Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Today at 11:13 am


Yesterday at 10:29 pm


Yesterday at 8:45 pmYesterday at 8:11 am

Hétf. Nov. 30, 2020 7:36 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Raktárak
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Mesélő


Raktárak - Page 3 2Xd4G
Deus ex machina

Reagok száma :
77

☽ :
Raktárak - Page 3 2Xd4F


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Hétf. Nov. 18, 2019 11:06 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
A mentőakció


Csak biccent sisakostul Roda felé a páncélos nő, mikor ő előbb válaszol Aideen kérdésére, amit hozzá intéztek. A parancs az parancs, és nem ez lesz a legfurább utasítása a kancellárnak, amit nem fejt ki a nő számára, miért kell tennie, de tény, hogy perdaiak kiszöktetése a Városból, miután egyet behozatott, nos, közelít a dobogós fura utasítások felé.
- Nincs választásotok. - Ennyit mond csak perdaiul még Aideen szavaira a "most" jelzés elhangzása után. A Roda által mondott üzenetre nem reagál, még a sisak mozdulása sem ad segítséget abban, hogy el fog-e jutni az üzenet valaha is a kancellárhoz, vagy csak most nem érezte szükségét ennek a lereagálására, mert van ennél fontosabb dolog, minthogy postázgasson a felek között. Magában mondjuk kicsit megemelkedtek a szemöldökei, de már fordul is, hogy elinduljon arra, amerre elvonta a csellel az őröket. Még jó, hogy visszanéz, mert ekkor veszi észre ő is, hogy valaki mégiscsak maradt itt, mert lövés tompa zaját hallja és a tűzről pattant perdai csaj elvágódik. A sisak mélyén csak szemet forgat, majd sietve irányt vált. Szeme sarkából látja, hogy a gyógyító nő letérdel a társa mellé, ami nem jó, mert így könnyebb célpont és a kancellár meghagyta, hogy neki élve kell kijutnia, a többi... hát ahogy sikerül. De lehetőleg kint dobják fel a lábukat, ha egy mód van rá. A második lövés szerencsére nem a gyógyítót éri, hanem Rhywent találja el, de több lövés nem jön, mert a katona, aki a lövéseket leadta, hirtelen lesz elkapva hátulról. Rejtély, mit csinált vele a páncélos nő, de pillanatokon belül az eszméletlen katona testét már húzza be az ottani őrtorony árnyékába szem elől és csak aztán néz fel a perdaiakra. Összevont szemöldökkel nézi egy hosszú pillanatig, ahogy a lábon lőtt Aideen úgy mozog, mintha karcolás se érte volna, de az még jobban meglepi, hogy előbb Rhywen karja hanyatlik le, míg Rodáé mozdulni tud, majd a gyógyító kézfejei halvány fénnyel felderengenek és a karra és lábsérülésre téve őket fejt ki valami hatást. Gyógyítani tud a kezével?! Rhywen lábsérülése hamar a múlté lesz, a kar ideiglenes bénulása bosszantó és kellemetlen zsibbadásként megmarad, mintha ezernyi apró tűvel szurkálnák - ez az érzés hajnalig meg is marad -, de legalább mozgatható. A perdaiak gyakorlatilag most már sérülésmentesen jutnak fel az üres őrtoronyba és a lejutás sem olyan nehézkes így már. Ahogy távolodnak még felvillan egy torony lámpafénye, pont a hátukba kapják, de ezzel már nincs gondjuk, mert elérik az erdő szélét és a sűrű növényzet miatt dacára minden éjjellátó felszerelésnek és miegymásnak, nem nyújtanak elég jó célpontot. Csak a jelentés maradhat, hogy három alak megszökött a Városból, ami egyben a jel is a páncélos nőnek, hogy ideje a kancellárt értesíteni. A külön kis kommunikátorán meg is nyom rögtön egy jelet kétszer, majd megy, hogy takarítson ott a tó környékén is...

... A történtekről annyit tudnak a Városiak, hogy alávaló ellenállók próbáltak betörni a raktárakhoz, és csaknem sikerrel is jártak, de a túlerő végül elriasztotta őket, és hárman a tornyon át az erdő felé, ketten pedig a tó felé elmenekültek. Nagy segítséget jelentett Elorak Danája, aki személyesen jött ide figyelmeztetni az embereket, hogy az ellenállók magukat perdainak próbálják kiadni elterelésként.
A megsérült katonák sebeit ellátták, egyikőjük sérülése sem súlyos, és mivel látványos perdai képességgel nem találkoztak és a nyakrész is takarva volt - na meg fene leste -, elhiszik, hogy perdainak öltözött roppant ügyes ellenállókkal találkoztak. A Kancellária persze nem repes a boldogságtól, hogy betörtek a Városba és nem sikerült senkit se elkapni és azok az ellenállók még a kamerafelvételekkel is csináltak valamit, mert nincs semmi értékelhető nyom erről az időszakról. Hogy a soron következő ülésen meg nem hivatalos magánbeszélgetésekben mi hangzik el, azt nem tudni, de az őrség tagjai szerencsésen megússzák némi plusz kiképzéssel és teljes felszerelésben való gyakorlatozással, és levezetésként kezdhetik megerősíteni a védelmet a raktárak mögötti kritikusnak bizonyult részeken.

//Köszönöm a játékot, küldetés teljesítve Jippi
Egymásra találós végjáték tetszőleges számú körben kijátszható.
Mindenféle kockaátkozást tagadok, egyszerűen csak emberi találmány, nem perdaiak kezébe való Razz Very Happy//
Vissza az elejére Go down

Aideen

Perdai

Raktárak - Page 3 Tenor

Karakterlapom :

Születési idő :
2391 (25 éves)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
70

Avatar alanyom :
Ivana Baquero

Keresem :

☽ :
Raktárak - Page 3 Tumblr_oyiabmOTBs1r1guvio1_250


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Csüt. Nov. 21, 2019 8:06 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


Roda megmentése
Az adrenalin dolgozik bennem és bár szívem szerint jól felképelném a páncélost is, már csak azért is, mert quorsa, visszafogom magam és csak perdaiul mondok bár keresetlen szót neki, amit nem hiszem, hogy ért, mert amolyan finomabb káromkodásféle, mint amit az emberek szoktak mondani. Hiszek Rodának, így vele együtt indulok meg az őrtorony felé, de a lövés után egyértelműen az árulás jut először eszembe. Még Rhywent is eltalálják, de a képességeink most hasznosak, így nemsokára folytathatjuk utunkat.
A toronyból lemászásban segítek mindenkinek, majd amikor már mind a hárman lent vagyunk, irány az erdő! Sebes léptekkel haladunk, és bár olykor visszapillantok, nem érkezik több lövés, a fák rejtekében pedig mi leszünk otthon. Egyenesen Elorak a cél, de jó 10 perc futás után lassítok, majd megállok.
- Pihennünk kell! - egy kicsit mindenképpen. Mivel Rhy sérült és Rodát bizonyára jobban kifárasztja a futás, én leszek az, aki visszafelé indul, hogy megnézze, nem követtek-e minket. Egy öt percre tehát eltűnök, de utána visszatérek hozzájuk, majd felmérem társaim állapotát. Rodán kicsit hosszabban állapodik meg tekintetem, amely üzenet is a számára: beszélnünk kell.
- Menjünk! - eleget pihentek, nekem nincs szükségem most több időre, így egészen Elorakig együtt megyünk - kivéve, ha Rhywen előbb szeretne távozni -, majd ott elbúcsúzok tőle. Megköszönöm a segítségét, ha kell, Roda is bizonyára meggyógyítja még a karját, majd amikor nővéremmel kettesben maradunk, akkor a házba érve dőlök el az ágyon.
- Ugye tudod, hogy sok mindenről kell beszámolnod? - hunyom le szemeimet egy pillanatra, majd nyitom ki, és tekintetem kereszttüzébe a nő kerül.

//Köszönöm a mesét, nekem is tetszett! Wink
Roda: mi akkor folyt köv! Very Happy //

Vissza az elejére Go down

Roda

Perdai

Raktárak - Page 3 AbtgHo2

Karakterlapom :

Tartózkodási hely :
Perda - Elorak

Beosztásom :
Elorak Első Gyógyítója

Reagok száma :
163

Avatar alanyom :
Bridget Regan

☽ :
Raktárak - Page 3 IpUrJ4h


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Pént. Nov. 22, 2019 12:42 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Ember és perdai


A menekülés


*Aideen teret enged temperamentumának, melyet most csak egy elfojtott mosollyal kommentálok, azt nem tudom, hogy páncélos nő hallotta-e a szitkait, mindenesetre jelét nem adja. Szerencsére sem a húgom, sem Rhywen nem vonja kétségbe a szavaimat, meglepő milyen könnyen meg tudtam őket győzni arról, hogy el kell fogadnunk az égi segítségét, de sem az idő sem a helyzetünk nem alkalmas arra, hogy ezen elgondolkodjak. A sors kegyes hozzánk, a képességeink párosítása remek összhangot biztosít közöttünk, s míg Rhywen átveszi az én sérülésemet, én meggyógyítom az övét. Bár voltak kétségeim a méreggel kapcsolatban, hiszen nem ismerem a hatását sem azt miből készítették, ez az oda-vissza gyógyítás sikerrel jár. Noha a zsibbadás kellemetlen érzése megmarad, tudom használni a karom és Rhywennek sem esik nehezére később a toronyból lemászni. Egymást segítve jutunk ki az égiek városából, és a kancellár katonájának köszönhetően észrevétlenül jutunk el az erdő széléig, ahol már mi vagyunk otthon. Ennek ellenére hálásan pillantok húgomra mikor pihenőt javasol és egy fának döntve hátamat lihegek, hogy erőt gyűjtsek, időnként Rhywenre tekintve, mert pontosan tudom, hogy rengeteg kérdése van a történtekkel és a döntéseimmel kapcsolatban. *
-Mindent elmondok…később. Most csak…érjünk haza. *Nem akarom kétségek között hagyni, de még nem vagyunk teljes biztonságban, ezért nem is kezdek bele. Az a pár perc míg Aideen távol volt, hogy megnézze követtek-e minket, elég arra, hogy a továbbiakban hazáig bírjam. Amennyiben Rhywen az út során bárhol, vagy Elorakban elválik tőlünk, hozzálépek és átölelem.*
-Köszönöm neked, hogy értem jöttél, köszönök mindent. *Ha szüksége van még a gyógyításomra, természetesen megteszem a lehető legtöbb erőt összegyűjtve magamban, majd a húgomba karolva elindulok az otthonunk felé. Tudom, hogy Aideennek sok kérdése lesz és el kell neki mondanom mindent…majdnem mindent, de a házba érve még fogalmam sincs hogyan kerüljem el azt, hogy a kancellárt eláruljam és azt sem, hogy minek is tenném meg érte…az ígéretemtől függetlenül. *

//Köszönöm a játékot Szercsi nagyon izgalmas volt, nem csak az előzmény hanem a következmény is! Ölelés //

Perda – A Városban ◊ Aktuális viselet
◊ credit by ◊
Vissza az elejére Go down

Rhywen

Perdai

Raktárak - Page 3 Tumblr_n6vmcsuJlp1riah6uo6_r1_250

Karakterlapom :

Születési idő :
2374, tél vége (42)

Tartózkodási hely :
Perda

Reagok száma :
42

Avatar alanyom :
Rose Leslie

Keresem :

☽ :
Raktárak - Page 3 2X9cw


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Vas. Nov. 24, 2019 1:24 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
I got a wild heart

Lehet apámnak igaza volt és nem véletlen hogy Shiennel fénye ekképpen érintett meg. Roda biztonságosabb kijuttatása, a tőle szerzett információt életmentőek lehetnek egyszer, efelől nincs kétségem, bár a páncélos quorsa cseppet sem nyugtat meg, Roda miatt cselekszem ahogy - nem pedig úgy, hogy mondjuk harcba bocsátkozom Aideennel az oldalamon. Roda sokat gyógyít rajtam, amit ugyan csak kurta biccentéssel hálálok meg, de pontosan tudja csak nem mutatom ki, nem szokásom. Kinn az erdőben aztán közlöm velük menjenek előre, én a biztonság kedvéért leadom a megbeszélt jelet, tehát a füstöt és várok egy keveset, hátha a Danáék eljönnek erre, amennyiben nem, akkor keresem őket kicsit és aztán tovább állok, Elorakban majd még úgy is összefutunk és lesznek szívesek elmagyarázni majd pár dolgot. Ehhez tartom magam, de az idő még mindig nem alkalmas erre és ha már nem szenvedtem olyan sérülést ami miatt pihenésre kényszerülnék én még keresném a többieket, gondolom megértik.
-Ez csak természetes Roda. Shiennel fénye ragyogjon Rád. - Érintem meg finoman a vállát, Aideennek biccentek egy sokatmondót és el is tűnök a fák között.

//Köszi a mesét mindenkinek Heart Call, akkor is elátkoztad a kockákat én tartom magam ehhez Razz ^^ //
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Raktárak - Page 3 Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
312

☽ :
Raktárak - Page 3 Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Vas. Nov. 24, 2019 1:27 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Raven Moor

Polgár

Raktárak - Page 3 K6OhlvO

Karakterlapom :

Tartózkodási hely :
Dominium, Perda

Beosztásom :
Planetológus - Vezetői engedély : fegyver nélküli XS

Reagok száma :
893

Avatar alanyom :
Ksenia Solo

☽ :
Justice League
Raktárak - Page 3 WYdz5uv

Fegyverem
Raktárak - Page 3 KjdARSD


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Csüt. Márc. 19, 2020 4:46 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Bruce & Raven


*Alig olvadtam ki az Aquillon jegéből, meg a következményeiből, már újra utazást kellett szerveznem. Szerencsére sokkal kellemesebb és melegebb helyre, ha nem veszem tudomásul a Perda meglehetősen nagy állatsűrűségét. Az út több okból is izgalmasnak ígérkezik, mivel nem csak a bátyámmal fogok találkozni, hanem a zsenikéjével is, valószínűleg több napos lesz és Bruce-nak is elmondom, hogy van egy sógora. Annak rendje és módja szerint jelentettem a kapitánynak, hogy mi a helyzet, elromlott egy kihelyezett műszerem amit meg kell javítani, vagy legalább megnézni, hogy mi a baja. Az is lehet, hogy csak elmozdult és azért küld fals értékeket, ami a legrosszabb, hogy megette egy vadállat. Kötelező fenékőrnek Bruce-t kértem, ragaszkodtam hozzá, amúgy is együtt vagyunk szolgálaton kívül, másrészt nem kockáztathattam még egy őr kiiktatását, mert gyanús lett volna, hogy mindenki elájul a közelemben. Addigra már megszereztem a Város alaprajzát, a raktárak helyeivel, a bejáratok és az őrség jelölésével, műholdképeket szereztem a terület környékéről és az összes állomásról, azok tervrajzaival…szóval mindent sikerült megszereznem amit Alec kért. Nacit is a csajszinak, és még néhány ládát tele akartam pakolni aprócseprő dolgokkal. Bruce-nak csak annyit mondtam egyelőre, ami a fedősztorim is hivatalosan, a többit majd később. Több napra pakoltattam vele, nagyon remélem, hogy belefér a kért kocsiba minden. *
-Először a raktárba menjünk, van még néhány dolog amit be kell pakolnom. Csak…figyelj addig, hogy jön-e valaki. *Az utolsó szavakat suttogva mondom úgy, hogy a szám alig-alig mozog, a fogaim között szűröm, hát itt még a falnak is füle van, meg sok szeme. Ki tudja, lehet, hogy a kancellária már szájról olvasókat is alkalmaz. Van engedélyem bizonyos dolgokat vételezni, de arra amit vinni szeretnék, naná, hogy nincs. A sikló leszállóhelyhez a legnagyobb raktár van közel, és nem csak a legnagyobb hanem a legjobban felszerelt is. Meg a legellenőrzöttebb. De ez mikor zavart engem? *Úgy sem kapsz el

Vissza az elejére Go down

Bruce Moor

Flotta

Raktárak - Page 3 Taylor_lautner_abduction_a_l

Karakterlapom :

Születési idő :
2396. 01.19.

Beosztásom :
Zászlós - Taktitai tiszt

Reagok száma :
176

Avatar alanyom :
Taylor Lautner

☽ :
Raktárak - Page 3 Taylor-lautner


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Csüt. Márc. 19, 2020 9:59 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Raven és Bruce


Most komolyan? Annyira tudtam, hogy megint valamiben töri a fejét a nejem, pedig csak pár napja tért vissza arról a felettébb kétes kimenetelű küldetésről, ami már ez elején gyanúsan sok balszerencsés előjelet véltem látni a fejemben. Ami nem is volt olyan messze az igazságtól, de azért így is majd kitört a frász, míg haza nem ért Ravenem. Nem is nagyon faggattam a történtekről, mert elég kimerültnek látszott, bár nála nem lehet semmit tudni. Ahogy ezt sem gondoltam, hogy megint pakol és indul valami sürgős dolgot átnézni, valami műszere, amit halaszthatatlanul meg kell néznie, vagy valami ilyesmi. A kütyüjeit követni se tudom, annyi van már belőle, de mielőtt szóvá tenném az alapos pakolását, kiderül, hogy engem kért kíséretnek. Ahogy az ágyról figyelem a mozdulatait, próbálom összeszedni az enyémeket. A rámolás több napra, sem az erősségem, ahogy még sorolhatnék egyebet, de olyan lelkesedéssel tuszkolja bele a táskába a holmikat, hogy az már gyanús…
-Mondd, Raven… Biztos, hogy _csak_ a meghibásodott akármid miatt kell oda mennünk? Nem, mintha bánnám, hogy együtt leszünk, de valamiért turpisságot érzek… Biztos, hogy elmondtál nekem mindent? – Ez azért nem olyan, amikor itthon heccel a kabinba vagy a folyosón, - amihez, hozzá is vagyok szokva, amellett, hogy imádom is- de, most valamiért megszólalt bennem a kétely, és akkor láttam ilyennek, mikor Jenkins-től tért vissza, vacsoráról. Na, azt a bájgúnárt se lássam, még egyszer a mi kabinunkba! Ahh! Miért kell folyton ilyenekre gondolnom? Inkább nagy levegő és mielőtt jobban elmerültem volna a találgatásokban, máris a raktárajtó előtt találtam magam, és félreérthetetlen „utasítással”.
-Mi? Oké. – ahogy látom, nem sok értelme van, hogy figyelmeztessem a különösen szigorúan őrzött helyre, mert úgyse fogná vissza az elhatározásától. –De, siess…. Nem akarnék a hűvösön tölteni pár órát.. vagy napot. – suttogom és is vissza, egy vigyorral. Tudja, hogy nem vagyok elragadtatva a hajmeresztő ötleteitől, főleg, ha a bőrünket visszük a vásárra, vagy legalábbis, magunkat. Arról nem beszélve, hogy mi az a nagyon fontos, amiért most itt őrködhetek és figyeljem, hogy tiszta-e a levegő. Remélem, megéri a kockázatot! Ha jól belegondolok, akkor mikor érdekelte a nejem, hogy apró kis csínyről legyen-e szó, vagy nagyról? Ismerve őt, neki minden egyformán értékes… Remélem is, mert utálok a semmiért kockázatot vállalni, de Érte, mindent megteszek.
-Mi van már? Jössz? – súgom abba az irányba, ahol eltűnt a szemem elől, és remélem, hogy hamarosan vissza is tér.

Vissza az elejére Go down

Raven Moor

Polgár

Raktárak - Page 3 K6OhlvO

Karakterlapom :

Tartózkodási hely :
Dominium, Perda

Beosztásom :
Planetológus - Vezetői engedély : fegyver nélküli XS

Reagok száma :
893

Avatar alanyom :
Ksenia Solo

☽ :
Justice League
Raktárak - Page 3 WYdz5uv

Fegyverem
Raktárak - Page 3 KjdARSD


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Vas. Márc. 22, 2020 11:06 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Bruce & Raven


*Bruce általában nem szokott kérdezni, de talán neki is feltűnt a szokatlan izgatottságom és készülődésem, mellyel az előttünk álló utazást vártam. Nem, nem mondtam el neki mindent, sőt! Semmit sem arról, hogy mire is készülök, készülünk valójában. Noha biztos voltam abban, hogy minden információ birtokában is eljönne velem, abban már kevésbé, hogy a kabinunk hallásbiztos. Csak sejtelmesen mosolyogtam a kérdésre és tovább pakoltam. Majd mindent megtud akkor, ha már a Várostól is távolabb vagyunk.
A raktárból még vételeznem kellett pár dolgot, volt amit megigényeltem és volt amit nem. Utóbbi miatt kellett Bruce figyelése, ha esetleg nagyfejes jönne, ne üsse bele az orrát mindenbe.*
-Én sem Csücsökmackóm! Igyekszem. *Eltipegtem a nagyraktárhoz, szerencsére közel volt a sikló leszállóhelyéhez, ezért nem kell majd sokat gyalogolnom és feltűnni sem fogok senkinek. A kamerákat nem kapcsoltam ki, nehogy az legyen feltűnő, hogy nem vagyok feltűnő.  A raktárosnak leadtam az engedélyezett igényléseket, és a pda-n mutattam mi az amit még vinnék. Cserébe megkapja azt amit kért, természetesen legatyásodott számlámról nem tudok kreditben fizetni, de van az a szívesség ami megéri egy-két műszer kikölcsönzését. Addig meg a selejtes, meghibásodott listára kerül. Azt persze még nem tudom mikor és hogyan juttatom vissza, vagy hogyan írom le a listáról, de az legyen a jövő gondja. Két kisebb ládával, és pár szívességgel lettem gazdagabb, utóbbiakat könnyedén elbírtam, míg a ládákhoz Bruce segítsége kellett.*
-Segítenél drágám?! Piszok nehéz. *Mosolyogva lököm be az alibi szöveget, miközben a két ládát a földön húzom magam után, nyögve nem túl lelkesen, remélve, hogy a bőröm nem ugrik le rólam attól a hidegrázástól, amit a ládák padlón lévő csikorgása vált ki belőlem. *
-Mehetünk a kocsihoz. Remélem beférsz. Bár…*Nézek végig rajta pimaszul.*
-Ha Denisov befért, neked sem lesz gondod. *Kész szerencse, hogy az XS pici és túl sok minden nem pakolható bele. Nem katonai akciókra tervezték, viszont fürge és szinte soha senkinek nem kell. Ezért könnyebben igényelhettem, mint egy Skorpiót. *

Úgy sem kapsz el

Vissza az elejére Go down

Bruce Moor

Flotta

Raktárak - Page 3 Taylor_lautner_abduction_a_l

Karakterlapom :

Születési idő :
2396. 01.19.

Beosztásom :
Zászlós - Taktitai tiszt

Reagok száma :
176

Avatar alanyom :
Taylor Lautner

☽ :
Raktárak - Page 3 Taylor-lautner


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Vas. Márc. 22, 2020 8:42 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Raven és Bruce

Nem igazán szoktam akadékoskodni, -vagy- rákérdezni dolgokra, amit Ravenem kitalál, de ez a perdai út elég rizikósnak tűnik, így elsőre. Igaz, másodikra is, de ezt már nem firtatom. A pakolással még csak elvagyok, de jobban izgat, hogy mi fog ránk ott várni. Voltunk már közösen lent a Holdon, és mit szépítsem?! Elég rázós volt a kalandunk… Pedig, _csak_ el kellett jutnunk A-pontból, B- pontba. De, mesélhetnék! Inkább, elhessegetem a rám törő gondolataimat, ami a verembe esésre emlékeztet, és követem a nejem. Amúgy is, bárhová vele tartok, és ez tény. Amit persze, -jól ki is használva-, mindenbe belerángat. Igaz, egy percig se bánom, de azért vannak hajmeresztő ötletei!
-Jól van, na… Csak, siess!- súgom felé, de közben nyitva tartom a szemem. Nem mintha sok teendőm lenne ezzel, mert elég kihalt a terület. Olyan, mintha csak külön Isten vigyázna a lépteinkre.. Basszuuuss! Most jut eszembe az a rusnyaság az ágyunk felett! Az is, valamiféle királyi sarj lehet, amilyen díszes és ocsmány kinézetű múmia… Csak nem ...?! Ahhh! Remélem, hogy csak beképzelem! Most nem kellene arra gondolnom, de kicsit kezdem azt hinni, hogy valami védőszellemként lebeg Ravenem felett.. Vagy, csak én kombinálok ennyire? Utálom még mindig, hogy ott lóg a fejem felett… Baaahhhh! Inkább nem is gondolok rá! Nem tesz jót, ha emlegetem. Felfordul a gyomrom… Mielőtt még jobban elmerülnék a képzeletem kuszaságában, megjelenik végre a nejem, és két piszok nehéz ládát vonszol, aminek az aljai csiszolódnak a padlóhoz.
–Mi a fenét húzol? Add ide!- veszem át tőle őket, ha félreáll, és odaenged, hogy meg tudjam fogni. A fogantyújánál emelem fel, miután egymásra raktam őket, de sokkal nehezebb így, mint gondoltam. – Mi van bennük? Ólom? Basszuuss!… Ezeket akartad végighúzni a kocsiig? – rázom meg a fejem, de inkább csendben haladok tovább. –Rohadt nehéz!- végre lerakhatom a terhet, és egy kis életet lehelhetek az izmaimba, rázva a karjaimat, hogy kimenjen belőlük a feszültség. – Mi van?! Miért ne férnék be ide?- kapom fel a fejem a mondatára, és csak később esik le, hogy most hogy jött képbe, Denisov? – Most _ezt_, hogy érted? – nézek rá kérdőn, de még mindig nem vágom, hogy miért hasonlít engem a közlegény alkatához?! – Mikor voltatok együtt ilyen helyen, hogy így tudod?- fordulok felé egy vigyorral, bár belül, azért foglalkoztat ez a hasonlítgatás. –Kövérnek látszom?- nézek magamon végig, de semmi különös változást nem látok magamon az eddigiekhez képest. Még az ingem se feszül jobban a felsőtestemen, mint ahogy kell. Pedig, nem is reggeliztem másodszor… ma még.  

Vissza az elejére Go down

Raven Moor

Polgár

Raktárak - Page 3 K6OhlvO

Karakterlapom :

Tartózkodási hely :
Dominium, Perda

Beosztásom :
Planetológus - Vezetői engedély : fegyver nélküli XS

Reagok száma :
893

Avatar alanyom :
Ksenia Solo

☽ :
Justice League
Raktárak - Page 3 WYdz5uv

Fegyverem
Raktárak - Page 3 KjdARSD


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Vas. Márc. 29, 2020 5:36 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Bruce & Raven


*Bruce jelenlétére azért van szükség, mert több mindent hozok ki a raktárból, mint amire engedélyem van. Hogy mindaz amit kértem mire kell, nem mondtam el, épp elég szívességgel tartozom így is, hogy ne szegezzenek nekem kíváncsi kérdéseket. Nem mintha megmondanám az igazat. Így még Bruce-nak sem mondom meg mit rejtenek a ládák, melyek éppen hogy beférnek az XS kis rakterébe.*
-A legutóbb kitermelt CQL egy része. *Nézek rá teljesen ártatlanul, majd elnevetem magam.*
-Vicceltem. Persze, hogy nem az van benne. Nem édes, nem akartam végighúzni a kocsiig, előre megfontolt szándékkal terveztem el, hogy majd te viszed. *Széles mosollyal kísérem szavaim és megugráltatom a szemöldökeimet, majd dobok neki egy puszit a levegőbe. A kocsinál állva aztán szemrevételezem, de mindez csak színjáték, hogy megalapozzam a hangulatát. Két karomat széttárva mutatom nagyságát.*
-Mert nagyon nagy vagy. De Denisov nagyobb nálad, ő is begyűrte magát a másik ilyen autóba. Szegény…mármint a kocsi. Csúúúúnya véget ért. *Húzom el a számat és az orromat is ráncolom felidézve az emlékeket. Robbanás, lövöldözés…*
-Emlékszel arra az esetre amikor itt a Városban volt az a nagy hepaj? Ellenállók lopakodtak be és csináltak ramazurit. Na, akkor én vezettem egy ugyanilyet és Denisov ült mellettem. Hát azért kellett az Aquillonra mennem. Azt hiszem. *Visszavigyorgok rá, pedig tutira biztos voltam abban, hogy meséltem. Azt biztos, hogy a siklón egy ládában kuporogtam Denisovval. Vagy azt sem? Baszki! *
-Igen. Túl sokat eszel. *Nézek végig tökéletesre dolgozott testén, enyhén őszintére sikeredett arcvonásokkal. *-Tulajdonképpen mindig eszel. *Fogadjunk, hogy mindjárt előkap egy energiaszeletet, nem mintha ártana neki, legalábbis a testének nem, mert egy deka felesleg nincs rajta, láttam a tegnap esti tusolás előtt…és alatt…és utána is. Micsoda pazarlás! Magamban visszaszámolok, már a kettőnél várom, hogy beleharapjon egy dugi szeletbe. Rájöttem, hogy Bruce stresszevő. *
-Na, mi van? Nem eszel? Már mínusz egynél tartok! *Fejemet ingatva szállok be a kocsiba és várom, hogy ő is az ülésbe gyűrje magát. *
-Övet bekötni. Váááóóóó! Most jut eszembe, te még sosem ültél mellettem amikor én vezettem. Hááát ezt imádni fogod! *Baljóslatú vigyorgásom és hangom színének megváltozása gyanús lehet neki, de nem ér rá gondolkodni, mert ahogy kattan az öv, padlógázzal indítok, persze le kell lassítanom némi kerékcsikorgatás után, elvégre nem kell a feltűnés. Majd a kapun kívül.*
-Egyébként majd el kell mondanom neked egy nagy titkot. Amint átjutottunk az ellenőrzésen és kint vagyunk, mindent megtudsz. Izgulsz? *Fordulok felé, miközben a kocsi szép lassan csorog a Város kapuja felé.*
Úgy sem kapsz el

Vissza az elejére Go down

Bruce Moor

Flotta

Raktárak - Page 3 Taylor_lautner_abduction_a_l

Karakterlapom :

Születési idő :
2396. 01.19.

Beosztásom :
Zászlós - Taktitai tiszt

Reagok száma :
176

Avatar alanyom :
Taylor Lautner

☽ :
Raktárak - Page 3 Taylor-lautner


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Vas. Ápr. 05, 2020 11:02 am
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Raven & Bruce

Mikor Ravenem valami tervet eszel ki és engem is rávesz, hogy vele tartsak, akkor joggal tételezem fel, hogy nem teljesen legális az akció. Mondjuk, nem kell nagy rábeszélés, hogy vele menjek, de azért a szemöldököm megemelkedik, mikor két dög nehéz ládát húz kifelé a raktárból. Arra a kérdésemre, hogy mi a fene van bennük, elég érdekes választ kapok.
-Mik? – kerekedik ki a szemem egy pillanatra, majd csak tátogok, mikor folytatja tovább a „magyarázatát”. –Ugye, csak ugratsz?- kérdésem nem hangzik valami határozottnak, de ismerve a nejemet, úgyse fogja kihagyni, hogy ne húzza az agyam. –Egyből gondoltam, hogy az erőmre lesz majd szükség… hééé! Nem is vagyok nagy!.. Jahh…értem már…. – egy percen belül már kezdem érteni, hogy miért jött most szóba Denisov. – A kocsival? Na, várjunk csak! Ripityára ment alattatok?! – valahogy ezt nem emlékszem, hogy említette volna, bár lassan azt se tudom, hogy mi a fenét keresek itt! De, mielőtt még azon agyalnék, hogy mi minden történhetett a járgánnyal, hogy darabokba került volna, már megint az étkezési „szokásaimmal” ugrat.
-Kell az energia, hogy bírjam az iramot. – vigyorgom el magam, ahogy előveszem a soron következő energiaszeletem és beleharapnék.. Aztán inkább visszacsúsztatom a zsebembe. Nem mintha nem lenne kedvem egy falatot bekapnom, de most, hogy ki lett hangsúlyozva, hogy „nagy vagyok”, inkább későbbre halasztom a rágcsálásomat.
-Ahhaa… felfogtam!- nagyjából kezdem kapizsgálni, hogy mi történhetett akkor, de most inkább az jár a fejemben, hogy összeillesszem az információ-morzsákat és „bepréseljem” magam az ülésbe. Simán ment!
-Most szekálsz?! Majd eszem, amikor jólesik!- nevetem el magam, ahogy bekötöm magam és várom, hogy mi következik. –Biztos vagy benne?- vigyorgok rá teli fogsorral, ahogy beindítja a motort és felbőg a járgány. Igaz, hogy eddig nem volt „szerencsém”, hogy egy fülkében üljek, amikor vezet, de Őt ismerve, mindenre fel kell készüljek. Elő is kapom a zsebemből a kaját és direkt felé fordulva harapok bele, nagy gesztikuláló mozdulattal.
-HHmmm… finom!- szélesedik ki a vigyorom, és ha nem is tudom, mire számítsak az út során, az már biztos, hogy az evéssel nem tud majd piszkálni. Aztán valami titkot emleget, ha kijutunk a kapun kívülre..
-Milyen titok? Van több is, mint a láda?- nézek rá, de nem tudom eldönteni, hogy most tényleg ugrat, vagy valóban van valami még azon túl, hogy szó szerint lógunk a telepről?! Egyre érdekesebben alakul ez a nap, és Ravenemet ismerve, mindenre fel kell készüljek. Amúgy meg tudja, hogy semmi se fog vissza, hogy ne tartsak vele. Bírom az izgalmakat, és úgy hiszem, hogy most bőven lesz részünk benne. Együtt. Addig meg kényelmesen majszolom tovább az energiaszeletemet, ha már az első falaton túl vagyok, nem hagyom pocsékba menni.
Folytatás ITT
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Raktárak - Page 3 Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
312

☽ :
Raktárak - Page 3 Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Raktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt Kedd Ápr. 07, 2020 7:10 pm
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Szabad játéktér

Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomRaktárak - Page 3 Empty
Utolsó poszt
Következő oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
Vissza az elejére Go down
 
Raktárak
Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Perda hold :: Város, az emberek új otthona-
Ugrás: