Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Yesterday at 1:06 pm

Yesterday at 12:47 pm

Yesterday at 12:13 pm

Csüt. Márc. 04, 2021 8:22 pm

Csüt. Márc. 04, 2021 5:01 pm

Csüt. Márc. 04, 2021 4:06 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 5 2
Hadsereg 4 6
Ellenállók 1 2
Flotta 0 3
Perdaiak 5 3
Összesen 15 19
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Üzletek
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Tyler Fortune

Hadsereg

Születési idő :
2397.07.19 (19)

Tartózkodási hely :
Dominium

Reagok száma :
13

Avatar alanyom :
Connor Jessup


Üzletek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szer. Feb. 03, 2021 11:20 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Saskia & Tyler
"In the past, people were born royal. Nowadays royalty comes from what you do"


Ritkán járok az üzletek környékén, főleg mióta nem lephetem meg Cailyt mindenféle haszontalan aprósággal, amiknek mégis úgy örült minden egyes alkalommal, mintha értékes kincshez jutott volna.
A viszonylagos rendszeresség – és a mostani ittlétem – oka is egyedül a borbélyüzlet. Nagyjából havonta egyszer fordulok meg erre, rutinszerűen ugyanazt a könnyen kezelhető rövidséget választom, és erősen gyanítom, hogy ezt a meglehetősen jellegtelen frizurát az üzlet tulaja csukott szemmel is képes lenne tökéletesen levágni, mégsem tesz rá megjegyzést soha. Gondolom megszokta a katonáktól a fantáziátlan kéréseket.
Ahogy kilépek az üzletből, megérzem magamon a hajszesz jellegzetes, friss, fűszeres illatát, de csak néhány pillanatra, mieőtt belemosódna a Promenád illatkavalkádjába.
Nem akarok tovább időzni ezen a szinten a kelleténél, így hosszúra nyújtott lépésekkel haladok a liftek irányába, és csak akkor torpanok meg, mikor a bakancsom orra elé szánkázik a tükörsima padlón egy félig kibomlott csomag.
Megtorpanok, és hogy ne lépjek rá, a felemelt lábammal visszalépek a másik mellé.
Különösebb tétovázás, vagy gondolkodás nélkül hajolok le – ez futó, könnyen múló szédüléssel jár, így eltöprengek rajta, vajon enyhe agyrázkódásom lehet-e-, és veszem kézbe a csomagot, óvatosan visszarázva bele a dobozból kikandikáló kis állatfigurát.
Élőben még sosem láttam holdszeműt, de szimulációkon és hologramokon igen, így nem ismeretlen számomra a jószág.
Felegyenesedem, és körbepillantok, hogy megtaláljam a kezemben tartott holmi tulajdonosát.
Nincs igazi tömeg, de ahhoz éppen elegen vannak most is, hogy a fel-alá fogócskázó gyerekek előbb-utóbb törvényszerűen valami zűrt okozzanak.
Kiképzés és külön gyakorlatok nélkül sem lenne nehéz kitalálni mi történt. Először egy megszeppent fiúcskán akad meg a szemem, ahogy szó szerint az anyja szoknyája mögé bújik, és a pillantását követve a megfeszített állkapcsú testőrt sem nehéz kiszúrni.
Egyértelmű, hogy ahhoz a nőhöz tartozik, aki ebben a pillanatban megindult felém. Nem kell sokkal alaposabban megnéznem, hogy felismerjem – valamennyi kancellár teljes családját álmomból ébresztve is felismerem már – Jenkins kancellár feleségét, Saskia Jenkinst.
Vele – ahogy a legtöbbekkel – még nem találkoztam személyesen, csak pletykákat hallottam róla, így nem tudom mire számíthatok, tehát az eddig leginkább bevált taktikát alkalmazva a legrosszabbra készülök.
Nem várom meg, hogy odaérjen hozzám, ha csak pár lépésre is van alkalmam, elindulok felé, de arra gondosan ügyelek, hogy olyan távolságra álljak meg tőle, ami elegendő az őt kísérő testőrnek, hogy anélkül lépjen be kettőnk közé, hogy bármelyikünkhöz is hozzá kelljen érnie, hogyha nem kívánatosnak ítélné a jelenlétemet a gondjaira bízott nő közelében.
Vigyázzba vágom magam, csak a dobozt tartó kezemet nem engedem le a testem mellé.
Az államat nem szegem le, ahogy a tekintetemet sem sütöm le, de nem is nézek rá. Sem a szemébe, sem máshová rajta. A bal füle mellett vezetem el a pillantásomat, ahogy megköveteli a kiképzésem.
Ha megnéz magának, hamar rájöhet miért ezt az oldalt választottam.
A jobb szemöldököm középtájon keresztben fel van repedve, a szemem alatt közepesen zavaró mértékben feldagadt, viszont rút, mély lilás-kékben játszó zúzódás némileg zavarja a kilátást és perifériás látásomat is. A terjedelmes monoklit ha akarnám, sem tudnám eltakarni. Mindkét sérülés viszonylag friss, de sehol nem vérzek már, így aggodalomra laigha adok okot.
Egyszerű, fekete gyakorlót viselek katonai bakanccsal, a rövidujjú póló felett nyitva hagyott melegítőfelsővel, a lábszáramra szíjazott tokban ránézésre 30 centiméter összhosszúságúra becsülhető katonai kést pihen.
- Asszonyom, engedje meg… a csomagja. – ha a testőr nem mutatja jelét, hogy közbe akar lépni, Saskiának nyújtom a dobozt. – Nem esett baja? A segítségére lehetek valamiben?
Udvarias és tisztelettudó vagyok, a tekintetemet továbbra sem fordítom rá.
Halványan végigfut a gerincemen az izgalom, nem tudom mennyi időmbe fog kerülni, mire megszokom, hogy sokat tartózkodom a legkülönbözőbb előkelőségek társaságában.
Csak remélni merem, hogy komoly könnyítés lesz, hogy többnyire észre sem veszik majd a jelenlétemet.
◦ᵒ·○●·°
Vissza az elejére Go down

Saskia Jenkins

Polgár

Üzletek - Page 2 EIcV5OL

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. június 2.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Botanikus

Reagok száma :
228

Avatar alanyom :
Mia Wasikowska

☽ :
Üzletek - Page 2 C3az4LV


Üzletek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Pént. Feb. 05, 2021 2:21 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2Tyler & Saskia
Mindig is próbáltam nem tudomást venni az engem kísérő testőrről, ahogy arról is, miként ürül ki előttem az út, amerre megyek. A rossz érzés, mintha félelmetes, vagy könyörtelen lennék, mindennek az igyekezetnek ellenére megmaradt. Most sem takarja semmi tekintetem irányát, mely az elrepülő csomagot keresi, meglátva az azt felemelő fiatalembert, aki ruházatából és rövid, katonásra nyírt frizurájából ítélve a hadsereg vagy a flotta kötelékében teljesít szolgálatot. Addigra Andrej már könnyedén érinti meg a könyököm és anélkül, hogy közel hajolna hozzám érdeklődik a hogylétem felől. *
-Minden rendben Andrej, nem történt semmi. *Igyekszem megnyugtatni, és nem bántóan elhúzni a karomat, csupán egyetlen pillantással az elmenekülő kisfiúra nézni, látva ijedtségét szelíden elmosolyodom, de utána figyelmem már a csomagé. Elindulok az ifjú felé, sarkamban Andrejjel, hallom a mögöttem, majdnem mellettem döngő lépteit, melyből tisztán kivehető a fegyelmezettsége okán visszafogott ingerültség. A távolság az ijfú katona s köztem hamar leredukálódik alig karnyújtásnyira, s feltűnik milyen megtépázott az arca. A sérülések és véraláfutások éles kontrasztban állnak a láthatóan frissen nyírt hajával, majdnem kamaszos vonásaival, a vigyázzállással. Sosem tudtam megszokni amikor valaki előttem vágja magát vigyázzba, a mozdulat mindig is hirtelen csapott le rám, most is összerezzenek, noha semmilyen fenyegetés nem lapul mögötte. Részemről inkább együttérzés, mintha ugyan vigyázzban állni fájdalmas lenne, de rögtön el is mosolyodom s nyújtom a kezem a csomagért, másik kezemet alig felemelve jelzem a háromszög harmadik csúcsánál megálló Andrejnek, hogy pihenjen, aki meglepetésemre nem ellenkezik, felsorolva mindenféle biztonsági szabályt. *
-Köszönöm, kedves öntől, hogy idehozta. *Elveszem a csomagot, s nem tudok nem a sérüléseire nézni annál is inkább, mert a kérdés amit felém intéz miközben egyáltalán nem néz a szemeimbe, módfelett murisan hat. *
-Semmi bajom, köszönöm, de azt hiszem önnek nagyobb baja esett, Mr. …
-Tyler Fortune, asszonyom. *Meglepve fordulok Andrej felé, miután sikertelenül próbáltam elcsípni a fiatalember tekintetét. Én persze nem tudhatom ki ő, de Andrejnek az a dolga, hogy értesüljön minden a nyolcadik szinten történt személyi változásról, hogy azoknak utána nézzen és megjegyezze az új arcokat, kik azok akik feltűnhetnek a kancellári szinten. *
-Mr. Fortune. Saskia Jenkins vagyok. Igazán örvendek, annál is inkább, mert látom jó kezekbe került a csomagom. Megkérdezhetem mi történt az arcával? *Nevének birtokában fordultam vissza hozzá mosolyogva, de szemeimben minden bizonnyal megcsillan a részvét, ami a sérüléseit illeti, akárhogy is szerezte, azok fájtak és talán most is okoznak néhány kellemetlen pillanatot, egy-egy önkéntelen és kifejezőbb  mimika közben. S ha már visszafordultam felé, ismét csak próbálok a szemeibe nézni, de valahogy nem jön össze a szemkontaktus. *

megjelenés ◊";> music
©
I am happy.

You make me happy.

Vissza az elejére Go down

Tyler Fortune

Hadsereg

Születési idő :
2397.07.19 (19)

Tartózkodási hely :
Dominium

Reagok száma :
13

Avatar alanyom :
Connor Jessup


Üzletek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Vas. Feb. 07, 2021 12:23 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Saskia & Tyler
"In the past, people were born royal. Nowadays royalty comes from what you do"Van egy pár másodpercem megfigyelni, hogy térnek ki nagy ívben a felém haladó nő – és az őt kísérő, villámló tekintetű testőr – útjából. Gyanítom, ahogy minden másnak, a magas rangnak is megvannak a maga nehézségei.
Úgy tűnik sikerül megválasztanom azt a távolságot, amit a testőr még megengedhetőnek talál, mert nem lép közbe.
Feszes vigyázzállásban maradok, csak a perifériás látásom segít abban, hogy jó irányba nyújtsam a kezemben tartott csomagot.
Nem kerüli el a figyelmemet az apró mozdulat sem, amivel Saskia Jenkins kizárja a testőrt ebből az interakcióból.
Az első pillanattól úgy fogom a dobozkát, hogy a legkisebb felületen fogva tartsam stabilan, így Saskiának nem kell az ujjaimhoz érnie, mikor átveszi tőlem a csomagot.
- Örömömre szolgál, hogyha segíthetek, Asszonyom!
Ugyan a felelet előírásszerű és betanultnak hathat, a számból nem hangzik üres panelszövegnek. Sokkal inkább hat őszintének.
A következő mondata végét teljesen egyértelmű célzással hagyja nyitva, így már veszem a levegőt, hogy válaszoljak, de a testőre megelőz. Anélkül, hogy mozdtanám a fejem, felé villan a pillantásom. Ha lesz alkalmam mozdulni, majd alaposabban megjegyzem az arcvonásait, talán Tierney-t is megkérdezem róla.
Nincs alkalmam becsatlakozni a beszélgetésbe, így megvárom, míg megkapom a szót Saskia utolsó kérdése után, és egymás után válaszolok az összes felmerült kérdésre, vagy megállapításra.
- Tyler Fortune közlegény, szolgálatára, Asszonyom! – noha már elhangzott a nevem, úgy tartom illendőnek, hogy rendesen bemutatkozzak, így, hogy szemmel láthatólag hosszabb interakcióra számíthatok annál a mozdulatnál, míg visszaadtam a dobozt. Úgy tűnik felkeltettem Saskia Jenkins figyelmét, még ha csak pár percre is – Biztosíthatom Asszonyom, hogy kizárólag könnyű sérüléseket szenvedtem. Leginkább véraláfutások és zúzódások.
Valóban nem túl kellemes sem mosolyogni, sem grimaszolni, és bizonyos testtartásnál a levegővétel sem esik jól, de ezek a kellemetlenségek viszonylag hamar el fognak múlni.
Ami a velem szemben álló nő bemutatkozását illeti, sem félbe nem szakítom, sem másképp nem jelzem, hogy már előtte pontosan tudtam, ki ő.
- Megtisztelő számomra, hogy megismerhetem, Asszonyom!
Mostmár kezdem kifejezetten kellemetlenül érezni magamat attól, hogy megpróbál a szemembe nézni. Továbbra is feszes vigyázzban, a fejemet mozdulatlanul tartva, csak a pillantásom fordíthatom el, ahogy megpróbálja elkapni a tekintetem, ezt pedig igyekszem minél feltűnésmentesebben megtenni.
Nem tudom eldönteni, hogy mulat rajtam, provokálni próbál, hogy hibázzak, vagy csak egyszerűen nem tudja, hogy nem fogok ránézni, amíg erre parancsot, de legalább engedélyt nem adott, ahogy a vigyázzállás sem lazul.
Ez a bizonytalanság az, amitől kimondottan kényelmetlen számomra a helyzet. Megfeszül az állkapcsom, a fájdalom végigvillan az arccsontomban.
- Természetesen, Hölgyem! A kiképzési időszak alatt mindennaposak a könnyebb sérülések… - itt tartok egy egész lélegzetvételnyi szünetet, és ha úgy érzem, némi pontosításra szorul a dolog, akkor még hozzáteszem – Arcon rúgtak, Asszonyom.
A monoklit a bakancs orra hagyta, a szemöldökömet az egyik befűzőkampó szakította fel, de gyanítom ennyire részletesen aligha érdekli az eset a velem szemben álló nőt, én pedig nem megyek bele a részletekbe, ameddig nem érzem feltétlenül szükségesnek.
◦ᵒ·○●·°
Vissza az elejére Go down

Saskia Jenkins

Polgár

Üzletek - Page 2 EIcV5OL

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. június 2.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Botanikus

Reagok száma :
228

Avatar alanyom :
Mia Wasikowska

☽ :
Üzletek - Page 2 C3az4LV


Üzletek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Hétf. Feb. 08, 2021 12:56 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2Tyler & Saskia
Nem tudom nem észrevenni azt az apró szemvillanást, amit a már megtudott nevéből ítélve, Tyler Fortune tesz  Andrej felé, mielőtt még én is meglepve néznék a testőrre. Csupán néhány pillanat míg ezek a látszólag lényegtelen információk rendeződnek, addigra már figyelmem ismét a katonáé, aki annak ellenére, hogy már tudom a nevét, előírásszerűen és udvariasan bemutatkozik. Mosolyogva veszem tudomásul, mert érzek benne egy leheletnyi „csak azért is” szándékot, másfelől az állapotára utaló szavaim hárítása is merő tagadás, hiszen szemmel látható, hogy nem könnyű sérülések, melyek arcát tarkítják, és van ott más is a véraláfutásokon kívül. Talán pont ez az ami arra késztet, hogy rákérdezzek miért és hogyan szerezte a sérüléseit, ám hiába próbálok a beszélgetésünk ideje alatt a szemeibe nézni, ez nem igazán sikerül. Egyelőre felhagyok vele, amúgy is elkalandozik a tekintetem azokra a zúzódásokra, de a magyarázat legvégén újra a szemeibe nézek és fájdalmasan felszisszenek. Önkéntelen, ahogy az is, hogy elképzelem mikor valaki arcon rúgta, valószínűleg a vonásaim is tükrözik együttérzésemet, a mosoly eltűnt arcomról, helyette nem bántóan sajnálkozó kifejezés tűnik fel. *
-Ó! Arcon rúgták? Mégis mit viselt az ellenfele, egy titánt? *Jóllehet eltúlzom, de el nem tudom képzelni hogyan okozhat egy rúgás felszakadt bőrt a zúzódásokon kívül, és az is eszembe jut, hogy egy fejrúgásnak más, nem látható következményei is lehetnek, teszem azt agyrázkódás. Meglepetésem kissé elfedi zavaromat amit a még mindig vigyázzban állása és a fejem mellett való eltekintése okoz. Egy röpke pillanatra nézek Andrejre, s talán segítségkérés is lehetett a pillantásomban, mert nem parancsolón, de határozottan rászól Tyler Fortune-ra.*
-Pihenj közlegény!*Nos, igen, erre nem gondoltam, szólni kell, s akkor talán a szemeimbe is néz. Hiányosságomat mosollyal pótlom, ami következő szavaimat is inkább derűssé változtatják semmint élesen bántóra.*
-Lazítson Fortune közlegény. S ha megkérhetném, míg beszélgetünk, nézzen a szemeimbe, borzasztóan körülményes vadászni a tekintetére. *Megvárom míg eleget tesz a kérésnek, értékelem az eddigi udvariasságát és amit a kiképzésen „belevertek” remélem nem szó szerint, noha a jelen helyzet ennek ellentmondana. Végül hangot adok a kíváncsiságomnak, aminek egy részére már fényt derítettem.*
-Mondja, mivel vívta ki a felettesei bizalmát, hogy közlegényként bejárása van a nyolcadik szintre? *A lehető legártatlanabbul teszem fel a kérdést, hogy még véletlenül se magyarázzon bele hátsó szándékot, hiszen nincs is. Egyszerűen csak érdekel, s ha már alkalmam van rá, meg is akarom tudni. *
megjelenés ◊";> music
©
I am happy.

You make me happy.

Vissza az elejére Go down

Tyler Fortune

Hadsereg

Születési idő :
2397.07.19 (19)

Tartózkodási hely :
Dominium

Reagok száma :
13

Avatar alanyom :
Connor Jessup


Üzletek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Hétf. Feb. 08, 2021 9:13 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Saskia & Tyler
"In the past, people were born royal. Nowadays royalty comes from what you do"


Ugyan nem nézek Saskia Jenkins arcára, de így is látom a szemem sarkából, hogy mosolyog. Sokat mosolyog, és a mosolya kedves, nincs benne semmi távolságtartó ridegség. Szokatlan számomra.
Igazából az sem lep meg, hogy a katonák és egy előkelő hölgy számára más számít könnyű sérülésnek. Számomra ez mindennapos dolog, maga a sérülés legalábbis mindenképpen.
A fájdalmas szisszenés fejbevág, megrezzenek, és az apró hajszálak égnek merednek a tarkómon. Az egyetlen ember, aki valaha így reagált arra, ha mesérültem, Caily volt, Saskia reakciója pedig élesen emlékeztet a húgom hiányára. Összeszorul a gyomrom, egy egészen kicsit megrándul a szám sarka.
A visszakérdezésre határozottan válaszolok.
- Igen, Asszonyom! – ez még a fejberúgásomra vonatkozott, a következő kérdésre ezután felelek - Nem, Asszonyom, pont ugyanolyan katonai bakancsot, mint én is. A befűzőkampó szakította fel a szemöldökömet.
Nem véletlenül nem bakancsot viselünk a gyakorlati órákon… Ki a saját kárán tanulja meg az okát, ki a másén.
A testőr parancsára ösztönössé gyakorolt válaszként lazítok a tartásomon, szűk terpeszbe állok, a bal csuklómat a hátam mögött fogom át a jobb kezemmel, és a fejemet először a testőr, majd Saskia felé fordítom.
A kényelmetlen érzés visszahúzódik.
- Igenis, Asszonyom!
És ezzel egyidőben mostmár valóban a szemébe nézek, a válasz sem csattan annyira katonásan, mint korábban. Ahogy kérte, lazítok egy keveset.
Ahogy telnek a másodpercek, egyértelművé válhat, hogy nem kényelmetlen számomra a szemkontaktus, és bár a jobb szememben elpattant néhány hajszálér, a tekintetem tiszta, leginkább érdeklődést fedezhet fel benne.
A kérdésére röviden elgondolkozom.
- Sajnos erre a kérédésére én sem tudom a választ, Asszonyom!
Valóban fogalmam sincsen, minek köszönhetem Declan Tierney, vagy Victor Terson bizalmát. A logika alapvetően ellenem szól.
◦ᵒ·○●·°
Vissza az elejére Go down

Saskia Jenkins

Polgár

Üzletek - Page 2 EIcV5OL

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. június 2.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Botanikus

Reagok száma :
228

Avatar alanyom :
Mia Wasikowska

☽ :
Üzletek - Page 2 C3az4LV


Üzletek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Pént. Feb. 12, 2021 7:27 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2Tyler & Saskia
Nem emlékszem a mostanihoz hasonló esetre, hogy szemtől-szemben találkoztam volna egy katona ilyen fokú sérülésével. Az életem sem most, sem korábban, de még lánykoromban sem vitt közelebb a nyolcadik szintnél lejjebb lakók valóságához. Mostanában viszont, az ébredésem óta ha nem is öntenek el mindennap, gyakrabban kerül elém, kezdve Clara makacsságával. Vagy én változtam kicsit és tudat alatt próbálok jobban belefolyni ebbe a világba, vagy az életem vesz majd éles fordulatot, amire a sors előre figyelmeztet. Jóllehet Callum mellett sokkal racionálisabban gondolkodom, ezt a lehetőséget sem vetem el.
Fortune közlegényt mintha belevésték volna a Promenád falai alkotta középpontba, míg esetlen és túlzó tréfálkozásom Andrej arcára halvány, megránduló mosolyt csal, addig Tyler Fortune vonásai rezzenéstelenek maradnak, csupán előtte, a felszisszenésemre reagál és ez jobban meglep, mint az, hogy továbbra is pattogó hangon válaszol. A befűzőkampó és szemöldökének felszakítása azonban nem hagy ezen gondolkodni, újabb fájdalmas, együttérző vonás jelenik meg az arcomon. *
-Sajnálom, nagyon kemény edzés lehetett. Legközelebb minden bizonnyal ön kerekedik felül. *Ezt úgy mondom, mint aki tényleg bízik abban, hogy Fortune közlegény nem szenved több sérülést, ugyanakkor azért is szurkolok, hogy ő se okozzon másnak hasonlót. Persze tudom, hogy ez a katonaléthez hozzátartozik, és hibák, sérülések nélkül nem jutnak előbbre...mégis számomra ez megmarad a szükségtelen kategóriában.

Andrej siet a segítségemre, ki nem mondott kérésemet remekül érzékelve egyetlen pillantásból. Fortune közlegény végül és végre lazít, jóllehet nekem még mindig vigyázzállásnak tűnik a kisebb terpesz és a háta mögött összekulcsolt kezek tartása. A hanghordozása is megváltozik, ám széles és ragyogó mosollyal mégis azt üdvözlöm, hogy a szemeimbe néz és kialakul kettőnk között a kontaktus. Jobban érzem magam tőle, nem mintha állandóan vágynék a figyelemre, de szeretem ha beszélgetés közben egymás szemeibe nézünk a partneremmel, sok minden kiolvasható egy-egy pillantásból, rezdülésből, mint amikor elnéz mellettem, mereven egy pontr szegeződik a figyelme. A kérdésemen elgondolkodik ugyan, de nem lepődik meg, hogy tudom miben változott a helyzete és mivel kerekedett felül a többi, hozzá hasonló státuszban lévő társán. Azonban nem jutunk előbbre, és már csak ezért is tesz kíváncsivá. Fejemet kissé oldalra hajtom, s úgy nézek rá, de mosolyom mitsem változik intenzitásában. Az előttem álló katona meglehetősen kedvelhető, szerény....és a többi majd ki fog derülni. Victor nem szokott ok nélkül senkit sem kiváltságos  pozícióba helyezni, nem szokott igazán közlegényekkel foglalkozni, valaki azonban felhívta rá a figyelmét és érdemesnek találta. *
-Nos, úgy remélem, mihamarabb megtudjuk milyen különleges képességekkel rendelkezik, amit a felettesei szeretnének kiaknázni. Meglehetősen kíváncsi lettem. *Már csak azért is, mert jelenleg semmit nem árul el magáról, a szigorú kiképzés minden érzelmet elzár, minden önkéntelen megnyilvánulást, ami támpontot adna a jellemét illetően. Az elszenvedett sérülései ellenére sem kételkedem abban, hogy kiváló katona, de ez kevés a nyolcadik szintre. Aztán eszembe jut valami, apróság és talán nem is igaz, ezért is ejtem ki a szavakat komolytalanul.*
-Vagy nagyon rosszat tett, talán már sokadjára és így akarják felelősségre nevelni....úgy látom...*vetek egy jelentőségteljes pillantást frissen nyírt hajára.*
-...ma nincs szolgálatban, sajnálom ha feltartottam. Mit tervezett még, ha szabad kérdeznem? Mivel tölti a szabadidejét amikor nem tartják fel kíváncsi és pletykás asszonyok? *Nem mintha én pletykásnak számítanék, de egyelőre jobb ötletem nem volt ahhoz, hogy kihúzzak belőle egy önkéntelen mosolyt. *
megjelenés ◊";> music
©
I am happy.

You make me happy.

Vissza az elejére Go down

Tyler Fortune

Hadsereg

Születési idő :
2397.07.19 (19)

Tartózkodási hely :
Dominium

Reagok száma :
13

Avatar alanyom :
Connor Jessup


Üzletek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szomb. Feb. 13, 2021 10:10 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Saskia & Tyler
"In the past, people were born royal. Nowadays royalty comes from what you do"


Saskia Jenkins beleérző, érdeklődő közvetlensége idegen, ismeretlen terep számomra, ez azo ka annak is, hogy nem reagálok úgy a humorosnak szánt megjegyzésére, ahogy valószínűleg várná tőlem. Elképzelni sem tudom mindazta különbséget, ami a kettőnk életét élesen elválasztja egymástól.
Még mindig csak a szemem sarkából látom a fájdalmas fintorát, és továbbra sem tudom hová tenni az együttérzését, valószínűleg ennél fogva helyén kezelni sem vagyok képes.
- Nem volt az, Asszonyom! Az edzéseken nem viselünk bakancsot, a felesleges sérülések elkerülése érdekében…
Legalábbis a testi kontaktot kívánó edzéseken nem.
Nekem kétségem sincsen felőle, hogy ha less legközelebb, az sem fog másként végződni, de azt hiszem értékelem a biztatásnak szánt utolsó félmondatát. Vagyis megpróbálom, még ha nem is mutatom ki. Egyelőre nem is tehetném, ráadásképpen nem is tudom, mi lenne erre a megfelelő válasz…

Most, hogy egyenesen rá nézek, meggyőződhetek róla, hogy a mosolya mogyoróbarna szemeiben is visszaragyog. Nem tudom eldönteni, hogy a szeme színének, vagy a személyiségének köszönheti azt a nyílt, bájos összképet, ami sugárzik róla.
Vagy talán a várandósságnak is lehet köze hozzá? Azt mondják ebben az időszakban a nők még inkább ragyognak, de nekem nincsen tapasztalatom sem ennek a teóriának az alátámasztására, sem a cáfolására.
Figyelem, ahogy a válaszomra enyhén oldalra biccenti a fejét, szőke tincsei végigsöpörnek a vállán.
Néhány másodpercre eltöprengek azon, amit mondott.
- Mindent meg fogok tenni, hogy ezután is felérjek a felém támasztott elvárásokhoz, Asszonyom!
Mást nem is tehetek. Ez a lehetőség olyasmi, amit az ember nem kap meg kétszer, éljen bármilyen hosszú ideig.
Most kiérzem az enyhe, talán egyszerre viccnek és érzelemébresztő kötekedésnek szánt óvatos szurkálódást a következő mondatból, bár a frizurámmal kapcsolatos összefüggést nem igazán értem.
Jó eséllyel most sem a várt reakciót érkezik a nyitva hagyott mondatra.
Elgondolkozom, egy leheletnyit összehúzom a szemöldökömet, három szívdobbanásnyi csend után szólalok csak meg.
- Az aktám pár hónappal ezelőttig tökéletesen makulátlan volt, ami belekerült azóta, az sem a saját döntésiem következménye, Asszonyom!
Mégis fáj, és mégis az én életemet nehezíti meg. Azóta sem értem, hogyan nem tette tönkre végül teljesen. Nem sokmindent köszönhetek a szüleimnek. Minél tovább rágódom rajta, annál kevesebb jut eszembe. Nem hiszem, hogy ezzel a lehetőséggel meg akarnának leckéztetni.
A következő téma éles váltás, és enyhén össze is zavar. A pletykás asszonyok említésére egy kissé megemelkedik a bal szemöldököm, bizonytalan értetlenséget hivatott kifejezni. Nem érzem helyénvalónak a kifejezést, legalábbis abban biztos vagyok, hogy ezt nyugtázni, vagy megmosolyogni roppantul nem volna helyénvaló a részemről. Így aztán nem is teszem.
- Bármikor szívesen állok rendelkezésére, Asszonyom, mikor a beosztásom engedi! – ami a napom további részét illeti, nincsen benne semmi titok – Az Akadémiára indultam vissza, egy futóedzés még belefér, de az estére azt terveztem, hogy moziba megyek… - és mintha csak magyarázat lenne a terveimre, hozzáteszem - a Fantasztikus labirintust vetítik…
Caily örök kedvence, sosem hagytuk ki. Mi is lenne job esti program, mint egy kis fájdalmas nosztalgia? Nem tudom megállni, hogy megpiszkáljam a húgom után maradt sebeket újra és újra…
◦ᵒ·○●·°
Vissza az elejére Go down

Saskia Jenkins

Polgár

Üzletek - Page 2 EIcV5OL

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. június 2.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Botanikus

Reagok száma :
228

Avatar alanyom :
Mia Wasikowska

☽ :
Üzletek - Page 2 C3az4LV


Üzletek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szer. Feb. 17, 2021 8:44 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2Tyler & Saskia
Némi ellentmondást vélek felfedezni Tyler Fortune szavaiban, de nem vagyok biztos abban, hogy jól értettem-e a szavait, vagy csupán én voltam figyelmetlen korábban. Néhány pillanatig gondolkodom, átfutom magamban az elhangzott párbeszédet és rájövök a probléma forrására. A felismerés meglepő, és ez minden bizonnyal látszik is az arcomon, hacsak nem muszáj, nem rejtem el az érzelmeimet.*
-Ó! Most már értem. Nem edzés volt, ha a másik fél bakancsot viselt…befűzőkampóval. Apró kis nézeteltérés. Offenzív véleménycsere. S kinek volt igaza? *Meglehetősen érdekel miért kezdeményez valaki verekedést, mondjuk ki nyíltan, hiszen az volt. Mi lehetett az, ami miatt két katona összeugrik? Azonban a tényleges okra nem kérdezek rá, helyette inkább kissé körülményes módon, megpróbálom rávenni, hogy lazítson, amiben Andrej segít, és arra, hogy a szemeimbe nézzen. Ez némileg megkönnyíti a helyzetet és az érdeklődésem is szabadabb utat kap. *
-Nem kétlem. *Válaszolok mosolyogva az elhatározására, mely Victort tekintve kifejezett előnyt jelent. Egy kicsit ki is engedem a kisördögöt magamból, most, hogy „ellazult” igyekszem felpiszkálni, nem rosszindulatból és nem is azért, hogy szórakozzak vele, távol áll tőlem az ilyesmi. Egyszerűen csak érdekel a katona mögött megbújó ember. S végre, legalább a szemöldökei összébb húzódnak egymáshoz képest, a pár pillanatig tartó gondolkodás pedig azt engedi feltételezni, hogy egy publikusabb választ igyekszik elém tárni. Mivel nem ismerem az aktáját – erről Andrej minden bizonnyal többet tudna mondani, de kiváló érzékkel hallgat róla – nem tudom mi az, ami makulátlanságát megpecsételte, de láthatóan igen kellemetlenül érinti, ha gondolkodni kellett azon, milyen csomagolásban adja át.*
-Mi az ami belekerült? *Valami nagyon rosszra számítok és ehhez mérten a mosoly is eltűnik az arcomról, nem ítélkezem előre, ez az a pont, a helyzet, ami megkívánja, hogy bármit ami eszembe jut, félretegyek és elrejtsek előle. Nem látszik rajtam semmilyen érzelem, pusztán várakozás, de belül rossz érzés kerülget. Egyrészt azért, mert belepiszkálok abba ami láthatóan fájdalmas pont az életében, másrészt azért, mert anélkül, hogy tudnám mi az, átérzem.
Láthatóan nem érti a pillantásomat sem, amit nem sokkal később a frissen nyírt hajára vetek, ezzel indokolva, miért is tudom, hogy szabadnapja van. A pletykás asszony kifejezés sem csal mosolyt az arcára, túlontúl udvarias, ami érthető is, hiszen nem ismer még, és a távolság amit tart, tőle elvárt. A válasza újra enged mosolyogni, egyre jobban tetszik a fiatalember hozzáállása, kedvessége.*
-Köszönöm, ez kedves öntől, de nem hiszem, hogy a beosztása engedné…azért megjegyzem. *Még nem tudom milyen beosztásban áll a nyolcadik szinten, de az biztos, hogy Victorhoz tartozik, ő pedig elég szigorú ilyen tekintetben…és szinte sohasem pihen. *
-Nos, ha az akadémiára igyekszik, kihasználom az alkalmat, hogy jobban megismerjem, hacsak nincs ellene kifogása, és elkísérem addig a szintig. *S várok a beleegyezésére, amit valószínűleg meg fogok kapni, de úgy illik, hogy ezt kivárjam, mielőtt fordulnék a liftekhez vezető folyosó irányába, szabad kezemet önkéntelenül a hasamra simítva, csupán ezzel az egyetlen mozdulattal árulva el, hogy az aprócska lányka felébredt. *
-A mozizás remek szórakozás, én is szeretem a filmeket…de a Fantasztikus labirintusról még nem hallottam. Látta már? *Ezt már vélhetőleg menet közben kérdezem, ha sikerült elindulnunk, Andrej pedig becsatlakozik mögénk szótlanul. Kedvelem őt, ahogy Katját is és Jade-et, és szívesen elbeszélgetek velük, amikor nem engem kísérnek. De ilyenkor jobb szeretem ha láthatatlanok maradnak, nem velük van bajom, hanem a jelenléttel. *
megjelenés ◊";> music
©
I am happy.

You make me happy.

Vissza az elejére Go down

Tyler Fortune

Hadsereg

Születési idő :
2397.07.19 (19)

Tartózkodási hely :
Dominium

Reagok száma :
13

Avatar alanyom :
Connor Jessup


Üzletek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Vas. Feb. 21, 2021 10:15 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Saskia & Tyler
"In the past, people were born royal. Nowadays royalty comes from what you do"A szemem sarkából is látom, mikor születik meg a felismerés a velem szemben álló nő gondolatai között. Ettől kényelmetlenül érzem magam. Igyekeztem úgy válaszolni, hogy semmiképpen ne hazudjak, de ne is áruljam el, mi is történt. Úgy gondolom, ez csak a résztvevők ügye, ám amikor a két elhatározás között választani kényszerültem, gondolkodás nélkül is egyértelmű volt, melyikhez tartom magam.
Amikor a kérdése elhangzik, halványan megkönnyebbülök. Nem kérdez neveket, nem parancsol rám, hogy azonnal jelentsem az esetet. A születni készülő sóhajt azonban elfojtom.
Éles ellentétei vagyunk most egymásnak. Saskia Jenkins arcán ott van minden érzelme, ha meg sem szólalna, akkoris beszédes lenne a mimikája, az arcizmai játéka, a szemében lobbanó fények. Én ezzel szemben a szám sarkát sem engedem megrándulni, keveset beszélek, és igyekszem tárgyilagos maradni, akármi is a véleményem, vagy bárhogy érzek a felmerülő témákkal kapcsolatban.
Most is átgondolom a megfelelő – és mellette igaz – választ, mielőtt felelnék neki.
- Nem mondanám véleménycserének, Asszonyom, de nevezhetjük nézeteltérésnek – tekintve, hogy talán két szót sem szóltam az első pillanattól az utolsóig – Őszintén remélem, hogy ők is rájönnek, nekem volt igazam…
Noha kérdés nem volt, így nem volt mit megvitatni, valóban remélem, hogy rájönnek, nincs igazság abban ami akkor és ott elhangzott.

Különös megfigyelni a mosolyát. Beragyogja a közvetlen környezetét, és minta képes lenne halvány melegséget csempészni maga köré. Anyámon talán akkor láttam hasonlót, amikor a húgomat figyelte.
A következő kérdés tulajdonképpen adta magát, így nem lepődöm meg rajta, hogy elhangzik… Viszont most is rosszul érint. A gyomromba visszatér az ismerős görcs, mint mindig, ha erről kell beszélnem. Enyhe zavar, és szégyen költözik a tekintetembe; mielőtt megszólalnék, nagyot kell nyelnem. A szívverésem is megugrik, minden dobannás mázsás súllyal nehezedik a bordáimra, mégis tisztán és érthetően beszélek, a szemkontaktust sem szakítom meg. Az ő irányából is érzékelek némi halvány feszültséget. Tudja, hogy olyasmit kérdez, ami kellemetlen nekem…
- A családom; a szüleim és a húgom – észre sem veszem, hogy egy pillanatra ökölbe szorul a bal kezem – három hónapja elhagyták a Dominiumot, az utolsó hírek szerint dezertáltak és csatlakoztak az árulókhoz…
Szándékosan nem használom az ellenálló szót. Ennek a szónak a használata egészen más színben tünteti fel a szemben álló oldalakat, mint ahogy helyes lenne. Az ellenállás jogosságot feltételez, igazat ad, ettől pedig határozottan igyekszem távol tartani magamat.
Caily hiánya, a mindennek ellenére érte érzett aggodalom az egyetlen, ami minden logikus érvet, fájdalmas bizonyosságot felülírva a mai napig elevenen, tüzesen perzselve éget.
Egyik pillanatról a másikra maradtam teljesen egyedül. Nem csak a családom tűnt el, de az ő árulásukat a saját emberi kapcsolataim is megsínylették.

A következő válaszára ezúttal én biccentem enyhén oldalra a fejem. Próbálok okot találni rá, miért ne lehetnék a segítségére, mikor nem vagyok szolgálatban.
- Bizonyos megkötések mentén, de a szabadnapjaimmal magam rendelkezem, Asszonyom…
Bár azt én magam is meglehetős bizonyossággal sejtem, vagyis inkább pontosan tudom, hogy nem gyakran fog előfordulni egy újabb ehhez hasonló beszélgetés. Jó eséllyel már amikor elválnak útjaink, Saskia Jenkins elveszíti az érdeklődését és csak társasági eseményeken látom újra, akkor is csak távolról. Ez tökéletesen a helyén is van így, elvégre semmi közös nincsen bennünk.
A következő kijelentése meglep, ezt ezúttal láthatja is rajtam. Egyértelműen zavarba jövök, nem nehéz észrevenni, és az arccsontom vonalán határozottan megjelenő halvány pírt talán még a fülemen is tetten lehet érni. Fogalmam sincsen, mi erre a helyes reakció, nem csak nem ajánlkozott még soha ilyen magas rangú hölgy a kíséretemre, de leginkább hozzám sem szólt soha.
Mindenesetre nem hiszem, hogy lenne bármi más elfogadható felelet erre…
- Természetesen, Asszonyom, ahogy óhajtja…
Rövid habozás után indulok meg, kényelmes, lassú tempóban sétálok, legalább egy teljes, egyértelmű lépésre Saskia Jenkins mellett, hogy ne csak hozzá, de még a ruhája meglebbenő csücskéhez se érjek hozzá. Nem kerüli el a figyelmemet a mozdulat, ahogy a hasára simítja a tenyerét, és érzem a késztetést, hogy felajánljam a segítségem, de tisztában vagyok vele, hogy nem tehetem, mert nem lenne helyén való ennél egy leheletnyivel sem közelebb lépni hozzá. Még így is a határon érzem magam, bár a távolság előírásszerű.
Ami a filmmel kapcsolatos kérdést illeti, oldalra pillantok, a mellettem sétáló nőre. Éppen csak kicsit kell lefelé néznem rá, hogy a közöttünk lévő magasságkülönbséget kiegyenlítsem.
- Hatszor, Asszonyom…
Gyaloglás közben is élesen tudatában vagyok a mögöttünk haladó testőr minden lépésének, ha változik a ritmusa, közeledik hozzánk, vagy elmarad tőlünk, azt anélkül is pontosan tudom, hogy hátranéznék rá. Jelenleg nem tartok tőle, viszont egy pillanatra sem bízom benne, és nem hagyom figyelmen kívül a jelenlétét.
Mozgásban vagyunk, és bár a figyelmem nagy része a mellettem lépdelő Saskiáé, azért éberen figyelem a környezetet, minden mozgást a folyosón, magunk körül, ahogy azt minden bizonnyal a testőr is teszi mögöttünk.
◦ᵒ·○●·°
Vissza az elejére Go down

Saskia Jenkins

Polgár

Üzletek - Page 2 EIcV5OL

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. június 2.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Botanikus

Reagok száma :
228

Avatar alanyom :
Mia Wasikowska

☽ :
Üzletek - Page 2 C3az4LV


Üzletek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Vas. Feb. 28, 2021 1:39 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2Tyler & Saskia
Sok mindent tanultam Callumtól és most már emlékszem is mindenre, egyike a tanultaknak, hogy meglássam az apró részleteket, a közöttük lévő összefüggéseket, Fortune közlegény története azonban nem volt olyan bonyolult, hogy sokáig kutassak utánuk. Nincs szándékomban számonkérni rajta, hogy kivel zördült össze, csupán az ok érdekel és az is merőben ártatlanul. Ha meg is könnyebbül én azt nem látom, az arca most olyan, mintha sziklába faragták volna, noha nem kemények a vonásai, de rezzenéstelenek. Van tartása, de úgy érzem mélyen legbelül óriási háborút vív magával. A válasz meglehetősen kitérő, de elnézem. Ha nem kívánja megosztani, szíve joga, sokakkal ellentétben én így vallom és nem vagyok csalódott, amiért nem ismerhetem meg a történetet. Halványan elmosolyodom a bizakodásán és ha már így alakult, az együttérzésemről biztosítom.*
-Hasonlóképp. *Bólintok és ezzel lezártnak tekintem, nem kérdezem róla többet, tiszteletben tartom a döntését és amúgy sem vagyok a felettese, hogy ítélkezzem felette. Másrészt, mint ahogy azt megtudtam, igencsak nagylelkű esélyt kapott arra, hogy bizonyítson. Victor nem szokta csak úgy osztogatni a lehetőségeket és ha a fiatalember a nyolcadik szinten teljesít szolgálatot, akkor Victor keze közvetlenül vagy közvetve de benne van. A mosolyom akkor halványul el amikor a makulátlan aktáján esett csorba kerül szóba, és most már tényleg kíváncsi vagyok mi lehet az, ami látható szenvedést okoz neki, azzal a tudattal kérdezek rá, hogy felszakítom a sebeket. Látom a tekintetében a fájdalmat és bocsánatkérést az egész világtól, mielőtt megszólalna már tudom, hogy valami foltot ejtett a becsületén, talán nem is tehet róla de szégyent érez. Az a pillantás…minden egyes szó kínkeservvel kerül napvilágra és még a keze is ökölbe szorul. Apró mozdulat de észreveszem, a feszültség mely izmait rántja össze, eljut a kezéig, szinte tisztán követhető a nyoma. Mondhatnám, hogy sok mindenre számítottam, de nem lenne igaz, elképzelésem sem volt semmiről, de azt hiszem bármi mást mondott volna, nem lenne annyira megdöbbentő, mint amit hallok.*
-Ó! *Szabad kezem akaratlanul emelkedik a szívemhez és el kell telnie némi időnek ahhoz, hogy felfogjam mindannak a jelentőségét ami a szavak mögött sejthető. Tyler Fortune-t a kellemesen jóképű, és ígéretes fiatalembert itt hagyta volna a családja? S még ennek következményeivel is meg kell harcolnia. Most egészen más fényben tűnik fel a korábban említett verekedés és joggal merül fel bennem a kérdés, hogy vajon van-e köze a Fortune közlegényt ért tragédiához. Mert tragédia. Én annak élem meg. *
-Úgy érti, hogy….*A kérdés nyitva marad de egyetlen kézmozdulattal elhárítom a válaszadást. *
-Nagyon sajnálom. *Tekintetemben valóban sajnálat tükröződik, az a fajta ami együttérzést mutat és nem a szánakozó. S valóban így is érzek, még akkor is ha nem szándékosan hagyták magára és talán ő is ebben bízik, ebben akar hinni. Nehéz innen váltani, de valahogy eljutunk addig a pontig, hogy felajánlja a segítségét…bármikor amikor ráér. Én azonban sejtem, hogy nem sok ilyen napja lesz és ha mégis, nem valószínű, hogy velem töltené, mégsem utasítom el, nyitva hagyok egy kiskaput. *
-Rendben, és köszönöm. *Már csak a magára hagyottsága miatt is szeretném jobban megismerni, de nem ez az elsődleges, egyszerűen kellemes társaság, tisztelettudó és szerény, ez pedig akkor látszik igazán amikor én ajánlom fel, hogy elkísérem. Előre tudtam, hogy meglepem de nem számítottam arra, hogy ennyire, még a füle is belepirul, ami különös bájt ad az arcán épp csak most változásnak induló férfias vonásai közé. Azt is tudtam, hogy nem fog nemet mondani, de nem vártam el, és ez óriási különbség. Ahogy elindulunk rövid időre felé fordulok.*
-Szeretném, de nem óhajtom. Mondhatott volna nemet is és azt is elfogadtam volna. De örülök, hogy nem tette. *Rámosolygok, kezem a hasamra simul, jóllehet a pici lány most valószínűleg alszik, mert nem mocorog, de szeretem érezni így is. Tyler Fortune pedig elindul mellettem, megtartva a talán katonáktól elvárt távolságot, talán benne van a tisztelet is, a társadalomban elfoglalt helyem…ami mindenki mást is távol tart tőlem. Mr. Fortune még fiatal és nagyon különbözünk egymástól, mégis találunk közös érdeklődési pontot. Eszembe vésem a film címét, amit említett. Én még csak nem is hallottam róla de ő már hatszor látta. Valamiért fontos lehet a számára, ahogy nekem is a kedvenc filmjeim, melyeket én sem csak egyszer néztem meg. Callum olykor kíváncsian tekint rám, vajon mi tetszik annyira, hogy már előre ismételve a párbeszédeket még mindig nem untam meg. Olyankor mosolyogva nézek fel rá és a válasz elmarad, mert én magam sem tudom. Most azzal a mosollyal fordulok Fortune közlegény felé. *
-Hatszor? Nagyon jó film lehet, érdekel engem is. Én a kosztümös filmekért rajongok, de persze ez nem meglepő. És mi tetszik önnek abban a filmben? *Gyanútlanul érdeklődöm, nem is sejtve a valódi okot, hogy talán megint beletenyereltem abba a sebbe, amit a családja okozott, akarva, akaratlanul. A figyelmem már csak Tyler Fortune-é, Andrej bár megtartva a kívánt távolságot követ minket, már kizártam magamból, ahogy a környezetünk megfigyelése is az ő feladata. Ám bármennyire is figyel, valószínűleg hármunk közül csak Fortune közlegény az aki fel is ismeri az előlünk kitérő járókelők között a befűzőkampós bakancs gazdáját.*

megjelenés ◊";> music
©
I am happy.

You make me happy.

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomÜzletek - Page 2 Empty
Utolsó poszt
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Vissza az elejére Go down
 
Üzletek
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Dominium űrállomás :: 3. gyűrű - Kikapcsolódás-
Ugrás: