Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Today at 3:40 pmToday at 8:39 am


Yesterday at 11:31 pm


Yesterday at 9:55 pm

Yesterday at 9:47 pm

Yesterday at 9:10 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 4
Polgárok 3 1
Hadsereg 2 4
Ellenállók 2 6
Flotta 5 7
Perdaiak 9 1
Összesen 21 23
A hónap
legaktívabb tagjai
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Fegyverfejlesztési részleg
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Simon Greymare

Hadsereg

Fegyverfejlesztési részleg - Page 2 320

Karakterlapom :

Születési idő :
2389. 07. 16. (27)

Tartózkodási hely :
Dominium, olykor Perda

Beosztásom :
Speciális (titkos) osztag vezetője, Fegyverfejlesztési részleg vezetője (jelenleg csak konzultáns)

Reagok száma :
233

Avatar alanyom :
William Levy

☽ :
Fegyverfejlesztési részleg - Page 2 Images10

And there's a price to pay
For all that we have done


Fegyverfejlesztési részleg - Page 2 Empty
Utolsó poszt Vas. Nov. 03, 2019 4:45 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Landrow, Jenkins &Greymare
Noira segítségével a megszokottnál gyorsabban haladok. Általában mindenkinek megvan a saját feladata, ritkán ér rá bárki a ezem alá dolgozni.
Ami Noira feladatát, és az azzal kapcsolatos beszélgetést illeti, továbbra is csak hallgatom, nem teszek megjegyzést, nem szúrok közbe semmit.
A kancellár következő hozzám intézett kérdésére bólintok.
- A fontosabb, komolyabb értéket képviselő darabok sorszámozottak, a szakértők pedig ezen kívül is elég nagy biztonsággal meg tudják állapítani, ha nem a saját kezük munkáját látják viszont. Ez persze elsősorban az itt gyártott darabokra igaz, de a beütött azonosítókat sem tudta eddig senki meggyőzően hamisítani. Ez a magas biztonsági szintű rendszer eddig megfelelően üzemelt.
Semmi nem garantálja, hogy később sem lesznek visszaélések, de ha most próbálnánk még szigorítani, akkor sokkal lassabban haladnánk mindennel, és a jelentősen visszavetné a fejlesztés haladását is a rengeteg plusz munka.
Nekem szól a következő kérdés is. Nem lep meg, és eszemben sincsen kitérni előle, ahogy korábban a kancellár irodájában sem próbáltam kibújni egyetlen válaszadás alól sem, akkor sem, ha kellemetlen volt. A válaszra most mégsem kapok lehetőséget.
Meg kell állapítsam, hogy a kancellár érdeklődő és intelligens. Okosan kérdez, és Noira be is sétál a csapdába. Erre nem számítottam, ezt be kell látnom. Viszont nincs más választásom. Kihúzom magam, Noira felé villan a tekintetem. A kirohanása mintha még szórakoztatná is a kancellárt. Ez már nem lep meg annyira, mint az, hogy a nő nem tud uralkodni magán.
- Landrow zászlós! – a hangom élesen, figyelmeztetően csattan. – Szedje össze magát! Semmilyen körülmények között nem beszélhet így a Kancellárral! Hivatalosan is szóbeli megrovásban részesítem a viselkedésért…
Nem szívesen fegyelmezek így, de ha nincs más választásom, akkor megteszem. Noirának meg kell tanulnia megőrizni a hidegvérét. Különösen hogy nem is őt kérdőjelezte meg Jenkins, sokkal inkább az én emberismeretemet.
Nagyon remélem hogy Noirának ehhez nem lesz hozzáfűznivalója, legfeljebb egy bocsánatkérés a kancellár felé.
Az engedélyt megkapom a fegyver kipróbálására, de miután a lőlap felé fordultam vele, még nem emelem fel. Hallgatom Jenkins válaszát.
Igen, Noira ebbe nagyon csúnyán belesétált. Ha most nem tud észnél lenni, akkor sokkal mélyebben is beleáshatja magát ebbe, és az nagyon nem lenne szerencsés számára. Valószínűleg az én megítélésemnek sem tenne jót, már ami az embereismeretemet illeti, de elsősorban nem magam miatt aggódom.
Én nem fűzök semmit Jenkins mondandójához, de ha úgy alakul, hogy a közeljövőben kettesben maradunk, Noira számíthat rá, hogy elmagyarázom neki, miben és hogyan hibázott.
Mikor a kancellár visszafordul felém, megválaszolom a korábbi kérdését.
- Ami a korábbi kérdését illeti, Uram! Connor Smith esetében tévedtem. Elég sokáig tanítottam, és semmiféle jelét nem láttam annak, hogy szimpatizálna a lázadókkal, sem azt, hogy ő maga is közéjük fog állni…
Nem próbálom elhallgatni a hibákat amiket elkövettem, egyébként sem lenne értelme.
Ha Jenkins nem akaszt meg, célra emelem a fegyvert, és meghúzom a ravaszt. A hangtompítónk köszönhetően nem fülsüketítő ahogy eldörren a pisztoly, de a hangján is hallani, hogy újra megfelelően működik. Két-három másodperces időközökkel lövöm ki a tárat. Nem érzékelek semmi problémát, minden olajozottan működik.
Miután a tár kiürült, újra kinyitom a dobtárat és megtöltöm a fegyvert, majd visszakattintom a tárat, és markolattal előre a kancellárnak nyújtom.
- Ha megkérhetem, Uram… Kérem Ön is próbálja ki!
Egy lépéssel kihátrálok a lőlap elől, hogy helyet adjak Jenkinsnek. Arra már meg sem kérem, hogyha bármi meglátása lenne a fegyverrel kapcsolatban, akkor ossza meg velem. Gyanítom kérés nélkül is megteszi.
Vissza az elejére Go down

Noira Landrow

Hadsereg

Fegyverfejlesztési részleg - Page 2 Eva-Mendes-meditates

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium.,2395.09.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Zászlós (Fegyverfejlesztő és Navigátor)

Reagok száma :
77

Avatar alanyom :
Eva Mendes

☽ :
Fegyverfejlesztési részleg - Page 2 Eva-mendes-szinhazi-szerepre-vagyik-05110708


Fegyverfejlesztési részleg - Page 2 Empty
Utolsó poszt Vas. Nov. 17, 2019 8:08 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Jenkins & Greymare & Landrow
Figyelmesen és csendben segítek Simon keze alá dolgozni a Kancellár fegyverén. Tudom, hogy elég csekélyke az én hozzátételem a művelethez, de szívesen segédkezem, amiben csak tudok a hadnagyúrnak. Talán még a Kancellár is örül, hogy nem kell lecserélnie az imádott darabját és hamarosan megint visszakerül a birtokába, miután a próba és az utolsó simítások is elkészülnek. De, aztán valami váratlan történik, amit nem tudok mire vélni. Soha nem vettem el semmit sehonnan és ez a „meggyanúsítás” elég rosszul esett. Lehet, hogy direkt volt Jenkinstől, hogy ezt így adja elő, de óhatatlanul kicsúszik a számon a válaszom rá. Amit persze Simon egyből engem csendre, és bocsánatkérésre utasít. Kicsit meglep a hirtelen rivallása, de biztos oka van. Tudom, hogy néha hamarabb jár a szám, mint ahogy kellene, de azért nagyon bántott, hogy olyasmit feltételezne a Kancellárúr rólam, ami nem igaz. Ami meg a reakcióm levezetését illeti, abszolút nem vagyok egy véleményen ezzel sem vele. De befogom a szám és csak egy bocsánat hagyja el ajkam a következőkben.
-Bocsánat! Kancellárúr! – kis sóhajjal mondom, bár alig észrevehető, ahogy kiejtem a számon. – Sajnálom.- Nézek Simonra egy másodpercre, de aztán vissza rá. De abban biztos vagyok, hogy nem fogom többet felhozni a témát és nem is fogok addig megszólalni, míg a hadnagyúr nem engedélyezi. Nem akarom bajba sodorni Simont és mivel ő ismeri a Kancellárt, így hagyom, hogy beszélgessenek. Jobb nekem a háttérbe egy lépést vonulnom, és csak figyelni. Sajnálom, hogy ha félreértették a reakciómat a „vádra”, de soha nem teszek olyat, amivel bárkinek is ártsak vagy a szabályzat ellen szegüljek. Így inkább egy halovány mosollyal kitérek a közvetlen közelükből, mikor a fegyvert próbálgatják. Nem értem azért, hogy miét ne lehessen saját véleményem? Ez olyan nagy bűn, hogy kiállok az igazság mellett? Lehet, hogy tényleg jobb lett volna, ha csendben maradok, és nem mondok semmit, de akkor még jobban bántana, hogy olyat feltételezne rólam, amit soha nem követte el, és nem is fogok. 
Vissza az elejére Go down

Callum Jenkins

Kancellár

Fegyverfejlesztési részleg - Page 2 Ezgif_11

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381.02.12. (35 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Alvó-részleg vezetője, genetikus, a Halálcsók feltalálója

Reagok száma :
380

Avatar alanyom :
Tom Hiddleston

☽ :
Fegyverfejlesztési részleg - Page 2 Tumblr15


Fegyverfejlesztési részleg - Page 2 Empty
Utolsó poszt Pént. Nov. 22, 2019 2:17 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Landrow, Greymare és Jenkins


- Ezt megnyugtató hallani. - Bólintok Greymare hadnagy válaszára, és biztosan Terson-nak vagy Morgenstern-nek lennének még kérdései, de amennyire én értek a fegyverekhez, pláne a fegyvergyártáshoz, nos, nekem kielégítő válasznak tűnt. Okoz persze némi bonyodalmat ez a nehéz hamisítás, de majd kitalálok rá valamit, persze ahhoz a tervemet még alaposan át kell gondolnom, hogy egyéb részleteiben mennyire kivitelezhető. További puhatolózásom, ami az emberi rizikófaktort hivatott felmérni, az előzetes elképzeléseimnek megfelelően alakult. Nem mert feltétlenül ilyen reakcióra számítottam volna Landrow zászlóstól, de valamilyen reakcióra számítottam és lám, meg is kaptam. Az már csak külön nyeremény, hogy tovább figyelhettem meg kettejük viszonyát, mikor a hadnagy figyelmezteti a zászlóst. Legalább nem bukott el emberismeretből a hadnagy, mert a zászlós tudja, mikor kell meghátrálni, ha jót akar magának, na meg a közvetlen felettesének. Nem is árt, ha megvan a magához való esze, mert ilyen magasságú körökben, ahova került, már számítani kell a kancellárok megjelenésére, arra, hogy hívatják, és ezzel együtt jár az is, hogy nagyon észnél kell lennie, mert ennél rosszabb csapdákba is bele lehet sétálni. Bocsánatkérését mindenesetre csak egy apró biccentéssel nyugtázom, nincs szükség itt semmiféle plusz erőfitogtatásra vagy móresre tanításra. Egyébként sem ez volt a lényeg, hanem hogy többet tudjuk meg róluk, és épp eleget sikerült. Így aztán Greymare hadnagy felé fordulok, noha elgondolkodok azon egy pillanatig, hogy azért fordul felém a válasszal a hadnagy, hogy gyorsan elvonja a figyelmet a zászlósról, mielőtt még eszembe jutna valami büntetés neki? Szavain halványan elmosolyodom, inkább csak tekintetemben, semmint szám húzódott volna mosolyra.
- Vannak, akik kivételesen jók abban, hogy mást mutassanak. De jobb is, hogy így alakult, mert sokkal veszélyesebb lett volna, ha kémként marad itt és így kamatoztatja a tudását. - Vagy ha lett volna ideje kieszelni egy valóban működő szabotázst, ami sok áldozattal járt volna. Nem tartóztatom tovább a hadnagyot, figyelem és kivárom a pisztoly próbáját, ami már hangja alapján is megfelelően működik, de a szakértői jóváhagyást meghagyom a férfinak. Azon persze semmi meglepő nincs, mennyire pontos lövéseket ad le a hadnagy. Mikor felém kínálja, szó nélkül lépek közelebb és forgatom meg kicsit a kezemben - fura lesz megszokni egy új fegyvert, hozzászoktam már ennek a fogásához -, majd kibiztosítom és célra tartva magam is leadok pár lövést. Ez a fegyver az előző kísérletinél szemmel láthatóan sokkal inkább kézre áll nekem és a próbalövések után bólogatok párat, ami már megelőlegezi az elismerésemet.
- Kiváló és gyors munka, köszönöm Önöknek! - Nem eresztem ugyan bő lére, de komolyan gondolom, mert valóban elégedett vagyok.
- Ha nincs más teendő vele, akkor nem is tartom fel Önöket, bizonyára még sok teendő akad, hogy átadja a részleget Landrow zászlósnak. - Fordulok a hadnagy felé, mialatt biztosítom a fegyvert és ha nincs más, akkor el is teszem.
- Amennyiben nem találkoznánk addig, úgy sok sikert a feladatához és a parancsok teljesítéséhez, Greymare hadnagy. - Búcsúzom tőle, s bár hivatalosan csak egy parancs van, ő tudja, hogy én megbíztam egy különparanccsal, ami némileg ellentmond a hivatalos kancellárinak. Ha találkoznak ellenállókkal, nem lesz könnyű helyzetben a hadnagy. Landrow zászlós felé fordulok eztán.
- Önnek, Landrow zászlós, meg sok sikert a részleg vezetéséhez! A tervekkel pedig, amikor úgy ítéli meg, hogy elkészült, jelentkezzen az irodámban! - Biccentek feléjük eztán és ha nem marasztalnak valami kérdéssel, akkor távozom a részlegből elgondolkodván a látottakon és hallottakon. Újabb mozaikkockákat kell helyére tenni a Tervben.

//Köszönöm a játékot mindkettőtöknek  Hármas ölelés //
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomFegyverfejlesztési részleg - Page 2 Empty
Utolsó poszt
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Vissza az elejére Go down
 
Fegyverfejlesztési részleg
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Dominium űrállomás :: 7-6. gyűrű - Tudományos részleg-
Ugrás: