Utolsó poszt ☽Hétf. Feb. 06, 2023 10:00 pm Következő oldal☽
Ismerős ismeretlen
Kalandra vágyók figyelem!
Az itt elérhető felvezető reag-gal egy új kaland venné kezdetét, melyben kimozdulunk a Caligo bolygó "biztonságából" a mélyűrbe egy kicsit. Bátor felderítők kerestetnek, akikkel az indulásig a Kancellária szokás szerint igencsak szűkmarkúan bánt információ terén, de minden fontosat megtudnak majd az odaúton egy eligazítás során. Hogy a karakterek előzetesen, majd az eligazításon milyen információkkal bírhatnak, azt majd a kezdőreag tartalmazza.
Fontos tudnivalók a játékosoknak: - Jelentkezők: Nemcsak a JK flottásokat vagy a hadsereg tagjait várom örömmel a kalandra, hanem hagyományainkat folytatva lehetőség lesz most is a kaland idejére alkotott saját NJK-val részt venni más csoportok tagjainak is, hogy senki se maradjon ki a mókából, ha van hozzá kedve. A karaktersablon hozzá itt. Lehet hozni katonát, orvosi személyzetet, műszaki, informatikai, hajómérnöki, stb-stb karaktert, de arra kérem figyeljünk, hogy indokolt legyen a jelenléte egy ilyen akcióban. - Jelentkezési határidő: 2023.02.14. kedd 23:59 - Kezdés: 2023.02.15. szerda - Reagkörök: átlagosan max. 2 hét egy reagkör, ebből kb. 10 nap áll nektek rendelkezésetekre írni, kb 2 nap nekem. De majd mindig jelzem több helyen is a pontos határidőket. Igény szerint feszesebbre is vehetjük a tempót, de ennél lassabbra nem tervezném, ha lehet (alkalmi vis maior helyzeteket leszámítva). - Késés/hiányzás: Aki késik vagy kimarad egy reagkörből, annak a karakternek - és akár a közelében lévőknek - a kocka kisebb szerencse-aránnyal gurul majd. Ha én nem írok időben, akkor mindenkinek a kocka és a mesélő is szimpatikusabb lesz 3 kihagyott reagkör után viszont kénytelen leszek az adott karaktert kimesélni a kalandból. - A kaland IC ideje: 2417 augusztus eleje. Az oldalon még június-július van/lesz, a kalandban azért ugrunk kicsit előre, hogy ne zavarjon bele a jelenleg folyó vagy kezdődő játékokba (miről tudhatnak a karakterek, sérülések, stb.). Következésképpen kérem, hogy senki ne datálja játékát augusztusra, amíg a kaland tart. A kaland lezárta után ugrunk IC is augusztusra az oldalon. - Sérülések, halálozások: NJK-k esetében gyakoribb lehet Sérülések egyébként bárkinél előfordulhatnak, karakterhalál csak kérésre vagy igen kirívó Darwin-díjas megmozdulás esetén
Jelentkezni itt a topikban egy új hozzászólásban. Aki njk-t hoz, kérem, a kezdésig töltse ki és másolja be ide a kis adatlapját, hogy mit tudhatunk róla
Utolsó poszt ☽Hétf. Feb. 13, 2023 1:36 pm Következő oldal☽
Jelentkezek:
- Niko - Zach - Max (csak akkor, ha lehet pilótáskodni ) - Raven Moor (tizedes) Fuller kancellár engedélyével - Tess Gilbert szolgálatra jelentkezik
Tess Gilbert
Per ardua ad astra
36 éves
NJK
Claire Fuller
Foglalkozás:Navigátor, jelenleg (2417) zászlós rangban, DUSK típusú felderítő siklón szolgál. Felderítő siklóra és teherszállító hajókra pilóta-engedéllyel rendelkezik. A flottánál rendszeresített fegyvereket magabiztosan és szakszerűen használja, fizikai állapota is kiváló, igazi mintakatona.
Családi állapot: Házas
Rang: Zászlós
Minden egyéb tudnivaló
Szüleinek első gyermeke, nyugodtnak mondható gyermekkor adatott meg számára, amit húgának kései születése nem hogy nem zavart meg, sokkal inkább megnyújtotta azt. Sosem volt a családi figyelem központjában, nincs is szoros kapcsolata családjával. Korán felszínre tört érdeklődése a repülés iránt, tehetsége bejuttatta, szorgalma pedig bebiztosította helyét a flottánál. Szépen lépdel előre a ranglétrán, rebesgetik, hogy pár éven belül megkaphatja a hadnagyi kinevezést is. Mivel ez a repült órák számának csökkenését jelentené, ezért nem sürgeti - családi kapcsolatain keresztül sem - az előléptetést. Vonzza az ismeretlen, emellett higgadtsága és elemző szemlélete teszik különösen alkalmassá a navigátori pozícióra. A pilóta-jogosítványát a háború elején szerezte meg, a béke megkötése óta azonban kevésszer volt alkalma botkormány mögé ülni. Fizikuma kiváló, látszik, hogy nem csak a szintfelmérők kedvéért jár edzeni. Mindkét, külön a flottánál rendszeresített fegyverrel tud bánni, de kedvence a DSK-03. Férjével jó, de szintén nem túl szoros a kapcsolata, lévén John Gilbert a hadsereg kötelékében a Perdán teljesít szolgálatot. Gyerekeik, Peter és Jack (ikrek) a pályaválasztás küszöbén állnak, már önállóak. Tess élete és a családja is igazából a flotta.
Utolsó poszt ☽Kedd Feb. 14, 2023 9:03 pm Következő oldal☽
Doctor Alex Doomer szolgálatra jelentkezik (persze nem önként, hanem mert neki mennie kell egy ilyenre)
Doctor Alex Doomer
Minden emberélet fontos
Életkor:42
NJK
McG
Foglalkozás:Orvos, Xenobiológus, Virológus
Rang: -
Minden egyéb tudnivaló
Dr. Victor Doomer nevét nem nagyon kell bemutatni azoknak az orvosoknak, és xenobiológusoknak, akik az űr hidegében élnek, hiszen a zseniális orvos fektette le az alapjait annak, hogy milyen biztonsági protokollokat kell betartani, ha egy ismeretlen bolygora lépnénk, vagy ha kapcsolatba lépnék egy ismeretlen lénnyel. Alex még ismerte a nagyapját a Földön. Igaz a nagyapja nem élhette meg, amikor az unokája is orvos lesz 21 évesen a seregben. 10 év szolgálat után megszerzi a második diplomáját Biológiából, ahol a doktoriában egy feltételezett xeno vírussal való találkozást elemez, a Craoaton vírust. Nem is volt kérdéses ilyen háttérrel, hogy kap egy helyet az utazáson hibernálva. A Perda meghódításkor ébresztették fel az álmából, hogy segítse az emberiséget a szaktudásával. Az azóta eltelt szabadidejében xenobiológiával foglalkozott, hogy az ami egykor elmélet volt miként működik a valóságban.
Utolsó poszt ☽Szer. Feb. 15, 2023 4:31 pm Következő oldal☽
Lt. Michael Hopkins
Minden emberélet fontos
45
NJK
Én? Lmao
Foglalkozás:Fegyvertiszt
Rang: Alhadnagy
Minden egyéb tudnivaló
Tanácsot ad a hídnak a jármű által használt fegyverek betöltésével, kezelésével és kiadásaival kapcsolatban. Michael segít minden fegyverkezeléssel és foglalkoztatással kapcsolatos kérdésben. A gépek fegyverzetének használatát, újra töltését (torpedók esetén) felügyeli, segíti. Magának való alak, bombaszakértő, régebben a bányászatokhoz használt anyagokat és kezelésüket felügyelte, segítette. Azóta már kicsit komolyabb feladatokkal látták el.
Utolsó poszt ☽Szer. Márc. 01, 2023 11:18 pm Következő oldal☽
Na, most már nagyon elstartoltunk, ott járunk a Sleipnir-nél! Itt is rögzítem és folyamatosan majd frissítve tartom az esetleges létszámváltozásokat, hogy átlássuk, ki kivel hol mikor
3.) hajtómű, műszaki, fegyverraktár részlegre: - Michael Hopkins (hadnagy, kijelölt tiszt, Madina njk-ja --> mesélői njk) - Zach Davies - Dylan Hill (rajmester, mesélői njk) - Elliot Morris (rajmester, mesélői njk) - Sebastian Turner (közlegény, mesélői njk)
4.) Eternity-n maradt: - Esther Willis (pilóta, zászlós, mesélői njk) - dr. Ray Scott (orvos, mesélői njk) - Frankie Frank (rajmester, mesélői njk) - Stan Green (közlegény, katonai logisztikus, mesélői njk)
Összesen: 19 fő
A hozzászólást Mesélő összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 06, 2023 11:07 pm-kor.
Utolsó poszt ☽Vas. Márc. 05, 2023 9:00 pm Következő oldal☽
Thomas Stone
A véleményem talán megváltozott, de az a tény nem, hogy igazam van.
37
NJK
Hannah
Foglalkozás:”Közlegény. Lehetnék több is, de ki a fenének van kedve a papírmunkával bajlódni?” Ez Stone közlegény egyik fő elve. Nem folyni bele a nagyok játszmájába. Kiváló katona, fizikai állóképessége talán kicsit a többiek fölé is emeli, de ezzel soha nem kérkedne. Ahogy egyéb kiváló tulajdonságaival sem. Alapelve: „Az ész a legfontosabb dolog a világban, mintegy, hogy az illető ember, vagy madárijesztő.”
Családi állapot: Nős
Rang: Közlegény
Minden egyéb tudnivaló
Mindig is katona voltam. Azt hiszem már az anyám hasában is annak készültem. A legkorábbi emlékem, hogy fából faragott karabéllyal rohangászok a házunk hátsó udvarán. Anyám persze mindig sóhajtozott ilyenkor: „Mi lesz ebből a gyerekből?” Apám válasza sem nyugtatta meg, hiszen az öregem mindig hasonlót felelt: „Vagy rendőr lesz, vagy bűnöző.” És vállat vont hozzá, mintha nem is érdekelné a dolog. Ettől persze anyám mindig kiakadt, és ezen jól elvitatkoztak egy sort. Amikor apám a pajzsmirigy rákban haldoklott a kórházban, egy alkalommal megragadta a csuklómat és közel húzott magához. A hangja alig volt hallható, ahogy a fülembe suttogott: „Kisfiam, vigyázz az anyádra. Jó asszonyom volt mindig. És Kisfiam… ha lehet, inkább rendőr legyél, mint bűnöző.” Tizenhat voltam ekkor. Így hát katona lettem. Aztán persze jött a baj, és én a Domíniumra kerültem. Néhány éve ébresztettek, és mit ne mondjak? Ott folytattam, ahol a Földön abbahagytam.
Az élet egy olyan utazás, amely egy alagútban ér véget.