Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Today at 11:31 am


Yesterday at 5:17 pm

Yesterday at 3:15 pm

Yesterday at 2:41 pm


Yesterday at 11:18 am

Yesterday at 10:14 am


Kedd Nov. 24, 2020 5:59 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Garen Gardel - hadsereg
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Katrina Gardel

Hadsereg


Karakterlapom :

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Sergeant, Chimera Special Force

Reagok száma :
447

☽ :


Garen Gardel - hadsereg Empty
Utolsó poszt Szomb. Okt. 17, 2020 8:00 pm
Következő oldal

Garen Gardel
Ed Skrein
28-30
hadsereg
Katona. Férj. Apa.
Bárki kérdezné a neved hallatán, hogy mi az, ami elsőnek eszükbe jut, ezek lennének. Ebben a sorrendben.
Kiváló katona vagy, elkötelezett, hűséged a Kancelláriához megkérdőjelezhetetlen. Ez soha nem is lehetett volna máshogy, minket, kettőnket nem erre neveltek. Apánk a hadsereg Ezredese, zord, szigorú, tekintetéből árad a kegyetlenség. Nagyapánk a korábbi Admirális, alig egy éve hunyt el. Ő volt a tanítónk, a mesterünk. Katonának neveltek minket. Ha a Földön élnénk még, akkor zsoldosnak. A redszer ellen egy szót sem emelhettünk, ha megtettük, bünetésünk megkaptuk. Hamarabb megtanultuk a hadsereg követelményeit, szabályait, világunk törvényeit, mint bármi mást a világon. Vasfegyelem uralkodott otthonunkba, s többen tán kegyetlennek gondolják, célját elérte: megkérdőjelezhetetlen hűségünk. Parancsokat kérdés nélkül teljesítjük és eszünkbe sem jut ellent mondani neki. Feljebbvalóink szava számunkra szent, míg beosztottainktól elvárjuk a vasfegyelmet. Hibának helye nincs.
A háborút megjártad, az elejétől a végéig harcoltál benne. Kiváló vezető vagy, rendkívüli titánpilóta (ha nem kívánsz az lenni, nem kell, ez csak egy tipp Very Happy)
Tizenhét éves voltál, amikor hozzád adták feleségedet. Jane Gardel rendkívüli nő, de hogy szerelem lenne köztetek? Azt csak ti tudhatjátok, magánéletünkről nem sokat beszélünk egymással. Három gyermeknek adott életet. Két fiúnak és egy lánynak. Teljesítetted világunk felé a kötelességet, mely elvárható volt a részünkről. A részedről. Én ebben is csalódást okoztam családunknak. Nem lehet gyermekem.
Az egyetlen dolog, amit nem említenének meg rólad, hogy báty vagy. Nincs ennek semmi különösebb oka, minthogy egyikünkből sem nézik ki a testvéri szeretetet és összetartást. Kapcsolatunk inkább egy érzelemmentes rivalizálás. Te megtettél mindent és megadtál mindent, amit lehetett. Ami elvárható volt. Sose kaptunk érte dícséretet, de lelked mélyén tudod: rád büszkék.
A család fekete foltja én vagyok. Hadsereggel szembe a flottát választottam (választotta nagyapánk számomra).  Hadnagyi rangomból lefokoztak, betegségem miatt gyermekem nem lehet. S férjhez megyek egy alakhoz, akit ki nem állhatsz.
S mindennek a tetejébe, leköltöztem a Perdára. Vigyázó szemeid elé, vagy épp attól el?Szolgálhatsz a Perdán, vagy a Dominiumon, ami számodra kedvezőbb.

//Nagyon várlak, rengeteg ötletem van kettőnkhöz. Nem kötném meg, hogy a hadsereg mely szárnyán belül lennél, a fontos az lenne, hogy ott szolgálj. Akár a Perdán, akár a Dominiumon, ahol neked kényelmesebb. PB-hez nem ragaszkodom, de ennek épp eléggé olyan genyó feje van, amilyennek mindig is elképzeltem drága bátyámat Very Happy
Szeretném, ha a karakter egy olyan kezébe kerülne, aki önálló életre tudná kelteni a karaktert, tele lenne ötletekkel, szereti a kihívásokat és nem riad vissza, ha egy kicsit negatívabb figurát kell játszani.
Nagyon várlak, gyere minél hamarabb  Ahh //

 Success is not final, failure is not fatal
it is the courage to continue that counts
Vissza az elejére Go down
 
Garen Gardel - hadsereg
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Böngésző :: Keresett karakterek-
Ugrás: