Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Today at 11:13 am


Yesterday at 10:29 pm


Yesterday at 8:45 pmYesterday at 8:11 am

Hétf. Nov. 30, 2020 7:36 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Barlangi források és tavak
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Barlangi források és tavak Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
312

☽ :
Barlangi források és tavak Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 29, 2019 12:57 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Barlangi források és tavak
 

Egy biztos: az Ellenállókat a szomjan halás veszélye a legkevésbé sem fenyegeti, sőt! Számos barlangi forrás áll rendelkezésükre kristálytiszta vízzel, számos jótékony ásványi anyaggal. Vannak források, amelyekben éppen csak kulacsot lehet megtölteni, de vannak, amelyek vízesésként zúdulnak alá - ezeknél próbálnak is energiát kinyerni a víz erejét felhasználva -, hogy aztán hideg vizű barlangi tóvá váljanak. Sok ilyen tóban a környezethez alkalmazkodott halfélék is élnek, ezek remek alapjai az Ellenállók ételeinek. Ugyan Rebelliumtól kell gyalogolni egy jó fertályórát a járatokban, de megéri az utat megtenni, mert egy termálvizű tavat lehet elérni, ami kedvenc fürdőhelye lett az Ellenállóknak.
A fény vagy a felszínről jut be vagy foszforeszkáló barlangi növények adnak lenyűgöző fényjátékot a barlangi tavaknál.
Vissza az elejére Go down

Noira Landrow

Hadsereg

Barlangi források és tavak Eva-Mendes-meditates

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium.,2395.09.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Zászlós (Fegyverfejlesztő és Navigátor)

Reagok száma :
106

Avatar alanyom :
Eva Mendes

☽ :
Barlangi források és tavak Eva-mendes-szinhazi-szerepre-vagyik-05110708


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Pént. Szept. 20, 2019 11:35 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Max & Noira
Azt hiszem, hogy most örülök, hogy nem reggeliztem… *fogódzkodik a beszíjazott ülésbe*- Jajj! .. Azt hiszem, hogy ez nem valami jó landolás lesz.. – csukom be a szemem, hogy akkor hátha nem fogom látni azt a ..- ..Uram Isten egy szikla!- kapaszkodom még erősebben a szék karfájába, de azt hiszem, hogy ha most nem törik ripityára a Sikló, akkor soha! Csak tudnám, mit keresek itt?! Reggel, még csak arról volt szó, hogy valamit ellenőriznem kell, de azt senki nem közölte, hogy az nem az Állomás területén lesz, hanem a Perdán! *Kapaszkodik erősen* Csak érjek vissza egy darabban a részlegemhez és lesz egy- két szavam, aki ezt leszervezte! – Istenem! Még egy ilyen, és azt hiszem, hogy a nem létező reggelimre is másképp fogok emlékezni! – A turbulencia sem könnyíti meg a liftező gyomrom és azt hiszem, hogy ez az út nem fog felkerülni a kedvencek listámra. –Édes jó ég! Az a … Szakadék, de közel van! Most ha lenne három kívánságom, az egyiket biztos a Pilótának a jövőjére szánnám, vagy éppen a továbbképzésére… De, ha innen élve kijutunk… akkor megfontolom, hogy felterjesztem valami irodai aktatologatásra, vagy valami hasonló! Csak kerüljünk ki innen egybe! Most aztán arra sincs időm, hogy gondolkodni tudjak, olyan görcsösen kapaszkodom, és ha tudnék fohászkodni, akkor tuti megtenném! De aztán… Ahogy a sziklás terepet elhagytuk és kezdtem volna reménykedni, hogy valamilyen csoda folytán sikerül megint felemelkednünk a magasba.. Na, ezt várhatom! Arra még emlékszem, hogy a körülöttem lévő műszerfalon az összes létező led, kijelző és egyéb életfunkciós rendszer lámpái, őrült módjára villogni kezdenek és mire a szemem körbepásztázta volna a műszerfalon lévő értékeket, akkorra már minden elsötétült. A távolban még hallottam a Pilóta hangját, aki S.O.S. jelzést ad le a „Toronynak” , de aztán mintha minden megszűnne körülöttem, és ezt a földet érést meg nem hinném, hogy az Akadémián valaha is fogják említeni, hacsak nem az elrettentő példákhoz sorolva: „ Na, így ne csináljátok!” - felkiáltással a tankönyvben.
Fogalmam sincs mi történhetett, mert amikor elindultunk, még az időjárás is kellemesnek ígérkezett, de most mintha viharba kerültünk volna, és csak ámulok, hogy mennyire nem értek semmit…
Ahogy érzem a becsapódást és szinte minden, ami körülöttem volt,- beleértve engem is -  fura táncba kezdve repültek szerte szét.. De azt hiszem, ezen, már csak akkor agyalhatok, hogy ha valami csoda folytán nem több darabban érkezek le a felszínre, hanem egyben.. Legalábbis ebben bízok, ha már egy értelmes Pilótát nem tudtak adni mellém… De, mit is aggódom már ilyeneken? Úgy vélem, hogy ez is a balszerencsés ómenem miatt van, vagy az a bizonyos Földi Murphy, aki előszeretettel követ amerre csak megyek..- Ohh… Bassszuuss! Azt hiszem ez volt az utolsó tudatomnál lévő szavam, mert utána teljes homály és sötétség vett körül… meg víz….


 
Vissza az elejére Go down

Max Warrent

Ellenálló

Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dbu5tEa1t8ims8_250

Születési idő :
2385

Beosztásom :
Parancsnok

Reagok száma :
52

Avatar alanyom :
Tom Hardy

☽ :
Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dlhC9Rr1t8ims8_250


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Szomb. Szept. 21, 2019 12:22 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Noira & Max

Aznap meglehetősen hűvös időnek ígérkezett, ahhoz képest amit megszoktam az elmúlt másfél évben, vagy lehet hogy csak a barlangi környezet teszi és a falak tartják a hűvös levegőt. Mindenesetre egy elég vastag mellényben ücsörögtem a tűz mellett a két nagy katonai sátorral szemben. Ez volt az átmeneti bázisunk amíg be nem fejezzük az információ gyűjtést, jó páran voltunk, de én, egy alacsony fickó Frank Casto és egy magas medve méretű alak Robert Sokolov vezettük az akciót. Franket már korábbról ismertem és megbíztam benne, igazi harcos volt, jól feltalálta magát minden helyzetben és nem szart be semmilyen helyzettől. Valójában pont a pihenő napunk volt, hisz a küldetés körülbelül három hetesre volt szervezve, de nem lézenghettünk folyamatosan odakinn információt gyűjtve, mert gyorsan kiszúrták volna a csoportunkat. Nem kockáztathattuk meg hogy elkapnak egyikünket, mert kritikus információkat tudtunk, amiknek mindenképp el kellett jutniuk Rebelliumba, de emellett még szükségünk volt néhány plusz napra amíg feltűnés nélkül összeszedhetjük a cuccunkat és eltűnhetünk innen.
Épp fegyver ellenőrzést tartottam, mikor egyszer csak hatalmas felfordulás kelentkezett, rajzott a hangyaboj és senki nem közölte hogy mi az oka. Egy ideig kerülgettem az embereket, míg szembe nem kerültem Frankkel, aki láthatóan izgatottan ragadta meg a vállam.
- Warrent... Lezuhant egy sikló. Még nem tudjuk mi lehet rajta, de gondolj bele, ha valami fontos rakományt, vagy személyt találnánk rajta, érdemes lesz megnézni mielőtt a mentőosztag kiérkezik. -
Itt nagy levegőt vett és nagy szemeket meresztett rám, hogy mit kezdek az infóval és mi a következő lépés. Kivártam egy kissé, nem válaszoltam rögtön, körülbelül tíz másodperc is eltelt mire megszólaltam végül. Vele szemben én higgadt és összeszedett voltam, nem hagyva hogy rossz döntést hozzak.
- Rendben... te, és még négy ember velem, a többiek megfigyelő állásokat alakítanak ki harminc méteres körben a roncs körül és ha bármi mozgást vagy mentőcsapatot látnak, akkor rögtön pucolunk, teljesen mindegy hol tartunk a roncs fosztogatásával. -

Három óra múlva...

Egész sikeresnek mondható akciót tudhattunk magunk mögött. Szereztünk egy majdnem érintetlen egységet, ami a gép GPS információit és más fontos adatokat tartalmazott.
Na de a lényeget még nem is említettem, elfogtunk egy pilótát és egy flotta tisztet.
Utána kérdeztem pár informátortól és úgy néz ki a hölgyemény valami elég magas szinten lévő fegyvermérnök. De nem voltunk biztosak a beazonosításban, de ha ő tényleg az akinek gondoljuk, akkor ez az egész még jobban is elsülhet mint indult.
Őt és a pilótát két külön sátorban helyeztük el. Noira szerzett egy komolyabb vágást az oldalán, ami a zuhanáskor szerzett, ez el lett látva és össze lett varrva. Személy szerint én akartam lenni az első aki megbizonyosodik arról, hogy kik ők és mit csináltak ebben a légtérben, szóval, beültem a szobába ahol a nő volt és egy elektronikus könyvet olvastam, valami régi krimit a 21. századból, de érdekesnek találtam a földön játszódó cselekményt.
Ha Noira esetleg felébred, valószínűleg észre fogja venni, hogy oda van bilincselve az ágy fémből lévő támlájának. Én csak félreteszem az olvasó egységet, majd hátradőlve köszöntöm.
- Jó napot, Csipkerózsika! Remélem kellemesen kialudta magát. -
Ennél a rövid indításnál többet nem mondtam, hagytam hagy dolgozza fel a helyzetet és válaszoljon.
Vissza az elejére Go down

Noira Landrow

Hadsereg

Barlangi források és tavak Eva-Mendes-meditates

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium.,2395.09.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Zászlós (Fegyverfejlesztő és Navigátor)

Reagok száma :
106

Avatar alanyom :
Eva Mendes

☽ :
Barlangi források és tavak Eva-mendes-szinhazi-szerepre-vagyik-05110708


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Szomb. Szept. 21, 2019 1:02 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Max & Noira
Az utolsó emlékem elég homályos, de azt hiszem, hogy sok jóra nem számíthatok, ha egyáltalán még egy darabban vagyok. Azt is jó lenne tudni, hogy mi a fészkes fene történt?! A Pilóta nem volt a helyzet magaslatán, de úgy látszik mi sem. Szomorú…
De, hogy ne kanyarodjak el nagyon a sötétre festett jövőm elől, mindenesetre tisztáznom kellene magamban- vagyis, ha egészben vagyok még– hogyan kerültünk ide, a semmi közepére? Eredetileg a Perdai városban kellett volna jelentkeznem, s ha jól emlékszem, akkor azon a részen semmiféle dimbes-dombos hegy, vagy akárminek nem is szabadna lennie.. Ohhh! Hogy az a magasságos! Most aztán szedegethetem össze magam valami kietlen tájon, ha egyáltalán a térképen látszódom! A gondolataim szélsebesen száguldottak a tudatalattimban, és amikor már azt hittem, hogy a vizet is csak álmodtam, valakinek a hangját véltem hallani, de nem volt ismerős…
Félve – és persze, elég nehezen- próbáltam kinyitni a szemem. Mire kezdett tisztulni a látásom, addigra a kezem zsibbadt el valamiért… Meg vagyok láncolva? Azt nem tudom, hogy miért pont ez jutott az eszembe, hogy nem tudtam rendesen mozdítani a karom, de ha ez nem egy álom, akkor hol a fenében vagyok?! – nézek körbe, de valahogy semmi sem ismerős. –Ohh! De fáj az oldalam! – akarnám megérinteni, hogy ez most én vagyok-e egyben, vagy már több darabban érzem magam? Huu… Valami nem stimmel! Ki ez a pasas, aki itt gubbaszt az ágyam mellett? Kicsoda? .. és ki az a Csipkerózsika? Valami filmet nézek álmomban?  Banyyekkkk!… De miért vagyok bilinccsel a kezemen? Ekkorát kaphattam a fejemre, hogy már képzelődöm is?- nézek körbe. - Hol vagyok? Miért vagyok megkötve?- mozgatom meg a kezem, hogy bebizonyosodjak, hogy nem csak álmodom, - vagy, még rosszabb- valami rémálomba kerültem, amit a legvadabb képzeletemben se akarnék látni! –Aztaaa! Miért van felettem sátor? Vagy, ez is egy trükk? – pislogok párat, hogy élesedjen a látásom, de valami azt súgja, hogy nagyon is valós a hely, ahová kerültem, csak éppen semmi sem stimmel és egy vad idegen férfi néz most rám, valami Csipkerózsikát keresve… Nem is ismerek olyan nőt! De miért vagyok ilyen pocsékul? Huuhhh… De nagyon viszket az oldalam!… Remélem nem valami dög csípett meg! Mostanában sokat hallani az ilyen esetekről. - Amúgy, kicsoda maga? – nézek vissza abba az irányba, ahonnan a hang érkezett. Próbálom magam összeszedni, de.. Egy fontos kérdés is felmerül. Remélem, nem én vagyok az a Csipkés-nevű nő!?… Vagy, ennyire nagyot csapódtam volna bele a földbe? Talán, ha felébredek, akkor az ágyikómban fekszem, és ezt egy pocsék rémálomnak fogom betudni. … Vagy mégsem? - Ki az a Csipkerózsika?


 
Vissza az elejére Go down

Max Warrent

Ellenálló

Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dbu5tEa1t8ims8_250

Születési idő :
2385

Beosztásom :
Parancsnok

Reagok száma :
52

Avatar alanyom :
Tom Hardy

☽ :
Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dlhC9Rr1t8ims8_250


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Szomb. Szept. 21, 2019 8:42 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Nagyon sok mindennek tűnt a nő, de Flotta tisztnek biztosan nem, legalábbis a ruházata, a beszédstílusa és az eddig mutatott realitás érzete nagyon nem azt jelezte számomra, hogy egy katonai kiképzésen átesett személlyel beszélek. De történetesen néha az én szimatom is tévedhet és láttam már nála furcsább csodabogarakat is a seregben, szóval még nem vetettem el a lehetőséget.
Lehetséges, hogy túlságosan sok időt töltöttem sárban és vérben harcolva a katonai kötelékben, és már elfejtettem hogy a flotta tisztek mennyire különböznek tőlünk, de persze még nem derült ki az igazság, majd szépen lassan kiderítem.  Egyenlőre figyeltem, ahogy talán szépen lassacskán elkezdett tisztulni a tudata, és feltett pár olyan kérdést, aminek szerintem semmi értelme nem volt a jelenlegi helyzetében, vagyis inkább én nem ezekkel a kérdésekkel kezdtem volna.
- Nos... a hol, a ki és a hogyan mind nem számít. Megkötözve a saját biztonsága érdekében van, mert ha elkóborolna elég valószínű, hogy itt a vadonban valamilyen élőlény bekebelezné önt.. -
Itt tartottam egy kis szünetet és töltöttem neki egy pohár vizet, majd letettem a szabadon lévő keze melletti pultra, hogy elérhesse és ihasson belőle amikor jól esik.
- A hogyan már kicsit más kérdés... én és a társaim megmentettük magát a zuhanás után és elláttuk a sebeit, hogy ne vérezzen el. -
Láthatóan még mindig nem fogta fel, hogy ez száz százalékosan a valóság, és nem fog csettintésre felébredni, a sátor nem varázslat vagy valami trükk, és nem fog csak úgy csippcsupp kikerülni ebből az egészből. A másik fontosabb dolog ami felkelti az érdeklődését Csipkerózsika, ami persze számomra evidens, mert gyerekkoromban régi Földi meséket olvastak nekem a szüleim. Mindig elfelejtem hogy vannak olyanok akiknek az életéből már kimarad az ilyesmi, nem mintha kötelező lenne hogy benne legyen.
- Csikerózsika egy régi mese karakter. Aki nagyon jó volt az alvásban. De mindez nem igazán számít... és hogy én ki vagyok? Nevezzen csak a Gyűjtőnek. Szeretek olyan dolgokat szerezni ami az űrből érkezik, és szeretném tudni, hogy pontosan maga kicsoda. Mit csinál pontosan ebben a légtérben, és hogy miért zuhantak le csak úgy a semmiből. -
Folytattam, miközben erős szemkontaktust vettem fel a nővel, és vártam hogy mit fog reagálni.
Vissza az elejére Go down

Noira Landrow

Hadsereg

Barlangi források és tavak Eva-Mendes-meditates

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium.,2395.09.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Zászlós (Fegyverfejlesztő és Navigátor)

Reagok száma :
106

Avatar alanyom :
Eva Mendes

☽ :
Barlangi források és tavak Eva-mendes-szinhazi-szerepre-vagyik-05110708


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Szomb. Szept. 21, 2019 10:00 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Max & Noira
Pocsékul érzem magam. Az oldalam sajog, a fejem zúg és a többi testrészemről nem is beszélek. Ahogy kezdem felfogni, hol is lehetek, egyre jobban nem értek semmit. A Sikló lezuhant, arra még emlékszem…De, hogy a többire?... Teljesen kiesett… Az ágyhoz meg jószerivel „odaláncoltak” egy bilinccsel és alig tudok mozogni. Ami még feltűnik, hogy vízcsobogást hallok. Csak dereng, hogy valamikor éreztem a víz közelségét a zuhanás után, bár lehet, hogy az is csak képzeletemben létezett és a valóságban valami hűtőfolyadék a panelek közül.. A férfi hangja és az arca sem ismerős, ahogy a hely sem, ahova kerültem. Nagyon éhes vagyok, mert még reggelizni sem tudtam, bár az elmúlt idő totálisan kiesett az életemből. Gondolom, hogy jó nagy ütést kaphattam, amikor kizuhantam a székből, de erre sem emlékszem… S azt hiszem,hogy még lesz egy jó pár kérdés, amire a válaszokat meg kell találjam. Mint például, hogy ki ez a pasas, és mit akar tőlem?- A saját érdekem? Ezt hogy érti?- nézek felé, de annyira nem látom az arcát, mint szeretném. Elég mereven feküdhettem, ha még az apró mozdulat is fájdalmasan belém nyíllal. – Miért kóborolnék? Na, jó! Ezt már végképp nem tudom hová rakni. Az már biztos, hogy titkolózik, a kilétéről,mert nem mondta meg a nevét sem, bár … A sajátom se jut most eszembe, de mindegy… Ha majd nem leszek ennyire kába és éhes, akkor talán az emlékezésem is visszatér, ha éppen nem vágtam magam nagyon kupán.... Vagy, ami múltkor volt!.. Hogy is hívják? ..hmmm…itt van a nyelvemen… basszuusss…
-Öö…köszönöm. – nézek nagyjából magamra, bár kissé nehézkes, amiért az egyik kezem oda van rögzítve egy bilinccsel az ágyhoz. – Elvéreztem volna?-  Huu… Na, ez most sokkolt! Akkor ezért fáj úgy az oldalam?! A szabad kezemmel végigsimítok az arcomon, hátha érzek rajta valami kötést vagy bármit. Ha van rajta, akkor nem szedem le, de megjegyzem. – Ahhaaa..! Ez is egy olyan Földi dolog! – bólogatnék egyet, de érzem, hogy szédülök. Így inkább csak picit mozdulok. Most veszem csak észre a mellém tett pohár vizet, és ha sikerül, akkor iszom belőle. Persze elég mutatványos így fekve inni, és ha nem segít ez a pasas, akkor az sem kizárt,hogy magamra ömlik egy része és/ vagy mellényelek. Gondolom, hogy annak nem örülne…
-Segítene? Nem látja, hogy fekve nem tudok inni?- teszem fel végül a kérdést egy kisebb mosollyal, ami elveszi az „élét” a mondatomnak, ha nem venné észre a nehézségemet. Biztos, hogy valami folytán, élve akar engem látni, mert akkor nem foltoztak volna össze.
-Érdekes foglalkozása van magának… hmmm....Gyűjtő…- ízlelgetem a szót, de nem tudom beazonosítani, hol hallottam már ezt. A következő kérdése meg egyenesen húszezer kredites! Ez jó kérdés! Mit is keresek itt pontosan?! Próbálok koncentrálni és emlékezni az elmúlt órákra, de valahogy nem tudok.
Gondolom, hogy ilyenre nem számít a Gyűjtő úr, de azt hiszem, hogy most tényleg fogalmam sincs, hogy hogy kerültem ide.. Arra talán emlékszem, hogy szidtam a Pilótát, de ez mellékes…
-Most, ha azt mondom, hogy sok mindenre nem emlékszem, azt elhinné?- nézek vissza rá, bár abban biztos vagyok, hogy mindenre fel volt készülve, de arra, hogy kiesik pár óra a fejemre kapott ütéstől, arra biztos nem. Pedig… ez az igazság, és én vagyok a legjobban megrémülve, mert még a nevemre sem emlékszem… A szememből kiolvashatja, hogy ha a szavaimnak nem hisz, hogy tényleg igazat mondok.


 
Vissza az elejére Go down

Max Warrent

Ellenálló

Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dbu5tEa1t8ims8_250

Születési idő :
2385

Beosztásom :
Parancsnok

Reagok száma :
52

Avatar alanyom :
Tom Hardy

☽ :
Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dlhC9Rr1t8ims8_250


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Szomb. Szept. 21, 2019 11:54 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Láthatóan nem léptünk egyről a kettőre, Ő láthatóan még dolgozta fel az eseményeket, és továbbra sem volt a helyzet magaslatán a helyzetfelismerésében. Sejthette volna, hogy ha itt van tartva, akkor feltehetőleg nem a flottához tartozunk, ruházatról viszont megállapíthatta hogy emberek vagyunk, amiből egyértelműen levonható a következtetés hova tartozunk, de nem esett le neki, ez egészen új tipusú problémákat vethet fel, amiket nem is kalkuláltam bele az egyenletbe. Egy ilyen mértékű balesetben akár agyi sérülés is keletkezhetetett benne és a másik elfogott tagban, és bár a egészségügyi szkennerünk semmilyen agyvérzést vagy agyi rendellensséget nem mutatott ki, még mindig jöhet az amnézia ami egy nagyon utálatos dolog, mivel nehéz megmondani, hogy valaki hazudik-e ezzel kapcsolatban vagy nem. Értettem az emberek kihallgatásához, de nem a kedves és barátságos módszerrel.
Az igazság az, hogy nem akartam bevetni ezeket a módszereket, mivel 1, nem kaptam rá direkt parancsot, 2, amúgy sem szerettem erőszakkal kiszedni emberekből információt, azzal mindig csak a baj van és macerás utána takarítani. Tudtam hogy ezúttal is elő fog jönni az amnézia téma, kérdés hogy igaz lesz-e vagy sem.
- A saját érdeke, mert életben akar maradni. És nem tudom mennyire ismerős odakinn az erdőben, de azt garantálom hogy odakinn minden meg akarja ölni vagy enni. Mi nem... Legyen elég ennyi. -
Válaszoltam röviden neki azzal kapcsolatban, hogy miért érdeke itt maradni, és ámbár lehet a bilincs nem tűnik jó ötletnek, viszont egy cseppet sem hazudtam a környezettel kapcsolatban, tehát örülhet, hogy velünk van a kinti élőlények helyett. Arra hogy megköszönte az elsősegélyt csak egy rövid bólintással válaszoltam. Nem voltam az a világi nagy csevegő, főleg azért mert az életem nagyrészét edzéssel és katonai könyvek olvasásával töltöttem. Ha a sereg kötelékében vagy hosszabb ideig nem igazán a kommunikációs képességeid fejlődnek legjobban. Előre dőlve körbenéztem a sátorban, aztán a merengésből visszatérve válaszoltam neki.
- Rendben. - Odaléptem mellé, majd jobb kézzel kissé segítettem neki felülni hogy kényelmesebben ihasson a pohárból. Valójában ha nem nőről lenne szó egy oszlophoz kötöztettem volna mint a pilótát, de azért szerintem tudta hogy kivételezett helyzetben van, általában foglyok nem kapnak ilyen ellátást pláne nem ezen a bolygón.
- Valahogy sejtettem hogy ez lesz a válasz... Nem baj, van időnk én ráérek egész nap, csak eszébe jut valami. -
Egy pillanat múlva egy katona jelent meg az ajtóban és odahívott engem. Rövid húsz másodpercig beszéltem vele a sátorból kilépve. Tájékoztatott róla, hogy az útvonal koordinátákat sikeresen lementették a gépből szerzett merevlemezekből. Ez jó hír volt, de még mindig jobb lenne, ha a mérnökünkből is ki tudnék valami érdekes infót szedni. Visszalépve a sátorba, újra helyetfoglaltam mellette.  
- Mit kezdjek magával? Ha amnéziás, akkor nem kéne magára hagynom, de nemsokára tábort bontunk és tovább állunk innen, sajna oda pedig nem vihetem magammal. -
Gondolkodtam hangosan, természetesen ez egy taktika volt hogy valamilyen reakciót váltsak ki belőle. Senki nem akar sérültem a dzsungel kellős közepén ragadni egyedül. Ez gyakran eszébe juttatta a dolgokat "amnéziás" embereknek. De ha ő tényleg amnizás akkor meg pláne fogalmam sincs mit kezdek vele.
Vissza az elejére Go down

Noira Landrow

Hadsereg

Barlangi források és tavak Eva-Mendes-meditates

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium.,2395.09.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Zászlós (Fegyverfejlesztő és Navigátor)

Reagok száma :
106

Avatar alanyom :
Eva Mendes

☽ :
Barlangi források és tavak Eva-mendes-szinhazi-szerepre-vagyik-05110708


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Vas. Szept. 22, 2019 12:30 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Max & Noira

Na, Igen! Most, hogy egy pár kérdés elhangzott, és egyelőre fogalmam sincs a válaszokról, így elég egysíkúnak tűnhet a társalgásunk. A fejem még mindig zúg és a korgó pocim is elég nyilvánvalóan üresnek érzi magát. A pasi nagy nehezen, de segít felülnöm, hogy inni tudjak, de azt még most sem értem, hogy miért „ragasztott” ki az ágy támlájához?! Úgy gondolja, hogy kábán és szédülve messzire tudnék jutni? Arról nem szólva, hogy azt se tudom, hol vagyok! Gondolom, hogy ez valami kiképzőtábor, vagy esetleg valami ideiglenes kutatóbázis, ami valahol a hegyek és a sík területek közt van… De ez megint nem magyarázza, hogy miért kell óvatosnak lennem a kinti állatokra? Milyen állatok? Ha egyáltalán igazat mond ez a férfi?! Olyan furán néz engem… Miért bámul ennyire?
-Ha gondolja.. Én úgy sem tudok most lábra állni, mert annyi erőm sincs, hogy megmozduljak… pedig… Öööö.. ki kellene mennem.. - nézek rá, de azt remélem, hogy nem kell nagyon részleteznem, hogy a mosdóba kívánkoznék. Vagy mégse érti? Próbálom megmozdítani magam, hátha egy kicsit átfordítanám a csípőmet, akkor az oldalam se fájna annyira.. De, nagyon nem megy a mozdulat…
-Most komolyan? – pillantok fel rá, amint kimondja, hogy nem hiszi el, hogy amnéziás vagyok.- Jelenleg semmire sem emlékszem, de ezt is egy arrogáns pasi kérdezheti… Én volnék a legboldogabb, ha tudnám, hol vagyok és hogyan kerültem ide?!- Ugye ezzel csak viccel? Képes lenne itt hagyni magamra idekötve az ágyhoz, hogy a kint élő állatok megegyenek? Ez szép!- fordítom el a fejem róla, mert nagyon kiakasztott a megjegyzése. – Gondolja, hogy nekem olyan felemelő, hogy azt se tudom, mi folyik körülöttem?! Ha tudnám, hogy mit keresek itt, akkor még örömtáncot is járnék, bár a lábam alig érzem, úgy el vagyok zsibbadva mindenütt. S még …kis dolgom is lenne sürgetően! De gondolom, hogy magának ez nem is olyan fontos!.. Vagy, igen? Zúdítom rá az összes gondolatomat egyszerre, bár azt se tudom, hogy miért nem lőtt le, vagy hagytak volna elvérezni a sebemtől,ha most meg kiláncolva az ágyhoz itt hagyna magamra.. Szívtelen egy pasas!… és nekem meg már nagyon kellene kimennem… alig tudom visszatartani.. De kezdem azt érezni, hogy direkt akar provokálni. Bár még nem tudom, hogy mi céllal.. -Leszedné rólam ezt a karperecet? Megmutatná hol a mosdó? - nézek rá, - Ugye nem gondolta, hogy az ággyal együtt megyek ki pisilni?
 
Vissza az elejére Go down

Max Warrent

Ellenálló

Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dbu5tEa1t8ims8_250

Születési idő :
2385

Beosztásom :
Parancsnok

Reagok száma :
52

Avatar alanyom :
Tom Hardy

☽ :
Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dlhC9Rr1t8ims8_250


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Vas. Szept. 22, 2019 7:20 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
A megérzésem azt súgta, hogy ezúttal tényleg amnéziával van dolgunk, de nem voltam 120%-osan biztos a dologban, így nem engedhettem el őt, muszáj volt tovább játszanom ezt a kis elmejátékot, hogy megbizonyosodjak arról, hogy tényleg nem csak azért rejteget, mert kivárásra játszik.
Gyorsan az is kiderült, hogy nincs teljesen tisztában azzal, hogy milyen hadifogolynak lenni. Olyan stílusban válaszolt, mintha valami nagyon elegáns szállodában nem szolgálták volna ki elég korán. No ez tényleg nem egy flotta tisztre vall, ők általában a kiképzés alatt megtanulják, hogy hogyan viselkedjenek hasonló helyzetben.
- Nos… akkor tisztázzunk valamit. Maga lezuhant ide… a bázisunk mellé… megmentettük az életét, tettünk róla, hogy életben maradjon. Kapott vizet és ágyban relaxálhatott egészen eddig. De ha jobban szeretne egy cölöphöz kötve ücsörögni a földön, azt is könnyen el tudjuk intézni. -
Kissé kezdtem elveszteni a türelmem, mert megfordult a fejemben, hogy miért is akarok én itt előzékenykedni valakivel aki láthatóan egyáltalán nem értékeli azt, hogy nem hagytuk ott meghalni.
- Ha egy pillanatra is azt hiszi, hogy nem hagyom itt a semmi közepén bármilyen lelkiismeret-furdalás nélkül, akkor ezt jól gondolja át. Tud-e rólam annyit hogy megérje-e ezt megkockáztatni? Akarja-e ezt a hangnemet továbbra is fenntartani. -
Nagy levegőt véve nyugodtságot erőltettem a hangomra, de hagytam hogy a fenyegető lejtés azért megmaradjon, csak hogy érezhesse, hogy tényleg nem viccelek. Valójában nem is értem miért feltételezné ezt, hisz egy aprócska viccet sem sütöttem el, mióta a beszélgetésünk folyik.
Felálltam az ágy mellől, aztán átmozgatva magam újra kinéztem a sátor ajtaján felmérve hogy mi folyik odakinn. Hatalmas csend volt a táborban, csak az órám mondta meg hogy szépen lassan reggeledik, mivel ebbe a barlangba annyira sem szűrődött be a fény, hogy ezt fel lehessen mérni.
- Szóval mosdóba kell mennie… Legyen… -
Ezzel a felszólalással felemeletem a sarokban lévő vödröt, aztán lassú léptekkel megközelítettem az ágyat, és mellé raktam azt.
- A királyi trónus csak az öné hercegnő. Kap 5 percet, hogy elintézze a dolgát. -
Ezzel kinyitottam a bilincset, aztán kimentem a sátorból, hogy teljes magányában végezhesse el a dolgát. Addig kimentem és az őrrel beszéltem pár mondatot aki megosztotta velem a Rebelliumból érkezett híreket. Aztán mikor letelt az idő visszatértem a sátorba.
Vissza az elejére Go down

Noira Landrow

Hadsereg

Barlangi források és tavak Eva-Mendes-meditates

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium.,2395.09.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Zászlós (Fegyverfejlesztő és Navigátor)

Reagok száma :
106

Avatar alanyom :
Eva Mendes

☽ :
Barlangi források és tavak Eva-mendes-szinhazi-szerepre-vagyik-05110708


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Vas. Szept. 22, 2019 8:28 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Max & Noira
Kezdem úgy érezni, hogy ez a Férfi valamit titkol. Azt még nem tudom mit, de az az érzésem, hogy nem véletlen a megmentésem. Gondolom, hogy nem nagyon hisz nekem, de én lennék a legboldogabb, ha nem zúgna annyira a fejem és jobban érezném magam a pocséknál. Az oldalam nagyon fáj és a tagjaim is zsibbadtak, ahogy a fejem is fáj, de igyekszem valamire emlékezni, hogy mi is történhetett. Fogalmam sincs arról se, hogy hol lehetek, bár az is feltűnt, hogy eddig csak ez a Pasi ült az ágyam mellett, pedig odakintről hangokat hallottam. Igaz, hogy nem nagyon láttam, aki az imént kihívta a „gyűjtő „urat, de nem értettem semmit a beszédükből. Nem mintha hallgatózni akartam volna, de talán valamiről eszembe jutna bármi… Akármi.. csak ne legyen ennyi homályos „kép” a fejemben és néhány szó, ami feldereng. Azt sem tartom kizártnak, hogy ez az ember valamiféle katona, bár nem egyenruhát visel. Mondjuk, rajtam sincs, bár lehet, hogy a férfi direkt nem vette fel, - mert terepen van – de ezt is csak feltételezem.- Az sokat segítene, ha emlékezni tudnék mi történt reggeltől…idáig. De, ahogy ezen gondolkodom, elég furcsát közöl velem a Pasas.
Addig teljesen értem, hogy lezuhanhattam, mert a sérüléseim is igazolják. Vagyis ez érthető is.. De, mi van a cölöppel? Ezt komolyan mondja? Miért mondja ezt nekem? –Dehogy akarok cölöphöz kötözve lenni?… Miért? – halkan jönnek ki belőlem a szavak, mert nem értem, miért mondja ezt nekem és a szemeiből csak úgy süt az indulat. - Értem... El vagyok keseredve, mert nem tudom, mi történik velem, s most, a fejemhez kapom, hogy örüljek, hogy élek meg hasonlók… De miért fenyegetőző? Nem tettem semmi olyat, ami indokolná.. Nem értem… Kicsoda ő? Miért ilyen velem? Valami rosszat mondtam?  Próbálom összerakni a fejemben a sok kusza gondolatot, hogy megértsem, mi folyik körülöttem. A férfit soha nem láttam ezelőtt és azt se értem, hogy mi köze van a kinti állatoknak hozzám? Próbálnék valamit mondani, de azt hiszem, hogy kell kis idő, míg helyére kerülnek a dolgok, vagy legalábbis remélem, hogy nem végleges az állapotom és hamarosan eszembe jut a nevem is, ahogy az, hogy mi volt pár órával ezelőtt… Úgy érzem, mint aki egy üres dobozban van, de a fájdalom megmaradt, csak éppen a miértek hiányoznak még. Szomorú vagyok.. ahogy kétségeim is vannak, de tényleg nagyon kell pisilnem.. És aztán egy vödröt rak az ágy mellé, majd végül otthagy…5 perc.. Csak pislogok, de valahogy le kell másznom az ágyról. A pasi után nézek, ahogy távozik, de nem tudok mit mondani. Ha ki akar dobni az állatok elé, akkor úgyis megteszi.  
Igyekszem úgy mozdulni, hogy az oldalamon a seb ne húzódjon.. de erőm sincs a lábamra állni. Nem tudom, mióta fekszem itt, de az biztos, hogy nem egy órája… Lassan, araszolva lépek le a vödör mellé, hogy elvégezzem a sürgető dolgom, ami legalább nem feszíti a hólyagom.. De amint kész vagyok, nem hiszem, hogy vissza tudok mászni az ágyig.. Úgy érzem, hogy felszakadt a sebem, mert csupa vér a kezem, ahogy megérintettem a kötést… lehet, hogy meghalok… bár nem szeretnék.. De még most is a férfi szavai csengenek a fülemben, aki hamarosan vissza is ér… 
Vissza az elejére Go down

Max Warrent

Ellenálló

Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dbu5tEa1t8ims8_250

Születési idő :
2385

Beosztásom :
Parancsnok

Reagok száma :
52

Avatar alanyom :
Tom Hardy

☽ :
Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dlhC9Rr1t8ims8_250


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Hétf. Szept. 23, 2019 10:35 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Biztos voltam benne, hogy kissé rávilágított számára ez a pár rövid szemléltető mondat, hogy itt nem pihenni és wellnesselni van, hanem azért hogy információt szolgáltasson a számunkra. Tényleg a jobbik végét kapta a dolgoknak, mert egy rosszabb napon lehet, hogy egy olyan ember talált volna rá, aki nem alkalmazott ennyire lightos módszereket, hanem terítékre került a szike meg az oldschool vallató felszerelés. Bár pontosan tudtam, hogy hogyan is kell ezeket használni nem állt szándékomban. Egyrészt már közel sem voltam olyan biztos benne, hogy egyáltalán megérte megmenteni ezt a nőt, és megkockáztatni a lelepleződést ezzel együtt. Lehet hogy hagyni kellett volna az egészet, hogy a természet hagyja tenni a dolgát. Még ha ridegnek is hangzik, itt most háborús ellentétekről beszélünk, és az a tény, hogy én megmentettem, aztán összefoltoztattam jelen állás szerint teljesen ok nélkül nem volt az ínyemre. Valójában két dolgot csinálhattam innen. Visszavitethettem őt a helyre ahol találtuk, hogy szerencsét próbáljon a vadonban. Vagy visszavihetem közel a Kancellária városához. Valójában ha nem gyakorolnám már rég óta hogy hogyan zárjam ki az érzelmeimet a munkából, akár még a lelkiismereti furdalásom is lehetne a dologtól, de biztos hogy ha jobban lesz és továbbra sem képes információt adni, akkor kirakjuk a roncsnál. Ez a logikus döntés, és nem kockáztathatok senkit, hogy ellenséges területre menjen, hogy egy ellenséget visszajuttasson nekik. Fogalmam sincs ki volt, elvileg tiszt, de se a viselkedés, se az öltözete, se semmi más nem árulkodott ilyesmiről, szóval felvetődik a lehetőség, hogy mi van ha civil, de akkor meg mit keresett egy katonai siklón.
Feleslegesen pörgök ezen, talán majd a pilóta elárulja, őt már kezelésbe vette az egyik kevésbé barátságos emberem. Nem kínozták nagyon, csak egy kis verést kapott, de eddig kitartónak látszik.
Letelt az idő… Ideje visszamenni. Belépve, nagy sóhajjal nyugtázom, hogy sikeresen kiütötte magát, és elkezdett vérezni. Újra behívattam az orvost, hogy nézzen rá a sebre, aki csak egy rosszanló pillantást vetett rám, mintha én tehetettem volna róla, aztán újra megfixálta a sebet, és tovább állt.
Én meg ott maradtam újabb pár órára olvasni…

Miután újra felnyitotta a szemét, már kezdett a görcs állni a hátamba, szóval inkább kimentem egyet levegőzni és megmozgattam a tagjaimat. Mire visszatértem úgy nézett ki teljesen tudatánál van.
- Remélem kialudta magát, mert nekem már nem sok időm maradt itt ücsörögni és csendestársként olvasgatni. -
Valójában akkorra már bosszús és türelmetlenné váltam, tudtam, hogy fontosabb dolgom is akadna mint, hogy itt ücsörögjek és várjam, hogy a foglyom felébredjen, aki még a saját nevével sincs tisztában. Nyugodtan megtehetném hogy őrséget állíttatok ide, aztán elmegyek tenni a dolgom.
- Mihez kezdjünk magával… -
Gondolkodtam hangosan, míg töltöttem neki egy újabb pohár vizet, aztán minek utána vissza nem láncoltam a kezét, ezúttal a lába lett az ágyhoz bilincselve, így szabadon mozgathatta a karjait.
Vissza az elejére Go down

Noira Landrow

Hadsereg

Barlangi források és tavak Eva-Mendes-meditates

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium.,2395.09.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Zászlós (Fegyverfejlesztő és Navigátor)

Reagok száma :
106

Avatar alanyom :
Eva Mendes

☽ :
Barlangi források és tavak Eva-mendes-szinhazi-szerepre-vagyik-05110708


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Kedd Szept. 24, 2019 12:59 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Max & Noira
Egyik probléma után jött is a másik. A kisdolog végül megoldódott, de az oldalamon éktelenkedő seb, viszont felszakadt, ahogy „akcióztam” az ágyról lefelé. Igazából nem tudom, hogy miért ilyen velem ez a Pasas, mert nagyon arrogáns és lekezelő, de mindegy. Szerintem fogalma sincs, hogy milyen érzés a nevedre sem emlékezni, ha akkorát zuhan a Siklód, amiből szó szerint ripityára tört fülke maradt csak… De minek is gondolok erre?… Huhh… Ez nagyon fáj… A kezemmel próbálok rászorítani a kötésre, de nem sok sikerrel. Talán, ha…  már nem nagyon volt időm visszakecmeregni az ágyhoz… Minden olyan gyorsan történt, és már csak arra emlékszem, -ismét- hogy fekszem az ágyon. Most az a Férfi nincs itt, mert nem látok senkit. Gondolom, hogy vissza fog jönni, de „nincs sok ideje” azt mondta… Még, mit is? „a Bázisunk mellé”… Idő… Bázis… ízlelgetem a szavakat, és valami derengeni kezd. Bilincs… Megmozdítva a karom, már nincs bilincsben!… Vagy, azt is képzeltem?! Na, mindegy. A ruhám néhol elszakadva, de legalább rajtam van. Most nem is tudom, miért fontos ez, de lassan kezd visszatérni, hogy mi történt… Az órám!?…  Nézek a karomra, és ott van! Gyors mozdulatokkal a műholdról lekérem a tartózkodási helyem bemérését és elküldöm a Részlegnek, talán veszi valaki a segélykérést és be tudnak azonosítani, hogy hol vagyok. Jobb híján a kommunikációs vonalra írok, bár pontosan nem tudom, hogy megnézi-e valaki… De remélem, hogy már úton a segítség. Lassan, de biztosan kezd visszatérni a zuhanás emléke, és az, hogy a Pilótát tényleg „szidtam”, amiért ilyen kétbalkezes landolása volt.. Meg egy csomó más is… Most viszont gyorsan kell cselekednem, mielőtt visszatér az a bunkó pasi… Képes lenne kirakni valami állatok elé! Gondolom, erre élvez, hogy egy nőt megkínozzon. Semmi jót nem nézek ki belőle! Még azt sem, hogy lenne egy értelmes szava… Csak szidni tud és fenyegetni.. Pedig nem tettem semmit, amivel kiérdemeltem! … De, ha én túléltem, akkor a Pilóta is talán? Nem tudom… Minden gyorsan történt, és itt nem láttam senkit ezen a Fickón kívül.. Igaz, hogy nem tudom kicsoda, de jó benyomást nem tett rám, az biztos! Hogy nekem, mindig bele kell csöppennem valami gubancba! A fene egye meg! Arra gondolok, hogy valamit titkol előlem a kilétével kapcsolatban, de mi lehet az?.. Életemben nem láttam!... De várjunk csak! Amit mondott?.… „hamarosan továbbállunk”. Ezt miért mondhatta? Talán sietős neki valahová? – Gyorsan körbenéztem és hallgatóztam, hogy van-e valaki itt a közelbe és rákerestem az bázisban a nagyolt és saccolt magassága és testalkata alapján erre a Pasira. Igazából nem vártam olyan eredményt, ami tökéletesen megfelelt, de valami megragadta a figyelmem, ahogy a nyilvántartás keresése megakad pár lehetséges „jelölt”mellett… Kb. 5 személyre illik a saccolásom, de ahogy a fotóikat kirakja a hologram, már felismertem… Bassszzuus! Körözési listás! Dezertőr? Mi? Ugye, ez csak vicc?!- gyorsan lezárom a rendszert és a védelmi kódom aktiválom, mert ha ez igaz, akkor nagy veszélyben vagyok, és az a kétbalkezes Pilóta is.. Remélem még él! De most gyorsan!… Azt hiszem, hogy hamarosan visszajön ez az alak… Eddig se volt szimpatikus, de most már egyre kevésbé!.. Kínozni akar, biztos! Az lesz a legjobb, ha továbbra is azt hiszi, hogy nincsenek emlékeim. Nem hinném, hogy _csak úgy_ elengedne. Valahogy viszont ki kell jutnom innen! De, hogy?
Mire elkezdenék a gondolataimba merülni, megint bejön a sátorba, és egyre idegesebbnek tűnik. Az arcán megjelenő megfeszülő izmok erről árulkodnak. Jobbára most tudom csak jobban szemügyre venni, de úgy vélem, hogy ugyanaz a férfi néz most rám, akit az előbb láttam… Ezek szerint rohadt nagy szarba kerültem, és ha jól belegondolok, akkor valamit ki kell találnom, hogy ki tudjak jutni minél hamarabb. Türelmesen és higgadtan hallgatom végig, amit mond, bár nem hinném, hogy elengedne… Ha már a bilincset is visszarakta rám. Ezek szerint tényleg marasztalni akar és nem az állatok miatt… Jajj.. Noira! Találj ki valamit, de sürgősen!
-Igen, köszönöm. Kicsit jobban vagyok. – egy kedvesebb mosollyal nézek rá, mintha tényleg szívből így is gondolnám. Kicsit feljebb húzódom, hogy fel-ülő helyzetbe legyek, hogy tudjak inni, ha már megint kaptam egy kis vizet, ha már étellel nem kínál. – Igazán nem akarom feltartani. Gondolom, hogy sok dolga lehet, mint velem lennie… Amúgy… nagyon kedves, hogy ad vizet. Elég éhes vagyok.. De nem szeretném, hogy miattam kellemetlensége legyen! Maga rendes Fickónak látszik! Gondolom, hogy Ön is a Telepről való! A Botanikai részlegen van?- nézek rá még mindig kedves arccal, és mondom olyan hitelességgel, hogy magam is meglepődöm. Viszont most jól jön, hogy ebben a témában is van némi ismeretem, és ha rákérdezne, akkor tudok felelni a növényekről és előfordulási helyéről, amire csak kíváncsi. Még össze kell raknom a továbbiakat, de amit mondok, azt olyan hitelesen és hihetően kell mondanom, mert az életem múlhat rajta. Közben a hasam is korogni kezd hangosan, mintha „elő lenne írva”… - De talán elvinne a roncshoz, ahol rám talált, akkor lehet több minden előjönne...Szeretném tudni ki vagyok... Ha nem túl nagy kérés? Kérem.. Szépen kérem...-nézek rá reménykedően. -A levegő is talán jót tenne.. Elég régóta fekhetek itt.. Ugye? Kérem Gyűjtő úr! Ígérem, nem futok el, hogy megegyenek az állatok.. Vagy, csak pár gyógynövényt kereshessek a sebemre...mert nagyon fáj... Kérem!... 
Vissza az elejére Go down

Max Warrent

Ellenálló

Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dbu5tEa1t8ims8_250

Születési idő :
2385

Beosztásom :
Parancsnok

Reagok száma :
52

Avatar alanyom :
Tom Hardy

☽ :
Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dlhC9Rr1t8ims8_250


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Pént. Szept. 27, 2019 9:01 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Ahogy telt az idő, annál jobban fogyott a türelmem, bár ennek egy csepp jelét sem adtam, azt leszámítva amit korábban mondtam neki. Tudtam, hogyha visszatérnek az emlékei akkor sem lesz igazán beszélő viszonyban a terveikről. Valójában feleslegesen túráztattam magam, ehelyett mehettem volna intézni a dolgomat másfelé.
Emellett természetesen nem voltunk amatőrök, bőven kitettünk elég jelzavarót, ráadásul barlangban lévő fémek is bőven fedték a jeleket, így kerek 0 százalék esélye volt, hogy bármilyen vészjelzés kimenjen.
Mire visszatértem már úgy látszott teljesen jól volt. Ráadásul még egy erőltetett mosolyt is elengedett az irányomban, ami két dologra engedett következtetni, 1. nagyon fél és ezért próbál megnyugtatni engem, 2. visszanyerte az emlékeit és próbál manipulálni, hogy minél jobb pozícióba kerüljön menekülés terén. Mivel a második verzió még közel sem volt biztos maradtam az elsőnél, de már közel sem voltam biztos benne, hogy tényleg amnéziás.
- Szóval rendes fickónak látszom akinek sok dolga van… -
Ismételtem utána nagy levegőt véve és kissé ingatva a fejem. Biztos vagyok benne, hogy bőven lenne mesélni valója, meg abban is hogy valószínűleg már megpróbált kapcsolatba lépni a szövetségeseivel, ami persze tárgytalan itt.
- Oh ne aggódjon… nem fog hosszútávon itt maradni, de nem is fogom elvinni sehova... Majd pár kedves úr elkíséri olyan távolságba bekötött szemmel, ahonnan már nem találhat vissza, aztán meg kap egy kést és elindulhat szerencsét próbálni. -
Itt nyomatékosítottam a szerencsét, és odalépve az asztalhoz, töltöttem magamnak egy kis vizet.
- Ezt megejtheti akár ebben a pillanatban is… Bár lehet hogy rövid életű lenne a próbálkozás. -
Vontam meg a vállam, tényleg nem fogok ezzel a dologgal tovább szórakozni, ha nem kapok valamit félrevezetésen és panaszkodáson kívül, akkor kénytelen leszek kirakni. Ez elsőre puszta fenyegetés volt, mostanra pedig teljesen komolyan gondoltam.
- A B opció, hogy elmondja végre, hogy mit csinál itt… történetesen hogy kicsoda azt már tudjuk, mert beazonosítottuk. Tehát abbahagyhatná a színészkedést, és elkezdhetne mesélni, vagy most rögtön indulhat sétálni. A maga döntése… mi nem teszünk magában kárt, de nem is fogjuk segíteni hogy túléljen itt, ha nem hajlandó együttműködni. -
Talán kissé kegyetlennek hangzik, de nem kedvességgel és szeretettel nyer az ember háborút, és nem puszta jóságból mentem meg az ellenséges tisztek életét. Ha ott hagytuk volna, valószínűleg mostanra már valami állati guanóként végezte volna, de láthatóan még mindig nem akarja belátni a helyzetet, hogy innen az a biztos kiútja, ha elmeséli mi folyik itt.
- Nos, magánál a döntés. Innentől az első mondat ami elhagyja a száját el fogja dönteni, hogy elindul vagy marad. Szóval jól gondolja meg mit fog mondani. -
Foglalok helyet teljes kényelemben, majd várom, hogy mi lesz az a mondat.
Vissza az elejére Go down

Noira Landrow

Hadsereg

Barlangi források és tavak Eva-Mendes-meditates

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium.,2395.09.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Zászlós (Fegyverfejlesztő és Navigátor)

Reagok száma :
106

Avatar alanyom :
Eva Mendes

☽ :
Barlangi források és tavak Eva-mendes-szinhazi-szerepre-vagyik-05110708


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Szomb. Szept. 28, 2019 7:44 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Max & Noira
Egyre több minden kezd derengeni a zuhanásról és az előzményeiről. Bár még vannak homályosabb részek, de kezdek emlékezni. Gondolom, hogy ez a Fickó is ég a vágytól, hogy kiderítse, ki vagyok, mert nagyon látszik rajta, hogy nem egy rendes ember, vagyis biztos, hogy eddig is magára erőltette a „jó modort”, csak, hogy kihúzzon belőlem valamit. Fogalmam sincs miért ilyen velem, de sok jót tényleg nem nézek ki belőle. De ki akarok jutni innen, csak még nem tudom, hogy hogyan…
Amíg egyedül voltam a sátorban, volt időm kicsit jobban körülnézni. Semmi olyan berendezést nincs az ágyon és a széken kívül, ami arra utalna, hogy modernebb technológiát használnának. Vagy az is lehet, hogy ez direkt így van berendezve. Furcsa is, hogy a távolból hallom a vízcsobogást, de még nem tudtam beazonosítani hol vagyok. Az „órám” saját fejlesztés és egyedi, bár csak lassan dereng nekem is az emlékezés, de arra már rájöttem, hogy mi történt közvetlen a becsapódás előtt.. A Pilóta is dereng.. Ha egyáltalán ő is túlélte. Fogalmam sincs. Bizonytalan vagyok, de ezt nem szabad kimutatnom. Aztán ismét bejön a magát „Gyűjtőnek” nevező pasas, és látszik rajta, hogy egyre idegesebb. Gondolom, hogy inkább fizikai erőt alkalmazna rajtam, mint továbbra is „szép szóval” bájcsevegne velem. Aztán valami megüti a fülem… „Beazonosítottuk” ? Na, ezt hogy érti? Tudná, hogy ki vagyok? Kétlem… Semmiféle egyenruha vagy bármi más nem árulhatta el, hogy honnan jöttem vagy, hogy a nevem tudná… Ha így lenne, akkor másképp állna hozzám. Amilyen arrogáns és durva fickónak nézem. Most hiába erőlteti magára a „kedvességet”, úgy sem hiszem, hogy egy fikarcnyi jóindulat lenne benne. Egy szavát se hiszem el, de gondolom, hogy ez kölcsönös.
-Elárulná akkor, hogy ki vagyok, ha már úgyis azt mondta, hogy „beazonosítottak”? – nézek rá, de abban biztos vagyok, hogy elvágná a torkom, ha tényleg felmérné azt, hogy ki vagyok valójában. Sejtem, hogy úgyse fog elengedni, még ha annyira bizonygassa is. Ha tudná, akkor másképpen vázolta volna fel a lehetséges „A” és „B” verziókat. De még most is fenntartom a magabiztosságom és egy rezdüléssel nem reagálok a hallottakra. Tudom, hogy mindent elkövet, hogy kiszedjen belőlem valamit, még úgy is, hogy fenyeget. Igaz, hogy neki élve többet érnék, mint holtan, de úgy is sejtem, hogy nem fog békében elengedni, bármennyire is elhúzza most előttem a „mézes madzagot”. –De akkor, egyúttal el is árulhatná azt is, hogy Maga kicsoda?! Gondolom, van rendes neve is… a Gyűjtőn kívül? – teszem fel a kérdésemet, bár nagyon jól tudom, hogy nem fogja megmondani és alapból se kérdeznék rá, de ha már úgy is megszámláltatott az életem órája, akkor legalább tudjam, ki lesz a kivégzőm… Mert tudom, hogy bármit is mondok, vagy kérdezek, úgysem fog elengedni. Vagy otthagy valami kietlen tájon megkötözve, hogy bevégezzék az állatok a „piszkos munkát”. Nem nézek ki belőle semmi jót…

 
Vissza az elejére Go down

Max Warrent

Ellenálló

Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dbu5tEa1t8ims8_250

Születési idő :
2385

Beosztásom :
Parancsnok

Reagok száma :
52

Avatar alanyom :
Tom Hardy

☽ :
Barlangi források és tavak Tumblr_inline_np2dlhC9Rr1t8ims8_250


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Szomb. Szept. 28, 2019 1:35 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Történetesen nem akartam őt kirakni, hogy megegyék az vadállatok, de háború van, és időnként az embernek végletekben kell gondolkodnia, hogy a legoptimálisabb kimenetelt hozza ki a dolgokból. Ez a helyzet cseppet sem volt az, temérdek dolgom lenne amit meg kéne csinálnom, de ehelyett itt ülök, és barkóbázom valakivel, aki annyira biztos benne, hogy tényleg nem fogom kirakni a vadonba, és nem veszi komolyan a szabályokat, hogy egyszerűen tereli a témát olyan dolgokra, amiről se kedvem se időm beszélni, ráadásul miért mondanám el ki vagyok, és biztos voltam benne, hogy pontosan tudta hogy ki ő és mit csinál. Már nyilvánvalóvá vált. Ha valakinek teljesen elvesznek az emlékei nem kérdezgetni kezd a másik felet illetően inkább magába roskad a nyomás alatt, ez a viselkedés sokkal inkább jellemez valakit aki pontosan tudja mi folyik körülötte de próbál úgy tenni, mintha nem tudná. Puhatolózik és próbál információt szerezni.
Sajnos döntenem kell, és ennek a helyzetnek a legkönnyebb intézési módját fogom választani.
- Rendben… maga döntött így.. – Jegyeztem meg röviden, majd választ sem várva megindultam kifelé a sátorból, és intettem az őrnek. Odalépve pedig elmagyaráztam neki, hogy kéne egy anyag amit a fejére húzhatunk, aztán pedig ki kéne vinni az erdőbe és hagyni hogy had boldoguljon magától.
Nem öltem meg senkit ok nélkül, de nem is volt kötelességem segíteni az ellenségemnek, így ez teljesen igazságos cselekedet volt az oldalamról. Kissé talán kegyetlennek tűnhet, de háború van, és ha egy másik szituációban találkozunk, valószínűleg éles fegyverrel lövünk egymásra és valamelyikőnk meghalna, így civilizáltabb.
Kerestem egy másik őrt és elküldtem őket intézni a dolgot. Ők megkötözték Noirát és elfedték az egész arcát, hogy ne lásson, majd kivezették körülbelül 4 kilóméteres távolságba, aztán levették a szemkötőt és elengedték. Majd eltűntek a dzsungel mélyén, szinte követhetetlenül.
Közben én a bázison már a költözést szerveztem, úgy döntve, hogy most mozgatom át a bázist, ha véletlen mégis megtalálják őt, akkor elkezdenek körökben keresgélni, és az nem lenne jó. De ennek még jó pár órára volt szüksége, tehát addig bőven gyorsan eltűnünk, ráadásul annyi a barlang a közelben, hogy amúgy sem találnának ránk. Összepakolva a dolgokat két óra múlva elindultunk az új helyre, több mint 20 kilóméterrel arrébb helyezkedett el.

// Köszönöm a játékot! Very Happy
Vissza az elejére Go down

Noira Landrow

Hadsereg

Barlangi források és tavak Eva-Mendes-meditates

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium.,2395.09.27.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Zászlós (Fegyverfejlesztő és Navigátor)

Reagok száma :
106

Avatar alanyom :
Eva Mendes

☽ :
Barlangi források és tavak Eva-mendes-szinhazi-szerepre-vagyik-05110708


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Szomb. Szept. 28, 2019 2:13 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Max & Noira

Már nem tudom, mit gondoljak erről a Férfiról. Eddig se volt valami közlékeny és amióta kezdenek derengeni az emlékeim, nem sokat tudtam meg, hogy hol is vagyok. Abban persze biztos vagyok, hogy „csak úgy” nem fog elengedni, és ha valójában tudná, hogy ki vagyok, akkor meg pláne! DE most egy kis haladékot kell szereznem, hogy kijussak innen és ne keveredjek még nagyobb szarba, mint amiben már vagyok. Az arcát látva nagyon csalódott, hogy nem mondtam meg neki, hogy teljesen visszatért az emlékezésem, bár ő sem nagyon akarja elárulni mennyit tud… De mielőtt még bármit mondana, látszik, hogy nem erre a válaszomra számított.
-Ohh.. – csak ennyit tudtam kinyögni, de nem tudtam biztosan, hogy most mire készül. Sok jót nem nézek ki a sorsomból, de meglep, hogy kimegy a sátorból. Pislogva nézek utána, de aztán megfejtődik, hogy miért tette… Aztán megjelenik két Pasas akik a fejemre húznak egy zsákot és megkötözve kihurcolnak a sátorból.
-Héé… Mit csinálnak?- kérdezem tőlük, de egy hang nélkül kivisznek valahová és az út alatt egy árva szót sem mondanak. Az erős szorításukon kívül nem tudok semmit, de a hangokból ítélve az erdőbe megyünk. Most itt lőnek le? Sok gondolat járt az eszembe a lehetséges verziók közül, de ha meg akart volna ölni, akkor már megtette volna a Gyűjtő úr? Ahhh… Nem tudom…
Elég sok idő volt, - vagy csak nekem tűnt annak - míg lekerült rólam a zsák és a kötelek a kezemről, de a dzsungel közepén találtam magam. –Hééé?! –kiáltok utánuk, de nem látok már senkit, csak két távolodó alakot.
-Itt hagytak… - nézek körbe, és próbálok valamit azonosítani, hogy most hol lehetek. Itt még nem jártam, de ahogy elnézem nem véletlen, hogy itt hagytak. A karórámról lekérem az adatokat és most végre „működik”. Ezek szerint valami zavarta a jelet … Most még jobban nem kedvelem azt a Pasit. Tudtam, hogy semmi jóra nem számíthatok tőle… Igazam volt.
A segélykérő üzenetet elküldöm a Dominiumra, hátha veszi valaki… Gondolom, hogy már feltünt a hiányzásom.. Ha másnak nem, akkor .. Keresek valami tisztásfélét, és várok. Sok mindent úgyse tudok tenni. Nagyon fáj a sebem és minden lépésre egyre jobban fáj… Lehet, hogy már úton van a mentés, de nem tudhatom. Mást nem tudok tenni… Várok… Remélem, hogy kijutok innen. De, mintha valamit látnék a távolban...

//Köszönöm a játékot Very Happy Heart// 
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Barlangi források és tavak Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
312

☽ :
Barlangi források és tavak Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Szomb. Szept. 28, 2019 4:28 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Carlisle Clermont

Ellenálló

Barlangi források és tavak 2Xcsw

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381. szeptember 5. (35)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
60

Avatar alanyom :
Jared Leto

Keresem :

☽ :
Barlangi források és tavak 38A3U


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Szer. Feb. 26, 2020 11:24 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Két nevetés után a világot, a problémáimat is másképp látom. Három nevetés után meg is tudom oldani.
//Előzmény


-Hitetlenkedj csak, a zsenialitásom egyszer még árnyékba taszajt téged humor terén is! - Húzom ki magam, bár így se érek fel magasságban hozzá, kellett ilyen magasra nőnie... biztos sok tejet ivott, legalább amit annak nevezünk manapság. De jah, jah, Sky engem kevésbé csíp, ezt eddig is tudtam, de nem vagyok szívbajos, majd egyszer megszeret. Vagy nem. Annyi bizonyos hogy a szexuális életem nem ezzel a perverzzel vitatom meg, a titánokat inkább, de csak nevetek a reakcióján.
-Bonyolult a nők lelkivilága, a titánok egyszerű szerkezetek, de hát tudom gondjaid vannak a toronyban. - Veregetem hátba gonoszan ezt a rosszaságot, hajj, szörnyű elképzelnem hogy celluxozza a becses kábelokat. Mentális fájdalmat okoz, gyorsan be is szüntetem.
-Ó, attól hogy csendben emelnek piedesztára és téged nem húznak fel azzal hogy beközlik Carlislevel jobb volt nem jelenti nincs így! - Nevetek, mert félek egyszer még gyanútlan beszélgetve egyszerre kapunk pofont egy csajtól. Semmi sem kizárt nálunk.
-Tudom, Te a kulcs szeretsz lenni! - Csóválom a fejem hamiskás mosollyal, de lássa, nem szívom a vérét, mert működik az ajtóm még, zár is ami azt illeti. Na de a szigszalag... az a becstelen, istenkáromló szó... akkor is kipréseli magából mikor már az ember azt hinné elhallgattatta ezt a jómadarat, de nem. Nem. Hah. Inkább terelem a figyelmünk a titánra amit egyszer remélhetőleg megálmodok és megépítek. Vannak már kezdetleges tervrajzaim, de Isten velem volt és nem került ennek az enyves fémkarúnak a mechanikus mancsai közé! Poháralátétnek használta volna ebben is biztos vagyok.
-Ember, Téged tényleg nem az eszedért szeretnek mi? - Nevetettet meg ezzel a folyosós dologgal, mert elképzelve is röhejes lenne, ez tény és való. Az Ő kedvéért lehet csinálok egy akkorát mint Ő de hajlott hátú lesz és közlöm lopakodó módban van eleve úgy emelgesse a lábait! De addig is, meg kell vizsgálnom a titánkarom, amit hallatlan mód szétkamuzott nekem, de ez a jobbik eset. Már dorgálnám meg ezért is de nem számítottam a piszkos kis trükkjeire amivel meggyalázza a lábujjaim. És még a füleim is molesztálja! Nem is tudom, szerintem a dacos-könnyes tekintetem egy tízévesével vetekszik ahogy felpillantok rá, egy pillanatra valódi "utállak" életérzéssel, de nem, nem, mentem a menthetőt, akkor ha már kiszedtem táncikálva majdhogynem a lábam a szerszámaim alól és inkább a karjára fókuszálok, elterelve a lüktető érzetről a figyelmem. És a lüktetés a lábfejemben van nem a lábközömben! Akkor is ha közlöm a gyönyörtől könnyezem amit a karja nyújt.
-Várj, fordítva kezdem! - Mondom oda, mintha minden vágyam lenne ágyba vinni nem műhelybe, rá is kezdek neki, nem az elejétől, de érezze a törődést, pár taktust kaphat:-"She pulls me in enough to keep me guessing, And maybe I should stop and start confessing, Confessing, yeah! Oh, I've been shaking I love it when you go crazy You take all my inhibitions Baby, there's nothing holding me back!" - Énekelem neki, míg hajlandó vagyok a játék erejéig (fájdalmas) könnytől csillogó szemmel szemezni vele. (Ez az a dal, mert tuti fennmarad ám xD : link)
-Ahh, ezzel nem ijesztesz el szerelmem, tudhatnád hogy állhatatosabb vagyok! - Nevetek, de mivel így eltaszított kegyetlen durva mód magától (vagy saját magát tőlem részletkérdés) megtörlöm a szemem és gond nélkül(!) lehajolok siratni kicsit a lábujjaim.
-Tényleg megverlek. De nem most, hát nagyon hektikus lenne a vallomásom után, de csak ezért! - Azzal elmarom a földről a kis ajándékkötegem és kiegyenesedem, de már tolom is vissza a kezébe fogja meg, felkapom a titánkart és megragadom a kezét. A fémet, mert azt jobban szeretem. A perverz szerelő mindenemet!
-Jössz velem barátocskám, egyrészt megtanítalak visszavinni a könyvet a könyvtárba, vagy mit szokás mondani, a lényeg a helyére visszük ezeket és utána mutatok valamit! Te értékelni fogod! - Vigyorodom el, míg húzom kifele a szobájából, lehet Ő rögtön szobára vitt de én romantikusabb alkat vagyok! Igaz, miután lepakoltuk a szerszámaim és a titánkart ha nem is kézen fogva de rángatom tovább a barlangok felé, de egy kissé másabb úton, csatangolásaim során találtam meg. Ez pont ránéz egy kedvelt meleg vízű forrásra de annyival feljebb van, hogy ide ne lehessen fellátni.
-Nah, ha szerencsénk van és várunk egy keveset lehet jön pár barátosné cseverészni és megmártózni. De mielőtt közölnéd a meztelenség vonz tévedsz, mivel én úgy is az egyik rokonoddal fogok randizni, beavatlak hogy ne maradj hoppon sógor pajtás! - Szerintem továbbra sincs női rokona, de annyi baj legyen. -Itt simán megtudod mi érdekli a csajokat, mert megbeszélik. Néha baromi jó ötleteket adnak, avagy csak érdekes pletykát hallani. De ez titkos hely, megosztom mert cimbik vagyunk, hasonló... elvekkel. - Vigyorgok rá, nem mondom hogy enélkül ne találnám fel magam csajok társaságában, de míg szerelgetek néha nagyon jó másokat így hallgatni. Továbbadni nem szoktam, neki inkább a ruhátlanság adta előnyök miatt mutatom amúgy, a csintalan lelkületéhez jobban passzol. No meg tudja ide ne hozza a nőket entyem-pentyemre mert lehet nem akarom látni, ugye.


### words • muse • notes:


Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Barlangi források és tavak Profil_12

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Csapatvezető (portyázás)

Reagok száma :
317

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Barlangi források és tavak Alec_i11


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Csüt. Feb. 27, 2020 3:13 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 
Carlisle és Alec


- Egyszerű szerkezetek, hm? Akkor miért nincs még kész? - Szemtelenkedek vele egy kicsit, pedig én lopom el a kész - félkész? - titánkart is, hát hogy haladjon szegény ember így a munkájával? A lenyúlt szerszámokról nem is beszélve.
- Carlisle jobb volt? Egye fene, felőlem csókolhatod nálam jobban a cipőjük talpát! - Nevetem el magam én is, hiszen az előbb erről volt szó. Ebben nyugodtan lehet jobb nálam nők terén. Meg másban is, nem nagyon számít. A kulcs dolgára és a folyosón kúszva közlekedő titánra csak vigyorgok nagyokat, hát még ha kimondaná gondolatait a lopakodó titánról! Lehet nevettem volna annyira, hogy nem az ő, hanem a saját lábamra ejtem azokat a nehéz fém cuccokat, de most már késő bánat, mármint neki. Az utálatot kifejező nézése meg egyszerűen cuki, mintha nem is lenne idősebb nálam, hanem az öcsém lenne, akit épp cikis helyzetbe hozok a randiján. Azzal viszont még engem is meglep, hogy tényleg nekiáll szerenádozni! És úgy, hogy még könnyes a szeme, beszarás!  
- Te jó ég... Ezért csak a csúnyábbik húgomat ismerheted majd meg. - Csóválom meg a fejemet és csak hogy piszkáljam, már az előadása közepén elkezdem ezt mondani.
- Állhatatosabb, mi? Te kiállhatatlan vagy legfeljebb! - Vigyorgok rá és szemtelenül megkérdezem, le tud-e hajolni a fém cuccokért. Ma valahogy agresszív hangulatban van Carlisle, mert már megint meg akar verni, pedig nem csináltam semmit, és ha már ezt a fenyegetését megint nem váltja be, elkezd kirángatni a saját szobámból kezembe nyomva a szigszalagos köteget.
- Mi vagyok én, hordár? Az ide utat se fizetted ki! - Adok hangot tettetett felháborodásomnak. Nem mintha kérte volna, hogy elhozzam őket ide. Kitoloncol a saját szobámból, de besegítek az öregebbnek cipelni a holmit.
- Legalább ha már te viszed a titánkart, integess vele mindenkinek! Tök poén, mindenki visszaintegetett. - Vigyorgom rá, de biztos ehhez Carlisle túl karót nyelt lesz, hiába mutatta be, hogy le tud hajolni. Csoda, hogy úgy nem maradt. A műhelyét hamar elérjük, hamarabb, mint akkor este onnan ide jöttünk, tehát néhány kanyart tutira elcsesztünk John-nal és kerülő úton sikerült idekeverednünk. A titkos járat viszont meglep, ezek szerint még mindig vannak járatok, amiket nem fedeztem fel? Kanyargóssága ellenére nagyjából belövöm, merre felé tartunk és mikor a végére érünk, lepillantva megbizonyosodom igazamról. Nahát, lentről tényleg nem látni itt ezt a részt.
- Persze, hogyne, nem a meztelenség vonz! Én meg egy holdszemű vagyok. A perverzitásod viszont megmagyarázza, hogy egy titánból miért pont a kezének álltál neki először. - Pimaszkodom vele egy sokatmondó pillantással, majd fejemet csóválom mosolyogva.
- Neked tényleg kell egy barátnő, haver. Mikor vagy milyen gyakran jársz ide? Csak hogy tudjam, mikor kerüljem a helyet, mert engem biztos, hogy nem idefent találsz meg. - Majd ha nem tetszik neki a látvány, becsukja a szemét. Vagy nem. Legalább nem csak pletykákat tanulna, hanem pár új jó technikát is.
Vissza az elejére Go down

Carlisle Clermont

Ellenálló

Barlangi források és tavak 2Xcsw

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381. szeptember 5. (35)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
60

Avatar alanyom :
Jared Leto

Keresem :

☽ :
Barlangi források és tavak 38A3U


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Pént. Feb. 28, 2020 11:20 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Két nevetés után a világot, a problémáimat is másképp látom. Három nevetés után meg is tudom oldani.
-Mert nincs alkatrészem fafej! Azt a keveset ami akad is lopod mint valami szarka! - Nevetek, ehhez nem kell atomfizikusnak lenni, azt már hozzá sem teszem hogy a szerszámaim is nála landoltak. És Johnnál. Hah...
-Azt is! De majd egyszer kitanítalak mindenre! - Nevetek, mert jah, lehet ehhez is kötni a dolgot cipőtalp-csókoló-király vagyok, de no. Valamiben csak legjobbnak kéne lenni nem de? Abban bizonyosan nem leszek hogy rezzenéstelen fejjel szemléljem amint az átokverte szigszalaggal megmolesztált szerszámaim a lábamon kötnek ki kínokra kárhoztatva kedves személyem... olyan szépen alliterált, a fájdalom sok csodára képes, de reményeim szerint mivel nem tudja ez előhozta belőlem a költőt nem ismétli meg. Sőt, a dacos nézésem is lehetséges nem igen ért célt nála mert olyan kis aranyosan vigyorog rajtam fene a pofáját!
-Miért, hány húgod van tulajdonképpen? - Nevetek, amúgy nem értem mi baja, teljesen jó szerenád volt, szép szerelmetes! Persze én ezt csak a kis dalolásom végén teszem hozzá, mert csakazértis végigénekeltem neki. Megérdemelte, fogjuk rá.
-Jaj dehogy, engem mindenki imád, ez tudott! Legalább annyira tudott minthogy Jenkins festi a haját mert amúgy bugyuta hirtelenszőke haja van, ami ráadásul göndör lenne röviden! - Legyintek túlzóan. Egyszer valaki ezt mondta és azóta tényként kezelem mert marha szórakoztató úgy elképzelnem!
-Nem hát és nem is fogom, amúgy is magadnak köszönheted, minek hoztad ide a cuccaim? Nem hoztad volna most nem kéne cipekedned! - Hagyom nála a kicsikéim, használja ki hogy ölelgetheti őket még egy darabon, közben meg húzom hogy menjünk, akarok mutatni valamit, ha már így a szívembe lopta magát.
-Áh nem, véletlen pofán csaplak vele akkor oda a kirándulás! Bár vannak jó fém fogaim... - Tűnödöm el, mintha, de amúgy nem vágnám pofán és nincsenek fém fogaim. De még csinálhatok, nem rossz ötlet! Tehát nem integetek, de nincs is fém karom hogy csuklóból elbírjam, ezt valahogy mindig hajlamos ez a rossz fiú elfelejteni. Inkább le is pakolom vele a műhelyben őket, bár a szerszámaim kicsit megsimogatom, mert végre itthon vannak, galád Alec. És lássunk csodát tiszta jó fej vagyok vele annak ellenére hogy egy kis gazfickó, mert megmutatom neki az egyik kedvenc pihenőhelyem itt a forrásoknál.
-Ah, akkor ezért érzek ellenállhatatlan vágyat megvakargassam a füled tövét, minden értelmet nyert, ah! - Nevetek a holdszeműn és nyelvet öltök neki. A perverzitás miatt csak nevetek majd direkt felsimítok a fém karján.
-Valaki megihletett édes! - Nevetem el, mert persze nem azért annak álltam neki mert csak azom van, á dehogy, úszom a titán testrészekben csak fösvény vagyok megosztani! Hm, de lehet ezt kéne, más kreditet gyűjt vagy piát én titán részeket és monopóliumom lesz! Alecnek nem fogok adni, maximum egy kisujjat, mert gonosz vagyok! És élvezem! Legalább is elméletben nagyon élem a dolgokat!
-Haver szerinted miért szóltam?! Nem akarlak lenn enyelegve látni, tudod ki kíváncsi a pucér sejhajodra! Avagy legyél végig a vízben és a csajokat meg kinn a parton vetkőztesd és csak nézzed őket az önmegtartóztatás jegyében, ebben kiegyezhetünk! - Fenyítem az ujjammal, hogy ésszel ésszel, hát megrontja itt a szépséget.
-Amúgy nem olyan sűrűn. Havonta párszor, szeretem a magányt avagy a víz és fecsegés háttérzaját. A szép nők csak ráadás, sajnos néha férfiak jönnek, de szerencsére csak fürdenek, horrort még nem láttam. - Nevetek, azért egy extra melegséggel nem tudom mit kezdenék hirtelen... persze lehet semmit, szerelgetnék tovább és várnám legközelebb két nő jöjjön.
-Amúúúúúúgy lesz barátnőm, ígérted valamelyik húgod, hát műhelyes randim lesz, én csak tartogatom magam addig! - Nevetek, közben ledobom magam az egyik szikla tövébe, amúgy is ott szoktam lebzselni, kellemesen lelátni a vízre.
-Szerinted ha innen fejest ugrunk annyi nekünk? - Méregetem a távot, merő kíváncsiságból, sosem próbáltam de az se biztos csobbanni akarok persze. -Már ha nem rozsdálsz be persze, kellemetlen lenne ha nyikorognál barátom! - Vigyorgok rá.


### words • muse • notes:


Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Barlangi források és tavak Profil_12

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Csapatvezető (portyázás)

Reagok száma :
317

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Barlangi források és tavak Alec_i11


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Pént. Feb. 28, 2020 10:23 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 
Carlisle és Alec


- Mi kellene, ha lenne? Hátha jövő hétvégén a Városba megyek nagybevásárlásba, megnézem, van-e neked valami akciósan. - Vigyorgok rá, mintha ez tényleg így menne, ilyen egyszerűen. Lényegesen komplikáltabb a dolog, de hátha tudok szerezni valamit, amit másnem a fekete piacon el tudok cserélni neki egy szükséges alkatrészre. Egy titán menő dolog és lényegesen hasznosabb szerintem, mint egy sikló, amire Carter úgy áhítozik. De ő dolga.
- Nem mindegy neked, hány húgom van? Egyet elhívhatsz randizni. Még válogatni is akarsz? - Hitetlenkedve nevetek, vagy nevetve hitetlenkedek. Micsoda finnyásság kérem! A Delgado vérvonal amúgy is csak csodaszép nőket ad. Raven miatt nem aggódom, hogy szemet vet rá Carlisle, mert tudom, hogy nem Raven esete. Aztán ha mégis összejönnek, akkor csak barátságosan meg kell szorongatnom a fém kezemmel - úgy is imádja Carlisle - a nyakát derék barátomnak, finom közlésként, hogy ne merje összetörni a húgom szívét. Abból aztán nem dalolná ki magát!
- A kopaszsággal is jobban járna. - Nevetek Jenkins hallatán, a pletykát persze nem hiszem el, de vizuálisan látom lelki szemeim előtt a göndör angyali tincseket. Hát, nem csodálom, hogy feketére festeti, ha így van, mert az jobban illik sötét lelkéhez. Akármit is mond róla Raven, hogy tud normális lenni.
- És visszatalálunk? Ne hagyjak el kis fém-morzsákat az úton a szerszámokból? - Kekeckedek tovább vele, de végül nem bontom meg az összeszigszalagozott csokrot, azt a mámoros élményt meghagyom Carlisle-nak később, hogy akkor is eszébe jussak.
- Fém fogak, hm? Aztán elvigyorodom az étkezőben és az összes fém evőeszköz odarepül hozzám. - Jó, oké, a mágnes kicsit más, de nem kell tudnia róla, hogy ennél azért jobban értek a mechanikához, még ha nem is túlzottan. Sosem kötött le.
- Búcsúpuszit nem kapnak? Nem takargatod be őket? - Kérdezek rá az ajtóból visszafordulva, mikor meglátom, hogy megsimogatja haza került kis drágaszágait. Tisztára olyan, mint én voltam, mikor a lányaimat letettem aludni. De végül csak sikerül kijutnunk a műhelyéből és elérjük a barlangi tó feletti természetes sziklapárkányt.
- Kérjük, ne etessék és ne simogassák a vadon élő holdszeműeket. - Közlöm vele hivatalos hangon oldalra elhúzódva a simítástól, már amennyire a járat és aztán fenn a sziklapárkány engedi.
- A-ha... és minek is legyek önmegtartóztató? - Kérdezek rá nemes egyszerűséggel erre a lényeges pontra, hiszen ő akar az én húgommal randizni, nem fordítva, tehát nem nekem kell itt szent életet élnem, és mint kiderül, ezzel ő is egyetért.
- Majd megemlítem neki, csak hogy tudja, az első kör rövidsége nem általános. Gondolom. - Teszem hozzá bizonytalanul, de vigyorogva, míg ő leül a sziklafal tövébe, láthatóan rutinosan. Tényleg itt szokott kukkolni a kis perverz!
- Legalább messziről hallanád, hogy jövök és lenne időd kérni valakitől pár jó poént, amit bedobhatsz majd a beszélgetésünkbe. - Reagálok előbb a rozsdásodás kérdésére, mialatt nyakam nyújtózva mérem fel én is a magasságot és a távot.
- Ott, ahol sötétebb a víz, azt kell eltalálni. Több méter mély ott. - Mondom magabiztosan, miközben már veszem le a csizmáimat. A ruha nem zavar, ha vizes lesz, de utálom ha a cipőmbe is jut. A levetett csizmákkal igyekszem is becélozni odalent a partot és dobom is a lábbeliket, melyből egy sikeresen partot ér, a másik is majdnem, kényes egyensúlyozásba kezd egy pillanatig a szélén állva meg, de végül csak eldől oldalra. El nem merül, ott épp sekély a víz, de befolyik a szárába.
- Bassza meg... Na, húzd be a lábad, nem akarok elakadni benned! - Rövid káromkodással hamar túlteszem magam a csalódottságon, miközben már hátrálok is pár lépést, hogy nekifutással tudjak majd kellő lendületet szerezni az ugráshoz.
Vissza az elejére Go down

Carlisle Clermont

Ellenálló

Barlangi források és tavak 2Xcsw

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381. szeptember 5. (35)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
60

Avatar alanyom :
Jared Leto

Keresem :

☽ :
Barlangi források és tavak 38A3U


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Szomb. Feb. 29, 2020 11:54 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Két nevetés után a világot, a problémáimat is másképp látom. Három nevetés után meg is tudom oldani.
-Ha, bár így menne! De... mivel mész valóban lenne pár dolog, egyszerűek, mint egy fototranzisztor vagy egy 1/8-as anyacsavar roppantó... ott tuti van, de én nem mehetek ellenben veled barátocskám! - Bököm meg finoman a mellkasát, hogy ha már így kínálkozik valóban tehetne egy szívességet felebaráti irgalomból.
-Miért ne? Tudnom kéne melyiket akarom elhívni nem? Ehhez tudnom kéne hányan is vannak! - Nevetek vele, fogadjunk egy lányos öccse van, hah... Az élet sokszor megszívatott már, valahogy Delgadotól sem remélem több könyörületet...
-Jobban bizony, de nincs szerencséje, több haja van mint nekem, egyszer láttam közelről az ipsét, sok volt az is! - Vigyorgok, mert tény, addig jó míg egy kancellár se tudja kik vagyunk. Ez akkor is így van ha az ember épp nem lázadó vagy az én esetemben, teszem azt, halott.
-Maximum a karodból, úgy sejtem amúgy belül rozsdál de nem akartam eddig mondani, Te már biztos nem érzed a szagát, mert a sajátoddá vált de az én orrom nem csapod be. - Fordulok vele szemben komolyan, mintha tényleg para lenne a karjával, de én nem bírok ilyen szemét lenni, hamar elmosolyodom és terelem inkább tovább ezt a modern Jancsikát.
-Micsoda ötlet!!! De gátló lesz benne, ha rossz vagy kikapcsolom és pofán ver egy serpenyő! Hmmm... Díjnyertes ötlet! De mivel a kivitelezés számít előre szólok... minden érdem az enyém lesz de jó fej vagyok, lehetsz tesztalany! - Nevetek, no persze, nem fogok ennyit fáradozni egy kütyüvel hogy bírja az állandó nyáltermelését, mikor ingyen és bérmentve hozzávághatok magam is egy fém bögrét.
-Most még nem, hát visszajövök alvás előtt Te kis buta, azt majd este! - Nézek rá hogy hol él ez, még nincs alvásidő, addig minek?! De amúgy megjegyeztem a szemtelenkedéseit ám, majd méltó bosszút eszelek ki. Mondjuk megkérdezem a perdaiakat melyik a legbüdösebb kajájuk, ami nem rohad el gyorsan és elrejtek ebből gondosan majd a szobájába. Vagy a cipőjébe, csupán egy ici-pici darabot, aztán szó szerint kidőlnek a csajok mellőle ha nekiáll vetkőzni. Én leszek az erkölcsi támasza, hm, hithű monogámot faragok belőle! Vagy valami ilyesmit. Bőven van időm a barlangok felé kigondolni, bár aztán ahogy odaérünk lapozok is, ehh, a zsenik hátránya, olyan szétszórtak vagyunk!
-Nem is etetlek, éppenséggel elettem a kajád és hát olyan kis kezes vagy, inkább háziasított jelleged van, azokat lehet vakarászni! - Azért meglepődnék ha elégedett dorombolást hallatna némi fülvakarásra. Lehet megijednék. Bár talán nem, láttam én már pár dolgot.
-Hogy ne lássak olyat amit nem akarok?! Gondolj a szép és ártatlan lelkemre, bemocskolnád a pajzán romlottságoddal?! No meg a pucérságoddal. - Mutatom is hogy állj, ne tovább, legyen csak jó fiú, csinálja a szénakazlakban!
-Hülye... - Kacagok fel, hogy jön az első körrel és annak rövidre ítéltségével, mert ez tetszett, na. Közben leülök és próbálok normálisan is válaszolni, ne mondhassa semmi tartalom csak a látvány ebben az élet-jelenetben.
-Ó, értem, szóval végre beismerted nem szoktad érteni őket, ezért nevetsz folyton, mert sosem tudod min kell, te szegény. Jó, ha gondolod majd lesz valami kézjelem és akkor tudod vicc lett mesélve ezért nevet mindenki, akkor kell nevetni! Bízhatsz bennem, hát haverok vagyunk! - Cukkolom, a durva az én lennék az első aki meg akarná olajozni ne bukjon le ez a szerencsétlen. És nem úúúgy megolajozni, annyi perverz van a világon, nekik közlöm, csak úgy.
-Háh... Öö.. én csak kérdeztem. - Nézem hogy leveszi a csizmáját, adja az Úr hogy megálljon itt. Most jövök rá, hogy mennyire merész vagyok, hogy idehoztam édes kettecskésen ezt a szoknyapecért, ki tudja, lehet kedveli a nadrágokat is, huh. Nézem ahogy a cipők landolnak nem épp kecsesen, az egyik úgy dönt muszáj megtisztulnia gazdája szagától így sajátjától elkábulva bukik a vízbe. Szegény pára, megértem, én sem lennék cipő Alec barátom lábán. De persze csak vigyorgok és behúzom a lábamat szemmel követve a mondhatni tökéletes csobbanást. Meg kell hagyni imponáló a vakmerősége, bár kissé buta volt hogy nem vetkőzött le... legalább egy kicsit jobban. Visszafele olyan lesz mint egy elázott, csoffadt holdszemű. De sóhajtok, lekapom magamról a ruhákat az alsót kivéve és tanulva az Ő hibájából itt hagyom, majd visszajövök érte inkább. Ő nem volt két hétig állandó hűvös nedvességben odakinn, hogy rühellje azt. Ha arrébb úszott, akkor kevésbé kecsesen, mondhatni idétlen módon csobbanok bele a kijelölt helyre élvezve a zuhanás adta adrenalint.
-Ezt még gyakorolnom kell, meg ne szólalj! - Nevetem míg kisöpröm a vizet az arcomból és körbenézek.
-Ha lehetne választani, Te akarnál kopoltyút mint ami az ittenieknek van? - Én igen, ezt szerintem kiérezni a hangomból, bizonyosan leúsznék a vizek mélyére megnézni mi van ott. Már amekkora nyomást elbír a testem persze.


### words • muse • notes:


Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Barlangi források és tavak Profil_12

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Csapatvezető (portyázás)

Reagok száma :
317

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Barlangi források és tavak Alec_i11


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Hétf. Márc. 02, 2020 9:59 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 
Carlisle és Alec


- Ezek tényleg léteznek? - Már éppen mondanám, hogy akkor adjon róluk fotót, mit is keresek, mert tutira arra nem lesz időm, hogy ha felismerek egy anyacsavar roppantót, akkor méricskéljem, hogy az 1/8-as vagy 1/9-es. Ha csakugyan léteznek és most nem szívat kivételesen. De úgy is támadt egy jobb ötletem.
- Tudod mit, inkább magammal viszlek téged is! Te shoppingolsz a raktárukban, én meg megpróbálok ellenállni a kísértésnek, hogy megnézzem, mit kezdesz a fél őrséggel, mielőtt megmentelek. - Nem is értem, ő miért ne mehetne a Városba? Ennyire félne magára hagyni a műhelyét? De ha így is van, akkor én vele leszek, így nincs miért aggódnia... kivéve persze, ha megbízom John-t, hogy addig rakjon "rendet" abban a műhelyben.
- Mégis hogyan gondoltad? Bemutatok neked egyet és te örülsz, hálás leszel és nagyon illedelmes vele. - Nevetek én is, mert nem tudom, mit képzelt? Egy teljes szobát, amiben a húgaim vannak és őt csak behajintom oda, találja fel magát? Még képes is lenne rá a kis perverz.
- Nem is tudom, mi lep meg jobban. Találkoztál Jenkins-szel és túlélted, vagy hogy ő élt túl téged. - Vigyorgok vissza, de sokat a témához nem tudok szólni. A kancellárok hajmennyisége sosem volt érdekes számomra. Volt nekik, már amelyiknek, és ennyivel én le is tudtam. Az jellemzően jobban zavart, hogy fej is van még a nyakukon. Hű, egyre ellenállósabban gondolkodom!
- Ha szeretnél egy orrtörést, ami tartósan megoldaná a szaglási problémáidat, csak szólnod kell! Egy barátért mindent! - Vágok vissza, mikor a karom rozsdálásáról beszél és annak szagáról. Mégis milyen szaga lenne? Rozsda? Ám idáig már nem jutok el gondolatban, mert leköt a gátló és serpenyő, amit emleget, hogy jóízűen nevetek rajta, még a tesztalanyság ellen sem ágálok, mert tudom, hogy úgy sem tenné meg. Fél a bosszúmtól. Meg hogy tényleg a csúnyábbik húgomat kapja.
- Micsoda optimista életszemlélet, hogy megéled az estét! - Csóválom meg a fejemet sokatmondó mosollyal az alvásidő említése után, mintha én már tudnék valamit, de egyelőre csak őt akarom szívatni, hadd rettegjen, míg odaérünk a fene tudja hova. Ja, de, a barlangi meleg tó fölé.
- Szép és ártatlan lélek! - Visszhangzom nevetve, még jó is, hogy odalent senki nem fürdőzik gyanútlanul, mert biztosan lebuktunk volna már.
- Én tudok egy kézjelet. - Azzal már mosolyogva fel is mutatom neki egyik kezem középső ujját mintegy válaszként a cukkolására, de értékelem igazából a humorát és ezt ő is tudja. Az, hogy ő csak kérdezte, mennyire halnánk bele egy ugrásba, abban biztos voltam. Nyuszika, azért épít titánt is, csak abban mer nagylegény lenni. Biztosan kompenzál valamit. Ám legalább van benne annyi jóérzés, hogy nem gáncsol ki, pedig szemmel láthatóan az utolsó pillanatban is készültem rá, hogy esetleg előbb vagy magasabbra kell rugaszkodnom, mert direkt bezavar valamivel. Így viszont csodás csobbanást mutatok be, hogy néhány másodperc múlva felbukkanjak a víz alól és kitöröljem a képemből ázott hajamat meg a víz javát a szememből. Épp időben, hogy arrébb is húzódhassak, mielőtt ez a lökött bütykölő mester a nyakamba ugrana. Még háromszor fejbe is rúgott volna valószínűleg, amennyit kalimpált, kész csoda, hogy nem hasassal érkezett meg végül. Egyszerre vigyorgok és pillantok rá elismerően, de kérésének megfelelően csak utóbbinak adok hangot... sajátos módon.
- Nem hittem volna, hogy leszel elég tökös leugrani. Persze másodikként már könnyű. - Ugratom kicsit, míg nem zavartatva magam, hogy az összes ruhám elázott így, felfekszem a víz felszínére és úgy felelek a kérdésére, összevonva a szemöldököm.
- Simán! Mi negatívum van a perdai létben? Semmi. Sokáig élhetsz, van szupererőd, és akkor a víz alatti életmódot még nem is tekintettük annak, valamint esélyesen jobb a vezérkar náluk, mint mifelénk, mármint a Dominiumon. Minden mást meg tudnak tanulni tőlünk. - Vonok vállat a végén, habár ez így a vízfelszínen fekve nem olyan szembetűnő.
- Találkoztál már perdaival? Én kettővel... - Oké, most inkább kihagyom a magánprojektemet a CQL-lelőhelyeknél és az ottani szentély őreivel szó szerint futtában kötött ismeretségemet.
- ... na, ők ketten is jó érvek lennének arra, hogy perdai legyek! - Jelenik meg egy kaján vigyor a képemen. Nem is én lennék...
- Egyiknek volt egy tőrje is, legalább olyan szemrevaló darab volt, mint ő maga. Hogy tudnék olyant szerezni szerinted? Mármint perdai tőrt, amibe CQL-t tettek. - Finomítom a szavaimat, mielőtt félreértené, hogy most már perdai nőkre is szemet vetettem. Mondjuk nem sokáig kéretném magam, az biztos.
Vissza az elejére Go down

Carlisle Clermont

Ellenálló

Barlangi források és tavak 2Xcsw

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381. szeptember 5. (35)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
60

Avatar alanyom :
Jared Leto

Keresem :

☽ :
Barlangi források és tavak 38A3U


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Kedd Márc. 03, 2020 10:34 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Két nevetés után a világot, a problémáimat is másképp látom. Három nevetés után meg is tudom oldani.
-Persze... - Mondom nevetve, mert nem kitaláltam, baromi alap dolgok. Az más kérdés könnyen eltűnnek a műhelyben hogy kiviszik és szétszórják de mindegy is. Nem lehetek irigy sárkány aki pöffeszkedik a szerszámai felett ingerülten. Arra hogy magával visz ritka alkalmak egyike, de elbizonytalanodom. A város közelébe szoktam menni kellő maszkírozással, de be nem szoktam.
-Nem az őrökkel a bajom, elég lerakni nekik valami enyhén mérgezett de finom kaját és mehetnek hányni, csak... a feleségem elég jó munkát kapott a városban mikor le kellett mennem. Kétlem átkérette magát... ha véletlenül ott van és vele vannak a gyerekeim... - Harapok a számba. A feleségem ha felismer az gáz, rögtön szaladna jelenteni csak hogy nyalizhasson Evansnak (bár neki ehhez semmi köze logikát senki se keressen) a gyerekeim meg... az nekem lenne kihívás hogy ne akarjak beszélni velük. Inkább nem is adom meg a lehetőséget magamnak hogy elcsábuljak.
-Majd összeírom mi kell és ha kell le is rajzolom. Minden ami olyan felmarkolod nekem és letudhatod az aznapi kocogásod. - Mosolygok rá míg vállon veregetem. De ha már ennyire vert a sors a feleségemmel akkor igazán megsimogathatna egy szép női Delgadoval!
-Hidd el bemutatod nekem Ő lesz a hálás Neked és még tarkón is ver Téged hol rejtegettél eddig engem! - Fő az önbizalom! De alap nem lennék bunkó a családjával, meg nem is szoktam, hát mintapasas vagyok, kikérem magamnak!
-Hmmm jó kérdés, csak távolról láttuk egymást és rám se nézett itt lehet a kulcs barátom. - Vigyorgok, mert vagy én mentem volna az agyára és lelövet vagy idegösszeroppanást kap hamarabb. Sosem tudjuk már meg!
-Nem ajánlom, lehet beletörne a karod... az is elég tartós lenne ha nem javítom meg, márpedig ha betöröd a csinos orrom nem fogom! - Hah kezemben az élete! De legalább is a karja... mondjuk.
-Miért, halálra nevettetsz humoroskám? - Horkanok fel, mitől is kéne tartanom hogy ne tudjak jó éjt puszit osztogatni a kicsikéimnek. Nem ijeszt meg, bár bizonyosan meg tudna ha komolyan meg akarna. Például közli ezentúl elválaszthatatlanok leszünk vagy főz rám...
-Én abszolút, sajnálom hogy Te ezt magadról nem mondhatod el... - A mocskos kis lelke ugye, ugye!
-Neeeem jó, túl feltűnő és egyértelmű, nem értesz ehhez, ráadásul nem is hangzott el vicc min mosolyogsz? Mondtam segítségre szorulsz haver! - Vigyorgok gonoszan hogy itt bemutat nekem a tréfálkozás miatt. Aztán meg leveszi a csukáját és ugrik mondhatni egy tíz pontos fejest, amit én csak becstelen csobbanással tudok utánozni. Ha bármit komolyan vennék az életben lehet ez is ment volna de így marad ez. Mikor már mellette lebegek a vízben nevetek megint.
-Tudod a gyalogokat kell előre küldeni csak aztán jön a király! - Áh, simán vagyok vele pofátlan mert nem veszi magára. De tény gyerekként volt egy enyhe tériszonyom, így ilyen esetekben jobb példát követnem.
-Már ha meg kell. Mármint imádok szerelni de volt valami... izgalmasan egyszerű az erdőben létezésben. És jah, a szuper erő klassz dolog, mit szeretnél? Végre legyen humorod, csalás nélkül legyél erős, valami charme-od legyen? - Cukkolom, de tényleg érdekel mit akarna.
-Aha. A perdai város mellett szoktam velük üzletelni meg van egy-kettő akitől tudok szerezni alkatrészeket. Ha talál az erdőben valami fémet elhozza aztán elcserélem. Meg tanulom a nyelvük, nagyon tetszik! - Mi tagadás új kedvenc hobbim az erdőben való túlélési tippek után.
- Igen, mert? Nők voltak és nem tudtak veled mit kezdeni és a szövegeddel? Legalább elmagyarázhatnád ezt nálunk be szokták venni, de már úgy is késő lenne, nem gondolod? -Nevetek a vigyorán. Mivel én nem fekszem fel a vízre hanem úszkálok nem túl messze tőle látom azt a kéjenc vigyorát.
-Nem is mondtad szereted a fiatal fiúkat, hajjaj! - Forgatom a szemem hogy ezt nem pontosította a nagyokos de elhúzom a szám. - Jó kérdés, olyat elvileg nem adnak égieknek. Én is akartam ilyen fegyvercserét de elhajtottak. Maximum úgy menne, ha valami nagyon egyedit tudnánk adni ami kell is nekik. De nagyon szeretném tudni hogy csinálják, szétszedni és megvizsgálni. - A szerelő énem kitört, öt percig nem maradna egyben az a fegyver az is biztos. - Avagy átmész szarkába ahogy velem tetted és csórsz egyet. Add el a bájaid, szerethetsz nőt és tőrt is vele. - Szúrom oda, hogy ha már ennyire profi a tolvajlásban kösse össze a hasznossal és élvezetessel, aztán hozza el, persze.


### words • muse • notes:


Vissza az elejére Go down

Alec Delgado

Ellenálló

Barlangi források és tavak Profil_12

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2389. október 29. (27 éves)

Tartózkodási hely :
Rebellium (Perda hold)

Beosztásom :
Csapatvezető (portyázás)

Reagok száma :
317

Avatar alanyom :
Ben Barnes

☽ :
Barlangi források és tavak Alec_i11


Barlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt Szer. Márc. 04, 2020 9:33 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
 
Carlisle és Alec


- Ó, exeink és gyerekeink miatt ne aggódj, mire felocsúdnak a sokkból, hogy szellemet láttak, már messze járunk! - Vigyorodom el, de átérzem a helyzetét. Az én exem mondjuk nem jelentene fel, de felzaklatni sem akarnám annak ellenére sem, hogy a szerelem nem jellemezte a kapcsolatunkat. Inkább volt üzleti megállapodás.
- Amúgy meg kicicomázunk, kapsz parókát, szoknyát, meg a többi, hidd el, anyukád se ismerne rád... Él még a drága jó Clermont-mama? - Kérdezek úgy rá, mintha ismerném vagy ismertem volna valaha. De nem járja, hogy csak emiatt marad távol Carlisle. Aztán persze emlékeztetnem kell magamat, hogy esélyesen én vagyok az egyetlen ellenálló - ha csakugyan az volnék -, aki visszavágyik a Városba.
- Aha, és ha azt mondom, hogy a Városban őrizgetem a húgaimat? - Igazából az Imperiumon azt az egyet, de ez már részletkérdés. A Városba könnyebb bejutni, mint az Imperiumra, pedig az se egy könnyű menet. És akkor még nem beszéltünk a kijutásról utána. Ez még úgy sem egyszerű, ha nem kell közben se közelről, se távolról kancellárokat látnunk közben.
- Miért törne bele a karom? Hát miből van az az orr? Add csak ide! - Nyúlok oda szabad kézzel, hogy kicsit megrángassam azt a csinosnak nevezett orrocskát.
- Eeez nem implantátum, maximum plasztikai sebészt látott, abból is csapnivalót. - Nem is féltem már a karomat tőle, de egyébként is remélem, hogy nem szorul majd javításra Carlisle által, ki tudja, miféle eszközei vannak hozzá? Nem is fogom megmutatni neki az eddigi sérüléseket, annyi szent!
- Ellopom őket újra. Vagyis kölcsönveszem. - Felelem egyszerűen arra, miért nem fog tudni jóéjt puszit adni becses kincseinek. Arra ártatlanul mosolygok csak - már amennyire ez ugye az én romlott lelkemtől kitelik -, hogy nem hasonlítunk néhány dologban, és hogy a bemutatásom célt ért, legalábbis ő is vigyorog, s ne mutat új egyezményest jelt sem. Háhá, nem is tud!
- Egy igazi vezető maga megy előre! - Vágok vissza immáron a vízben úszva, vízre felfeküdve, és edzve magamat is ezzel, mert más erőkifejtés kell a két karhoz.
- Szeretek én is odakint járni, meg itt sem rossz... de azért jobban élvezném a Város kényelmét a perdai szupererőkkel. - Vigyorgok. Fő a lustaság és a maximalizmus, vagy mi. Azon is jót nevetek, hogy milyen szupererőket javasolna nekem, s míg jobbommal lustán evezek a vízben, hogy nagyjából fenn maradjak, addig ujjatlan kesztyűs és elázott inges balomat emelem fel, hogy mutassam szám szerint a szupererőket. Teljesen véletlen, hogy az egyes számút pont a középső ujjammal jelzem felé.
- Elsőnek alakváltást, simán jöhetnék-mehetnék a Városban, még a Dominiumon is akár. Másodiknak villámszórást! Az tök menő! - Nem tudom pontosan milyen lehetőségek vannak a perdaiaknál, így a szuperhősös filmekből indulok ki.
- Harmadiknak... hány képességük lehet egyáltalán? Hm, mondanám a gondolatolvasást, de aztán még a végén kiderül, hogy tényleg rád gondolnak a csajok, ez bosszantana, szóval akkor legyen repülés, ha már perdaiként mélybúvárkodni úgy is tudnék! - Nevetem el magam.
- És te miket választanál? - Dobom vissza a képzeletbeli labdát.
- A nyelvük nekem is tetszik, de kicseszett bonyolult, főleg a ragozás. - Értek vele egyet, nekem is hobbim lett, bár elég lazán veszem ezt a hobbit. Apropó, meg kell kérdeznem Josie-t, hogy van-e neki valami szuper szótára, nyelvkönyve, hátha a városi diplomaták előrébb járnak ebben a fordítóchipek miatt.
- Csak az egyik nem nagyon értett engem, igazi tűzről pattant, harcias teremtés volt, és örülök, hogy akkor ütött ki, amikor a csuklóját fogtam, s nem a nyakát. Neki valami olyan spéci képessége volt, hogy azonnal elájulsz vagy valami ilyesmi, elmegy minden erőd és tök sötét lesz pár percre. El is dőltem a porba, mint egy zsák, de a balom nem engedte el őt, nem ernyedt el, mint a testem többi része. Ez amúgy normális működés? - Kezdem el mesélni találkozásom egy részletét Aideen-nel, és elején még ott az a kaján vigyor, mert élénken él előttem a látvány, ahogy kiemelkedik a vízből meztelenül, de aztán eszembe jut más, ami azóta zavar, hogy találkoztam a perdai lánnyal és Carlisle-on kívül nem ismerek senkit, aki talán épkézláb válasszal tudna szolgálni. Remélem, megnyugtat. Azon túl, hogy biztosat csak akkor akarna majd mondani, ha szétszedhetné a karomat.
- Most szomorkodsz, hogy te már öreg vagy, hm? - Vágok vissza, míg ő szemforgat. Hogy mindent direkt félreért!
- Azt próbáltam, de lebuktam! - Nevetem el magam, bár nem nagyon igyekeztem meghódítani Aideen-t, annál veszélyesebbnek tűnt, hogy flörtölni kezdjek.
- Így viszont két tőrt kell szereznem. Egyet nekem, egyet meg neked, amit szétszedhetsz, mert biztos nem tudod újra összerakni!
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomBarlangi források és tavak Empty
Utolsó poszt
Következő oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next
Vissza az elejére Go down
 
Barlangi források és tavak
Vissza az elejére 
1 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Rebellium, az ellenállók városa-
Ugrás: