Utolsó poszt ☽Csüt. Ápr. 30, 2020 7:10 pm Következő oldal☽
Sonia Venkov Benedict
Helen Hunt
41 év
Polgár/tudós
Sonia Venkov a Dominiumon született és nevelkedett. Már kora gyermekkorában érdeklődött a növények iránt, melyeket csupán a remélt otthonuk felé repülő űrállomás mesterségesen kialakított kertjében láthatott először. A Dominium törvényei szerint ment férjhez a kijelölt férfihoz, ám házasságuk azon kevesek közé tartozik, mely boldog és harmonikus, kölcsönös bizalmon és megbecsülésen alapszik. Gyermekeiket is erre nevelték. Sonia botanikus, kiváló szakember és a Perda megtalálása után elsőként telepedett le a holdon családjával. Röviden ennyi lenne a száraz tény.
Azonban a háttérben nagyon sok minden más is meghúzódik. Sonia az anyukám, nagyon jó kapcsolatunk van egymással, igazi anya-lánya. Amikor csak tehetjük együtt teázunk, mindent megbeszélünk egymással…most már azt is, amit eddig titkolt előttem. Mert anya túlságosan is aggódik és akkor is gondoskodik rólam, ha én azt nem kérem. Ő egy igazi anyaoroszlán! Határozott mégis lágy szívű és bár nagyon sok mindenben hallgat az apukámra, ha rólam van szó, ő hordja a nadrágot. Mindennek ellenére imádom és nagyon nagy szükségem lenne rá, főleg most amikor az életem egyre bonyolultabb, és az is lehet, hogy veszélyes vizekre evezek, ahonnan még kedves és szeretett kancellár barátom sem fog tudni kihúzni. A pb Helen Hunt, a külső hasonlóság miatt ragaszkodnék hozzá, egyébként is imádom a színésznőt. Sok és izgalmas játékokat ígérek és mivel van pár botanikus az oldalon, a munkában sem lesz egyedül. Ezen kívül más vonalon is vannak plot lehetőségek, melyek már kijátszásra kerültek. Anyukáról közelebbi Jasmine Montgomery et-ben a jellem leírásban található.