Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Today at 9:34 pmYesterday at 10:18 amSzomb. Ápr. 10, 2021 9:43 am

Pént. Ápr. 09, 2021 5:09 pm

Pént. Ápr. 09, 2021 8:02 am
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 7 3
Hadsereg 4 7
Ellenállók 1 2
Flotta 0 2
Perdaiak 6 3
Összesen 18 20
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Sötét láp
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Aine Zemar

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2392. Tél

Tartózkodási hely :
Perda

Beosztásom :
Elektronika bütykölő

Reagok száma :
26

Avatar alanyom :
Sanja Stojanovic


Sötét láp - Page 5 Empty
Utolsó poszt Szer. Ápr. 07, 2021 4:39 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5
10:56 AM
Rotemshel & Aine
Sötét láp (Tél )
Game data
My moves in this world
Other things

Úgy tűnik, hogy vannak közös vonásaink, mint például mindketten meghagynánk az élőhelyeket, amik itt vannak Perdán. Együtt a természettel, s ez valóban egy álom lenne. Ha megvalósulna...bele sem merek gondolni, hogy mi mindennel járna. Egy békésebb világ és egymás mellett élnénk, s küzdenénk le a bolygó kihívásait? Mert ez szintén változik, formálódik és átalakul.
- Szóval azt mondod, hogy hagyjam ott a vasmadarakat a helyén? - érdeklődök tőle, mert én azt is tudom előre, hogy a sok roncs elcsúfítaná a tájat. Járhatatlanná tenne bizonyos területeket, főleg veszélyessé. S úgy érzem, hogy jobb ha megosztom vele.
- Ha nem takarítjuk el a vasmadarakat, akkor csúnyává teszik a tájat, egyben járhatatlanná és veszélyessé. Lassan mérgezné a földjeiteket, s megváltoztatná az élővilágot ugyan úgy.  - abban bízom, hogy megérti a szavaimat. Én nem szeretnék egy roncsot se Perda földjein hagyni. Talán azért, mert akár jól fog menni az ellenállás, akár nem, ezen a bolygón szeretnék megélni. Fogalmam sincs, hogy micsoda nehézségeket fog elém görgetni az élet, de majd csak sikerül túljutnom rajtuk.
- Valóban a gyógynövények biztosan jól jönnek bárkinek, ha éppen baj van. - ezt kár vitatni. Azonban, a beszélgetésünk érdekes fordulatot vesz, mikor ő szólal meg. Pontosan arról, hogy hová kellett volna a quorsáknak építkezniük. Persze, ott a sivatagot mondja, ami szerintem a legnehezebben megművelhető tájegység.
- Nagyon megművelni egy sivatagot, s nem volt beleszólásunk, hogy hol építkezünk először. - nem akarom elkeseríteni a férfit, hogy a quorsák egyik harci technikája, hogy a főbb alapanyagot tartalmazó helyre rakják le a helyeiket. S többi ilyen helyen épül majd város, hogy a környező világ táplálja a mindennapok során. Terjeszkedni fog, ahogy a lakosság száma.  Jobbnak találom, hogy ne meséljek erről neki, mert még teljesen elkeseríteném.
- Lehet, hogy nektek még jó a fogaitok – csak ennyit tudok hozzáfűzni a húshoz. Küzdők vele rendesen a sajátjaimmal. Érzem, hogy milyen, ám azt elenyészően. Leginkább maga az ízvilág teljesen más. Ismeretlen számomra, s csupán azért küzdök vele, mert kell az energia. Hamarosan tovább kell állnom, nem maradhatok itt örökké. Ami a választ illeti, örülök neki. Ennyivel okosabbá válok, mint szökevény. Amint ellőttem a saját két kérdésem, akkor az övéi következnek. Rögtön olyan kérdéssel indít, amire egyértelműen válaszolok.
- Nem tartom valószínűnek, de ha mégis, akkor sok kikötéssel. - tudom le Rotemshel első kérdését, s úgy vélem, hogy ez a válasz rá. Mikor ügy érzem, hogy a ruházatom megszáradt, akkor megint váltok irányt az ülésnél.
- Mi a másik kérdésed?
Vissza az elejére Go down
 
Sötét láp
Vissza az elejére 
5 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold-
Ugrás: