Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Today at 11:31 am


Yesterday at 5:17 pm

Yesterday at 3:15 pm

Yesterday at 2:41 pm


Yesterday at 11:18 am

Yesterday at 10:14 am


Kedd Nov. 24, 2020 5:59 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Összesen 0 felhasználó van jelen :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 0 vendég :: 1 Bot
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Haley & Phil - Mert véletlenek nincsenek...
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Philip Hartley

Flotta

Haley & Phil - Mert véletlenek nincsenek... 36RAF

Karakterlapom :

Születési idő :
2330. október 30. (33 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Navigációs tiszt, programozó

Reagok száma :
254

Avatar alanyom :
Gale Harold

☽ :
Haley & Phil - Mert véletlenek nincsenek... 36eAH


Haley & Phil - Mert véletlenek nincsenek... Empty
Utolsó poszt Csüt. Nov. 19, 2020 8:34 pm
Következő oldalI settled my grievance by crafting a mask
and I never looked back
Izgulok. Rettentő kínos, mert hát egyrészt: mit lehet ezen elrontani? Csak beszélni kell... nekem meg be nem áll a szám, főleg ha izgulok. Megkukulni nem fogok. Másrészt... ha mégis, hát akkor csak kérdeznek valamit nem? Jó, kisgyerekek, szóval lehet valami random agymenést fognak, de engem ilyennel zavarba hozni nem lehet. Gondolom. Ahhh.... na mindegy, még van pár órám, emiatt ha már megint hajnal óta nem álltam fel a géptől, mert nyálaztam át Jenkinsnek a dolgokat - igen, megtartom az ígéretem akkor is ha már... igazából nem is olyan lényeges mert Sam elvált - akkor kikapcsolódom. Már lassan minden meglesz és felkereshetem Őkarótnyelt fanyar mosolyú urat, csak hogy boldoggá tegyem a napját. Ó, viccet is kell keresnem az üzenetem mellé, kéne valami jó... elkalandoztam, tehát a lényeg az, hogy jöttem eddzeni, sima fekete izompóló és fekete melegítő, már futottam jó pár kört, használtam pár gépet, de arra jutok maradok a jó öreg bokszzsáknál. Ahogy bemegyek a másik terembe pont azt látom hogy valami nő kérdez rá egy fiatalabb srácnál arra hogy még egy küzdelem? Mire a srác szabadkozik valami hülyeséget, amiről nekem is levágós kifogás. Na mi van, ilyen jó a csaj? Vagy csak bénácska volt a srác? Hát Malinornál nem lehet keményebb ellenfél (gondolom naivan), így megkocogtatom finoman a nő vállát hogy forduljon meg, majd mosolyommal találja szemben magát.
-Üdv... látom partner kell! Én vállalom, de ha nyerek, akkor veszek egy édes földszárat és megkóstolja velem. - Ó nem vagyok én szívbajos, de unom egyedül kóstolgatni a dolgokat, meg Samet sem traktálhatom mindig, tehát meglátjuk mit szól a nő hogy kikapott egy lökött földit aki nem tudja az illemet és lazán leszólítom. Most nincs rajtam ki fia borja vagyok, a rangom se, tehát hacsak nem előzött meg a rossz hírem akkor meglepem. Ha esetleg nem sétál el mondván ne zaklassam, akkor adom a kezem is.
-Hartley. De hívjon csak Philnek. - Persze ha Hartley maradok se gond, Raventől is kezdem megszokni, bár nem értem miért nem hív a keresztnevemen... hm... minden esetre az említett fogadás tárgyává tett gyümölcs elvileg rém édes, édesszájúak előnyben! Az ára meg nem pénztárca kímélő, de mivel csak kóstolunk... talán jobb mintha italra hívnám, ugye, főleg mert itt mindenki férjezett vagy nős, nem akarok a nyakamba egy mérges hapsit se.
MONTY
Together in all these memories
I see your smile.
Vissza az elejére Go down

Haley Becks

Hadsereg

Reagok száma :
4

Avatar alanyom :
Alicia Vikander


Haley & Phil - Mert véletlenek nincsenek... Empty
Utolsó poszt Szomb. Nov. 21, 2020 6:10 pm
Következő oldal
Philip & Haley

Hupsz. Az a jobb egyenes tényleg nagyon csúnyán betalált. Williams kadét hátrahajtott fejjel markolászta az orrát, és nem kerülte el a figyelmemet, hogy finoman ugyan, de a könnycsatornái is megnyíltak. A pozíciómon azonban nem változtattam, továbbra is az ökleimet magam előtt tartva vártam, hogy folytassuk tovább. Amíg nincs kettős látása addig indokolatlan a küzdelem felfüggesztését kérni. Különben sem vagyok annyira erős, hogy komoly sérülést okozzak egy ekkora srácnak, bár tény, hogy igen érzékeny pontra sikerült rátapintanom az öklömmel. Ennek ellenére a kadét elindult az öltöző felé.
– Ne már… Csak még egy kört. – lelkesen kiosztottam egy jobb és egy bal egyenest a levegőnek, de sajnos nem voltam eléggé meggyőző, mert a kadét ahelyett, hogy ismét felvette volna a helyes közelharci pozíciót egy megható, de abszolút hiteltelen történetet adott elő, melynek tanulsága az volt, hogy neki most sürgősen mennie kell. Kissé csalódottan ejtettem le a kezeimet magam mellé, és a szám széle is határozottan lefelé görbült, de nem akadékoskodtam csak a távozó alakját figyeltem. Annyira elmélyültem, hogy észre sem vettem, hogy valaki ez idő alatt már a közelembe került és a vállamat is megkocogtatta. Megfordultam és egy széles mosolyt mutató férfival találtam szembe magam. Egy pillanatra felszaladt a szemöldököm, mert engem nem igazán szoktak idegenek megszólítani főleg nem az edzőteremben, de a nekem címzett mondata után azonnal megjelent egy bugyuta vigyor az arcomon.
– Rendben legyen így. És ha esetleg én nyerek? – a férfit elnézve nem adtam túl sok esélyt magamnak - már csak az óriási magaság különbség miatt se - de a fogadásoknál illik minden eshetőségre felkészülni ugyebár. Már éppen léptem volna hátra, hogy a legstabilabb lábpozíciót felvegyem, de a férfi - ellentétben velem - nem feledkezett meg az illemszabályokról és a kezét nyújtva bemutatkozott nekem. Egy pillanatra kissé szégyenkezve lehajtottam a fejem, mert annyira lelkes voltam, hogy nem maradok edző partner nélkül, hogy nekem eszembe se jutott ez a teljesen alapvető gesztus. Végül a jobb kezemről a fogaim segítségével gyorsan levettem a bokszkesztyűt.
– Haley Becks. Felderítés. – közöltem a nyers tényeket, de nem felejtettem el egy mosolyt is küldeni miközben határozottan kezet ráztunk. Nagyon reméltem, hogy nem az lesz a következő kérdése, hogy nem én vagyok-e Dr. Oliver Becks lánya, mert ebben az esetben biztosan sokkal nagyobb lesz a motiváció arra, hogy neki is egy isteneset behúzzak. Semmi személyes, csak a szüleim említésére igen érzékeny vagyok, különösen az elmúlt egy évben. A biztonság kedvéért - hogy ez a téma még csak véletlenül se merüljön fel - inkább a közelgő küzdelemre tereltem a szót, és a kesztyűmet is visszavettem.
– Szabályok? – mondjuk így belegondolva nem biztos, hogy túl optimális, ha a pár óra múlva esedékes találkozómra a gyerekekkel egy csinos monoklival érkezem, de talán így még elszántabban fogok vigyázni a fejemre. Hiszen biztos vagyok benne, hogy az lesz a napom fénypontja, amikor a kis csillogó szemű lurkóknak mesélhetek arról, hogy milyen is az élet a hadseregben. Viszont előbb remélhetőleg egy kellemes kis testedzésben is részem lehet, ami szintén a kedvenc elfoglaltságaim között van. Hála istennek ehhez egy bátor partnert is kaptam.


Vissza az elejére Go down

Philip Hartley

Flotta

Haley & Phil - Mert véletlenek nincsenek... 36RAF

Karakterlapom :

Születési idő :
2330. október 30. (33 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Navigációs tiszt, programozó

Reagok száma :
254

Avatar alanyom :
Gale Harold

☽ :
Haley & Phil - Mert véletlenek nincsenek... 36eAH


Haley & Phil - Mert véletlenek nincsenek... Empty
Utolsó poszt Kedd Nov. 24, 2020 10:45 am
Következő oldal


I settled my grievance by crafting a mask
and I never looked back

-Gondolja vannak ilyen véletlenek? Hát mondjon valamit, magácskára bízom. - Vigyorom csak szélesebb lesz hallva szavait, hát végre vállalkozó jellem! Én amúgy csak a magassága miatt nem becsülöm le, nők is simán vittek már földre, szégyen nem szégyen, hát hajlékonyabbak és fürgébbek nálam sokan, no meg a nőkre én mindig jobban vigyázok, lehet ez is probléma. Jó, ha késsel esne nekem egy perdai nőszemély hogy kiherél lehet férfiként kezelném a túlélésért, de most messze nem ez a helyzet. Látva már kezdené is csak nevetek, hogy milyen lelkes, kedvemre van, szeretem az ilyesmit, de hát a nevét csak elkérem ha könyörgök az karom épségéért mondjuk tudjam kihez kell fohászt lenyomni, ne törje el. Na jó, nem tűnt ilyen agresszívnak amúgy, de mindenre fel kell készülni alapon jobbnak látom adni a kezem.
-Ó, felderítés! Én navigáció! Kis szünettel... - Húzom ki magam, hogy ne becsüljön le ám! Bár a szünet miatt kínosabb a mosolyom, jelenleg se vagyok az Imperiumon ugye... Morgenstern kancellár elfoglalt és a képzések itt vannak. Annyira nem bánom mondjuk, többet látom Ravent és Noirát, ha Samet ilyenkor nem is. Amúgy megnyugodhat fogalmam sincs ki fia lánya sajnos, nem ismertem Beckset a Földről, az itteni orvosok közül meg örültem a dilidokiét megjegyeztem, szóval teljes tudatlan nyugalommal húzom fel a magam kesztyűit.
-Ahm... hát... boksz? Változott valami? Annyi hogy mi anno úgy csináltuk hogy tíz pontig tart a meccs, avagy mivel nincs bírónk akkor tíz találat. Mit gondol, megfelel? - Kérdezek rá, ha bólint, akkor beteszem a fogvédőt is, és lássunk neki. Be vagyok melegedve, lesérülni így nem fogok, Ő detto, tehát csak az számít mennyire tér el a stílusunk. Bár igazából abban szerintem hasonlítani fogunk hogy a fejünket jobban védjük, ha én nem is ütök akkorát, a találat bemegy akkor is ha nem ütök erősen ugye, ha amúgy se tudná kivédeni. Ha meg elhúzódik a dolog annál jobb, szeretem a szoros meccseket. Rólam elmondható hogy inkább elmozgok és ütök, a védekezés nem annyira fekszik, bár a bal horgommal vigyázzon ám azt a kocsmákban sem szerették!
MONTY
Together in all these memories
I see your smile.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomHaley & Phil - Mert véletlenek nincsenek... Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Haley & Phil - Mert véletlenek nincsenek...
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Központi könyvtár :: Múlt-
Ugrás: