Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Zach Davies
Yesterday at 6:29 pm

Zach Davies
Yesterday at 12:06 pm

Aleth
Yesterday at 12:05 pm

Lynar
Yesterday at 12:03 pm

Lynar
Vas. Jún. 04, 2023 6:28 pm

Max Benedict
Vas. Jún. 04, 2023 6:26 pm

Zach Davies
Vas. Jún. 04, 2023 6:24 pm

Aleth
Vas. Jún. 04, 2023 6:20 pm

Claire Fuller
Szomb. Jún. 03, 2023 10:31 pm

Josephine Cain
Szer. Május 31, 2023 10:10 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 8 2
Hadsereg 2 8
Ellenállók 2 3
Flotta 3 2
Perdaiak 4 4
Összesen 19 22
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Holnaptól hajnalig
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária
Kancellária


Holnaptól hajnalig Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
509

☽ :
Holnaptól hajnalig Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Holnaptól hajnalig Empty
Utolsó poszt Csüt. Okt. 20, 2022 4:35 pm
Következő oldal

Holnaptól hajnalig
 


Cyberpunk kaland!
Mesélő: Xiu
Vissza az elejére Go down

Anonymous
VendégHolnaptól hajnalig Empty
Utolsó poszt Csüt. Okt. 20, 2022 8:03 pm
Következő oldal
Holnaptól Hajnalig

PLETYKÁK - VÉLEMÉNY - IDŐJÁRÁS & VESZÉLYEK - TECHÉLETSTÍLUS - SZÓRAKOZÁS - ÜZLET - NEMZETKÖZI HÍREK

Night City Today 08.02.2045
A mundér becsülete
Írta: Hugh Morris

Lehet, hogy a céges propaganda és a zsebükben levő hivatalos média mást harsog, de ha a tényeket nézzük, Night Cityben az élet se nem szép, se nem békés, de legfőképpen, cseppet sem biztonságos. Bandák, céges villongások, zavargások. Persze, mondhatnánk, hogy ezek ellen ott van az NCPD, hogy majd a rendőrök megvédenek minket. De egyre kevesebben vannak olyanok, akik még hisznek a Szolgálunk és Védünk eszméjében. Lássuk be, Night Cityben a rendőrség nincs a helyzet magaslatán. Ez a csata eleve emelkedővel szemben zajlik, és a szeméthegy nem csupán végtelen, de gyorsabb tempóban épül, mint hogy az NCPD embereket, jó és becsületes embereket tudna toborozni. Ezért a kerületek privát biztonsági szolgálatokat is alkalmaznak az NCPD mellett, mint például a Lazarust vagy a számtalan sok egyéb kisebb-nagyobb céget. Ezek viszont olyanokat is felvesznek, akik egyszerűen csak legálisan akarnak fegyvert és mellé egy jelvényt, hogy kakasok legyenek a szemétdombon, bele-belerúgva a tisztességes emberekbe, ahelyett, hogy megvédenék őket a bandáktól, cégektől és pszichóktól. Nyomozati munkát egyáltalán nem végeznek, az megmaradt a túlterhelt NCPD kezében. Ezek a bérzsaruk jóformán csak a rendet tudják úgy-ahogy fenntartani, és még ezt is vitatható módon: nem ritka, hogy végül azt tartóztatják le, verik meg vagy akár lövik le, aki kihívta őket. És a rasszizmus régi-új fajtája is dívik: ma a bérzsaruk ugyanúgy utaznak a látványos burkolatú emberekre, ahogy pár évszázada a rendőrök a feketékre vagy a latinókra, ha olyan környékre tévedtek, ahová "nem voltak valók". Félreállítják és szinte ott helyben vallatják őket, hogy mit tudnának rájuk húzni. Persze itt is él a kettős mérce, ha valakiben annyi implantumokat látnak, amitől már ők is tartanak, akkor vagy behúzzák fülüket-farkukat és elsunnyognak, vagy kihívják az illetőre a Max-Tac osztagot, akkor is, ha csak ingerültebb hangon rendeltek kávét a sarki standnál. És persze vannak olyan bérzsaruk is, akik olyan mélyre merültek a város mocskába, hogy az egészen beléjük ivódott. Ők azok, akik egy kevés pénzért félrenéznek, ha azt kérik tőlük, vagy némileg többért már akár meg is vernek vagy megölnek valaki. Nem többek jelvényt viselő verőlegényeknél vagy bérgyilkosoknál, akik elárulják és szembe köpik azokat, akiknek a védelmére felesküdtek. Az egészben pedig az a legrosszabb, hogy ezek a rohadt almák azt is bemocskolják, aki tisztességes próbál maradni: az utca embere szemében mind az "NCPDisznók" közé tartoznak. Vannak olyan bandatagok, akik kifejezetten vadásznak a valódi és bérzsarukra, trófeaként gyűjtve a jelvényeiket. Nem csoda, ha a félelem és a folyamatos nyomás miatt annak is hamarabb eljár a keze, aki még hisz a becsületben és az esküjében. Változásra van szükség, hogy Night City lakói ismét bízhassanak az NCPD dolgozóiban. Le kell számolni a céges biztonsági szolgálatokkal, vissza kell adni a város feletti ellenőrzést a lakók, és az őket szolgáló NCPD kezébe!
.
Frissítés: kollégánkat, Hugh Morrist, e cikk íróját két órával a megjelenés után lelőtték a Lazarus biztonsági szolgálat "rendőrei" egy utcai igazoltatás során. Tiltakozunk a rendőri erőszak és túlkapások ellen!
A hozzászólást Xiu Juan Ch'eng összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 20, 2022 8:12 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

Anonymous
VendégHolnaptól hajnalig Empty
Utolsó poszt Csüt. Okt. 20, 2022 8:08 pm
Következő oldal
Madonna nukleáris fénybenPLETYKÁK - VÉLEMÉNY - IDŐJÁRÁS & VESZÉLYEK - TECHÉLETSTÍLUS - SZÓRAKOZÁS - ÜZLET - NEMZETKÖZI HÍREK

Night City 08.02.2045 KARAKTEREK
Megjegyzés: folyamatosan frissítve (szerkesztve)

Holnaptól hajnalig Nomad-10

Játékos: „Oliver”
Karakter neve: Sebastian Barden
Karakter beceneve: Bastion

Kimagasló: Technikai ismertek
Erős: Reakció/Ügyesség, Psziché/Hidegvér
Átlagos: Vonzerő/Megjelenés, Fizikális/Atlétika, Empátia/Karizma, Műveltség/Intelligencia

Megjelenés: farmer nadrág, cowboy csizma, bőr dzseki. Rövid, tüsire vágott frizura, egy kis borosta, néha napján rövidre nyírt szakáll.

Felszerkó: szerszámkészlet, egy övtáskában minden benne van, amire egy magára valamit is adó technek szüksége van. Közepes pisztoly, mert a polgárőrök nem szeretik lerobbantani a környéket. Kés, közelharc esetére. Ütött kopott, de kellően helyre rakott motor. Suhan, mint az álom. Implantja nem igen van, se a seregben nem kapott, se pénze nem volt arra, hogy felchippeltesse magát. Némi készpénz, a hátizsákjában mindig van egy szendvics meg egy félliteres üdítő.


-----------------------------------------------------------------


A hozzászólást Xiu Juan Ch'eng összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 21, 2022 10:26 am-kor.
Vissza az elejére Go down

Anonymous
VendégHolnaptól hajnalig Empty
Utolsó poszt Csüt. Okt. 20, 2022 8:11 pm
Következő oldal
Fekete akciók
PLETYKÁK - VÉLEMÉNY - IDŐJÁRÁS & VESZÉLYEK - TECHÉLETSTÍLUS - SZÓRAKOZÁS - ÜZLET - NEMZETKÖZI HÍREK

Night City 08.02.2045 Nem Játékos Karakterek (NPC)
Megjegyzés: folyamatosan frissítve (szerkesztve)

A hozzászólást Xiu Juan Ch'eng összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 21, 2022 10:27 am-kor.
Vissza az elejére Go down

Anonymous
VendégHolnaptól hajnalig Empty
Utolsó poszt Pént. Okt. 21, 2022 10:25 am
Következő oldal
Holnaptól Hajnalig

Mesélő: Xiu
Helyszín: Óváros - Peremkerületek - DataTerm Infopult
Időpont: 08.02.2045 (péntek)
Esemény: napi hírek (FAXLAP)
Résztvevők: @Oliver (Sebastian Barden – Bastion) , plusz még aki jelentkezik az elkövetkező 1.5-2 hétben


PLETYKÁK – VÉLEMÉNY - IDŐJÁRÁS & VESZÉLYEK - TECHÉLETSTÍLUS - SZÓRAKOZÁS - ÜZLET - NEMZETKÖZI HÍREK

Night City Forró romzóna – Óváros peremkerületek

A mai napig nem tudni, hogy pontosan mi történt, egy biztos valaki valamit jól elcseszett, amikor 2023 agusztus 20. napján bekövetkezett a Night City – holokauszt egyes pletykák szerint a hírhedt Morgan Blackhand és a nem kevésbé veszett hírű Jhonny Silverhand által vezetett beszivárgó csapat megpróbálta ellopni vagy megsemmisíteni az Arasaka Tornyokban őrzött biztonsági adatbázist. A támadás során a szóbeszédek szerint detonált egy területvédelmi rendszerbe kötött nukleáris töltet ezzel elpusztítva Night City jelentős részét. Az viszont biztos, hogy az óváros mellett Night Citynek lett egy új öble, egy radioaktív öble a robbanás beszennyezte a város nagy részét és a teljes ökológiai katasztrófát elkerülhetetlen volt csak az utóbbi évtizedek munkálatainak köszönhetően sikerült valamelyest élhetővé tenni újra a metropoliszt. A robbanásban több mint félmillióan, az utólagos következményektől pedig további negyedmillióan vesztették életüket. A robbanás nyomán felvert porrészecskék kísérteties rőt derengésbe vonták az égboltot. Az ég még most is vérvörösben játszik a naplementék és napfelkelték élénkvörösen csillognak a városban és környékén.
A forró romzóna robbanásának egy területét található törmelékek egy jelentős részét az újonnan kialakult öbölbe dózerolták, a kísértetiessé vált környéken még mindig egymást érik a megroppant, eltorzult felhőkarcolók, kiégett autóroncsok és a romok alá szorult szerencsétlenek maradványai.
A sugárzás mértéke csökkent ugyan, de nem szűnt meg teljesen, a lakók helyét pedig a bandák legalja vette át. Ha a forró romzónába jössz, de nem vagy magad is bandatag, akkor meguntad az életed, vagy fosztogatóként keresel valamit a kiterjedt rommező alatt.
Csen a „Zsákos” lakása egy tömbházban a megmaradt óváros peremén négy háztömbnyire található a forró romzónától avagy ahogyan a helyiek emlegetik a harci zónától a mendemondák szerint a házban lakók a bérleti díjukból fedezik a javításokat és az épület biztonságos létezéséhez szükséges kenőpénzeket, és így kábé nullára jön ki a mérleg, de éppen csak. A Zónához ilyen közel senki sem jön, hogy beszedje az infrastruktúra adót, cserében közszolgáltatások sincsennek a környéken. Amíg Rex megkapja a lakóktól a jussát a környező bandák jelentős része nem zargatja a lakókat. A lehetőségekhez képest elég kényelmes a helyzet, sőt a közvetlen környéken paradicsominak mondható. A tetőről nyíló kilátás képeslapokra kívánkozik állítólag a lakók havonta közösségi pókerpartikat rendeznek grillezéssel egybekötve a tetőn.


Vissza az elejére Go down

Anonymous
VendégHolnaptól hajnalig Empty
Utolsó poszt Pént. Okt. 21, 2022 6:47 pm
Következő oldal
Holnaptól Hajnalig

Mesélő: Xiu
Helyszín: Óváros - Peremkerületek - DataTerm Infopult
Időpont: 08.02.2045 (péntek)
Esemény: nyitány - találkozó
Résztvevők: @Oliver (Sebastian Barden – Bastion) , plusz még aki jelentkezik az elkövetkező 1.5-2 hétben. NJK-k: Csen a „Zsákos” , Yagami Minori, Grant Jung


NYITÁNY – in medias res

Night City Forró romzóna – Óváros peremkerületek – Csen lakása

Az ég odakint vérvörösben játszik a naplemente élénkvörösen csillog. Csen a „Zsákos” lakása egy régebbi bauhaus szürke beton „tömeglakás” tömbházban a megmaradt óváros peremén négy háztömbnyire található a forró romzónától, a lakás nem túl nagy alapvetően moduláris jellegű mint minden lakás a házban egy 6x8 méteres kocka ( 48 m2 ) ami valójában egy amerikai konyhás nappali ami egyben a háló és az „előszoba” vagy belépő melletti vizesblokkal a fürdőszoba Wc-vel. A nappaliban egy viseltes ám kényelmes ülőgarnitúra és egy hajlított füstüveg dohányzóasztal található ez utóbbi talán a lakás egyetlen komoly értéket képviselő bútordarabja. A savas esők által megmart PlastTech acél üvegen keresztül kilátni a forró romzónára és az öbölre a lakás valóság-skinjét Csen egy posztmodern minimalista stílusra állította, ami passzol a füstüveg dohányzóasztalhoz. Csen valószínűleg egy japán kínai félvér abból is a mosolygósabb fajta meglepő módon finom és jó minőségű személyre szabott sportöltönyt és hozzá illeszkedő nadrágot, inget, mellényt cipőt és apró kiegészítőket visel a teste valószínűleg nincs agyoncyberelve az elegáns harmóniát két dolog töri meg a zakója alatt hónaljtokban viselt pisztoly és a tarkóján a felnyírt haja alatt található chipware aljzat amiben néhány biosoft chiptüske található, rajta kívül még Minori a Cerberus metálbanda feltörekvő idolja és egy morózus európai alak , a férfi aki Grantként mutatkozik be. Minori tipikus fiatal japán férfi aki a rajzfilmek jófiúinak egyenesszálú félig szembelógó frizuráját viseli minőségi bőrcuccokkal és ujjatlan enyhén szegecselt bőrkesztyűvel miközben elégedetten füstöl egy import Yehüjan cigarettát. Grant már jóval egyszerűbb jelenség a maga tagbaszakadt módján katonai gyakorlókra emlékeztető edgerunner stílusú strapabíró ruhadarabokat visel sokzsebes mellénnyel és hátul az övébe egy sötét súlyos automata pisztoly van tűzve egyetlen igazán kirívó dolog nála a bal szeme helyén lévő vörösen derengő szemimplantátum. Csen mindenkit mosolyogva minőségi dobozos sörrel kínál a konyha hűtőszekrényéből majd Granttal egyetemben rövid szivarra gyújtanak ezzel is emelve a szoba füstösségi faktorát miközben a hangszigetelt falakon tompán áttörnek az Éjszaka Gyermekeinek egykori frontemberének Rico Robinsonnak elhaló és meggyötört akkordjai.

- Igazán örülök, hogy ilyen népes kis társaság gyűlt össze mint tudják Minori formációjának a Cerberusnak meggyült a baja a Taknyos Sakálokkal akik lépten nyomon megkeserítik a fellépések kapcsán az életüket és erre a problémára kéne valami kreatív megoldást találnunk. A következő fellépés a Club Beyond X-ben lesz és a tulajdonos nem szeretné, ha a szokásosnál durvábban elfajulnának a dolgok, viszont a Taknyos Sakálokat és vezetőjüket Jan ’Gohul’ Lihlotot ismerve ezt már most elvethetjük. – közli Csen a „Zsákos” mosolyogva két szippantás között miközben felszisszenti a kezében lévő sörösdobozt.

//OFF @Oliver (Sebastian Barden – Bastion) és aki esetlegesen még rá szeretne csatlakozni a mesére az találja ki, hogyan került Csen lakásába erre a kis összejövetelre, Csen egy feltörekvő információbróker amolyan mini keresztapa sokszor ad féllegális és illegális munkákat a környéken csellengő „szabadúszóknak” és „elkóborolt állatkáknak” OFF//


Vissza az elejére Go down

Oliver Mann
Oliver Mann

Polgár

Tartózkodási hely :
Város

Reagok száma :
36

Avatar alanyom :
Chris Pratt


Holnaptól hajnalig Empty
Utolsó poszt Vas. Okt. 30, 2022 5:21 pm
Következő oldal
- Itt a Polgárőrség, Bastion vagyok. - mondtam vagány hanyagsággal, a Zsákos lakásának kaputelefonjába, néhány perccel korábban. Motorral érkeztem. Mi mással is lehetett volna jönnöm, ha az ikonikus járgányunk az acél paripa? Kicsit olanok vagyunk mi Polgárőrök, mint a Nomádok, akiket kereszteztek egy jó adag Booster banda vérrel. Igen hamar rájöttünk, hogy a peremvkerületekről, hiába takarítjuk el a patkányokat, jön helyükre újabb. Így végül átvettük a környékünkön grasszáló bandák helyét. Álláspontunkat, miszerint: "Ne baszakodj a Polgárőrséggel!" a zsákos nevű, fixer guru is betartja és felfogja, hogy sokkal jobban járunk, ha összedolgozunk, semmint, ha le akarnánk gyalulni a másik játszóterét. Ő Info bróker volt, mi meg a környéket felügyelet alatt tartó banda, ha már a rendőrség nem volt képes vagy nem akarta fenntatani a rendet. Szóval, megtanultunk szépen együttélni, Zsákos olykor-olykor megdobott minket infóval, meg melóval. Hamar rájött, hogy nem közönséges banda vagyunk, akik azért szeretnek errefelé sertepertélni, mert nincs jobb dolgunk, más bandákkal való lövöldözésnél. Nem, mi azért grasszálunk, mert a kerületben rokonok, barátok, szülők és gyerekek akarnak nyugodtan aludni. Úgy végig meni a mocskos utcán, hogy nem kell attól tartaniuk, mikor tépi fel a járdát, valami begőzölt motoros cőcselék.

Élni és élni hagyni, ez a Polgárőrök és Chen, a Zsákos közötti kapcsolat alapja. Ő ismer minket, mi ismerjük őt. Ő tudja, hogy nem szarjuk el a melót, ha vállalunk neki valami rázósabb cuccot, mi tudjuk, hogy eszében sincs, olyan melót adni, amibe a banda javarésze fűbe harapna. Én eredetileg nem azért érkeztem, mert a minori nevű ázsiai fickó, nyakig úszik a hullámzó barna szmötyiben. Én egy alkatrészt hoztam a Nomád vevőnek, aki a Zsákoson keresztül akart beszerezni egy működőképes lézerblokkolót. Ez olyan jópofa kis szerekezet, ami nem engedi a zsaruknak, hogy lekáderezzék, ha rátapadnának a seggére. Messziről beleüvölti a zsaruk arcba, hogy valami céges tökösnek a kocsija után koslatnak és jó lenne, ha lekopnának. Az egészségük érdekében. A családjuk egészsége érdekében. A franc se tudja, hogy minek kellet neki egy ilyen forró holmi, nem akartam tudni, ahogyan azt se kérdezte, hogy a Polgárőrök szerelőjének honnan a francból van pont egy ilyen holmi készleten. Ő fizet én leteszem az árut, tisztasor. Szóval, én csak szimplán itt ragadtam, miután az előbb említett árucserért lerendeztük.

Szisszent a kezemben a dobozos sör, ahogy kibontottam és kortyoltam belőle egy jót.
- Kocsmát kellene nyitnod Zsákos. Ilyen sört miért nem lehet a peremkerületben kapni? - tettem fel a költőinek szánt kérdést, miközben a kis gyülekezés miértjét hallgatva, a sörösdoboz feliratát olvastam.
- Minden világos. - mormoltam magam elé, majd felnéztem a doboz feliratából és az időközben várakozó lláspontra berendezkedett három alak felé néztem. - Mármint, a sörre gondoltam, hogy miért nem lehet kapni. - Minorira pillantottam, végig néztem rajta, nem különösebben kihívóan, volt egy érzésem, hogy a mellette álló Grantnek viszketni kezdene az ujja.
- Nettó rábaszás, ha rádszálltak a Taknyosok, chumba. Mondjuk fura, hogy mit eszenek rajtad. Polgárőri vénám azt súgja, hogy dobj egy gyors összesítést, hogy milyen nagykutyának léphettél a tyúkszemére. Mert, szerintem nem vagy Gohul esete. Valami csajnak az apjával nem balhéztál össze? Soha nem lehet tudni, hogy nem bérelte-e fel valaki őket, egy fixeren keresztül. Kreatív megoldásképpen, most hirtelen az jut eszembe, hogy mi lenne, ha paszolnál egy pár tucat ingyen jegyet a Polgárőröknek? A Taknyos Sakálok nem unatkozó kiscserkészek, de a Polgáőrök sem szarral gurigáznak, ha észre veszik, hogy kempingel egy másféltucat belőlönk a kérő előtt, ahol tolod a bulit ... annyira nem hülyék, hogy meg akarjank halni.
Vissza az elejére Go down

Anonymous
VendégHolnaptól hajnalig Empty
Utolsó poszt Hétf. Okt. 31, 2022 7:09 pm
Következő oldal
Holnaptól Hajnalig

Mesélő: Xiu
Helyszín: Óváros - Peremkerületek - DataTerm Infopult
Időpont: 08.02.2045 (péntek)
Esemény: nyitány - találkozó
Résztvevők: @Oliver (Sebastian Barden – Bastion) . NJK-k: Csen a „Zsákos” , Yagami Minori, Grant Jung


NYITÁNY – in medias res

Night City Forró romzóna – Óváros peremkerületek – Csen lakása

A ház előtt amiben Csen lakása található úgy látszik nyugi van úgy tűnik Rex egyenlőre rendet tart, valószínűleg, hogy a házban lakók rendesen fizetnek neki és ezért nyugtuk van a bandáktól és a ház környéke is nyugisnak mondható, még most este is. (Rex egy Csennél nagyobb kaliberű infóbróker amolyan modern yamaikai keresztapa, vele még a Polgárőrség sem akaszt bajszot, állítólag Grant az egyik bérizma és valószínűleg a helyi rendfenntartó. Grant állítólag a negyedik cégháborúban is szolgált és a Kékvérű becenevet aggaták rá. )
Rico Robinsonnak elhaló és meggyötört akkordjaival a háttérben Csen végigpillant a kis társaságon, a lakás valószínűleg egy rengésbiztos szürkére csiszolt betontömb, ám a Csen által futtatott valóság-skin egészen hangulatossá varázsolja. Csen kortyol egyet a kezében lévő sörösdobozból és szippant egyet a vélhetőleg csempészárúból származó vaskos szivarjából miközben a futurisztikus hajlítottüveg dohányzóasztalra helyezi a tenyerét és csak ezt követően szólal meg felvetésed kapcsán Minori egyenlőre csendben marad hagyja, hogy Csen vigye a szót csak egy nagyon biónak tűnő vörös almát varázsol elő és beleharap egy hatalmasat.
- A Club Beyond-X az apokalipszis romkocsmája, az nem tartozik a Polgárőrség által felügyelt területhez. Szétoszthatunk, javaslatod szerint egy tucat ingyen jegyet a Polgárőrségnek, ám gondolom nem hiányzik egy bandaháború amit a területeken kívül robbantottatok ki és szerintem a Beyond-X tulaja sem örülne neki. Amit a tulajról tudni kell Magda Alcantar Delgadillo kemény nőszeméj ám a pénz nem veti fel ezért is a kocsmának nincs biztonsági személyzete, maga a kocsma a robbanásban megsérült és majdnem megsemmisült áruház épen maradt garázsából került kialakításra, szóval rossz széljárás esetén percegnek rendesen a sugárzásmérők, de hát igazán ideális egy az „alvilághoz” köthető banda fellépéséhez ehhez mérten a törzsvendégeke is kellően elvetemültek főképpen a Taknyos Sakálok akik riválist látnak a Cerberusban főképpen úgy, hogy a kieső koncertidejük alatt nem tudják terjeszteni az illegális áruikat aminek lehet, hogy titkon Magda örül is talán ezért is engedte meg, hogy a Cerberus a Taknyos Sakálok helyett koncertezzen főképpen hétvégén. A klub az épen maradt mélygarázsban került kialakításra és két szintes, így mindkét szint a föld alatt található az első szinten található a bár (lásd térkép) és alatta ugyanolyan területen a koncertterem más néven a dühöngő (Az alsó szint alaprajza ugyanolyan mint a felsőé, azzal a kivétellel, hogy egyáltalán nincsenek válaszfalak, így az egész egy nagy táncterem. A fal mellett apró, négyszemélyes boksz-ok sorakoznak. A mennyezetről a legújabb technikát képviselő fény- és füstgépek lógnak le a legerősebb hangüvöltők mellett) – mondja Csen miközben a dohányzóasztalából kiemelkedő háromdimenziós térképet forgatva mutogatja a helyszínt - Mivel ez egy felvezető buli és a Cerberus még nem túlzottan ismert a környéken ezért úgy 150-200 fővel számolunk amiből 30-40 fő valószínűleg a Taknyos Sakálok formáció tagjai és a köréjük szerveződött banda a Ghost akik nem a finomkodásukról híresek. – sorolja tovább az infókat Csen - Valószínűleg megpróbálják majd jól szétcseszni a bulit a maguk módján, hogy a Cerberus ne tudjon ott többet fellépni vagy lenullázni a Cerberus tagjait egy kirobbantott tömegverekedésben. A Ghost tagjainak közös vonása, hogy már lemondtak arról, hogy valaha is „normális" életet éljenek, és ezért minden mindegy alapon bármire kaphatóak. Viselkedésükben, beszédmódjukban is van valami baljós, amitől a legtöbben borzongani kezdenek. Nincs külön „egyenruhájuk", de legtöbbjük a vastag bőrdzsekit kedveli. Elterjedt viselet még a sötét, hosszú kabát, a szürke illetve fehér ing és a fekete csizma. – jönnek a további információk Csentől miközben elégedetten pöfékel a szivarjából, mögötte Grant csendben álldogál, de valószínűleg fejben már durván jegyzetel és kockázat elemez, miközben Minori érdeklődve figyeli kicsiny társaságotot valószínűleg arra kíváncsi mennyire vagy(tok) bevállalós(ak). – (mármint te meg Grant)

//OFF a jelentkezést lezártam, ha mégis valaki nagyon rá akarna a későbbiekben csatlakozni az PM-ben keressen OFF//


Vissza az elejére Go down

Anonymous
VendégHolnaptól hajnalig Empty
Utolsó poszt Hétf. Okt. 31, 2022 7:14 pm
Következő oldal
Club Beyond-X

Club Beyond-X

Térkép: egy kocka kb 1x1 méter
Holnaptól hajnalig Clubbe10
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomHolnaptól hajnalig Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Holnaptól hajnalig
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Központi könyvtár :: Alternatív univerzum-
Ugrás: