Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások


Yesterday at 10:44 pm

Yesterday at 10:29 pm


Yesterday at 9:45 pm

Yesterday at 9:18 am


Pént. Nov. 27, 2020 8:42 pm

Pént. Nov. 27, 2020 9:42 am
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Barlangbejáratok
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Barlangbejáratok Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
312

☽ :
Barlangbejáratok Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Barlangbejáratok Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 29, 2019 12:53 pm
Következő oldal

Barlangbejáratok
 

Rebellium városába több bejárat is vezet, a Kancellária emberei mégsem találnak egyet sem. A számos barlangbejárat közül sok vezet zsákutcába vagy átvezet egy másik bejárathoz, aki így rögtön kijárat is lett. Rejtély, hogy az ellenállók hogyan igazodnak ki a labirintusszerű járatokban, mert arra nagyon figyelnek, hogy ha hagynak is valami jelzést, az olyan természetesnek tűnjön, hogy a rájuk vadászók véletlenül se fogjanak gyanút.
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Barlangbejáratok Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 25, 2019 6:17 pm
Következő oldal
Harminchét nap, tizenöt óra, meg az apró... munkában sok, nyaralásnak kevés. Na nem mintha számoltam volna, de az ember agya egy idő után rááll az ilyesmire. Az arcom a szokásosnál is nyúzottam, és a tekintetem valószínűleg olyan amit egy szelídebb vipera igencsak szégyellne. Persze nem csak az arcom ilyen, a ruházatom is elnyűtt, mocskos, és gyanúsan bűzlik már messziről is, de ami a legrosszabb, hogy amilyen szarul nézek ki, úgy is érzem magam. Szégyen vagy sem, de öreg vagyok én már ahhoz, hogy hosszú távú megfigyeléseket végezzek. Vannak erre csillogó szeműbb, fiatalabb, és lelkesebb emberek is nálam, de hát ugye a nagyság átka...
- Ha valamit el akarsz végezni rendesen, csináld magad. - Morgom magam elé, ahogy gyalázatosan lassú léptekkel közelítem az egyik barlang bejáratát. - De talán megérte...
A kis magánkalandom persze nem volt öncélú és ha van egy kis szerencsém, akkor még valódi - mérhető, kézzel fogható, szagolható - haszna is lesz. Harminc napig feküdtem egy tetves magaslat tetves zugában egy tetves megfigyelőponton, olyan nomád körülmények között amire hosszú és kalandos életem alatt kevés példa volt, de... de úgy tűnik megvan. Találtam mintázatot, már csak az a kérdés hogy ki tudjuk-e használni.
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
95

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Barlangbejáratok Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Barlangbejáratok Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 25, 2019 8:18 pm
Következő oldal
*Kicsit kihúzom magam, és megmozgatom hátamat, vállaimat. Megpróbálok pár centivel odébbra pozícionálva magam hátra dőlni, nem mintha azt gondolnám, hogy a sziklafal itt majd puhább lesz. Viszont így talán jobban megtámasztja a derekamat a fal görbülete, míg oly ritka szabad perceimben a friss levegőt élvezem alig pár méterre az egyik bejárattól.
Néha le-lecsukom szememet is a teljes relaxáció érdekében és szinte már nem is érzem a kiválasztott sziklának a fenekemet teljesen elzsibbasztó – szószerint – kőkeménységét.
Élvezem a kinti levegőt, egészen más a zamata, mint bent a folyosókon, de hát ez természetes. Persze attól messzire vagyok, hogy elbóbiskoljak. Annyira hozzászoktam a földalatti járatokhoz és azok biztonságához, hogy a nagy nyílt tér már majdnem feszélyez kicsit. Azért gyakran kijárok ide, nehogy teljesen elszokjak mindettől és a végén feladjam azt az álmomat, hogy bebarangoljam Perda vadonját. Messzebb természetesen nem merészkedek. Kütyüm már van, ami levéd, de nem akarom kísérteni a sorsot, hogy minden tudás és igazi tapasztalat nélkül kezdjek kóborolni. Előbb-utóbb majdcsak összehozom a kvázi túlélő-kurzusomat.
Ismét egy újabb élénk szellő fújja a hajamat az arcomba, amire kinyitom a szememet, ahogy fülem mögé igazítom a kósza aranyszálakat. Ismerős közeledő alakon akad meg közben a tekintetem, elmosolyodok és ismét újra kihúzva várom, hogy Cash közelebb érjen, addig is integetek neki, míg szóban nem tudom üdvözölni.*
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Barlangbejáratok Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 25, 2019 8:36 pm
Következő oldal
Beletelik pár pillanatba amíg felismerem a lányt, és elsőre nem tudom hogy csak azért mert nem láttam egy ideje, vagy azért mert mintha tényleg megkeményedett volna az itt töltött idő alatt. Akárhogy is, fáradt vagyok kibontani a gondolatot, így inkább csak cipelem magamat agy nélkül egyre közelebb és közelebb.
- Helló, Kicsi. Téged küldtek üdvözlésképp? Ekkora a gáz, hogy más már nem ért rá?
Nem vagyok virágos kedvemben, az hétszentség. Nem mintha számítottam volna fogadóbizottságra vagy vörös szőnyegre, de azért egy baráti szó jól esett volna a nagy emberektől. Mindegy. Egészen közel lépek a lányhoz, majd egy kiszámított mozdulattal roskadok össze a barlang fala mellett.
- Mi járatban?
Nyögöm ki ahogy lélegzethez jutok miközben lassan kényelmesebb ülő helyzetbe küzdöm magam.
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
95

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Barlangbejáratok Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Barlangbejáratok Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 25, 2019 9:28 pm
Következő oldal
- Üdv újra itthon!
*Mosolygok rá, habár kicsit megijeszt Solmon nyúzottsága. Persze soha nem egy naiv, csillogó tekintetű
- Igen, úgy tűnik én lettem a fogadóbizottság, de nem kellett engem küldeni!
* Tényleg nem küldött senki, saját magamtól jöttem ki levegőzni egyet mielőtt az esti műszakom kezdődne. *
- Hm, azt nem tudom, nálunk a forgalom nem változott, úgyhogy nem hinném, hogy baj lenne.
*Ez igaz, nem csökkent, de nem is nőtt a szokásos létszám. A törzsközönség is hasonló, persze mindig vannak változó személyek, ahogy a küldetések és egyéb feladatok elszólítják vagy épp szabadnapra engedik a társakat.*
- Gondoltam megnézem, megvan-e még az ég, mielőtt teljesen elfelejtem, meg szívok egy kis friss levegőt.
*Figyelem, ahogy megfáradtan lezuttyan mellém. Ugyan nem vagyok benne biztos válaszolhat, de azért mégiscsak furdalja az oldalamat a kíváncsiság, hogy ennyi ideig merre járt.
- És te? Merre jártál ennyi ideig?
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Barlangbejáratok Empty
Utolsó poszt Hétf. Dec. 30, 2019 12:41 pm
Következő oldal
- Ja, persze. Mintha tudta volna valaki, hogy mikor fogok visszaérni. Ha egyáltalán visszaérek, ugyebár.
Rekedten felnevetek, de ez hamar átmegy egy aggasztó hangú köhögésbe. Tart a dolog már pár napja, ideje lenne foglalkoznom vele, még mielőtt sírba tesz egy kóbor tüdőrák.
- Hogy merre? Hát tudod erre meg arra, kirándulgattam, sütögettem és... óóó... - Elhalkul a hangom. - Rájöttem, hogy fáradt vagyok a hülyeséghez is. Szóval melóztam. Megfigyelés, felderítés. A siklók és a csapatok mozgását figyeltem, közelről. Talán ki tudjuk használni a talált mintázatot és a gyenge pontokat. Egyedül, álcázva, nagyon sokáig. És mi újság idehaza?
Nem tudom hogy a lány konyít-e valamennyit a művészethez ahhoz, hogy megértse miért is fontosak az ilyesfajta mintázatok és gyenge pontok, de egyelőre inkább próbálom a kalapáló szívemet lelassítani és úgy általában levegőhöz jutni még mielőtt itt döglök meg az ajtóban. Csúnya és dicstelen halál lenne meghalni a küszöbön, az biztos. Amíg pihegek, azért végigmére Josephinet, de csak azt láthatja hogy a szemem jár, nem szólok egy szót sem.


A hozzászólást Solmon Rayburn összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 07, 2020 12:52 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
95

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Barlangbejáratok Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Barlangbejáratok Empty
Utolsó poszt Hétf. Jan. 06, 2020 9:49 pm
Következő oldal
*Már majdnem kezdtem volna magyarázkodni, hogy engem tényleg nem küldött senki és fogalmam sincs, hogy mennyire követték nyomon Sol küldetését – habár ha felderítésen volt, akkor gyaníthatóan nem tudhattak róla túl sokat, mert a megfigyelő megfigyelése lehet felhívta volna a nem kívánatosak figyelmét. De helyette inkább megrónám a sületlen megjegyzése miatt, mikor előbb a nevetés, aztán a köhögés akaszt meg. Utóbbi nem tetszik, cseppet sem.
- Hát ennek nem volt valami jó hangja, ha tovább andalogsz kint egymagadban, még a végén tényleg kérdéses lett volna a visszaérés.
*Ez már majdnem anyáskodóan hangzott, ami szokatlan. És nem a nyilvánvaló gyereknélkülilétem miatt, hanem mert általában az én „Cash”-em szokott atyáskodni felettem, persze az atyáskodó stílustól mérföldnyi távolságból. Ha tippelnem kéne, nem tetszik majd neki, de az se fog amikor majd addig lógok rajta, míg meg nem nézeti magát, úgyhogy nem árt elkezdenem edzeni kicsit a morgására.*
- Mióta köhögsz így és kapsz levegőt ilyen nehezen?
*Kérdem mellékesen, csak hogy mennyire kell erőszakosnak lennem.*
- Ó, és találtál mintázatot? Wow! Ez nagy előrelépés lehet. Szerinted valami nagyobb támadást is  alapozhatunk rá?
*Természetesen tisztában vagyok, hogy királyi többesembe én nem igazán tartozok bele a gyakorlatban, se a tervezés, se a kivitelezés szakaszában. Ettől függetlenül még érdekel a dolog, mert rám és mindenkire kihatással lehet.*
- Vagy inkább eleinte feltünésmentesen kéne kihasználni ezeket a gyenge pontokat, mintha csak véletlenül jártak volna sikerrel a csúnya ellenállók?
*Egész biztos vagyok benne, hogy Sol már sokat agyalt ezeken, miközben lapult a megfigyelőpontjain*
- Képzeld megbeszéltem Elisával egy találkozót, először neki vázolom majd a terveimet az oktatással kapcsolatban, aztán majd a finomhangolások után megpróbálkozok Carterrel is.
Múlt héten volt egy nagy spontán közös főzés, lakomázás, a vadászok mesés zsákmánnyal értek haza, az átlagos ellátmány majdnem duplájával, úgyhogy kicsit mindenki kieresztette a gőzt.
Mi volt még?
Ó, átköltöztem képzeld, Iliana és Charlie közös barlangba cuccoltak át, én meg lecsaptam Iliana régi szállására.
Ja, igen, Iliana és Charlie összeköltöztek, de ez így már elég nyilvánvaló volt.

*Lelkesen újságolom neki a nagy fejleményeket, amik feltehetően kevéssé érdeklik, de nekem jelenleg ennyire futja.*
- A hivatalos dolgokról nem én leszek a legmegfelelőbb forrás. Nagy hivatalos bejelentés nem volt az utóbbi hetekben.
*Finoman célzok arra, hogy azokat a híreket Carternél vagy legalábbis arrafelé keresse. Ha hallok is a Bárban ezt-azt, nem adom tovább. Fogalmam sincs, mi az ami tényleg fontos és titkos vagy épp álhír. Mindegyik tud galibát okozni, úgyhogy ilyenkor felöltöm kedves mosolyomat és kiüresítem arckifejezésemet, egyszerűbb így mindenkinek, de ha egyszer kilépek, akkor lehet felajánlom majd Jeffnek, hogy segítek megbízható utódot találni.*
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Barlangbejáratok Empty
Utolsó poszt Kedd Jan. 07, 2020 1:06 pm
Következő oldal
Vállat vonok, maga vagyok a megtestestült lezserség, ahogy bámulom a barlang szemben lévő falát.
- Nem tudom. Talán egy hete lehet. Azt hiszem csak kidöglöttem, az ilyesmit már nem feltétlenül a hozzám hasonló öreg csontoknak kellene csinálni. De hát ugye ha azt akarod hogy valami rendben legyen, akkor csináld magad. Nem bízom a fiatalokban, nem képesek végrehajtani azt amit kell és úgy ahogy kell. De ne aggódj, az ilyesminél több kell ahhoz hogy feldobjam a bakancsot. Alszom egy jót, zabálok egy jót, dugok egy jót, valamelyik majd csak helyrerak. Aztán jöhet a következő feladat.
Azt azért nem teszem hozzá, hogy mennyire örülnék ha most egy kicsit elüldögélhetnék a seggemen új megbízatás helyett, de ahogy ezt már régen is megmondta valami nagyfejű: az élet nem habostorta. Szótlanul hallgatom a semmitmondó összefoglalót ami legalább sikeresen meggyőz arról, hogy tényleg nem történt semmi izgalmas. Nem változott semmi. Ahogy szokott.
- Sokat nem mondhatok, majd a főnökök kitalálják hogy hogyan tovább. De van használható info, szóval jó lenne kihasználni amíg lehet. Csak idő kérdése, hogy valami megváltozzon, és akkor cseszhetjük. Persze az is lehet, hogy inkább az agresszívabb perdaiakat kéne rászabadítani a Kancelláriára, hadd legyenek két tűz között.
Ha én lennék itt a főnök, már rég egymásnak ugrasztottam volna őket, de hát... vannak nálam itt okosabbak is.
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
95

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Barlangbejáratok Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Barlangbejáratok Empty
Utolsó poszt Kedd Jan. 07, 2020 8:32 pm
Következő oldal
- Akkor nem kellett volna most magad mellé venni egy ifjú, tudásra és gyakorlati tapasztalatra szomjazó ifjút, hogy tanulhasson végre? Itt lett volna a remek lehetőség, hogy fejleszd a következő generációt, hogy legközelebb több bizodalmad legyen és ne mindent neked kelljen csinálni, nem?
*Kicsit piszkálom, de csak finoman, izé, elvégre mégiscsak tiszteletben kellene tartanom a kissé megroggyant egészségi állapotát. Persze a saját magának felírt gyógyászati módok alapján kutya baja, csak egy kis fáradtság, és legyen tényleg ennyi a probléma! Mindenesetre majd véletlenül meglátogatom a héten, csak hogy ellenőrizzem, hogy nincs-e szükség igazi orvosra vagy noszogatásra, hogy elmenjen egy igazi dokihoz.*
- Ühüm.
*Hát most vagy beletenyereltem valami szupertitkos taktikába – amit kétlek, mivel nem vagyok valami nagy stratéga, vagy csak Sol-nak nincs kedve egy újabb semmirekellő fiatallal körülbeszélni a semmit. Habár már nem vagyok annyira fiatal, csak simán haszontalan.
Mivel a perdai politikában még annyira se vagyok járatos, mint amennyire jó stratéga vagyok, úgyhogy ebbe az uszítós témába most nem bonyolódnék bele. Pláne, hogy szívem szerint a perdaiakat nem vonnám be, hát mi közük szerencsétlenek a mi idióta társadalmi berendezkedésünkhöz és annak problémáihoz. Ezt nekünk kellene megoldani, aztán egy normális, békés kapcsolatot kialakíthatnánk a helyiekkel. Tudom-tudom, naiv vagyok.
Kicsit lehunyom a szememet és így élvezem az újra felélénkült szellőket. Mikor megint kisöpröm arcomból a hajamat, eszembe jut, hogy én ugyan mindezt élvezem a benti barlangi klíma után, Solnak és a nehézkes levegővételének viszont nem annyira ajánlott ilyenkor ilyen szélben ücsörögni. Egyelőre azért nem kezdek sápítozni, mégiscsak nagyfiú, tudja, mikor akarja folytatni a hazaérkezés folyamatát.*
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Barlangbejáratok Empty
Utolsó poszt Szer. Jan. 08, 2020 9:17 pm
Következő oldal
- Erősen kétlem, hogy egy kezdő kibírta volna. Na nem mintha célozgatnék.
Fáradtan elmosolyodom, aztán lassú mozdulatokkal kezdek neki a felkászálódásnak. Nem egy épületes látvány.
- Azistenitmár.. - dünnyögöm magam elé - ..na, ne segíts ám, még megsértődök... - mondom olyan hangon, amiből lehetetlen eldönteni hogy tényleg segítséget várok, vagy sem. Talpra kecmergek,  a vállamra kanyarítom a málhámat, billegek egy kicsit, aztán nagy szusszanással nyerem vissza az egyensúlyomat.
- Na. Látod. Nem ma fogok megdögl...
A szavaimat elnyomja egy igazán rohadtul hangzó köhögés. Tényleg kéne kezdenem valamit ezzel. Elhúzom a számat, amit akár egy mosolyként is lehet értelmezni, ha jó szögből nézi az ember.
- Szóval. Ha volnál olyan kedves, hogy elkísérsz a kvártélyomig, természetesen csak azért hogy társasággal szolgálj és nem azért mert nem vagyok biztos benne hogy nem visz el a tüdőbaj, szóval ha elkísérnél a szerény otthonomig akkor lepakolnám a holmimat, és esetleg megnézhetnénk utána hogy a doki épp otthon van-e, mert esetleg kérnék valami vitamint erre a könnyű tavaszi megfázásra. Persze megoldom magam is, csak hát ugye társaságban minden jobb...
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
95

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Barlangbejáratok Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Barlangbejáratok Empty
Utolsó poszt Csüt. Jan. 09, 2020 9:54 pm
Következő oldal
- Néha a zöldfülűek is meglephetnek ám.
*Dünnyögöm, leginkább csak magamnak. Egyrészt mert azért valószínű, hogy amit most végigcsinált, az tényleg a túlélő kalandok magasiskolája lehetett és mindenki más csak láb alatt lett volna, netán még a küldetés sikerét is erősen veszélyeztette volna. Másrészt meg, az való igaz, hogy én mindenkit – még magamat is – megleptem azzal, hogy túléltem az első heteimet Perdán, abszolút kezdőként, de hát továbbra is biztos, hogy legnagyobbrészt a szerencsének volt köszönhető és nem fantasztikus rejtett képességeimnek.*
- Remélem is, hogy nem!
*Válaszolom inkább, nem akarom húzni az időt, ha már úgy tűnik elindulunk befelé. Hálistennek! Így nem kell hisztiznem, se anyáskodva sápítoznom. Úgyse bírtam volna sokáig, ismerem magam ennyire. Pláne, hogy ez egyre borzasztóbbnak hangzik minden egyes levegővétellel.*
Csípőre tett kézzel állok már, mióta felpattantam, de azóta se moccantam. Hát nehéz eldönteni, hogy segítséget szeretne-e vagy ha próbálkoznék, akkor elküldene-e melegebb éghajlatra. A szavai se sokat segítenek ilyen zsörtölődő hangsúlyokkal.*
- Pedig szeretnék segíteni, attól még nem kell megsértődni. Tudok? Mondjuk vihetném a zsáko.. á, hagyjuk!
*Mire kimondanám, már a vállára vetette, csak annyit tudok tenni, hogy kis kilengéseit segítek hamarabb leredukálni azzal. Remélem nem csap a kezeimre, amikkel mintha alkarjaiba kapaszkodtam volna. Majd ha megborulna a málhával, akkor majd leszedem róla és viszem én. Még ha hisztizik is miatta.*
- Nem is kérdés, menjünk!
*Válaszolom lazán, akár arra is lehet érteni, hogy szívesen elkísérem - ami egyébként igaz - és arra is, hogy nincs itt komolyabbról szó, mint egy könnyű tavaszi megfázásról - ami gyaníthatóan nem igaz. Azért kicsit megijedek, hogy így előre sorolta az orvost. Ajjajj, itt tényleg nagy a baj. Igyekszek nem beszéltetni, pedig rengeteg kérdésem lenne, miket látott, de ezt elnapolom. Lépéseimet az övéhez igazítom és inkább csacsogok neki.*
- Képzeld, Jeff már teljes műszakokat rám bíz, sőt, már a zárást is csinálhatom. Persze az néha jól elhúzódik, olyankor elég nehezen vakarom össze magam, szóval jól csinálja a főnök, hogy úgy állította be mintha ez olyan kegy lenne, így még mindig majdnem örülök, mikor ez a beosztásom.
*Vigyorgok közben, tisztában vagyok Jeff olyan messzire van az ilyesfajta manipulációktól, mint én a kancellárságtól.*
- Ilyenkor még mindig beájulok aztán az ágyba, de egyébként már egész sokat fejlődött az állóképességem és erőnlétem. Azok a dobozok baromi nehezek tudnak lenni, szerintem nehezebbek, mint a zsákod és simán elbírom. Kipróbáljuk?
*Én viszont célozgatok, hátha átpasszolja a málháját.*
- Egyre kevesebb rendelés tud már meglepni, de szerintem mindig lesz olyan ööö „koktél”, amiről még sose hallottam korábban és okkal. A vendégek persze, a fura rendeléseken kívül is, mindig meg tudnak lepni. És néha ehhez még túl sok alkohol se kell. De ez egy újnak egy álommeló, köszi, hogy anno Jeffhez irányítottál, arcról és többé-kevésbé névről már rengeteg embert ismerek. Ó, és képzeld, az egyik új fejlemény, hogy nemsokára újra lejárok majd gyakorolni a lövészetet, bizony!
*Ez úgy hangzik, mintha csak fél éve hagytam volna abba, nem pedig megboldogult ifjú koromban, de sebaj.*
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Barlangbejáratok Empty
Utolsó poszt Szomb. Jan. 11, 2020 7:53 pm
Következő oldal
- Meglephetnek persze hogy meglephetnek. Csak már látnám végre, hogy meglepődök!
Felnevetnék, de egyelőre inkább elfojtom. A tüdőmmel tényleg van valami zűr, ez már saját magam előtt sem tagadható, úgyhogy inkább nem kockáztatok mindenfajta úrizálással, nevetéssel, vagy akár egy mélyebb levegővétellel. Szépen, urasan veszem a levegőt, jól átgondolva minden mozdulatot menet közben, ahogy lassan lendületbe jövök. Úgy kapaszkodom a málhámba mint valami lélegeztetőgépbe, pedig csak a büszkeségem utolsó - nagyobbacska - morzsája, és nem hagyom hogy a lány csak úgy elvegye. Ahogy a lány csacsog én csak hallgatom, ügyesen rákészülve a válaszra, ami mintha egy fokkal halványabb lenne mint ami tőlem megszokott.
- Na, gratulálok. Jeff nem bízza rá bárkire a zárást, tudja hogy úgyis kilopják a szemét ha hagyja. Elvégre lázadók vagyunk vagy mi, nem feltétlenül a szabálykövetésről vagyunk híresek. - Elmosolyintom magam, veszek pár sekélyebb levegőt aztán folytatom. - De azért remélem azzal is tisztában vagy, hogy emberi környékeken mennyi minden hozzátartozik a kocsmatündérséghez, és nem, nem csak az italok felszolgálására vagy az elszámolásra gondolok.
A levegőm mintha elfogyna, ezt leplezve néhány célzatos pillantást vetek nyaktól lefelé a lányra. Na nem mintha én a jelen állapotomban bárkiben kárt tudnék, de ettől még a legtöbb kocsmába betérő fickónak - és néhány nőnek is - ez fordul meg elsőre a fejében. Persze közben tovább ballagok a lány mellett, és lassan elhagyjuk a bejárat környékét, hogy elnyeljen minket a barlang mélye.
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Barlangbejáratok Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
312

☽ :
Barlangbejáratok Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Barlangbejáratok Empty
Utolsó poszt Vas. Jan. 12, 2020 6:12 pm
Következő oldal
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomBarlangbejáratok Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Barlangbejáratok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Rebellium, az ellenállók városa-
Ugrás: