Jelenleg 2 futó játékom mellé, egy harmadikat is bevállalnék! Illetve 2 futó és 1 tervezett játékom van. A tervezettre meg PM-et várok, mikor is kezdhető. Athardal és Rhonannal folyamatos játékok várnak, ezt tudom. De jöhet egy harmadik személy is, bármilyen játékra vevő vagyok. Lehetsz ember, lehetsz perdai, nőnemű vagy férfi! Mehet megmentősdi, edzés, bajbakerülés és segítségnyújtás, vagy útmutatás, tényleg bármi szóba jöhet. Szóval ha vevő vagy velem egy játékra, akkor dobj meg egy PM-el. Nem leszek hálátlan. Naponta, kétnaponta megdoblak reaggal!
Első játékom már foglalt ugyan, de ha nem zavar, hogy nem írok túl gyorsan, és érdekelhet téged egy hozzám hasonló személyiség, akkor plusz egy szálat bevállalok mellé. Téma és nem kötetlen, de a perdaiakkal egyelőre még nem tudok játszani. Majd később.
Bár mindenhonnan elkések ugyan és amikor meglátják, hogy a szimulációban történő kiképzőgyakorlatukat én fogom megszerkeszteni és végigvinni többen elhagyják a helyiséget, a maradék meg annyit mond, hogy: 'Kissé flúgos, de ártalmatlan.' - szerintetek -, mégis keresek magam mellé 1 (betűvel is kiírva: egy) játékostársat. A halált megvető bátorság nem hátrány, csak előny, de ha csak egy ingyen pszichológusra vágysz, már készítem is a jobb vállamra a zsebkendőket, hogy a szép pulóveremet ne orrváladékozd össze. Szóval röviden mindenféle játékra nyitott vagyok, nem kell, hogy szétvessen minket benne a feszültség.
És ez még nem minden! Az első jelentkező lefoglalhatja akár egy teljes napra valamelyik szimulációs szobát, mindezt teljesen ingyen, grátiszként pedig ő mondhatja meg, hogy mibe szeretne belecsöppenni - a családi összejövetelek kifejezetten a szívem csücskei - (jött, látott, győzött), a második jelentkezőnek pedig szintén ezt tudom felajánlani, csak felár ellenében. Ne hagyják ki ezt a remek ajánlatot, írjanak üzenetet még ma!
Szeretnék visszatérni az oldal világába, és ehhez keresnék partnert :3 A karakterem kissé nehézkes, nem az a társasági pillangó fajta, kedveli a vészhozókat és még a képességblokkolással is bír (szóval elég rossz parti a perdai testvéreknek), ám cserébe kíváncsi, és ha akar, tud barátságos és hasznos is lenni
Egyébként apránként szeretném az emberek világa felé sodorni a karakteremet, mivel a sajátjai között kakukktojásnak érzi magát, és egyébként is egész izgalmas lenne, ha átállna a sötét olda- akarom mondani elkezdene húzni a szíve az égiek felé, szóval ebbe az irányba elmozdulva is nyitott vagyok partnerre. Még valami elrablós, kísérletezős őrületben is benne vagyok (ami aztán apránként átfordul közös munkába, nyilván nem pikk-pakk), mert éljen a káosz!
Végül, de nem utolsó sorban nem vagyok a csevegős játékok ellenére, de jobban szeretem az eseménydúsabb témákat. Ha ennyi kín után nem csuktad rám az oldalt, akkor megtisztelsz, ha megdobálsz egy pm-el :3
Első sorban Perdai játszó pajtást keresek, de ha valakinek lenne egyéb ötlete szívesen plotolok. Tudni kell, hogy karakterem megveti az égieket, és egyszer akadt velük jobban össze, ami a lapomban is szerepel.
Botanikusommal keresek játszópartnert a Perdára, a Városba, mivel a karakteremnek nincs sem oka sem nyomós indoka a Dominiumra utazni, ezért marad a Város, vagy a városon kívüli területek. Ember és/vagy perdai, akár két játékot is be tudok vállalni, bár nem leszek gyalogkakukk, de csiga sem, hisz ismertek
Friss játékosként szeretném elkezdeni életemet „orvosként” és kutatóként a Dominium hajón belül. A „politikai” árnyjátszmák sem állnak távol tőlem, de első játék tekintetében nem biztos, hogy politikai intrikákba kívánnék bonyolódni.
Chihiro-nak keresnék partnert, szövetségest, barátot! Egy biztos, mellette nem fogsz feladat nélkül maradni!
Akit érdekel egy Yakuzás hercegnő, az bátran írjon
我最深的敬意 !
Amennyiben "hosszútávú" játék van kilátásban azaz nem várható OCC okok miatti teljes inaktivítás és meseszál befejezetlenül való elhalása abban az esetben érdekelne a dolog.
Férjemuram már be lett izzítva játéktéren de szíves örömest játszanék még mással is Szóval ismerkednék a játékkal és a játékosokkal egyaránt, gyakorolnék, mert jó orvos is mások holtáig tanul
Most még viszonylag szelíd doktornőm el távon van két hétre a Dominiumról, szóval kicsit vagy kevésbé pörgőset játszanék szívesen. Leginkább így délután, este felé
Stupidity cannot be cured, but it can be eradicated!
Megpróbálom újra aktívvá és aktívabbá tenni magam. Szóval játékostársat keresek, bármilyen játékra. Naponta tudnék egy reagot vállalni, kb. Bárki bármilyen ötlettel keressen meg nyugodtan.
Az ünnepség által kialakult dolgokra keresnék magamnak játszótársat! Szóval kancellárok és más egyéb szereplőket szívesen látok magam mellett!! Ezen felül szívesen vállalok 1-2 külön szálat Chihiroval