Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Zach Davies
Yesterday at 6:29 pm

Zach Davies
Yesterday at 12:06 pm

Aleth
Yesterday at 12:05 pm

Lynar
Yesterday at 12:03 pm

Lynar
Vas. Jún. 04, 2023 6:28 pm

Max Benedict
Vas. Jún. 04, 2023 6:26 pm

Zach Davies
Vas. Jún. 04, 2023 6:24 pm

Aleth
Vas. Jún. 04, 2023 6:20 pm

Claire Fuller
Szomb. Jún. 03, 2023 10:31 pm

Josephine Cain
Szer. Május 31, 2023 10:10 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 8 2
Hadsereg 2 8
Ellenállók 2 3
Flotta 3 2
Perdaiak 4 4
Összesen 19 22
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Események az ellenállóknál
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária
Kancellária


Események az ellenállóknál Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
509

☽ :
Események az ellenállóknál Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Események az ellenállóknál Empty
Utolsó poszt Hétf. Jan. 13, 2020 8:05 am
Következő oldal
Események az ellenállóknál

2416
Ami a fő idővonalon említetteken kívül történt még

Április: - Rita Carter őrmester hetekkel korábban eltűnt, őt egy sikeres akció keretében Richard Carter és Stig Wayland hadnagyok mentették ki az ellenállók kezei közül (Játék Itt).

Május: - Lezuhant siklónál egy túlélőt talált Max Warrent parancsnok, de Noira Landrow zászlós átmeneti amnéziában szenvedett, így a nőt a perdai vadonban kitették, minthogy információhoz nem tudtak hozzájutni, de a siklóból számos menthető felszerelést ki tudtak menekíteni Warrent emberei. (Játék Itt)
- Solmon Rayburn elfogott egy dominiumi orvost a Városnál, dr. James Vahlen-nel személyesen beszélt Skyler Way társaságában a Bárban, mely ez időre le volt zárva. A pletykák szerint rendszeres orvosi csomagot, felszereléseket remélnek az orvostól, akit visszavittek a Városba úgy ahogy érkezett: dominiumi hullazsákban (Játék Itt).
- Josephine Cain - minthogy a Kancellária száműzte - csatlakozott az Ellenállókhoz, akit a perdai vadonban Solmon Rayburn talált meg. Josephine jelenleg általában a Bár-ban látni mint csapost. (Játék Itt)

Június: - John Baker és Alec Delgado meglehetősen ittas állapotban betört a fegyvergyártó műhelybe, utóbbi személyt Rebellium-szerte látni lehetett egy a műhelyből származó félkész titán-karral integetni. (Játék Itt)
- A Városhoz közeli Kis kutatóállomás környékén portyázó katonákat ártalmatlanná téve, az ellenállók fegyvereket zsákmányoltak. Mint az később kiderült, szemben a Dominium álláspontjával, a támadást csupán egyetlen személy, Alec Delgado hajtotta végre. Számos fegyvert zsákmányolt, és egy gondosan elkészített szendvicset. (Játék Itt)

Július: - Nagyon úgy tűnt, hogy a Rebelliumban felüti a fejét a Brevius. Solmon és Josie tipikus tüneteket produkáltak, és később a tesztek is bebizonyították, hogy megfertőződtek. A karantén azonban rövidnek bizonyult, mivel Alec Delgado Elorakba menet, ahonnan segítséget remélt, találkozott a mocsárban Rodával Elorak gyógyítójával. Az ismeretségnek hála, némi izgatott felbolydulás közepette, Roda meggyógyította Solmont és Josie-t is, elejét véve a járványnak. Azt beszélik, hogy a gyógyítás után, kimerülten hagyta el az elkülönítőt, ahonnan már Delgado karjaiban érkezett meg az egyik föld alatti, meleg vizes barlangi tóhoz, ahol nagyon sok időt töltöttek együtt a vízben lubickolva. (Játékok Itt és itt és itt)
- Ugyancsak ebben a hónapban jött létre a titkos kommunikációs kapcsolat a JL és az Ellenállás között. (Játék itt, a kommunikációs csatorna itt érhető el)

Október: - Ebben a hónapban két esemény is történt, nem biztos, hogy egymástól függetlenül és mindkétszer az ellenállók jöttek jól ki belőle. Az egyik szállítókonvojt a sivatag felé vezető útvonalon, míg a másikat a perdai Elion városának közelében lévő kis állomáshely felé támadták meg az ellenállók. Az érdekessége az, hogy egyik útvonal sem volt hivatalosan feltüntetve és viszonylag kevés katonai kíséretet kapott. Több katona megsérült, de halottja nem volt egyik támadásnak sem, azonban a szállított készletek jócskán megcsappantak. Fegyverek, egészségügyi felszerelés, kiváltképp Brevius elleni oltóanyag, és élelmiszer került az ellenállók kezébe.
- Egy kis felderítőegység hazafelé perdai nyomára bukkant, egyikük (Alec Delgado) követte és a fennsíkon utolérte az eloraki kovácsot (Rotemshel-t). A közöttük támadt nézeteltérést hamar tisztázták, s alkut is kötöttek egymással, míg váratlanul felbukkant az egység többi része. Hamar szóváltás alakult ki az emberek és a perdai között, mely rövid, de annál látványosabb csatába fordult. Az emberek kénytelenek voltak visszavonulni, míg a kovácsnak egy haja szála sem görbült. Rotem és Alec megegyeztek abban, hogy jobb, ha alkujukat titokban tartják a többi ellenálló előtt. (Játék itt olvasható)
Vissza az elejére Go down

Kancellária
Kancellária


Események az ellenállóknál Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
509

☽ :
Események az ellenállóknál Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Események az ellenállóknál Empty
Utolsó poszt Vas. Márc. 20, 2022 7:32 pm
Következő oldal
Események az ellenállóknál

2417
Ami a fő idővonalon említetteken kívül történt még

Március - Március közepén, Roda az eloraki gyógyító újra megjelent a Rebelliumban, de most nem Alec Delgado oldalán, hanem egyedül. Nem sokkal később, egy hosszabb beszélgetés után, Alec Carterhez vezette Rodát, ám a főhadiszálláson zajló tárgyalás részletei nem kerültek napvilágra. Annyit lehet csak tudni, hogy pár nap múlva megjelent egy eloraki gyógyító férfi, egy ifjú és sok perdai öltözettel gazdagította az ellenállók ruhatárát, illetve pár darab nyakba akasztható medált is átadott, melyekkel az ellenállók szabad belépést kapnak Elorak városába. Természetesen csak az mehet, aki Antill a gyógyító perdai nyelvleckéin átmegy és elsajátítja a szokások nagy részét. A medál fából készült, nem sokkal nagyobb egy perditnél, és, hogy ne lehessen hamisítani, a fába Sel-Ogei-ből öntötte ki Rotemshel Shaz`or jelét.
A játék Itt és Itt és Itt olvasható.

Június
Alec Delgado és Vharan, két nép gyermekei, meglehetős összhangban „kirándultak” a sivatagban nem kevés kalandban volt részük, amikor is rátaláltak a Cadserin tó mellett épült új állomásra. Ez az állomás egy hatalmas építési területet ölelt magába, melyet különös gondossággal védtek a Dominium katonái, drónok cirkáltak a levegőben, a magasra húzott kerítésen belül pedig a perdaiak szemének hatalmas gépek és titánok munkálkodtak. Célját egyelőre nem sikerült megtudni, de mindkét oldalon aggodalomra adott okot a jelenléte.
A játék ITT olvasható. Az objektum ITT
Vissza az elejére Go down
 
Események az ellenállóknál
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Városban lezajlott események

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Információs pult :: Idővonal-
Ugrás: