Karakterlapom :
Születési idő : 2392. Tél
Beosztásom : Elektronika bütykölő
Reagok száma : 81
Avatar alanyom : Sanja Stojanovic
 | Utolsó poszt ☽Pént. Feb. 26, 2021 1:26 am Következő oldal ☽ | |
Bryce Zemar Eugen Bauder | 32 éves | Hadsereg | Bryce, Te vagy az idősebb ikerbátyám, hiszen Holt a fiatalabb. Te geológusi pályát nézted ki magadnak már fiatalabb korodban, ám mégis a hadsereg kötelékében találtad meg a saját életed. Milyen a saját életed a gyerekeiddel? Mennyi is van pontosan? Nem hinném túlzásba kellene vinned…Míg Dominiumon voltam, te voltál az egyetlen akivel sosem találkoztam, mert úgymond lefoglalt az élet, vagy más okok miatt voltál távol? Mindenesetre biztosan elért hozzád a hír, hogy én leléptem végérvényesen Dominiumról. Nem kívánok az életetek része lenni, de ez nem jelenti azt, hogy nem szeretlek benneteket. Vajon miként élted meg a szökésem hírét, s mennyire szólt bele a jelenlegi életed folyásába? Ha találkozni akarsz velem, akkor Perdán megtalálsz. Vajon megtalálod a módját, hogy felvedd velem a kapcsolatot vagy Holt nyomdokait taposod, s elégedett vagy Dominiumi életeddel?
// Várom az idősebb ikerbátyám, hogy olvashassam, hogy milyen életet él azután, hogy én megszöktem a rendszerből? Ellenállás felé tartom az utam, s nektek minden bizonnyal nehezedik az élet a Vaskalitkában. Figyel a Kancellária, hogy nehogy ti is csatlakozzatok az ellenálláshoz. Sok minden történhet, s ez csupán rajtad áll. Nagyon várom, őt hiszen családom tagja, s eggyel több Zemar mászkál a világban. Előre Zemarok! Ha megérkeztél, akkor bátran írj nekem egy Privát üzenetet, s átbeszéljük a dolgokat, ha valami nem világos. // |  | |
|