Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Today at 9:42 am

Yesterday at 9:59 pm


Yesterday at 9:21 pm


Yesterday at 8:40 pm

Yesterday at 7:40 pm

Yesterday at 11:31 am


Szer. Nov. 25, 2020 5:17 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Fő idővonal
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Fő idővonal  Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
311

☽ :
Fő idővonal  Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Fő idővonal  Empty
Utolsó poszt Kedd Júl. 23, 2019 7:47 pm
Következő oldal
Fő idővonal
Ide kerül kilistázásra minden olyan fontos IC esemény, mely hatással lehet a játékban lévő karakterek életére. Olyan esemény ért, mely hatással lehet a többiekre, a világra? Írj az adminoknak, hogy az idővonalon jelölhessük!

2100-2200-as évek, a Föld pusztulása

2130 - A Földön a jégsapkák elolvadtak, sok területet tenger önt el, míg máshol elsivatagosodik a táj.
2210 - Harmadik világháború, amit az Utolsó világháborúként is emlegetnek. Pár hónapig tartott, az országok felbomlottak, az amúgy is pusztuló Földön még több város vált lakatlanná. Kancelláriák vezette öt nagy városállam maradt fenn, búrák alatt.
2232 - Visszatér a Noah-12-es űrszonda, rajta CQL-mintákkal. A kutatások egyszerre fordulnak az új anyag és az űrkutatás, az űrutazás felé, mint egyetlen menekülési mód.

2300-as évek, az űrkorszak kezdete


2305 - A hibernáció feltalálása, mely lehetővé tette az első hosszabb űrutazás emberekkel a fedélzeten a szomszédos naprendszerbe. A hajó neve Watatsumi volt, 12 évvel később tért vissza, de sajnos életre alkalmas bolygót nem talált.
2329 - Elkészül az öt nagy hajó terve és megkezdődik az építésük: Dominium (közép kontinens), az Alpha (nyugati kontinens), Elektra (keleti kontinens), Black Moon (déli kontinens), Thor (északi kontinens).
2360 - Megszületik a Terv, mely listázza az embereket tudásuk, hasznosságuk és termékenységük szerint, egyúttal elkezdődik a begyűjtésük is a hibernációhoz.
2363 - Az öt hajó elhagyja a Földet, mindegyik fedélzetén több ezer emberrel és tízezernyi Alvóval.
2364 - Az öt hajó öt különböző irányba folytatja útját, mindegyik korábbi, szondák által lehetséges lakhatónak tűnő bolygók felé halad. Pár hónap után a Thor nevű hajó vészjelzést ad le, minimális űrtörmeléket leszámítva nyom nélkül eltűnik.

2400-s évek, az új élet korszaka

2413 - Caligo bolygó és három holdja felfedezése, melyek közül a legfontosabb a Perda hold. Értelmes életet találnak rajta, akik magukat perdaiaknak nevezik, de egy szerencsétlen balesetből fakadó konfliktus hamar háborúvá fajul (első csata július 16.), továbbá mindkét félt járványok tizedelik.
2414 - Nagyobb lázadás tör ki a Dominiumon és a Perdán épülő Városban, melyet a Kancellária ugyan lever, de sokan el tudnak szökni a hegyekben bújva el és onnan szervezik az Ellenállást.
2415 - A Város főbb részeinek kiépítése befejeződik. A Justice League első üzenetének megjelenése.
2416 - Napjaink...
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Fő idővonal  Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
311

☽ :
Fő idővonal  Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Fő idővonal  Empty
Utolsó poszt Csüt. Nov. 21, 2019 1:44 pm
Következő oldal
2416 eseményei

- Január: Katrina Gardel hadnagy és Raven Moor tizedes terepi munkáját zavarták meg ellenállók elrabolván őket. Sikeresen le tudtak adni vészjelzést, így a hadsereg ki tudta menekíteni őket, de az ellenállókat nem sikerült elfogni (játék itt). Az akció vélhetően elterelő hadművelet volt, mert ezalatt Simon Greymare hadnagy csapatát is megtámadták és megszereztek egy Scorpion járművet.

- Február: Merénylet Callum Jenkins kancellár és Samantha Lewis hadnagy ellen, melyben az ellenállók eltérítettek egy tehersiklót. A tehersikló lezuhant, a célszemélyeket a flotta az utolsó pillanatban mentette meg. (Játék itt)

- Március: Elorakból a Városba tartó szállítmányt szerzett meg az Ellenállás, ezzel jelentős élelmiszerkészlethez jutva. A hadsereg járműveit támadták meg, de ettől még a készlet eltűnése okozott némi konfliktust a Város és Elorak között.

- Április: Rita Carter őrmester hetekkel korábban eltűnt, őt egy sikeres akció keretében Richard Carter és Stig Wayland hadnagyok mentették ki az ellenállók kezei közül (játék itt). Ugyancsak ebben a hónapban kibertámadás érte a Családügyi Hivatal rendszerét, mely miatt pár napig a hivatal rendszere nem volt elérhető, az esetért a magát Justice League-nek nevezett szervezetet tették felelőssé hivatalosan. (Játék itt és JL hír: itt és itt)

- Május: A Kis kutatóállomás őreit mérgezték meg hallucinálást okozó gombákkal, akik az őrjáratról visszatérve hoztak magukkal négy holdszemű állatkát CQL-kristályoknak képzelve őket, ezalatt az őrponton hagyott fegyvereiket számos más felszereléssel együtt ellopták.

- Június: A Város raktárkészleteit célzó merénylet hiúsult meg a hadsereg sikeres fellépésének és Elorak Danájának közbelépésének köszönhetően. (Perdai titkos akció volt az elrabolt perdai gyógyító kiszabadítására, melyet a béke megőrzése érdekében a Kancellária úgy kommunikált le, és IC ezt tudják az emberek, hogy a magukat perdaiaknak álcázó ellenállók támadtak a Város ellen. (Játék itt és itt))
- Ebben a hónapban a Kancellária társvezetőt nevezett ki William McGrover kancellár mellé a Családügyi Hivatal élére: Ted Williams-et. Valamint ugyanezen az ülésen Callum Jenkins kancellárt bízták meg a perdai tudományos kutatások vezetésével, hogy az információkat a nép javára fordíthassák. (Játék Itt, Hírmondó üzenet Itt és Itt)

/folyt. köv./
Vissza az elejére Go down
 
Fő idővonal
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Információs pult :: Idővonal-
Ugrás: