Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Csüt. Dec. 03, 2020 12:09 pmSzer. Dec. 02, 2020 9:12 pm

Szer. Dec. 02, 2020 11:13 am

Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Vezetői főhadiszállás
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Vezetői főhadiszállás Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
312

☽ :
Vezetői főhadiszállás Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 29, 2019 12:58 pm
Következő oldal

Vezetői főhadiszállás
 

Rebellium szívében helyezkedik el a főhadiszállás, ahova csak a Vezetőnek és a három középvezetőnek van bejárása. A szoba középen félköríves asztal foglal helyet, mely körül három szék lett elhelyezve a középvezetőknek, a Vezető pedig középen ül. Az elsők között készült el ez a hely és meg is látszik rajta, hogy itt még nem volt idő átgondolt tervezésre, gyorsan alakították ki. A falakat térképek és tervrajzok borítják, különféle jelölések, megjegyzések tűzve hozzájuk. Ide futnak be a hírek a Dominiumról, a Városról és legfőképpen a Kancellárokról, hogy a megfelelő pillanatban lecsaphasson az Ellenállás rájuk.
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Vas. Nov. 17, 2019 3:05 pm
Következő oldal
Félszegen tűröm hogy megmotozzanak, de természetesen semmit sem találnak nálam. Kopottas overállom felett legalább annyira kopott mosoly játszik, ahogy benyitok a Főhadiszállásra. Nem tudom megállni hogy ne vigyorodjak el ahogy körbenézek, elvégre a magasztos név tulajdonképpen egy közepes tárgyalótermet meg néhány rajszöget takar. Nem zavartatom magamat, leteszem magam egy székre, és igyekszem mélyen a másik szemébe nézni.
- Helló Aeron, kösz hogy szakítottál rám időt. Beszélnünk kell. Vannak dolgok, amik azt hiszem nem úgy mennek errefelé, ahogy kellene, és meg kellene beszélni hogy hogyan tovább, még mielőtt mindenkit belegyalul a sziklába a Kancellária.
Sejtem, hogy mennyire böki a másik csőrét a közvetlenségem, de ez is csak olyasmi, amihez túl öreg vagyok már hogy érdekeljen. A hangom meglepően magabiztos, és kivételesen még színjózan is vagyok. Ennyi az Ellenállás úgynevezett vezetőjének kijár, még ha nem is tetszik nekem.
Vissza az elejére Go down

Mesélő


Vezetői főhadiszállás 2Xd4G
Deus ex machina

Reagok száma :
77

☽ :
Vezetői főhadiszállás 2Xd4F


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Hétf. Nov. 18, 2019 5:42 pm
Következő oldalSolmon

és ©

Aeron
*A Rebellium talán sosem fog teljesen kiépülni, de mióta megvetették itt a lábukat az Ellenállók, sok minden változott. Kivételt képez a változások alól a Főhadiszállás. Nem mintha hiányozna bármi is ahhoz, hogy jobb, kényelmesebb és főhadiszállásnak kinézőbb legyen…Carter az aki ragaszkodik a kezdeti enteriőrhöz. Egy térkép fölé hajolva találja őt Solmon amikor a kívánt „előjáték” után belép a helyiségbe, az Ellenállók megválasztott vezére kavicsokat tologat kicsi piros zászlók között. Tisztában van azzal, hogy mostanában némi elégedetlenség ütötte fel a fejét a Rebellium falai között, de ez is mint a többi, majd elül. Azt is tudja, hogy nem mindenki kedveli, de ez a vezetők többségével így történik, szarkazmusa sokszor átlendítette már az olyan beszélgetéseken, mint amilyenre érzése szerint Solmon készül. Fel sem néz a térképről, csak arrébb tol egy zászlócskát.*

-Tudtad, hogy a Tithert egy keményfejű századosról nevezték el a mieink? Ha a területére tévedsz a bazi nagy kalapácsfejével tesz helyre. Olyan mint egy faltörő. *Csak ezután néz fel, idétlen vigyorral az arcán. Mint aki hangokat hall a fejében, pedig nagyon is jól tudja hol van, ki jött hozzá és mit akar. S azt is tudja ő mit akar. *


A hozzászólást Mesélő összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 18, 2019 8:58 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Hétf. Nov. 18, 2019 7:08 pm
Következő oldal
Egy pillanatig csak bambulok a táblára, és próbálom értelmezni. Sosem fogtam fel ésszel, hogy mire ez a nagy felhajtás, amit jelenleg az Ellenállás fel tud mutatni, talán egy szalvétán is elfér. Nagy betűkkel írva. Erővel terelem vissza a figyelmemet a másikra, és próbálom figyelmen kívül hozni a kissé eszelősnek tűnő vigyort.
- Nem tudtam. És bár nem is érdekelt, de köszi hogy megosztottad, ma is tanultam valamit. Viszont beszélhetünk normálisan? Úgy, mint régen, amikor ezt az egészet kirobbantottuk? Amikor még alig voltunk páran, de elhatároztuk, hogy tele a tökünk a fasiszta köcsögökkel, és szabadon akarunk élni, szabadon akarunk dugni, és egyebek? Amikor együtt menekültünk a Kancellária kutyái elől, ótvarabbnál-ótvarabb helyen meghúzva magunkat? Emlékszel még ezekre, ugye?
Próbálom megpendíteni a másikban a nosztalgia, és hát mit tagadjuk, a hála húrjait, hátha vissza tudom rángatni a földre a másikat.
- Na, arra az Aeronra lenne szükség. Na nem csak nekem, félre ne érts, mindannyiunknak. Az egész hóbelevancnak.
Újra visszatéved a tekintetem az asztalra. Ha tényleg komolyan gondolja a kavicstologatást, akkor ez hülye, a szó legszorosabb értelmemben, én pedig mélyebben ülök a trágyában, mint sejtettem volna.
Vissza az elejére Go down

Mesélő


Vezetői főhadiszállás 2Xd4G
Deus ex machina

Reagok száma :
77

☽ :
Vezetői főhadiszállás 2Xd4F


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Hétf. Nov. 18, 2019 8:21 pm
Következő oldalSolmon

és ©

Aeron
*…nyugalmat akar. Az azonban nem adatik meg neki. Egyik oldalról a Kancellária akciói baszogatják, másik oldalról a saját emberei, már ELisa karjaiban sem lel nyugalomra, mert onnan is kirángatják. Talán nem mindenki gondolja úgy, hogy haladnak valamerre, vagy épp az a baj, hogy nem előre. De a Kancelláriához vezető út épp olyan kacskaringós, mint a barlangi labirintus. Szerteágazó és itt-ott zsákutcába torkollik. Ahogy az utalása is Sol elméjének rejtett zugaiban. Az idióta vigyort továbbra sem mossa le arcáról, de a szemei villannak egyet, majd elnéz a sokat próbált katona füle mellett. Felrémlik benne néhány pillanatkép abból az időből, amiről a cserzettarcú beszél. *

-Szabadon dughatsz és ihatsz, nem értem mi a gondod. *Visszanéz Sol két szeme közé, egy picit feljebb a szemöldök vonalnál, pont a homlokra közepére bámulva. Csak látásának perifériájáról kapja el a kavicsokra vetődő tekintetet. Oda sem nézve tol félre egy újabb darabot. *

-Akkor most megint menjünk a szaros mocsárba? Vagy van annál ótvarabb hely is? *Kíváncsi mikor ugrik ki a bokorból az apróvad. Sol önmagához képest elég józan és türelmes, már-már aggasztóan, persze ettől még jól fog aludni Elisa mellett…ha hagyják.*

Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Kedd Nov. 19, 2019 8:32 am
Következő oldal
Visszanézek a másikra, a szememből süt az öregkor nehezen megfogható bölcsessége. Vagy nyomora, attól függ honnan nézzük.
- Menjen vissza az akinek hat anyja van, nem erről van szó. De ha megelégedünk azzal, hogy szabadon dughatunk és ihatunk, akkor a Kancellária már nyert is, és kész, kapitulálhatunk itt helyben. Arról beszélek, hogy fel kéne rázni a bandát, végre csinálni valamit, és egyáltalán, valami értlemezhető stratégiát megosztani a népekkel, hogy tudják hova megyünk, mi is a cél. Én azt látom, hogy mindenki beleült a viszonylagos kényelembe, és szarik az egészre amíg békén hagyják. De a Kancellária előbb vagy utóbb ránk talál, előbb vagy utóbb megfojt, és ha csak ülünk a seggünkön akkor ez nem fog változni...
Veszek egy nagy levegőt miközben beletúrok a hajamba.
- Az embereknek remény kell, hogy győzhetünk. De ha már itt tartunk, győzünk is kell. Feljebb kell tekernünk a hőfokot, nyomasztanunk kell a rendszert minden szinten, és új szimpatizánsokat kell szereznünk. Vagy ha nem, akkor az emberiség leredukálódik egy fasiszta rendszerre és a kiszolgálóira, és elég biztos vagyok benne, hogy ezt te nem akarod.
Keserű mosoly húzódik a pofámra, mert abban is biztos vagyok, hogy olyasmi hangzik el amit már ezerszer hallott Aeron én pedig csak azon tűnődök hogy mi a faszért túráztat.
Vissza az elejére Go down

Mesélő


Vezetői főhadiszállás 2Xd4G
Deus ex machina

Reagok száma :
77

☽ :
Vezetői főhadiszállás 2Xd4F


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Kedd Nov. 19, 2019 9:27 pm
Következő oldalSolmon

és ©

Aeron
*Carter magára hagyja a nyavalyás kavicsot, hátradől a sokat próbált székében és továbbra is Sol homlokát bámulja. A vigyor marad, talán az őrült tudósnak kinéző katona bosszantására semmint azért, mert ne lenne értelmes gondolata. Van, bőven van a fejében megannyi gondolat, terv, bevégzett akciók eredményei, olykor felbukkan Elisa arca is, meg a fiúké akik valószínűleg titkon, a raktárban felhalmozott, csekély számú fegyverarzenált mérik fel. Pontosan tudja, vagy legalábbis sejti, hogy az öregnek mi lehet a baja. Sosem tudott a fenekén nyugodtan megülni, ahogy a száját sem tudja tartani, minden bizonnyal lelkesítő "hurrá" szövegbe burkolja majd az elégedetlenségét. S lőn! Tény, hogy mostanában inkább csendes akciókat szervez, de ez nem jelenti azt, hogy megpihent volna a seggén, ahogy mások farpofáit sem kíméli, de mindez nem mindig látszik. Elnéz Sol mellett amikor amaz levegőt vesz, de nem használja ki a pillanatnyi alkalmat arra, hogy elorozza az öregtől a szót. Hagyja, hogy kiköhögje magából a tétlenség okozta energiatöbbletet. Majd amikor már megül a csend kettejük között, nagyot sóhajt, bár nem készül nagy beszédre.

-Mi a cél Sol? Szerinted mi lehet a cél? Hallgatlak. *Nem mintha eddig nem azt tette volna, de ha már valaki, bárki, éppenséggel az öreg, idejön neki arról gagyogni, hogy legyenek céljai, kíváncsi arra, hogy a másiknak mit jelent a cél. Mégis hogyan képzeli el a hőfok feltekerését, a rendszer nyomasztását, és újabb elégedetlenkedők toborzását.*


Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Szer. Nov. 20, 2019 12:35 pm
Következő oldal
Felhorkanok.
- A cél az, ami mindig is volt. Győzni. Embernek maradni, és értelmes módon élni tovább, nem elnyomás alatt. Az, hogy ez hogyan valósul meg, na ez már a te feladatod lenne. A totális katonai győzelem finoman fogalmazva nehezen megvalósítható, de nem lehetetlen. Elkaphatnánk és bedarálhatánk az összes nagyfejűt a túloldalon. Tárgyalásokkal demokráciát vezettethetnénk be velük, ahol az emberek dönthetnék el mit akarnak. Ráuszíthatnánk az egész Perdát a Kancelláriára, és közben mi csak néznénk a dolgokat távolról. Mittudom én. Ez a te dolgod, a te asztalod. Ezért volnál te a vezető, hogy legyen utad, víziód, ami mögé be tudnák állni az emberek. Én hülye vagyok az ilyesmihez, én csak megyek és csinálom amit kell. És ez a nagy bajom, jelenleg nincs ilyesmi, nincs cél ami mögé a népek be tudnak állni. Ezért lenne baromi jó, ha előállnál valami kézzel foghatóval.
Sóhajtok egy nagyot, és a plafon felé emelem a tekintetemet egy pillanatra.
- Az, hogy eteted a népeket valami nagyon titkos mestertervvel, az már kevés. Konkrétumok kellenek nekik. Konkrétumok kellenek NEKEM.
Úgy megnyomom az utolsó szót, hogy szinte csikorog, érezhető belőle hogy tényleg elegem van már a szarakodásból.
Vissza az elejére Go down

Mesélő


Vezetői főhadiszállás 2Xd4G
Deus ex machina

Reagok száma :
77

☽ :
Vezetői főhadiszállás 2Xd4F


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Pént. Nov. 22, 2019 8:53 pm
Következő oldalSolmon

&

Aeron
*Sol felhorkanására szeme sem rezdül. Hallgatja az öreg célkitűzéseit, melyeket érzése szerint már megszereztek. Azért csak bőszen bólogat, hogy a másik lássa mennyire egyetért vele, nem szól közbe, bár a monoton zsongás elég álmosító tud lenni. Sol karcos hangja pedig olyan mint egy terepjáró motorjának duruzsolása. A végére azért belelkesül, még egy kis fogcsikorgatásra is futja a dühéből, melyet a tétlenség táplál. Solnak munka kell, hogy ne gondolkodjon. Előrehajol és a térképre rakott kavicsokat gondosan maga elé húzza az alkarjával, majd sorba rendezgeti őket nagyság szerint, miközben elmondja a saját monológját.*

-Győztünk Sol. Megléptünk a Dominiumról. Emberek maradtunk és értelmes módon élünk tovább. Nem elnyomás alatt, mindenki szabad. Jó, hát a Kancellária néha beleköp a levesünkbe, de azért mi is sűrűn osztjuk a szart nekik. Amit lehet megfújunk, kell a nyersanyag, az alkatrész. A harchoz eszköz kell, abból pedig nem állunk jól, de nem küldhetek üzenetet a Kancelláriának azzal, hogy indítsanak több szállítmányt, mert nincs mit megtámadnunk és unatkozunk. *Félrehúzódik a szája, talán mosolyog, de ez nem biztos, még ő sem tudja.*

-A perdaiakkal jóban akarok lenni, mert egyelőre ők vannak itt otthon és nem követem el azt a hibát amit a fejesek, hogy szétbaszom a termőföldjüket és az erdőket, hogy magamra haragítsam az egész bagázst. Meg persze rád se. Nincs titkos mesterterv Sol, azzal úgy sem lakik jól senki. Harcolni akarsz? A legközelebbi konvoj a tiéd lehet. *Nem igazán érti mi a gond, hiszen az volt a cél, hogy szabadon élhessenek. Most szabadon élnek. Aki házasodni akar, az házasodik, aki meg nem, az nem. Akkor sem ha már huszonéves. Sajnálatos módon a Kancellária nem küld a Perdára kölyköket csapatostól, hogy kimenekíthessék őket a karmaik közül, pedig az jó terv lenne. *


Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Szomb. Nov. 23, 2019 3:53 pm
Következő oldal
Elhúzom a számat, elfordítom a fejemet és megbámulom a falat.
- Ja, győztünk. Persze. Egy rühes lyukban húzzuk meg magunkat, és kurvára reméljük hogy odaát senkinek nem esik le hogy miért tudunk eltűnni a szenzorok elől. Imádkozunk, hogy senkinek ne legyen komolyabb baja, mert nincs rendes orvosi felszerelésünk, olyan mintha visszamentünk volna az időben. Ha a Kancellária esetleg bekeményítene és biológiai fegyvert vetne be, akkor nekünk reszeltek. Ugyanez a helyzet nagyjából mindennel. Amink van az régi vagy elhasznált szar, és előbb-utóbb elrohan mellettünk a történelem meg a fejlődés. Nincs jövőkép, és nem látom, hogy mondjuk öt év múlva jobb lenne a helyzet. Ez a legrosszabb, érted? A mostani tempónkkal még az unokáink is csak konvojokat fosztogatnak majd, és idelent húzzák meg magukat. De ha már itt tartunk, miért van ilyen rohadt büdös ebben a redvás barlangban?!
Ideges vagyok, látszik is és hallatszik is rajtam. Ha nagyon megerőltetném magam akkor kapcsolnék, hogy mi az oka ennek az apróságnak, de hát már túlságosan felbaszódtam idegileg, hogy értelmesen tudjak gondolkozni. Fújok egyet, de azért nagyon nem sikerül lehiggadnom.
- A cuccok lenyúlásánál több kell. Sokkal több.
Vissza az elejére Go down

Mesélő


Vezetői főhadiszállás 2Xd4G
Deus ex machina

Reagok száma :
77

☽ :
Vezetői főhadiszállás 2Xd4F


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Hétf. Nov. 25, 2019 4:30 pm
Következő oldalSolmon

&

Aeron
*Az öreget elnézve és hallgatva, nagyon az a gyanúja Carternek, hogy a másik nincs megelégedve a válaszával. Nem sóhajt lemondóan, már megszokta, hogy soha senkinek semmi sem jó. Mindenki többet akar, de tenni érte azt nem. Sol eddig is csak célokról kérdezgette, most meg pont azokat a dolgokat sorolja fel, melyek hiányoznak a célok megteremtéséhez. Hát ezért tartanak még mindig a béka segge alatt esti pasi bulikat, mert senki sem veszi észre az összefüggéseket. Már régen lemondott arról, hogy megpróbálja ezredszerre is elmagyarázni. Kilencszázkilencvenkilencnél abbahagyta. A monológ végén megejtett kérdés azonban megzavarja, így a jól kigondolt válasz elillan és a levegőbe szagolgatva néz körül a „redvás barlangban”. Még a homlokát is gyűrögeti a veszett nagy gondolkodás közben.*

-Nem én voltam….te voltál Sol? A beleid rohadnak ennyire? A sok pia, hidd el nekem, az alkohol nem tartósít. *A fejét csóválja, közben a zászlócskákat is begyűjti, biztos ami biztos. Sol nem sokára robbanni fog, és sok munkába került a zászlókat megcsinálni. Aztán mikor megvannak a zászlók, és Sol még nem robbant, megpróbál reagálni az elé tárt problémákra. *

-A céljaink között van, hogy leverjük a kancelláriát és az emberek szabadok lesznek a Dominiumon is. De vezetés mindig kell, különben a káosz marad. Az a baj, hogy egyelőre nem tudok alkalmas személyt arra, hogy átvegye a kancellária helyét. Az eszközeink és a tartalékaink pedig arra elegendőek, hogy konvojokat fosztogassunk. Mivel olyan bölcsen rámutattál a lényegre, nincs megfelelő orvosi felszerelésünk, sem elég orvosunk, sem helyünk az ápoláshoz, sem ápoló személyzet. Egy nagyobb támadás során ért veszteséget nem hevernénk ki, aztán a szép terveinket dobhatnánk a szemétre. De ha hozol nekem egy siklót teljes fegyverzettel, tovább tárgyalhatunk. *Bájos vigyort ereszt meg Sol felé, és befejezettnek tekinti a beszélgetést. Ennél többet úgy sem fog megérteni a másik. Hiszen ő maga mondta, hogy hülye az ilyesmihez, csak teszi amit mondanak neki. Hát ő most mondott valamit.*


Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Hétf. Nov. 25, 2019 9:16 pm
Következő oldal
Lemondó sóhajt eresztek meg, hátradőlök és megmondom az őszintét.
- Szóval beszartál. Azt hiszed, hogy itt, ezzel a bandával nem tudunk nyerni. Tudod, azt hiszem az a baj, hogy TÉNYLEG beszartál. Ezzel csak az a gondom, hogy nem egészen így ismertelek meg. Régen sem azért győztünk, mert rettenetesen nagy katonai stratégák voltunk, vagy mert nálunk volt a technika, és pláne nem azért mert többen voltunk. Azért győztünk, mert akartuk. Rohadtul akartuk. Jobban, mint a kancellária egységei az életben maradást. Ezért győztünk. Meg egy kicsit azért, mert kreatívabbak voltunk azzal, amink van. De ha te kibaszott kavicsokat meg zászlócskákat tologatsz azzal a kevés erőforrásunkkal amink van, akkor valóban nyakig ülünk a szarban. És nem is ez a baj, hanem a Kancellária még lötyögteti is.
Szusszanok egyet a nagymonológ után, újra vizslatva pár pillanatig a falakat. Meg a plafont.
- Figyelj, azért kérdezem meg, mert rohadtul nincs más aki megkérdezze. Nincs nálam régebbi, tapasztaltabb és őrültebb hülye a környéken. Szóval... ne szívd mellre, de muszáj kimondanom: ha őszintén magadba nézel, összehasonlítva a másfél évvel ezelőtti önmagadat a mostanival, úgy érzed hogy képes vagy az Ellenállás vezetésére?
Kivárok egy szívdobbanásnyit, és folytatom.
- Félre ne érts, én TUDOM hogy nem vagyok alkalmas. Nem ezért kérdezem. Viszont azt is látom, hogy nem jó irányba haladunk. És ez részben miattad van.
Függőben hagyom a továbbiakat, tudom hogy tudja a másik mire gondolok.
Vissza az elejére Go down

Mesélő


Vezetői főhadiszállás 2Xd4G
Deus ex machina

Reagok száma :
77

☽ :
Vezetői főhadiszállás 2Xd4F


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Szer. Nov. 27, 2019 7:27 pm
Következő oldalSolmon

&

Aeron
*Solnak van még mondanivalója, és abból, hogy hátradől a széken, Carter azt szűri le, hogy ez a mondanivaló is hosszú lesz mint az eddigiek. Nagyot sóhajt ő is, de hallgat, feszülten figyel. Sol kezdőszavaiból kiderül, hogy mire gondolt amikor bűzt szimatolt a helyiségben, Carter meg, mivel tar fejébe ész is szorult, egyből levágja. Elvigyorodik. Ő nem az aki ilyeneken besértődik, olyan vastag bőre van mint egy erratornak, sok minden lepereg róla. Ami nem, azt meg még senki nem úszta meg élve, vagy minimum betört orral, leszakított herével. Bólogat a kijelentésekre, bólogat a kérdésre is, a végén feláll, Solhoz lép és megpaskolja annak vállát.  *

-Látod Sol, pont azért nem látod miért arra haladunk amerre, mert nem vagy alkalmas vezetőnek. Ne szívd mellre, te mondtad. A kulcsszó: kevés erőforrás. Nézd Sol, elmondom neked a tutit. Amikor nagyon akartuk, azért csináltuk meg, mert csak egy célunk volt. Lelépni. Most azért nem haladunk látványosan, mert több célunk van, azokhoz meg több kell, mint ami az elején volt. Én most is akarom, te is akarod, a többiek is akarják, csak nincs mivel. Ezért kell fosztogatni, összeszedni mindent amit csak tudunk, de amíg egy rohadt siklónk nincs, amivel fentről is szemmel tarthatjuk a környéket, és lelőhetjük a titánokat, addig nem kellene táncolni a szarban. *Nem mondja el mire kellenek a Sol által lealacsonyított zászlócskák és kövecskék, az valószínűleg már meghaladná az öreg stratégiai tudását. Viszont tényleg kell neki valami elfoglaltság, hogy addig se gondolkozzon.*

-Sol öregfiú, imába foglalom a neved a legközelebbi táncos mulatságon, ha sikerül szerezned egy siklót, olyat ami működik is. Ne olyat hozz, amivel kancellárok zuhannak le, az szar ha már alóluk is kikopik a technika. Megmondom neked mikor érkezik újabb és elébe mehetsz egy csapattal. *Az öregre vigyorog és már terelgetné fel a székről és ki, mert régen volt már az amikor a gyerekeit pesztrálta és elfelejtette hogyan kell.*

Vissza az elejére Go down

Solmon Rayburn

Ellenálló

Reagok száma :
92


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Szomb. Nov. 30, 2019 9:11 pm
Következő oldal
Kicsit összerezzenek amikor megveregeti a vállamat, abban reménykedtem hogy AZOK az idők már elmúltak amikor ennyire közel voltunk egymáshoz. Fiatalabbak voltunk, szükségszerű is volt, de na, én már kiöregedtem a szerelem ilyen formáiból.
- Igen. Talán. Nem tudom. Látod, ez a gond. Ha én össze vagyok zavarodva, akkor mi lehet a fiatalokkal? Valami célt, távlatot kell nekik adnod, különben szétszélednek a kispajtások. Meg egyébként is - titánokat nem csak siklókkal lehet leszedni, hanem jó öreg finesszel, gondolkodással, tervezéssel, és akarattal. Ha van siklónk is, még a végén elkényelmesedünk...
Fújok egyet, aztán megint nézem egy pillanatig a jobb oldali falat.
- De értem, hogy mire gondolsz, a francba is.
Elhúzom a számat amikor megint én kapok egy megtisztelő feladatot, de tulajdonképpen megszoktam már.
- Jó. De ha hazahozom a madarat nagyjából egy darabban, akkor utána kicsit fel kell pörgetnünk a dolgokat. És ima helyett egy nagy vödör minőségi piát szerezz inkább.
Érzem a sürgetést, úgyhogy tétovázás helyett inkább felpattanok és egy hideg mosoly kíséretében távozom.
- Várom az infokat!

// köszi a játékot //
Vissza az elejére Go down

Mesélő


Vezetői főhadiszállás 2Xd4G
Deus ex machina

Reagok száma :
77

☽ :
Vezetői főhadiszállás 2Xd4F


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 04, 2019 2:42 pm
Következő oldalSolmon

&

Aeron
*Fel sem veszi az öreg rezzenését, vidoran paskolgat még néhányat Sol vállára, majd kifejti a saját álláspontját alkalmasságról, miegymásról. Reméli, mert az hal meg utoljára, hogy Solban ezek után nem maradnak kétségek. De. Hát ez szívás.*

-A fiataloknak fiatalabb feje van, másképp gondolkodnak. *azt nem akarja direktbe mondani az öreg két szeme közé, hogy ő még a múltban él, holott a jelenben a fiatalok már a jövőre gondolnak. *
-Titánokat le lehet szedni siklóval három másodperc alatt, a többivel sokkal tovább tartana, addig meg ki tudja hány bajtársunk halna meg. *Próbál rávilágítani arra, miért is olyan elavult a sokirányú terveikhez a finesz, gondolkodás, hosszan tervezés és akarat. *
-Vagy gyorsabban végzünk. *Az elkényelmesedés Carternál egészen mást jelent. Mondjuk siklóban ülés és lövöldözés helyett belesüppedni egy kényelmes fotelba…amiből háromszori számolás után sem lesz több félnél a Rebelliumban.  Mikor Sol végre – elmondása szerint – megérti a lényeget, Carter szája a füléig és, tar koponyáján megcsillan a vezetői főhadiszállás gyér fénye. Két karját széttárja, mintha az egész világot meg akarná ölelni, holott még Solt sem.*

-Megmondtam Sol. Pörögni fogunk, olyanok leszünk mint a forgószél. Minőségi  piát is kapsz. *S már integetne, de előtte még újból megpaskolja a távozni készülő Sol vállát. *

-Örültem a látogatásodnak öregfiú! Sky hamarosan izzítja a vonalakat. *A vigyor addig marad az arcán, míg sol biztos távolba nem kerül, aztán igyekszik Elisához egy kis könnyű agymosásra, hogy felfrissüljön.*

//Én is köszönöm a lehetőséget, öröm volt megismerni Solt. //
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Vezetői főhadiszállás Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
312

☽ :
Vezetői főhadiszállás Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Vezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt Szer. Dec. 04, 2019 2:43 pm
Következő oldal
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomVezetői főhadiszállás Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Vezetői főhadiszállás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Rebellium, az ellenállók városa-
Ugrás: