Welcome to Dominium frpg site

Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózat

Friss írások
utolsó hozzászólások
Rynoch
Szomb. Jan. 11, 2025 6:57 pm

Josephine Cain
Szomb. Dec. 21, 2024 9:04 pm

Lucas J. Morison
Szer. Nov. 20, 2024 6:03 pm

Tywinna
Hétf. Nov. 11, 2024 10:45 pm

Vharan
Hétf. Nov. 11, 2024 2:39 pm

Aine Zemar
Szomb. Szept. 28, 2024 11:36 am

Jasmine Benedict
Hétf. Szept. 23, 2024 11:46 am

Jasmine Benedict
Vas. Szept. 22, 2024 7:25 pm

Raven Moor
Csüt. Szept. 19, 2024 11:44 am

Oliver Mann
Hétf. Júl. 29, 2024 3:25 am

Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs

●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot

Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 8 2
Hadsereg 0 4
Ellenállók 1 3
Flotta 1 1
Perdaiak 4 5
Összesen 14 18
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra

Go down 

Barlangbejáratok
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.

Kancellária
Kancellária

Barlangbejáratok - Page 2 Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
533

☽ :
Barlangbejáratok - Page 2 Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500

Barlangbejáratok - Page 2 Empty
Utolsó poszt Csüt. Május 26, 2022 9:11 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Szabad játéktér

Vissza az elejére Go down

Aine Zemar
Aine Zemar

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2392. Tél

Beosztásom :
Elektronika bütykölő

Reagok száma :
88

Sanja Stojanovic

Utolsó poszt Kedd Jan. 16, 2024 8:44 pm
Alec & Aine - Egy hosszúra nyúló műszak

Végre! Jólesően szívok bele a friss levegőbe, hogy az teljesen megteljen, de aztán nyugodtan fújom ki. Eljátszom pár alkalommal, miközben körülnézek a barlang bejárat környékén. Mi változott, vagy mi maradt ugyanaz? Alaposan megnézek minden egyes részletet, s az abból jövő információt magamba fogadom. Kellemes idő van, s az utóbbi időben barlangban töltött napjaim túlságosan sok számomra. Ki szeretnék mozdulni egy kicsit kilépni ebből a szürke világból. Egészen feldobna egy többnapos kaland vagy bármi más. Ahogy így tanakodok magamban, akkor  hallom bentről, hogy valaki határozottan trappol kifelé, mintha valami fontos dolga lenne. Odafordítom a fejem, de egyelőre nem látok senkit és semmit. A másodpercek telnek szépen, mikor megpillantom az egyik vezetőt, s tekintete rögtön találkozik velem.
- Áhh! Hát itt van Zemar!? - ezzel egyetemben érdeklődve nézek felé, hogy mit akarhat tőlem? Csak nem kiküldetés? S még mielőtt még megszólalhatnék akkor újra lépéseket hallok, de ez nem a barlangból, sokkal inkább lentről a kapaszkodón.
- Igen itt vagyok, Uram. Van valami gond? - pislogok rá, miközben látom, hogy nem rám figyel, hanem az érkezőre. Kiváncsi vagyok, hogy miért keresett? Azonban ahogy odanézek az újabb érkezőre, akkor hát megpillantom Citruspofát. Régen nem láttam, mióta úgy összekaptunk egymással pancsolás közben.
- Áhh itt van Henry! Pont ön alkalmas arra, hogy elkisérje Zemart a küldetésére! - szólal meg a lényegre térve a vezető. Én erre a hírre örülök is, meg ott van bennem egy vészgomb, hogy miért ő? Ez maga egy kinzás!
- Uram nem lehetne más? - robban ki belőlem, s rá sem merek nézni Citruspofára, hogy ő milyen savanyú pofát vág miattam. A vezető nem sokat kertel, mert rögtön szavamba vág.
- Nem Zemar! Henry a tapasztalata miatt megbízható, főleg ami a terepet illeti. Másik részről nem hagyhatom Zemar, hogy egy értékes szakmával rendelkező elvesszen itt Perdán. Ami azt illeti a mostani feladat is a szakmájával kapcsolatos. - ezzel rögtön előkeres egy szép perdai térképet a zsebéből, s kihajtogatja.
- Jöjjenek közelebb, s mutatom mit kell megtenniük. - közelebb lépdelek, de továbbra sem keresek sem fizikai, sem más kontaktot Aleccel. A szép domborzatra figyelek, s várom az instrukciókat. Nem kell rá sokat várni, mert rögtön elhadarja.
- Nos szóval jelenleg itt vagyunk, s az első hely ahová kell menni az kérlek szépen ott van. - mutat rá a sötét láp szélére, egészen pontosan egy karikázott részre.
- Ahová jelenleg mutatok ott van elhagyva egy Python, s a legutóbbi használója szerint talán az elektronikájával van gond. Ha végeztek a javításával, s elrejtették a járgányt, akkor hagyják ott. 1-2 nap múlva küldök valakit, aki hazahozza.  Nem itt áll meg a történetük, hanem a sötét lápbol elmennek egészen pontosan a Suttogó erdőbe. - rögtön mutat egy újabb bejelölt pontra.
- Ez lenne mindenképpen a fő fogás, hiszen ott egy Nemesis van. Az állapotáról nem tudni semmit, mert az illető semmit sem konyít a gépekhez. Ezért nagyon remélem, hogy számíthatok a kitartására Zemar. Úgy vélem, ha szeret bütykölni, akkor talán ezt megjavíthatná az ügyes kezeivel. - az eligazítónk ránéz az órájára.
- A francra, mennem kell. A többit magukra hagyom, meg ezt a térképet. Sok sikert és jó hírekkel térjenek vissza, legfőképpen egészségesen. - ezzel elviharzik vissza a barlangba, ott hagyva engem Henryvel. A kezemben ott van a térkép, s most veszem elsőként a fáradtságot, hogy ránézzek Alecre.
- Szia Citruspofa! - köszöntöm őt, s ami azt illeti kissé tanácstalan vagyok. A Nemesis és a Python szereléséhez kellenek eszközök, amivel megjavíthatjuk őket. Meg fogalmam sincs, hogy Citruspofa ért-e egyáltalán a bütyköléshez? Magyarán segítségemre lesz, vagy sem?
- Kell sok élelem, meg szerelő eszközök, amiket magunkkal cipelünk. Ha meg úgy döntünk, hogy valamit vadászunk...- csak most jövök rá, hogy sajnos nem vagyok oda a Perdai élővilág ínyencségeihez.
- Viszünk ételt! - remélhetőleg nem fog ez ellen kardoskodni a férfi. Amúgy meg fogalmam sincs, hogy fogom megtalálni vele újra a közös hangot. Marhára unalmasnak és sivárnak fog tünni, ha nem beszélgetünk egymással. De hát nah, hamarosan kiderül hogyan fogad engem.

Alec Delgado
Alec Delgado

Ellenálló

Barlangbejáratok - Page 2 Profil_12

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Beosztásom :
Csapatvezető (portyázás)

Reagok száma :
797

Ben Barnes

☽ :
Barlangbejáratok - Page 2 Alec_i11

Utolsó poszt Szomb. Júl. 20, 2024 9:41 pm

Aine és Alec

Ugyan nagyon igyekeztem palástolni, de felettesem valahogy - talán a vezetőkre jellemző sokadik érzékkel - megneszelhette, hogy rohadtul semmi dolgom, annyira, hogy volt időm kiagyalni egy újabb kis csínyt Carlisle haverom ellen. Már úton voltam Sky lakrésze felé, mert kellett a csínyhez az ő segítsége is, de nem jutottam el oda, hogy bekopogjak hozzá. Ez nagy szó, mert az én szobámtól nincs tíz méterre az övé. Elfojtok magamban egy szitkokkal vegyes sóhajt, mikor a parancsnok hangját meghallom és azt is, hogy engem szólít meg. Mit van mit tenni? Mesterien ördögi tervemet későbbre halasztom - addig legalább tökélyre tudom érlelni, reszkess Carlisle, muhaha! - és mehetek vissza a szobámba összepakolni a kapott feladatra, beugrom még a kajáldába, vagyis a konyhába, kihasználva, hogy beszerző portyázóként szabad bejárást hajtottam ki magamnak ott. Kellő elemózsiával és piával, akarom mondani védőitallal felszerelkezve már tartok is a megfelelő barlangbejárat felé.
- Ez egyértelmű, hogy én tökéletes vagyok! - Vigyorodom el a parancsnok szavára, mikor megpillantom őt és közelebb érve már Aine-t is meglátom és felé villan a vigyorom.
- Nem igaz, szívi? - Hát szerinte nem, válasz helyett kérdez, hogy nem lehetne-e valaki más kettőnk közül. A parancsnok hamar el is üti a próbálkozást és már térne is rá a feladat pontos ismertetésére. Ez engem is érdekel, mert odalent csak nagy vonalakban körvonalazta, hogy tudjam mire és mennyi időre készüljek, de a kíváncsiságom nem tart vissza attól, hogy közelebb lépésem elsőre Aine felé legyen és pimaszul odasúgjak neki.
- Tudom ám, hogy direkt te kértél engem. - Cukkolom, holott én sem vagyok a legboldogabb a helyzettől, ugyanakkor az elmaradt Carlisle-elleni merényletem miatt felhasználatlanul maradt bennem a kisördög, Aine meg ugye pont itt van...
A hologramon kivetített térképre pillantok. Sötét láp, Python, oké, nem gond, felkészültem rá, hogy pár napot azon a vidéken töltünk. Ott már viszont megemelkednek a szemöldökeim, mikor a Suttogó erdő is említve lesz és nem félrebeszélés, a hologram térkép ráközelít a szóban forgó helyre. Na bassza meg...
A térképet mindkettőnknek áthúzza a saját pda-nkra, mielőtt a parancsnok távozna - le merem fogadni, hogy ő bezzeg pihenhet a Rebell-Ivóban, legalábbis este tuti -, és bár gyorsan tudok beszélni, olyan gyorsan átküldte az adatokat és lelépett, hogy ilyen szintű hadarás még a húgomnak is becsületére válna. Ez van, mennünk kell.
- Szia Cica! - Cukkolom tovább kis mosollyal. De hát ő kezdte ezzel a névvel! Aztán próbálom kicsit normálisabbra venni.
- Kaját hoztam két főre, Elorak vonaláig elleszünk, még akkor is, ha csak holnap érünk el oda, mert elhúzódna a Python szerelése. Elorakba viszont most nem mehetünk be, talán tudunk valamit üzletelni a környező falvakkal, ha oda nem terjed ki a bíra tiltása és szigora. Vadászhatunk ellenkező esetben vagy visszamész valami tartósabb kajáért. A szereléshez a cuccokat beszerzem addig... - Eddig jutottam, mert ekkor tűnik fel egy társunk, tagbaszakadt középkorú fickó, aki egy nagy táskát cipel. Nem köszön, annyira szófukar, hogy ezt mindig elhagyja érkezéskor és távozáskor is.
- A tiétek. - Teszi le a zsákot, csörrenése alapján kaját nem, ellenben tartalmazhat mindent, ami a szereléshez kell. És se szó, se beszéd, hátat fordít és távozik. Komolyan, mindenkinek mennyivel könnyebb dolga van!
- Oooké, akkor hozom a motort. Ha kell az ellenálló-menza, akkor szedd a lábad, különben gyalog jössz és találkozunk a lápnál! - Fordulok én is, hogy elmenjek a motoromért, de fordulásomban még láthatja Aine a kaján vigyoromat. Jó, egy kicsit drukkolok, hogy elkéssen Aine. Csak egy kicsit...

Aine Zemar
Aine Zemar

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2392. Tél

Beosztásom :
Elektronika bütykölő

Reagok száma :
88

Sanja Stojanovic

Utolsó poszt Szomb. Szept. 28, 2024 11:36 am
Mikor megszólal Henry, hogy ő a tökéletes a feladatra, akkor sóhajtok egy nagyot. Miért kell ennyire...nagy arccal járni? Mi történt azóta vele, hogy ilyeneket mer állítani mások előtt? Én legalább is nem tudom pozítivan értékelni a férfi szavait, de lehet más meg beveszi. Mindegy. A vigyor az arcán eléggé más mint a régi szép időkhöz képest. Olyan, mint ha beléptem volna egy ismeretlen területre, s próbálok tájékozódni. Így lep meg Alec, mikor Szivinek szólít? Mi a franc?
- Hát nem. - szusszanok egyet hangosan, mert közben megtudom, hogy mindenképpen vele kell mennem. Ez életem legnagyobb szerencsétlensége.Fanyar pofával fogadom a tényt, s arcomon ragad az őszinte kifejezésem. Hallgatom az eligazítást, azonban Alec ügyes kígyó módjára hatol be a szemêlyes terembe. Héhé, ezt ên szoktam tenni másokkal! Jönnek a férfi szavai, amire csak ennyit tudok kinyögni.
- Aham, hiànyzott az a nagy fejed. - vágom rá suttogva, aztán a küldetés részleteire figyelek. Az egész egy nagy kirándulásnak tűnik, annyi különbséggel, hogy én vagyok a főszereplő. Meg kell javítanom két járgányt, ami valljuk be, hogy minden előtörténet nélkűl, beletelhet a javításuk egy csomó időbe. Az feladot elmagyarázó férfi végül, olyan hamar lelép, hogy ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy tényleg itt volt? Minden iformàció a pdankon van, így jómagam is rálesek újra és újra. Nincs mese itt kérem szépen, menni kell megcsinálni. Alecet szólítom a becenevén, amit még annó kitaláltam neki. Cserébe ő, s teljes meglepetésemre Cicának szólít. Ez új, sőt kissé azt vélem, hogy tán a férfi beadta volna a derekát végül? Hahaa! Itt az alkalom, hogy lecsapjak rá! Meghallgatom a szait, megvárom míg a középkorú fickó lepakolja a szerszámokat, majd távozik. A következő Alec szöveg viszont nem tetszik, így azon nyomban a nőies sziluettem megindítom. Az arcom sugarakat lövell a férfi írányába. Nah ezt még megjárja!!! Sietősen haladok végig a folyósokon, s szerzem be azt amire szükségem van. Visszafelé már néha néha futok egy darabon, mert nem akarok gyalog menni. Mire visszaérek, addigra a kinézetem nem annyira költöi. Ki vagyok melegedve, s a levegőt gyorsabban kapkodom. Végül csak gyorsan oda elhelyezem a csomagom a többi közé, s mivell a férfi vezet, így marad a mögé ülés. Rögtön belecsimpadzkodok bújok hozzá, hogy érezze mennyire nem akarok leesni.
- Mehetünk, miáuuu bébi! - jön meg a pimaszabb felem.

Ajánlott tartalom

Utolsó poszt

Barlangbejáratok
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Rebellium, az ellenállók városa-
Ugrás: