Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Today at 9:42 am

Yesterday at 9:59 pm


Yesterday at 9:21 pm


Yesterday at 8:40 pm

Yesterday at 7:40 pm

Yesterday at 11:31 am


Szer. Nov. 25, 2020 5:17 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Légzsilip, a hajó külső része
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Samantha Lewis

Flotta

Karakterlapom :

Születési idő :
2340.10.25. (25 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Hadnagy

Reagok száma :
343

Avatar alanyom :
Emilia Clarke

☽ :
Légzsilip, a hajó külső része - Page 2 Tumblr_inline_o0rrlckK3R1sad57x_250


Légzsilip, a hajó külső része - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szer. Nov. 11, 2020 5:46 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Az űrséta  
Quinn & Sammy
──────────── ────────────
Tény, hogy nem láttam még űrséta közben, de úgy tudom, hogy nem sokszor járt még odakint, ezért hasonlítom a tudását egy kadétéhoz, de amikor kijavít, csak mosolyogva pillantok felé.
- Mindjárt be is bizonyíthatja. - itt lesz rá a lehetőség. A ruhát ahogy nézem, valóban fel tudja venni úgy, ahogy kell, de azért rendesen leellenőrzöm, mivel az élete múlik azon, ha hibázik. Azt viszont érzékelem, hogy izgul. Már hogyne izgulna?
- Én is izgultam az első űrsétáimon, főleg, amikor először mentem ki egyedül. Ez teljesen normális. - mosolygok rá, majd felkerül a fejemre a sisak és hamarosan már kifelé indulok a légzsilipből, hogy a gravitációra fittyet hányva "sétálhassak" a hatalmas űrben. Odafigyelek White-ra is, így eleinte jelzem, hogy miként mozduljon, de ahogy nézem, van érzéke hozzá, nem lesz gond. Megválaszolom a kérdését, majd én is érdeklődni kezdek tőle, miközben a hajóhoz lebegek, majd elkezdem javítani azt a hibát, amit a rendszer jelzett.
- Csodálatos élmény lesz, szerintem ne hagyja ki. - pillantok felé, majd kihúzok néhány vezetéket, majd a hadnagyra tekintek.
- Ha már itt van, segítene egy kicsit? Csak fogja meg ezeket és ellenőrizze ezzel a műszerrel, hogy rendben van-e az áramellátás. - adok a kezébe nyolc vezetéket és egy műszert. - Csak érintse a kábel végéhez és kiírja az értéket. - magyarázom. Mutatok is egy példát, kicsit oda kell tartani, majd jelzi a gép, hogy rendben van. Az egyikkel legalább gond lesz, ezért kérem erre a feladatra, és amíg White hadnagy ezzel foglalatoskodik, én kicsit jobban át tudom nézni a kábelek mögött lévő panelt, amiken szintén elvégzek néhány beállítást, de időnként azért a férfire sandítok. Nem nehéz feladat, bízom benne, hogy meg fog tudni bírkózni vele.
Vissza az elejére Go down

Quinn White

Flotta

Légzsilip, a hajó külső része - Page 2 38vTx

Karakterlapom :

Születési idő :
Föld, 2335. december 20. (27)

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
hadtápos részleg vezetője, hadnagy

Reagok száma :
4

Avatar alanyom :
Sam Claflin

☽ :
Légzsilip, a hajó külső része - Page 2 38vTw


Légzsilip, a hajó külső része - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szer. Nov. 11, 2020 6:59 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Truth Passion   Duty
and Dreams
Na igen, bizonyítani, mostanában mást sem csinálok csak bizonyítok, másoknak, magamnak... de ez nem Lewis hibája, ahogy az sem belevitt a "rossz"-ba, épp csak idegeskedem egy kissé el ne szúrjam valóban.
-Nem leszek egyedül, nincs miért nagyon izgulnom. - Nyugtatom magam is. Végtére is, elég tapasztalt kísérőm akadt, csak nem szállok el a végtelenbe és tovább... az... kellemetlen lenne. Több annál, tehát figyelek a hadnagyra és a tanácsaira. Így esik meg hogy talán nem leszek reménytelen a számára, haladok, épp csak elkalandozom kicsit a Perda felé, mert annyi kell. Nekem legalább is.
-Nem szándékoztam, asszonyom. - Legalább is ha semmi nem állja utam és terveim akkor lejutok és alaposan szét nézek, ha van lehetőség valami expedícióra, akkor arra is mennék, bár az függ attól is mikor indul újra az Imperium, de nem baj. Amikor a segítségem kéri, nos... meglep, de közelebb araszolok és szokva a fogást a tárgyakon óvatoskodva elveszem a műszert és a kábelekre is ráfogok.
-Igenis. - Nem nagy kérés, annyi hátterem van tudjam is mennyi az annyi ide, bár ennél többet mondjuk nem, avagy apróságokat. Nézegetem is, de hát adja magát a dolog, hogy a hetedik lesz a ludas, de a nyolcadik is jelez. Igaz, az utolsó kritikán aluli, vagy csak nekem tűnik annak.
-Hadnagy, ez normális? Már a hibán túl, úgy értem. - Mert a hiba adott, lehet az előző kábellel lévő gond miatt kaptam nagyon más értéket, ám ha más a gond, akkor jobb ha látja. Jobban járt volna egy gépésszel ide látom, de próbálok hasznára lenni, ha már megkért.
MONTY
Vissza az elejére Go down
 
Légzsilip, a hajó külső része
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Világűr :: Imperium-
Ugrás: