Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Yesterday at 1:06 pm

Yesterday at 12:47 pm

Yesterday at 12:13 pm

Csüt. Márc. 04, 2021 8:22 pm

Csüt. Márc. 04, 2021 5:01 pm

Csüt. Márc. 04, 2021 4:06 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 5 2
Hadsereg 4 6
Ellenállók 1 2
Flotta 0 3
Perdaiak 5 3
Összesen 15 19
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Játékosok NJK listája
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Játékosok NJK listája Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
350

☽ :
Játékosok NJK listája Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Játékosok NJK listája Empty
Utolsó poszt Hétf. Feb. 22, 2021 9:35 pm
Következő oldal
Az NJK alkotás szabályzata
Egyre több njk lát napvilágot az oldalon, ezért úgy gondoltuk, lenne nekik helyük egy külön topicban, hogy a játékok során mindenki tudja, kivel áll szemben… még. A játékosok így vizuálisan is jobban el tudják képzelni ki áll még a játékos karaktere mellett/mögött/stb., tudnak hozzá viszonyulni, felmérhetik az „erőviszonyokat”, a képességeket.
Kérjük, hogy egy hozzászólásba – akinek nagyon sok van, az akár kettő-háromba – írjátok a saját megalkotott karaktereiteket! A későbbiekben pedig mindenki a saját hozzászólásában bővítheti, módosíthatja a repertoárt.
Fontos szabály, hogy a játékok során az itteni nevesített njk-ra ugyanaz vonatkozik, mint a jk-ra, tehát senki nem irányíthatja a másikét, nem adhat a szájába mondatokat, a vele szemben eszközölt cselekvés feltételes módú lehet.
A feltöltött njk adatlapoknál feltétlenül szükséges megadni: - Név - Életkor - Kinek az alkalmazásában áll - Mi a munkája, milyen státuszban van, milyen képességei erősebbek. (Szépen néz Very Happy ) Utóbbi természetesen a perdaiaknál lehet fontos, de például egy szimpla katonánál is a gyorsasága, fizikai ereje…stb. Minden egyéb információ megosztása egyénileg eldönthető. A feltöltött njk képeihez lehetőség szerint NE híres, ismert ember pb-jét használd (pb nevet nem kell feltüntetni itt), ha mégis így teszel és valaki hoz egy saját karaktert azzal a pb-vel, akkor el kell fogadnod, hogy az adott karakter hasonlít az njk-dra (vagy cseréled az njk képét). A képek lehetnek valós fotók vagy élethűséget minél jobban megközelítő grafikák akár valamilyen kedvelt játékból. Anime/manga kizárva.
Jó játszadozást kívánunk!
Staff


Sablon az elkészítéshez:


NJK neve
rövid mottó vagy idézet, ami illik az NJK-ra

Életkor
NJK
Kinek az NJK-ja
Foglalkozás:Mi a munkája, milyen státuszban van, milyen képességei erősebbek, stb. Utóbbi természetesen a perdaiaknál lehet fontos, de például egy szimpla katonánál is a gyorsasága, fizikai ereje… stb.
Családi állapot: ide
Rang: ide

Minden egyéb tudnivaló
Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide.


Kód:
<div class="karilapalap"><div class="karilapalap2"><br><div class="karilpnev">NJK neve</div><div class="karilapmotto">rövid mottó vagy idézet, ami illik az NJK-ra</div><br><table><tr><td><div class="miniinfo" style="color:#COULEURDEVOTRECHOIX;">Életkor</div></td><td><div class="miniinfo" style="color: #COULEURDEVOTRECHOIX;margin-left: -2px;">NJK</div></td><td><div class="miniinfo" style="color: #COULEURDEVOTRECHOIX;">Kinek az NJK-ja</div></td></tr></tbody></table> <div class="karilapetalap2"><div class="karilapetalap3"><table><tbody><tr><td><div class="karilapinfok"><div class="karilapinfok1"><div class="karilapinfoalap"><font class="karilapinfoalap1">Foglalkozás:</font>Mi a munkája, milyen státuszban van, milyen képességei erősebbek, stb. Utóbbi természetesen a perdaiaknál lehet fontos, de például egy szimpla katonánál is a gyorsasága, fizikai ereje… stb. </div><div class="karilapinfoalap"><font class="karilapinfoalap1">Családi állapot: </font>ide</div><div class="karilapinfoalap"><font class="karilapinfoalap1">Rang: </font>ide</div><br></div></div></td><td><img src="https://2img.net/u/4015/18/85/32/avatars/gallery/vendyg10.jpg" class="karilapkep" style="display:inline"></td></tr></tbody></table> </div></div> <div class="karilapetalap2" style="margin-bottom: 16px;margin-top: 11px;"><div class="karilaptext">Minden egyéb tudnivaló</div>Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. Ide. </div></div></div>
Vissza az elejére Go down

Victor Terson

Kancellár

Játékosok NJK listája TDlu1kT

Karakterlapom :

Születési idő :
2379. 05. 11. (37)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Hadászati részleg vezetője

Reagok száma :
229

Avatar alanyom :
Domhnall Gleeson


Játékosok NJK listája Empty
Utolsó poszt Kedd Feb. 23, 2021 9:24 pm
Következő oldal

Declan Tierney
holiness is in the hands -
even if it’s always the head that gets haloed.

47 éves
NJK
Victor Terson
Foglalkozás:A Tersonhoz tartozó kancellári testőrség parancsnoka. Szava ugyanúgy megkérdőjelezhetetlen a körükben, ahogy a felelőssége is az.

Rátermettsége, elszántsága és ifjúkora óta felhalmozott rengeteg tapasztalata kiváló szövetségessé és félelmetes ellenséggé teszi. Elsőként cselekszik, utolsóként /vagy még akkor sem/ ítélkezik. Kerüli a figyelmet. Veterán szaktekintély az automata fegyverek és a személyvédelem terén egyaránt.
Családi állapot: nős
Rang: egységparancsnok; testőrség

Minden egyéb tudnivaló
Pillanatnyilag a Terson család legrégebbi védelmezője, húszéves korában csatlakozott az akkori testőrgárdához. A hadászati részleg jelenlegi kancellárja az ő éber figyelmétől kísérve cseperedett fel; a 2406-os évben mindketten ugyanazon a napon foglalták el mostani pozíciójukat.
Kiváló emberismerő. Modora bár nem különösebben kellemes, mégis képes komfortérzetet biztosítani, kitartó nyugalma pedig még a kancellárén is túltesz: kiegyensúlyozott, csupa erő, sziklaszilárd személyiség, akinek a látszat ellenére vajmi kevés szüksége van önfegyelemre.

[írhatja továbbá: Tyler Fortune]

Caroline Teague
Gods are stubborn. So am I.

34 éves
NJK
Victor Terson
Foglalkozás:Egyike az Akadémia profi edzőgárdájának. Legszívesebben egyéni vagy alig néhány fős foglalkozásokat részesít előnyben, a nagyobb csoportokat igyekszik más kollégáinak átengedni. Nyitott, érett gondolkodású ember, nem csak figyelmes és toleráns, de asszertív és kooperatív is egyben: kész mindent elkövetni, hogy akik a szárnyai alá kerülnek, egytől egyig sikereket érjenek el. Kiváló oktató és fejlesztő, természetes tapintatosságáért sokan hálásak.
Családi állapot: házas
Rang: N/A

Minden egyéb tudnivaló
A Központi Fegyverfejlesztési Hivatal igazgatójának lánya.

Született kockázatvállaló, forró vérű, kezdeményezőkész, aktív és energikus. Vérbeli sportember, ám könnyen felpiszkálható, öldöklő versenyszellem is dolgozik benne, ami miatt még baráti küzdelmekben sem ismer kegyelmet. Tehetséges sziklamászó; a Dominium termeiben uralkodó mesterséges körülmények között csak kevesen tesznek túl rajta, akinek viszont mégis sikerül, az őszinte elismerésre számíthat tőle.

Férje Victor Terson, fiai Jacob és Connor Terson. A család minden tagja szemében tekintélyszemély, józan gondolkodása és embersége hiányát érezhetően megszenvednék. Véleményét csak ritkán tartja meg magának. Kitűnő humorérzéke és elnyűhetetlen önbizalma átjár mindent, amihez csak hozzáér; építő munkájának másokon hagyott nyomait legfeljebb letagadni lehet, eltörölni nem.


forewarned is seldom forearmed

◦ᵒ·○●·°
Vissza az elejére Go down

Callum Jenkins

Kancellár

Játékosok NJK listája Ezgif_11

Karakterlapom :

Születési idő :
Dominium, 2381.02.12. (35 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Alvó-részleg vezetője, vezető hibernációs- és genetikus-orvos, az ember-perdai tudományos kutatások vezetője, a Halálcsók feltalálója

Reagok száma :
835

Avatar alanyom :
Tom Hiddleston

☽ :
Játékosok NJK listája Tumblr15


Játékosok NJK listája Empty
Utolsó poszt Csüt. Feb. 25, 2021 6:48 pm
Következő oldal

Jade Smith
"A győzelemhez vezető utat szigorúsággal és igazságossággal kövezték ki."

32
NJK
Saskia és Callum
Foglalkozás:A Jenkins házaspár testőrségének kapitánya. Mint kancellári testőrt jellemzően a jellegzetes fekete páncélban látni, zöld 1-es szám jelölés van csak rajta. Erőssége a közelharc és a lőfegyverek. Keveset beszél, vasszigor jellemzi, erős kézzel tartja össze és irányítja a testőröket. Olyan, mintha állandóan szolgálatban lenne és csak a munkájának élne.
Családi állapot: özvegy
Rang: kancellári testőrség-parancsnok

Minden egyéb tudnivaló
Legelső testőrként lett kiválasztva, mikor Callum Jenkins átvette apja helyét a Kancelláriában és az egész testőrséget azonnal leváltotta. Mindenkinél jobban ismeri a Jenkins házaspárt és szokásaikat, feltételezések szerint a titkaikat is. A Dominiumon a Jenkins-lakosztályból leválasztott szomszédos kis kabinban lakik, spártai puritánsággal berendezve. Higgadt nyugalmából nehéz kimozdítani. Megvesztegethetetlen hírében áll.
Mosolyt még Callum Jenkins is csak egy alkalommal látott rajta. Humorérzéke valószínűleg sosem volt, rossz nyelvek szerint génmanipulációval van kiírtva belőle. Ha a családjáról kérdezik, sosem beszél a régen elveszítettről - meg úgy általában magáról sosem szól -, hanem a Jenkins házaspárt jelöli meg családként, s bár érzelemnyilvánítások terén ez aligha fedezhető fel, de különösen a kancellárnéhoz ragaszkodik.
//Összetűzések Jade vs Niko: 2:0   Niko //

Andrej Volkov
"Akinek a seregében a feletteseknek és az alárendelteknek közös a céljuk, az győzni fog."

30
NJK
Saskia és Callum
Foglalkozás:Kancellári testőr, fekete páncélján zöld 2-es szám látható. Habár erősségeként a lőfegyverek vannak meghatározva, kevesen tudják a testőrök titkosított adatlapjai miatt, hogy programozói tudásával emelkedik ki, elsődlegesen a kibervédelemért felel.
Családi állapot: nős, egy fiú és két lány apja
Rang: kancellári testőr

Minden egyéb tudnivaló
Jade gyerekkori ismerőse és talán pont Jade hatására ő az egyetlen testőr, aki maga "kopogtatott" a kancellárnál, hogy szolgálatába szegődne, de a történet kevéssé ismert részlete, hogy merészen egy általa végrehajtott kibertámadással mutatkozott be rámutatva a védelem sebezhetőségére. Mai napig az egyetlen, aki fel tudta törni az Alvók rendszerét. Jellemzően komoly és csendes típus, de azért van humorérzéke is, alkalmanként ezt Jade helyett is megvillantja. Magánéletében semmi figyelemfelkeltő nincs: azt a kevés szabad időt, ami megadatott neki, ritkán tölti a családjával, inkább folyamatosan fejleszti magát, a kihívások kifejezetten éltetik.

Katja Volkov
"Aki legyőzhetetlen, az védekezik; aki győzni tud, az támad."

21
NJK
Saskia és Callum
Foglalkozás:Kancellári testőr, fekete páncélján zöld 7-es szám látható. Legfiatalabb tagja a testőrségnek, eredendően nem is annak képezték ki. Erőssége a gyorsasága, találékonysága, nagyon jól beszéli a perdai nyelvet, sokat tud a lenti vadonról és a perdaiakról is. Élénk tekintete árulkodó: kiváló megfigyelő.
Családi állapot: hajadon (meddő)
Rang: zászlós rangban volt 2416 áprilisig, azóta kancellári testőr

Minden egyéb tudnivaló
Andrej unokahúga. A 2416 februárjában történt merénylet során üresedett meg egy hely a testőrség tagjai között, ekkor ajánlotta be Andrej idősebb nővérének lányát, aki épp felépült egy komolyabb hasi sérülésből. Korábban a hadseregben szolgált felderítőként a Perdán. Andrej-jel való rokonsága vonásaikban alig, egyedül egyformán kőszürke szemeikben fedezhető fel.
Különleges ismertetőjegyei az arca mellett két oldalt élénk lila színű hajtincsek, gyakorta erősebb szemfestése, valamint Jenkins-ék testőrei között a legkisebb az éppen 165 cm-es magasságával. Jade és Andrej ellentéte sok szempontból: gyakran és szívesen mosolyog, élettel teli személyiség, a feszültséget hajlamos káromkodással levezetni (bár már egyre gyakrabban csendben morogva teszi, legalábbis Jenkins-ék vagy Jade jelenlétében), csípős megjegyzéseit sem mindig tudja magában tartani. Gyakran tűnhet fegyelmezetlennek, de a parancsot mindig teljesíti.
Vissza az elejére Go down

Rotemshel

Perdai

Játékosok NJK listája 0ca5bbde891a99aa82a5520a51de72b3b1097ad2

Karakterlapom :

Születési idő :
2334, Cadar. (82)

Tartózkodási hely :
Elorak

Beosztásom :
Kovács

Reagok száma :
64

Avatar alanyom :
Charlie Hunnam

☽ :
Játékosok NJK listája Tumblr_oq3w3hZ8Qv1rh2vpvo4_540


Játékosok NJK listája Empty
Utolsó poszt Csüt. Feb. 25, 2021 9:34 pm
Következő oldal

Parvina
Minden szépséget fel tud dobni egy színes ruha!

45
NJK
Elorakiaké
Foglalkozás:Varrónő
Családi állapot: Házas
Rang: Eloraki lakos

Minden egyéb tudnivaló
Kiszakadt a ruhád? A gyereked úgy nő, mint a gomba, és már megint nem fér bele a nadrágjába? Esetleg új paplan kellene az ágyadra? Vagy színesebb ruhát kérnél tavaszra? Gond egy szál se! Elorakban közkedvelt varrónő áll rendelkezésedre! Ha már van egy bőr mellényed, még abba is szívesen varr bélést. Kedves modorát csak jó ízlése szárnyalja felül. Mindenféle testalkathoz, haj, szem és bőrszínhez megtalálja a legmegfelelőbb anyagokat. Gyorsan és aprólékosan dolgozik, munkája csodájára járhat az egész eloraki közösség. Az üzletet karöltve viszi férjével, aki inkább bőrben utazik.


   
   

Cirro
Nincs is jobb egy meleg bundánál tél közepén!

51
NJK
Elorakiaké
Foglalkozás:Szűcs, cipész
Családi állapot: Házas
Rang: Eloraki lakos

Minden egyéb tudnivaló
Szőrmék, bundák, bőrök cserzése, kabátok, cipők készítése a főszakmája Elorakban. Feleségével, Parvinával együtt szokott dolgozni, és ketten nagyon szép, tartós, meleg és hasznos holmikat gyártanak. Persze a ruházkodáson kívül is van dolga bőven egy szűcsnek, hiszen mindenhez, amihez bőr kell, ahhoz őt hívják. Ha csak szeretnéd a kandallód elé teríteni a frissen vadászott godrak bundát - amihez egyébként sok szerencsét - ő tud benne segíteni. Népszerűségét nem csak ügyessége, hanem sziporkázó humora is növeli, meg az, amilyen közvetlenséggel a legtöbbek felé fordul.
Success without honor is an unseasoned dish; it will satisfy your hunger, but won't taste good.

◦ᵒ·○●·°
Vissza az elejére Go down

Phoenix Mills

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2378.01.01.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Százados - Inspektor

Reagok száma :
58

Avatar alanyom :
Henry Cavill


Játékosok NJK listája Empty
Utolsó poszt Csüt. Feb. 25, 2021 11:42 pm
Következő oldal

Dr. Jones
A Test és Lélek "gyógyásza"

38 éves
NJK
Mills Inspektor
Foglalkozás:Csontkovács
A Mills-féle hármasfogat oszlopos tagja, kivel korábban a Százados sok-sok csatát sikerrel vívott meg. Lojalitása, szavahihetősége és feltétel nélküli ügybuzgósága megkérdőjelezhetetlenné tette szerepvállalását a csapatban.
Családi állapot: Nőtlen
Rang: Őrmester

Minden egyéb tudnivaló
Nem, nem ő a dominiumi szerelemdoktor... de még csak a klasszikus értelemben vett fehér köpenyes orvosokhoz sincs túl sok köze, ahogyan a jogi asztal sem éppen az ő terepe, -főleg a sajátos jogszabály értelmezésének köszönhetően-. Ellenben, ha Dr. Jonest említik, mindenki a hegyomlás méretű csontkovácsra gondol, kinek megjelenése nem okoz felhőtlen örömöt azoknál a személyeknél, akiknek vaj van a fülük mögött. Ha vajat nem is, de minden mást, -akár a szó szoros értelmében is- gond nélkül ki tud préselni a célszemélyekből, hála a tökélyre fejlesztett, már-már művészi szintű "testápolási" technikájának.

Habár a munkája nagyon fontos része az életének, -melynek tökéletesítésével, ha a helyzet úgy kívánja, akár hosszú órákat is képes eltölteni-, valahogy mégsem az az egydimenziós hóhér figura, akire első hallomás után gondolhatnánk. Igaz, nem beszél túl sokat, mert sokkal inkább a tettek embere, mint a szavaké, de helyén a szíve és egészen addig a pillanatig jól ki lehet vele jönni, míg valaki rossz fát nem tesz a tűzre.

   
   

Mr. Foster
Ki, ha én nem?

35 éves
NJK
Mills Inspektor
Foglalkozás:Rendszertechnikus
Finoman fogalmazok, ha azt mondom, hogy egy minden tekintetben kibírhatatlan alak, viszont vannak elvei, melyek miatt már hosszú ideje Mills és Dr. Jones pártfogásában szolgálja a Kancellária érdekeit, miközben ők hárman észrevétlenül csapattársakká csiszolódtak.
Családi állapot: Nős
Rang: Polgár

Minden egyéb tudnivaló
Egykoron az örökbecsű, és igencsak irigylésre méltó, biztonsági-rendszertechnikusi poszt betöltője volt, ahol elég volt egyetlen, -de az aztán jókora- hiba és máris kegyvesztetté vált. Aki tilosban jár és pechére pontosan Mills Százados nyomoz az ügyében, az számoljon az efféle kimenetellel.

Kétség sem férhet hozzá, hogy a kisujjában van a szakma minden fogása, mert ugyan nem törvényszerű, de mindenképp kiemelendő, hogy aki PDA-val a kezében kel és a robotikus quantum-fúzió tételeivel fekszik, arról méltán gondolhatjuk, hogy tudhat egyet, s mást a gyakorlatban is. Tud is, viszont ehhez a tudásanyaghoz egy olyan méretű ego és a vele jegyben járó önteltség tartozik, ami párját ritkítja a Dominiumon.
Vissza az elejére Go down

Aine Zemar

Ellenálló

Karakterlapom :

Születési idő :
2392. Tél

Tartózkodási hely :
Perda

Beosztásom :
Elektronika bütykölő

Reagok száma :
11

Avatar alanyom :
Sanja Stojanovic


Játékosok NJK listája Empty
Utolsó poszt Pént. Feb. 26, 2021 12:13 am
Következő oldal

Holt Zemar
A földrajz segít abban, hogy otthonra találjunk.

32 éves
NJK
Dominiumaké
Foglalkozás: Térkép készítő, Felderítő
Családi állapot: Házas
Rang: Hadsereg Őrmester

Minden egyéb tudnivaló
Ő az egyik idősebb testvérem, aki mindennél jobban szereti a földrajzot.  Ha el kell jutnod A pontból B-be, akkor biztosan ő a te embered. Azonban ennyire nem buta, hogy ingyen dolgozzon bárkinek is, mindig megkéri az árát. Vidám természetű, hiszen neki régen megvan a felesége, s a három gyereke. Két lány, akik idősebbek és egy apjára ütött kisfiú. Nyugodt férfi, rendszerint nehezen lehet a lelki egyensúlyából kimozdítani. Neki teljesen megfelel a Dominiumi élet, s azon munkálkodik mivel tudná a vezetőségnek mutatni, hogy ő igen hasznos személy. Ám kevesen tudják róla, hogy az egyik fő gyengesége, hogy az édességektől rosszul lesz. Másik nem ismert, hogy nem tud járművet vezetni, sőt egyenesen fél a kormányhoz ülni. A legnagyobb csapás mindenkire nézve, hogy pocsék humorista, nem tudja a vicceit eladni, s ha el is kezdi, akkor inkább fárasztó, mint vicces.

 Marco „Tepsi” Rezis
Jobb ma egy teli has, mint másnap egy korgó gyomor.

51 éves
NJK
Ellenállóké
Foglalkozás: Ellenálló Szakács
Családi állapot: Nőtlen
Rang: Ellenálló tanácsadó

Minden egyéb tudnivaló
Ő aztán az a fajta ember, aki ami szívén, az a száján. Ritkán pofázik bele a beszélgetésekbe, ennyi tiszteletet megad, ám ha úgy látja nem jó irányba haladnak, akkor helyretesz mindenkit. Ellenállóknál szolgál, rengeteg tapasztalattal rendelkezik, amivel segíteni tudja a fiatalabb generációkat. Szereti mesélni a hőstetteit főzés közben, ami néha átmegy teljesen valótlanba, amit alig veszel észre, hogy kamu. A feladata, hogy jól érezzék magukat az emberek, mert éhesen még senki sem nyert csatát. Fő ismertető jegye a jellegzetes szakálla, amit senki kedvéért nem borotválna le. Amit talán fel lehet hozni ellene, hogy mikor részeg, akkor nagyon kötekedős tapizós kedvű, előszeretettel nyúlkál nőkhöz. Másik fő jellegzetessége, ha valakivel nem tud kijönni, annak szándékosan jól megfűszerezi az adagját. Ellenálló bázison van, s ott mindenki Tepsi becenevén szólítja őt, kevés személy használja a Marco-t.

Gimed
Minden csepp véred az életerőd szimbóluma, ha elfogy halott vagy.

34 éves
NJK
Mindenkié
Foglalkozás: Kísérő, testőr  ( 1. Lökéshullám; 2.Kiélezett érzékszervek)
Családi állapot: Özvegy, egy kislány apja
Rang: Kisérő, Testőr

Minden egyéb tudnivaló
Valamiből meg kell élni, s ő egészen védtelen személyek vigyázására szakosodott. Perdát jól ismeri, s bárkit 100%-os biztossággal cipel végig, még a legveszélyesebbnek tűnő helyeken is. Valamennyire megtanult már emberi nyelven, így mikor azt hinnéd, nem ért semmit, akkor benyög neked egy emberi megjegyzést. Viszonylag jól ki lehet vele jönni, ám ha megsérted, akkor az út végéig biztossal kussol. Két dolog érdekli őt: 1. a kislánya miatt, Quorsa női ruhák, mert úgy hiszi ők nagyon előkelőek; 2. Étel, ami ehető, pocsék szakács.  Egyik legrosszabb tulajdonsága, hogy gyakran énekel, s hamisan. Amiről nem tehet, hogy beszédhibás, az r betűt ajkai nem ismerik, de cserébe ott a j betű. Hilvini lányát magával viszi mindenhová, hogy személyesen vigyázzon rá. Sosem bízná rá a lányát senkire.
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomJátékosok NJK listája Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Játékosok NJK listája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Elfogadott karakterek-
Ugrás: