Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Today at 3:19 pm


Today at 10:09 am

Today at 9:11 am


Yesterday at 10:24 pm

Yesterday at 4:26 pmYesterday at 12:42 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 2
Polgárok 5 2
Hadsereg 0 6
Ellenállók 2 2
Flotta 0 1
Perdaiak 4 2
Összesen 11 15
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Gyakorlóterek
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Rotemshel

Perdai

Gyakorlóterek - Page 2 0ca5bbde891a99aa82a5520a51de72b3b1097ad2

Karakterlapom :

Születési idő :
2334, Cadar. (82)

Tartózkodási hely :
Elorak

Beosztásom :
Kovács

Reagok száma :
137

Avatar alanyom :
Charlie Hunnam

☽ :
Gyakorlóterek - Page 2 Tumblr_oq3w3hZ8Qv1rh2vpvo4_540


Gyakorlóterek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Csüt. Feb. 18, 2021 7:38 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Kései desszert
Roda & Rotemshel
Zene: Runar  • Credit:

A témák hangulatai ingadoznak, mint a fákon tekergő indák. Hol felfelé ívelnek, hol lefelé. Most épp fölfelé, hiszen dicséri a munkám, ami igazán büszkévé tesz, és valahol talán meg is lepődöm, hogy ilyesmiket beszélnek rólam. Ennek hangot is adok, hiszen mások szemében próbálok ügyetlennek, és esetlennek tűnni. A nő - természetesen - nem is érti, miért. Honnan is érthetné, hiszen nem ismeri a múltamat. A hitetlenkedésén magam is elmosolyodom halványan.
- Mert így legalább megválogathatom a barátaim. És kevésbé kíváncsiak. - ha az egyetlen kérdés, ami megfogalmazódik a perdaiakban, az az hogy "hogy lehet ez még mindig életben?" akkor a másik kérdés, hogy "miért van ez még mindig egyedül" nem fog eszükbe jutni. Az, hogy miért tárulkozom fel még ennyire a nőnek, mikor a legkevésbé sem szokásom... nem tudom. Talán mert tudom, hogy őszinte, és bele helyezhetem a bizalmam. Mert tudom, hogy nem akar rosszat senkinek, de főleg a népének sem. Egyfajta nyugalom és kellemes, meleg érzés száll meg mellette, amelytől felenged a jég. Az is jellemének szilárdságát és jóságát mutatja, hogy a dana és a dann helyett cselekszik, és politizál. Talán mélyen magányos is vagyok. Eleinte nagyon nehéz volt egyedül felkelni, végig menni a napon, hogy aztán a csendben, a sötétben, egyedül hunyjam le a szemem. Mikor már gyerekzsivajra kellett volna ébrednem, vagy mást átölelve elaludnom. Aztán az idő enyhített ezen a mellkast nehezítő érzésen. Főleg, miután kitaláltam magamnak ezt a béna jellemet, amely megakadályozta, hogy a perdaiak kérdezősködjenek az életem után. Talán az is segített, hogy mást sem teszek, csak a műhelyemben kopácsolok, vagy a vadont járom az anyagok után. A gondolataim hangjához, a vas sercegéséhez, és a kalapács kongásához szoktam hozzá. Még is, mélyen azért üresnek érzem magam, és jól tudom, hogy ez az élet is üres, úgy ahogy van. Hiszen mi fog utánam maradni? Néhány tőr, meg lándzsa. Aztán ha a következő generáció is csatlakozik a természethez, és istenekhez, már senki sem fogja tudni, ki kovácsolta azokat a fegyvereket, vagy eszközöket. Az örökségem talán fenn marad, de az emlékem soha. Még egy gyermekben sem. Talán önzőség "kihasználni" egy jó lelkű leányt, hogy éhező lelkemnek pár csepp jókedvet adjon? Talán késő visszafordítanom mindazt a pusztítást, amelyet az elmúlt 60 évben folytattam magamban? Visszatudnék-e illeszkedni a népem tagjai közé, vagy számkivetettnek érezném magam, mint ahogy Cadarból is elüldözött a "családom"?
Talán már nincs elég időm rá. De ha nincs, legalább élvezzem valaki társaságát. Ha nem is mindenkiét, legalább valakiét, akiről tudom, hogy nem fog elárulni.
- Kicsit tartok attól, hogy két szék közé fogunk ülni majd. Mi lesz, ha végül ők fognak össze ellenünk? Ha megegyeznek egymásközt? - tudom, hogy a hegyiek épp az égiek elől menekülnek, de ha az égiek valóban ravasz és agresszív nép, mi van, ha a tudtunk nélkül egyeznek meg a hegyiekkel, cserébe azért, hogy békén hagyják őket? Később megszeghetik ezen szavukat, és két legyet üthetnek egy csapásra.
A kérdések végeláthatatlanok, és válaszok sincsenek rá. Visszakanyarodva a közösségre, és annak látogatására - pontosabban Roda látogatására -, elmerengek.
- Mivel más választásom nincs, ha nem akarlak mások közt elcsípni. - mondom egy kisebb félmosollyal rá tekintve, csak hogy egyértelműsítsem, engem nem minden perdai érdekel. Engem most Ő érdekel. Évek óta ismerjük egymást, de sose szenteltem különösebb figyelmet Rodának, a saját negatív tapasztalataim miatt. Most azonban látva érdeklődését, figyelmességét... nem is tudom. Senki nem volt rám eddig ilyen figyelemmel. Ő is, miért? Úgy aggódik, mintha régi barátok lennénk, pedig felületes az ismeretségünk. Talán Shiennel és Shaz'or irányítja a háttérben ezeket a szálakat?
Aztán meglepetten nézek rá kifelé vezető lépteink közben, amikor azt mondja, megelőzésképpen főzne nekem egy teát.
- Meginvitálsz..? - .. a házadba? A kérdésem bizonytalan, mert nem tudom, hogy jól értettem-e amit mondott, vagy sem. Mindenesetre meglepődöm, mert hát... nem gondoltam volna, hogy azon kívül, hogy haza kísérem, akar még velem egy levegőt szívni. Hiszen a legtöbben kerülnek, mert okot adok rá.

De HA jól értelmezem, és tényleg meginvitál egy teára, akkor egy jóleső, kellemes mosoly terül az arcomra.
- Gondoskodó vagy. Köszönöm. - biccentek mélyen, elfogadva a meghívást.Success without honor is an unseasoned dish; it will satisfy your hunger, but won't taste good.

◦ᵒ·○●·°
Vissza az elejére Go down

Roda

Perdai

Gyakorlóterek - Page 2 AbtgHo2

Karakterlapom :

Tartózkodási hely :
Perda - Elorak

Beosztásom :
Elorak Első Gyógyítója

Reagok száma :
298

Avatar alanyom :
Bridget Regan

☽ :
Gyakorlóterek - Page 2 IpUrJ4h


Gyakorlóterek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Vas. Feb. 21, 2021 6:12 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Kései találkozó


Rotemshel & Roda


*Rotemshel igen különös okot ad meg arra, miért is próbál mások szemében jelentéktelennek tűnni, noha a munkáiban a tökéletességre törekszik. A mostani beszélgetésünk is ellentmond mindannak, amit magáról tart, szerintem kellemes társaság, remek humora van, és egyáltalán nem zord távolságtartó, hogy mások ne keressék a társaságát. Igazán nem kellene megfosztania magát tőlünk a hétköznapokon. A magyarázat elfogadható de mindenképp derűre fakaszt és halkan fel is nevetek beleegyező bólintásom közben.*
-Így már érthető. Nem gondoltam, hogy ilyen furfangos vagy. Szóval nem szereted ha kíváncsiskodnak…ezt az elmémbe vésem. *Úgy tűnik, legalábbis eddig, hogy rám ez nem vonatkozik, cseppet sem volt elutasító és nem hiszem, hogy azért nem rántotta magára a jelentéktelenség köpenyét, mert épp rajtakaptam azon, mennyire tökéletes. Akárhogy is van, örülök annak, hogy így alakult, örülök, hogy erre vezetett az utam, hogy megláttam a fényt a gyakorlótérben és annak is, hogy engedtem a kíváncsiságomnak. Igaz, hogy vásott kölykökre számítottam, akiket rendre kell utasítani, de kellemes volt a meglepetés. Általában mindenkivel közvetlen vagyok, a képességem mindenkit közel hoz hozzám, de nem bánom. Szeretem a népem gyermekeit, igyekszem mindenkiben meglátni a jót és félretenni a rosszat…noha eddig a rosszról igazán nem volt fogalmam. Azonban mindenki követ el hibákat, belőlük tanulunk, válunk jobbá és igyekszünk nem elkövetni újra és újra. Sok mindent megtudhatnék Rotemshelről, elég lenne csak megérintenem…elég lett volna néhányszor előhívni a múltba áltó képességemet amikor nálam járt, vagy most…lett volna rá alkalmam, de sosem éltem vissza vele. Pedig úgy érzem, hogy a távolságtartása mögött sokkal több és komolyabb dolog áll, mint amit tréfásan próbált előadni nekem. A tekintetében mintha egy pillanatra fájdalom csillant volna meg, jól tudom milyen az, nem egy ilyen tekintetet láttam már…de ahogy jött, úgy el is tűnt hamar, és el is felejtem ahogy visszakanyarodunk az égiekhez. *
-Ez is megeshet, de nem vagyunk olyan helyzetben, hogy ne kockáztassunk. Azonban úgy érzem, a két fél soha nem fog egyetérteni egymással. Az égen maradtak túl büszkék ahhoz, hogy segítséget kérjenek a hegyi néptől, ők pedig nem hajtanak fejet. Mindketten makacsok, ezt kellene kihasználnunk amíg lehet. *Nincsenek kés terveim, de az amit Callum Jenkinstől és a másik fél képviselőjétől megtudtam az égiekről, sok feltételezésemet tette biztosabbá. Másrészt pedig, a kancellár asszonyának meggyógyításával és titkának megőrzésével olyan helyzetbe kerültem, amit nem szabad veszni hagyni. Ezért gondoltam, hogy a saját kezembe veszem a dolgok elintézését, vagy legalábbis elkezdem, semmint a Danára vagy Dann Tierranra hagyjam. Azonban egymagam kevés leszek ehhez, szükségem lesz másokra is a népemből, de Elorakban sokan húznak az égiekhez, pont a tudásuk miatt és azon szerkezetek miatt, melyektől könnyebbséget remélnek, de nem tudják milyen pusztítással jár a használatuk. S talán Rotemshelre is szükségem lehet, a szavaiból kiderült miképp vélekedik az égiek iránt és kész lenne tanulmányozni a fegyvereiket, hogy hatástalanná tudja azokat tenni. De most nem a szükség visz rá arra, hogy még több időt csaljak el magamnak tőle, nem a szükség mondatja velem a szavakat, és nem azért fogadom örömmel, hogy hazakísérne. Könnyed szórakozásként hozom fel az ő látogatásait, de az első nevetés után úgy érzem komoly választ kapok. Noha a félmosoly ott játszik az arcán, alaposan gondolkodóba ejt. Ám azt nem tagadhatom, hogy jólesik és kellemes ezt hallani szívemnek, lelkemnek…kíváncsian nézek fel rá, mintha tekintetéből akarnám kiolvasni, mennyire gondolta komolyan. Nem kérdezem és így ő sem tud válaszol, de nem is kellenek a szavak. Egy alig észrevehető bólintással jelzem, hogy megértettem és mosolyogva fordulok el, hogy végül elindulhassunk ki a haladóra. S mikor meginvitálom egy teára, már rég feledésbe is merült mindaz, amit az égiekről beszéltünk, s terveztem. Meglepett kérdésére majdnem meg is torpanok lépteim közben, s most ő néz úgy rám, ahogy én rá korábban, mint aki nem hiszi amit hallott.*
-Igen, szívesen látlak az otthonomban. *Egy széles és kedveskedő mosollyal erősítem meg, s tovább is lépek nagy lendülettel.*
-Én köszönöm, hogy áldozol rám még egy kis időt. De jobb ha sietünk, hideg van és a végén még tényleg szükség lesz a gyógyító kezeimre. *Nevetek rá, s jobban magamhoz ölelem a süteményes tálat, hogy nehogy elejtsem a nagy sietségben, jól fog jönni még a teához.*//Folytatás ITTGyakorlóterekAktuális viselet
◊ credit by ◊


8uiUco1.gifmFDhRHf.gif
RODA
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Gyakorlóterek - Page 2 Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
410

☽ :
Gyakorlóterek - Page 2 Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Gyakorlóterek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Vas. Márc. 14, 2021 12:36 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Vharan

Perdai

Más szemével
Gyors regeneráció
Kiélezett érzékszervek

Karakterlapom :

Születési idő :
2336.05.15.

Tartózkodási hely :
Perda

Beosztásom :
Neana Thalor

Reagok száma :
83

Avatar alanyom :
Zach McGowan

☽ :
Gyakorlóterek - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f6b6e7541546c545063655a7973413d3d2d3432343231303734332e313463383038383439353562663530333335393238343238383134342e676966


Gyakorlóterek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szer. Ápr. 28, 2021 3:30 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Rotemshel & Vharan
Adomeitevel való találkozási második napon Vharan összeszedi az összes cuccot, ami maradt neki  Grodrakból. Szerencsés, hiszen jól kiszárította a hús egyik felét, a másikat pedig lasa aridaval szórta be elég erőteljesen. Nagyon kíváncsi volt, hogy melyik módszerrel fog a hús megmaradni, de arra nem számított, hogy a Grodakhús, ennyire igénytelen és friss marad. Nyilván emiatt nem fognak a perdaiak ezentúl Grodakvadászatba kezdeni, pedig néha nem ártana a bosszantóan nagy ragadozókat is megritkítani az egyensúly érdekében. A húsokon kívül fogak, karmok és még egy nagyobb csont is bekerül a nagyobbik hátizsákba, amiből talán Rotemshel is tud valami egyedit gyártani. Ha nem, akkor elviszi egy kézműveshez, már ha a kovácsmester nem tart majd rá igényt. Úgy gondolja, hogy elég lesz neki, amiket hozott, de ki tudja, hogy mennyire akar még alkudni, esetleg Vharannak tetszik meg valami a műhelyben. Akkurátusan, precízen elhelyezi a dolgokat, majd kilép a menedékből, ami előtt Perlo fekszik, Nichi pedig épp nincs láb alatt, így a kis tündér nem tudni merre kószál. Abban viszont biztos, hogy előbb-utóbb elő fog kerülni a chinel, hogy zöld kni’sa-t törjön az orra alá. Meglapolgatja a boga oldalát, aki hörgős hangon adja tudtára, hogy elviselné még ezt a kényeztetést egy darabig, de Vharan már útra kél Elorak felé. Félúton előkerül Nichi is, aki szokásához híven a remete hátára mászik és ott fekszik el, mint valami élő sál és élvezi a jobbra fordult időjárást. Vharannak nagyjából egy órába telik mire odaér a műhelyhez, de meglepetésére a mesterkovácsot nem találja otthon.
- A gyakorlótereknél keresse – mondja mögüle egy perdai, akinek Vharan ezután fejet hajt és elindul a jelzett irányba. Ma sem nagyon zaklatják, habár a chinel miatt megbámulják, egy pár kisgyermeken kívül nem közelítik meg őt. Vharan nem áll meg, így lassan az aprónép is elmaradozik mögüle, majd egy fertályóra múlva megérkezik a helyre, ami - ha Shiennel is úgy akarja – Rotemshel-t rejti. Meg is látja a kovácsot és közelíteni kezd felé addig, amíg nem zavarja. Végül meggondolja magát és leül egy kis lócára várakozni, hogy a férfi felfigyeljen rá és hozzá szólhasson.
Vissza az elejére Go down

Rotemshel

Perdai

Gyakorlóterek - Page 2 0ca5bbde891a99aa82a5520a51de72b3b1097ad2

Karakterlapom :

Születési idő :
2334, Cadar. (82)

Tartózkodási hely :
Elorak

Beosztásom :
Kovács

Reagok száma :
137

Avatar alanyom :
Charlie Hunnam

☽ :
Gyakorlóterek - Page 2 Tumblr_oq3w3hZ8Qv1rh2vpvo4_540


Gyakorlóterek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Csüt. Ápr. 29, 2021 10:10 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Segítő pengék
Vharan & Rotemshel
Zene: Norupo  • Credit:

Az elmúlt éjszakák meglehetősen hullámzóak voltak érzelmileg. Jó is volt, rossz is volt. Az biztos, hogy eltökéltebb lettem abban, hogy jobban megismerjem a quorsák elméjét, és azt, miként tekintenek ránk, továbbá, hogy mit használhatnak majd ellenünk. Sikerült is ehhez szereznem egy quorsa fegyvert. Tanulmányoztam is sokat, de nem biztos, hogy ez elég. Megpróbáltam újat csinálni belőle, de olyan sok és apró darabja van, hogy sokáig tart. Félretéve azt, befejeztem a Remete lándzsáját, ebben a betegségem se állított meg. Tény, hogy ezzel talán rontottam az állapotomon, de Roda aztán meggyógyított, szóval nem bánok semmit.
Most a gyakorló terekre mentem, és azon gondolkodom, vajon el tudnék-e vinni egy gyakorlóbábút? És ha igen, hogy tudnám ezt feltűnés mentesen tenni, úgy, hogy senki ne kérdezősködjön? Mert hogy rajtam kívül elszórtan van itt egy-két perdai, akik gyakorolnak. Gondolataim rövid kardforgató gyakorlás közben pörögnek. Csak a csuklómat melegítem be. Hamarosan észreveszem, hogy Vharan figyel. Megállok, átveszem balomba a kardot, és mellkasomra koppintva biccentek.
- Shaz'or hozott. - üdvözlöm hangosan, aztán intek neki, hogy jöjjön közelebb bátran.
- Pont jókor. A lándzsádért jöttél? - kérdezem, míg lépteim a tér szélére vezetnek, ahol a cuccaim is vannak. Ott van az avatatlan szemek elől lefedve a lándzsa is, bár úgy sejtem, hamarosan, ha átadom Vharannak, mindenki ezt fogja nézni. Kíváncsi leszek, hogy elég jó lesz-e neki, vagy alakítani kell-e rajta valamit.Success without honor is an unseasoned dish; it will satisfy your hunger, but won't taste good.

◦ᵒ·○●·°


A hozzászólást Rotemshel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 11, 2021 10:45 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

Vharan

Perdai

Más szemével
Gyors regeneráció
Kiélezett érzékszervek

Karakterlapom :

Születési idő :
2336.05.15.

Tartózkodási hely :
Perda

Beosztásom :
Neana Thalor

Reagok száma :
83

Avatar alanyom :
Zach McGowan

☽ :
Gyakorlóterek - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f6b6e7541546c545063655a7973413d3d2d3432343231303734332e313463383038383439353562663530333335393238343238383134342e676966


Gyakorlóterek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Csüt. Ápr. 29, 2021 11:06 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Rotemshel & Vharan
Nem sokan voltak a gyakorlóhelyiségben, de Vharan nézte őket. Nem csak Rotemshelt, hanem az összes többit is. Bármikor közbe tudoott volna szúrna pár megjegyzést, hogy hogyan is csinálhatná jobban az ifjú gyakorló a mozdulatait, mire figyeljen jobban, de szokásához híven csendben maradt. Amíg nem piszkálják, mint Bleda a romlott sel’veint, addig ő is semleges marad. Annak ellenére, hogy szívesen szerezne egy tanítványt maga mellé, valójában nem hiszi, hogy bárki meg tudna maradni mellette, hacsak nem Sokbeszéd. Ő is csak azért, mert tudja szeretni annak ellenére, hogy olyan, amilyen és bármikor a maga javára tudja fordítani a beszélgetés végkimenetelét. Talán ez Raven varázsa, talán az összeforrásban való leleményességének maximális kiaknázása, esetleg minden felsorolt ezek közül és a fel nem soroltak közül. Igaz, ami igaz, szívesen találkozna vele, de nincs az a Boga, aki odáig el tudná cipelni, hogy maga tegye meg a következő lépést. Ezen is gondolkodott már, hogy mi lenne a helyes: kizárólag testi kapcsolat jöhet szóba, vagy esetleg több is. Nem tudna dönteni igazán, idegenkedik komolyabb kapcsolattól és úgy véli, hogy Raven sem tudna nyugton sétálgatni perdán át vele, vagy akár vadászgatni. Túlságosan is quorsa, még ha mindenki jólétét is szem előtt tartja, az eddig megismertek alapján. Elmélkedéséből a kovács hangja szakítja ki, és azzal a lendülettel fel is áll, majd hasonlóképpen köszönti Rotemshelt, ahogy a kovács őt.
- Shaz’or vezesse kezed, Shiennel a fiorad, namera – halvány mosoly kezd kirajzolódni az ajkain, majd visszaáll a szokásos pengeélre. Ezzel kifejezte örömét a viszontlátásnak, és egyben az üzlet okozta izgalom mivoltát is.
- Igen, a fizetséged pedig elhoztam, a megbeszéltek szerint – mondja szinte gépiesen, majd Rotemshel elé teszi le zsákját. – Válogass kedvedre... – annyira nem zavarja, hogy ki látja őket, vagy kinek milyen megjegyzése van esetleg. Amíg nincs, mindenkinek úgy jó. - … már ha kész a lándzsa – néz a férfire várakozóan.
Vissza az elejére Go down

Rotemshel

Perdai

Gyakorlóterek - Page 2 0ca5bbde891a99aa82a5520a51de72b3b1097ad2

Karakterlapom :

Születési idő :
2334, Cadar. (82)

Tartózkodási hely :
Elorak

Beosztásom :
Kovács

Reagok száma :
137

Avatar alanyom :
Charlie Hunnam

☽ :
Gyakorlóterek - Page 2 Tumblr_oq3w3hZ8Qv1rh2vpvo4_540


Gyakorlóterek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szer. Május 12, 2021 2:09 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Segítő pengék
Vharan & Rotemshel
Zene: Norupo  • Credit:

Nem vagyok túl szószátyár alak, és a legközvetlenebb sem vagyok, de mindebben Vharan rajtam is túl tesz. Amikor észreveszem őt, köszöntöm. Megvillant egy halovány mosolyt, majd közelebb jön a zsákjával, míg én a magaméhoz sétálok. Kérdésemre adott válasza bólogatásra késztet.
- Kész a lándzsa. De előbb tekintsd meg, majd aztán válogatok. - mondom, aztán elő is húzom egy vékony bőrbe csomagolt, hosszúkard méretű dolgot a zsákból. Óvatosan bontom ki előtte, felfedve a sel-ogei szélű pengét, annak felső lapján már most láthatja Shiennel istennő jelképét bele vésve. A lándzsahegy alatti rész fonott bőr markolat, másik végén kisebb ökölnyi golyó, amely az egyensúlyt hivatott megtartani. Egyelőre nem szólok semmit, csak figyelem Vharan arckifejezését, amíg hátrébb lépek, a lándzsa hegyét a plafon felé tartom, és ujjam kis szorítására a lándzsa hirtelen két felé nyílik. A hegy felfelé, a gomb lefelé indul meg lendületesen, majd kattanással állnak meg kinyílt állapotban. A fegyver testén finom véset tükrözi vissza a természetetet, ebbe a fegyverbe öntve annak erejét. A gombbal a földre téve forgatom meg tengelye körül a lándzsát, hogy Vharan láthassa a lap másik oldalába vésett, másik isten, Shaz'or jeleit.
- Fogd. Próbáld ki. - nyújtom át neki, egy kis félmosollyal.

//A lándzsa//Success without honor is an unseasoned dish; it will satisfy your hunger, but won't taste good.

◦ᵒ·○●·°


A hozzászólást Rotemshel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 12, 2021 2:32 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

Vharan

Perdai

Más szemével
Gyors regeneráció
Kiélezett érzékszervek

Karakterlapom :

Születési idő :
2336.05.15.

Tartózkodási hely :
Perda

Beosztásom :
Neana Thalor

Reagok száma :
83

Avatar alanyom :
Zach McGowan

☽ :
Gyakorlóterek - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f6b6e7541546c545063655a7973413d3d2d3432343231303734332e313463383038383439353562663530333335393238343238383134342e676966


Gyakorlóterek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Szer. Aug. 18, 2021 11:13 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Rotemshel & Vharan
Talán jobb is, hogy megjött a kovács, ritkán gondolkodik el Ravenről, akkor is minden kusza lesz, és ő inkábba  letisztult egyértelmű dolgokat szereti. Viszont most egy kicsit izgatott is, hogy vajon megérte-e kockáztatnia az életét neki és másoknak, hogy a lándzsa megfelelő, de inkább meglepő lesz számára. Nagyon szeretné, ha végre valaki lenyűgözné, teljesen mindegy mivel, igazából. Lehet ez apró dolog, vagy, hogy a korábbi elmélkedésre visszautalva, Sokbeszéd egy meglepő személyiség, bármivel.
- Rendben – hagyja a babba a zsák kibontását és teljes figyelmét a lándzsára tereli. Amint meglátja a szó szerint előtte kibontakozó lándzsát, majd az istennő jelképét, lehunyja szemeit és egy rövid imát mond Shienelnek. Közben értő szemekkel – mellé szokásosan semmitmondó arckifejezéssel – nézi a kovács minden mozdulatát, a penge és a nyél motívumait. Egyelőre nem nevezné lándzsának a mérete miatt, de látja a másikon, hogy nagyon magabiztos, várja a „csodát” Hamarosan megérkezik, az apró szorításra a penge megugrik, és Vharan lassan a kovács szemébe néz, majd elmosolyodik. Bólint, majd átveszi a lándzsát, és megpróbálja kitapasztalni először a súlyelosztást, a karjához méri fel a hosszt, bólint.
- Elsőre nagyon szép munka, mennyi az esélye, hogy meghibásodik a nyíló rész? Hányszor kell jönnöm, hogy megnézd? – ő sem buta annyira, hogy ne tudja, minden csodának vannak árnyoldalai. Most már óvatosan vizsgálgatni kezdi a teljes lándzsát – Shaz’or felé sem marad el az ima -, az ujján finoman leteszteli az élt, óvatosan, csak a penge mentén. A vörös rubincseppek újra mosolyra késztetik, elégedett. A sebe pedig nem sokkal ezután teljesen eltűnik, igazából csak egy apró vágás volt.
- Nos, nézzük, mit tud – ledobja köpenyét és elindul egy gyakorlóbábuhoz, majd egy alapgyakorlaton végigvezeti az új társát. Visszamegy Rotemshelhez, majd megpróbálja összecsukni új fegyverét, sikertelenül.
- Mi a titka az összecsukásának és a kinyitásának? – kérdezi, majd hozzáteszi. – Tökéletes – mondja faarccal, de némi öröm hallatszik ki a hanghordozásából. Amint megmutatta neki a kovács a használatát a zsákra mutat. – Vedd el, amire szükséged van – mondja újra, és amint Rotemshel nem látja halvány mosoly kúszik az arcára. Már csak azért is, mert a zsákban ott pihen büntetésben Nichi, és amint kiengedik, ő valószínűleg ki fog ugrani belőle.

Vissza az elejére Go down

Rotemshel

Perdai

Gyakorlóterek - Page 2 0ca5bbde891a99aa82a5520a51de72b3b1097ad2

Karakterlapom :

Születési idő :
2334, Cadar. (82)

Tartózkodási hely :
Elorak

Beosztásom :
Kovács

Reagok száma :
137

Avatar alanyom :
Charlie Hunnam

☽ :
Gyakorlóterek - Page 2 Tumblr_oq3w3hZ8Qv1rh2vpvo4_540


Gyakorlóterek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Kedd Okt. 12, 2021 2:50 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Segítő pengék
Vharan & Rotemshel
Zene: Norupo  • Credit:

Izgatott vagyok. Ez az első, hogy ilyesmit csináltam, és a Remetét nem lesz könnyű lenyűgöznöm. Amikor meglátja a lándzsát összecsukott állapotában, először talán látom rajta az értetlenséget, de aztán amikor kinyílik, csak a szeme csillog kifejezéstelen arcán. Azt hiszem, sikerült. Oda adom neki, és megvárom, hogy kipróbálja, mielőtt a zsák tartalmához nyúlnék. Figyelem, miként méregeti, nézi egyensúlyát, aztán élét, és azt, hogy milyen forgatni. Büszkén nézem, mert úgy látom, összességében elégedett. Ennek végül hangot is ad, miután a mechanizmusára kérdez rá. Elmosolyodok.
- Amelyik oldalán beakarod tolni, azt egy picit el kell csavarni. Megmutatom. - lépek oda, és a lándzsa hegye alatt megfogom a szárát, és fél csuklómozdulattal elcsavarva elkezdem azt betolni. Egy idő után nő az ellenállása, Vharan érezheti, hogyha nem tartja meg a lándzsát erősen, akkor az eltolja a kezét.
- Könnyebb, ha két kézzel csukod össze, vagy a földnek támasztva. Vagy akár ellenségben forgatva, ha netán meglepetést akarsz okozni, és közelebb kerülni, míg benne van a hegy. - amikor sikerül a hegyet a középső rész széléig visszatolni, egy halk kattanás jelzi, hogy a helyére ugrott. Elengedem, és ott is marad.
- Ugyan így kell a másik oldalával is. Ha bármelyik, vagy mindkettő be van tolva, akkor itt érezhetsz egy kis kitüremkedést. - mutatok a markolatra középtájon.
- Ott kell erőseb benyomni, hogy kiugorjon a hegye és a vége. - magyarázom, de meghagyom ennek felfedezését Vharannak, tehát nem nyomom meg, hanem csak megmutatom, merre van. Igyekeztem úgy csinálni, hogy pont kézre állhasson, ha előkapja, és fogja, akkor egyensúlyban legyen. Amikor a zsákra mutat, biccentek, és oda térdelve kinyitom.
Először azt hittem, hogy a szemeit is elhozta a bestiának, mert csillogó tekintetekkel találkozik az enyém, aztán rájövök, hogy ez él. Valami állat ugrik nekem a zsákból.
- Az isten megáld..! - hajolok arrébb, el a valaminek az útjából, mert még fel se tudtam fogni, mi a fene jött ki ebből. Aztán felismerem a világosban Vharan kis követőjét. Vharanra pillantok, gondolom jót szórakozik a dolgon. Megcsóválom kis mosollyal a fejemet, aztán megnézem a zsák tartalmát.
- Szerencsés vadászatod volt, úgy látom. Hogyan ölted le? - jegyzem meg a bőséges választékot. Végül úgy csinálom, hogy legyen is, meg maradjon is. Kiveszek két karmot, három fogat, meg a bőr egy részét. Ez alig a fele a zsákban lévő dolgoknak, hiszen több foggal és karommal rendelkezik egy ilyen állat. De nekem ez most elég.Success without honor is an unseasoned dish; it will satisfy your hunger, but won't taste good.

◦ᵒ·○●·°
Vissza az elejére Go down

Vharan

Perdai

Más szemével
Gyors regeneráció
Kiélezett érzékszervek

Karakterlapom :

Születési idő :
2336.05.15.

Tartózkodási hely :
Perda

Beosztásom :
Neana Thalor

Reagok száma :
83

Avatar alanyom :
Zach McGowan

☽ :
Gyakorlóterek - Page 2 68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f6b6e7541546c545063655a7973413d3d2d3432343231303734332e313463383038383439353562663530333335393238343238383134342e676966


Gyakorlóterek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Hétf. Nov. 22, 2021 10:08 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Rotemshel & Vharan
Érdeklődve figyeli, ahogy a lándzsa életre kel, elégedett, igen. Közben próbálja összecsukni a fegyvert és valóban, ahogy a kovácsmester mondja, erősebben kell fognia, habár egyikük marka sem éppen lágy gyerektenyér.
- Nos, igen. Ha kitapasztaltam majd, elmondom neked a gyenge pontjait és az erősségeit. Elégedett vagyok, Rotemshel – bólint tiszteletteljesen a kovácsmester felé. Még próbálgatja új fegyverét egy kicsit, amíg megengedi, hogy a mester átvegye a jussát. Ki és be kapcsolja, minden állapotában nézi az egyensúlyokat és már magában terveket eszel ki, hogy milyen haszna van a különböző méretű lándzsanyél-módozatoknak. Kicsit forgatja is maga előtt, majd lepillant a közben a zsákjához érő kovácsra és előre hamiskás mosoly kúszik a képére. Nem meglepő módon Nichi is ugrik belőle, Vharan pedig megvárja, amíg a férfivel összenéznek, miután a kis bestia ennyire ráijesztett. Ahogy várta Rotemshel gyorsan túllép a dolgon, és máris új kérdése merül fel, végül is jogosan. Nem könnyű azt a bestiát legyőzni, sem neki, sem senkinek. A Nagy Vadászat alkalmával is ritka az ilyen zsákmány. Így egy pillanatra elréved és a mosolyába némi szomorúság költözik az elvesztett perdaiak iránt.
- Tőrbe csaltuk, sajnos néhány perdai lélek így is odaveszett. Rienan és Amarilla bátran járulhat isteneink elé, nyugodtan fognak pihenni, nevüket nem felejtjük – pillant fel az égbe, amit most néhány felhő szegélyez. - Nekem is lettek sérüléseim, annak ellenére, hogy szinte teljesen mozdulatra sebeztük, kemény bestia ez – sóhajt egyet, majd évtizedes tapasztalattal lép tovább az elveszettek lelki békéjén. Megtette, amit lehetett, külön imát mondtak el együtt értük, és ettek-ittak is a részükre még aznap este a többiekkel.
- Még vegyél el valamit, hálám jeléül – bár Rotemshel jó üzletet csinált Vharan szerint is, úgy érzi, hogy a lándzsában van még annyi, ami előre nem látható költség. Plusz, ha visszamegy majd javításra, vagy bármi gond lesz a lándzsával, a mester szívesebben fogja fogadni. Bár tény, hogy értékes a zsákmány, de a kapcsolatok ennél mindig is értékesebbek voltak, ezt még a remete apja verte a fejébe, amikor suhanc volt még és az első tapasztalatait szerezte. Végül összecsukja a fegyvert, és tudja, hogy a következő útja a szíjgyártóhoz vezet majd. Perlonak is új lószerszámok kellenek, és az új fegyveréhez is szeretne egy praktikus tartót.
- Nos, köszönöm neked Rotemshel mester még egyszer. Shaz’or vezesse a kezed és az utad – nyújt kezet neki mélyen és komolyan a szemeibe nézve, majd amint megtörténik az alkarfogás, elindul a szíjgyártó felé. – Nichi, indulás – szól csak bele az éterbe rekedtes hangján, és láss csodát, a kis tündér előkerül valahonnan és felugrik a nagy ember nyakára., majd kényelmesen elhelyezkedik. Még nyelvet ölt a kovácsra, aztán lehunyja szemeit és mire kiér a gyakorlótérről a remete, már az igazak álmát alussza.

*** Köszönöm a játékot ***

Vissza az elejére Go down

Rotemshel

Perdai

Gyakorlóterek - Page 2 0ca5bbde891a99aa82a5520a51de72b3b1097ad2

Karakterlapom :

Születési idő :
2334, Cadar. (82)

Tartózkodási hely :
Elorak

Beosztásom :
Kovács

Reagok száma :
137

Avatar alanyom :
Charlie Hunnam

☽ :
Gyakorlóterek - Page 2 Tumblr_oq3w3hZ8Qv1rh2vpvo4_540


Gyakorlóterek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Hétf. Nov. 22, 2021 4:23 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Segítő pengék
Vharan & Rotemshel
Zene: Norupo  • Credit:

Vharan kérdéseit igyekszem megválaszolni, és izgulok, hogy mennyire tetszik neki a lándzsa. Végül elégedettnek látom, és ez örömmel tölt el.
- Mindenképp szólj. Akkor is, ha módosítani szeretnéd, bármit megcsinálok neked rajta. - biztosítom a férfit, és amíg ő próbálgatja a fegyvert, addig én a zsákból igyekszek számomra hasznos dolgokat kivenni. Nichi persze megijeszt, nem számítottam arra, hogy valami kiugrik a zsákból, de Vharanra nézve látom, hogy ő már várta, hogy a kis tündér megrémisszen. A csibész mindenit! Mérges nem leszek tőle, magamat is kinevetve nézem meg a zsákmányt, és érdeklődök róla. Hamarosan megtudom, hogy egy csapat perdaival vadászta, és hogy volt, aki bizony nem élte túl a találkozót.
- Nevük és tettük dicsőségét megörökíthetjük az Emlékek Barlangjában. Dicsőséget hoztak a házuknak. Te is magadnak, megérdemlitek, hogy oda kerüljetek. - dobom fel az ötletet a Remetének, aki aztán látva választásom, készségesen jelez, hogy vegyek még el magamnak valamit. Elmosolyodok a nagyvonalúságán, amit mély biccentéssel köszönök meg. Elveszek néhány csöves csontot is, hogy faragtassak belőle mondjuk hangszert.
- Ha időd engedi, majd látogasd meg kérlek Rodát. Keres téged, beszélni szeretne veled. Fontos dologról lenne szó. - mondom neki komolyan, mielőtt a zsákhoz guggolnék újra.
- Köszönöm. Ezekkel már több, mint elégedett vagyok. - mondom végül, majd Vharan összecsukja a fegyvert, közelebb lépve a karját nyújtja, amit lendületesen megragadok, és mélyet biccentek egyet én is.
- Részemről volt az öröm. Ajtóm mindig nyitva áll majd előtted. Shiennel világítsa be utadat. - búcsúzom el tőle, aztán elengedve figyelem, miként távozik. Még szól a kis tündérnek, aki a vállára ugrik, és mintha pimaszul nyelvet nyújtott volna rám. Elmosolyodom a gondolatra, és ahogy elhagyják a teret, úgy én is összeszedem mindenem, hogy ugyan ezt tegyem majd.

//Én is köszönöm szépen!//Success without honor is an unseasoned dish; it will satisfy your hunger, but won't taste good.

◦ᵒ·○●·°
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Gyakorlóterek - Page 2 Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
410

☽ :
Gyakorlóterek - Page 2 Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Gyakorlóterek - Page 2 Empty
Utolsó poszt Hétf. Nov. 22, 2021 10:45 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Szabad játéktér

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomGyakorlóterek - Page 2 Empty
Utolsó poszt
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Vissza az elejére Go down
 
Gyakorlóterek
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Elorak, a perdaiak városa-
Ugrás: