nos... magam is érdeklődöm a szaktudása iránt. Az első tesztek a kísérletünk kapcsán pozitív visszacsatolást produkáltak, tehát lassan átléphetünk a beszélt következő fázisba így nem válnak el útjaink. - A sejteken való tesztelés amit génmanipulált patkányokból kinyerve végzünk el, roppant érdekes szakasz lesz, persze lehet csekély eredményt hoz majd a következő pár hónap, de állok elébe. Minden esetre ha szerencséje van Callum nem veszi elő a negédes kegyetlenkedő stílusát, ha mégis... mosom kezeim, lehet szó szerint is mert hamarosan illene továbbállnom. Ellenben ha nekilát folytatni a munkát a hölgy akkor segítek továbbra is neki. Visszafordulok Callum felé, mert balszerencséjére nem elégítette ki a kíváncsiságom.
-Visszatérve... lehet igazad van, egy buja növényzetű környezet valóban szép, sajnálatos hogy legutóbb nem tudta megcsodálni hiszen mondhatni el sem jutott addig. Bizonyára most is bánja a dolgot így igazat kell adjak és inkább akkor oda küldöm. A kezelést tudom hogy meg tudod oldani addig, illetőleg hogy a távolság egy magadfajta elit kutatónak nem kihívás avagy akadály, hiszen mintáid bizonyára már akadnak, nem kell a festő maga is feltétlen immár. - Ó ha azt hitte ennyivel leszerel téved, bár mint tudja, meggyőzhető vagyok. No meg nem hülye, komolyan azt hiszi beveszem hogy csupán ennyi lenne a háttérben? Avagy ha igen, akkor igazán nem probléma ha kirándulni küldöm a hölgyet és nem keres több kifogást.


Próbálkozni lehet, csak nem mindig érdemes...
Vissza az elejére Go down

Callum Jenkins

Kancellár

Laboratóriumok - Page 2 Ezgif_11

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381.02.12. (35 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Alvó-részleg vezetője, genetikus, a Halálcsók feltalálója

Reagok száma :
436

Avatar alanyom :
Tom Hiddleston

☽ :
Laboratóriumok - Page 2 Tumblr15


Laboratóriumok - Page 2 Empty
Utolsó poszt Hétf. Jan. 06, 2020 7:42 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
A boncolás


Dorian apró mosolyféléje enyémet is szélesíti. Képzelem, hogy aggódik a hölgytársaságom miatt! Mindenkinek az a legjobb, ha én maradok az utolsó Jenkins. És nyilván lehetőség szerint én se túl sokáig.
- A festészethez valóban nem értek, de aligha egzotikus hölgyet keresnék magamnak, így a sivatagi táj nem a megfelelő célközönséget szólítaná meg attól tartok. - Felelem könnyedén, és a lányhoz fordulok, ő egyetért-e azzal, hogy egy buja zöld táj azért csak jobb a szemnek, pláne egy női szemnek, mint egy kietlen forró táj. A válasza az, amire számítok. Részben. A folytatás, amit Dorianra mond, az viszont meglep. Nem csak az, hogy ezek szerint kancellártársam is festeget - na, szegény Jasmine, ilyen emberben talál hobbijában rokonlélekre -, hanem hogy ezt a lány tudja róla, és azt hiszem ez utóbbi tény a meglepőbb.
- Nocsak, művész lennél? - Hogy a fenébe ne csapnék le erre?
- A forró oázis megfestését akkor meghagynám neked, mint ötletgazdának, úgy is csak te tudnád megfelelően interpretálni. Ha valóban célt érek vele, személyesen fogok az irodádba menni bocsánatot kérni, amiért kételkedtem. - Ne higgye Dorian, hogy csak ő küldhet el másokat messzi vidékekre, tudom én ezt olyan csomagolásba burkolni, hogy egy pillanatig csábító legyen neki az észszerű visszautasítás megtagadása, csak hogy lásson engem bocsánatot kérni. Kihagyhatatlan ajánlat, nemde? A további szavaimat a lánynak intézem, aki kifakad, ám mielőtt válaszolhatnék, Dorian közbelép és menteni próbálja, hátha elfelejtem, amit mondani akarok? Aligha remélheti ezt, ha ismer egy kicsit is. Viszont így legalább van időm megfigyelni a lány reakcióját, mielőtt megszólalnék. No lám, nem tudta, hogy Dorian el akarja csábítani? És miért nem tudok szabadulni attól a megérzéstől, hogy lehet nem csak szakmailag?
- Miss Shirley, ahogy azt Castillo kancellár szavaiban is benne volt, Ön genetikusnak készül, de nem biztos, hogy az lesz. Nem mert el akarnám tanácsolni, de lehet Ön választ mást. - Apró mosolyba rándul a szám sarka, de tekintetem hűvös marad, szavaim is nyugodtak. Nem akarom megijeszteni a lányt, se elriasztani, de... teher alatt nő a pálma a régiek szerint.
- Mindenesetre bárhova is sodorja az élet, elvárható, hogy jól figyeljen a felettese szavaira. A boncolásnál egy szóval sem említettem, hogy csak figyelnie kell. Ez a feltétel a mellkasfeltáró műtétre vonatkozott, mert ott mégiscsak egy élő emberről van szó. A hibernáció és ébresztés során is felmerülhetnek olyan problémák, amelyek a test azonnali felnyitását kívánják, olyan részeit láthatja az emberi testnek, melyek nincsenek ínyére, de Ön mint orvos akkor sem zökkenhet ki, mert akkor az ember a kezei alatt meghal. Eddze meg a gyomrát és a lelkét is, vonatkoztasson el. És most ha kérhetem... - Mutatom kezemmel a szegény halott felé, hogy folytathatják a boncolást a gyomor vizsgálatával, kis szerencsével ebben is segít majd Dorian. Sajnos viszont nem eléggé, hogy ne tudjon rám megint figyelni.
- A hegyekbe küldted, ott mi csodáljon rajta? - Nevetem el magam halkan, mikor megpanaszolja, hogy Jasmine a betegsége miatt túl hamar visszatért. Mintha direkt betegedett volna meg, mintha nem lenne még így is bűntudata a lánynak, de ezt úgy is hiába mondanám Dorian-nak, csak olaj lenne a tűzre, mint ahogy az sem számít, hogy direkt intézkedtem róla, hogy a kutatási anyagokat is elhozzuk, le tudja magát kötni Dorian, nem beszélve a barlangban talált érdekes organizmusról. De nem ítélhetem el nagyon, fordított helyzetben lehet én sem venném ezt figyelembe, ha a céljaim mást kívánnak meg. És ahogy én elnéztem, meg a kapott festmény alapján is, az a fennsík majdnem annyira nem buja zöld vidék, mint a sivatag, csak itt nem volt meleg hozzá. Pedig de jól esett volna mindkettőnknek! A kis kutatóállomás jobb hely, védettebb, közelebbi.
- Nem is a mintával van a gond, hanem ha valamire jutottam azokkal a mintákkal, akkor azok eredményeit mielőbb kamatoztatni kell. Meg persze... bele se merek gondolni, hogy milyen lehet a sivatagban egy kényszerleszállás. - Mosolyodom el a végén Miss Shirley-ről Dorian-ra felpillantva és magamra terelve a szót némi öniróniával, ami elől amúgy sosem zárkóztam el.
Vissza az elejére Go down

Elizabeth Shirley

Polgár

Karakterlapom :

Születési idő :
2400.11.23. (16 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
tanuló (genetikus)

Reagok száma :
89

Avatar alanyom :
Gabriella Wilde

Keresem :

☽ :
Laboratóriumok - Page 2 Tumblr_static_tumblr_inline_mp3upkunr71qz4rgp


Laboratóriumok - Page 2 Empty
Utolsó poszt Csüt. Jan. 16, 2020 9:08 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Callum, Dorian & Lizi
Kicsi koromtól fogva érdekeltek a vízesések. Sok képet láttam róluk, de nem is olyan régen élőben is volt lehetőségem megcsodálni egyet a Perdán. Soha se felejtem el, ahogy Castillo kancellár akkori viselkedését sem. Annyira más volt... annyira emberi és oly szomorú, hogy azóta se találkozhattam vele ismét. Kicsit el is kalandoznak gondolataim, de azért lopva a mellettem álló férfi felé tekintek, amikor a sivatagot jellemzi. Forró érzelmek... Némileg kezdem zavarban érezni magam, hogy ilyenekről beszélnek előttem, és Jenkins kancellár is könnyedén felel. Igyekszem úgy tenni inkább, mintha itt se lennék, bár ez igen csak nehézkes, hála a feladatomnak. Ahogy persze véleményt is kell mondanom, amelyet megteszek, bár Callum kérdésénél érzem, hogy talán egy titkot árultam el. Ez után viszont inkább csak a holttesttel foglalkozom, de a szomorú helyzet az, hogy rólam se feledkeznek meg, ahogy arról se, hogy miért vagyunk itt. Bár hallgatnom kéne és tennem a dolgom, mégis kibukik belőlem mindaz, amit érzek. Nem értem, hogy miért kell a gyomrot is megvizsgálnom, ahogy ezt az egészet se, de ahogy kimondom már érzem, hogy hibáztam. Castillo kancellár felé pillantok, amikor megszólít, szavai viszont nem lepnek meg túlságosan. Mivel közös projektünk van, így sejthető volt, hogy amíg az nem ér véget, együtt fogunk dolgozni, ha pedig sikerrel zárul vagy minimum jó eredményekkel, talán lesz másik is, aminek közösen látunk majd hozzá.
- Köszönöm uram! Megtiszteltetés Önnel dolgozni! - biccentek felé, majd ez után tekintek Jenkins kancellár felé, és kezdem bizony rosszul érezni magam az előbbi szavaim miatt. Honnan vettem a bátorságot, hogy ellent mondjak egy kancellárnak? És hogy mertem kényeskedni? Lesütöm némileg szemeimet, miközben hallgatom Őt, de egyszerűen nem jönnek a szavak. Aprót nyelek, majd felpillantok szemeibe.
- Elnézést kérek! - minden szavát megértettem, de képtelen vagyok többet mondani. Bár nem szólt hozzám durván, mégis rendesen elszégyeltem magam. Ha Dorian segít, ha nem, hamarosan kiszedjük a gyomrot, amit én fel is nyitok óvatosan, majd átvizsgálom. Persze nem egyedül, nem értek igazán hozzá, ilyesmivel még nem kellett foglalkoznom, de dr. Hart is segít szívesen, így nemsokára kizárhatjuk a mérgezés gyanúját is, amit jelzek is, majd felviszem a rendszerbe. Arcomra most nem ül ki semmilyen érzelem se, de annyira szeretnék már innen szabadulni...
Ha kérnek még tőlem valamit, annak is nekilátok, bár fülelek, mert nem tudom figyelmen kívül hagyni a beszélgetésüket. Vajon kiről lehet szó? És miért kötekedik annyira Castillo kancellár, míg Jenkins kancellár jól hallhatóan védené az illető hölgyet? De beleszólni eszembe sincs, nem is nézek fel rájuk, szeretnék ismét átlátszónak tűnni és találjanak ki bármit, teljesítem most már, még akkor is, hogyha a gyomrom érzem, hogy nem fog ma már ételt kívánni.


Vissza az elejére Go down

Dorian Castillo

Kancellár

Laboratóriumok - Page 2 Giphy

Karakterlapom :

Születési idő :
2377.11.23. (39)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
kancellár (orvostudomány, űrlénytan, botanika, biológia szakirányban kutatás)

Reagok száma :
91

Avatar alanyom :
Cillian Murphy

☽ :
Laboratóriumok - Page 2 31qBM


Laboratóriumok - Page 2 Empty
Utolsó poszt Csüt. Jan. 16, 2020 1:52 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2Miss Shirley & Callum & Dorian

Aki azt mondja; képtelenség, legalább ne zavarja azt, aki képes rá.-Kérdés mit értünk egzotikus hölgy alatt. - Nézek rá Callumra puszta érdeklődést mímelve - tehát némiképp felemelem a szemöldököm és kíváncsian nézek rá, bár lehet költői kérdés marad, ahogy szokták mondani. Miss Shirley elszólalása nem kívánatos, de nem is katasztrófa, főleg mert Callum kérdésére amúgy se tudnék Ms Montgomery lelkesedésével felelni, arról a bátyám gondoskodott már idejekorán.
-Tágabb értelemben minden alkotó célú emberi igyekezetre vonatkoztatható maga ez a szó, így Rád is, de el kell keserítselek, a szó esztétikai értelmét nézve nem vagyok, mivel semmi gyakorlati haszna nincs, ami számomra elengedhetetlen, időm se engedné az effajta magaviseletet. - Igen, én tényleg sajnálom erre az időt és nem is szánom rá. Ha csinálok is rajzokat azok tanulmányrajzok csupán. Fel is horkanok, hogy Callum kegyesen meghagyja nekem a sivatagi tájat.
-Úgy hiszem örömöd lelnéd abban, ha elmennék gyakorolni a művészetet pár hétre igaz-e? - Csóválom a fejem, kettőnk közül Ő szeret csavarogni a Perdán, nem én. -De rendben, el fogom fogadni a bocsánatkérésed, amennyiben nekem lenne igazam. - Bár ahhoz meg kéne vallania hogy udvarolt és kinek, nem de? Már csak amiatt is kár lenne kimerészkednem a vadonba, úgy se tenné meg. Már nem a bocsánatkérést, szerintem még azt is bevállalná, de hogy információt osszon meg velem csak úgy! Mindennek van egy határa, nem igaz?
Ellenben Miss Shirleynek adok egy esélyt észrevegye nem jó taktika Callum nem létező bajszát húzogatni, mert ezzel inkább az idegeit molesztálja, ami egy kancellár esetén sem bölcs dolog. Azt nem reméltem Callum elfelejti mit akart mondani, csak azt enyhít rajta. Úgy érzem megtette, tehát szavam nincs a monológ ellen, csak egyetérteni tudok vele amit biccentésem is tükröz. Látva, hogy elnézést kér a fiatal hölgy és még a szemét is lesüti, azt hiszem nem lesz itt probléma, bár van egy olyan sejtésem Callum még fog számára pár kellemetlen helyzetet okozni. Már csak hobbiból is.
-A hegyeken túl vannak az erdők, nem tehetek róla hogy annyira sem volt elhivatott, hogy eljusson oda. - Közlöm már-már ártatlanul, de ezek is tények, nincs mit tenni.
-Én továbbra is azt mondom válts járművet. - No rendben, egyelőre hagyom a dolgot, ha mást nem veheti úgy szóltam és figyelem mit művel, bármi is történik a háttérben. De azért eléggé érdekes az elgondolás, hogy kimenne a sivatagba a nőcskéhez, hogy a leleteit ellenőrizgesse. A szemöldököm is felszalad egy pillanatra, ám annyiban hagyom. Azaz majdnem. -Nos, látva mennyire lelkes vagy az irányában, hogy azonnal siklóra szállnál és felkeresnéd a kutatásod érdekében, azt hiszem a biztonságod érdekében inkább helyben tartom a kedves festőnk. - Még egy apró mosolyt is megeresztek öreg barátom felé, majd hogy már a fele munkát segítettem Miss Shirleynek elhajolok a hulla felől és leveszem a kesztyűim.
-Azt hiszem innen már egyedül is be tudja fejezni Miss, ha nem, akkor Mr Hart készséggel segít Önnek. - Tekintetem egyértelmű jelzés a férfi felé, hogy tegyen így.-Nem kívánlak tovább feltartani Callum, mindent megbeszéltük és láttam amit akartam. Miss Shirley, kérem a héten még kezdjen bele a következő fázisba, amint lesz időm megyek a laborba magam is. Nos, ha megbocsájtanak! - Biccentek Callum és Miss Shirley felé is, rendbe szedem magam, hogy újra "civilben" legyek és amennyiben nincs ellenvetés vagy egyéb kérdés, akkor haladok tovább a napi ügyeimmel elhagyva a termet.

//Köszi Very Happy


Próbálkozni lehet, csak nem mindig érdemes...
Vissza az elejére Go down

Callum Jenkins

Kancellár

Laboratóriumok - Page 2 Ezgif_11

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381.02.12. (35 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Alvó-részleg vezetője, genetikus, a Halálcsók feltalálója

Reagok száma :
436

Avatar alanyom :
Tom Hiddleston

☽ :
Laboratóriumok - Page 2 Tumblr15


Laboratóriumok - Page 2 Empty
Utolsó poszt Vas. Jan. 19, 2020 10:04 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
A boncolás


Az egzotikus hölgy kérdését költőinek tekintem, így nem is reagálok rá, amúgy is érdekesebb, hogy Dorian is alkot, rajzolgat. Vajon mit? Tájképeket? Hmmm, aligha, ahhoz másfajta szépérzék és szép lélek kell. Inkább tanulmányrajzokat mondanék, precízen az utolsó levélig megrajzolva, tudományos szempontból megközelítve, nem az esztétikum vagy saját lelki világának beleszövése a cél.
- Hát ezzel se vádoltak még. - Mosolyodom el, mikor azt mondja, hogy még az én alkotói tevékenységem is művészetnek minősül. Arra nem mondok semmit, csak féloldanyas gúnyorod mosollyal felelek, hogy nem műveli e tevékenységet Dorian... Ha így lenne, Miss Shirley honnan tudna róla?
- Megérdemelsz egy kis kikapcsolódást, én csak erre céloztam. - Meg arra, hogy elmehet a bánatba, természetesen, és nem muszáj retúrjegyet vennie hozzá. Ígérem, szép gyászbeszédet rittyentek neki fél perc gondolkodás után is. De egyelőre ez csak álom marad, amiből Miss Shirley szavai rángatnak ki és kénytelen vagyok kiigazítani a szavait, amit szerencsére nem fokoz további ellenkedéssel, hanem meghátrál és bocsánatot kér. Mikor felpillant, csak apró biccentésemet látja, mint jelét annak, hogy nem haragszom és nem vár rá további retorzió későbbiekben sem. Egyszer elnéző vagyok. Talán felbátorodott Dorian mellett, és részemről abban a meddőségi kutatásban ellenkezhet kancellártársammal kedvére, le is rajzolhatják, mi nem tetszik nekik, de én nem szoktam tűrni az ellentmondást, ha nem eléggé megalapozott. Márpedig pontosan emlékeztem rá, mit mondtam neki feladatként. A gyomor kivétele és átvizsgálása innen már hamar és problémamentesen megtörténik részben Dorian, részben Dr. Hart segítségével. Én közben a lányt figyelném, egész jól megbirkózik a feladattal, látvánnyal és szagokkal, de ebből megint Dorian szavai rángatnak ki, ami kicsit kezd fárasztani, hogy ennyi szót pazarlunk Jasmine-ra, mikor Dorian nem hülye, pontosan leszűrte már ennyiből is, hogy nem akarom életveszélyes terepnek kitenni a nőt.
- Szép napot, Dorian! - Köszönök el tőle én is, de mindaddig nem szólalok meg és nem lépek közelebb a boncasztalhoz, amíg ő is itt van, csak akkor teszem meg, amikor már becsukódott az ajtó mögötte.
- Ügyesen csinálja, Miss Shirley. A máj van már csak hátra, a gyanú szerint ittas volt az alany amikor a baleset bekövetkezett és egyébként is gyakran nézett a pohár fenekére, ami ha így van, biztos maradt nyoma a szervein is. Úgyhogy utolsó feladat a máj. Hacsak nem kívánja a koponyát is felnyitni? - Nézek rá kérdőn, mert ha azt érdekesnek találná, vagy megjött volna a kedve a teljes körű boncoláshoz, akkor nem fogok útjába állni és vághatjuk azt a koponyacsontot.

//Köszi, Dorian Very Happy//
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomLaboratóriumok - Page 2 Empty
Utolsó poszt
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Vissza az elejére Go down
 
Laboratóriumok
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Dominium űrállomás :: 7-6. gyűrű - Tudományos részleg-
Ugrás: