Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Yesterday at 11:09 pm

Yesterday at 9:34 pm

Yesterday at 7:32 am

Vas. Ápr. 11, 2021 9:13 pm

Vas. Ápr. 11, 2021 10:18 amSzomb. Ápr. 10, 2021 9:43 am

Pént. Ápr. 09, 2021 5:09 pm

Pént. Ápr. 09, 2021 8:02 am
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 7 3
Hadsereg 4 7
Ellenállók 1 2
Flotta 0 2
Perdaiak 6 3
Összesen 18 20
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
A perdaiakkal történtek
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


A perdaiakkal történtek Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
364

☽ :
A perdaiakkal történtek Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


A perdaiakkal történtek Empty
Utolsó poszt Hétf. Jan. 13, 2020 8:05 am
Következő oldal
A perdaiakkal történtek

2416
Ami a fő idővonalon említetteken kívül történt még

- Április: Elorakba érkezett Shane Gregor orvos, aki Rodával, Elorak első gyógyítójával beszélt és mindkét nép orvoslási módszerei bemutatásra került a későbbi együttműködés reményében. Shane Gregor később Dana Rhe-vel is beszélt a csarnokában felkeresve őt. (Játék Itt és Itt, jelentés róla Itt)

- Május: Eowen egy ember, Alec Delgado társaságában kicselezve az őrséget átfutottak a Nagy Szentélyen. Kár nem keletkezett, az őrség nem kapta el őket, de később Eowen-t elővette Dana Rhe. (Játék Itt és Itt)

- Június: Elorakba érkezett két vendég, Raven és Bruce Moor házaspár (ide jön miket követtek el), előbbit Eowen, utóbbit Dana Rhe vezette körbe. Ezalatt Roda az emberek vendégszeretetét élvezte és a Dominiumra feljutva hivatalosan az orvos-gyógyító együttműködésről beszéljen, és mint azt később beszélték, az egyik kancellárnak segített meggyógyítani a feleségét. (Játékok Itt és Itt és Itt)

-Augusztus: Elorak amúgy eseménytelen, békés életét néha képesek felforgatni a forrófejű perdai férfiak kakaskodása. Nem mindennapi, de inkább szórakoztató semmint bosszantó. Shiennel asztalai előtt történt az eset Perda legforróbb hónapjában, hogy Athard és Rhonan valamiben nem értett egyet, és offenzív véleménycserébe kezdtek az öklükkel. A kisebb botrány csupán néhány percig tartott, de Elorak még, más izgalom nem lévén, két hétig emlegette. Játék itt
- A Tűz havában, szárnyra kelt a hír, főleg a kézművesek közösségének berkeiben, hogy Nadiha, Elorak egyik fegyverkészítő mestere eltűnt. Távolmaradása többekben aggodalmat keltett, Athard indult útnak, hogy megkeresse. Nadihát megtalálta ugyan, de a lány súlyosan megsérült, szállításában egy quorsa segédkezett, akit annak előtte még nem láttak Elorak környékén, és furcsa mód nem is akart bemenni a városba. (Játék itt)
- Az Égtükör-hegységnél élő perdaiak eddig ismeretlen fenevadak támadásainak voltak kitéve, melyről értesült a Faeserin faluba érkező Raven Moor és Nikolai Denisov, akik egy talált perdai csecsemőt hoztak vissza a rokonaihoz. A fenevadat korábbi tapasztalataik alapján hamar beazonosították a Dominiumról megszökött, közveszélyes genetikus, Svensson kísérleti, mutáns lényeiként. A perdai Vharan vezetésével több perdaival (Tywinna és njk-k) és egy ellenállóval (Alec Delgado) egészült ki a csapat, mely Svensson nyomába indult, hogy egyszer s mindenkorra leszámoljanak vele és szörnyeivel. A hegység tetejére vezető viszontagságos út során a csapat csaknem fele odaveszett vagy a szörnyek vagy az őshonos perdai lények karmai és fogai által. Meglepetésszerű támadásra nem volt mód, Svensson már várt rájuk, aki lopott siklójával és megmaradt utolsó szörnyével szállt szembe a csapattal. A Denisov által kért erősítés épp jókor érkezett meg, az egyetlen helyszínre érkező sikló azonnal hatástalanította Svenssont és járművét, míg a barlangba szorult perdaiak az utolsó szörnnyel végeztek. A perdaiak, Vharannal az élükön nemeslelkűségükről adtak tanúbizonyságot, mert a siklóval érkező Jenkins kancellárnak nem adták ki az ellenállót és nem is hagyták egyedül a sorsára, inkább vállalták, hogy a sérült ellenállóval gyalogosan tartanak le a hegy lábához, dacolva az éppen lecsapó hóviharral. (Játék előzménye itt, a kaland itt)

- Szeptember: Elorakba érkezett az égiek egyik vezetője, Callum Jenkins kancellár. Meglepő módon bogaháton "lépett át" a város kapuján, megtekintette a bogák istállóját, majd Rodával a gyógyítók házába ment ahol, a későbbiekben kiderült, az égiek hozta végzetes fertőzések gyógyításának módjairól kezdték meg a közös munkát. Játék itt

- Október: Noha az aratás már szeptemberben, az aratás hónapjában elkezdődött, a bőséges termés miatt az aratási ünnep a Hulló levelek havának első felére esett. Elorakba számos környező kisebb faluból érkeztek az ünnepelni vágyók, illetve a Dana áldásáért. A perdaiak és az égiek közötti kölcsönös együttműködés és a békés diplomácia jegyében, több tudós is megjelent az ünnepségen, a város kapuja előtt pedig megnövekedett az égi katonai jelenlét, amit természetesen, béke ide vagy oda, a perdaiak többsége nem nézett jó szemmel. szerencsére az aratási ünnep szentségét nem zavarta meg semmilyen összetűzés.

- November: A tél beköszöntével a perdaiak élete viszonylag csendes és nyugodt, előkerülnek a nyári hónapokban eltett gyümölcsök, a szárított hús és többen ülnek Shiennel asztalainál a tűzhely körül, kedélyes beszélgetéssel telik az idő. A tél vége felé azonban már lassan készülődnek a várva várt meleg hónapok beköszöntére, az Élet ünnepére.
Vissza az elejére Go down

Kancellária


A perdaiakkal történtek Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
364

☽ :
A perdaiakkal történtek Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


A perdaiakkal történtek Empty
Utolsó poszt Vas. Ápr. 04, 2021 8:53 pm
Következő oldal
A perdaiakkal történtek

2417
Ami a fő idővonalon említetteken kívül történt még

Álom hava (Január):
Álom havának közepén, Elorak Első Gyógyítója felkereste Cadarban Dann Tierrant. (A játékot ITT olvashatjátok) Hogy miért utazott el oda, csak kevesen tudják és talán ők sem beszélnek róla, hiányát Enna pótolta ezen idő alatt. Elorakba való visszaérkezése után azonban apró változások történtek Elorak városában, melyek még nem forrták ki magukat, de érezhető, hogy a közeljövőben valami történni fog.

Jégtörő hava (Február):
Jégtörő (február) havának végén, mintha csak a hamarosan beköszöntő Deloris ünnepre készülnének a perdaiak, elszórtan, nem látványosan, kisebb csoportok vándorolnak a Cadserin tó-Elorak-Fennsík háromszögéből az Irlian tótól nyugatra fekvő területeken, a Sötét erdőn át észak felé. Először csak a kisebb, magányos tanyák válnak néptelenné... A Sötét erdőn túl pedig nagyobb a mozgolódás, mint korábban azt már megfigyelhették, bár még mindig nem jelentős. Inkább a hamarosan beinduló falvak közötti kereskedelemnek tudható be.

Vissza az elejére Go down
 
A perdaiakkal történtek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Információs pult :: Idővonal-
Ugrás: