Utolsó poszt ☽Csüt. Aug. 29, 2019 10:47 pm Következő oldal☽
INCOMING CALL FROM: Raven TO: Callum Jenkins
Hol van Sam? Bajban!!! Mi a búbánatos eget művelt? Nem akar velem beszélni! Velem!
Válasz a fenti üzenetre
To: Raven Moor From: Callum Jenkins
Raven Moor tizedes! A hangnemből ítélve úgy vélem, rossz címzettnek küldte el üzenetét, ezt és jelenlegi lelki állapotát figyelembe véve ezúttal eltekintek a retorzióktól. Amíg "Sam" nem beszélhet Önnel, javaslom, töltse hasznosan az idejét, egyúttal emlékeztetem, hogy még mindig nem kaptam meg a jelentést Öntől a Perda hold egyéb letelepedésre kiváló területeiről, melyek kívül esnek a perdaiak érdekeltségi körén. Ne okozzon nekem csalódást! Én sem fogok.
Callum Jenkins A Dominium kancellárja, az Alvó részleg vezetője, vezető hibernációs- és genetikus-orvos
Utolsó poszt ☽Pént. Aug. 30, 2019 6:04 am Következő oldal☽
To: Raven Moor From: William McGrover
Tisztelt Raven Moor!
Engem ért a megtiszteltetés, hogy értesítsem, hogy a Családügyi Hivatal áldásos munkájának köszönhetően hamarosan megszületik az első baba Perda-n. Gondolom, mint tudományos tiszt nagyon is megérti ennek a jelentőségét. A Családügyi Hivatal és a Kancellária úgy gondolja, hogy az első "Perdai baba" vagy inkább ember egy olyan felelősségteljes titulus, hogy szeretnénk, ha a legméltóbb szülők gyermeke kapná meg. Ezért örömmel értesítem, hogy a Családügyi Hivatal és a Kancellária alkalmasnak találta önt és a férjét, hogy világra hozzák ezt a csodát. Természetesen ehhez még számtalan vizsgálaton, és elemzésen kell átesniük, ahogy a többi jelöltnek is. A közeljövőben személyesen fogom önöket felkeresni, hogy elbeszélgessük ennek lehetőségéről, s megvizsgáljam a körülményeket. Az emberiség nem lehet elég hálás önnek és a férjének az önfeláldozásáért, hogy gyermeket vállalnak.
Köszönettel William McGrover A Dominium kancellárja, A családügy, népesség növelés felelős vezetője, az Családügyi Hivatal alapítója, és vezetője
Utolsó poszt ☽Szomb. Dec. 21, 2019 10:56 pm Következő oldal☽
2416. június
To: Raven Moor és Bruce Moor From: Callum Jenkins
Tisztelt Raven Moor tizedes és Bruce Moor zászlós!
Kancellári utasításra mindketten jelenjenek meg Perda, Város, Négyes orvosi szárny előtti udvaron 2416. június 2-án, reggel 7:30-kor. 6:00-kor indul sikló a Városba, hogy le ne késsék véletlenül, a hadsereg katonái biztosítanak Önöknek kíséretet, hogy zavartalanul eljuthassanak az 1-es hangárba. További tájékoztatást itt, a helyszínen kapnak.
Callum Jenkins A Dominium kancellárja, az Alvó részleg vezetője, vezető hibernációs- és genetikus-orvos
//ooc infó: időpontnak egy nappal korábbi nap megjelölve, mint amit olvashattatok magatokról kísérleti időpontként a Hetes laboros mappámban Helyszín: itt//
Utolsó poszt ☽Csüt. Ápr. 30, 2020 11:05 pm Következő oldal☽
2416. június - A kancellári ülés után egy nappal
To: Raven Moor From: Callum Jenkins
Tisztelt Raven Moor tizedes!
A harmadik feladattal várjon, amíg bizonyosságot nem nyer, hogy az első kettőt maradéktalanul jól hajtotta végre. Jelezni fogom, ha elégedett vagyok velük.
Callum Jenkins A Dominium kancellárja, az Alvó részleg vezetője, vezető hibernációs- és genetikus-orvos, az ember-perdai tudományos kutatások vezetője
Köszönöm a megküldött részletes jelentését, a mintákat megkaptam. Felhívnám szíves figyelmét, hogy a megszólítás és a hangvétel túl személyes és egy felettesével kommunikál. Kérem szorítkozzon a protokoll betartására jelentésíráskor és üzenetváltáskor is!
Maradok tisztelettel:
Dorian Castillo A Dominium kancellárja, az orvostudomány, űrlénytan, botanika, biológia tudományos kutatások vezetője
Köszönöm, hogy gondolt rám és a jó kívánságát is! Önnek is boldog, kávéban és megtartott pda-ban gazdag új évet kívánok! Érezze jól magát az ünneplésen a továbbiakban is!
köszönjük az invitálást, azonban a meghívásra egy másik alkalommal kerítsünk sort, most a sok kihagyott idő után kettesben ünnepelnénk a feleségemmel. Bízom benne, megérti. Valamint attól tartok, Ön az egyetlen, aki nem érzi úgy, hogy a jelenlétem megölné a bulit. Tudom, meg se próbálja leírni: magamnak köszönhetem. Koronázásához mindenesetre ez úton is gratulálunk! Őrizze meg a fejdíszt, egyszer készíthetünk egy közös képet, én majd a vacsorán emlegetett arany babérkoszorút fogom viselni. U.i.: A császárság erősebb a királyságnál!
Utolsó poszt ☽Vas. Márc. 07, 2021 11:35 pm Következő oldal☽
Az üzenet érkezését közel fél perces, teljes hangerőre vett, klasszikus uralkodói "felkonferáló" - és jelen technikai eszközöknek hála kikapcsolhatatlan - fanfár előzi meg. Az az ébresztő fajta, amely még egy halottat is kiugrasztana a nyughelyéről. Nem egy nagy kunszt a programozása, a Kancellária hasonló elven működőt használ, mikor közhírré tesz egy hírt és azt azonnali lejátszásra állít minden eszközön.
Utolsó poszt ☽Hétf. Márc. 15, 2021 10:09 am Következő oldal☽
subject: ENGEDÉLY
incoming text message
FROM: PHOENIX MILLS SZÁZADOS TO: RAVEN MOOR POLGÁR
Tisztelt Raven Moor Polgár!
Értesítjük, hogy a D-13/7 dominiumi főprotokoll értelmében a személyes profiljában határozatlan időre, RM-007 iktatószámon "Inspektori engedély" aktiválódott, mely az alábbi katonai alegység(ek)be és objektum(ok)ba validálják belépését:
5-4. gyűrűszint - Hangárok és az ezeket összekötő folyosórészek Perda-hold/Város/Katonai szárny - Hajóállomás
Utolsó poszt ☽Vas. Szept. 11, 2022 1:27 pm Következő oldal☽
Üzenet:
To: Xiu Juan Ch’eng From: Raven Moor
Tisztelt Raven Moor ! A 10/2380. számú Kancellári rendelet 78 §-a alapján kérem, hogy a következő ciklus kezdetén 08:30-kor orvosi felülvizsgálatra jelenjen meg a 5-ös gyűrűszint 005-ös általános orvosi rendelőjébe, kérem ne késsen. Jelen levélhez mellékelem a belépéshez szükséges engedélykódokat valamint a munkából való kimaradásának igazolását.
**CSATOLMÁNY** Tisztelettel: Xiu Juan Ch’eng A.I. munkatársa kutató genetikus és idegsebész-orvos
Utolsó poszt ☽Hétf. Okt. 16, 2023 4:22 pm Következő oldal☽
To: Raven Moor From: Peter C. Evans kancellár
Tisztelt Raven Moor!
Az általam, Önre bízott feladatot végrehajtotta. Olvastam a jelentését és mondtam, hogy számíthat támogatásomra, amennyiben sikerrel jár. S bár nem történt meg minden, maradéktalanul, amelyről szót ejtettünk, úgy vélem ez a perdaiaikon és nem az Ön munkáján múlott.
A jövőhétig, jelentkezzen a Központi Ellátónál, adja meg a nevét és kérje a 10/B2-es jelű tervezet végrehajtását.
Tisztelette, Peter C. Evans A Domínium Kancellárja, Népjóléti Kancellár