Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások

Today at 11:13 am


Yesterday at 10:29 pm


Yesterday at 8:45 pmYesterday at 8:11 am

Hétf. Nov. 30, 2020 7:36 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 5
Polgárok 7 5
Hadsereg 4 6
Ellenállók 2 4
Flotta 1 5
Perdaiak 8 5
Összesen 21 31
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Pihenőtér tiszteknek
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Pihenőtér tiszteknek Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
312

☽ :
Pihenőtér tiszteknek Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Hétf. Júl. 29, 2019 12:11 pm
Következő oldal

Pihenőtér tiszteknek
 

A hajó egy elkülönített része, ahol a magasabb rangú tisztek pihenhetnek meg, beosztásuk ideje alatt vagy azon kívül. Ide ténylegesen pihenni jönnek, így az űrhajó alap, kellemes dorombolásán kívül más zaj nem hallatszódik be. A belépés itt csak ujjlenyomat-olvasóval történik, így biztosítva, hogy tényleg csak a tisztek jöhessenek be.
A szobában egy félkör alakú box foglal helyet, ami egy asztalt ölel körbe. A szoba másik végén egy szerény kanapé kapott szállást, előtte dohányzóasztallal, valamint még két fotel velük szemben. Elérni a bentlévőket az ajtó mellé felszerelt hangszórós panelon keresztül lehet. Található itt továbbá néhány olyan táblagép, melyeken specifikus olvasmányokat töltöttek fel - szigorúan a Kancellária ellenőrzése mellett. Valamint egy fedélzeti számítógép is, ahonnan könnyedén nyomon tudják követni a többiek munkáját - aki akarja - pihenőideje közben. Valamint egy kávéfőzőgép is kapott helyet az egyik polcon, mellette három bögrével.
Vissza az elejére Go down

Phoenix Mills

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2378.01.01.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Százados - Inspektor

Reagok száma :
45

Avatar alanyom :
Henry Cavill


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Vas. Dec. 15, 2019 12:27 pm
Következő oldal
A megbízásomnak megfelelően, érkezésem második napján már munkába is álltam az Imperium-on, melynek az első napokban nem igazán volt látványos kitűnése. Egyébként sem szeretem a feltűnést és a nagy csinnadrattát, ha nyomozásról van szó. A felbuzdulás csak kérdéseket gerjeszt, a kérdések pedig bizonytalanságot szülnek, amire a mostani helyzetben egyáltalán nincsen szüksége sem a Kancelláriának, sem pedig a hajón lévőknek.
A tiszti pihenőbe vettem be magamat, mint főhadiszállás, ha lehet így mondani. Erről a védettnek nyilvánított helyről vezetem az ellenőrző fázisok minden lépcsőfokát, kezdve a dokumentum átnézéstől a kihallgatásokig, és ha kell a szembesítésig. Összeszokott csapattal érkeztem a Dominium-ról, melyből Foster, az ezer éve mellettem szolgáló, sokat látott rendszertechnikus mellett Jones, a saját berkeken beül csak Csontkovácsnak becézett jókora izompacsirta az, aki a pihenőben tartózkodik. Utóbbi a zavartalan lebonyolítás, míg az előbbi az elemzés analitikus és infotechnológiai elemeiért felel. Ha kell, csendes háttéremberekként funkcionálnak, ha viszont arról van szó, terepre is követnek, bár jómagam már csupán megfigyelői szerepkörben mehetek bevetésre, semmiképp sem Századosi rangban. De erről majd később, egyelőre a soron következő feladatokra koncentrálunk, ami nem más, mint Lewis Hadnagy kihallgatása, jobban mondva, meghallgatása, hiszen egyelőre nincsenek gyanúsítottak.
A pihenőt nem kell bemutatni a tiszteknek, de talán az alacsonyabb rangban szolgálók is megfordultak már itt néhányszor. Mindenesetre egy aprócska szkenner azonosítás után máris a sokszorosan védett helyen találhatja magát az érkező, már ha rendszerszinten szemléljük a pihenőt. Innen információ se ki se be nem juthat a tudtunk nélkül, úgy működik mint egy kalitka, mely a legkomolyabb védelmi mechanizmusokkal rendelkezik, hiszen senki sem szeretné, ha a benti beszélgetésekből bármi is kitudódna.
Amint Samantha kérésemnek eleget téve megjelenik, azonnal széles mosollyal, kedélyesen üdvözölve fogadom, valamint hellyel kínálom, elvégre csupán néhány kérdést kívánok feltenni neki, a többi pedig majd a válaszok szerint adja magát.
Vissza az elejére Go down

Samantha Lewis

Flotta

Karakterlapom :

Születési idő :
2340.10.25. (25 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Hadnagy

Reagok száma :
345

Avatar alanyom :
Emilia Clarke

☽ :
Pihenőtér tiszteknek Tumblr_inline_o0rrlckK3R1sad57x_250


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Csüt. Dec. 19, 2019 7:47 am
Következő oldal


Phoenix & Sammy
Nikolai előre figyelmeztetett, hogy a nemrég az Imperiumra érkezett Mills százados bizonyára majd engem is hívatni fog. Nos... ez gyorsan ment. A kommunikátorom már jelzi is, hogy érkezett egy üzenetem, egyenesen a százados úrtól, aki látni kíván. A mai nap egy részét pihenéssel akartam tölteni, ahogy azt az orvosok javasolták, de ha menni kell, akkor menni kell, így kicsit ügyetlenkedve kezdek neki az átöltözésnek, hogy hadnagyi egyenruhában jelenjek majd meg a felettesem előtt. Jobb megadni a módját, így nem leszek feleslegesen gyanús, bár legalább nála biztosan tudom, hogy nem én vagyok az, akit keres. Ez némileg megnyugtató. A hajam összefogásával viszont rendesen meggyűlik a bajom, hála annak, hogy egy kézzel kell mindezt intéznem, így hamar feladom, hogy ne késlekedjek és végül kibontott hajjal indulok útnak, nyakamba felkötött, bal kézzel. A ruha alatt van a kötés, tehát nem látszik, csak maximum annyiból, hogy a bal karomnál vastagabb a ruha, főleg a felkar-váll résznél.
Hamar odaérek a tiszti pihenőkhöz, ahol a jobb kezem már az ujjlenyomó-olvasóhoz is ér, az ajtó pedig kitárul előttem. Magam sem tudom, hogy miért számítottam arra, hogy a százados egyedül lesz, de némileg meglep a másik két ember - főleg a nagydarab - jelenléte. Egy századosból kinézné az ember, hogyha szükséges, meg tudja védeni magát, de bizonyára nem ilyesmiről van szó, és bármi ellen, a nap 24 órájában nem lehetünk felkészültek. Mindenesetre arcomra nem ül ki a meglepettség, komoly tekintettel nézek a férfire, majd tisztelgek.
- Mills százados, hivatott! - ez után veszem fel a pihenő állást, de nem túl hosszú időre, mivel legnagyobb meglepetésemre ajkán széles mosoly jelenik meg, mintha nem most beszélnénk egymással először, hanem minimum jó ismerősök lennénk. De ha már hellyel kínál, akkor eszem ágában sincs feleslegesen állva maradni - én nem vagyok Katrina, aki most akaratlanul is eszembe jut, hogy jelenlegi szituációban vajon leülne-e vagy ahogy sejtem, inkább állva maradna -, egyébként is gyengébb vagyok még, mint átlag esetben, így amerre mutat, oda ülök le. Most vetek csak egy-egy pillantást a két másik illetőre, de végül barna íriszeim a századoson állapodnak meg.
- Miben segíthetek, uram? - lehet, hogy nem kéne feleslegesen rákérdeznem, mert úgyis mondani fogja magától, de szeretem jártatni a számat, ezt a szokást pedig nehezen vetkőzöm le. De néha azért szerencsére megy.

Vissza az elejére Go down

Phoenix Mills

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2378.01.01.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Százados - Inspektor

Reagok száma :
45

Avatar alanyom :
Henry Cavill


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Szomb. Dec. 21, 2019 5:25 pm
Következő oldal
Sosem dolgozom egyedül. Ez mondhatni már a védjegyemmé vált, ugyanis nem sokaknak adódik meg, hogy egy efféle mini-apparátust tartsanak fent, hosszútávon pedig főleg nem. Viszont nem is vagyok átlagos tiszt, amit könnyen lehet, hogy Samantha még nem tud rólam. Terson megbízottjaként azonban nem lehet elég elővigyázatos az ember, még akkor sem, ha Százados, vagy, ha akár egymaga is lerendezne egy kialakuló perpatvart.
- Lewis Hadnagy! - biccentek egy aprót elégedetten, mert különösen szeretem, ha valaki nem várat meg.
- Örülök, hogy ilyen pontos volt! - ez mindenképpen jó pont és nálam nem árt, ha szorgosan gyűjtögetik a piros pontokat, főleg egy olyan krízishelyzetben, mint a mostani.
- Nagyjából egy héttel ezelőtt, nyomtalanul eltűnt a Központi Fegyverfejlesztési Hivatal egyik legújabb, tömeggyártásra szánt lövedékálló mellény családjából három konténernyi áru, miközben a dominiumi raktárból a Perda holdra tartott. - ismertetem máris a részletekkel, ugyanis szeretek azonnal a lényegre térni, nehogy a sok érdektelen információ mellett a lényegesek mellett elhaladjunk.
- A szállítóeszközt lefoglaltuk, a konténereket pedig egy feltételezett ellenállótelep közelében azonosítottuk. - mutatok a közeli falra, melyre időközben kivetítésre kerül az a felvétel, mely alapján tökéletesen felismerhetők az eltűnt hordozók.
- Biztosak vagyunk abban, hogy többek között az Imperium fedélzetéről valaki, vagy valakik folyamatosan információval látják el a perdai szakadárokat, mindemellett az sem kizárható, hogy folyamatos kapcsolatban állnak velük. - mesélem a lehető legkomolyabb arccal a titkos információkat, amit talán a velem szemben ülő soha nem is akart hallani.
- Mivel az Imperium kommunikációs tisztjei állnak a gyanú középpontjában, ezért őket nem kérdezzük ki. Ellenben mivel Ön a gépészek vezetője, birtokában lehet a technikának, amivel megszerezhetjük a hajó komunikációs és árnyékolt vonalain lefolytatott üzenetváltásokat, anélkül, hogy fel kellene törnünk azt. - pillantok a rendszertechnikusra, majd vissza beszélgetőpartneremre.
- Nem kevés időt spórolna nekünk, ha együtt tudnánk működni ebben a rendkívül kényes kérdésben. Ugye számíthatok a diszkréciójára, a szakmai tudására és a feltétel nélküli segítségére Lewis Hadnagy? - egyáltalán nem véletlen, hogy Samantha-t és ezt az alternatív utat választottam ahhoz, hogy felgöngyölítsük az ügyet.
Vissza az elejére Go down

Samantha Lewis

Flotta

Karakterlapom :

Születési idő :
2340.10.25. (25 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Hadnagy

Reagok száma :
345

Avatar alanyom :
Emilia Clarke

☽ :
Pihenőtér tiszteknek Tumblr_inline_o0rrlckK3R1sad57x_250


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Pént. Dec. 27, 2019 8:49 pm
Következő oldal


Phoenix & Sammy
A pontosság nagy erény és én mindig is ehhez tartottam magam. Szavaira arcom se rezdül, csak leülök, ha már hellyel kínál és rákérdezem jöttöm okára. Igyekszem kizárni a kis kíséretet és nem is igazán feléjük nézni, hiszen nincs félnivalóm, Ők pedig csak a dolgukat végzik. Niko jelezte előre, hogy mi történt, de nem árulhatom el magam, így marad a kihúzott testtartás és a komoly tekintet, mert tudok ám így is viselkedni, ha a szükség úgy hozza.
Mills százados nem kertel, már el is kezdi nekem felvezetni, hogy pontosan mi történt, így tekintetem a kivetítő felé vetül, miközben természetesen figyelek a szavaira. Az ellenállók ügyesek, ha ilyen tervet véghez tudtak vinni, de én se vagyok hülye, egyértelmű, hogy kaptak a Dominiumról is segítséget, mert az nélkül öngyilkosság lett volna. A vak szerencsében pedig ennyire senki se bízhat. Nem szólalok meg, megvárom, amíg a férfi befejezi, de ahogy az Imperium legénységét kezdi el meggyanúsítani, tekintetem felé vetül, némileg kérdőn.
- Miért olyan biztos benne, hogy az Imperiumról segítette az ellenállókat valaki és nem a Dominiumról? - bukik ki belőlem ösztönösen a kérdés, mert nem tudom, hogy miként is jutott erre a következtetésre, de ha azt mondja, hogy biztos benne, akkor az elég határozott elképzelésnek tűnik. De arra már nem kell rákérdeznem, hogy kik a fő gyanúsítottak, mert magától is elmondja, hogy a kommunikációs tisztjeink között sejti a lázadó-szimpatizánsokat. Legalább én nem gyanúsítottként vagyok itt, ez azért pozitív. De az már kevésbé, amire fel akar engem kérni. Én magam is az ellenállókat szeretném támogatni, nem pedig ellenük tenni, a Kancellária parancsait követve, hiába lenne ez a kötelességem, de érzem, hogy erre most nem mondhatok nemet, és talán még segíthetem is őket azzal, hogy csak bizonyos információkat juttatok tovább, míg egyeseket véletlenül, nyom nélkül eltüntetek. A másodpercek tört része alatt gondolom át a dolgokat, és bár ehhez némi programozói ismeret is szükséges, tudok valakit, akiben megbízhatok. Phil segíthet.
- Természetesen uram! - hát mernék én nemet mondani? Merni lehet, hogy mernék, de ostobaság lenne, és semmiképpen se segítség az ellenállásnak.
- De egy programozóra is szükségem lesz a feladathoz. Philip Hartley-t javasolnám, érte kezességet is vállalok, ha szükséges. - tartom a hátam Phil-ért. Tökéletesen megbízom benne, bár akár csapda is lehet ez az egész a Kancelláriától, ahogy meg is figyelhetnek majd minket munka közben. De vele szavak nélkül is szót értek, mégis, vigyáznom kell, nehogy az én próbám legyen ez a kis megbízás. Egyébként én is értek a programozáshoz, de nem olyan szinten, hogy mindenképpen hiba nélkül véghez vigyem az elképzelésemet. Ha nyomot hagyok, rögtön ellenállónak bélyegeznének, és jelenleg így is túlságosan a figyelem középpontjában vagyok.

Vissza az elejére Go down

Phoenix Mills

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2378.01.01.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Százados - Inspektor

Reagok száma :
45

Avatar alanyom :
Henry Cavill


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Pént. Jan. 03, 2020 4:17 pm
Következő oldal
Szeretem az ösztönösen felszínre bukó kérdéseket, mert abból azonnal láthatóvá válik számomra, hogy a beszélgetőpartnerem figyel szavaimra és nem próbál egy "igen uram" válasszal lerázni. Az pedig már hab a tortán, ha az efféle kérdések még logikusak is, mint például ez a válaszra váró is.
- Kiváló meglátás Hadnagy. - biccentek Samantha felé, majd intek a szemüveges rendszertechnikusomnak, hogy avassa be a Főgépészt, miért is vesszük biztosra az Imperium-perdai ellenállás kapcsolatot.
- Nos, a transzferállomások közötti válaszidő rövidsége miatt úgy számoljuk, hogy kizárólag ez a hajó lehet érintett a kommunikációban, viszont szűkítettük a hibafaktort és a perdai katonai állomás nyílt és titkosított kommunikációs archívumából kiderítettük, hogy az Imperium az üzenetváltás, vagy üzenetváltások idejében semmilyen módon nem állt kapcsolatban a holdi irányítással. Ebből egyenesen következik, hogy az Imperium kommunikációs tisztjei egyértelműen megsértették a "nyomon követhetőségi" kancellári rendeletet, tehát mindenképp vizsgálat alá kell vonnunk az űrhajót, amiért nem a protokoll szerint jártak el. - Foster alig zárja le a mondatot, máris folytatom a gondolatmenetet.
- Én pedig nem hiszek a véletlenekben, a kósza tévesztésekben, főleg akkor nem, ha képbe kerül egy gyanús körülmények között eltűnt szállítmány. - ingatom meg a fejemet, mert már túl sokat láttam és tapasztaltam ahhoz, hogy betudjam egy egyszerű emberi mulasztásnak.
- Ennek igazán örülök Lewis Hadnagy, értékelem a segítőkészségét! - bólintok egyet a közös együttműködés elfogadására, amivel egyben egy szóbeli megállapodás is megköttetik közöttünk, melyet én minden esetben nagyon komolyan veszek.
- Hartley! - mondom ki hangosan, mintha ízlelgetném a nevet, de ez csak egy jelzés, hogy azonnal keressenek rá az adatbázisban és fussák át az aktáját, megfelelő lesz-e erre a pozícióra. Feltétel nélkül bízom gyakorlott kollégám ítélőképességében, nem hiába vagyunk már rég óta egy csapat, így már csak az ő visszajelzésére várok, megbízhatónak találja-e a programozót.
- Remek! -miután zöld utat kap a programozó, már folytatom is.- Tudja óriási felelősség a kezesség vállalása, de megbízom Önben Hadnagy. - bólogatok párat komoly ábrázattal, mert egészen addig nyitott vagyok, amíg az ellenkezőjét nem tapasztalom.
- A szűkös időkeretünk miatt hat órát tudok biztosítani a kommunikációs lábnyom lekövetésére és visszafejtésére. - a kivetítő fölötti időmérőre sandítok, végül pillantásom visszatér beszélgetőpartnerem arcára és ugyanolyan kedélyesen elmosolyodok, mint bő két perccel korábban.
- Eredményes munkát kívánok Önöknek! - teszek egy lépést előre és már mutatom is az irányt az ajtó felé. Nem mantrázom a feladatot, nem kérek tőle megerősítést a diszkrécióval kapcsolatban, nem fenyegetőzők feleslegesen, hiszen a szavát adta és mert ő a Flotta Hadnagya, ami bőven elég a bizalmam elnyeréséhez.
Vissza az elejére Go down

Samantha Lewis

Flotta

Karakterlapom :

Születési idő :
2340.10.25. (25 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Hadnagy

Reagok száma :
345

Avatar alanyom :
Emilia Clarke

☽ :
Pihenőtér tiszteknek Tumblr_inline_o0rrlckK3R1sad57x_250


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Szer. Jan. 15, 2020 7:40 am
Következő oldal


Phoenix & Sammy
Mills százados nagyon biztos a dolgában, de vajon honnan veszi, hogy az Imperiumon van az, akit keresnek? Tekintetem a szemüveges fickóra vetül, aki úgy tűnik, hogy szót kap a beszélgetésbe, ismertetheti velem mindazt, amit megtudtak. De még mielőtt reagálhatnék rá, a százados is hozzáfűzi a maga véleményét, mire most már a szemeibe tekintek.
- Mint tudják, már volt példa korábban is arra, hogy a kommunikációs rendszerünk csődöt mondott, de ettől függetlenül ésszerű a következtetés, és mindenképpen kivizsgálásra szorul. De ha csak abban az időintervallumban nem volt kapcsolat az Imerpiummal, akkor bár szinte biztos, hogy itt lesz a tettes, de lehetséges az is, hogy valaki pont a flottára akarja kenni az egészet, így vonva el a figyelmünket. - kis szünetet tartok, majd visszapillantok a technikusra. - De gondolom Önök is gondoltak erre a lehetőségre. - a figyelemelterelés sokszor beválik, és ha nincs is igazam, most talán sikerül elültetnem a bogarat a fülükbe, hogy meglehet, rossz felé kutakodnak. Mindez csak következtetés a részemről, de természetesen számíthatnak rám, segíteni fogom Őket, más választásom egyébként sincs. De egyedül ez nehézkes lesz, szükségem volna egy programozóra, de nem akárkire. A magam részéről Philipnek örülnék, aki jól hallhatóan nekik is megfelel.
- Gyerekkorom óta ismerem uram, benne megbízhatunk. - bár ehhez nem sok köze van, de így talán érteni fogja. Azt gondolom tudja rólam, hogy a Földön születtem, így most már azt is, hogy Phil is, tehát az ismeretségünk nagyon is régi időkre nyúl vissza, amikor még a világ is más volt. Amikor viszont meghallom az időkeretet és érzékelem, hogy szépen kitessékelnek, bár felkelek, de még nem indulok meg az ajtó felé, hiába mutogat arra a százados.
- Uram. Hartley zászlós jelenleg a Dominiumon tartózkodik. Ha azonnali eredményt vár, akkor attól tartok, hogy más informatikust kell keresnünk. - aminek a magam részéről egyáltalán nem örülök. Így viszont sajnos biztos, hogy a Kancelláriát fogom segíteni, de nincs nagyon választásom. Egyelőre tehát még maradok itt, amíg eldönti a százados, hogy mi legyen. Kit ad mellém vagy küld egymagam a feladatra.

Vissza az elejére Go down

Phoenix Mills

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2378.01.01.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Százados - Inspektor

Reagok száma :
45

Avatar alanyom :
Henry Cavill


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Pént. Jan. 31, 2020 2:31 pm
Következő oldal
Mielőtt Foster kimerítő választ adhatna Samantha-nak a maga lényegre törő és objektív módján, felszólalásommal megpróbálom a Hadnagy pillantását újból elnyerni.
- Nyomozásaink során minden alkalommal a tényekre támaszkodunk, de tételezzük fel, hogy valaki, vagy valakik meg akarnak minket vezetni. Ön mit gondol Lewis Hadnagy, kinek állna érdekében, hogy direkt tévútra vigye a nyomozást? - kérdezek máris vissza, mert benne vagyok ebben az elméleti szintű "játékban", amiből a végére akár az is kisülhet, hogy beszélgetőpartnerem tud valamit egy esetleges háttérben mozgó rejtélyes erőről, ami készakarva akadályozza a nyomozásunkat.
- ...vagy úgy. - egy pillanat erejéig azon tűnődöm, hogy vajon a bolondját járatja-e velem, de végül arra a megállapításra jutok, hogy nem, ezért komor ábrázatomon egy mosollyal segítek, hogy barátságosabba váljon.
- Semmi baj, viszont akkor egy másik ügy kapcsán kérném a segítségét. - teszek egy fél fordulatot a beosztottam felé, aki egy biccentést követően máris a kivetítőre helyezi a kérdésemmel kapcsolatos arcképet.
A férfi fizimiskája nagyon is ismerő lehet Sam számára, hiszen, akit lát, nem más, mint Nikolai.
- Csupán két kérdésem van, mielőtt továbblépnénk. Ismeri-e a képen látható Közlegényt, és, ha igen, akkor milyen kapcsolatban áll vele? - hangomon nem érezni semmiféle keménységet, ez itt és most nem kihallgatás, csupán egy meghallgatás, ahogyan azt az üzenetemben is jeleztem.
- Denisov Közlegény megfigyelésére Kancellári parancsom van, ám mivel bokros teendőim nem engedik, hogy személyesen felügyelhessem tevékenységét, szükségem van egy megbízható segítségre, aki szemem helyett szemem, a fülem helyett pedig fülem az Imperium-on és azonnal jelez, ha bármi gyanúsat észlel. - mondatom végeztével Samantha felé fordulok.
- Ugye számíthatok a segítségére ebben is? - kérdezem mindezt olyan egyszerűséggel, mintha egy semmiséget, vagy egy magától értetődő dolgot kérnék. Elvégre nehézség nélküli feladatnak kellene lennie a Dominium szolgálatában.
Vissza az elejére Go down

Samantha Lewis

Flotta

Karakterlapom :

Születési idő :
2340.10.25. (25 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Hadnagy

Reagok száma :
345

Avatar alanyom :
Emilia Clarke

☽ :
Pihenőtér tiszteknek Tumblr_inline_o0rrlckK3R1sad57x_250


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Szer. Feb. 19, 2020 7:40 am
Következő oldal


Phoenix & Sammy
Természetesen a százados segítségére lennék, hiszen tudom, hogy mi a kötelességem, még akkor is, hogyha egyre jobban szimpatizálok az Ellenállással. Mégis, ha már ide hivatott, úgy gondolom, hogy elmondhatom neki a véleményemet, ezért is megyek bele bizonyos feltételezésekbe is, amivel meglehet, hogy hibázok. Látom a férfin, hogy nem számított erre, bizonyára azt várta tőlem, hogy végig mantrázom majd az "igen uram"-ot, majd eltűnök és végzem a dolgom, jó kis katona módjára. Nos nem, ez nem én vagyok. Na meg még simán igazam lehet.
- Természetesen ellenálló-szimpatizánsoknak, de hogy pontosan kinek, azt nem tudhatom. - honnan is tudnám? Na de ha Ők maradnak a tényeknél, akkor teszem a dolgom, de mielőtt még nagyon beleélnék magukat, hogy ez most meg is fog történni, jelzem, hogy Philip nem tartózkodik az Imperiumon. Tehát ha sürgős az ügy, akkor keressünk mást, aki elérhető. Meglep, hogy végül más irányt vesz a beszélgetésünk, így egyelőre maradok és mivel az asztal mellett állok, lassan visszaereszkedem a székre, majd a kivetítőre tekintek és ahogy meglátom az oly ismerős arcvonásokat, próbálok rendkívül ügyelni rá, hogy ne legyen se tekintetem, se arcom rezdülése és még csak hangom se árulkodó senki számára se itt a szobában. Mit akarnak Nikotól? A szívem nagyot dobban, de a kérdések hallatán elveszem róla tekintetem és Mills századosra tekintek.
- Igen, ismerem. Jelenleg a gépészeti részleghez tartozik, így a felettese vagyok, illetve segítettem neki a szakma elsajátításában, amikor az Imperiumra került. - ennyi elég lesz. Ha túl sokat beszélek, az feltűnő lesz, így megpróbálok rövid és tömör maradni. Nem mondok persze többet, hogy milyen is a mi kapcsolatunk, mert a szakmainál jóval több. Nikolai a barátom, akiben feltétel nélkül megbízom. Ez után derül ki, hogy mit akarnak tőlem, és ahogy William megkérte a férfit, hogy vigyázzon rám, úgy tűnik, hogy most kaptunk még egy okot, amiért többet kell a közelében lennem. Tehát figyeljem meg és jelentsek róla...
- Természetesen uram! - ez egy olyan feladat, amit én akarok elvégezni, nem kockáztathatjuk, hogy más figyelje meg, túlságosan is veszélyes lenne.
- Megtudhatom, hogy mivel gyanúsítják? - nem biztos, hogy erre a kérdésre is választ kapok, de mint a felettese, szerintem jogos a kérdésem, hiszen tisztában kell lennem a saját csapatommal. Niko jót fog mosolyogni, ha megtudja, hogy engem állítottak rá.

Vissza az elejére Go down

Phoenix Mills

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2378.01.01.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Százados - Inspektor

Reagok száma :
45

Avatar alanyom :
Henry Cavill


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Csüt. Márc. 19, 2020 7:03 pm
Következő oldal
Ami igaz, az tagadhatatlanul igaz. Az alapelgondolásom valójában tényleg az volt a Hadnaggyal kapcsolatban, hogy egy-egy megfelelő helyen közbeszúrt "igen, uram" kijelentéssel könnyedén le tudjuk zárni beszélgetésünk erre vonatkozó részeit. Amióta Inspektorként tevékenykedek a Dominium szolgálatában, ügyeimet igyekszem mindig úgy intézni, hogy akit nem ismerek találkozónkig személyesen, minden további nélkül megkapja bizalmam legmagasabb fokát. Bizodalmam fenntartása innentől csak és kizárólag a másik félen múlik, mely alól Samantha sem képez kivételt.
- Meggyőződésem, hogy Hartley Zászlós távolléte nem jelenthet problémát a feladat megoldásában. Biztos vagyok benne, hogy szoros együttműködésünknek hála hamar lezárhatjuk ezt a rendkívül kényes nyomozást. Hiszen ez a Dominium érdeke! - hangom nyugodt, de mégis sürgetően ható, bár mindent összevetve, eddig teljességgel meg vagyok győződve arról, hogy beszélgetőpartnerem a legnagyobb segítségemre lesz az imperiumi munkám során.
Mióta visszavonultam a terepi megbízatások vállalásától, a munkával töltött időm javarészét az információgyűjtés, a célszemélyek, gyanúsítottak megfigyelése, kihallgatása, valamint viselkedésük elemzése teszi ki. Munkahelyi ártalom, hogy egy ártatlan meghallgatáson is azonnal a beszélgető partner arcvonásait, testének rezdüléseit figyelem, holott most nem ez lenne a feladatom.
- Köszönöm Lewis Hadnagy, hogy ebben is számíthatok Önre. - a Főgépész pillantását komoly arccal viszonzom, majd elégedetten biccentek, mert egyfelől örülök, hogy nem kell csúsztatáson kapnom -már, ami az ismeretségüket illeti-, másfelől pedig jó pontként jegyzem fel magamnál, hogy ebben is azonnal segítőkészként mutatkozott.
Az elhangzó kérdésre csak némán bólintok egyet és jelzem a technikusomnak, hogy a követező mondatok kimaradnak a jegyzőkönyvből, ezért állítsa le a felvételt néhány pillanatra. A művelet nem ördögtől való, ez amolyan bevett szokás: szűrjük az információt. Az alapos, letisztult és egyértelmű irányvonalak híve vagyok, nem szeretem a túlzsúfolt, sok-sok mellékvágányt bekapcsoló, könnyen tévútra terelő halmazokat. A nyomozati anyag Kancellária elé tárása minden esetben kényes ügy, én pedig azt szeretem, ha a vizsgálatra jogosult személyek az eseményeket lezáróan nem kérdeznek túl sokat. Ha viszont mégis ezt teszik, akkor az minden esetben egyértelműen megválaszolható legyen.
- Denisov Közlegényt nem gyanúsítjuk semmivel... egyelőre. Még nem tisztázódott teljes mértékben, hogy milyen szerepe van egy súlyos, biztonsági kockázattal járó ügymenetben, de abban bízok, hogy az Ön segítségével ezt is meg tudjuk oldani. - vázolom azt, amit a kamerák előtt nem feltétlenül közöltem volna, de úgy érzem, hogy a helyzet szélesebb látókörbe helyezésével alaposabb és mindenek előtt gyorsabb munkát tud végezni Samatha is.
- Személyek, helyek és időpontok. Ez a három legfontosabb dolog, amire figyelnie kell. Úgy sejtjük, hogy a kihallgatása során elmondottakon kívül jóval több minden rejtőzik a háttérben, amit egyelőre homály fed. Tudnunk kell, hogy kivel áll kapcsolatban a Perda-n. - az elmondottak alapján zavaros lehet ez az egész, és, ha ez így van, akkor ideje rátenni erre még egy lapáttal.
- Ne viselkedjen a jelenlétében másképpen, mint eddig, ne faggassa, ne akarjon minden áron információt kihúzni belőle, de szeretném, ha relatíve rövid időn belül értékelhető eredményt tudnánk produkálni. Tőlem azt várják el, hogy mielőbb tényeket mutassak fel és úgy sejtem, hogy ebben az ügyben sokkal több van attól, mint ami látszik. Attól tartok, ha késlekedünk, a Közlegényt árulás vádjával letartóztatják, és többet magával ki fogják végezni. - bólogatok egy párat sokatmondóan, mert információ hiányában ez lesz a dominiumi ítélethozók forgatókönyve. Nekem a felszín alatti, háttér információra van szükségem a nyomozáshoz, Samantha-nak pedig lehetősége van megmenteni valakit a Dominium haragjától, aki nem feltétlenül szolgált rá a halálra.
Vissza az elejére Go down

Samantha Lewis

Flotta

Karakterlapom :

Születési idő :
2340.10.25. (25 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Hadnagy

Reagok száma :
345

Avatar alanyom :
Emilia Clarke

☽ :
Pihenőtér tiszteknek Tumblr_inline_o0rrlckK3R1sad57x_250


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Hétf. Márc. 30, 2020 8:36 pm
Következő oldal


Phoenix & Sammy
Szomorú tény, hogy Philip pont most nincs velünk az Impoeriumon, a százados parancsa viszont az, hogy minél előbb végezzem el a feladatomat. Ha a kedvenc zászlósom nélkül kell ezt tennem, akkor hát nélküle.
- Értettem uram, kerítek más segítséget! - biccentek aprót, legyen hát így. Megkapja, amit akar, és sajnos minden bizonnyal pontos adatokkal fogok neki szolgálni, mert akit először elő tudok keríteni, az minden bizonnyal hű lesz a Kancelláriához. Vagy ha mégse, nem akar előttem lebukni majd, hogy nem az, ahogy én se előtte, így tesszük azt, amit a kötelességünk kíván.
Én mégse szabadulhatok még az Inspektor közeléből, ugyanis akad még egy feladat, amit rám bízna. Igyekszem nem kimutatni érzéseimet Nikolai képének megjelenésekor és bízom benne, hogy a férfi se lát meg olyasmit, ami esetleg kellemetlen lehetne a jövőre nézve. Felelek a kérdéseire, biztosítom az együttműködésben, és bár talán itt kéne elhallgatnom, mégis felteszem a kérdésemet. Hadnagyként végülis jogom van hozzá, és mivel alám tartozik, tudnom kell, hogy milyen szinten figyeljek oda rá. A százados nem tagadja meg tőlem a választ, de azzal meglep, hogy a jegyzőkönyvbe már nem fognak bekerülnek a hamarosan elhangzó mondatok. Nocsak, az Inspektor úr is van, amit kihagyna?
A választ hallva nem leszek egyelőre még sokkal okosabb. Azt mondja, hogy nem gyanúsítják, mégis pont az ellenkezőt érzem ki a férfi szavaiból. Az ügymenet tényére viszont kíváncsi lennék, mégse kérdezhetek erre már rá. Most nem, de talán Nikolai sejti majd, hogy miről lesz szó.
Ez után térünk vissza a feladatomhoz, mely alapján egyértelmű, hogy valóban sokat kell majd a közlegénnyel töltenem, de a perdai kapcsolata már neccesen hangzik. Ha Niko elárulná nekem se adnám ki, ez túl veszélyes...
- A perdai kapcsolatairól miért beszélne nekem? Ha ilyesmiket kell kiderítenem, akkor nem lehetek a jelenlétében olyan, mint eddig. A barátjává kell válnom hozzá, hogy megbízzon bennem. - és így legalább kevésbé kell titkolnunk azt, ami a valóság. Hihetik azt, hogy csak megjátszom azt, ami igaz, ez pedig segíthet majd nekünk a jövőben. Hiszen én csak feladatot teljesítenék... ez lenne a hivatalos indok. De megértettem, hogy gyorsan kell valamit produkálnom, de a halálos ítéletre azért egy kicsit jobban megfeszülök, mint eddig, de mindez betudható annak is akár, hogy senki halálát se kívánnám.
- Denisov közlegény már bizonyított, nem hiszem, hogy áruló lenne és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy ezt be is bizonyítsam a Kancelláriának. Ha pedig mégis az, akkor örömmel adom majd a kezükre. - szavaim hazugak, de mostanra már kezdem egész jól kifejleszteni a hazugság képességét. Muszáj ebben a világban így tennem, mert az őszinteség hatalmas luxussá vált.
- Heti jelentést vár tőlem, uram? - vagy milyen gyakorit? Ezt még azért nem árt tisztáznunk, nekem pedig majd minél előbb beszélnem Nikolai-al. Nagy bajban van, a fenébe is.

Vissza az elejére Go down

Phoenix Mills

Hadsereg

Karakterlapom :

Születési idő :
2378.01.01.

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Százados - Inspektor

Reagok száma :
45

Avatar alanyom :
Henry Cavill


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Vas. Ápr. 19, 2020 7:09 pm
Következő oldal
A tanácsaimmal egybefűzött informatív megjegyzésem után elhangzó mondatára olyan mosollyal és arckifejezéssel reagálok, mintha bármit is tudnék a kettejük kapcsolatáról, azon felül, mint ami a központi adatbázisból lekérhető. Mindez csupán a véletlenek összjátéka, de beszélgetőpartneremben akár még a gyanú is feltámadhat az irányban, hogy mit is tudok róluk pontosan.
- Akkor váljon a barátjává, Hadnagy. - derűs mosolyom mögött bármire gondolhatok és igazából az sem érdekel, ha ezek miatt ágyba kell vele bújnia.
A cél ebben az esetben is szentesíti az eszközt, annál is inkább, hiszen ez közös érdeke a Dominiumnak és Nikolai-nak is. És, ha mindez még így is történne, és netalán tán kiderülne valahogy, én akkor is az utolsók között lennék, aki a férjének elárulná, amit tud. Engem a tények és a számomra pozitív kicsengésű végcél érdekel, az oda vezető út sosem izgatott.
- Ez a beszéd, Lewis Hadnagy! - pillantok ki oldalra, hogy jelezzem, foroghat tovább a felvétel.
- Lekötelez, hogy számíthatok a segítségére. - nagyon, de tényleg nagyon bízom abban, hogy nem kell csalódnom Samantha-ban, mert, ha jól teljesít, akkor a későbbiekben is számítok majd a segítségére. Az Imperium-on sem árt, ha jelen vagyok egy közvetett formámban.
- Egy hét múlva már szeretném, ha megoldott ügyként archiválhatnánk az aktát, ezért 36 órán belül kérem az első jelentést. - tisztában vagyok vele, hogy ennyi idő kevés lesz, ahogy az egy hét a záráshoz, vagy a másfél nap a tartalmi jelentéshez, viszont szeretném, ha érezné a nyomást a Főgépész.
- 36 óra múlva a három kiemelt fontosságú sarokpont közül várok legalább egyet. Az számomra teljesen mindegy, hogy melyiket fogja a jelentésében megküldeni nekem. - a mondatom végén ábrázatom újból komollyá változik és egy biccentéssel köszönöm meg, hogy a rendelkezésemre állt az elmúlt percekben.
Amiatt viszont nem kell aggódnia, hogy miként lesz áthidalva a felvételből hiányzó néhány másodpercnyi anyag, ha a férje esetleg bekérné a meghallgatáson elhangzottak miatt a videót, ugyanis a technikusaim egy szemvillanás alatt képesek lennének összehozni egy olyan filmet, ahol maga McGrover Kancellár és az ellenállók vezetője, Carter éppen együtt vacsoráznak. Ennek a kis áthidalásnak a megoldása egyszerű rutinmunka számukra.
Vissza az elejére Go down

Samantha Lewis

Flotta

Karakterlapom :

Születési idő :
2340.10.25. (25 éves)

Tartózkodási hely :
Dominium, Imperium

Beosztásom :
Hadnagy

Reagok száma :
345

Avatar alanyom :
Emilia Clarke

☽ :
Pihenőtér tiszteknek Tumblr_inline_o0rrlckK3R1sad57x_250


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Hétf. Május 04, 2020 8:36 pm
Következő oldal


Phoenix & Sammy
Úgy tűnik, hogy a százados olyan ember, aki számára a cél szentesíti az eszközt. Tekintete és mosolya arról árulkodik, hogy bármit tehetek, a lényeg az, hogy jussak eredményre. Nem vagyok én orosz kém, akit ilyesmire képeztek ki és egyébként se fordulnék Niko ellen, de ezt persze Millsnek nem kell tudnia. Biztosítom arról, hogy a feladatot teljesíteni fogom, már csak az a kérdés, hogy milyen sűrű jelentést vár tőlem.
- 36 óra? - majdnem folytatom, de összeszorítom fogaimat és biccentek. - Értettem, uram! - csodát vár, ezt tudhatná. Vagy ez csak egy teszt lenne, hogy rájöjjenek arra, milyen a valódi kapcsolatom Nikolaial? Hogyha ennyire rövid időn alatt megnyílik nekem a katona, akkor bízik bennem. Át kell rágnom magamban, hogy mire mehet ki a játék, hogy komolyak-e az Inspektor szavai vagy mindez egyfajta kalitka. De persze lehet, hogy én gondolom túl a dolgokat, de nem árt óvatosnak lennem.
- Jelentkezni fogok! - szavaim már akkor hangzanak el, amikor felkeltem az asztaltól, majd tisztelgek és mivel a beszélgetést úgy érzem, hogy a férfi lezárta, lelépek. Arcom komor, tekintetem nem tükröz érzelmeket, még akkor se, amikor a folyosókon haladok, de agyam zakatol. Meg kell találnom Nikot, így végül a PDA-n jelzem számára, hogy hamarosan jelenése van nálam. Természetesen munkára fogom, hiszen Ő az egyik gépészem, ebben semmi gyanús sincs, ha pedig mégis lenne, Mills százados feladatára tudok hivatkozni.

//Köszönöm a játékot! Smile //A hozzászólást Samantha McGrover összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 04, 2020 8:39 pm-kor.
Vissza az elejére Go down

Kancellária


Pihenőtér tiszteknek Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
312

☽ :
Pihenőtér tiszteknek Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Pihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt Hétf. Május 04, 2020 8:37 pm
Következő oldal
Szabad játéktér
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomPihenőtér tiszteknek Empty
Utolsó poszt
Következő oldal
Vissza az elejére Go down
 
Pihenőtér tiszteknek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Caligo öv :: Világűr :: Imperium-
Ugrás: