Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Today at 5:01 pmToday at 10:11 am

Yesterday at 9:04 pm

Yesterday at 7:02 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 5 2
Hadsereg 4 6
Ellenállók 1 2
Flotta 0 3
Perdaiak 5 3
Összesen 15 19
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Theo Sabaud
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


William McGrover

Kancellár

Tartózkodási hely :
Dominium

Beosztásom :
Kancellár

Reagok száma :
128

Avatar alanyom :
Mads Mikkelsen


Theo Sabaud Empty
Utolsó poszt Szer. Aug. 21, 2019 10:13 pm
Következő oldal

Theo Sabaud
Pedro Pascal
kb 37
Polgárok
Mondhatni, hogy te vagy a barátom, a titkos fegyverem, s az aki minden mocskot tud rólam. Az biztos, hogy hűséges vagy hozzám.

Még abban az időben találkoztunk, amikor még nem voltam Kancellár, s akkoriban te is csak egy kamasz fiú volták, aki roppantul kíváncsi volt, mellette persze a lelkiismeret teljesen hiányzott belőle. Éppen egy lecsúszott szerencsétlenből csapoltál le egy nagy adag vért, amit szinte bagóért vettél meg tőle, mit sem törődve avval, hogy az belehal, vagy sem, vagy hogy mit szólnak hozzá az emberek.
Annyi bizonyos, hogy nem születtél jó családba, és valami okból kifolyólag az akadémiára se vettek fel, de téged nagyon érdekelt minden tudomány. Így elolvastál mindent ami elérhető, és megpróbáltad megszerezni azt, ami nem elérhető. Ha így sem jutottál megfelelő információhoz, akkor kísérletezni kezdtél.
Én megláttam benned a lehetőséget, a csiszolatlan gyémántot, így alkut kötöttünk. Te előállítasz valamit, vagyis a terveket hozzá, én pedig adok hozzá eszközöket, és amit még kérsz. Először egy megbízás, majd még egy, majd még egy... S ahogy én egyre magasabbra jutottam, úgy egyre jobb körülményeket tudtam neked is biztosítani. Persze a megbízások is egyre keményebbek és durvábbak lettek. Szerencsére neked evvel nincsenek erkölcsi problémáid.
Egy idő után, már annyira összenőttünk, hogy a magunk kifacsart módján barátok lettünk, hiszen én nem vetettelek meg, mert embert akarsz boncolni, ahogy te se rökönyödtél meg azon, hogy megöltem a feleségemet, mert meddő volt.  Be is költöztettelek a lakosztályomba, ahol külön lakrészt kaptál, külön laborral, ahol nagyjából nem érdekel, hogy mit csinálsz, csak az én általam megálmodott projektekkel is haladj. Persze hivatalosan a komornyikom vagy a rendszerben, de a feleségeimnek is megmondtam, hogy ne akarjanak ilyenre használni, és ne üssék bele a az orrukat a mi ügyeinkbe.

A PB változtatható!

A tervem az, hogy sok más játékossal játsszon, s játssza ki a "kísérletezés" lépéseit, a projektekhez. Pl.: Leül beszélgetni egy orvos karakterrel, s elbeszélgetnek az anatómiáról célzott kérdésekkel, másik játékossal az idegmérgekről, a harmadikról pedig arról, hogy miként lehet egy pisztolyt át alakítani  úgy, hogy hang támadással mérget juttasson el az áldozat szervezetébe. Stb. Very Happy
Jelenleg három projektem lenne számára, amibe "szabad kezet" kap, hogy miként oldja meg őket.

Itt beszélek Sammy-nek Theo-ról


 

Vissza az elejére Go down
 
Theo Sabaud
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Böngésző :: Keresett karakterek-
Ugrás: