Beosztásom : Admin
Reagok száma : 350
☽ :
 | Utolsó poszt ☽Csüt. Jan. 09, 2020 8:17 pm Következő oldal ☽ | |
Keresem a... Kapcsolatépítésre fel! Szükséged van a játékban egy orvosra, katonára, kancellárra, közlegényre, szemtanúra, stb. vagy több játékon át barátra, ellenségre, kedvenc oktatóra, riválisra, horkoló kabintársra, stb. hátha valaki magára ismer a már regisztrált játékosok közül?
Írd ide, kire van szükséged, jelöld, hogy csak egy cameo-szerep lenne vagy hosszabb időre tervezel! Ha meglett, akit kerestél, akkor jelezd a hirdetésednél.
Karakteredre ismertél valamelyik keresettben? Írj a keresőnek és beszéljétek meg a részleteket! |
|
Karakterlapom :
Születési idő : 2388. nyara
Beosztásom : Védelmező
Reagok száma : 85
Avatar alanyom : Leidy Amelia Labrador
 | Utolsó poszt ☽Szomb. Feb. 20, 2021 10:33 pm Következő oldal ☽ | |
Sziasztok! Keresem a...karakterem perdai pasiját! Amit a plotról tudni kell: Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, hiszen a te hivatásod helyhez kötött, ritkán látjuk egymást, de mindig boldog a viszontlátás és már én is próbálom az életemet egy pont köré fókuszálni, ám ez nem mindig sikerül maradéktalanul. Talán pont azért nem, mert a családod mindig megjegyzéseket tesz amiért még nem született gyermekünk. Pedig te is azon az állásponton vagy, hogy várjunk még, ahogy a gyermekáldás ideje elérkezik ha az Istenek is úgy akarják. Akkor is ha túl sokszor vagyok tőled távol, de te tudod, hogy mennyire fontos nekem a szabadság, az erőjárás, a természet szeretete, néha még el is kísérsz... // Nagyon várom az illetőt!!!. Pb tekintetében ehhez hasonlóhoz -->: perdai pasi | A jellemében teljesen szabad az út. Ha van kedved kalandozni az érzelmek országutján, akkor ne habozz. Ha megérkeztél, akkor írj Pm-et Tywinna-nak. // |
|