Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Today at 11:13 am


Yesterday at 10:29 pm


Yesterday at 8:45 pmYesterday at 8:11 am

Hétf. Nov. 30, 2020 7:36 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Christopher Hart - Egy kancellár kitagadott fia
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Dorian Castillo

Kancellár

Christopher Hart - Egy kancellár kitagadott fia Giphy

Karakterlapom :

Születési idő :
2377.11.23. (39)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
kancellár (orvostudomány, űrlénytan, botanika, biológia szakirányban kutatás)

Reagok száma :
188

Avatar alanyom :
Cillian Murphy

Keresem :

☽ :
Christopher Hart - Egy kancellár kitagadott fia 31qBM


Christopher Hart - Egy kancellár kitagadott fia Empty
Utolsó poszt Csüt. Aug. 29, 2019 12:28 pm
Következő oldal

Christopher Hart
Tom Welling
Kor: 19 év
polgár/ellenálló
Chris Dorian Castillo elsőszülött gyereke. Első feleségétől, Violet Harttól született, de miután kiderült Violet méhe gyenge, Chris kihordása után meddő lett és terméketlensége öröklődhet, így Doriannak elrendelték a válást. Dorian Christ a volt feleségével hagyta, nevét visszavette, lévén levette róluk a kezét. Chrisnek nem sok közös élménye van az apjával, lévén új felesége lett, új gyerekei születtek. Anyja sem mesélt sokat neki róla, hiszen még akkor volt a felesége mikor még csak kutatott, tudós volt, de szinte csak a munkával foglalkozott. Ha bejelentkezett apjához, akkor természetesen fogadva lett, néha találkoznak is. Ellenben Chrisnek (ha lappangva is) ellenérzései vannak apjával, a rendszerrel kapcsolatban. Kitagadása miatt nem könnyű gyerekkor van mögötte, főleg mert tanulmányai szempontjából ha akarna sem tudna apjához felérni. Anyja ennek ellenére szeretetben nevelte, mostanában a perdai nyelvre is tanítja Christ, hiszen ha úgy alakul és itt telepednek le hasznos lesz. A megalkotóra bízom Violet hozzáment-e egy meddő férfihez vagy egyedül nevelte. Annyi bizonyos, hogy Chris néha elejtett már olyan mondatokat, amik rendszer ellenesek, de Dorian eddig ha jelét is adta figyel, nem tett még ellenlépést, amit bizonyosan nem tud mire vélni egyetlen fia.
A megalkotóra bizom azt is, hogy neheztel-e a kitagadás miatt apjára és esetleg bosszút tervez, esetlegesen Ő maga akarta apja halálát és szervezte meg megtámadását. Szervezkedik-e ellene, avagy nem kimondottan az apja a célpont hanem a kancellárok és a rendszer maguk (Ez esetben akár a többi kancellár ellen szervezkedett). Esetlegesen ennél békésebb lélek és csupán apja tiszteletét kívánja kivívni sérelmei okán, bebizonyítani hogy semmivel sem kevesebb mint bárki más, sőt. Ha Tom PB-nél maradsz, akkor külsőre is hasonlítani fogtok, ami külön hirdeti, nem lehet letagadni kinek a fia Chris.
Feleséged még nincs, de már csak egy éved van hogy találj valakit, kérdés hol nézelődsz, mik a céljaid.

//Én személy szerint amolyan harcos jellemként képzelem el, hiszen ha akarja, ha nem, nem csak külsőre hasonlít az apjára, tehát kitartása figyelemre méltó. Gyors észjárású, csak szétszórt/türelmetlen/stb. jelleme miatt nem ért el még semmiben sem kiemelkedőt. Sőt, rajztehetségét is apjától örökölte, bár ezzel nem biztos tisztában van. Akár anyja szakterületét is követheti, a nyelvészetet, de lehet apja egyik ága fogta meg. Ha ellenálló leszel, a közös játékok miatt egyelőre ne tudja rólad senki, ahogy Dorian se, később persze ahogy a játékok alakulnak felvállalhatod és elszökhetsz Wink Ajánlom olvasd el azért a karakterlapom, hogy mire számíts, valamint azért képben légy velem, mert mégiscsak az apád vagyok Very Happy A viszonyunk nem felhőtlen, és noha másnak közönyösnek tűnik, szerintem mindig is érezted Dorian nem örül, hogy nem tud veled "dicsekedni". Rád bízom azt is hogy milyen a kapcsolatod a féltestvéreiddel vagy az Ő anyjukkal, szegény beteg Marthaval Very Happy
A PB tehát alkudható, bár én örülnék Tomnak Wink Várlak nagyon *-* //


 

Vissza az elejére Go down
 
Christopher Hart - Egy kancellár kitagadott fia
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Böngésző :: Elkelt keresettek/Inaktív karakterek-
Ugrás: