Ha már rendelkezel elkészült előtörténettel, akkor itt tudod jelezni a játékosok számára, hogy játékostársra van szükséged. Ha látod, hogy más játékos/játékosok is írtak már előtted (célszerű visszanézni a topicot és a dátumot is figyelni), akkor új hozzászólás helyett írj rá valamelyikükre, biztosan örülni fognak neked. Ne féljetek egymásra ráírni játékügyileg, hiszen mindannyian azért vagyunk itt, hogy játsszunk.
2 játékot szívesen nyakamba vennék még, tudják a dominiumiak kit kell kerülni Ha magasabb rangban vagy könnyebben megoldjuk, de bárkivel szívesen összeszervezek valami alapszituációt! (Ígérem nem fog fájni, maximum elenyésző mértékben)
Hú de elkeltem és hú de hamar El is árasztalak majd titeket cserébe
Valakinek egy frissen ébresztett még kissé elveszett, nem épp vidám hapsi a Dominiumon? Eladó 1-2 játékra, a Perdára és máshova egyelőre még nem mehet sajna de talán nem lesz leküzdhetetlen akadály >.<
Most épp Philip-fele
Elkeltem
A hozzászólást Philip Hartley összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Szept. 18, 2019 9:33 pm-kor.
Hamarosan visszatérek a Dominium-ra Richard Carter-el és Stig Wayland-al. 6 hónapnyi eltűnés után sérülésekkel fognak visszahozni és információim vannak Derek Pain-ről, kit szintén hónapok óta nem találnak Dominium-on. Akit jelenleg most keresek, az egy orvosi egyén, ki ellátja a sérüléseimet, hisz nem kevés akad. Ezen felül, ha egy felsőbb vezetőnek információval szolgálhatok, megjelenhetne ő is. Mondjuk utóbbit lejátszhatjuk csak kettesben. Az orvosi vizsgálaton Richard is részt venne. Mindennap egy reagot tudok írni, szóval ha ez nem akadály, jelentkezz doktor úr/néni. Nem néztem végig, ki orvosi poziciós, így ha megdobnál egy PM-el, örülnék neki. Megbeszélünk mindent, ne aggódj
A kihallgatásos rész elkellt. De orvost még mindig keresek
Friss játékosként szeretném elkezdeni életemet a Dominiumon. Orvosként és Hadnagyként pedig szeretném megtalálni a pácienseimet és az "alattvalóimat". Igazából ötletem nincs, szóval ötleteljünk együtt.
Bárki jelentkezését várom. Kalandos, izgalmas, romantikus, kacifántos, szerelmi háromszöges vagy bármi más játékra vevő vagyok. *.*
Nagyon nagyon várlak benneteket! Pusszancska: Dr. Alexa Gray
Hát már a lányommal is felavatom itt magam, ki ne maradjon Perdai lévén a Perdára keresnék valakit, akire gyanakodva nézhetek (persze csak amennyiben ember az illető) avagy activity-zhetünk mert nem beszélek az emberek nyelvén xD Ha akad bárki kalandor lelkű aki a városon kívül merészkedne valami küldetése kapcsán, egyéb dolog miatt örömmel elcsípném ^^ (Végső esetben a város körüli területekre is elmerészkedhetek, de elrabolni nem hagyom magam )
Elkeltem
A hozzászólást Rhywen összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 20, 2019 5:03 pm-kor.
Eladó, kiadó, most... egy játékom! A Perdára keresek egy játszópajtit, mivel sajnálatos módon nem én vagyok az első perdai, aki megtanult repülni. (Ha én lennék se mennék az emberek hajójára, úgyhogy annyira nem zavar.) Bármiféle játékban benne vagyok, kivéve talán amelyikben ki akarják operálni a szívemet. Első/második játéknak az kicsit sajnálatos eredmény lenne.
Most egy picikét speciális játékra szeretnék játékostársat keresni.
Már régóta viszket a tenyerem (hetek óta), hogy itt vannak ezek a csodaszép titánok és alig vannak kihasználva. ^^
Szóval keresem azt a bátor jelentkezőt, aki gyakorolna velem, vagy a szimulátorban, vagy élesen egy kis titánharcot (persze akikkel a későbbiekkel lebeszéltem már ilyen játékotm ég mindig él, csak nem bírok a víremmel). Lehet jelen, jövő, múlt, alternatív, bármi, ami bárkinek is szimpatikus.
A játék és az elverés () ára egy pm, jelige: A titánok a legmenőbbek.
Akkor most jöjjön egy nem megszokott hirdetés. Mivel nem magamnak keresek játszópajtit, hanem keresek 2 embert, akik kijátszanának nekem valamit, amiben benne van a kezem mint gonosz kancellárnak..
Két opció is van:
Opció 1: Támadás Valakit megbízok hogy verje össze a másikat, dúlja fel a lakását, stb. Persze a verőlegény nem tudja, hogy én vagyok a megbízó. Szóval erre kell egy kellően "erkölcstelen" alak, aki pénzért, vagy valamiért megteszi ezt a mocsokságot a másikkal. Az áldozat nem halhat meg, nem lehet megerőszakolni, stb. A másik tag persze lenne az áldozat. Ha ezt bevállalja két játékos, akkor a támadónak lenne még 1-2 instrukcióm pm-ben.
Opció 2: Túlélés Az opció egy folytatása. Itt az áldozat, és a "barátja", az eset után "kibeszélik" hogy mi is történt. Akár lehet nyomozás formájában is. Itt az áldozatnak lenne 1-2 instrukcióm pm-ben.
Mind a kettő lehet az állomáson is vagy a telepen. Sajnos Perdai-ak nem jók ide. Bocsi.
Még mindig várom a páciensek jelentkezését, amúgy is ha jól tudom orvosi vizsgálat szükséges ahhoz, hogy a Flotában maradhassatok. Szóval gyertek csak, nagyon várlak.
Azon kívül pár barátot is szívesen fogadnék, mert Alexa igencsak magányos szegénykém és már arra is vágyik, hogy egy férfi és a szerelem is belépjen a szívébe. Vagy csupán egy pár hetes-hónapos kaland megtalálja. Igaz nagyon nehéz dolga lesz az illetőnek, ha megakarja hódítani Alexa szívét vagy akárcsak az ágyát is De hajrá! Gyertek csak!
Nagyon nagyon várlak benneteket! Pusszancska: Dr. Alexa Gray
Sziasztok, új vagyok itt, de bedobnám magam 1-2 játék erejére, a meglevők mellett. Ha van ötleted, írj rám bátran, ha nincs, akkor közösen kitalálunk valamit.
Sziasztok! Most, hogy egy ideig biztos felszabadult a szombat délelőttöm, ezáltal jelentősen növelve a szabad óráimat, játékostársat keresek tudom hogy voltak valakik akiket már elég rég megpróbáltam elkapni, de nem.emlékszem a nevükre. Valljuk be, userem saját nevét se tudja most épp.
Szóval ha van kedved játszani egy perdai kislánnyal, dobj meg egy galambbal
Egy leendő botanikushoz keresem a játszótársam, szinte bármire vevő vagyok, és kimondottan gyors játékos is vagyok, napi 1 reag-minimumot tudom hozni általában. Leginkább a Dominiumon tartózkodom, sorry, perdaiak.
Kicsi kislány keresni jó játszópartert játékra! Amit tudok nyújtani: - Izgalmakat! Meg gyorsaságot - Kreatív játékötlet kijátszást. Hogy mit, azt még nem tudom
Előny ha te is perdai vagy, meg az is előny ha nyugodt szívvel rugdosol meg, ha úgy érzed nem írok túl gyorsan. Online iskolai élet kaotikus
Perdai játékostársat keresek Eloraki kezdéssel, a perdai városból való kiszökéssel, esetlegesen pár napig tartó kalandozással a közeli és távolabbi környéken, kizárólag gyalog!!! Előny az emberi nyelv tudása de nem feltétel, növényismeret, helyismeret szükséges, külön programként Tőgyikével való megismerkedés.
Vissza tértem! Remélem mindenki ugyanúgy örül, mint én. Közben Lara is anyukája lett két csodálatos picurkának. Szóval most lent tartózkodik a Dominiumon, kicsit ott hagyta az Imperiumot, hogy a csemetéit nevelgesse.
Keresnék pár játék partnert, hogy újra beinduljon az életem. Szinte bármire vevő vagyok, szóval keressetek bátran *.*