Welcome to Dominium frpg site


 
Lépj be
egy más világba
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Kommunikációs hálózatFriss írások
utolsó hozzászólások
Yesterday at 1:06 pm

Yesterday at 12:47 pm

Yesterday at 12:13 pm

Csüt. Márc. 04, 2021 8:22 pm

Csüt. Márc. 04, 2021 5:01 pm

Csüt. Márc. 04, 2021 4:06 pm
Ki van itt?
belépett tagjaink

Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
Perda térképe
Fedezd fel!
Statisztika
Nyilvántartás
Csoportok
Kancellárok - 3
Polgárok 5 2
Hadsereg 4 6
Ellenállók 1 2
Flotta 0 3
Perdaiak 5 3
Összesen 15 19
A hónap
legaktívabb tagjai
Discord
Regisztrálj az oldalra
Facebook
Csatlakozz!

Go down 
 

 
Canon NJK lista
In all chaos, there is a cosmos, in all disorder a secret order.


Kancellária


Canon NJK lista Giphy

Beosztásom :
Admin

Reagok száma :
350

☽ :
Canon NJK lista Tumblr_pkzm1lZTDP1qj6sk2o1_500


Canon NJK lista Empty
Utolsó poszt Hétf. Feb. 22, 2021 9:43 pm
Következő oldal
NJK karakterek
Itt találhatóak azon Nem játékos karakterek rövid leírásai, akik nem megalkothatóak, de időnként hivatkozhatunk rájuk, mert világunk fontos résztvevői.


Dann Tierran
Bruce Spence
112 perdai év
Perdai – Dann NJK
Dann Tierran igen hosszú utat tett már meg a Perdán. 112 éves, közel 60 éve áll a perdai társadalom élén, két fia közül az idősebbik fogja átvenni apja helyét, ha eljön az ideje, addig is együtt vigyáznak a Dann legkisebb, későn született lányára, húgukra. Tierran képességei a Gyógyítás, az Idő kegyelme és a Felerősítés, mely képességekkel kizárólag a társadalom javát szolgálja. Kedves és szeretetreméltó, a perdaiak tisztelik. A kor előrehaladtával remek humora nem kopott meg, inkább ironikusabbá vált. Valószínűleg ebben későn született lánya is sokat segített.
A karakter nem megalkotható!!


 
Vevica Schuster
Rene Russo
49 év
Flotta NJK
Vevica Schuster flottilaparancsnok, férjezett, két gyermek anyja. A gyermekszülés után visszatért munkájához és megmutatta, hogy létezik hivatás az anyaság mellett is. Gyors előmenetelét nem csak a Kancelláriához való hűsége, hanem tudása is lehetővé tette.
A karakter nem megalkotható!!

 
Landon Rui
Patrick Duffy
49 év
Flotta NJK
Landon Rui Flottaparancsnok. Házas, három gyermek apja, egy fia és két lánya született. A munkája a hobbija és maximálisan hű a Kancelláriához. Bár néha megkavarja az állóvizet, viszonylag jó felettesnek tartják.
A karakter nem megalkotható!!

 
Scott Faser
Donald Sutherland
67 év
Flotta NJK
Scott Faser Flottagenerális. Apa és nagyapa, özvegy. Feleségét egy perdai vírus miatt veszítette el, amit a felderítők hurcoltak fel a Dominiumra és terjedt el rövid idő alatt. Akasztófa humora van és egy igazi genya. Ravasz és kegyetlen. Nem csak a hivatásában, ezért gyermekei és unokái nem szívesen látogatják, de talán pont ezért követeli meg a rendszerré váló havi egy közös ebédet. Ilyenkor biztosan jól szórakozik…legalább ő.
A karakter nem megalkotható!!

Kiegészítés: Elsőszülött fia: Shane Gregor sebész, zászlós JK
Menye: Clara Gregor JK

 
Klaus Wussov
Kirill Käro
52 év
Hadsereg NJK
Klaus Wussov a dominiumi hadsereg vezérőrnagya. Négy gyermek apja és kétszeresen elvált. Volt az az indok, amiért engedélyezték, másrészt megtette a kötelességét. Kancelláriahű és utálatos. Nem kegyetlen, mint Scott Faser, de kíméletlenül megmondja az igazságot mindenkinek. Ami a szívén az a száján, de remek katona, amit a felettesei méltányolnak azzal, hogy elnézik szabadszájúságát.
A karakter nem megalkotható!!

 
Donald Bettermann
Pierce Brosnan
62 év
Hadsereg NJK
Donald Bettermann Marsall. A hadsereg kiválósága, mindig precíz és ezt másoktól is megköveteli. Rühelli a Kancelláriát és a törvényeiket, ahol tud keresztbe tesz. Természetesen úgy, hogy ne derüljön ki a személye. Előmenetele során volt alkalma és lehetősége kiismerni a rendszert, hiszi, hogy belülről sokkal többet tehet, mintha az első adandó alkalommal fellázadt volna. Házas, két gyermek apja.
A karakter nem megalkotható!!

 
Emlékek Őrzője
Kris Krisstoferson
123 év
Perdai NJK
Még a Dann is fejet „hajt neki” és tiszteli. Mivel a perdaiak képírásos történetmesélése az időt ritkán jelöli, az Emlékek Őrzője az, aki jártas a régmúlt labirintusában, ő az aki minden történést ismer. Még nem bukkant felszínre a második képessége, mikor kiválasztották a feladatra, és még nem volt meg a harmadik képessége, mikor elfoglalta helyét az Emlékek Őrzőjeként. Gyerekként Shiennel fényét kapta, felnőtté válásának idején pedig Médiummá vált. Harmadik képességként a Telepátia adatott neki.

A karakter nem megalkotható!!

 
Darius Gardel
Ralph Fiennes
54 év
Hadsereg NJK
Darius Gardel Ezredes. Katonadinaszta család egyik sarja, apja az egykori Admirális még a Földön is hűen szolgálta a Kancelláriát. Nem várta ezt el máshogy a fiától sem ez pedig életének minden aspektusában látszódik.
Karakán, szigorú alkat, feladatát mégis tökéletesen elvégzi. Vakon hisz a Kancelláriában, annak bármilyen parancsát, bármilyen környezetben végre tudja hajtani, hitében képtelen bárki is fogást találni. Nehéz a bizalmát megszerezni, mégis ezt annál könnyebben tudja bárki is elveszteni. Nem ismer kegyelmet, ha ellenszegülővel van dolga. Magánéletében keveset beszél, családjával nem igazán tartja a kapcsolatot. Felesége szintén katona, két gyermeküket is ebben a szellemben nevelték.

Lánya:
Katrina Gardel, JK.

A karakter nem megalkotható!!

 
Hank Greymare
Jeremy Irons
58 év
Hadsereg és Flotta NJK
Hank Greymare Admirális fogja össze valamennyi katonai egységet.
Házas - felesége Serena Greymare, vezető sebész -, két fiuk van.
Elődje - Gardel Admirális - személyesen választotta ki maga mellé az Alvó-programból.
Hűséges a Kancelláriához, keménykezű vezető, emellett igazságos és tehetségesen tartja meg fegyelmet az irányítása alá beosztott tisztek között. Többnyire tisztelik, aki esetleg nem, az sem mer nyíltan szembeszegülni vele. A szava parancs, és nem csak az engedelmességet, de az őszinteséget is elvárja a körülötte lévőktől.
Ritkán mosolyog és épp olyan ritkán dícsér, de nyitott az új ötletek megvitatására, jó érzékkel választja ki közülük azokat, amikkel érdemes foglalkozni.
Az ellenállókkal szemben a zéró tolerancia elvét támogatja.
A Földön is kiváló katona hírében állt, még most is megállná a helyét egy éles bevetésen.

Egyik fia JK - Simon Greymare

A karakter nem megalkotható!!

 

Vissza az elejére Go down
 
Canon NJK lista
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Dominium :: Toborzóiroda :: Elfogadott karakterek-
Ugrás: