Ha előre tudod, hogy X napig/hétig nem tudsz a fórummal foglalkozni, akkor kérlek, jelezd itt nekünk, hogy minden játékostársad és az adminok is tudjanak róla, hogy miért nem leszel elérhető az adott időszakban.
Kedves mindenki, megnyítom ezt a topicot Na szóval az elkövetkező egy hétben ritkán leszek fenn. Most hétvégén lánybúcsúba megyek, jővő héten meg lagziba sogornőmnek.. Szóval sok az előkészület a héten...
Tisztelt Pórnép és a többiek, mivel Callum Jenkins kancellár tönkre tette a CsH-t ez akkora sokkot okozott, hogy pénteken elmegyek valahova kipihenni ezt a stresszt. S csak vasárnap térek vissza este...
2019.09.09-2019.09.18.-ig nem leszek gépközelben, mobilról reag írás lassabban megoldható, így ahogy tudok érkezek reaggal és pm-kel. De leginkább csak este 20:00 tájában. Köszönöm a megértést
Jövő hét hétfőn (09.16.) elutazom és legkésőbb szombaton (09.20.) jövök haza. Reagokat mindenesetre nem fogok tudni írni és jelen se leszek a fórumon, valószínűleg semmilyen formában, így ha kérdésetek/kérésetek van, akkor a többi admint zargassátok addig. Aki pedig ír nekem reagot, amíg távol vagyok, az kérem, hogy írjon róla nekem egy PM-et is, hogy mindenképpen észrevegyem, amikor visszatértem.
A válasz reagokkal utána majd igyekszem, ahogy hétfőig is írni még pár felé.
Holnaptól (09.21) nem leszek elérhető, elmegyek nyaralni. Túl gyorsan lett túl hideg, nem bírja a szervezetem. Egészen 28.áig nem is leszek, néha felnézek, pm-ekre szerintem fogok tudni válaszolni, reagolgatni pedig egyáltalán nem. Akinek még tartozom, annak igyekszem ma írni, ha nem fog menni, akkor egy kis türelmet szeretnék kérni
A héten és a jövőhéten nagyon sűrű napjaim jöttek és jönnek még össze, emiatt kicsit lassabban tudok írni. Amint látom már merre van az arra, jövök vissza teljes vállszélességgel, addig viszont kis türelmet kérek mindenkitől.
Hálás köszönet előre is, a hölgyeknek kézcsók, az uraknak pacsi!
Első körben szeretném jelezni, hogy 19-22-ig elutazom és egyáltalán nem leszek net közelben. Második körben azt, hogy elnézést, nagyon el vagyok havazva és tudom van aki rég kapott tőlem hszt, ezért elnézést, a héten még próbálok pótolni, de lehet átcsúszik 23-ra mikor hazajövök. Akkor még lesz a héten szabim, szóval igyekszem visszazökkenni, csak IRL kicsit összesűrűsödött minden
Úgyhogy tényleg bocsi, majd valahogy kárpótlok mindenkit
Dorian és a többi léhűtő
Kieg: Call, igyekszem a mesébe is írni, kedden 10 körül este hazaérek végső soron, de ha nem sikerül követem Aideent és segítem, vedd úgy és köv körben szorgoskodom előidézni korai őszülésed valami fincsivel
10.23 (szerda) és 10.27 (vasárnap) között nem leszek elérhető. Akikkel játszom, tőlük a türelmüket kérem. Admini ügyekben kéretik a kollégákat keresni.
Callumot váltva most én veszek el egy időre. Szombattól-vasárnapig (11.02.-11.10.) nem leszek elérhető, mert külföldre utazom. Ez azt jelenti, hogy se a fórumon, se a Facebookon nem leszek jelen, valószínűleg semmilyen formában se. A lényeg, hogy a többi admint zargassátok nyugodtan a kérdéseitekkel, úgyis mindig örülnek neki Reagokat a héten majd próbálok írni, de nem biztos, hogy mindenkihez eljutok majd. Addig is köszönöm a türelmeteket!
Észrevehettétek, hogy eléggé el vagyok veszve, ezért utólag is elnézést. IRL elég sok minden összejött (munkát akarok váltani, költözni akarunk, nyelvet kéne tanulnom, mostanában nagyon sokat vigyázok a nővérem gyerekeire, nem vagyok itthon...) Szóval elnézést, amíg visszazökkenek valami normálnak mondható állapotba lehet hektikusan leszek jelen, a játékaim is hullámzóan alakulnak majd amiért előre is sűrű elnézést és remélem átvészelik a hánykolódásom mert mind imádom p.p
A héten próbálok ha mást nem benn a melóban alkotni, mert itthon kb sosem jön össze, aztán meglátjuk... ígérgetni már nem merek, mert a szabim is tök másképp alakult mint én azt nagy lelkesen elterveztem.
Egy kis türelmet kérnék még mindenkitől, akinek tartozom. A héten még nem valószínű, hogy fogok írni, utána viszont gyorsan próbálok majd pótolni mindent.
Ritka pillanatok egyike, amikor 2 napig előre láthatólag nem leszek nagyon gépközelbe, és nem lehetek itt veletek. Türelmeteket kérem a válaszaimra.
Ezért, szeretnék nektek előre is Nagyon Boldog Új Esztendőt kívánni! Sikerekben gazdagot és Egészségben, mert az a legfontosabb!
Szeretném még megköszönni Nektek ezt az elmúlt évet, amiben minden öröm, bánat, kaland, és minden más együtt volt a karijainkkal és Usereikkel egyaránt! Boldogan tekintek vissza erre a korszakra, ahogy Rátok is ebben az Óévben, mert családom helyett, Családom lettetek, amiért mindig is hálás és boldog szívvel gondolok Rátok! Köszönöm, hogy Veletek lehetek, s remélem, hogy az eljövő Új Évben is együtt folytathatjuk mindazt, amit elkezdtünk. Remélem, új Kalandok és helyzetek várnak majd ránk, hogy ismét együtt köszönthetjük a következő esztendőt, és vele egy újabb és szebb jövőt! B.Ú.É.K. !!!
Ugyan nem szabadultok tőlem hosszasabb időre, de hétfőtől csütörtökig elutazom pihenni, új helyet megismerni coronavirust látni meg ehhez hasonló vigadalmak és bár viszek magammal gépet, a kaland reagon kívül semmit nem ígérek. (Aztán ki tudja mi fog történni, főleg, ha rossz lesz az idő.) Egyébiránt, ha minden jól megy - és jól fog -, akkor most még vasárnap pótlom hiányosságaimat is, biztos, ami biztos.
Sziasztok! Egy építkezés intézése miatt vagyok eltűnőben, sajnos minden időmet ez vette el az utóbbi időszakban. Szeretnék még 1 kis türelmet kérni, hamarosan véglegesednek a dolgok és akkor újra tudom tervezni az időbeosztásomat is. Köszönöm a megértést és elnézést kérek!
The scariest moment is always just before you start. ◦ᵒ·○●·°
Tudom, hogy mostanában ritkásan vagyok és baromi sokat kell várni a reagjaimra, ezért úgy gondoltam, hogy most már beírok ide. A márciusom még hasonló lesz az elmúlt két hónaphoz, mivel még mindig felújítunk, majd költözünk. Amikor időm lenne, agyam vagy kedvem nincs írni, mert máshol járnak a gondolataim, így mindenkitől még némi türelmet kérnék. Amint átköltöztünk és belaktuk az új kuckót, visszatérek ismét úgy, mint előtte, de addig még marad ez a rémesen lassú tempó tőlem. Megértéseteket köszönöm!
E hét margójára írva: látástól Mikulásig dolgoztam. A kevés pihenő időmben pedig inkább magammal foglalkoztam, mintsem írtam volna. Ma már elkezdem a törlesztést, viszont a jövő hetem még nem tudom hogy fog alakulni. Megeshet hogy megint eltűnök, de az is megtörténhet hogy aktívabb leszek. Mindenesetre jelzem itt, hogy ez a helyzet jelenleg nálam. Nem szándékozom lelépni innen, vagy abbahagyni a játékokat, csak nagyon a nyakamba ült az élet!
2020.07-09-től 2020.07.13-ig nem leszek. Ügyeket intézek, ráadásul két szülinapot is meg kell ünnepelni a hétvégén és még állatkertezünk is. Üzenetekre válaszolok, reagok majd csak hétfőtől lesznek. Köszönöm a türelmet addig is a játszópajtiktól.
Július 21-23, augusztus 07-15-ig létezésemet áram és térerő feltételezhető hiányában nem garantálom, táborokba megyek (mondjuk, azt még mindig nem értem, miért kell a három napos földmérősbe varrókészlet, ha egyszer tantermekben alszik az ember, de ők tudják)
Kicsi perdai leányzó 08.08-08.19 között tábor és nyaralás nem fog létezni, kivéve ha közben lesérül (túra tábor, sok esély van rá) Utolsó napokban leszek egyáltalán áram közelben, legalábbis jelenleg úgy néz ki.