Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Today at 11:13 am


Yesterday at 10:29 pm


Yesterday at 8:45 pmYesterday at 8:11 am

Hétf. Nov. 30, 2020 7:36 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Börtön
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Börtön Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
312

☽ :
Börtön Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 29, 2019 12:56 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Börtön
 

Ahogy az lenni szokott az ilyen helyiségeknél, itt sem fogja senki egekig magasztalni az ellátást, a szállásolási körülményeket vagy a vendéglátók kedvességét. A barlang természetes bemélyedéseit használták fel cellaként, melyekre fémrácsos kapukat szereltek, és ezzel le is írtuk a cellák felszerelését is. Se szék, se ágy, se asztal, se semmi, csak a sötétség és a csend. Legalábbis eleinte azt hiszi az ember, hogy csend van, aztán idővel feltűnik, hogy valahol csöpög a víz. Lassan, egyenletesen cseppen alá újra és újra valahol a közelben a barlang plafonjáról a víz, mely egy idő után kimondottan idegesítővé tud válni.
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Okt. 21, 2019 11:13 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Nagyjából két nap telhetett el mióta megérkeztek a lánnyal, és a jelek szerint a srácok sem találtak semmi gyanúsat eddig. Unott képpel pörgetem a kommunikátoromon a lány adatait - illetve amit sikerült megerősíteni és ellenőrizni -, és nem úgy tűnik hogy egy újabb dicsőséges szabadságharcost szereztünk... inkább úgy tűnik hogy csak eggyel többen lettünk. Világnagy sóhajjal ballagok el a meglepően üres cellák előtt, hogy aztán köszönés vagy udvarias köhintés helyett egy vidám rúgással jelezzem a megérkeztemet, és a rácsok a várakozásnak megfelelően istentelen zajjal zörrennek meg.
- Gratulálok Josephine, hivatalosan is úgy gondoljuk hogy a légynek sem tudsz ártani, úgyhogy engedd meg hogy hivatalosan is üdvözöljelek az ellenállók között.
Kinyittatom a zárka ajtaját, aztán félreállok és nekitámaszkodom összefont karokkal a falnak hogy a tündibündi mihamarabb elhagyhassa cellát, mert ez még szerintem is egy lepraterep, pedig aztán nálam nincs magasan a léc.
- Jobb lesz ha összeszeded magad. Itt szeretjük a szabadságot és az önállóságot, szóval arra ne nagyon számíts hogy valaki csak úgy pátyolgatni fog... hacsak nem nyújtasz neki egyéb szolgáltatásokat. Szóval kapard össze magad, találd ki hogy miből fogsz élni, és hogy hol. Az a jó az új otthonodban, hogy a föld alatt rengeteg kihasználatlan hely van, könnyen találsz majd magadnak valami lyukat egy ajtóval meg egy ággyal. Az alagutak is bonyolultnak tűnnek elsőre, de hamar meg lehet tanulni hogy merre vagy arccal előre. A helyedben egy darabig nem merészkednék ki innen, kell majd neked egy jelzavaró, illetve valami tudás arról hogy hogyan ne halj meg odakint. Ja, és persze ha bármilyen veszélyt jelentesz a helyiekre, akkor rövid úton elvágja majd valaki a torkodat. Szóval szép dolog a szabadság, de meg kell szenvedned érte.
Hadarom el a legfontosabbakat, és várakozóan nézek rá - van kérdés? Tutira van.
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
95

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Börtön Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Okt. 21, 2019 1:45 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
*10245…10246…10247…1024 ?!? Összerezzenek a dekoratív cellaajtóm zörgésére és egyből félbeszakad aktuális csepp-számolgatásom, amivel idáig elütöttem az időt. Lévén mást nem nagyon lehetett csinálni.  Már az alváson kívül. És bevallom töredelmesen itt létem kb. első felében, hacsak nem szigorú arcú ismeretlenek kérdéseire felelgettem épp, akkor biza aludtam.  
Ugyan túléltem a vadonban, de igazán mély, pihentető alvásról értelemszerűen szó sem lehetett. Itt most valamennyit bepótoltam. Amint Cash „leadott”, szinte nyomban eldőltem és aludtam, az se érdekelt, hogy a zsákomat is elvették, mert mondom, én magam lettem egy zsák, ami úgy eldőlt, ahogy a nagykönyvben és szólás-mondás szótárakban meg vagyon írva.
A sötétben nem nagyon tudtam mérni az időt, fogalmam sincs mikor mennyit aludtam. Egyszer csak azt vettem észre, hogy nem nyom el az álom rögtön, amint valamelyik nagyobbacska követ érte a buksim. Sőt, elkezdett nyomni a sima kőtalaj, meg fáztam is kicsit a nyirkos sötétségben, hát még mikor meghallottam a víz csepegését. Nehezen tudtam elhinni, hogy nem csak akkor nyitottak meg valami csapot.
Miután a cuccaimat átvizsgálták és valószínű az általam elmondottakból is ellenőriztek valamennyit, kérésemre megkaphattam hálózsákomat, ha a többi holmimat nem is. Így kicsivel komfortosabbá vált testemnek a várakozás, ugyanakkor az idegeim kezdtek kirojtolódni az állandó vízcsepegéstől.
Cash hangjára, hát még szavaira aztán most felpattanok és nem kell kétszer mondani, hogy hagyjam el cellámat. Hálózsákommal a hónom alatt kivágódok az ajtón és csak az akadályoz meg, hogy örömömben az itteni egyedüli ismerősöm nyakába ugorjak, hogy az elmúlt napokban a személyes higiénia biztosítása nem szerepelt „vendéglátóim” a listáján.*
- Köszönöm! Hát igen, ez a jellemzés azt hiszem, jobban passzol hozzám. *Ugyan anyukám most büszke lenne rám, de én elhúzom a számat.* - Sajnálom!
*Biztos jobban örültek volna, ha egy Rita Vrataski érkezik helyettem, de ha nem is archiválási és katalogizálási szaktudományommal segítek majd, azért nem vagyok annyira idióta, hogy semmi hasznomat ne vegyék. Nem áll szándékomban a Cash által említett szolgáltatásokat nyújtani, úgyhogy tényleg ki kell találnom valamit. A cellám melletti falnál ott várakozik zsákom, azt a vállaimra vetem, anélkül, hogy a hálózsákomat belegyömöszölném, nem akarom ezzel tölteni az időt, szeretnék mielőbb elkerülni innét. *
- És van valaki, akivel ilyesfajta pályatanácsadást le tudok bonyolítani, vagy valami vezető, aki ilyesmivel foglalkozik? Meg is akarok dolgozni a megélhetésemért, csak nem tudom, hogyan kezdjek itt hozzá. Ha jól gondolom, mindenféle adattár híján vagyunk..
*Egyébként már gondolkodtam ezen, hogy mégis hogyan működik ez a mikrotársadalom, de erről nem írt egyetlen könyv vagy feljegyzés sem, így a sötétben tapogatózok. Idáig ugye szó szerint is. Biztos vagyok benne, hogy nem úgy működik, mint a Dominimum, de nehezen tudok magamtól mást kitalálni. Mindenesetre abban majdnem biztos vagyok, hogy gyorsan át kell képeznem magam valami itteniek szempontjából hasznos szakmára.*
- Ó, és kitől tudom megtanulni, hogyan ne haljak meg odakint? Vannak akik kvázi tanfolyamokat indítanak vagy le kell akasztanom valakit, aki hajlandó tanítgatni engem?
*Gyanítom itt nincs olyan centralizált rendszer a képzésekre, pedig ez érdekelne. Az állandó szorongás mellett nagyon is élveztem a kis „kempingezésemet”, nem szeretném eltemetni magam egy hegy gyomrában, ha van rá mód.*
- Térképet gondolom nem osztogattok, de vannak tiltott helyek, ahova csak nyaknyiszálás terhe mellett lehet bemerészkedni? Tudod, szeretem a torkomat úgy ahogy van, nem akarok ilyen apróságon elvérezni..
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Okt. 21, 2019 6:16 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Vállat vonok.
- Nagyon egyszerű. Ha tudsz és hajlandó vagy dolgozni, vagy van valami hasznos tudásod, vagy legalább szorgalmas vagy igénytelen vagy erkölcstelen vagy, akkor valószínűleg nem fogsz éhen dögleni. Ha egyik sem, akkor én nagyon nem aggódnék a szebb jövő miatt. Itt szabad vagy, és viseled annak minden következményét, a jót is és a rosszat is. Szóval ne számíts rá, hogy valaki megfogja a kicsi kacsódat, és kitalálja helyetted hogy hogyan tovább. Szedd össze magad, és rohadt gyorsan kezdj el felnőttként viselkedni, különben véged van.
Nem szépítem a tényeket, ez csak a rideg valóság, és ez hallatszik a hideg, tárgyilagos hangomon is, és a finom, de kihallható unatkozó felhangból is.
- Megpróbálhatsz kiképzésért folyamodni, de... a te alkatoddal... - elhúzom a számat - ..nem tudom mire mennek majd. Én nem vennék mérget rád hogy valaki lát benned fantáziát, de hát ki vagyok én hogy összetörjem az álmaidat.
Felröhögök, de azért folytatom és válaszolok, most és kivételesen még ingyen.
- Ne menj be oda, ami zárva van. Vagy amire rá van írva, hogy ne menj be. Vagy ami mellett őrök állnak. Vagy ami mellett automata védelem van. Vagy ahol látványosan semmi dolgod. Emlékszel még, amikor azt mondtam hogy ha veszélyt jelentesz akkor elvágják a torkodat? Na, ezek pont ilyen dolgok. Csak a publikus helyeken mászkálj amíg valaki más mást nem mond, különben...
Egy mosoly kíséretében elhúzom a hüvelykujjam a torkom előtt.
Vissza az elejére Go down

Josephine Cain

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2389.04.03.

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
95

Avatar alanyom :
Teresa Palmer

☽ :
Börtön Tumblr_static_tumblr_static_f4kwgewwzv480s88cwock4k4k_640


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Okt. 21, 2019 8:32 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
*Mivel Cash majdnem megismétli ugyanazt, amit az előbb is elmondott, ezért azt a következtetést vonom le, hogy itt tényleg nincs olyan személy, sem bizottság, ami valamiféle nyilvántartást vezetne a hiányszakmákból.. vagy a telítettekből. Nincs más hátra, rohamléptekkel fel kell mérnem a lehetőségeket és igényeket, aztán elkezdeni csinálni.. és közben megtanulni az adott szakmát.
Aztán ha elérek idáig és még nem haltam éhen, és lesz még energiám, akkor majd azt is megtanulom, hogyan csinálják a kempingezést a profik.*
- Áh, egyetértek, a katonásdit nem hiszem, hogy nekem találták ki.
*Nekem is van némi önismeretem, és nincs szükségem egy kemény visszautasításra, ami a kiképzőtől érkezne. Egy kis önvédelem persze nem jönne rosszul, de továbbra is csak a természet adta veszélyekre tudok gondolni, hogy netán fegyvert fordítsak _valaki_ más ellen, az továbbra is enyhén elborzaszt.*
- Oké, vettem, ez menni fog.
*Nem kell félnem, hogy véletlen keveredek rossz helyre, a táblák és jelzések figyelésében és követésében profi vagyok. Azért kicsit megborzongok, ez a nyaknyiszálás kezd egyre rémítőbbnek tűnni. Itt mindenkinek ez a mániája vagy csak Cash kedveli? Erre inkább nem kérdezek rá.*
- És mindig te kísérgeted ki az újakat a börtönből, vagy mindenki a „saját nyűgét” igazítja el? Egyébként mi a te beosztásod itt?
*Ez utóbbi kérdés régebb óta érdekelt, de ilyen dolgokra direkt nem kérdeztem rá a szembekötősdis utunk alatt, még a végén még gyanúsabbnak ítélt volna.*
- Most a szállások felé haladunk, ahol majd választhatok? És a tisztálkodás hogy és hol van megoldva?
*Ez utóbbi nagyon érdekelne, hogy is mondják, fele királyságomat egy forró fürdőért.*
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Börtön Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 22, 2019 8:53 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Elhúzom a számat.
- Nem, nem szoktam nagyon foglalkozni senkivel, ez az újoncok meg a lelkes amatőrök dolga. De voltam olyan szerencsétlen, hogy beléd akadtam odakint, szóval az én felelősségem vagy. Hidd el, engem sem lelkesít a gondolat, nem szokásom pátyolgatni senkit és semmit. Én itt... a király vagyok. Az isten, vagy legalábbis annak a földi helytartója. Első előtti generációs lázadó, még abból az időből amikor a végtelen űrt szeltük át, és a legtöbben jégkockaként várták az ébredést. Azt hittem ez a pofámból egyértelmű...
Horkanok fel, aztán ellököm magam a faltól hogy lassan elinduljunk.
- Nem én vezetem ezt a cirkuszt, arra szerencsére vannak megfelelőbb emberek. Én csak csinálom a dolgom. És mindenhez értek. Mindenhez IS. Őrzök, védek, robbantok, gyilkolok, emberrablok, bütykölök, satöbbi. Ami éppen kell ahhoz, hogy még egy rohadt napig életben maradjunk.
Megrántom a vállamat, főleg magamnak. Nem sokan látják be errefelé, hogy mennyire rohadtul egy hajszálon függ az életünk. Azt hiszik, hogy ha van egy városnak nevezett szarkupacunk, akkor már hátra is lehet dőlni. Barmok.

- Attól függ milyen szállást tudsz megfizetni. Van ahol van folyó víz, van ahol nincs. Én javaslom a közös cuccok használatát, amíg össze nem gereblyézel annyi zsetont, hogy biztosan maradjon ételre is. Még egyszer - ez egy nem egy hétvégi kirándulás, és nem is egy kicseszett jógakurzus!
A hangom ingerültté válik, és hangosabbra is sikerül a kelleténél a befejezés, de annyi baj legyen. Kitartom pár szívdobbanásig a csendet, és csak utána fűzöm hozzá halkan.
- Örülj, hogy életben vagy.
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Börtön Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
312

☽ :
Börtön Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Börtön Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 22, 2019 12:35 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Börtön Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
70

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

Keresem :

☽ :
Börtön Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Börtön Empty
Utolsó poszt Szomb. Márc. 21, 2020 10:19 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Hát újra látjuk egymást 
Max & Aideen
──────────── ────────────
Amióta a tudomásomra jutott, hogy az emberek egy csoportja a Perdán rejtőzik, azóta próbálom megtalálni a helyet, ahol élhetnek. Sajnos eddig hiába találkoztam két ellenállóval is, egyikük se árulta el, hogy hol van a fészkük, én viszont nem adtam fel és úgy érzem, hogy a hegyeknél sétálva túl közel kerülhettem hozzájuk, mivel nem éppen örömteli fogadtatásban volt részem. Meglehet, hogy nem a barátságosabb őrökbe botlottam, de a harc elkerülhetetlen volt. Aki ismer engem az tudja, hogy nehezen fordulok vissza onnan, ahol már közel a cél, és bár bevetettem erőmet és minden harci tudásomat, valamilyen szernek hála sikerült kábulatba ejteniük. Mégse vittek ki az erdőbe és hagytak magamra, túl veszélyes lett volna elereszteniük az után, hogy ilyen közel jutottam, ezért is döntöttek a Rebellium börtöne mellett, ahol majd eldől, hogy mi lesz a sorsom.
Az őrök azt beszélik, hogy veszélyes képességekkel rendelkezem és ki tudja, hogy mi mindenre vagyok képes, így bár a börtön cellája mögött elméletileg biztos helyen kellene lenne, Ők nem bízták a véletlenre a dolgot, így egy vastag oszlophoz bilincselték hátra mindkét kezem, szemem bekötötték és számat is betömték, hogy esélyem se legyen az ébrenlét után bármivel próbálkozni.
Lassan térek magamhoz, két őr a cellám előtt felém fordul, majd az egyik összedörzsöli tenyerét és betér hozzám. Az ellenállók között bizonyára rebesgetik, hogy egy perdai fogoly van nálunk, de hogy mi legyen velem, azt egyelőre még nem tudják. Talán ideküldenek majd valakit, aki ezt megmondja... Addig is, amíg az egyik őr kint figyel, a másik belépve hozzám veszi elő tőrét, amivel most finoman érinti meg hajam, majd államat is és kezd el cukkolni, hogy na most támadjak rá, ha tudok. Hiába mozdulok, hümmögök a ronggyal a számban, így egyelőre nem sok esélyem van... legalábbis gondolja ezt az előttem lévő, de lábaimat szabadon hagyták és ez bizony nagy hiba volt. Térdem már lendül is, hogy keményen érzékeny ponton rúgjam a quorsát, majd ez után ismét rúgok, méghozzá feje irányába. Bár nem látok, harcos vagyok, tudom, hogy mikor és hogy kell cselekednem, ha nyerni akarok, így a lábamnál dől el a pasas, mint valami zsák, veszti eszméletét, de a társa már előttem is van és egy elég nagy pofont kever le nekem, így fejem is oldalra billen, kicsit szédelgek, de el még nem ájulok. És persze szapulni kezd, de minden szavát nem értem... Sajnos Ő tisztes távolságban van, tanulva társa hibájából, akit most a rács elé kezd el húzni...
De vajon látta bárki is ezt a jelenetet vagy jár errefelé valaki? Egy perdai elrablásával már az emberek városában se jártak túl szerencsésen, veszélyes számukra itt tartani...
Vissza az elejére Go down

Max Warrent

Ellenálló

Börtön Tumblr_inline_np2dbu5tEa1t8ims8_250

Születési idő :
2385

Beosztásom :
Parancsnok

Reagok száma :
52

Avatar alanyom :
Tom Hardy

☽ :
Börtön Tumblr_inline_np2dlhC9Rr1t8ims8_250


Börtön Empty
Utolsó poszt Szomb. Márc. 21, 2020 11:21 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
A szállásom sötétjében pihentem épp a nap fáradalmait, amikor halk de határozott kopogás hallatszott az ajtón. Azt tudni kell, hogy a háborúban töltött időm után nem voltam többé képes mélyen aludni, csak akkor ha nagyon sérült voltam, vagy valamilyen szer hatása alá kerültem tudtam ténylegesen elmerülni és nem megébredni a zajokra.
Ez is egy ilyen pillanat volt, felkaptam a fejem és a kezem a pisztoly markolatára csúszott ami a párna alatt pihent. A fegyver egy teljesen egyedi készítésű darab volt, amit a saját kezemmel módosítottam még a háború alatt, és számtalanszor le akarták tőlem már nyúlni, de sosem adtam senkinek, afféle talizmán volt ami a szerencsém megőrzését szolgálta. Eltelt pár pillanat mire rájöttem hol vagyok és mi történik.
- Elnézést, Parancsnok, de elfogtunk egy Perdait, miután a hegyekben harcba bocsátkozott velünk. -
Foglalta össze az ajtó külső oldalán álló katona. Nem szerettem ha éjszaka zavartak, mert ez volt az egyetlen olyan időszak amikor teljesen egyedül lehettem, és nem loholt a nyomomban valaki akit tanítani kellett valamire vagy épp valami döntést akart meghozatni.
Az ellenállásban eltöltött időm alatt észre sem vettem és egyre jobban úgy tekintettek rám mint valamiféle vezetőre. Később rangot is kaptam, és Parancsnokként elég előkelő helyre kerültem a hierarchiában. Igazság szerint soha nem vágtam hatalomra, vagy arra hogy irányítsak, de tudtam mire használhatom legjobban ezt a fajta "hatalmat". Próbáltam egyre jobb irányba terelni az alattam állókat, hogy próbáljanak jó kapcsolatot kiépíteni a helyiekkel, hogy később potenciális szövetségek legyenek, emellett ismerjék meg a kultúrájukat, hogy ne tiporjunk bele olyasmibe amibe nem kéne.
Természetesen ezek csak kis lépésben sikerültek, és nem tudtam minden katonára hatni. Amint tudatosult a szavak értelme felpattant a szemem, és felugorva nagy levegőt vettem, ahogy éreztem hogy egy fajta kavart düh és értetlenség kezdett befurakodni az elmémbe. Tudtam, hogy nem ronthatok ki mindenkinek nekiugorni és leordítani a fejüket az ilyes fajta felelőtlen viselkedés miatt. Volt már korábban olyan eset, hogy kikeltem magamból, de tanultam belőle és tudtam, hogy higgadtan többet értem el. Újabb mély levegőt vettem. A napom elég hosszú volt már így is, reggel egy két órás edzés, aztán később közelharcba keveredtem két Kancelláriához tartozó katonával akikkel valahogy kereszteztük egymást járőrőzés közben. Ezek után elvettem a felszerelésüket és visszatértem Rebelliumba, és jelentést tettem, később pedig a papírmunkát kellett ezzel kapcsolatban letudnom. Végül az újoncokat oktattam közelharcra egy másfél órát.
Ez pont nem hiányzott a napomból, de tudtam hogy most jött el az a pillanat ahol amiről folyamatosan jártatom a szám végre gyakorlatba is ültethetem.
- Azonnal indulok, egy ujjal se nyúljanak a fogolyhoz. -
Válaszoltam és elkezdtem öltözni. Felöltöttem egy hosszú fekete pólót, egy fekete farmert és egy sportcipőt. Kiléptem az ajtón és megindultam az alagutakon keresztül a cél felé. A katona aki értesíteni jött már visszavitte a parancsomat a börtönben tartózkodóknak. Hosszú és határozott léptekkel közelítettem meg a börtönt, majd odalépve az ajtóhoz szinte bedöntöttem az ajtót. Akármennyire is próbáltam fékezni magam, nem tudtam elrejteni a dühömet teljesen. Megindultam az alsóbb szintre, mert tudtam ha valaki olyat fognak aki nem a városból való, akkor olyan helyre viszik ahonnan biztosan nincs semmi jel, hogy pontosan hol is vagyunk.
Belépve viszonylag sötétség fogadott, csak a falra szerelt lámpák világították meg a cellát és a bent lévőket. Láthatóan nem fogadták meg amit mondtam, mert az egyik már a földön fekszik a másik meg pátyolgatja.
- Most rögtön takarodjanak ki innen, és később kéretem azt az idióta barmot aki szerint a szabadonengedés helyett jó ötlet volt a városba hozni egy perdai foglyot. -
A hangszínemmel is nyilvánvalóvá tettem, hogy nagyon gyorsan el kell tűnniük, mielőtt tőlem kapják a következőt.
Vették is a lapot és a még nem tökön rúgott figura kihúzta a társát a teremből, valami más helyet keresni a szenvedésre. Eddig még szemügyre sem vettem kit fogtunk el, most fordultam csak a leláncolt fogoly felé, és meglepetésemre ismerős arcot láttam.
-... Aideen... -
Végighúztam az arcomon a jobb kezemet. Ki más is lehetne, nem mindegyikük tudott a lázadásról, és arról sem hogy errefelé vagyunk, ráadásul legtöbben nem is kiváncsiak egy újabb emberi településre. De tudtam, hogy ő kíváncsi.
Odalépve hozzá, eltávolítottam a szájából a rongyot, majd a szemkötőt és szemügyre vettem, hogy milyen sérüléseket szerzett a harc során.
Jó pár hónapja nem láttuk egymást, és tudtam hogy meg akar minket találni, de nem gondoltam volna hogy harcba is bocsátkozna az ellenállókkal, bár aztán azokat az idiótákat szemügyre véve, lehetségesnek tűnt, hogy nem ő kezdte az egészet.
- Rendben vagy? Nem sérültél meg súlyosan? -
Felvettem a szemkontaktust, közben persze még mindig próbáltam felmérni az állapotát, hogy vajon szorul-e bármilyen orvosi ellátásra.
- Nem volt jó ötlet ide jönnöd...  -
Mondtam neki, míg elkezdtem keresgélni a cellánál, és a fémrácson kívül meg is találtam amit kerestem, egy kulcs csomót. Elsőre reflexből el akartam oldozni, de aztán felötlött bennem, hogy először biztosra kell mennem, hogy nem akar engem is megtámadni és kirontani kiszabadulni a városból, az nem lenne bölcs a jelen helyzetben. Haza akartam őt juttatni, de azt mindenképp okosan kellett csinálnunk.
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Börtön Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
70

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

Keresem :

☽ :
Börtön Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Börtön Empty
Utolsó poszt Szomb. Márc. 21, 2020 11:57 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Hát újra látjuk egymást 
Max & Aideen
──────────── ────────────
Elszenvedtem némi sérülést, de ez semmi ahhoz képest, amik már értek, így bár fejem oldalra fordul az ütésnek hála és meglehet, hogy arcom is be fog lilulni tőle, a harci kedvem semmit se csökken, csak még elszántabban próbálok meg szabadulni, de a bilincsek nem engednek. És ekkor hallom meg egy feljebbvaló utasításait, de a hangot először még nem ismerem fel. Fülelek, mert csak a hallásomra tudok most hagyatkozni, így a parancs teljesítésében biztos vagyok. Távoznak, én pedig ha minden igaz, kettesben maradok a vezetővel, hacsak nincs még itt más is, kinek lépteit nem hallottam meg. Testem megfeszül, szívem hevesen dobog, miközben koncentrálok arra, aki itt maradt, és ekkor hallom meg a nevemet. Ez nem lehet! Henry hangja más, így csak egy valaki lehet: Max.
Az én öltözetem egyébként hasonlít a legutóbbihoz, a fegyvereim viszont nincsenek nálam, azokat elvették tőlem, és sejthető, hogy nem fogok távozni, amíg vissza nem kapom őket. De egyelőre még nincs erre lehetőségem, még fogoly vagyok, és abba se lehetek biztos, hogy Max segíteni fog-e nekem. Miért tenné? Csak egyszer találkoztunk, és az se most volt... Azóta változhatott. A rongyot mégis kiveszi a számból, így veszek néhány nagyobb lélegzetet, majd amikor szemem világát is visszaadja, tekintetünk találkozhat.
- Engedj el! - rögtön egy paranccsal indítok. Se szia, se semmi... magyarázkodás pedig főleg nincs. Nem tarthat itt, ehhez nincs joga, de nem feszegetem tovább a bilincset, azzal csak a saját kezeimnek ártanék, rájöttem már, mégis zavar a helyzet, és hogy ide kerültem. Sérüléseket tekintve egyébként arcom duzzadt kicsit és ajkam szakadt fel némileg, de a többi csak néhány ütés utáni zúzódás a testem más részein, de a ruha nem engedi láttatni őket, ahogy a büszkeségem is tesz róla, hogy ne hozzam szóba.
- Megvagyok! - és ekkor jön a kioktatás. - Tudtad, hogy el fogok jönni, a kérdés az volt, hogy mikor találok ide. De nem akartam harcolni, mégis rám támadtak és ide hoztak. - bizonyára rossz néven vették megjelenésemet és jó... lehet, de csak lehet, hogy én is tettem pár lapáttal erre az egészre, de erről is most mélyen hallgatok.
- A Perda a miénk, jogunk van tudni, hogy hol rejtőznek a quorsák, ha már magatoktól nem árultátok el! - se Ő, se Henry nem mondta el nekem, de én vagyok annyira makacs és botor, hogy ne adjam fel, amíg célt nem érek. A kulcs a kezében, jól tudom, hogy mire való, láttam már az előbb, amikor használták, mégse ereszt el. Miért nem teszi?
- A foglyod vagyok? - az előbb jól hallottam, ahogy parancsokat osztogatott. Ő lenne itt a főnök? Vagy csak az egyik? Jelenleg ez részlet kérdés, de tisztán érződik, hogy nem akar elereszteni, így ismét feszültebb leszek. A képességeim közül csak az egyiket tudnám most bevetni ellene, de nem sokat használna, a másikhoz viszont hozzá kellene érnem. Ő pedig ezt jól tudja... Okos, hogy nem ereszt el, én se tenném a helyébe, mégse tudom kellően értékelni. Ahogy azt se tudtam, hogy megmentett és összevarrta a hátam... Csoda, hogy a hegek elmúltak, hála Roda gyógyító erejének, és bár megmentett, a büszkeségemen csorba esett.
Vissza az elejére Go down

Max Warrent

Ellenálló

Börtön Tumblr_inline_np2dbu5tEa1t8ims8_250

Születési idő :
2385

Beosztásom :
Parancsnok

Reagok száma :
52

Avatar alanyom :
Tom Hardy

☽ :
Börtön Tumblr_inline_np2dlhC9Rr1t8ims8_250


Börtön Empty
Utolsó poszt Vas. Márc. 22, 2020 5:52 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Számítottam a reakciójára, tudtam, hogy nem fogja elengedni a büszkeségét, és igyekszik leggyorsabban kijutni ebből a helyzetből. Nem volt elragadtatva attól, hogy meg van kötözve, ahogy attól sem, hogy nem engedem el rögtön.
- Nem tehetem, még nem... Túl izgága vagy, és ha jelenetet rendezel nem foglak tudni kivinni innen. - Veszek mély levegőt, és visszatérve az ajtóhoz bezártam és elsötétítettem az ablakokat, hogy véletlenül se legyenek nem kívánatos figyelőink. Hivatalosan nem tehettem meg, hogy a saját frakcióm táborából foglyokat szöktetek, egyértelműen árulásnak minősülne, viszont az meg magammal szemben lenne árulás, ha ellene mennék az elveimnek, és az talán rosszabb. Itt láttam a lehetőséget arra, hogy bizonyítsam számára azt amiről beszéltünk... Nem vagyunk mind hódító vérszomjas bestiák akik csak el akarják venni az otthonukat, és természetesen nem egyedül vagyok így ezzel, de pont olyanokkal találkoztak akik nem is haragból, de félelemből cselekedve elfogták őt. Hisz sokan hallották a történeteket arról, hogy a perdaiak olyan képességekkel rendelkeznek amik ember felettiek, és képesek befolyásolni az elménket, felénk emelkedve ezáltal.
Persze én tisztában voltam azzal, hogy ezek mind igazak, de a perdaiak nem akartak minket leigázni, de sajna nem az én hangom volt az egyetlen az Ellenállók között, és nem tudtam mindenkit meggyőzni arról, hogy ne ellenségként tekintsenek rájuk.
Visszaléptem hozzá, és leültem vele szemben, majd magam elé húztam egy vödröt amiben víz volt, majd egy szivaccsal óvatosan megpróbáltam lemosni az arcán lévő sebeket, már természetesen csak akkor ha nem tiltakozik ellene, mert nem akartam hogy kiszolgáltatottnak érezze magát. Az volt a célom hogy kissé ellazuljon és meghallgassa a lehetőségeket azzal kapcsolatban, hogy kijuthassan ebből a szorult helyzetből.
- Hiszed vagy sem, ha eljutottunk volna arra a szintre, hogy megbízunk egymásban akár magam is elmondtam volna neked, de tudhattad, hogy nem fognak nyitott kapukkal és nagy öleléssel fogadni, ha megpróbálsz kémkedni utánuk. Ez egy olyan lépés, ami csak bizalmatlanságot és ellenségeskedést fog szülni... -
Tudtam, hogy nem fogja megérteni. Ha engedte letisztítottam a sebeit, aztán nagy levegőt véve felálltam és elkezdtem köröket róni a cellában csendben gondollkodni azon, hogy miként oldjam meg ezt a szituációt és juttassam ki őt anélkül hogy bárkinek hátránya származna belőle.
- Nem kellett volna ide jönnöd... Nem vagy a foglyom, de megnehezítetted az életem azzal, hogy hagytad magad elkapni... -
Válaszoltam neki, és újra visszatérve hozzá, szemügyre vettem őt. Tudtam, hogy nem fogom tudni ennél jobban lenyugtatni, szóval mögé lépve, a kulcsot a bilincsbe illesztve elfordítottam, és szabaddá tettem a kezét. Ha meg akart támadni, nem védekeztem ellene, mert bíztam benne, hogy a legutóbbi alkalommal már kiépítettünk annyi bizalmat, hogy nem fogunk egymásnak esni, pláne úgy hogy segíteni próbálok neki.
- Nem lesz könnyű innen kijuttatnom téged, és lehet hogy egyikünk megüti közben a bokáját. -
Ingattam a fejem, és az órámra tekintve néztem mennyi az idő, még hat perc és az őröknél váltás lesz, ami azt jelenti hogy lesz egy körülbelül három perces idő amíg kisurranhatunk, de nem tudtam hogyan magyaráznám meg azt, hogy miért szöktettem meg.
- Visszakapod a felszereléseidet... és fogd ezt. - Mondtam neki, és a kezébe nyomtam a katonai késemet. - Ki fogunk innen sétálni, és megpróbálunk elkerülni mindenkit... Ha nem sikerül, akkor fogod ezt a kést és úgy csinálsz, mintha foglyul ejtettél volna. Talán ha így teszel engem sem vesznek elő ezért, neked pedig szabad utat adnak kifelé... -
Végigsimítottam a szakállamon, ez a terv pocsék, de jobbat sajna abban a pillanatban nem tudtam kitalálni.
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Börtön Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
70

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

Keresem :

☽ :
Börtön Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Márc. 23, 2020 12:46 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Hát újra látjuk egymást
Max & Aideen
──────────── ────────────
Amint visszanyerem szemem világát és képes leszek megszólalni, rögtön a szabadulásomat akarom, bár sejtem, hogy ez nem lesz ilyen egyszerű. A válaszát viszont csak félig értem meg.
- Izgága? - az mégis mit jelenthet? A "jelenet rendezés" is ismeretlenül hat, de végül csak megrázom a fejem. - Beszélj úgy, hogy én is értsem! bár ismerem az emberek nyelvét és még ragozni is tudok, de minden szavukkal nem vagyok tisztában, ahogy a szófordulataikkal sem. Még sokat kell tanulnom, és bár fejlődtem, azért akadnak homályos részek. Nem értem eleinte, hogy miért zárkózik be velem együtt a cellába, de amikor elkezdi elsötétíteni, összeáll a kép. Mégis, testem megfeszül, ugyanis nem bízom benne és hát nem vagyok éppen jó fogoly-alapanyag.
Figyelem, ahogy leül velem szembe, de én állok, hiszen állva bilincseltek egy oszlophoz, ezért is volt lehetőségem megrúgni azt az őrt, de ha Ő is felkel és így akarja az arcomat elkezdeni tisztogatni, elhúzom a fejem, amennyire csak tudom. Ne higgyen gyengének!
- Mondtam, hogy megvagyok! Nem szorulok rá a segítségedre! - ez persze egyáltalán nincs így. Nélküle aligha juthatok ki innen, ezt én is jól tudom, de nem is azért jöttem el idáig, hogy azonnal leléceljek, annál kíváncsibb teremtés vagyok. De ne akarjon engem itt tisztogatni, mintha a fivérem vagy az apám lenne, mert nem az.
- Soha se fogok megbízni benned, hiszen egy quorsa vagy. - akik azóta elrabolták a nővéremet is. Oly sok minden történt a legutóbbi találkozásunk óta, mégis, ahogy szinte leszúr a tettemért egyértelműen dühöt szül lelkemben.
- Nem terveztem, hogy észrevesznek, ahogy fogoly se akartam lenni. - mégis mit gondol? Hogy csak úgy hagytam magam elfogni? Igen... pontosan azt gondolja, további szavai erre utalnak.
- Nem hagytam magam elfogadni! És ha nem vagyok a foglyod, akkor engedj el! Egyébként is, ki vagy te itt, hogy engedelmeskedtek? Mert én nem tartozom neked elszámolással arról, hogy mit miért teszek. - jogom van itt lenni. A Perdán vagyok, ami a mi földünk, és ehhez makacsul ragaszkodom. Ellenséges vagyok ismét, ez a pár hónap tett róla és nehezen enyhülök. Nem javít Max helyzetén az se, hogy a mászkálás után ismét engem nézeget, és uhh de szívesen tökön rúgnám Őt is, de ez most nem lenne jó ötlet. Le kell higgadnom, ha ki akarok szabadulni és egyelőre Ő ehhez a legjobb eszköz, így hagyom hát, hogy bámuljon, de később ezért még számolunk! Mégis, amikor elkezd elengedni, meglep, de nem mozdulok addig, amíg mindkét kezemről le nem szedi a bilincset, de akkor aztán hirtelen fordulok szembe vele, kezeimmel pedig elkapom felsőjét és erősen lökve rajta a falhoz taszítom, én pedig megyek vele, hogy ott is tartsam. Szemeimbe szinte tűz ég, és bár arról beszél, hogy kijuttat innen, mégse tudom, hogy ez mennyire igaz.
- Miért segítenél nekem? Ők a te néped, nem én! - ezt nem értem. De ha visszaadja a cuccaimat, az már jelenteni fog valamit, de Max se számol szerintem azzal, hogy akadt nálam egy Sel-Ogein tőr, amit bizony jól őriznek. Nem minden nap jut egy ellenálló CQL fegyverhez. Henry is megpróbálta ellopni tőlem, így ha a többi felszerelésem meg is találja, azért tovább kell mennie. Mégis, lassan eleresztem, amikor a fegyverét felém nyújtja, és hezitálás nélkül veszem el tőle.
- Minden cuccomat kérem vissza! - és ez után hangzik el a terv, ami egyáltalán nem jól átgondolt, így fejemmel nemet intek.
- Akkor engem lelőnek a társaid. Nem szabad, hogy észrevegyenek minket vagy ha valóban vezető vagy, add parancsba, hogy távozhassak. - bár számukra veszélyes lehet, hogy egy perdai tudja a búvóhelyüket, hiszen elmondhatom a többi quorsának, akik keresik őket. De nem... ezt én nem tenném meg, ők viszont nem tudhatják. Én nem kockáztatnék Max helyében.
- A legjobb lenne, ha tényleg kicsempésznél. - mondom végül, miközben egy lépést távolodok a férfitól. Én is átgondoltam a lehetőségeket,, és nincs túl sok, az a nagy helyzet.
- Hol vannak a fegyvereim? - vajon hol tartják őket? Ha kijutottunk, majd utána beszélünk, jobb nem húzni az időt.
Vissza az elejére Go down

Max Warrent

Ellenálló

Börtön Tumblr_inline_np2dbu5tEa1t8ims8_250

Születési idő :
2385

Beosztásom :
Parancsnok

Reagok száma :
52

Avatar alanyom :
Tom Hardy

☽ :
Börtön Tumblr_inline_np2dlhC9Rr1t8ims8_250


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Márc. 23, 2020 8:37 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Valahogy abban a hitben éltem, hogy az ha az ember mindent őszintén megtesz azért, hogy a másik érdemesnek lássa a bizalomra, akkor legalább nem csak vagdalkozást és ellenkezést kap. Tudtam, hogy ő és én különbözünk, másban hiszünk, máshogy élünk és más az erkölcsi rendszerünk. Ennek ellenére elkövettem azt a hibát, hogy a korábban történtek után legalább annyira becsülni fog, hogy nem kezd el velem kiabálni meg kioktatósat játszani, amikor ő került ide bezárva. Vettem egy nagy levegőt, majd leengedve a szivacsot újra felálltam.
- Nem akarsz bennem megbízni? Rendben, ne tedd, úgyis csak egy quorsa vagyok... de azt ne felejtsd el, hogy nélkülem a büdös életben nem jutsz ki innen élve. -
Kicsit megemelem a hangom, mert kezd elegem lenni a gyerekes hadakozásból. Nyugodt természet voltam, és azért jöttem hogy segítsek neki, de ha valaki nem képes felfogni a jószándékot és továbbra is csak folyamatosan ezt a "Te ellenség vagy" "Sosem fogok megbízni benned" maszlagot képes hajtogatni, akkor talán túl sokat gondolok a bizalom építésbe.
Igen, felszökött a pumpa, mert senki nem kérte hogy jöjjön ide, senki nem kérte hogy bocsátkozzon harcba egy őrjárattal, és akármennyire is az emberiség hibája, hogy itt vagyunk, akkor sem várhatja, hogy az emberiség majd ül a seggén és mosolyog ha bottal piszkálják.
- Én sem tartozom neked, semmivel. Senki nem kérte, hogy ide gyere, azt sem hogy cirkuszolj. Mások a te helyedben inkább örülnének hogy valaki segíteni akar, nem hogy mindenféle felesleges hülyeséggel dobálózzanak egy ilyen helyzet kellős közepén. -
Nagy levegőket véve kezdtem el lenyomni a pulzusom, mert nem akartam elveszteni végleg a hidegvérem. Nem azért, mert harcba bocsátkoztam volna vele, de ha tényleg valahogy ki akarom innen juttatni, akkor kelleni fog a tiszta fej, még akkor is ha ez a gyerekes viselkedés bosszant.
- Na vajon miért segítenék? Miért segítettem korábban? Teljesen elfelejtetted amit elmondtam neked korábban? -
Tettem fel a kérdést, mert egy egész estén át ecsetelgettem neki azt, hogy nincs okom segíteni, csak ilyen vagyok. Végigsimítottam a szakállamon és megcsóváltam a fejem.
- Nem fogom parancsot adni nekik. Ha megteszem, egyszerűen számkivetett leszek, és nem fogom a saját népemből száműzetni magam, mert te így óhajtod. Vagy csináld amit mondok, vagy menj a dolgodra. Nem tudok rajtad segíteni, ha hadakozol ellene. -
Odalépek az ajtó elé és kinyitva azt kinézek és ellenőrzöm hogy tiszta-e a levegő.
- Tessék, menj, szabad vagy. -
Mutatok ki felé, és tényleg elmehet ha akar, én nem fogom itt tartani, ha nem képes annyira felmérni a helyzetet hogy milyenek az esélyei, és hogy tényleg megbízzon bennem akkor kár erőltetni, és amúgy sem tudok segíteni.
Abban az esetben ha nem távozott volna, újabb nagy levegőt veszek és visszaveszem a késemet és elrakom, mert ha visszakapja a cuccait úgyis értelmetlen hogy nála legyen.
- Ha elindulsz balra a folyosón a negyedik ajtón belül találod a cuccaidat. - Nem érdekelt ha valakinek nem tetszett hogy viselkedem, és mit mondok, de az bántott ha az őszinte segítő szándékomért csak hadakozást kapok cserébe.
- Nem segíthetek neked... Ha nem tudod felmérni amit eddig tudsz rólam és ez alapján eldönteni, hogy megérdemlek egy bizalmi esélyt, akkor nem tehetek érted semmit. -
Mondom, aztán töltök egy pohár vizet, és leülök az egyik székre, és csendben elkezdem pucolgatni a késem.
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Börtön Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
70

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

Keresem :

☽ :
Börtön Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Börtön Empty
Utolsó poszt Pént. Ápr. 03, 2020 8:57 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Hát újra látjuk egymást
Max & Aideen
──────────── ────────────
Milyen érzékeny... Pedig fogalma sincs róla, hogy az elmúlt hónapok alatt mi minden történt velem, és hogy bizony oka van a bizalmatlanságomnak. Meglehet, hogy nem személy szerint vele kellene ilyennek lennem, de nagyon dühös vagyok azért, ahogy bántak velem és ki tudja, hogy mire készültek, mielőtt Max megjelent. Jó, felfogtam, ismét megmentett a francba is, de soha se voltam az a barátságos típus, így velem nem egyszerű, bár a férfi ezt már láthatta rajtam a múltkor is.
Ahogy viszont elkezd kioktatni, most már hangját is megemelve, bár durcin nézek rá, talán picit kislányosan is, mégis hajlandó vagyok befogni a számat egy rövid időre. Igaza van, nélküle nem juthatok ki, így próbálok addig legalább nagyjából nyugton maradni, amíg ki nem visz innen, de ahogy folytatja, képtelen vagyok tovább hallgatni. De kis ideig legalább sikerült.
- Én nem más vagyok! A népemnek pedig joga van tudni, hogy hol vagytok... - felderítő volnék, de ebbe most már nem megyek bele. Nem kérte senki, hogy ide jöjjek? A quorsák valóban nem, de minek is álljak le tovább vitatkozni? Azt viszont nem értem, hogy miért akar kimenekíteni innen, hogy számára ez miért jó, hiszen most már tudom, hogy hol rejtőznek, túl veszélyes ez az információ a számukra.
- Azóta sok minden történt Max... és nem tudhatom, hogy ugyanaz vagy-e, aki akkor voltál. - de jó, belátom, hogy van igazság a szavaiban, de akkor is feszült vagyok a jelenlegi helyzet miatt.  De a történtekbe most nem megyek bele, se a hely, se pedig a helyzetünk nem ad rá lehetőséget, inkább csak mellé sétálok, amikor mondja, hogy menjek, szabad vagyok és kikukucskálok én magam is a folyosóra, mely most üresnek tűnik... egyelőre. De még nem indulok, hezitálok. Vele van a legtöbb esélyem, tudom jól, így végül felsóhajtok, majd ismét felé tekintek, miközben visszaadom neki a kést. Na nem azonnal, kell néhány másodperc, amíg ujjaim kiengedik kezemből.
- Jó, segíts nekem. Menj előre, mert ha jön valaki, akkor Téged látnak meg. Ha rájuk köszönsz, akkor tudni fogom, hogy rejtőzzem el. - hát nem éppen kedvesen kérem meg, de most ennyire telik tőlem. De ahogy leül, úgy lépek közelebb hozzá, nem kicsit feszült testtartással.
- Nem fogok bocsánatot kérni, ha arra vársz! - mily dacos vagyok még mindig, de hát a büszkeségembe már így is csorba esett a legutóbbi találkozásunkkor és azon úgy tűnik, hogy még nem tettem túl magam. Erre ismét pont Ő rá szorulok, még szép, hogy nehezen viselem.
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Börtön Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
312

☽ :
Börtön Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Jún. 01, 2020 12:02 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Börtön Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
70

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

Keresem :

☽ :
Börtön Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Börtön Empty
Utolsó poszt Kedd Jún. 23, 2020 9:23 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Fogságban 
Alec & Aideen
──────────── ────────────
Amióta a tudomásomra jutott, hogy az emberek egy csoportja a Perdán rejtőzik, azóta próbálom megtalálni a helyet, ahol élhetnek. Sajnos eddig hiába találkoztam két ellenállóval is, egyikük se árulta el, hogy hol van a fészkük, én viszont nem adtam fel és úgy érzem, hogy a hegyeknél sétálva túl közel kerülhettem hozzájuk, mivel nem éppen örömteli fogadtatásban volt részem. Meglehet, hogy nem a barátságosabb őrökbe botlottam, de a harc elkerülhetetlen volt. Aki ismer engem az tudja, hogy nehezen fordulok vissza onnan, ahol már közel a cél, és bár bevetettem erőmet és minden harci tudásomat, valamilyen szernek hála sikerült kábulatba ejteniük. Mégse vittek ki az erdőbe és hagytak magamra, túl veszélyes lett volna elereszteniük az után, hogy ilyen közel jutottam, ezért is döntöttek a Rebellium börtöne mellett, ahol majd eldől, hogy mi lesz a sorsom.
Az őrök azt beszélik, hogy veszélyes képességekkel rendelkezem és ki tudja, hogy mi mindenre vagyok képes, így bár a börtön cellája mögött elméletileg biztos helyen kellene lenne, Ők nem bízták a véletlenre a dolgot, így egy vastag oszlophoz bilincselték hátra mindkét kezem, szemem bekötötték és számat is betömték, hogy esélyem se legyen az ébrenlét után bármivel próbálkozni.
Lassan térek magamhoz, két őr a cellám előtt felém fordul, majd az egyik összedörzsöli tenyerét és betér hozzám. Az ellenállók között bizonyára rebesgetik, hogy egy perdai fogoly van nálunk, de hogy mi legyen velem, azt egyelőre még nem tudják. Talán ideküldenek majd valakit, aki ezt megmondja... Addig is, amíg az egyik őr kint figyel, a másik belépve hozzám veszi elő tőrét, amivel most finoman érinti meg hajam, majd államat is és kezd el cukkolni, hogy na most támadjak rá, ha tudok. Hiába mozdulok, hümmögök a ronggyal a számban, így egyelőre nem sok esélyem van... legalábbis gondolja ezt az előttem lévő, de lábaimat szabadon hagyták és ez bizony nagy hiba volt. Térdem már lendül is, hogy keményen érzékeny ponton rúgjam a quorsát, majd ez után ismét rúgok, így a lábamnál dől el a pasas, mint valami zsák, de nem veszti el az eszméletét. A társa már előttem is van és egy elég nagy pofont kever le nekem, így fejem is oldalra billen, kicsit szédelgek, de el még nem ájulok. És persze szapulni kezd, de minden szavát nem értem... Sajnos Ő tisztes távolságban van, tanulva társa hibájából, akit most a rács elé kezd el húzni...
Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Börtön Profil_12

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Csapatvezető (portyázás)

Reagok száma :
317

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Börtön Alec_i11


Börtön Empty
Utolsó poszt Pént. Jún. 26, 2020 7:57 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 
Az ígéret szép szó...
A rohadt életbe, hogy be kell tartanom!


Amikor hírét vettem, hogy egy perdait fogtak el, ráadásul egy fiatal nőt, akkor közel olyan cifrát káromkodtam, mint mikor szemem előtt lőtték le a városi összekötőmet. Őszintén remélem, hogy nem Roda húga lesz az, végtére is mekkora az esélye, hogy pont ő tévedjen ide alig pár hétre azután, hogy a nővére itt járt és a gyógyítás árává tette húga biztonságát. Biztos valamilyen másik eszement fruska lesz, de a rossz előérzet nem hagy el, mikor elindulok a börtönök felé, hiszen a hírét sem úgy vettem, hogy véletlenül meghallottam a pusmogást, Carter egyik közvetlen embere szólt nekem, nézzek rá, hogy ez az "én perdaim" vagy csinálhatnak vele bármit belátásuk szerint. Fogalmam sincs, mit takarhat a bármi, alapvetően Carter nem egy vadállat, de nem minden itt lévőről tudom ugyanezt elmondani. Többek között a börtönök őreiről sem - biztosan nem véletlenül alkalmazzák itt a fickókat -, és erről meg is győződhetek, mert mire befordulok a folyosó végén, azt látom, hogy az egyik őr éppen farol kifelé egy cellából, s ebből a távolságból nem látszik, hogy a magatehetetlenül vonszolt alak lábai női lábak vagy férfi lábak? A másik őr vagy a perdai lesz az, akit kihúz lábainál fogva? S egyáltalán életben van-e? Alapvetően mindegynek kellene lennie, végtére is nem én öltem meg és Roda előtt is takarózhatok azzal, hogy későn szereztem róla tudomást. Még az emlékeimben is ellenőrizhetné! Ugyanakkor enyém lenne a megtiszteltetés, hogy a húga maradványait elvigyem hozzá - mégse áshatom csak úgy el itt valahol -, és az sehogy sem lenne egy kellemes beszélgetés. A rám testált felelősség alól nem tudnék kibújni akkor sem, ha nem az én hibám volt.
Mikor az őrhöz közelebb érek, addigra ér ő is ki a cellából, tudja kint a társát és egyenesedik fel észrevéve engem. Behúzza a cella rácsát, nem mintha Aideen ki tudna csak úgy jutni.
- Á, Delgado! Itt aligha találsz portyázni valót, hacsak őt nem. - Bök fejével a cella felé, s folytatja.
- Tüzes a kicsike, be kell törni, hogy kezesebb legyen.
- Hát Frank-kel mi lett? Őt törték be? - Kérdezem az érthetetlenül nyöszörgő és magzatpózba összehúzódott földön fekvő fickóra vonatkozóan, s minthogy Aideen-en rajta van még a kendő, így látása híján csak hallására támaszkodhat, honnan ismerős a hangom, ha egyáltalán nem felejtette el. Közben a pda-mat elővéve a lámpát kapcsolom be rajta és azzal világítok be a cella sötétjébe, hogy jobban kivehessem, ki is van ott?
- Valami olyasmi! - Nevet fel az őr és kiköp oldalra, mielőtt folytatná.
- Az a perdai szuka tökön rúgta Frank-et, meg fejbe. Úgyhogy meg kell kötözni a lábait is.
- És te ez alatt moziztál vagy mit csináltál? Gyere, Franket vonszoljuk be ide! Elfoglalja az egész folyosót! - Elnyomom a kárörvendő mosolyt, amit Frank-kel kapcsolatban érzek. Megérdemelte. Elteszem a pda-t, mert láttam, amit kellett: bassza meg, ez az "én perdaim". Hát miért nem tudott a Városba besétálni? Vagy megmászni valamelyik Kutatóállomást? Ha izgalomra vágyik, ússza át a nagy óceánjukat, vagy raboljon el egy kancellárt! Egészen másabb lett volna a belépője is ide. Segítő kezet nyújtok az őrnek, nem ok nélkül, de ezt neki nem kell tudnia. Válasza közben behúzzuk a nyöszörgő, nagyhalált megjátszó őrkollégáját a szemben lévő cellába.
- Hogyhogy mit? Kint vártam, mire jut vele, villant-e valami információt vagy legalább melleket a bige, de olyan gyorsan elintézte Franket, én már csak pofán vághattam a ribancot, meg húzhattam ki Frank hájas valagát.
- Vagy úgy. Megütötted. - Bólintok aprókat, míg egyik kezemmel lökök egyet hátra az őrön, a másikkal elveszem a zárt kezelő irányítót, s kilépek a cellából, becsapom az ajtót s a megszerzett kütyüvel bezárom a két őrt.
- Pihenjetek, fiúk! - Mosolyodom el derűsen, s fordul Aideen zárkája felé, könnyedén a rácsoknak támaszkodva.
- Aideen lenni túl kíváncsi. - Szólítom meg mosolyogva, a saját nyelvén. A nyelvtantudásom nem sokat fejlődött azóta, hogy legutoljára találkoztunk, az biztos. Az őrök ez alatt válogatott szidalmakat s fenyegetéseket dobnak felém, még a földön fekvő is kezd magához térni, hogy most már az én bánásmódom miatt méltatlankodhasson.
- Kérhetnék egy kis csendet? A perdai nyelvhez koncentrálni kell! - Szólok rájuk, s igen, még nekem áll feljebb, szemet is forgatok, hogy ennyire nem tudnak más beszélgetésére tekintettel lenni.
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Börtön Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
70

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

Keresem :

☽ :
Börtön Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Börtön Empty
Utolsó poszt Szer. Júl. 08, 2020 9:27 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Fogságban
Alec & Aideen
──────────── ────────────
Nem adom könnyen magam, azt pedig végképp nem fogom engedni, hogy egy quorsa hozzám érjen. Fogalmam sincs, hogy mit akart tenni velem, de a félelmemet palástolva küzdök, ahogy mindig, pedig mélyen belül van bennem félsz. Egy idegen helyen vagyok, emberekkel körülvéve, akik semmit és senkit nem tisztelnek. Nem túl jó kilátások...
Ketten biztosan őriznek, de nyertem némi időt azzal, hogy kiütöttem - rúgtam - az egyik pasast, bár a jutalmam is megvolt érte. Arcom piros, idővel be fog duzzadni, de kaptam ennél már keményebb ütéseket is a kiképzésem során.
Lépteket hallok... közelednek. A fenébe! Kezeimet megmozgatom, dörzsöli a bilincs, mégse tudok kiszabadulni, akárhogyan igyekszem. De ez a hang... Olyan ismerős, de egyelőre még nem nem tudom azonnal kihez társítani. Hallom, hogy mit beszélnek és szívem szerint rájuk támadnék, de erre még nincs lehetőségem. A bosszú viszont édes lesz, csak jussak ki innen!
Mozdulatlan maradok, fülelek. Az egyik cellába mennek át. Jó... Ismét megmozgatom kezeimet, a fenébe! Mi a fenével kötöztek le? A hideg fém belevág bőrömbe, bizonyára már nyomot is hagy a sok próbálkozástól, de nem érdekel. Nem maradok itt!
Az események ez után viszont furcsa fordulatot vesznek. Az érkező valamit csinál, és bár nem értettem minden szót, amit váltottak egymással, de talán Ő más, mint az a kettő őr volt. Testem megfeszül, előre meredek továbbra is, és ekkor hallom meg saját nevem, majd pedig az ismerős hang ismerős szavai. Henry?
Csak hümmögök valamit a ronggyal a számban, de nem kivehető, hogy mit, viszont Henry sejtheti, hogy rájöttem arra, ki Ő. Felismertem. Nem bízom ebben a tolvajban, így nem jut eszembe az az opció, hogy esetleg elengedne, mert ha így tenne, akkor legalább már a számból kivette volna a ruhát és a látásomat is visszaadta volna. Mit akarhat? Bosszút állni a múltkoriért? Életben hagytam! Tartozik nekem!
A többi őr szavai is eljutnak fülemig, bár továbbra se értek tőlük mindent, de a hangsúly és bizonyos szavak egyértelművé teszik, hogy Henry tettével nem értenek egyet.
Ismét megmozgatom a bilincset, hümmögök mérgesen, de tehetetlen vagyok jelenleg. Ha beszélgetni akar, akkor tennie kell érte.
Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Börtön Profil_12

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Csapatvezető (portyázás)

Reagok száma :
317

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Börtön Alec_i11


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 13, 2020 9:29 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 
Az ígéret szép szó...
A rohadt életbe, hogy be kell tartanom!


A hümmögése eszembe juttatja, amit az előbb is láttam, míg bevilágítottam a cellájába, csak akkor nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget: be van tömve a szája. Hümmögés-szakértő még nem lettem, pláne perdaiul, de inkább az volt beszédes, ahogy hirtelen fülelni és figyelni kezdett, mikor megszólítottam őt. Talán emlékszik rá, hogy ki vagyok, vagy majd hamarosan rájön. Azon elmosolyodok, hogy láthatóan mérgelődni kezd, s bár tudom a nevét, magamban nem véletlenül gondolok csak rá úgy, mint a "tüzes perdaira" s ezt bókként értem. Nem csodálom, hogy a két őr is kedvet kapott hozzá.
- Lenni csendes. Tán haragudni rám? - Hogy élvezem a helyzeti előnyöm, miután múltkor olyan szépen és büszkeséget sértő könnyedséggel kiütött, az nem kérdés. Nem kell látnia ahhoz, hogy kihallja a hangomból az élvezettel teli kárörömömet. Majd hallhatja, ahogy zárja kattan, bár az előbbi kavarodásban, jövés-menésben talán elsőre nem is tudja, hogy most rázártam vagy éppen kinyitottam az ajtaját.
- Csitt már! Most komolyan! - Fordulok hátra a még mindig méltatlankodó őrökhöz, s közben Aideen hallhatja, hogy léptek közelednek felé. Az élet elég hosszú szerintem, amennyiben tanulunk mások hibáiból, így én megállok olyan távolságban, hogy lábaival ne tudjon támadni, nem akarok Frank sorsára jutni.
- Én kivenni szádból kendő és levenni szemedről, de te nem rúgni, ütni, harapni, se máshogy támadni. Érteni? Vezető adni nekem téged. Én csinálni veled, amit akarni. Te lenni jó kislány? - Oké, ebben azért van egy erős ferdítés, mert ugyan tényleg rám bízták Roda gyógyításának fejében, hogy nem eshet baja, de azt nem mondanám, hogy bármit tehetnék vele kedvem szerint. De ezt Aideen-nek nem kell tudnia.
- Bólintani, ha lenni rendben. - Teszem még hozzá, mielőtt újra hümmögni kezdene. Ha helyeslően bólint, akkor még egy pillanatig bizalmatlanul méregetem, majd igyekszem úgy közelebb lépni, hogy a lehető legjobban ki tudjak védeni egy rúgást, az implantátum karom felől érkezzen - fájjon a lába legalább -, és először a szájából veszem ki a kendőt - szintén a balommal, ha harapna -, hogy rendesebben jusson levegőhöz, majd csak utána a szemeiről. Persze ha nem egyezett bele, vagy közbetámad, akkor más lesz a helyzet...
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Börtön Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
70

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

Keresem :

☽ :
Börtön Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Börtön Empty
Utolsó poszt Pént. Aug. 07, 2020 7:41 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Fogságban
Alec & Aideen
──────────── ────────────
Egyetlen cél lebeg a szemem előtt: kijutni innen, bármi áron. Henry hangja ismerősen csendül fel a sötétségben, de hiába mondanék bármit, a számban lévő rongy nem hagyja. Amikor viszont megjegyzése eljut hozzám, nem törődök a fájdalommal, dühösen mozdulok ismét, mintha ettől a bilincs engedne és hümmögök tovább, elküldve Őt melegebb éghajlatra az én gyönyörű nyelvemen. De hát ebből persze semmi se jut el hozzá. Szemétláda! Csak engedjen el és akkor megérezheti a bosszúm! Nem kellett volna legutóbb távozni hagynom.
A zár kattan, jól hallom, így megdermedek, fülelek. A léptek közeledése hallatán pedig egyre feszültebb leszek. Jó, még egy kicsit... csak még egy kicsit közelebb! Nem fogom hagyni magam, ez már biztos.
Sajnos tartja a távolságot, tudja jól, hogy kivel van dolga, én pedig nem kockáztatok meg egy támadást, ami lehet, hogy nem ér célt. Láthatja, hogy figyelek rá, de egyelőre az "érteni"-nél még nem reagálok, csak tovább hallgatom és hőbörgök egy sort hümmögve. Méghogy neki adni? És hogy azt csináljon velem, amit akar? Minek néz engem, egy árucikknek? És hogy jó kislány? Kitekerem a nyakát! Hirtelen vadulok be újból, láthatóan még nem fáradtam ki, és ha Henry nem tesz semmit, akkor pár percig ki kell várnia, amíg lenyugszom és csak halkan szuszogok, próbálva elég levegőhöz jutni.
Valahogy ki kell jutnom innen. Henry talán az egyetlen lehetőségem, és ha Ő kivisz innen, akkor vele már elbánhatok. De nagyon meg fogja ezt még keserülni. Lehet, hogy miatta fogtak el? Ez az Ő terve lenne?
Bólintok, és ha ezek után valóban megpróbál elengedni, akkor most nem fogok támadni, így lábaim maradnak a földön, ahogy fogaimmal se kapok felé állat módjára. Ha tehát a kendő kikerül a számból, akkor csak alig láthatóan veszek néhány mélyebb lélegzetet, ha pedig szemeim is végre láthatnak a sötétben, szinte szikrákat szórnak íriszeim, amelyekkel a férfi tekintetét keresem. De nem dermesztem meg. Még nem, mert még nagyon is szükségem van rá.
- Engedj el! - parancs, nem kérés. Ha nem teszi, számíthat a következményekre és nem csak tőlem, ebbe biztos lehet.
Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Börtön Profil_12

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Csapatvezető (portyázás)

Reagok száma :
317

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Börtön Alec_i11


Börtön Empty
Utolsó poszt Kedd Aug. 11, 2020 9:08 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 
Az ígéret szép szó...
A rohadt életbe, hogy be kell tartanom!


Némi elégtétel, ahogy megfeszül a zár hangja és a közeledő lépteim hallatán, de nem vagyok egy különösebben bosszúálló típus és nem lelem örömöm abban, ha félnek tőlem, így e röpke elégtételnél nagyon nem is vágyom többre. Persze ettől még heccelem majd meg bekamuzom, hogy az én kezemben az élete innentől, mi több, szinte tárgyként megkaptam őt, ami úgy is sok mindent takar, ha nem egy férfiról és egy nőről lenne szó. Szó se róla, elég csinos, tudnék mit kezdeni vele, amit ő is élvezne, de azt inkább egyenrangú félként érném el, ne azért adja magát, mert félti az életét. Persze tegyük hozzá, féltem én is az életem, a múltkor kaptam kóstolót belőle, hogy fegyverek híján is veszélyes a csaj, s bármennyire is szép halál lenne egy jó nő karjai - keblei - közt meghalni, azért elodáznám ezt a lehetőséget még. Teljes nyugalommal várom végig, míg kificánkolja magát. Én ráérek, ő meg fárad, nekem csak jó! Ha pár perc, akkor pár perc, a dominiumi élettel szemben nagy előny és változás idelenn a Perdán, hogy nem rohanunk úgy már, mint régen. Eleinte ráfogtuk arra, hogy itt egy nap több órából áll és mikor átálltunk erre az időszámításra, akkor lelassultunk, hisz plusz óráink lettek a régi napokhoz képest. De inkább a perdaiak modorához és magához a Perdához idomultunk e téren. Ennyiben legalább. Végül csak bólint a szavaimra, s csak akkor mozdulok, hogy ígéretemhez híven levegyem a kendőt a szemei elől és kivegyem a szájából is.
- Kérni inni? - Hagyom teljesen figyelmen kívül a szikrázó szemeket és a felszólítását, annyira, hogy visszamegyek korábbi helyemre, rúgástávolságon kívülre és ott guggolok le, egyik térdemet a földre támasztva.
- Mit keresni itt, Aideen? Miért jönni ide? - Nézek egyenesen a szemeibe, mert az, hogy megígértem a nővérének, hogy vigyázok rá, nem jelenti azt, hogy nem teszek fel kérdéseket, amelyekre választ akarok. Tőlem is válaszokat várnak. Addig a kezei sem szabadulnak, ezt jól érzi.
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Börtön Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
70

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

Keresem :

☽ :
Börtön Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Börtön Empty
Utolsó poszt Szer. Aug. 12, 2020 9:56 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Fogságban
Alec & Aideen
──────────── ────────────
Olyan szívesen rúgnám szét a seggét ennek a quorsának, mégse jutok el egyelőre oda, hogy megtehessem. Előbb el kellene engednie és nagyon nem úgy tűnik, mint aki eképp akarna cselekedni. Szavaival folyamatosan felhúz, mert azt aztán lesheti, hogy én valaha is az övé leszek, mondjanak itt neki bármit!
Tovább küzdök a bilincsek ellen, melyek hamarosan csúnya sebeket ejtenek csuklóimon, de nem mutatom fájdalom jelét, a dühöm egyébként is túl erős. Végül mégis úgy tűnik, hogy lenyugszom... Felfogom, hogy másképp nem juthatok ki innen, tehát Herny egyelőre megússza a tökön rúgást. A rongy kikerül a számból, a kendő pedig a szemem elől, így némi idő után már ki tudom venni a férfi alakját. Kiszáradt a szám és én magam is, ezt jól sejti, és bár büszkeségem nehezen hagyja, mégis tudom, hogyha erős akarok maradni, akkor szükségem van folyadékra. Biccentek tehát.
Mégse ereszt el teljesen, helyette elém guggol-térdel, majd kérdezgetni kezd, mire rövid ideig nem felelek, csak elnézek mellette, így szúrom ki a szemben lévő cellában a két pasit. Nekik tényleg végük!
- Mondtam, hogy megtalálom, hogy hol éltek. Ez a mi otthonunk, jogunk van tudni, hogy hol vagytok! - tartom magam ehhez. Felderítő vagyok és bár most a saját szakállamra cselekedtem, ettől függetlenül ez hasznos információ a népemnek. Nem is fogom megtartani magamnak. Szemmel kell tartanunk Őket is, nem csak azokat, akik falakat húztak fel, azzal védve birtokaikat.
- És most eressz már el! - megkapta a válaszát, legyen elégedett. És nos igen, egyértelműen tudhatja, hogyha kijutok innen, a hely titka már nem marad titok tovább.
Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Börtön Profil_12

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Csapatvezető (portyázás)

Reagok száma :
317

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Börtön Alec_i11


Börtön Empty
Utolsó poszt Vas. Aug. 23, 2020 10:36 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 
Az ígéret szép szó...
A rohadt életbe, hogy be kell tartanom!


Tudom, hogy ennyi ficánkolásra és dühöngésre a bilincsek sebet ejtenek majd, de nem súlyosakat, na meg én tisztában vagyok azzal, milyen menő képessége van a nővérének, gyanítom egy ilyen sérülést seperc alatt meggyógyít ráadásul heg nélkül. Na meg, nem árt ha a kicsike fárad és levezeti a fölös energiáit, lehetőség szerint nem rajtam. Kér inni, erre visszabiccentek, ugyanakkor egy tapodtat sem mozdulok, hogy elinduljak érte. Egy kicsit még tud várni és előbb néhány kérdésre muszáj választ kapnom, mert tőlem is várják majd.
- És mire lenni jó ez tudás neked, ha nem hagyhatni el e helyet? - Kérdezem továbbra is nyugodt hangon, érezze csak kényelmetlenül, bizonytalanul magát, amiért tán eloldozom, de a rácsokon túl nem jut majd.
- Te nem felelni okosan. Lenni dacos gyerek. Joga annak lenni, aki tudni érvényesíteni azt. - Tájékoztatom az emberi mentalitásról és hozzáállásról ebben a kérdésben, melyet nem én találtam ki, csak ebben a rendszerben élek. S van, ami idelenn is hasonló, emberi mivoltunkat nem tudjuk levetkőzni, főleg nem ilyen rövid idő alatt, ahol nemcsak a hadsereg, hanem a perdaiak és a perdán élő vadállatok - és sokszor növények - is az életünkre törnek. Farkastörvény. Bár én is csak régi felvételen láttam farkasokat, már rég kipusztultak mielőtt a Dominium elhagyhatta volna a többi nagy hajóval a haldokló Földet. Ott hagytak nagyon sokakat meghalni, akik nem tudták jogaikat érvényesíteni.
- Mit adni te, ha én mégis kijuttatni téged innen? - Nem kell tudnia, hogy a nővére megkötötte már az üzletet helyette, de kíváncsi vagyok, mit felel. Mihelyst túljutott első felháborodási hullámán, amire számítok, minthogy még mindig nem mozdulok, hogy eloldozzam őt.
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Börtön Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
70

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

Keresem :

☽ :
Börtön Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Börtön Empty
Utolsó poszt Vas. Aug. 30, 2020 10:09 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Fogságban
Alec & Aideen
──────────── ────────────
Arra számítok, hogyha már rákérdezett arra, kérek-e inni, adni is fog, de helyette nem teszi, csak visszabiccent, mintha csak nyugtázná, hogy szomjas vagyok. Megfeszül ismét a testem, micsoda egy szemét! De nem fogom hagyni magam, akkor se, hogyha most ilyen reménytelen helyzetben vagyok. Bár azért van annyi eszem, hogy tudjam, hogyha Henry akar, bármikor átadhat annak a két quorsának ott a másik cellában, azt pedig nem kockáztatnám meg. Valahogy rá kell vennem, hogy kiengedjen innen.
- A tudást nem tudod kitörölni a fejemből! Az a terved, hogy itt tartasz? - megkockáztatná? Komolyan azt hiszi, hogy nem fognak keresni és hogy nem akadnak majd rám? Én is megtaláltam ezt a helyet és Rhywen remek nyomkereső, rám lel majd, Roda pedig szintén nem fog nyugodni, amíg otthon nem tud. Ettől függetlenül ijesztő a gondolat, hogy fogságban tartana, de ezt nem mutatom ki, erősnek kell maradnom és látszanom is, csak így juthatok ki. De amikor gyereknek nevez ismét mocorgok, nem vagyok gyerek! Ő neki nincs joga annak nevezni!
- Te pedig lenni idegesítő quorsa! - csak még egyszer kerüljön a kezem közé! Kitekerem a nyakát! Ki én! De nem szájalok vele tovább, nem lenne értelme, csak magamat húznám fel még jobban, így örülök, hogy rátérünk végre a lényegre. Mindenki akar valamit, így természetesen Henry is. Mi lenne az?
- Mit kérnél érte? - mondja hát ki, mire vágyik, mi az, amit meg tudok adni neki a szabadságomért cserébe. Az otthonának titkát tehát mégse félti annyira, önös érdekel vezetik, ahogy minden egyes égből érkezőt. Ezért fognak kihalni rövid időn belül, életképtelen faj. Nem csak a bolygójukat pusztították el, de önmagukat is teljesen el fogják. Idő kérdése.
Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Börtön Profil_12

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Csapatvezető (portyázás)

Reagok száma :
317

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Börtön Alec_i11


Börtön Empty
Utolsó poszt Hétf. Szept. 07, 2020 11:50 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
 
Az ígéret szép szó...
A rohadt életbe, hogy be kell tartanom!


- De, ki tudni... - Somolyodom el zsiványul, de egyelőre erről többet nem mondok.
- Még nem dönteni el. Ha nem felejteni el te, hogy hol járni, nem engedhetni el téged én. - A perdai nyomolvasókról nem tudok, így hát adott a feltételezés, hogy ha már olyan bolond volt, hogy egyedül jött, akkor nehezen fogja bárki is itt megtalálni, ráadásul ha jönne is bárki, komoly túlerővel találná szemben magát. S ki tudja, lehet mire keresni kezdik, esni is fog és oda vannak a nyomok máris. Rodának végtére is azt ígértem meg, hogy vigyázok rá és nem esik bántódása, azt mintha nem mondta volna, hogy csapjak fel idegenvezetőnek és mutassam meg a húgának, hogy merre van a kijárat.
A megnevezésemre csak aprót biccentem oldalra a fejem majd vissza, amolyan ez van, nem tudjuk egymást megváltoztatni. Ugyanakkor kezd a dacos perdai "gyerek" feje lágya benőni, mert ugyan vészesen villant a szeme, de inkább nem kezd jelenetet rendezni vagy béklyóit újra rángatni, felfogva, hogy azzal csak magának árt, nem nekem.
- Amit én szeretni, te nem tudni megadni, a másikat nem akarni megadni. Amit többiek szeretni, az, hogy ne jönni többet ide se te, se más perdai, nem árulni el másnak, hol lenni mi. Gondolni, te ezt sem tudni megadni, igaz? - Vonom fel a szemöldökeimet, mert kár is lenne ezeket felsorolnom, ismerem már annyira, hogy tudjam, nem adná meg ezt, ha meg mégis rábólint, akkor ne higgyem el neki.
- Te mit kérni tőlem, ha te fogni el engem? - Tippelek: a szívemet nyárson sütve valami finom mártással. Közben felállok lassan a földről guggolásomból, mint aki menni készül és őt itt hagyni.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomBörtön Empty
Utolsó poszt
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Vissza az elejére Go down
 
Börtön
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Rebellium, az ellenállók városa-
Ugrás: